Pogledaj cijelu verziju : POKLANJAM RAČUNALO
GODSKILLER
31-03-2008, 18:38
Dojadilo mi je igrati se..pa prilazim na neke ozbiljne stvari stoga ne želim više imati posla s računalima stoga Poklanjam svoje 5.miseci staro računalo...dobije onaj koji napiše zašto baš on
Računalo iz potpisa
nick praskaton
31-03-2008, 18:49
falio si podforum, ovo je prije spam caffe...
Briga me ako je 1.4 sutra, daj ga meni zato što sam bio dobar cijelu godinu, i što ga želim prodati a novac dati u dobrotvorne svrhe :)
bezimeni
31-03-2008, 19:09
Pokloni ga djeci u Nazorovoj ili u neki drugi dom za siromašne ako želiš napraviti dobro djelo.Ipak,sumnjam da želiš napraviti nešto dobro, nego umjesto toga pokušavaš ispasti duhovit,samo što nisi duhovit. :thumbs1: .
Dojadilo mi je igrati se..pa prilazim na neke ozbiljne stvari stoga ne želim više imati posla s računalima stoga Poklanjam svoje 5.miseci staro računalo...dobije onaj koji napiše zašto baš on
Računalo iz potpisa
ja.. zato što mi se uskoro blliži godišnjica braka, a nemam što poklonit ženi...
streetrace777
31-03-2008, 19:19
Računalo iz potpisa
ja.. zato što mi se uskoro blliži godišnjica braka, a nemam što poklonit ženi...
Pokloni joj jos jednu bebu :D
kripton32000
31-03-2008, 19:57
hah daj meni :rotfl:
(malo je uranio lol)
nosferatu25
31-03-2008, 20:07
hajde ja ću uzeti tvoj komp da te lišim muka.. doplatićeš mi jedno 100-200 eura i završili smo s tim. ovakva ponuda se ne odbija :D
Pokloni ga meni.
Sestra na ljeto ide na fex pa joj treba komp a meni je ovaj ionako preslab.
Zakaj mi ovo sliči na zahebanciju?
Daj meni ak ti netreba...šalim se...gle ak se ne zezaš pokloni to nekome tko si to nemože priuštiti...a ne se ovdje natezat...
I zapamti..pravi darivatelji..i oni koji to rade sa srcem tj "moralom" ne prikazuju svoj identitet...
Lokotić.
Dati češ ga meni, jer sam admin i mogu ti izbrisati topic. Isto tako, ako mi ga daš, možda te se spomene u sljedećem broju PCPa :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.