Pogledaj cijelu verziju : My Chemical Romance
smartass
31-05-2008, 09:19
tak sam ih nedavno počela slušai...mogu reć da mi se jako sviđaju..vaše mišljenje o njima..možda vam se svidi ovaj video..
OF9UB_xrhMIS spot im je dobar :thumbs2:
mnogo gay...meni se osobno ne svidja...
Constantine
31-05-2008, 10:01
Imaju samo jednu dobru pjesmu. (4WvhQt3lMCk&feature=related)
Plexihack
31-05-2008, 10:05
Smartass,još kažeš da NISI emo?
Lol....
Ovaj bend je emo standard...
to nema veze s vezom, ako taj bend slusaju emoi ona mora automatski bit emo?
Dreadlock
31-05-2008, 10:14
@Kenyi
da, al ak oni sviraju emo,onda jesu emo bend :roll:
osim toga,pogledaj malo frizure clanovima benda...svi osim pjevaca imaju emač frizuru
McPingvin_v2.0
31-05-2008, 10:23
DALvL_da ... re=related (DALvL_da4Lg&feature=related)
Jedino od njih što valja. Ostalo isuviše tjera na rezanje žila.
pa dobro ako su oni emo stavec, ne mora ona bit ako ih slusa :S
Dreadlock
31-05-2008, 10:38
pa dobro ako su oni emo stavec, ne mora ona bit ako ih slusa :S
nisam ja reko da je ona emo,vec samo da je mcr emo bend
Ispravljen naslov - zovu se My Chemical Romance.
I btw, Teenagers i Helena :pray:
smartass
31-05-2008, 16:05
to nema veze s vezom, ako taj bend slusaju emoi ona mora automatski bit emo?
potpuno se slažem sa tobom al chemical romance nije emo nego alternativni rock , hard-core..pogledaj na wikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/My_Chemical_Romance
nisam emo..glupo je ako netko sluša emo neće sad rezat žile.. it's so stupid :hangin:
smartass
31-05-2008, 16:08
Smartass,još kažeš da NISI emo?
Lol....
Ovaj bend je emo standard...
po žanru nisu samo emo...nego alternativni rock , hard-core
¸Nisu tako loši iako ja najviše slušam elektroniku
Genre(s): Alternative rock
Post-hardcore
Emo
Jbga, uglavnom ne moras biti emo da bi slusao emo glazbu i obrnuto.
nije ti wiki bas neko mjerilo...^^
dosta o tome tko je, a tko nije emo i o tome tko ih voli, a tko ne.
zomg
xD
emo ne emo daj covjece.
bend ko bend mi je bio prije dobar, dok jos nije bio *ovo navedeno gore* nitko nije ni znao sto je to *ovo gore navedeno ne* i onda su bili legende. pretrposli album i to. sad kad su na ovom black parade skocili na manson fore i prekopiravanje samoga stila, to je vec bio malo attack na samoga umjetnika pa im je on isto tako vratio punom parom u svojoj pjesmi. tako im i treba ;)
pa ipak ce on, marilyn manson, dici sve mrtvo ne-mrtvo i plinovito iz zemlje i zavladati njome. lajk hellyeah. bolje mu se ne zamjeriti.
zomg
xD
emo ne emo daj covjece.
bend ko bend mi je bio prije dobar, dok jos nije bio *ovo navedeno gore* nitko nije ni znao sto je to *ovo gore navedeno ne* i onda su bili legende. pretrposli album i to. sad kad su na ovom black parade skocili na manson fore i prekopiravanje samoga stila, to je vec bio malo attack na samoga umjetnika pa im je on isto tako vratio punom parom u svojoj pjesmi. tako im i treba ;)
pa ipak ce on, marilyn manson, dici sve mrtvo ne-mrtvo i plinovito iz zemlje i zavladati njome. lajk hellyeah. bolje mu se ne zamjeriti.
a ta pesma je?
smartass
01-06-2008, 11:02
Ali moj emotmetar pisti,jer je ovaj bend cisiti emo...i meni je to dosta da ga ne volim...
pa čoviče jel ti slušaš išta osim metala ... proširi malo horizonte... jel ti se bar bob dylan ili elvis sviđaju ,a za jazz sigurno ne želiš čuti... jazz mi je odličan za opuštat...
The Great Duck
01-06-2008, 12:08
Svi mi ovdje dobro znamo da je sve osim metala,punka i dijela rapa ,osobito domaća glazba,smeće,a tko tvrdi suprotno treba dobiti doživotni IP ban. :roll: :wink:
smartass
01-06-2008, 14:59
Naravno da slusam...volim punk,pomalo rocka...al uglavnom metal...
Iskreno,nikad nisam slusao muziku zbog opustanja,ljudi koji je slusaju samo zbog togaSi nisu neki ljubitelji muzike...
Metal i punk slusam zbog toga sto je to umjetnost,muzika koja zahtjeva da malo ukljucis vijuge i tjera te da razmislis o nekim stvarima...zato i ne volim pop,electronicu i ostalo,jer u nekih 95% slucajeva je to plitka,besciljna muzika i tematski i muzicki cija je svrha postojanja da njen izvodjac zgrne pare i slavu,kao i da zabavi ljude(cast izuzecima)...nista lose ako je neko slusa,naravno...
Jazz je lijep,ali ga nisam nesto mnogo slusao...
poštujem tvoke mišljenje ..iman za tebe dva spota ...nadam se da će ti se svidit..enjoy
JbvUx5fH9As
seGhTWE98DU
MILF hunter
01-06-2008, 16:57
Meni su oni smeće...glazba sa MTV-ja koju cijene oni koji još nisu doživjeli "obraćenje" :wink:
Mafioz0r
01-06-2008, 17:07
Agreed. Mrzim komercijalu, ergo mrzim MCR.
Naravno da slusam...volim punk,pomalo rocka...al uglavnom metal...
Iskreno,nikad nisam slusao muziku zbog opustanja,ljudi koji je slusaju samo zbog togaSi nisu neki ljubitelji muzike...
Metal iSpunkSslusam zbog toga sto je to umjetnost,muzika koja zahtjeva da malo ukljucis vijugeSi tjera te da razmislis o nekim stvarima...zato i ne volim pop,electronicu i ostalo,jer u nekih 95% slucajeva je to plitka,besciljna muzika i tematski i muzicki cija je svrha postojanja da njen izvodjac zgrne pare i slavu,kao i da zabavi ljude(cast izuzecima)...nista lose ako je neko slusa,naravno...
Jazz je lijep,ali ga nisam nesto mnogo slusao...
Sve je na mestu i totalno se slazem, sem povecanog dela...
Punk zahteva da ukljucis vijuge? :|
Mozda neki tekst, ali sviranje definitivno ne :D
BlackDCRO
03-06-2008, 19:02
komercijalan, gay i emo band - sto jos moze biti gore od toga...
Mrzim ih al ko voli nek izvoli...
smartass
06-06-2008, 12:53
Da,i mislio sam na tekstove...muzika je,blago receno,haoticna...
aono metal ti ima dobar tekst, yeah right :nonono:
smartass
06-06-2008, 13:03
MetalSnema dobar tekst,a mnoge heavy metal pjesmeSimaju...
Vidi,neko ko slusa samo Green Day,MCR i ostala emofagish sladoled ne moze pljuvati drugu muziku a da je ne poslusa...
Punk ima sjajne tekstove,dovoljno je poslusati London Calling,jedan od najboljih albuma ikada,da to shvatis...
Metal isto,primjeri su One,Hallowed Be thy name,Paranoid,War Pigs,Disciple,Cult,Beautiful People...pisao sam ono sto mi je padalo na pamet,takvih pjesama ima mnogo...
ne slušam samo ta dva benda..ti se se baš zakačio na ta dva i misliš da samo njih slušam..u krivu si
###DK###
23-06-2008, 09:58
Imam jedan njihov album. Nisu im baš nešto pjesme. Samo "Teenagers" valja.
Ja sam čuo ssam onu crnu paradu. Pjesma mi je onak glupa. Prvo otpjeva normalno, pa te iste rječi izdere. A i rječi su patetične: kad sam bio mali, reko mi je stari da ću spašavat jadne i slabe ljude. WTF? I onda još vidim spot LOL.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.