Pogledaj cijelu verziju : AGEIA
pišite informacije i novosti o novim tzv. fizikalnim karticama koje če proizvoditi fiziku u igrama koja bi trebala biti što realnija ut2k7 če imat podršku a ghost recon advaced warfighter več ima podršku očete li je kupiti cjene sumislim 259$ 128mb od asusa i 299$ 256mb isto od asusa ima i nekih od bfg ali neznam cjene
Pa mene to jako interesira, ali nebi navalio odmah na to, nezna se još puno pojedinosti.Cijena nije mala, tako da se treba obavezno pričekati da se vidi što je bolje rješenje, i jeftinije naravno! :)
yep, danas me iggy mukom na to podsjetio pa ću radi sramote morat kupit : ))
GR: AW je tu... treba samo pričekati dojmove i testiranja, but very interesting piece of gadget!
i ati i nvidia kazu da mogu napravit bolju fiziku ali ja jos nisam vidio nikakav trailer od njih dok ovaj koj sam vidio od ageie mi se bas nije činio tako realno sve se razbaca kod je od papira
Daj pls postaj linkova za trailere na koje naletiš tu u topic, može?
tnx
http://www.ageia.com/physxinaction/demos.html
I nisam baš oduševljen :?
http://physx.ageia.com/footage.html
evo danas prilikom instalacije Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter igra je trazila instalaciju ageia drajvera bez obzira imali tu karticu ili ne.inace pratim novotarije ali o ageia nisam imao pojma ni da postoji kaj je to neka zasebna kartica ili nekaj drugo? volio bi neko pojasnjenje
CTDP_Marko
05-05-2006, 21:54
evo danas prilikom instalacije Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter igra je trazila instalaciju ageia drajvera bez obzira imali tu karticu ili ne.inace pratim novotarije ali o ageia nisam imao pojma ni da postoji kaj je to neka zasebna kartica ili nekaj drugo? volio bi neko pojasnjenje
INDIGO ti je dao objašnjenje u prvom postu.
King tiger
05-05-2006, 21:56
Pa AGEIA je napravila physx.IMO ne treba trcat pred rudo(kakva poslovica :rotfl: )nego treba sacekat jos malo da se trziste oformi, da ispliva sta je lose a sta ne.
jel moze neki link od jedne takve kartice
http://www.hexus.net/content/item.php?item=5492&page=1S
ne dam ja pare za to
Pa AGEIA je napravila physx.IMO ne treba trcat pred rudo(kakva poslovica :rotfl: )nego treba sacekat jos malo da se trziste oformi, da ispliva sta je lose a sta ne.
Slazem se s njim.. Al kolko sam ja cuo ti fizikalni cipovi ce uskoro bit ugradjivani na grafulje...tako da nisam siguran da je bas sad pametno navalit na kupovinu physx-a kad bi ih uskoro mogli svi imat na grafuljama nove generacije...:) Strpljenja ljudi.. Pozz svima :fof:
CTDP_Marko
11-05-2006, 20:30
Evo kartice su izašle i zadsad nisu ništa posebno. Pazite samo ovo framerate u novom Ghost reconu je niži kad koristite PPU nego bez te kartice. :o
Ma nijedna igra zasad nema tako kompleksnu fiziku da joj treba zasebna kartica, to će se s vremenom promjenit ali za sada kupnja takve kartice je bacanje novca.
Slazem se s njim.. Al kolko sam ja cuo ti fizikalni cipovi ce uskoro bit ugradjivani na grafulje...tako da nisam siguran da je bas sad pametno navalit na kupovinu physx-a kad bi ih uskoro mogli svi imat na grafuljama nove generacije...:) Strpljenja ljudi.. Pozz svima :fof:
upravo tako....maximalno pola godine i biti će ugrađeni na grafičkim karticama...neisplati se sada ovo uzimati..ovo je samo jedan trik kako pokupiti novac gamerima! :kill:
a dobro znači to če biti ugrađeno na next-gen grafuljama?
Onda dobro da se nisam odlučio to kupiti.
Nego htio sam pitati kad će izaći te famozne DX10 sposobne grafičke?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.