Pogledaj cijelu verziju : Podivljali PB
Sta se ovo dogadja sa PB-om? spojim se na server odigram rundu kad mi izbaci ovo: http://img412.imageshack.us/img412/2619/cod2mp20080304142049tx8.th.jpg (http://img412.imageshack.us/my.php?image=cod2mp20080304142049tx8.jpg)
dobro sa mse nasmijao i krenuo nazad na server kad ono opet i opet i opet... sad ne mogu uopce cod2 igrati na org serveru jer me stalno to kika.
je se i vama dogadjalo slicno?
Očito ti je bio uključen aimbot od nekud.
Jel to radi na svim serverima?
crocorp citercino jedna :D salim se. to je do pb ili ti je neko na neki nacin prohacko key. jer se to meni desilo na logosoftu isto to ali samo u cod4. i nisam mogo koristit vise key. moro sam promjenit.
rofl ja ga mogu koristiti spjim se. odigram rundu i kick isti razlog :D
nitro nisi u pravu ni malo
Jesam li možda rekao da sam u pravu.
Čovječe,ti si zadnjih dana stalno odnekud hackiran,i u CoD-u4,a sad i u CoD-u2...
Ti stvarno nemaš sreče.
muči tamo
bug u punkbuster
puno ljudi se dogodio taj bug , sve ih kika aimbot
muči tamo
bug u punkbuster
Oprosti molim te,ali ja nisam toliko učen na polju PB-a,jer s time obično nisam imao problema,a još ni nemam original igricu
muči tamo
bug u punkbuster
Oprosti molim te,ali ja nisam toliko učen na polju PB-a,jer s time obično nisam imao problema,a još ni nemam original igru
:) , oprošteno ti je ...izbjegavajte servere pogotovo public jer je vec 23 igraca kikalo zbog aimbota razlog se jos nezna,pazite se dok igrate !
da tako je i meni bilo. budem nesto sitno na serveru 5min i kicka me. uvjek taj razlog.
nije čiter krepi...b.ug je to u pbu nešt
btw. nitro ja nisam "hackiran" u cod4 nago samo u cod2 ali se to nemoze nazvati hackiranjem
jucer me opet izbacilo ali ne zbog aimbota nego zbog Corrupted File Memory! sto je isto u mnogo slucajeva cheat!
btw. nitro ja nisam "hackiran" u cod4 nago samo u cod2 ali se to nemoze nazvati hackiranjem
jucer me opet izbacilo ali ne zbog aimbota nego zbog Corrupted File Memory! sto je isto u mnogo slucajeva cheat!
Nisam rekao da si hakiran,nego sam mislio na onu temu gdje si napisao da foxman ima isti key kao ti.
a i u jednoj temi je superioreee tvrdio da si ti cheater pa sam zato rekao da nemaš sreče jer su se zadnjih dana svi okomili na tebe.
ma nema foxman omg neko neki lik iz cruela aaaaa
Sry zbog pogrešnog navoda.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.