Pogledaj cijelu verziju : Dual monitor issue.
Dakle, spojih lcd na ovaj laptop i sve normalno radi. nisu jednaki al me to bas ne smeta. meni je glavna jedna stvar koja mi se skroz pobrkala, a to je primary i slave monitor.
Dakle, ovaj na laptopu mi je "slave" i sluzi kao pomocni monitor, a ovaj posebni ukopcani je "main" monitor, a trebalo bi biti OBRNUTO. da li netko zna kako da to sredim jer sam ja stvarno puno toga probao i nista.
McPingvin_v2.0
31-05-2008, 15:09
Koja grafička?
BTW, jedan jako dobar program za rad s više monitora: UltraMon.
Nije free, ali isplati ga se kupiti, jel... :)
neka zblj. hg spot laptop. ouyeah. vrti mi fotoshop kako treba. ja sretan.
probat cu s UltraMon. dalje molim.
ida. ovo je vista. UltraMon ne sljaka kak treba >.>
McPingvin_v2.0
31-05-2008, 15:31
THIS... IS... VISTA :P
A jeb'ga, ne znam onda... Na XP-u radi kao mali Crnac, 24/7 :D
ne znam za vistu, ali na xpu odeš na desktop-properties-settings i metneš kvačicu na "use this device as the primary monitor"
ne znam za vistu, ali na xpu odeš na desktop-properties-settings i metneš kvačicu na "use this device as the primary monitor"
probao. onda se jednostavno ovaj na laptopu monitor zagasi i radi samo ovaj LCD.
a jesi metnuo kvačicu na "extend my windows desktop onto this monitor" ??
dalje. i ATI i nVidia u svoiim control panelima imaju mogućnost podešavanja monitor postavki.
za ATI: digneš catalyst,graphic settings, display manager, detect displays. metneš oba na "enable" i podesiš koji je "primary"
nVidia ima slično, ali nemam sad pri ruci pa ćeš morat sam potražit
osim ako imaš neku lijevu grafiku.. onda ne znam..
Stavi za monitor laptopa da je primary,a za lcd da je secondary ili slave,kako kome i na lcd stavi extend desktopon this monitor,a za UltraMon skin posljednju 3.02 verziju,Vista je podržana
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.