Pogledaj cijelu verziju : The Sims 3
Ja sam ga opremio već za treći svjetski :D
Ja sam ga opremio već za treći svjetski :DS
Eto, ponukan vašim postovima, i ja instalirao Simse, ovaj puta sa expanzijom. Idem malo putovat i sagradit si bunker :DSKakvi sad bunker
Možeš gradit podrume, 4. lvl-a ispod razine mora. Totalno kul :)
pa ja sam i u normalnim simsima 3 radio podrum (staviš dvije polovice skala pa poravnaš teren napraviš zid i sagradiš kuču na tome)
Al nije to to, ovdje je baš uveden novi fičr pod nazivom basement. Ak budeš ikad igrao budeš vidio ;)
Moram nabavit ovu novu ekspanziju...Samo da malo probam :rotfl:
Kostolomac
24-11-2009, 17:19
Je, je, i ja sam mislio malo probat pa sam jučer do 2 ujutro igrao :)
Pa ono, tak to obično ide ^^
Sgt. Bull
24-11-2009, 18:03
Jel' se ikome dešavalo da instališe igru normalno ali onda kada je pokrene samo bude crni ekran par sekundi i vrati se na desktop? Nikako ne radi =(
Izašao zanimljiv Create A World Tool, download je besplatan. Let's check it out!
EA Releases The Sims 3 Create A World Tool - Beta, Making Players The Game Designers (http://pc.ign.com/articles/105/1055728p1.html)
Također, izašao je novi patch, klik (http://www.thesims3.com/community/news.html?selMonth=11&selYear=2009#100435029).
Elraxery
17-12-2009, 21:51
E koja je neka optimalna ( moze i neka za igranje na high) konf. koju treba imat za sims 3 (sestra me pili u mozak da to postam pa eto)
osvetnik_sch3l3
17-12-2009, 22:04
zasto ljudi igraju sims serijal?
osvetnik_sch3l3
17-12-2009, 22:09
Zašto ljudi igraju igre?
nespretno sma se izrazio, od tih sims igara jedino mi je bio dobar sim city iz 1998-e, dalje mi jednostavno nisu legli
Sim City nema veze sa Simsima. To ko da usporđujem Sim Copter i SimCity. Simsi3 su prekul, pravi odmor i zezancija. Onaj kome je preponos prevelik nek se ukljuci u klub mrzitelja wow-a i sličnih.
Ne znam, dosad sam igrao svaki Sims i ne žalim zbog toga.
Simsi 3 su zbilja zabavni i imaju brdo megakul opcija koje su nedostajale u prošlim nastavcima.
Pa upravo to. Fakat ih je zabavno igrat, imaju brdo opcija a kako su krenuli sa patchevima i dodacima te expanzijama čeka nas još brdo svega!
Novi patch je vani
The Sims 3: World Adventures v2.3.33 Patch (http://worthplaying.com/article/2009/12/17/news/71045/)
Arbiter of Change
11-01-2010, 19:30
Izgleda da je EA-u ipak na pameti nešto više od ekspanzija i online shoppa:
Create Your Own Worlds In The Sims 3 (http://kotaku.com/5445368/create-your-own-worlds-in-the-sims-3/gallery/)
The Sims 3 Create A World tool (beta) allows registered users of EA's latest life simulation to craft their Sims' landscape from the ground up. Players can choose terrain patterns, plant trees and vegetation, pave roads, or place accent items like lighthouses and water towers, either starting from scratch or using templates based on Sunset Valley and Riverview, the two pre-made locations in the game. Once their creation is complete, they can share their worlds with the world via The Sims 3 Exchange.
Jep, fora stvar. Pustili su to na site još pred kraj prošle godine ako se ne varam, mislim da sam to bacio negdje na ovu temu. Ma Simsi rulaju.
Design and High-Tech Stuff (http://www.gametrailers.com/video/uk-design-the-sims-3/61459)
Fora su ove moderne stvari :)
armagedon
02-02-2010, 12:05
Design and High-Tech Stuff (http://www.gametrailers.com/video/uk-design-the-sims-3/61459)
Fora su ove moderne stvari :)
woow ovo dobro izgleda, nemoj me navest na te simse :oops:
ScorpiuS
02-02-2010, 14:02
Ovo su ona specifična podrhtavanja tla prije vulkanske eksplozije ekspanzija i oovih paketa.
Čisto mali update, to je u biti add on koji zauzima nemalih 4gb-a, odnosno dolazi na jednom dvd-u. Ja sam mislio da će to bit mali pack od kojih stotinjak mb a kad ono zver. Instaliravam ponovo Simse, let's play ^^
armagedon
03-02-2010, 09:17
Čisto mali update, to je u biti add on koji zauzima nemalih 4gb-a, odnosno dolazi na jednom dvd-u. Ja sam mislio da će to bit mali pack od kojih stotinjak mb a kad ono zver. Instaliravam ponovo Simse, let's play ^^
i ja :wink:
ali cudno, za dvojku tu im ti add-on-ovi imali 100-300MB a ovo 4GB :?
Da, čudno je. A neznam, kad instaliram javim kak je, nadam se da će biti gro novih stvari.
armagedon
03-02-2010, 09:55
Da, čudno je. A neznam, kad instaliram javim kak je, nadam se da će biti gro novih stvari.
ajde, da znam jel se isplati nabavljat 8)
Evo probao, baš je kewl. Jedino kaj je smiješno je to da u biti sam update teži negdje oko 300mb, ostalo na dvd-u su updateovi za mac, negdje preko 3,5gb, nemožeš vjerovat xD I da, diže verziju na 3. nešto. Između ostalog dobijete i pravi gaming komp sa svjetlećim mišem i tipkovnicom ^^
Ponovo dobivam volje za igranjem... jedna od onih igara koju ne igram predugo, no vraćam joj se s vremena na vrijeme, makar bilo na sat vremena da izgradim kuću. XD
Arbiter of Change
03-02-2010, 16:13
Ne znam zašto ste svi fascinirani gradnjom kuće u Simsima, meni je to krajnje nevažan segment. :)
Radije se uselim u neku već postojeću kuću pa jedva spajam kraj sa krajem kad mi ostane 1-2k nakon uređenja.
Ma da, sve ima svoje čari. Fora je kad nemaš love pa se moraš snalazit kaka znaš a već ovako i onako živiš u trošnoj kučici ^^ Nisam je igrao neko vrijeme al sad sam opet dobio volju, totalno se odmorim od svega kad je malo zaigram.
armagedon
03-02-2010, 16:54
istina,samo kad krenes igrat onda igras minimalno 3-4 sata ak ne i duze :D
Da, tak obično i bude ^^ Odlučio otić malo na putovanje, pošto imam world adventures.
Inače, kako taj world adventures funkcionira?
Odabereš određeni broj simsa koji će ići na putovanja pa prođu na novu mapu dok ostali ostaju ili?
Biraš kak ti paše, dođes na novu lokaciju (egipat, kina...) i tamo ostaješ ovisno o tome kolko ti viza vrijedi. Onda obavljaš različite zadatke/avanture i tako to, jako zanimljivo :)
crnisokol
03-02-2010, 21:12
baš sam instaliro danas...sutra ću isprobati te ''svjetske avanture'' :D
Arbiter of Change
05-03-2010, 00:20
Nova ekspanzija na pomolu - The Sims 3: Ambitions.
Zašto bi mogla biti važnija od ostalih ekspanzija koje su same za sebe donijele dosta sadržaja? Zbog ovoga ispod.
http://kotaku.com/5485723/the-sims-3-ge ... expansion/ (http://kotaku.com/5485723/the-sims-3-gets-ambitious-new-expansion/)
... Ambitions gives your Sims a career that's more than just entering a building you can't see inside and waiting until they come out at the end of the day. From ghost hunter to mad scientist, doctor to firefighter, Ambitions makes a game out of work. Become an architect and change the look of your town, invent dangerous gadgets as an inventor, or become an investigator, solving dozens of cases as you realize your quiet little town isn't as quiet as you thought it was.
...
"The Sims 3 Ambitions changes that. Players' actions at work now directly affect their lives, community and neighbors and become an extremely important part of how the game is played."
Đizs... sa Simsima 4 možemo vjerojatno očekivat pravcati simulator koji se neče po ničemu razlikovat od pravog života. :)
Dobra vijest, bit će zanimljivo vidjet kako će to uvest u igru.
World Adventures ekspanzija mi nije bila baš nešto, ali Ambitions bi mogla biti prava stvar.
Ludo, sad će samo izbacit ekspanzije, što nije loše ^^ A bogme i ta će se igrat! Simsi su pravi gušt za odigrat na kraju radnog dana.
Arbiter of Change
14-03-2010, 11:42
Evo me u procesu instalacije i patchiranja. Taman za ubiti vrijeme do Awakeninga, a i ostati će na kompu trajno ovaj put za Ambitions. :)
Da, meni isto stoje skupa sa world adventures te high end loft stuff. Igra se kad mi paše ^^
ScorpiuS
14-03-2010, 12:56
Ja sam je već odigrao vez ekspanzija, a planiram je odigrat opet kad dođe dobar broj ekspanzija pa da vidim razliku.
Ambitions se čini jako dobro. Bit će zanjimljivo biti mad scientist. :D
Jel valja Sims 3 sa ta dva trenutna nastavka ??
Kad izlazi The Sims 3: Ambitions ?
Baš bi mogao ponovno instalirat Sims 3.
Arbiter of Change
15-03-2010, 12:35
Ja sam je već odigrao vez ekspanzija, a planiram je odigrat opet kad dođe dobar broj ekspanzija pa da vidim razliku.
Nema ti smisla čekati, jer sve što ekspanzije dodaju je retroaktivno tako da ćeš osjetiti kad ih instaliraš. Igraj igru u međuvremenu.
Ja sad napravio svog lika... biti će neki bogati corporate f*ck. :)
Arbiter of Change
01-06-2010, 22:14
Oh, smexy. :)
Simsi su mi još uvijek instalirani tako da će brzo.
Joj ja sam ih unistalirao, neznam iz kojeg razloga, sad ću opet morat instaliravat :)
ScorpiuS
01-06-2010, 22:33
Iz nekog razloga ja se osjećam kao cura prije puberteta kad ovo igram :?
Oh, smexy. :)
Simsi su mi još uvijek instalirani tako da će brzo.
Ja danas uninstallao tako da maknem onaj stuff paket i sad uskoro idem instalirati zajedno sa Ambitions.
Mislim da će bit vgg.
Imam pitanje, instalirao sam World Adventures i kasnije namjeravam instalati Ambitions. Vidim da imam posebnu ikonu za obične Simse i za WA, pa pretpostavljam da će biti posebna i za Ambitions. Da li najnovija ekspanzija, u ovom slučaju Ambitions, uključuje i prijašnje?
Da.
Svaki shortcut na neku ekspanziju uključuje i ostale, samo se bezveze gomilaju na desktopu.
Inače, igrao danas malo. Kul je, mogu stavljat tetovaže i ima novih stvari.
Zaposlio sam se kao arhitekt i idem uokolo preuređivati prostorije i tak to.
Kod dvoje klijenata sam zaboravio staviti krov, s time da se jedan od njih nije žalio. Rofl.
cham3leon
02-06-2010, 20:34
Uf, morao bih ponovo zaigrati. Izbrisao sam Simse jer nisam imao prostora na hardu :(
Moj brat je uzeo izumiteljsku karijeru te je izumio vremeplov i otišao u budućnost. Uglavnom, poruke vam javljaju što ste tamo doživjeli i njemu dođe ovakva poruka: "You appeared in crowd, but nobody seemed to notice you as they were all celebrating that some shepherd saved galaxy from ancient machine god threat".
:pray: :pray:
Evo nabavio Ambitions, a uz World Adventures zabava je garantirana :)
Moj brat je uzeo izumiteljsku karijeru te je izumio vremeplov i otišao u budućnost. Uglavnom, poruke vam javljaju što ste tamo doživjeli i njemu dođe ovakva poruka: "You appeared in crowd, but nobody seemed to notice you as they were all celebrating that some shepherd saved galaxy from ancient machine god threat".
:pray: :pray:
Hahahah, vjerovatno postoji i sprdancija na Dead Space....
Najbolje da ne, pošto je to sve EA ^^
ScorpiuS
07-06-2010, 13:19
Da, ali ja sam očekivao neku konkretnu reklamaciju, a ne samo spominjanje. Ovako ljudi koji neznaju za Mass Effekt neće skužit o čemu to govori.
To i je namjena Easter Eggova.
ScorpiuS
07-06-2010, 15:44
Ali ja sam od EA očekivao neku reklamacija.
cham3leon
07-06-2010, 15:54
Reklamiranje, reklamacija je nešto drugo.
Ali ja sam od EA očekivao neku reklamacija.
Moš se kladit da jesi :rotfl:
Nego, bolje da je ovak, djeluje zanimljivije a i to je sva bit easter eggova, nemaju tu kaj druge igre tražit. Kreirao lika, kupio neku malu kolibicu i krenuo kam me noge nose :)
The Sims Medieval Announced (http://pc.ign.com/articles/111/1110093p1.html)
Zanimljivo, to je koliko sam shvatio, posebna igra?
Nije li The Guild 2 bio nešto na tu foru? Život u srednjem vijeku, razvijanje lika, questovi, rpg elementi, itd...
Svejedno, zvuči zanimljivo. Totalno želim lika sa karijerom tradera koji ide od grada do grada. :)
Sonic_Moronic
03-08-2010, 20:16
^This. To sam u mnogim sandbox igrama probao raditi, ali nije bilo zadovoljavajuće. :(
The Sims 3: Late Night Preview (http://pc.ign.com/articles/111/1112311p1.html)
Mova expanzija, dolazi na jesen.
U, super, moći ću imati stan i rock band.
Priznaj da si to oduvijek želio? :D
Pa naravno da sam želio, zato sam i napisao gore :)
koji su sve do sad dodaci izasli za sims 3? :oops:
World Adventures i Ambitions.
I milijun sitnih dodataka i packova na sims store-u.
Adikaaaa
15-08-2010, 15:57
Igrao sam The Sims, The Sims 2 (Za njeg sam imao svaki dodatak) i sad dobio The Sims 3 ...
I nije The Sims 3 nešto, samo malo grafički bolji od The Sims 2 i neznam više ...
The Sims 2 je meni duplo bolji od The Sims 3, zanimljiviji, na 3 komplikovano skroz, jer ode ti žena u grad pa je valja tamo tražit pa dovest kući :P
Sims 3 je daleko bolji od dvojke i reći da je jedino grafika poboljšana je glupost :)
u trojci smo napokon dobili sandbox grad koji je živ i dinamičan.
Nisam još probao ekspanzije, ali i bez njih je igra bolja od dvojke sa svim ekspanzijama.
u trojci smo napokon dobili sandbox grad koji je živ i dinamičan.
Nisam još probao ekspanzije, ali i bez njih je igra bolja od dvojke sa svim ekspanzijama.
+1
Fast Lane Stuff je vani!
Shift gears and take your Sims for a spin with The Sims 3 Fast Lane Stuff. For the first time ever in a stuff pack, your Sims can get new cars along with furnishings, décor, and apparel in four distinct vehicle‐themed lifestyles. Will your Sims embody the speed demon way of life? Or cruise in classic luxury automobiles with the top down? Will they rebel against the establishment in pin‐up girl dresses and rockabilly tough guy attire? Or pursue a life of intrigue with spy‐themed, sexy apparel and automobiles? Whatever their lifestyle, The Sims 3 Fast Lane Stuff takes your Sims on the rides of their lives!
Nova expanzija, pod nazivom Late Night, je vani ;)
Zvuci ko neki pr0n pack :/
Sonic_Moronic
07-07-2011, 13:02
Jesam, dvojka me malo razočarala pa sam probao trojku... WOW :o
Igrao cijeli dan jučer i danas cijelo jutro, koja zaraza bokte. A jedva sam i šetao po gradu, kolika opcija ima za zarađivat lovu, ludo.
Ja sam jednom bio slavni SF pisac a žena mi bila slikarica. Također sam kupio gradsku knjižnicu te nakon nekog vremena počeo pisat i za gradske novine.
Sonic_Moronic
07-07-2011, 13:11
Ja imam gay par, jedan je rock zvijezda a drugi radi kod kuće, slikar i pisac. :D
Nisi mogo lezbejke uzet :(
Sonic_Moronic
07-07-2011, 13:17
To ću kad ovi umru.
Sonic_Moronic
07-07-2011, 13:23
E, kak se dijete posvoji?
Arbiter of Change
07-07-2011, 13:31
Prebacio postove.
http://imgur.com/a/dhld6
:pray: :pray: :pray: :pray:
Duke of Earl
07-07-2011, 13:58
haha, jebeno :pray:
cham3leon
07-07-2011, 14:04
ZRAKA DAJTE :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Sonic_Moronic
07-07-2011, 14:10
Zakon :rotfl:
Ček, koja ekspanzija daje mogućnost da gledaš koncert?
Arbiter of Change
07-11-2011, 09:09
O par korisnih modova i općenito Sims 3 funkcionalnosti.
http://www.rockpapershotgun.com/2011/11 ... he-sims-3/ (http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/05/mods-and-ends-the-sims-3/)
Awesomemod is essential though because it irons out any remaining bugs and glitches that haven’t been caught yet. For a game that receives so many paid updates, The Sims 3 can be sadly lacking in patches to fix actual problems. Admittedly, I don’t experience any but judging by the amount of complaints flying around, I’m guessing that’s because I use Awesomemod. And so should you.
Sonic_Moronic
14-07-2012, 12:33
zXGljiwJxZ0
kZG9KI-7o4o
sboyE8OBhq8
Genijalan mi je ovaj lik. :D
Sonic_Moronic
14-07-2012, 14:55
Zakon čenl, gledam ove top liste.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.