Pogledaj cijelu verziju : Zizzy beats Athene
bez sale, u petak od 10 ujutro radim novog lika na serveru Xavius, vjerojatno mage-a ili locka i Athenea saljem kamo i pripada: :toilet:
srusit cu rekord od 1 dan i 2 sata :bravo:
ako ima koji lvl 70 paladin il mage na Xaviusu nek mi se javi danas oko 9 sati /w Zizzy :friends:
wish me luck
Good for you, ja ću se ipak držati zdravog gejmanja :)
i ja kad dobijem locka na 70 :killyou:
omg... jesi nabavio ekipu za boostanje ?
ako se ne varam lik je vec imao spremne frendove u svim zonama tak oda je samo sve pobro i gotovo...
evo me sa novim acc, bannali su me :D dakle ja igram na tom serveru inace al cjela ekipa je oko 50 lvl-a ko i ja, a trebaju mi 2 lvl 70 lika: mage i paladin tak ak ima netko na forumu da se sad javi, ak ne onda cu morat sutra cjeli dan trazit lol :-x
e da i zaboravio sam rec da sam na hordi!! :twisted:
na koji štos misliš dignut lika na 70 u roku jednog dana...
odgovori mi pls na normalan način..tnx
jer ak je to fakat moguće oću i ja mama :D
na koji štos misliš dignut lika na 70 u roku jednog dana...
odgovori mi pls na normalan način..tnx
jer ak je to fakat moguće oću i ja mama :D
pa dopelja frendove u svaku zonu koji ga cekaju... i kak on zavrsava questove samo ide iz jedne u drugu zonu...
s tim da treba imat malo vise iskustva u lvlanju likova da bi nes takvo uspjelo...
ovak sad cu rec sam 3% kak ga namjervam dignut (ovo je sam do 30) dakle imas paladin i magea, udjete u instancu, paladin pulla pol instance na sebe i aoe ih na 20% i onda izadje iz instance, mage izadje iz grupe i aoe ih i to dobijes cjel exp (elite) tisuce i tisuce expa :thumbs2: a ostalo tajna
i naravno ima questova kod kojih se moze rijesit od 6 questova odjednom, ak dobro znas i snalazis se voila
Super Zizzy is here!! :rambo:
lol a ti jos trazis paladina i magea? mda ... naravno da ces uspijet...
1-60 je lako( u pravom smislu rijeci) ali sta od 60-70? Nisu dovoljna 2 70lvl, bar ja tako mislim... i reba dignuti za 16 min od 69 do 70 :shock: :shock: :shock: kao sto je on uspio ...
pa to zato jer je najvjerojatnije imo 25badass complete Questova i samo je turn-ino :D
naso 2 tipa koja ce lvl-at :D moram se pripremit i donijest wc papir u sobu i napravit rupu na stolici jer mi wc oduzima puno vremena :toilet:
so come, come Athene's minions in all your power and glory
for in the one, final hour all must serve the one... true...
ZIZZY!!
:rotfl:
Aj sretno ti :wink:
Dajem ti 2,423 golda,26 silvera i 30 coppera ako tako brzo izlevelaš.
ja ti dam 10000000 honora :P :P :P
ej, sjetio sam se jedne stvari koja bi mogla biti mozda od koristi..Probaj naci huntera koji bi isao s tobom kroz zone.. zbog aspect of cheetah ( 30 % brze trcanje) pa tako ustedis nesto vremena.. :) :)
Zizzy ti si nadi psihjatra athene ga vec ima i ne pomaze mu bas =)Najbolje da se lijepo udobno smjestis,ma na stolici odma rupu napravis,kupis u konjcinskoj 2 mala cigana koja ce te dvoriti i naravno knjigicu kako doci do 70 u 4 sata
hm.. USPIO SAM!!! al doso sam na 57 -_- tak da ovaj put nisam oborio rekord :gitara: NETKO CE UMRJET!!!!!!!!!!!!!! :hangin:
ok nisi oboril rekord
show must go on
lock
:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.