Log in

Pogledaj cijelu verziju : Need for Speed Undercover

Stranica : 1 [2]

ScorpiuS
21-11-2008, 23:00
Baš sam izašao iz igre (Ctrl+F4, nisam mogao izdržat poć izać iz igre normalno) i totalno sam razočaran. Znao sam da je loša, ali da je toliko loša je ipak nešto drugo.
Laganu zabavu pružaju zajebavanja s policijom i to isključivo zbog njihova razgovora dok me late. Ali mi je mrsko to što moram stati i sačekati ih da ne pobjegnem od njih, a to se stalno događa. Utrke su prelagane. Startaš zadnji u prvoj okuki ih svih stigneš. Katastrofalno!

W3DR4N
21-11-2008, 23:05
Meni nijedan osim Underground2 i Porsche Unleashed nije vrijedan spomena. Ta dva mi imaju nekakav odličan stil, ovo ostalo mi je "meh".

Ne znam kakvo to vlada uzdizanje Undergrounda 2, koji je čisti plagijat godinu dana starijeg nastavka, uz par dodataka. Po kvaliteti, 3-1-5. Ostalo je daleko ispod.

ScorpiuS
21-11-2008, 23:22
Možda tako mislimo jer smo ga prije igrali pa nam je bila veća revolucija.

Aral
22-11-2008, 00:06
Dvojka underground nije nista drugo doli evolucija jedinica, znaci sve ko i prije samo 5x vise svega natrpaj, ne velim da je losa. MW je jedino, ako ne spominjem underground, kaj valja unazad par godina...carbon smece, pro street jos vece a undercover je ono, vrhunac vrhunaca ea-ine gluposti, odnosno black boxove...bas citam na ignu review, dobio 5.0/10 hahaha, ako ima boga trgnut ce se iz ovog i napravit (nadam se) konacno nesto posteno.

ScorpiuS
22-11-2008, 07:12
Ako se mene pta zaslužuje i manju ocjenu od toga.

McPingvin_v2.0
22-11-2008, 11:31
Ne znam kakvo to vlada uzdizanje Undergrounda 2, koji je čisti plagijat godinu dana starijeg nastavka, uz par dodataka. Po kvaliteti, 3-1-5. Ostalo je daleko ispod.
Da, jedinica+ slobodan grad po kojemu se možeš vozikati i tri puta više nadogradnji :)

GeForce
22-11-2008, 12:06
ma underground 2 je bog i batina u NFS serijalu sve ostalo je smeće bilo i ostalo...i naravno onaj prvi nfs je isto najači :)

Sova
22-11-2008, 12:28
Mogu rec da je i meni NFS UC smece.Jednostavno skoro svaki NFS ima isti problem brzo se pocne ponavljat i jos u ovom je tuning auti stvarno u kur*u.

FioPro
22-11-2008, 12:42
Jednostavno mi nije jasno kako im uspjeva svaku slijedeću igru napraviti lošijom... Zar svaki put sve manje ljudi radi na tome? Pa ovo bi 5 nekih iskusnijih ljudi napravilo 10 puta bolje...

Al EA je na miru... Siguran sam da će naći svoju publiku na konzolama... Kako se svi danas okreću konzolama i "lakšoj" publici, a zaboravljaju da je sve počelo na PC-u... Long Live Valve!

vex
22-11-2008, 12:46
Ne shvaćam zašto pljujete po EA , da nema njih , mi danas ne bi igrali dead Space i Mass Effect.
Što ako im jedan serijal podbaci? Koga briga ono... igraj što je dobro.. :boohoo:

FioPro
22-11-2008, 12:56
Pa točno tak... Nije mi jasno kak si mogu dozvoliti da izdavaju i dobre i loše igre... Nema smisla...

Quiet Riot
22-11-2008, 13:40
Pa točno tak... Nije mi jasno kak si mogu dozvoliti da izdavaju i dobre i loše igre... Nema smisla...
Neke igre rade EA-ovi studiji (NFS-ove npr), a neke EA samo izdaje (Mass Effect- developer Bioware), pa odatle razlika u kvaliteti.

Cthulhu
22-11-2008, 13:47
Što se tiče tih najboljeg NFS-a, po meni je to Underground 2 i Porsche Unleashed.
Što se tiče ovog novog, neki kažu kako je isti kao i MW, u kojem slučaju ne vidim na što se žalite.

FioPro
22-11-2008, 16:00
Meni je osobno najzabavniji bio U2, a i Hot Pursuit 2 je bio dobar (primjer kako igra može biti zabavna i bez űber-cool-fancy tuniranja).

Ali EA si kao jedan od najvećih izdavača ne bi smio dopustiti da izda igru loše kvalitete, jer mu ruši ugled... Nije važno tko ju je napravio...

Što se tiče usporedbe sa MW - to je apsurdno jer je MW zadnji NFS koji je bio dobar, i to mogu reći nadprosječno dobar. A ovaj novi nije ni blizu MW-u niti po gameplayu, a što je najčudnije niti po grafici...

W3DR4N
22-11-2008, 17:37
Neke igre rade EA-ovi studiji (NFS-ove npr), a neke EA samo izdaje (Mass Effect- developer Bioware), pa odatle razlika u kvaliteti.

Nope, NFS radi druga firma (Black Box ili kako već), dok recimo vrhunski Dead Space radi isključivo EA. Teorija ti ne drži vodu.

crowap
22-11-2008, 17:51
maa posudio meni frend...gle igru sam odma deinstaliro...nije vrijedna mog kompa :)

Arbiter of Change
22-11-2008, 17:52

Nope, NFS radi druga firma (Black Box ili kako već), dok recimo vrhunski Dead Space radi isključivo EA. Teorija ti ne drži vodu.
Ja pretpostavljam da oni jednostavno odvažu "kvaliteta vs. fanovi koji će kupiti igru ma koliko loša bila" i onda po računici reagiraju... budući da su, kao što sami vidimo, doista sposobni napraviti i optimiziranu i DOBRU igru kad žele.

BokalVode
25-11-2008, 20:49
EA ju radio...eto šta drugo reći...još jedna igra koja potvrđuje da EA treba zabraniti pravljenje igara....

Warhammer
Crysis
Dead Space
Red Alert 3
Spore
Fifa 09

The Orange Box za mizernu cijenu od 120 kuna

EA je totalno obilježio sezonu, ostavljajući mediokritetnu konkurenciju daleko iza sebe, uključujući razvikani Ubisoft.

Konacno neko ko ne trci za masom i ne pljuje EA na sve strane..... Pa da njih nema, sta bismo koji k***c igrali??? Jeste, jeste, i dalje bismo imali Princa Persije, WoW, Diablo i Sam Fishera, al ja jednostavno ne bih mogao zamisliti svoj hard disk bez Simsa na njemu (sa sve expanzijama :) )

The Jackal
25-11-2008, 20:56
Konacno neko ko ne trci za masom i ne pljuje EA na sve strane..... Pa da njih nema, sta bismo koji k***c igrali??? Jeste, jeste, i dalje bismo imali Princa Persije, WoW, Diablo i Sam Fishera, al ja jednostavno ne bih mogao zamisliti svoj hard disk bez Simsa na njemu (sa sveSexpanzijama :) )

Uf. Sve više nepismenih članova :(

SVIM!Sa ne SVE!

BokalVode
25-11-2008, 20:58
Konacno neko ko ne trci za masom i ne pljuje EA na sve strane..... Pa da njih nema, sta bismo koji k***c igrali??? Jeste, jeste, i dalje bismo imali Princa Persije, WoW, Diablo i Sam Fishera, al ja jednostavno ne bih mogao zamisliti svoj hard disk bez Simsa na njemu (sa sveSexpanzijama :) )

Uf. Sve više nepismenih članova :(

SVIM!Sa ne SVE!

btw iz Crne Gore sam, a tako se kod nas govori..... Izviri ponekad izvan granica domovine, cisto da se ne brukas..........

The Jackal
25-11-2008, 21:00
Sexy :P

BokalVode
25-11-2008, 21:03
A sto se novog nfs-a tice, i nije toliko los ako ga poredimo sa predhodna dva...... ruku na srce, ali pro street je bio najvece s***e ikad!!!!!!!! Undercover moze proci, ali je MW i dalje najbolji m(_ _)m

ScorpiuS
25-11-2008, 22:17
EA ju radio...eto šta drugo reći...još jedna igra koja potvrđuje da EA treba zabraniti pravljenje igara....

Warhammer
Crysis
Dead Space
Red Alert 3
Spore
Fifa 09

The Orange Box za mizernu cijenu od 120 kuna

EA je totalno obilježio sezonu, ostavljajući mediokritetnu konkurenciju daleko iza sebe, uključujući razvikani Ubisoft.

Konacno neko ko ne trci za masom i ne pljuje EA na sve strane..... Pa da njih nema, sta bismo koji k***c igrali??? Jeste, jeste, i dalje bismo imali Princa Persije, WoW, Diablo i Sam Fishera, al ja jednostavno ne bih mogao zamisliti svoj hard disk bez Simsa na njemu (sa sve expanzijama :) )
Pa ja ga pljujem jer želim više takvih igara. Ja bi naprimjer htio NFS kojeg ću igrat duže od 5 min. Fifa se doduše dokazala u novoj inačici, 1245125.00.01, ili tako nešto. A Spore je jedna od dosadnijih igara koju sam ove godine igro. Jest da je inovativna i svaka dala Willu, ali mi je dosadila poslje Civ staga naveliko.

Ementaler
25-11-2008, 23:57
ja imam problema sa pokretanjem :(

Nakon za vrijeme loadanja profila mi crasha na desktop. Vjerujem da je loša i sve to, ali volio bi probati koliko je loša :)

Blacky_123
26-11-2008, 09:56
Isti most wanted s poboljsanom grafikom
Ma..kakva poboljsana grafika, sve svjetluca i uopce ne vidim cestu, katastrofa...

neox99buleseye
26-11-2008, 10:04
Gle... to da vise ni jedan nfs nece biti sto su bili MW i Underground2 je ocito, ali ono je isto prilicno dobar naslov, ea se potrudio i ispunio moja ocekivanja!!

26-11-2008, 10:44
ja imam problema sa pokretanjem :(

Nakon za vrijeme loadanja profila mi crasha na desktop. Vjerujem da je loša i sve to, ali volio bi probati koliko je loša :)

khm...imaš kopiju :)

m_acho
29-11-2008, 15:31
i kakvu biste dali ocjenu za undercover?

Constantine
29-11-2008, 16:09
35/100

narf
29-11-2008, 16:14
meni je igra stvarno dobra :D možda zato što do sada nisam igrao takve igre :oops:

vex
29-11-2008, 17:54
Dakle , prešao sam svaki nfs počevši od hot pusuit 2.
Odlučio sam preći i ovaj , te mogu reći da je bolji od pro street-a , ali svejedno mu ne bi dao više od 3/10

-Radnja je debilna , ono kid on 6 godina može shvatiti u kojem će se smjeru radnja odvijati..

-Glazba je koma , sve je mizerno osim Nine inch nails i prodigy-ja.

-Grafiku su natrpali blurom , hdr-om i motion blurom u tolikoj mjeri da igra poekad izgleda kao "next-gen crtić"...dok modeli automobila ustvari nisu nešto detaljniji od pro street-a ili carbona.

-simulacija vože je katastrofalna. Auti se totalno neprirodno ponašaju tipa ono - zabij se u ogradu sa 370km/h i za dvije sekunde si ponovno na 300+.. na cesti gdje ima brežuljaka auto zna "poletjeti u zrak" što izgleda krajnje bolesno.. ne znam jel da se smijem ili da plačem.. a najbolje od svega , kad simulacija letenjaSzavrši , auto odskoči par puta od cestu kao neka lopta , te nastavi voziti istom brzinom kojom ste vozili prije skoka , popraćen neprirodno ogromnom količinom iskri.

- kad AI vozi isti auto kao vi , 1/8 vozača uvijek je brži , bez obzira bio baš auto upgradean do kraja ili ne. O AI Policije ne želim pričati.

-tuning je sranje. imate na izbor milijun vinyla , decala te 4 body kita , autosculpt je toliko mali da se razlika skoro ni ne vidi.

Sve u svemu, poptuni promašaj.
Toliko o tome kako su oni sebi dali više vremena nego za ostale nastavke , te da će igra biti puno bolja i inovativnija.

Go EA , go. :(

Aral
30-11-2008, 14:46
Pa kaj to jos netko igra nakon sveg pljuvanja kojeg smo iznjeli prvog dana izlaska igre...smece smece!

Cthulhu
30-11-2008, 14:51
Nine Inch Nails na OST-u,a? :)
Inače, je li igra imalo optimizirana?

Hidraulicar Kreso
30-11-2008, 14:58

ma jok, čovječe prije imam HD 3850 i sada kupim 8800 GTS 512 mb i radi mi na istim detaljima ko i prije, čak nisam ni dobio više frameova. Loša optimizacija, razočaranje od igre.

miska10
03-12-2008, 19:30

ma jok, čovječe prije imam HD 3850 i sada kupim 8800 GTS 512 mb i radi mi na istim detaljima ko i prije, čak nisam ni dobio više frameova. Loša optimizacija, razočaranje od igre.

pa ja imam samo grafu jacu nek ti, ostalo slabije.....pa wrtim swe na maximum bez imalo stekanja.....

Hidraulicar Kreso
03-12-2008, 19:49

pa ja imam samo grafu jacu nek ti, ostalo slabije.....pa wrtim swe na maximum bez imalo stekanja.....

a što ti smatraš maksimum, meni je sve na very high i vsync on, reza 1280X1024.

ScorpiuS
03-12-2008, 21:37
Ti imaš jako dobar komp i zato ti sve ide na maksu. Meni sve ide na maks, ali nisam puno igro da bi vidio cjelu grafiku iako mi se čini ogavna.

Ementaler
04-12-2008, 22:13
Meni je grafika skroz okej, ali je igra neoptimizirana skroz. Osim toga nije mi previše zabavna, iako nije ni baš onoliko loša koliko je neki recenzenti predstavljaju.

Evo recenzije na HCL-u:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=298&select=20

pa bacite pogled...

imho, samo još jedan tužni NFS, ništa previše zanimljivo, ništa previše dosadno. Al dovraga uvijek nabavim te tužne NFS-ove i odigram ih do više od pola :)

Hidraulicar Kreso
05-12-2008, 16:38
Ti imaš jako dobar komp i zato ti sve ide na maksu. Meni sve ide na maks, ali nisam puno igro da bi vidio cjelu grafiku iako mi se čini ogavna.

to za dobar komp se odnosi na koga????

ScorpiuS
05-12-2008, 17:08
Na tebe, ako ti je komp ovo što ti piše u sigu onda je jako dobar

Hidraulicar Kreso
05-12-2008, 18:01

vau :shock: , to već dugo nisam čuo, mnogi mi govore kako imam loš komp, naravno meni je sasvim dobar.
Što se tiče NFS-a, ja ga završio prije nekoliko dana, i nisam ni iznenađen ni žalostan. Jednostavno gorak okus u ustima mi je ostao nakon te igre.Samo žele zaraditi novce na nama.

neox99buleseye
05-12-2008, 20:00

vau :shock: , to već dugo nisam čuo, mnogi mi govore kako imam loš komp, naravno meni je sasvim dobar.
Što se tiče NFS-a, ja ga završio prije nekoliko dana, i nisam ni iznenađen ni žalostan. Jednostavno gorak okus u ustima mi je ostao nakon te igre.Samo žele zaraditi novce na nama.
To je dobro ili loše, a ovo za pare je činjenica sveprisutna u gaming svijetu.

ScorpiuS
05-12-2008, 20:02
Pa očito loše. Možda je i EA pogodila ekonomska kriza pa i on malo opaljuje kupce po novčanicima da ima za crne dane! :D

Hidraulicar Kreso
06-12-2008, 13:18
a i sad još ovaj port GTA 4 sa konzola na PC, jednostavno žele iz nas izvući maksimalno novaca, čuo sam da je igra neoptimizirana do bola. (čitak: treba mi Core i7, 4Gb ram i GTX 280 za minimum). Toliko o ljepoti gaminga, kad sam ood tebe žele izvući novac a ne dati ništa, tako da sve ovo postaje pizdarija i besmislica.

Edi Sm187
06-12-2008, 13:27
Da, ajmo sad svi pljuvat po GTA 4 zato što nam ga mašine ne vrte na highu.

A što se tiče NFS-a, čini se da je sve isto kao i lani.

Hidraulicar Kreso
06-12-2008, 13:30
Da, ajmo sad svi pljuvat po GTA 4 zato što nam ga mašine ne vrte na highu.

A što se tiče NFS-a, čini se da je sve isto kao i lani.

ne, ne, ne pljujem ja po GTA 4 i ne kažem da mi igra mora radit na high, ali jednostavno to sve postaje glupost i besmislica.

crowap
07-12-2008, 09:11
Nope, NFS radi druga firma (Black Box ili kako već), dok recimo vrhunski Dead Space radi isključivo EA. Teorija ti ne drži vodu.[/quote]
Ja pretpostavljam da oni jednostavno odvažu "kvaliteta vs. fanovi koji će kupiti igru ma koliko loša bila" i onda po računici reagiraju... budući da su, kao što sami vidimo, doista sposobni napraviti i optimiziranu i DOBRU igru kad žele.[/quote]

tu se sa tobom slažem.. a pitanje je samo do kad???? 8)

Hrvoje
02-01-2009, 16:06
ja mislim da je to jos jedan katastrofalan naslov od nfs-a,sve posle MostWanteda je razocaranje,za mene :thumbs1: :yuck:

uberfreak
03-01-2009, 09:33
ja mislim da je to jos jedan katastrofalan naslov od nfs-a,sve posle MostWanteda je razocaranje,za mene :thumbs1: :yuck:
meni je razocarannje bio samo pro shit.... ops pro street, jer ja nemam visoka ocekivanja od EA-a..... znam da ce ndavati dobre naslove, ali nijedan nfs nece biti bolji od MW-a :nonono: i kolko vidim nikad nece biti jer ga svi uspoređujete sa MW i undergroundom

MTF*
03-01-2009, 11:40
meni je slican carbonu samo sto je po danu (i nema tolko tuninga).
nije promasaj ko PS, oke mi je...
dobio sam volan za bozic (logi formula force) pa mi je jebeno igrat ^^

Ementaler
04-01-2009, 17:01
A baš ćeš u Undercoveru iskoristit volan :(

Model vožnje je ubi bože, a nekakvu motivaciju da igram dalje imam samo radi kul filmića :) .. koji su toliko loši da su predobri :D

ScorpiuS
04-01-2009, 21:13
Bio sam dva dana dalje od mog kompa pa sam se moro zadovoljit jednim laptopom sa NFS UC i mogu reći ta me je ta arkada zabavila na par sati. Naravno, utrke su prejednostavne i još više lake, zavoji nestvaraju nikakav izazov (pogotovo uz speedbreaker i debilnu fiziku vožnje (čak i za jednu arkadu)), no moram priznati da su policijske potjere donekle zabavne.

Deadwalker
04-01-2009, 23:24
ljudi, igrajte Grid i cekajte Grid 2. Dobri NFS-ovi su odavno prestali dolazit. Priznajem, i ja sam se nadao za ovaj da ce biti nesto, al ne vise, nfs nece vise na moj komp...

ScorpiuS
04-01-2009, 23:36
Pa eto, Black Box se gasi, pa se nadam da će EA prosljediti franšizu nekom kvalitetnom studiju.

W3DR4N
04-01-2009, 23:46
Jedini način da naprave normalan NFS je ako ga Codemaster licencira od EA.

Deadwalker
04-01-2009, 23:47

potpis :)

ScorpiuS
04-01-2009, 23:52
Koja mašta u tebe, brate mili.

crowap
05-01-2009, 10:58
ma ma nemogu vjerovat moj frend kupi original igru, i on meni kaže dobra je to igra dobra, a ja ga gledam kako baca pare u vjetar, nisam znao dal da placem ili da se smijem njegovoj gluposti....kad če svatiti da ima 10 puta boljih igara..od toga, bar uzeti neki stariji nfs ....ali ne on što je novo nemora biti i najbolje... 8)

thonchek
05-01-2009, 18:38
nema tu najbolji su nfs ug2 i nfs mw,ovaj je bezveze, a i grid mi nije bas dobar kako ti kazes...

LPFireDog
06-01-2009, 00:07
Jel zna ko kakvu igru da je slicna NFS..tj da se radnja odvija na ulicama da je grafika solidna..da mozes uredivat aute i to..?

Cthulhu
06-01-2009, 00:08
Juiced?

LPFireDog
06-01-2009, 00:10
nesto novije -.-"

Cthulhu
06-01-2009, 00:18
European Street Racing?

LPFireDog
06-01-2009, 00:27
hmm.. na trenutak si me zaintrigiro xD
ali .it sucks..

Cthulhu
06-01-2009, 00:30
Ne znam, čovječe, dobrih street racing igara više nema. Probaj GRID, nije street racing, ali mogao bi ti se svidjeti.
Što se NFS-a tiče, moje mišljenje jest da je pravi NFS umro sa Porsche Unelashedom, a ovaj neuspjeh Undercovera me nimalo ne čudi, kao ni zatvaranje Black Boxa.

LPFireDog
06-01-2009, 00:31
hvala ti puno majstore ..
car si ;)

ma dobri su jos bili undergroundi i mw ali sve dalje
sakz..

Kasa7
10-01-2009, 15:48
ti need for speed naslovi mi već idu na jetra.

sabomen
10-01-2009, 20:57
owo nije loša igra...za poigrati se kad nemaš vremena...TAMAn...hehe..ali ipak ima nekih nedostataka...kao i svaka igra,,, grafika je odlična..

*Fila*
11-01-2009, 00:16
smeće jedno smećasto
zadnji nfs kojem se klanjam je undrg 2 i tad je nfs otišao u racku
nek propadne nek se yebe kad je već toliko u kurcuu :-x

Ivan_87
27-05-2009, 20:08
zadnji dobri nfs je bio nfs 4 a to je bilo pradavno :thumbs1:

Aral
27-05-2009, 21:34
Da, kako se ono zvao...high stakes...road challenge...stara dobra vremena.

ScorpiuS
27-05-2009, 21:51
Da, kako se ono zvao...high stakes...road challenge...stara dobra vremena.
Najdraži mi je bio Porsche Unleashed, jer mi je marka auta predobra i odlično su napravljeni automobili u igri, za to vrijeme.

Cookie monsta
28-05-2009, 13:13
Oni kao da prave igrice za 5 min. sve brzo izađe. Nestignem ni prec već izađe novi užas trebaju se malo potrudit oko toga a ne novo, novo :killyou: