Pogledaj cijelu verziju : Your best time record in training level (Call of Duty 4)
Ovdje pišite koji je vaš najbolji rekord u cod-u 4 na traninig level-u. (Nije bitno od kojeg pokušaja).
IW (Infinity Ward) record: 15.1 sec.
Moj: 19,85 sec. 8)
Fora je u tom da se treba cijelo vrijeme micati u smjeru ka izlazu, odnosno po zadanoj ruti... Zapamtiš rutu i to je to... Samo ne smiješ stajat dok pucaš... sve u hodu... slobodno i koji melee opalite...
Kak god, nisam baš to previše isprobavo na vrijeme napravit... Mislim da je bilo negdje oko 25sec... Rađe sam ja išo dalje sa kampanjom nego se tamo zadržavo :D
17.50 iz 200000000000000000x puta :rotfl:
Kako sam se isfrustrirao... A onaj hebeni rekord, pa to je nemoguće! xD
17.50 iz 200000000000000000x puta :rotfl:
Kako sam se isfrustrirao... A onaj hebeni rekord, pa to je nemoguće! xD
Pa šta misliš da je to neki pravi rekord od njih... možda da, možda ne...
mislim da sam napravio 40 sekundi u igraoni. :D
Bishop_45_(2)
27-03-2008, 15:49
lol, ja sam isto 40, flashao sam sebe sa flashbangom pa sam hodao u prazno...:P
lol, ja sam isto 40, flashao sam sebe sa flashbangom pa sam hodao u prazno...:P
to mi je najbolje :roll:
vkgamer16
27-03-2008, 16:38
nekih 18 sek.
Marcellius09
27-03-2008, 21:34
oko 20 sec
sekunda i po.
Svaka čast :D Može ti se Infinity Ward klanjat. :pray: :rotfl:
sekunda i po.
Svaka čast :D Može ti se Infinity Ward klanjat. :pray: :rotfl:
speedhack FTW!
ne sjećam se točno ali preporučena težina je bila veteran iz nekog desetog pokušaja,kasnije sam još malo sa tim ali uvijek mi je bilo hardned(na čemu sam i prešao igru)
neox99buleseye
07-09-2008, 13:34
19 sec iz 5. pokusaja, nije lose....... mozda srusim rekord i prodjem za 0.01 sec?!?!?!?!
Jel to ona "misija" u onom avionu poslje credita kad pređes cjeli SP?
Ako je... Preso sam ga kad sam prvi puta preso SP. Kad sam 2 puta preso SP nisam ga uspio prec.
Sejvovi su bas jucer zavrsili u smecu tako da neznam ali nije bilo lose. 20-30-40ak sec. :D
neox99buleseye
08-09-2008, 12:09
Jel to ona "misija" u onom avionu poslje credita kad pređes cjeli SP?
Ako je... Preso sam ga kad sam prvi puta preso SP. Kad sam 2 puta preso SP nisam ga uspio prec.
Sejvovi su bas jucer zavrsili u smecu tako da neznam ali nije bilo lose. 20-30-40ak sec. :D
Ne, to je ono na pocetku, onaj trening, pise ti vrijeme i onda ti po tome vremenu predlože klasu , ovisno kako si brzo to proso.
Aha. Probat cu to ponovo prec pa javim :)
killer4987
23-12-2008, 13:14
Ja sam oboril rekord. Imal sam 14.8s. Nesmijete igrat s mitraljezom. Trebate s pištoljem.Uzmite pištolj. nemojte iti po uzetu skocite na zid kuce. nemojte stati. stavite si flasbang nadohvat ruci:da bude brzo. i nikad ne skacite. PROBAJTE. uspjet ce. Killer. e a igra ko cod4 mp. ali ne s original cd key. Ako da dajte xfire. da se najdemo negde. jeli ko probo jumpat na cod 4 mp. Ja morem van mapa. Killer. dajte xfire. zz
savjeti kao sto je koristenje guna je ok mjenjanje tipke flashbanga ok, al skaknje na zid kuce umjesto uzeta? to je varanje, ofc da si imo 14 sekundi kad si varo, ja sam si flashbang stavio na q i igro sam pola s puskom pol s gunom il samo s gunom i imo sam 17 sec, to mi je rekord, ne lazem
ugl mislim da je cak bolje koristit gun jer ako pogodis tablu sa 1 metak dobivas accuracy bonus koi vam skida vrieme ja sam imo 20 sekundi i skinuo mi 3 sekunde, nemojte previse s tim racunat jer vam moze skinut samo 3 sekunde najvise, il ja neznam sve, znaci pogodite tablu s jedim metkom.
17 sec je dost dobro kolko ja znam :D
i kakvo skakanje? tam nema koristi od skakanja?
ja sam ovak si briem: siso dolje lijepo sva 3 pogodio svakog s jednim metkom zatrcao se dolje na stepse ubio onog koi izleti i pritisnuo q i dok je on spremio flashbang ja doso do vrata bacim stanem u stranu uletim svako 1 metak trcim 2 izlete svako 1 metak i onda pripremim flashbang tamad dodem do vrata bacim reloadam dok pukne ispucam 2 metka i trcim
eto
uberfreak
29-12-2008, 11:28
meni je 21 sec.. sad idem skinut rekord
uberfreak
29-12-2008, 14:12
evo 21 sec - 3 zbog preciznosti= 18 sec, my best time
Evo kad sam vidio ovu temu moral sam ic probat i iz negdi 15 pokusaja evo mog rekorda...
sa smanjenim zbog tocnosti - 15.55 sec
uz malo srece mozda bi mogo se jos malo priblizit IW-u...
wow, jako dobro, kako si uspio? sam da nisi skakao umjesto uzetom :D
ja najvise sto pokusavam uspiem 17 i nes jako sitno :S
sam s gunom i 1 hit u svaku metu
Oko 19 sekundi ali mogu ja i bolje
wow, jako dobro, kako si uspio? sam da nisi skakao umjesto uzetom :D
ja najvise sto pokusavam uspiem 17 i nes jako sitno :S
sam s gunom i 1 hit u svaku metu
nisam skakao...
iso sam uzetom, onda one prve dvije mete s jednim metkom okinem, trecu u prolazu, onu na kraju stepki jos dok sam na polovici stepki, i odmah stisnem i pustim fles, tak da ga baci tocno kad dodjem do vrata. Onda je dobro krenut iz zaklona prije nego je fles opalio, al opet ne prerano jer ce te zaslijepit. I to je to.
Uspio sam ja i 14.3 sekundi, ali tak da u zadnju sobu bacim fles i onda odmah idem van, kad fles opali kroz vrata okinem jednu, a kroz zid drugu metu. Pa to ne racunam...
jako dobro, svaka cast, ja cu danas probat jos 1 put :D
Sony Ericsson
25-01-2009, 19:03
Je li probo netko skupit 20 onih prijenosnika pa otkljucati onaj slowmo cheat?
sa njim mi je 15 sekundi.
uf iam 19/20 pokusavam nac te intele slo' mo' bi htio probat :D di ima intel na misiji all ghillied up, naso sam samo tamo di je onaj snajperist na vrhu stepsi, di jos ima?
uf iam 19/20 pokusavam nac te intele slo' mo' bi htio probat :D di ima intel na misiji all ghillied up, naso sam samo tamo di je onaj snajperist na vrhu stepsi, di jos ima?
G-vGpS1c ... annel_page (G-vGpS1cDfo&feature=channel_page)
:thumbs2:
thx, naso sam 20. i napokon slo' mo' predobro
:D
napravio za 15 sekundi :D
uberfreak
28-01-2009, 16:43
prsonal rekord 17 sec XD tojest 20-3 zbog preciznosti
http://img99.imageshack.us/img99/7121/cod4scoretg0.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=cod4scoretg0.jpg)
18,65s
uberfreak
10-02-2009, 19:55
novi rekord 14.4 XD koristio sam slow-mo
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 53fdb9.jpg (http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/269630d2fcfbfbe63cc7987c29859d6ba353fdb9.jpg)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.