PDA

Pogledaj cijelu verziju : PC..ma kakav PC

Stranica : 1 [2]

Deadwalker
18-07-2008, 21:02
:twisted: strategije sranje pucačine zakon!

čuj, ovakve izjave nebi dalo ni malo dijete u vrtiću. Al ono, ako bas i ne voliš strategije ne moras bas to toliko isticat kao što jesi u sljedećem postu jer se tako vrijeđaju oni koji uživaju u strategijama među koje i ja spadam...i da, slažem se sa svime što je rekao poštovani Herr Schnitzel rekao :pray: ...kad se nađu takvi kretenski postovi moram reagirat...toliko o tome...

ScorpiuS
18-07-2008, 21:22
A to je opet stvar ukusa. Nemožeš čovjeku naredit da voli strategija. (Zaro bi ga u logor pa mu slobodno naređuj :P )

Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 21:24
ajde necemo se vrijedati... ali oklada da ima 11, max 12 godina...
vec po imenu vidis: lord of the games...

Deadwalker
18-07-2008, 21:28
A to je opet stvar ukusa. Nemožeš čovjeku naredit da voli strategija. (Zaro bi ga u logor pa mu slobodno naređuj :P )

ma znam, neka on voli FPS-ove, nemam ja nist protiv, samo nek dere po njima, al davat onak glupe izjave, ono, iritira me to, al fakat...

Snake
18-07-2008, 21:40
ne znam tko je na prvoj stranici napisao nesto u stilu "sve je vise casual gamera, a sve manje onih hardcore"...
onak sorry sto nisu svi zadrti noliferi ka on...
sry really, nhf...

recimo da sam ja to "izvalio". a smatram da nisam nolifer a niti casual noob ako dnevno igram u u prosjeku tri sata. teško je uopće definirat što je casual, a što hardcore. Po mom mišljenju casual gamer se ne informira baš previše o igrama - pročita tek neku najavu, ne zna kad točno izlazi koja igra, ne zna koje su preporučene konfiguracije, ne zna glavne novosti u igri - sve to eventualno sazna u nekoj (video) recenziji i odluči zaigrat igru. No hardcore (iako ni to nije prava definicija, ali eto opisujem sebe) je sve suprotno od toga - zanima ga kud ide ta rastuća industrija igara, prati sve važne događaje u tom svijetu jer mu je to na neki način hobi. Nepristojno je reći za takvu osobu da je "nolifer". Pa što ti misliš da novinari koji se bave recenziranjem i općenito im je igranje jedna bitna stvar u životu (moglo bi se reći da su hardcore) što misliš da oni nemaju djecu, ženu, kuću i društvo? malo si pretjerao.
Casual je po meni netko tko odigra neku igru za koju je čuo da je svi ostali hvale. odigra ju na easy postavkama, proleti ju bez ikakvog uživanja i ne obraća pažnju na detalje. Ne uči ništa iz igre. Jer on ima život i izvan te igre.

Deadwalker
18-07-2008, 21:44
ja definitvno spadam u hard-core igrače...

Arbiter of Change
18-07-2008, 21:48
bez ikakvog uživanja i ne obraća pažnju na detalje. Ne uči ništa iz igre. Jer on ima život i izvan te igre.
Ima i dobar dio harcore igraca :(
Ya... obliveni hladnim znojem se bude iz dvosatnog sna sa bonerom misleći da su digli on epixs u WoW-u. :)

GeForce
20-07-2008, 12:31
ja samo znam da u 9 mjesecu kad dobijem plaću umjesto 4870 grafičke kupujem Xbox360 jer su mi kompovi jednostavno prejadni za igranje bez obzira što se cijeli život igram na njima...
imao sam prije ps1 i ps2...i totalno su mi konzole uvijek bile bolje...ali eto..nikad novaca za njih do sad :)
jedva čekam :)

Snake
20-07-2008, 14:54
to ti ide ovak - za dvije, dvije i pol, godine izlazi novi xbox, za ugodno igranje ti treba full hd telka, xbox je nekih (iskreno rečeno neznam nagađam) 2500 kn tv ajd 6000 tri igre 1500.
4850 serija grafičkih kartica je izrazito jeftina (ispod 2000 kn ak se ne varam), igra za pc nije 500 kn nego eventualno 400
hoću reć da kupiš neki komp za te iste pare koje bi potrošio na xbox uvijek ćeš ga moć koristit pa i za 10 godina s tim da ćeš se na njemu najvjerojatnije igrat barem 3 godine solidno i neće ti biti samo za igru, a kad izađe novi xbox microsoft automatski prelazi na novu konzolu i više nitko ne proizvodi igru za staru. onda ti eventualno može poslužit kao dvd-player.
tak da ti to nije baš neko realno razmišljanje da je isplativije i bolje se igrat na konzoli, pogotovo sad kad cijene hardvera i nisu toliko velike kako su nekad bile.
neki će reć da će xbox360 potrajat još i duže, no ja kažem da neće. prvi xbox izašao je 2002., a 360 je izašao 2006. kako je danas 2008. znači da mu je preostalo još oko dvije godine života.

Thrall
20-07-2008, 14:59
Ja na Pc-u mogu igrat igre s commoderea,od prije 10 godina,prije 5 godina,a i PC ima mnogo više RPG-eva i RTS-ova,a i FPS-ovi su zabavniji na PC-u.Samo što se tiče gaminga,PC ima mnoge prednosti,a tek sve ostale mogućnosti PC-a.

Tsumetai Ryujin
20-07-2008, 15:01
A i osim toga ima premalo igara ekskluzivno za konzole Fable II, Star Wars: Force Unleashed, GTA IV... a neke od njih nisu niti nesto posebno... Konzole sve vise i vise nalikuju na PC...

Deadwalker
20-07-2008, 17:24
za PC je spektar naslova višestruko veći i kvalitetniji. A i ove eksluzive koje dođu na konzole, nakon pola godine do godine dana dođu i na PC. I bas kao što je Snake rekao da nakon izlaska nove konzole, više se igre ne rade za stariju verziju i po tome ispada da je novac za prijašnju kupljenu konzolu uzaludno utrošen novac. I da ne spominjem sve ostale mogućnosti koje ima PC. I da, nema ljepšeg kad se zaželiš neke igre stare desetak godina koju lijepo i dan danas možeš igrat...

mravojed20
20-07-2008, 17:26
Na PlayStation2 će ove godine izaći preko 100 novih naslova.

Snake
20-07-2008, 17:30
ps2 je druga priča. dotični dečko je odlučio kupit xbox360 a zna se kako je microsoft tretirao staru konzolu kad je izašla nova. tak će bit i za dvije godine. nintendo također.
ps2 se dosta dobro prodaje i bilo bi nelogično da se prestanu pravit igre za njega

GeForce
20-07-2008, 18:47
i dalje me baš briga je imam hd tv u sobi i xbox is MAIJN :D XD

bezimeni
21-07-2008, 15:48
Porast prodaje igra i pratečeg hardvera za 53% u Americi...dobra vijest? Baš i ne.sve je to ponovno zahvaljujući konzolama a poglavito PS3 i Solid Snakeu.
LINK (http://www.mcvuk.com/news/31292/US-June-games-market-jumps-53-per-cent-year-on-year)

Svinjoguz
21-07-2008, 16:58
PS3 kosta 3200Kn ...miran si 5-6-7godina
ajmo pogledat kako izgledaju 4 godine pca...

PC-

godina je 2004. :D (neznam dali ce se pc komponente kronoloski i cjenovno poklapat, al to bu tu negdje :D )

Best-Buy gaming racunalo:
Аthlon 3200+ 1000Kn
X800(PRO/XL)cca 1400Kn
gigabajt Rama-1000Kn
HDD 120GB-500Kn
Epox NF7 2.0-600kn
Monitor(ovdje je prijelaz CRT-LCD, al recimo da kupujete nekakav 19" CRT)-1000Kn
napajanje 300Kn
Periferije oko 800Kn
6600Kn...makar je to mooozda premalo jer nisam bas siguran da je X800 bio tako jeftin xD

godina je 2005.

racunalo iz 2005. steka na novim igrama kao FEAR no spustanjem detalja se to moze anulirat...u ovoj i sljedecoj godini se probija dual core pa cete uskoro moc svoj singlecore koristit kao cetku za farbu...ukoliko ne zelite kompromis oko detalja morat cete... na racunalo iz 2004. ugradit...
X1800 grafu-cca 2000Kn...
novi gigabajt-500Kn
znaci za nadogradnju na High bez kompromisa izdvojit cete oko raspon novaca od oko 2000-2500kn...
a za novo racunalo bit ce....
Athlon X2-1500Kn
DualCore supported maticna-1200kn
2GB rama-1000Kn
X1800-2000Kn
LCD monitor od 17"-2400Kn
napajanje-500Kn
HDD 160GB-cca 450Kn
periferije oko 700Kn...
TOTAL skoro 10k...

2006.
dolazi battlefield 2, Oblivion i HL2 Е1...
oblivion novo racunalo nece pokretat high bez kompromisa...no tu je serija :D !
znaci ono racunalo iz 2005. mozete nadogradit tako da zamijenite maticnu sa CF maticnom te upiknete novu X1800...to je izdatak oko 1600Kn
racunalo iz 2004. u doba novih shadera i HDR-ova nema za to podrsku a i da je ima bila bi prespora za to...tako da je konfa na 2004. na zalasku pa se vise ne isplati ulagat u nju...
novo racunalo je....

7900GT-1800Kn
Core 2-1400Kn
Maticna-900Kn
RAM 2GB-800Kn
napajanje-500Kn
LCD monitor 19"-2000Kn
HDD 250GB-600Kn
sto se tice periferije dolaze popularni logitechovi G-misevi i tipkovnice...i ako zelite odlicnu nisanku ovdje cete izdvojit oko 1000Kn
TOTAL 9000...i ovo je bilo moguce nadogradjivat sve do kraja 2007. jer su tad izasle PCIE2.0 kartice pa ne pasu na staru maticnu...
2007.
racunalo iz 2007. se nadogradjivalo SLI-em ili CF-om i ramima...no u 2008. vise nema nadogradnje jer kartice cuclaju puno struje pa je PCIE 1.0 neupotrebljiv...
za nadogradnju RAMA i jos jedne graficke izdvojilo se oko 1500Kn
novo racunalo:
Core 2 EXXXX-1300Kn
GF8800GTS-2300Kn
RAM 4GB-600Kn
HDD 320GB-600Kn
napajanje-600Kn
monitor 22"-2000Kn
Maticna-800Kn
Periferije-900Kn
TOTAL 9100Kn...

present day... :D

znaci za gotovo racunalo iz 2004. moralo se izdvojit 6600 te se moglo igrat negdje do 2007. te se ugradjivale komponente od 2500kn-9100Kn...tu se ne ukljucuju troskovi odrzavanja itd.
Konfa iz 2005. kosta 10k te se nadogradjuje za jos 2-3k... moze se igrat do danja danasnjeg na nekakav med sa pokojom high poslasticom...
konfa iz 2006. se moze igrat sa medium/high do dana danasnjeg sa pokojom nadogradnjom...kostalo je 9000Kn te dodatnih 1500-2000Kn ako se islo na nadogradnju u obliku dodatne graf. kartice...
konfa iz 2007. vrti na vecinu na high osim crysisa za kojeg se pokazalo da 8800 ipak nece imat snage za full...no ta konfa je vec danas zastarjela...makar se moze igrat na njoj...ali pojavem brutalno brzih i brutalno jeftinijih komponenti ona je zastarjela...

znaci da biste se igrali na pcu morate kupit jedan komp kak spada za oko 8-10k te isprsit jos 2-3k za nadogradnje...
PS3 kupis za 3k i mozes ga imat 10 godina i igrat se na njemu bez ikakvih nadogradnji Plug'play'nema nadogradnje' :D
mane pca su velika faktori kvarljivosti, hardver, softver, windowsi, virusi no prednosti su velika konfigubiralnost...
mane konzola su da na jednoj tocki grafika nemoze napredovat jer se hardver iskoristio, no nema potrebe za nadogradjivanje sve dok ne izadje sljedeca konzola...
no sto se tice pca nije sve tako crno, prisutan je trend da nvidia i ati odstupaju od high-end grafickih te se okrecu pri jeftinijim a opet jako brzim karticama, primjer je 4850 i 4870....bilo kako bilo, pc gaming nece izumrijet ali je trenutno puno isplativije developerima radit igre na konzolama...

Nodakim
21-07-2008, 17:15

e ovdje sam presta čitati...xD
PS3 je kostao kada je izasao prije godinu i pol 5000-6000 kuna....znaci tada je bilo miran si 5 godina...danas je miran si 3 godine....a jedino si miran jer nemaš šta igrati na ps3 of course

Snake
21-07-2008, 17:20

:rotfl: ahahahahaha :rotfl:
neznam kako netko može bit miran kad za 4 godine izađe ps4 i na njemu novi nastavak mgs-a. znam kako mi je bilo kad sam imao ps1 i kad je izašao ps2. ne možeš bit miran.
što se tiče ovog dijela o računalima... što se dalje ide u budućnost to je manja cijena računala. U 2004. koju si naveo kao neku početnu godinu teško da si mogao naći novo računalo za tisuću kuna. Danas možeš. Isto je i s komponentama. U 2004. si morao platit 4000 kn za high-end grafičku dok danas ati nudi solidan high end za upola manje od tog iznosa.
Uglavnom, ako kupuješ pametnoSi za računalo daš 5 000 (ne moraš se uvijek igrat na divovskim rezolucijama!), možeš ga nadogradit za pola tog iznosa nakon 2 godine. Znači 4 godine se možeš uredno igrat na njemu.
lijepo je vidit da je ps3 "samo" 3200 kn, no kad shvatiš da su igre skoro pa i duplo skuplje nego na pc-u (a nisu kvalitetnije) teško je ustvrdit da je isplativije imat konzolu.

Svinjoguz
21-07-2008, 17:32
novi MGS mi nije bitan...ne pratim te ekskluzive, kupim konzolu i igram puno igri, thats it...
i onda kad dodje novi PS cekam 2 godine da se skupi igri pa kupim novu konzolu :D

Deadwalker
21-07-2008, 19:43

Ok, košta toliko, al šta sad možeš dobit za te pare? Konzolu koja ne bude trajala 5-7 godina kako si naveo nego možda jos 2-3 godine. Zašto? Pa zbog toga jer sada je jos je možda isplatljivije radit igru za konzolu ali to će se ubrzo promjenit. Kao prvo, kako se komponente za PC brzo razvijaju, grafika na PC-u će za 2-3 godine biti puno naprednija, a na toj konzoli zastarjela pa novi graphics engine-i igara će se moći jedino pokazat u svom punom sjaju na PC-u. Drugo si naveo problem čestog i skupog upgrade-a računala...well, i ta se situacija ubrzano mjenja nabolje, kao prvo komponente su danas višestruko jeftinije te postoje već projekti standarnizacije računala za igranje kao što je AMD GAME(http://game.amd.com/us-en/amdgame_whatis.aspx). Uglavnom, hoću reći da se PC polako kao platforma za igranje standarnizira kako hardverski tako i softverski(games for windows - nije nešto savršeno, ali je bitno da postoji inicijativa). Konzole možda danas deru u nekim segmentima bolju zaradu ali to će se kroz par godina promjenit. Ako ovi trenutni projekti postignu svoj cilj(Amd game i games for windows) te ako se smanji piratizacija(stardock je pokrenuo odličnu inicijativu) PC očekuje vrlo blistava budućnost. A di su još tu MMO igre koje su savršeni izvor profita, te sustavi digitalne distribucije kao što je STEAM...

Svinjoguz
21-07-2008, 19:55
AMD game mozda ali GfW je cisti shit, jedino sluzi za priljev igara na Xbox360...
grafika me uopce nezanima i neznam zasto svi gledate grafiku..kupujem PS3 da ga imam i igram igre i neke cak prek neta...
meni bi bilo drago da se situacija na PCu poboljsa, da se komponente pojeftine i standardiziraju, nisam ja neki konzolar, volim i PC i plejke :D
no trenutno situacija je nezgodna za PC, kolko vidim jedina popularna ekskluziva za PC je WoW...al PC gaming nikad nebu propo...

EDITpogledo sam taj AMD! Game i jedina stvar je koju on donosi je ta da ti ides na jedan webshop i biras kakve ces komponente stavljat u PC...wooow

Deadwalker
21-07-2008, 20:05
AMD game mozda ali GfW je cisti shit, jedino sluzi za priljev igara na Xbox360...
grafika me uopce nezanima i neznam zasto svi gledate grafiku..kupujem PS3 da ga imam i igram igre i neke cak prek neta...
meni bi bilo drago da se situacija na PCu poboljsa, da se komponente pojeftine i standardiziraju, nisam ja neki konzolar, volim i PC i plejke :D
no trenutno situacija je nezgodna za PC, kolko vidim jedina popularna ekskluziva za PC je WoW...al PC gaming nikad nebu propo...

znam da GfW nije nesto, al ono, barem postoji kakva-takva inicijativa, možda se pokrene jos nesto slično od strane drugih...Dalje, spektar kvalitetnih naslova za PS3 i nije nesto i zbog toga i nije samo problem u grafici koja će kroz godine zastarjeti kao sam već prije reko(evo, jedina igra koju bi ja odigrao trenutno za PS3 je Star Wars The Force Unleashed, pošto za PC nije najavljena)

Sickmanno1
21-07-2008, 20:06
lol, am mislis da je to AMD Game onda nisi dobro skuzio...pogledaj jos par puta...

Svinjoguz
21-07-2008, 20:09
pa sad ko bu kaj igro na PS3 to je vec subjektivno...ja kad cu kupit PS3 kupit cu si desetak naslova i igrat ih redom...
sto se tice GfW on se prikazuje u javnosti da pomaze malim developerima kojima treba novac, no ljudi moji, zakaj GfW devsi moraju stavljat xbox controller podrsku u igre?figure it out...
PCu trenutno treba user-friendly windows okruzenje koje nije vista-like smece/poluproizvod, sustav koji se nece rusit...pa pogledajte samo macove...

@sickmanno...oke gledam...vidim da neki shopovi nude i gotova racunala :) te listu preporucenih igara sa strane...
jel mi mozes objasnit sto jos ima?

Sickmanno1
21-07-2008, 20:11
no ljudi moji, zakaj GfW devsi moraju stavljat xbox controller podrsku u igre?figure it out...

zato da zatucani PCjasi vise kupe hebeni controller ^^

Deadwalker
21-07-2008, 20:18
Pa šta je drugo standarnizacija , nego računalo za koje ti netko garantira da će moći vrtit najnovije igre kak spada kroz nekoliko godina...

Svinjoguz
21-07-2008, 20:20
pa cuj mogu ja sad otic na neki forum il neki ducan i neki lik ce mi garantiran slozit isti ili slican PC koji ce vrtjet igre sljedecih nekoliko godina, nista specijalno...
za takve inicijative se treba smislit nesto uistinu korisno i originalno gdje ce sve strane bit zadovoljne, bez nonsalantnih debilizacija poput GfW

W3DR4N
21-07-2008, 20:20
Neki od uvjeta GFW-a su potpuna podrška za xbox kontroler i widescreen rezolucija, što smatram samo prednošću. Kome ne paše, nek ne koristi.

Svinjoguz
21-07-2008, 20:22
XB controller support?meni se to vise cini kao uvjet da se igra prebaci i na xBox...

W3DR4N
21-07-2008, 20:25
Xboxov kontroler je ujedno i službeno propisan kontroler za windowse.
Meni se sviđa ta unificiranost, nikad više problema s kalibracijom, nedostatkom ili viškom tipaka i neprepoznavanjem hardwarea.

Deadwalker
21-07-2008, 20:25
ok, nije isto dok ti netko na forumu garantira ili ovakav projekt koji je ponuđene konfiguracije testirao i ima dokaze da funkcioniraju kak spada. Al, da ne duljim raspravu bezveze, htio sam samo reći da inicijatve postoje, možda nisu trenutno najbolje al možda zato netko kome je stvarno u interesu nesto napravit kroz vrijeme ponudi nešto bolje. To je ono pozitivno u svemu tome i pokazatelj da će se stvari valjda promjenit kroz vrijeme...

Svinjoguz
21-07-2008, 20:27
ok, nije isto dok ti netko na forumu garantira ili ovakav projekt koji je ponuđene konfiguracije testirao i ima dokaze da funkcioniraju kak spada. Al, da ne duljim raspravu bezveze, htio sam samo reći da inicijatve postoje, možda nisu trenutno najbolje al možda zato netko kome je stvarno u interesu nesto napravit kroz vrijeme ponudi nešto bolje. To je ono pozitivno u svemu tome i pokazatelj da će se stvari valjda promjenit kroz vrijeme...
upravo tako :D
mikrob-vodozemac-covjek
bullshit GfW-AMD GAME-uskoro nesto trece sto ce bit stvarno inteligentno :D

Snake
21-07-2008, 21:17
treba naglasit da je amd samo jedan od članova pc gaming alijanse i tek se čeka intelov odgovor na trenutno stanje pc gaminga.
gfw je bullshit zato što je kreiran po konceptu sa xboxa. ja neznam kome uopće trebaju achievment pointsi u igri.
mislim da si je microsoft uzeo previše prava u tom naumu da vrati pc vrati kao gaming platformu, jer veliku ulogu tu igraju i proizvođači hardvera. Također, jasno je kako microsoft ne može vodit bitku protiv pyrata na tri strane - na xboxu je koliko toliko uspješan, no koliko god se trudio oko operativnih sustava uvijek se nađe neki way around. pc igre su prevelik zalogaj, i protiv pyratstva bi se svi trebali borit zajedno, a ne microsoft sam protiv svih.

Svinjoguz
21-07-2008, 21:24
treba naglasit da je amd samo jedan od članova pc gaming alijanse i tek se čeka intelov odgovor na trenutno stanje pc gaminga.
gfw je bullshit zato što je kreiran po konceptu sa xboxa. ja neznam kome uopće trebaju achievment pointsi u igri.
mislim da si je microsoft uzeo previše prava u tom naumu da vrati pc vrati kao gaming platformu, jer veliku ulogu tu igraju i proizvođači hardvera. Također, jasno je kako microsoft ne može vodit bitku protiv pyrata na tri strane - na xboxu je koliko toliko uspješan, no koliko god se trudio oko operativnih sustava uvijek se nađe neki way around. pc igre su prevelik zalogaj, i protiv pyratstva bi se svi trebali borit zajedno, a ne microsoft sam protiv svih.
nisu to valjda one gluposti s kojim otkljucavas chat i privatne poruke u igrama=? :rotfl:

Snake
21-07-2008, 21:26
ne, ali u biti dovoljno debilo da i ne bude suviše daleko od toga.

Nodakim
21-07-2008, 21:46

EDITpogledo sam taj AMD! Game i jedina stvar je koju on donosi je ta da ti ides na jedan webshop i biras kakve ces komponente stavljat u PC...wooow

GfW nije shit...GRID,age of conan,company of heroes,crysis nisu shit....coh je svrstan medu 20 najboljih pc igara ikada po IGN-u(nisam 100% da je to bio ign)
a za GRID....
jedina popularna ekskluziva za PC wow?ti si ocito bio u bunkeru nekome bez TV-a ili neta...

Svinjoguz
21-07-2008, 21:50
nisam u bunkeru bez TVa i neta(sam za tvoj info imam satelitsku na 82cm LCDu i imam jos 2 CRT tva, a i vidis da i imam internet)
oke, mozda sam zaboravio na ta tri naslova, al nema sad to veze...
ovdje nije rasprava o kvaliteti igara na GfWu, vec o samom konceptu GfWa koji sluzi za priljev naslova na X360...

LukA33
21-07-2008, 23:47
nisam u bunkeru bez TVa i neta(sam za tvoj info imam satelitsku na 82cm LCDu i imam jos 2 CRT tva, a i vidis da i imam internet)
ovdje nije rasprava o kvaliteti igara na GfWu, vec o samom konceptu GfWa koji sluzi za priljev naslova na X360...

sad cemo se jos i svadat ko ima bolje televizore i ko ih ima vise smiri se malo nije ti ovo neka tema o tv-ima

Snake
24-07-2008, 10:36
evo pročitao upravo da games for windows live uskoro postaje besplatan, a najesen se otvara i marketplace. ostaje vidjeti hoće li i on biti tako outdatiran kao oficijalne stranice gfw-a.

ScorpiuS
25-07-2008, 06:42

sad cemo se jos i svadat ko ima bolje televizore i ko ih ima vise smiri se malo nije ti ovo neka tema o tv-ima
Aha ja imam 111cm plasmu i još dva CRT. Otas išo u selo da će kupit kruh vraća se sa televizorom koji je jedva stao u automobil.

Inače, GfW je odlična stvar i netreba je pljuvat.

Zwer
27-07-2008, 22:40
joj ja sam dao 80€ za tu igru dobra je :D:D

Nodakim
28-07-2008, 14:33
gfw je games for windows....to nije igra....

Rang€r
05-08-2008, 23:05
joj krepavam ko konj na ove vaše izvale xD

zaključilo se još prije 15 stranica, da konzole pokušavaju bit ko kompovi, al nikad neče bit bolji od kompova i još neka sranja...

@svinjoguz
(sam za tvoj info imam satelitsku na 82cm LCDu i imam jos 2 CRT tva, a i vidis da i imam internet)

smijem ovo u sig? :D

ScorpiuS
05-08-2008, 23:19
A tebi sad nona šuti, kaj ne??? :P

A zašto se hvalimo s time tko ima veći monitor. Ajmo se hvali tko ima veću dioptriju? :|

Nodakim
14-08-2008, 13:48
-3
i win

Deadwalker
14-08-2010, 16:57
PC gaming mrtav?

:)

Udvostručena prodaja igara za PC (http://www.bug.hr/vijesti/udvostrucena-prodaja-igara-racunala/103299.aspx)

Looky
14-08-2010, 17:14
14 kol 2008, 14:48 - Danas, , 17:57
:roll:

McPingvin_v2.0
14-08-2010, 17:20
On je global pa si umišlja :)

Deadwalker
14-08-2010, 17:23
Covjek svasta radi samo da ne mora ici spremati jesenske ispite :)

Salu na stranu, dosta zanimljiv pokazatelj koje opet po x-ti puta potvrduje da PC gaming ima sigurnu buducnost. Barem dok Blizzard izdaje svoje igre :)