Pogledaj cijelu verziju : Windows 7 (Vienna)
s obziroma da imam GTX460, sumnjam da će mi ATI forum puno pomoć :D
/edit, desktop windows manager service se zgasi.. restartam ga, dobijem kompletni aero, ali čim negdje kliknem opet se zgasi..
da, u s1 nema problema.. samo kaj u s1 ostanu radit 4 hard diska, 7 ventilatora, grafa i napajanje...
onda mi ga je praktičnije zgasit kompletno
Vidiš, meni se diskovi gase, interni i externi. Rade samo ventovi.
s obziroma da imam GTX460, sumnjam da će mi ATI forum puno pomoć :D
Haha, valjda mi je već pod normalno da kada postoji problem, ATI je u pitanju :D
Mene već duže vremena muči jedan problem sa Sedmicom. Naime, svi mi filmici u flashu nenormalno laggaju. Pokušao sam promjeniti browser, updateati drivere... ma sve razno, ali niš nije pomoglo. Pošto mi je to veoma bitno, ne mogu korisiti 7, već moram Vistu.
Jel se možda netko susreo s tim problemom ili bar ima neke prijedloge što da pokušam napraviti?
Pa jesi probao skinuti noviju verziju Adobe Flash Playera?
Naravno da jesam. Čak sam probao i onu verziju za IE. Ista stvar. Fakat mi ovo kaj me muči nema nikakve logike.
Praetorian
11-04-2011, 15:42
DELETE.
pitanjce imam, da li se isplati instalirati win7 na staru jednu konfu koju vec ohoho godina pokrece amd athlon 3000+ (2.01ghz) 1gb ram, ati radeon 9600, hard 160gb
jel bi zapinjao ili bi se normalno vrtio win7 na njemu i sve osnovne funckije?
pikni gore win7 starter edition
vizualno zgleda ko XP, ali je X puta stabilniji i lakše nać drajvere
Od frenda roditelji imaju sck 939 atholona 1.8ghz sa 1gb rama i ati 4670pcie.
Ne steka nista sedmicu imaju bar godinu dana.
Takodjer sestra ima sck am2 semproma 1.6Ghz 1gb rama2, kartica integrusa. Sve radi ok. Imali su i xp cak kazu da je 7 brza. Jedino je vista znala stekat ali nisu imali sp2, inace mozda ne bi ni vista stekala.
Bez brige moralo bi raditi skroz ok glatko bez stekanja.
krenuh s instalacijom i kaze mi da mi bios nije acpi kompaktibilan
The following issues are preventing Windows from upgrading. Cancel the upgrade, complete each task, and then restart the upgrade to continue.
This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer.
znaci li to da bih trebao bios updejtati?
rjesen problem, u biosu je acpi bio na disabled (dunno why)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.