Pogledaj cijelu verziju : Prison Break
Allo ljudi....jel ima tko kakvu dobru igru za preporucit koja se temelji na bijeg iz zatvora ili nesto slicno??? I nisam siguran al sam negdje procital da bi mogla izaci igra bas na foru serije....
Pozdrav....
imaš stari prisoner of war gdje bježiš iz nacističkog logora.
ako se više furaš na fantastiku, tu je Chronicles of riddick escape from butcher's bay.
što se tiče igre prema seriji, to će vjerojatno bit katastrofa poput svih igara rađenih po predlošku tv-serija
ridikove kronike :wink:
to ti je donekle cilj, uglavnom u zatvoru si, igra je predobra, svakako probat ak nisi
http://pc.ign.com/articles/573/573228p1.htmlSreca igre
Kostolomac
05-06-2008, 13:53
definitivno ridikove kronike, meni jedan od najboljih shootera :pray:
Chronicles of Riddick
To je jedina najbolja lincencirana igra koju sam igrao.
Ako voliš stealth (nije uvjek) FPS, IGRAJ!!!! :wink:
Jedna stvar u igri što mi se ne sviđa jest prekratka ili sam ja predobar za tu igru. :D
u oblivionu bjezi iz zatvora? :D
u oblivionu bjezi iz zatvora? :D
:rotfl:
Samo što te Kralj pusti iz zatvora.
imam bolju
Kane and Lynch Dead Man
Pobjegneš iz zatvora, obavljaš prljava posla, pa provališ zatvor, pokupiš ljude i bježiš iz zatvora.
Glavno da bježiš iz zatvora. :D
Prisoner of War,odlična igra,radi se o tome da usred leta avionom bivate pogođeni od nacističkih protuavionskih stvarčica,padate,ti i tvoj kopilot preživite.Smještaju vas u logor od negdje...7-8 ratnih zatvorenika,nabavljate im stvari za novac,zavlačite se u nazi sobe i tamo kradete stvari,itd...zanimljivo.
Windwalker
06-06-2008, 11:00
Ima i u SC: Double Agent misija u kojoj bježiš iz zatvora.
Ima i u SC: Double Agent misija u kojoj bježiš iz zatvora.
a sad... ima i u mgs jedan dio gdje bježiš iz zatvora
a bit ce sad i u ac 2 misija u kojoj bježiš iz zatvora
U Thiefu 3 bježiš iz zatvora kad te straža sredi.genijalno je to izvedeno,sneaking je zakon...
nosferatu25
06-06-2008, 19:31
prison break ne bi bila loša podloga za igru. da bude kao avantura tipa sherlock holmes.
ma kakva point and click avantura,bolje bi bilo nešt kao Alone in the dark(novi) ili Penumbra
ScorpiuS
06-06-2008, 19:41
Dobro shvatili smo da u puno igara bježiš iz zatvora i da ćemo u puno igara bježat iz zatvora.
A da naprave igru u kojoj MI trpamo DRUGE u čuveni ZATVOR,murja foreverrrrr.Dođe mi da zapjevam
Mito i korupcija,
Hrvatska policija.
ScorpiuS
06-06-2008, 19:49
Ta će pjesma biti sljedeći hrvatski hit ako već nije :D
Nacionalna himna,hehe.....
nosferatu25
06-06-2008, 20:08
mislio sam nešto tipa sherlocka ali samo po pitanju mozganja. a izvođenje bi naravno bilo slično penumbri, tj fps
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.