Log in

Pogledaj cijelu verziju : Mirror's Edge

Stranica : 1 [2]

ScorpiuS
21-12-2008, 08:37
Jaaaaaaaaako ljepo, ipak koristi taj PhysX. Jedino mi je žao što je loša kvaliteta.

Constantine
21-12-2008, 10:40
Ocito nisi primjetio onaj mali lijepi Click to watch in HD gumbic ispod donjeg desnog kuta videa.
Sto se tice filmica,predobro izgleda trganje najlona i tkanina i drugih materijala.

Kenyi
15-01-2009, 11:41
Ljudi igra je izasla, da li je iko nabavio?

streetrace777
15-01-2009, 15:11
Ja cim se vratim sa WCa krecem instalirat ;)

Constantine
15-01-2009, 16:06
Poceo sam igrat,zabavna igra,izgleda odlicno ali me nerviraju crni rubovi na ekranu(koji je pak to k. i cemu to) iako sam namjestio rezoluciju na najvecu,osim toga igra mi zasteka nakon par minuta igranja pa nemogu nastavit,budem sad nanovo instalirao windowse pa cu vidjet hoce li onda radit.

streetrace777
15-01-2009, 18:22
Meni je igra odlicna. cini mi se da nema tih crnih rubova ( ned ami se opet u igru ulazit). Skakanje je izvedeno odlicno, a i soranje je dosta dobro kao i otimanje oruzja od protivnika. Sve u svemu ok za odigrat

kikl0p
15-01-2009, 21:28
ma ista stvar ko i Assassins Creed,igra forsira 16:9 pa sad moram igrat s pola ekrana ko debil jer ovima koji su radili igru nije palo na pamet da valjda 40% ljudi jos koristi 4:3 monitore

Blacky_123
15-01-2009, 21:50
Meni je igra odlicna. cini mi se da nema tih crnih rubova ( ned ami se opet u igru ulazit). Skakanje je izvedeno odlicno, a i soranje je dosta dobro kao i otimanje oruzja od protivnika. Sve u svemu ok za odigrat

Kakvi su hardwerski zahtjevi?

streetrace777
15-01-2009, 21:54
Nije uopce zahtjevno. evo ja sma instaliroa na drugi komp, sa AMD 2.1 GHz, 2GB meme, X 1650, i radi na medium pez ikakvog steka xd

Constantine
15-01-2009, 23:16
ma ista stvar ko i Assassins Creed,igra forsira 16:9 pa sad moram igrat s pola ekrana ko debil jer ovima koji su radili igru nije palo na pamet da valjda 40% ljudi jos koristi 4:3 monitore
Ja imam wide 16:10 ali svejedno imam hebene crne rubove.

W3DR4N
15-01-2009, 23:17
A kad velim da treba kupiti 16:9 monitor onda su pitanja "šta će mi to". Budućnost buraz.

Constantine
15-01-2009, 23:24
Pa koliko ja znam skoro svi lcd monitori su u 16:10 formatu.

jazavčar
15-01-2009, 23:37
ova igra je savršena kao što sam očekivao!Ništa drugo neću reći jedna od najboljih igara u gears of war 2 na xboxu :)

W3DR4N
16-01-2009, 07:18
Pa koliko ja znam skoro svi lcd monitori su u 16:10 formatu.

Naravno da nisu. Tko tebi brani doći i kupiti monitor HD omjera stranica. Teži su za pronaći, ali nisu ništa skuplji.

Neven <R>
16-01-2009, 10:59
Igrao sam malo na PS3 pa me zanima je'l se bolje da igrati sa kontrolerom ili miš + tipkovnica tj. kak su to sredili za PC?

Deadwalker
16-01-2009, 11:22
vi koji ste igrali doticnu igru...je to nesto slicnu AC-u? Po gameplay-u ofkors...

Adisuki
16-01-2009, 13:49
vi koji ste igrali doticnu igru...je to nesto slicnu AC-u? Po gameplay-u ofkors...
Baš i ne. Pogledaj si gameplay video na youbito.

Igra je više streamlined. Daje se iluzija otvorenog svijeta, mada to nije. Imaš priči normalne usmjerene levele. Dosta se oslanja na brzinu i snalažljivost. Zanimljiva, mada mnogi kažu da je na duže vrijeme monotona. Kako god, ima dobar soundtrack, hehe.

Meni je ok, mada ima neki apsurdih bugova za koje se mogli pobrinuti; time čak i dići nivo igrivosti i realnosti.

ScorpiuS
16-01-2009, 14:42
Baš i ne. Pogledaj si gameplay video na youbito.

Igra je više streamlined. Daje se iluzija otvorenog svijeta, mada to nije. Imaš priči normalne usmjerene levele. Dosta se oslanja na brzinu i snalažljivost. Zanimljiva, mada mnogi kažu da je na duže vrijeme monotona. Kako god, ima dobar soundtrack, hehe.

Meni je ok, mada ima neki apsurdih bugova za koje se mogli pobrinuti; time čak i dići nivo igrivosti i realnosti.
Nije baš da u ovoj igri ima puno za pričat o originalnosti. Zbilja očekujem SDK od EA, jer jednostavno nemogu zamisliti koja bi se komuna mogla razvit na temelju ove igre i kustom mejd mapa na netu.

streetrace777
16-01-2009, 15:12

Kakvih bugova, ja do sad nsiam vidio ni jedan heh.

Inace je li tko probao online mod, ja cekam da predem single player pa cu onda online :)

str33t6l0w
16-01-2009, 16:45
A kad velim da treba kupiti 16:9 monitor onda su pitanja "šta će mi to". Budućnost buraz.

a o čemu sam ja pričao kad sam rekao da novi monitor (barem moj) MORA biti 16:9... budućnost :)

ScorpiuS
16-01-2009, 17:33
Sve su igre najbolje u widescreenu osim Space Invadersi.

Constantine
16-01-2009, 18:09
Uopce nemogu igrat,igram neko vrijeme,i igra se samo zamrzne,bez ikakvog razloga.

bounce
16-01-2009, 19:17
Uopce nemogu igrat,igram neko vrijeme,i igra se samo zamrzne,bez ikakvog razloga.

probaj novi patch.... btw igra je dobra, ali kamerom teže realnosti - a onda ženska skače s zgrade na zgradu među kojima je razmak od 10 metara ili pada s te visine i ne slomi se... nerealno malo...

Constantine
16-01-2009, 19:40
Instalirao sam i patch i opet mi zasteka,osim toga nemam zvuka pri pokretanju igre i cut scenama.

narf
17-01-2009, 00:16
ako nisi, ugasi physx il kak se već piše, nego, meni je igra nekak monotona, čak su i eksterijeri nekak jadni, stalno iste boje, a pojednostavljenje gameplaya pomoću crvenih smjernica je bezveze.

ScorpiuS
17-01-2009, 09:54
Nisam igro još, ali rekli su da se Faith's Vision može izgasit u opcijama.

Tsumetai Ryujin
17-01-2009, 11:14
ako nisi, ugasi physx il kak se već piše, nego, meni je igra nekak monotona, čak su i eksterijeri nekak jadni, stalno iste boje, a pojednostavljenje gameplaya pomoću crvenih smjernica je bezveze.

"Runner Vision" se moze iskljuciti u opcijama. A ova igra bojama mi je nesto predobro...

Inace bas i ne volim linearne i "action-adventure" igre, ali mi se ova svida zbog izvedbe is prvog lica, parkoura i igre bojama... :)

Constantine
17-01-2009, 18:02
Igra mi je odlicna,prezabavna,brza i dinamična.dosada nikoga nisam upucao.Zapeo sam trenutno na onom levelu gdje se trebam ubacit u onu tvornicu pa se otvore ona vrata od garaze,neznam kud da idem.

narf
17-01-2009, 19:30
trenutno sam na chapteru 7, a ovo bi to moglo pomoći ako si zapeo: http://www.mahalo.com/Mirrors_Edge_Walkthrough

Buftla
18-01-2009, 00:23
Predobra igra... ali na zalost na 3 chapteru kad idem skocit na drugu zgradu mi je nes sjebano i kad idem na onu skakaonu crvenu samo zenska uspori i ko da hoda i nece trcat, pa nemogu skocit na drugu zgradu.. Probo s reinstalacijom ali nista :roll:
Eto ovaj pocetak kad ide skocit na drugu zgadu- Br4MgqBH3Bg.

RIDER32
18-01-2009, 09:26
Nemam vise prostora na polaterabajtnom disku da je instaliram :(
Moram ustekat drugi disk pa na njega instalirat. :roll:

streetrace777
18-01-2009, 12:23
Evo presao sam igru. Ok mi je pala igra za opustit se, no ipak pri kraju je bilo zivcanih situaciju. (njih 4 pucaju na tebe, a ti se poskliznes i ne uspijes se uhvatit za otvor od ventilacije xd)

narf
18-01-2009, 12:26
@ buftla: očito imaš piratsku verziju, jer su developeri stavili kod u igru da na chapteru 3 onemoguće normalno napredovanje kroz igru.

btw. prešao sam igru, kraj razočaravajuć :D

streetrace777
18-01-2009, 12:27
btw. prešao sam igru, kraj razočaravajuć :D

Istina, Mislio sma da ce biti vise a kad ono raj. ali vjerojatno ce izaci nastavak heh ;:)

Blacky_123
18-01-2009, 14:28
Ak postoji ovdje koja dobra dusa da mi pomogne s necim
Ovako, treba mi jedan fajl iz Mirrors Edge instalation foldera

Taj fajl se zove CookMap9.cabSi tezak je cca 316mb

Problem je u tome sto meni taj fajl ne radi i tocno na tome mi instalacija stane

Ak postoji neko ko bi to mogao uplodat i dat link :cry:

Constantine
18-01-2009, 15:15
Presao sam igru maloprije,zbilja odlicna i zabavna igra.

D.E.M.O.
18-01-2009, 19:01
igra mi an 4-5 nivou (slagat cu vas) pocne normalno i za 5-6 sekundi sve se uspori, tojest, faith pocne supersporo hodati. ima li tko slican problem i zna li se rjesenje? :)

The Fury
18-01-2009, 20:29
igra mi an 4-5 nivou (slagat cu vas) pocne normalno i za 5-6 sekundi sve se uspori, tojest, faith pocne supersporo hodati. ima li tko slican problem i zna li se rjesenje? :)

Constantine
18-01-2009, 20:37
Procitaj pravila ffs!

miska10
18-01-2009, 21:38

patchiraj igru na 1.01 .....

Tsumetai Ryujin
18-01-2009, 22:53
Na dalje je zabranjena ikakva rasprava o crackovima i piratskim verzijama.

Oni koji imaju problema na pocetku trece misije, kada im Faith uspori na brzinu hoda, imaju PIRATSKU verziju igre i neka ne pisu nista o tom problemu. Brisat cu posteve i dijelit opomene.

streetrace777
18-01-2009, 22:58
Inace razmisljam da opet installam igru i predem je isocetka jerme je fascinirala xd

The Fury
18-01-2009, 23:09
Čovjek je pitao ja mu dao odgovor na rješenje, bez obzira kakav je... Ispričavam se zbog neugodnosti koje izazvah.

Ja sad prešo igru i lijepo me iznenadila iako se kroz samu igru ne osjeća neki napredak. Nema novih poteza npr.

Blacky_123
18-01-2009, 23:10
Za koliko si cca vremena prosao igru?

The Fury
18-01-2009, 23:18
Pa recimo 4-5 sati, ovisi kako igraš...
Kak se kaže, sve lijepo kratko traje, defitivno odigraj :P

Deadwalker
18-01-2009, 23:22
lijepo, znaci ovu igru se definitvno isplati odigrat posto vidim na temelju komentara da je dojam i vise nego pozitivan...eh, posluzit ce mi taman do izlaska Empire:TW :)

The Fury
18-01-2009, 23:27
Igra će ti poslužit jedno popodne... Šta ćeš raditi do Empire: Total Wara ne znam... Ako se ne varam, ne izlazi tako skoro.
Ali izlazi beta DoW2 tako skoro :pray: :pray: :pray:

Deadwalker
18-01-2009, 23:36
Posluzit ce, jer sada moram ubrzo prekinut igranje na duze vrijeme. Pocinju mi ispiti, kolokviji i razne obveze na faksu tak da se igranju vracam u najboljem slucaju u drugoj polovici 2.mjeseca...

The Fury
18-01-2009, 23:39
Pogotovo kad si na Foi-u, tamo se štreba ko u ludilu (frend mi pričao, ispisao se)
Ako sam dobro primjetio EA je čak napravio 2 dobre, originalne igre u zadnje vrijeme: Mirrors Edge i Dead Space...
Tko bi rekao... :P

Deadwalker
18-01-2009, 23:40
slažem se, kada dođe E:TW miran sam najmanje pola godine. Sada sam si jos sredio jedan poslic krajem mjeseca, bit ce taman da si kupim igru, hehe
Nego on topic, vi koji ste igrali igru, kojoj bi ste joj ocjenu dali na ljestvici od 1 do 10?

Deadwalker
18-01-2009, 23:41
Pogotovo kad si na Foi-u, tamo se štreba ko u ludilu (frend mi pričao, ispisao se)

zato se i ispisao, na Foi-u nema strebanja... :wink:

The Fury
18-01-2009, 23:47

zato se i ispisao, na Foi-u nema strebanja... :wink:

Tamo se ide ako si prirodno nadaren i znaš (znaš kao, fakat znaš) :thumbs2:

Ocjena: Šta ja znam, igra je originalna, ''platforma'' iz 1. lica, mislim ono PARKOUR, što je više od toga kul.
Mane su to što je kratka i nema nekog napretka kroz igru... Da, prokleti ventilacijski sustavi, svako malo si u njima :hangin:
Kad se sve zbroji 8+ bi ispalo, prema mojoj matematici

jazavčar
19-01-2009, 03:08
Ako sam dobro primjetio EA je čak napravio 2 dobre, originalne igre u zadnje vrijeme: Mirrors Edge i Dead Space...
Tko bi rekao... :P
da nemogu vjerovati to od EA....uglavnom sve dobre igre on samo izdaje ali ove 2 igre...eto moram ih nakon vječnosti pohvaliti....dead space je :bravo: a mirrors edge je :bravo: :thumbs2: :pray:

Aral
19-01-2009, 11:29
Ah evo presao je bas u subotu, dosta je kratka nazalost ali to nadoknadjuje gustom igranja, ovo je kvazi PoP ali iz prvog lica i prokleto je zabavno skakat i igrat :D Uglavnom sve ono kaj se moglo citat u recenzijama ^^

Karlo_from_Bjelovar
19-01-2009, 13:51
ne zaboravite mass effect mmm... :wink:

miska10
19-01-2009, 14:55
Igra mi je odlicna...zabavna je...i dinamicna...tak da ti nemre dojadit..jedino mi je malo bzvz sto je 16:9 slika ...steta kaj je tak kratka....kolko ima levela??? ja sam na 6-om trenutno....

jazavčar
19-01-2009, 14:56
ne zaboravite mass effect mmm... :wink:
kao što sam gore napisao ea samo naljepi svoju naljepnicu na igru i izdaje ih kao što je napravio i sa mass effect..

Karlo_from_Bjelovar
19-01-2009, 15:08
yeye, aje dosta OFFa... sad sam (jos malo) igrao mirrors i ono... predobro mi je... xD
sad sam doso na 3. chapter...

(moguci) SPOILER:
malo sam se pomucio sa onim gdje skocis na onaj vrag pa te vuce gore (nekakve metalne sipke), i dok te izvuce te ceka 71 policajac, pa se moras popest na one kamione i preskocit onu mutavu ogradu...

Blacky_123
19-01-2009, 17:09
Napokon i da je doso i taj dan da pokrenem igru
Igra je odlicna, a posto sam ja fan ovakvih igri dajem ocjenu 9/10
Zasto 9/10?
Nervira me to svjetlucanje kad pogledam u pod
Neznam jel je isto kod drugih al..

str33t6l0w
19-01-2009, 23:33
Nego on topic, vi koji ste igrali igru, kojoj bi ste joj ocjenu dali na ljestvici od 1 do 10?

7/10... zašto? nakon 4. chaptera postane već monotono, jedne te iste fore a i nisam se baš "unio" u priču, prekratka je.....

Deadwalker
19-01-2009, 23:36
lijepo, znaci igra je kvalitetna. To sto je prekratka, well, danas vise nista cudno za te akcijske igre...uglavnom, to sigurno nabavljam

W3DR4N
19-01-2009, 23:40
88 in my book

Rang€r
20-01-2009, 19:10

7/10... zašto? nakon 4. chaptera postane već monotono, jedne te iste fore a i nisam se baš "unio" u priču, prekratka je.....

je isto ko što ljudi govore za AC da je repetitivan...

ScorpiuS
20-01-2009, 20:31
OK, baš sam je malo igro danas(čitaj:5-6 sati) i igra je jako dobra. Parkour nenadjebiv, ali šore su teške tj. dok nisam stavio pljucu u ruke! Buahaha, padali su ko kruške i baš se vidi da Faith nije za pljuce jer previše recoil utječe.

Blacky_123
20-01-2009, 20:49
Najbolja mi je misija ona u podzemnoj
Takav adrenalin dobis preko toga uf... :D

Constantine
20-01-2009, 20:51
Ja sam presao igru bez da sam na ikog pucao.

ScorpiuS
20-01-2009, 21:39
Svaka ti čast, to je pravi izazov! Ali lažeš!
U igri si opalio barem jedan metak, prisjeti se malo!
Reci te mi dali je planirate opet prelazit.

The Fury
20-01-2009, 21:49
Nego,zapeo sam.Onaj nivo kad prisluskujem nekog drota stagod,i onda iskocim i trebam pobjec iz zgrade.Popnem se na one ogromne stepenice(ne znam kako to drugacije nazvat),i sta onda?

A jako si objasnio.... stavi neki screenshot, bit će nama puno lakše ti pomoć

ScorpiuS
20-01-2009, 22:02
Pogledaj ovaj guide (http://guides.ign.com/guides/949455/page_6.html), ali nemoj se previše udomaćit. Jako su zarazni ti walkthroughi, a ovo ti govorim iz osobnog iskustva.

iznogud1515
20-01-2009, 22:27
igra je jako dobro napravljena i zabavna je :D

W3DR4N
20-01-2009, 22:39
Pa u bilo kojem trenutku se stisne lijevi alt i Faith se okrene prema točki interesa.

Constantine
20-01-2009, 22:47
da,imas pravo lazem,zapucao sam jednom slucajno zato sto cim ubijem nekog pokupim njegovo oruzje,ali svejedno to nema veze zato sto sam tako i tako poginuo par sekundi nakon toga i ponovno odigrao taj dio bez pucanja.Nije nesto previse tesko prijec bez ijednog metka na normal,na hard bi vjerovatno koristio oruzje.

Tsumetai Ryujin
20-01-2009, 23:32

Ako kao i maloki mislis na tutorial... ond niste dobro procitali sto vam pise u igri kad joj oduzmete oruzje; mozete pucati iz oruzja, ali ne u celeste ili ga mozete baciti.

Dosta je lagano prijeci bez koristenja oruzja na normalu, ali nisam ni pokusaval na hardu...

Duke of Earl
20-01-2009, 23:36
da,imas pravo lazem,zapucao sam jednom slucajno zato sto cim ubijem nekog pokupim njegovo oruzje,ali svejedno to nema veze zato sto sam tako i tako poginuo par sekundi nakon toga i ponovno odigrao taj dio bez pucanja.Nije nesto previse tesko prijec bez ijednog metka na normal,na hard bi vjerovatno koristio oruzje.
Na normal sam i ja uspio proć igru bez ispaljenog metka, nije neki problem. Sad prelazim po drugi put na Hard, trenutno sam na chapteru 7, onaj dio u garaži punoj protivnika, vjerujem da ga je nemoguće proći bez ubijanja. Još kad dođe onaj dio pred kraj igre sa hrpom snajperista, mislim da će mi živci otić u nepovrat.

Ali inače, meni najbolja nova igra koju sam odigrao u zadnjih godinu dana. Ne sjećam se kad sam zadnji put bio zaljepljen 5 sati na ekran, bez da bi pomislio na prekid igranja. Već sam polagano počeo odustajati od igranja, i onda mi uleti ovak orginalna i nevjerojatno zabavna igra. Sigurno najveća mana je užasna kratkoća, završio sam ju u 2 dana, ali odigrat ću je sigurno opet u punom sjaju u dogledno vrijeme, zasad je igram na 800*600, svi detalji na Low.

ScorpiuS
21-01-2009, 08:24
Na normal sam i ja uspio proć igru bez ispaljenog metka, nije neki problem. Sad prelazim po drugi put na Hard, trenutno sam na chapteru 7, onaj dio u garaži punoj protivnika, vjerujem da ga je nemoguće proći bez ubijanja. Još kad dođe onaj dio pred kraj igre sa hrpom snajperista, mislim da će mi živci otić u nepovrat.

Ali inače, meni najbolja nova igra koju sam odigrao u zadnjih godinu dana. Ne sjećam se kad sam zadnji put bio zaljepljen 5 sati na ekran, bez da bi pomislio na prekid igranja. Već sam polagano počeo odustajati od igranja, i onda mi uleti ovak orginalna i nevjerojatno zabavna igra. Sigurno najveća mana je užasna kratkoća, završio sam ju u 2 dana, ali odigrat ću je sigurno opet u punom sjaju u dogledno vrijeme, zasad je igram na 800*600, svi detalji na Low.
Ja govorim o metku koji ispališ kad snajperom moraš zaustavit kombi koji ti SPOILER -->prevozi sestru u zatvor.

ScorpiuS
21-01-2009, 09:32
Sori za duble post, edit je nesto.
Baš sam prešo igru i Lisa me je rastužila zbog toga, ali jedna stvar me muči. Gdje su nestali oni specijalci na krovu što su pucali iza mene kad sam ganjo helihopter.

narf
21-01-2009, 13:28
*MOGUĆ SPOILER* i mene to živcira. igra završava nekako nedorečeno, taj toranj je pun specijalaca, kak će ona pobjeć sa sestrom?

ScorpiuS
21-01-2009, 15:12
*MOGUĆ SPOILER* i mene to živcira. igra završava nekako nedorečeno, taj toranj je pun specijalaca, kak će ona pobjeć sa sestrom?
Pa uvjek ima mejsta za nastavak, ali mi je ovo ipak završilo malo više u završenu priču uz neka manja neodgovorena pitanja osim što je bilo sa onim drotom.

THUNDER_DINIX
22-01-2009, 07:52
pogledao sam trailer, super mi izgleda igra

ScorpiuS
22-01-2009, 12:49
Kasniš, igra je izašla! Moraš odigrat a ako ne planiraš neznaš ni što propuštaš.
Kad će SDK ili barem map editor za ovo, želim ja svoje radit ili barem skinut neke nove mape.

McPingvin_v2.0
22-01-2009, 20:51
Jel itko od vas sisara o'đe uspio pokrenuti igru u windowed modu? Alt+ Enter ne djeluje, a ni stavljanje "false" oznake kraj atributa "fullscreen" u configu.

Hidraulicar Kreso
24-01-2009, 19:53
Evo napokon i ja dobio igru. Predobar osjećaj trčanja uokolo i preskakanja zgrada. Stvarno igra nabija adrenalin. Grafička prezentacija odlična i naravno uz to ide i savršena optimizacija. Samo me malo zeza, kada uključim psyhics igra mi se zabloka, a kad igram bez njega radi normalno, do čega bi to moglo biti, patchirao sam igru.

Hidraulicar Kreso
24-01-2009, 21:18
psyhixs je aktiviran

ScorpiuS
24-01-2009, 22:27
Jel itko od vas sisara o'đe uspio pokrenuti igru u windowed modu? Alt+ Enter ne djeluje, a ni stavljanje "false" oznake kraj atributa "fullscreen" u configu.
A u windowed biš pokrenuo zbog čega?

Arbiter of Change
24-01-2009, 22:32
It's them MSN hoes. :)
Nisam još probao igru, ali ako je nabavim bar znam da ću je završiti u jedno popodne što je... žalosno zapravo.

McPingvin_v2.0
25-01-2009, 00:01
Hah, nije ni Arbiter daleko. Zato jer imam dva monitora i vidim kad me netko treba na MSN-u/ ICQ-u/ Skypeu/ X-Fireu/ čem god, a i ako trebam nešto napraviti na brzinu igra se često ne želi vratiti natrag nakon alt tabanja.

Hidraulicar Kreso
25-01-2009, 00:53
evo završeno prije nekoliko minuta. Sve u svemu jako kratko, ali originalno i vrlo dobro. Sada razmišljam da igru počnem ponovno ali na većoj težini. Šteta što je tako kratko trajalo, sveukupno 4-5 sati.

Karlo_from_Bjelovar
25-01-2009, 11:22
[quote="McPingvin_v2.0":qqv7vsw4]Jel itko od vas sisara o'đe uspio pokrenuti igru u windowed modu? Alt+ Enter ne djeluje, a ni stavljanje "false" oznake kraj atributa "fullscreen" u configu.
Hah, nije ni Arbiter daleko. Zato jer imam dva monitora i vidim kad me netko treba na MSN-u/ ICQ-u/ Skypeu/ X-Fireu/ čem god, a i ako trebam nešto napraviti na brzinu igra se često ne želi vratiti natrag nakon alt tabanja.[/quote:qqv7vsw4]

meni sa onim 1.01 patchom i odgovarajucim hmeljskim napitkom savrseno alt tabba, sad sam na ropeburn chapteru... :wink:

Bara
26-01-2009, 21:37
Ja je presao jucer na normal i na hard u tocno 5 sati, nisam imao nista raditi posto sam bolestan. Originalno sa super grafikom, ma kratko i slatko, ocekivao sam puno vise ali, sigurno ce se pamtiti kao novi žanr, iako je malo zakasnila za assasins creedom...

Karlo_from_Bjelovar
26-01-2009, 22:22
ja assassina i mirrorsa nikako ne bi metnuo u isti kos...

ScorpiuS
26-01-2009, 22:24
ja assassina i mirrorsa nikako ne bi metnuo u isti kos...
U malo stvari su te igre slične, ali ajmo ih svrstat obje u kategoriju "Veranje po zgradama", ali opet, u istu kategoriju bi išo i Spiderman.

Bara
26-01-2009, 22:32
hehehe good point, ali mirrors edge je nekako pravi predstavnik parkoura, dok je Altair skakao po zgradama zato sto je to morao da ga ne vidi garda :), ova skace zato sto za to zivi

Rang€r
27-01-2009, 13:19
pa u neku ruku, mogo je on i ulicama(tj. i može ulicama) al ajd da je igra napravljena npr. 3 godine prije, nema šanse da bi ubacili tak dobro penjanje i cjelu mehaniku, te bi više naglasili social stealth koi mi je precarski, onak stopit se s ruljom :))

Bara
27-01-2009, 13:44
istinu zboris! Nego, jel itko probao igru prelaziti bez oruzja na hard, vjerujte uopce nije tesko?

ScorpiuS
27-01-2009, 15:25
istinu zboris! Nego, jel itko probao igru prelaziti bez oruzja na hard, vjerujte uopce nije tesko?
Pa nije, ja sam otpilio igru 2 puta, drugi put na hard sa samo jednim ispaljenim metkon i to onim snajperskim u motor kombia.

WAR-ELEMENT
27-01-2009, 18:46
Meni je igra super nego je li iko imao problema da ga iz chaptera 1 izbaci na main menu i da mora ispočetka meni se to desava i nemam rjesenja za problem.

kikyx2
27-01-2009, 18:50
dečki trailer je zakon.glazbena podloga je super:imam ju priliku igrat . PREZAKON!!!!!!!!!

kikyx2
27-01-2009, 18:52
em je dobro optimizirana

Hidraulicar Kreso
27-01-2009, 18:52
ja sam ju tri puta završio... :D . Ali pjesma I am allive je predobra

ScorpiuS
27-01-2009, 19:08
Pa kaj se ne zove Still Alive od Lise Miskovsky ili kako se već piše

Hidraulicar Kreso
27-01-2009, 19:10
Pa kaj se ne zove Still Alive od Lise Miskovsky ili kako se već piše

a da, ko sad još pamti i imena pjesme, ali stvarno je pjesma odlična

Sgt. Bull
28-01-2009, 00:59
Odigrah ovu igru, muziku jedva i primjetih, valjda sam bio prezauzet dahtanjem gospodične koje je bilo toliko glasno da sam prečesto bio primoran da je utišam, bilo to quitanjem ili stišavanjem zvučnika. Igra me se nije niti najmanje dojmila, tek jedan u nizu onih eksperimentalnih naslova koji nude svega par sati igre, izlizanu priču i ništa više. EA je za divno čudo odradio dobar posao na optimizaciji, čak i na konfiguraciji koja je za današnje igre minimum svih minimuma, Mirror's edge je poprilično dobro išao, sve na low i rezolucija 1024x768 i ja zadovoljan, ne kašljuca već ide poprilično podmazano.
No tu sav dobar posao jednostavno prestaje, nažalost, priča je poprilično jadna, nimalo privlačna, nimalo interesantna, kako radnja odmiče, imate onaj poznati deja vu filing, sve vam je poznato, sve vam je jasno, ukratko sve se okreće protiv vas. Ok, sve bi to bilo uredu da ta priča ne traje svega 8-9 (za broj nisam siguran, niti želim biti) chaptera, koji i nije mali, no uzmete li u obzir kako svaka osoba koja zna stisnuti space i shift kada zatreba može igrati igru, doći ćete do zaključka kako igru svaki iskusniji gamer može preći za svega nekoliko sati igranja. Kroz nekih četiri, maksimalno pet sati igranja (da napomenem kako sam čak jednom i zapeo, pa se ovim putem zahvaljujem EA-u koji mi je doslovno živce iščupao sa choppy gameplayom kada ganjate onog momka po krovovima /zaboravio sam broj chaptera/ kao i sa onim dijelom kad se igra, vidi čuda ruši nakon animacije, thank you fucking much, sreća već postoji patch koji to popravlja). Zvuk, kao što sam i rekao, nije me privukao, dahtanje određene mlade dame me jednostavno previše sjeća na filmove koje skrivamo od roditelja pa sam bio shodno tome primoran da je stišam, ukinem i zamjenim, na sve moguće načine.
Igra za 300-400, koliko li već kuna definitivno ne vrijedi. Kratko traje, sve je već viđeno, a ako nemate baš neku veliku ljubav prema parkouru ili ne bacate na ninđe koje pucaju na vas dok izvode trostruki salto unazad sa primjesama valcera, ne kupujte ovu igru. Ako imate frenda da ju je kupio, posudite, ako ne, preskočite ju jer nije vrijedna tog novca za koji možete uzeti mnogo bolje naslove.

Thumbs up ovaj put za EA, unatoč svim nedostatcima igra je kako sam uspio vidjeti privukla veliki broj igrača, no za početak godine igra je ostavila iznimno kiseo okus u ustima, ostaje da vidimo što dalje slijedi od strane EA-a i drugova im.

streetrace777
28-01-2009, 08:20
Neznam zasto, ali meni se nijednom igra nije srusila, i to nisam instalirao patch.

Blacky_123
28-01-2009, 09:37
Ja sam igro bez patcha i s patchem
U bilo kojem slucaju je isto, nekuzim kaj se promjenilo s patchem

streetrace777
30-01-2009, 15:25
Ovo mi je vec treci put da igram isponova igru, odlicna mi je :)

Bara
30-01-2009, 15:26
Ne postoji checkpoint H na Chapteru 2, a ako misliš checkpoint G ono kada ti njega lovaš pa ti on skoči preko zgrade i ti ne možeš doć do njega, to misliš???

Hrvoje
30-01-2009, 16:18
Ne postoji checkpoint H na Chapteru 2, a ako misliš checkpoint G ono kada ti njega lovaš pa ti on skoči preko zgrade i ti ne možeš doć do njega, to misliš???
posle toga je neka misija gde trebam doci u ured od nekog lika

Bara
30-01-2009, 16:27
Ajde molim te budi malo precizniji, mogu ti pomoći ali samo mi reci točno mjesto sa točnom lokacijom, plizzz! :)

ScorpiuS
30-01-2009, 18:32
Ajde molim te budi malo precizniji, mogu ti pomoći ali samo mi reci točno mjesto sa točnom lokacijom, plizzz! :)
Teško je ta di baš objasni lokaciju. Bolje da da skrin. Ali vjerovatno treba doć u ured Ropeburna. Tu sam na dva mjesta se zaustavio. U jednem moraš doć iza one male građevine na krovu i učinit wallrun vertikalno i odbit se na suprotnu zgradu, a na drugom mjestu moraš skočit na cijevi od ventilacije i tako doć do sljedećeg balkona.

RIDER32
31-01-2009, 22:25
De vidite ovo :rotfl:
jJ_Kl0-r8tQ&NR=1

serijski samoubojica
01-02-2009, 00:30
Zaljubio sam se u igru čim sam je vidio :oops: . I evo baš je u petak prešao. Bio je to koliko sretan :D toliko i tužan :( trenutak.

MasaKrisT
02-02-2009, 12:48
Chapter ropeburn, trebam pomoc,na nekim izlaznim vratima za krov sam i cim izadjem pali se animacija gdje me lik baca na krov nize,i sad lezim i cim se priblizi nista nemogu neg me razvali pajserom...any help?

Sgt. Bull
02-02-2009, 13:29
Onog trenutka kada on probije onaj drveni zid dok ti ležiš na podu, mahnito počni lupkati po slovu R da usporiš i dok bude zamahivao čekaj da pocrveni ona šipka, uhvati je i prebi ga. Moraš tačno da uhvatiš trenutak inače sve ode u tri lijepe =)

MasaKrisT
02-02-2009, 14:39
eh uspio cak i bez slova r,mahnitim lupanjem po misu.thx:)

crowap
02-02-2009, 15:08
sad sam je kupio, nisam je još zaigro na kompu [kad napišem zadaću ond ču]Sal već sam je bio igro na konzolama tako da znam što me čeka.... :D

ScorpiuS
02-02-2009, 18:26
eh uspio cak i bez slova r,mahnitim lupanjem po misu.thx:)
Kako sam se ja prvi put zeznuo. Ponavljao sam to tristo puta i onda sam se sjetio da bi trebao opaliti po desnoj tipci miša, a ja cijelo vrijeme mlatim po lijevoj.

MasaKrisT
02-02-2009, 20:15
nisi jedini . :oops:

streetrace777
02-02-2009, 21:39
Onog trenutka kada on probije onaj drveni zid dok ti ležiš na podu, mahnito počni lupkati po slovu R da usporiš i dok bude zamahivao čekaj da pocrveni ona šipka, uhvati je i prebi ga. Moraš tačno da uhvatiš trenutak inače sve ode u tri lijepe =)

ako igras na hard, sipka ti nece pocrvetnit heh :)

ScorpiuS
02-02-2009, 21:56

ako igras na hard, sipka ti nece pocrvetnit heh :)
Ma stvarno nije problem. Već je meni na hard blo nevjerovatno lako lišit neprijatelje naoružanja, pa mi je i tok Zlatozuba bilo lako preć.

streetrace777
02-02-2009, 22:18
znam lagano je :)

Rang€r
12-02-2009, 21:03
nabavio igru... vrlo dobra i originalna, al živcira me kad budu one cut scene u igri, pa od zvuka iz svijeta niš nečujem likove šta pričaju... jako iritantno, a taj zvuk se nemože smanjit...

ScorpiuS
12-02-2009, 21:23
nabavio igru... vrlo dobra i originalna, al živcira me kad budu one cut scene u igri, pa od zvuka iz svijeta niš nečujem likove šta pričaju... jako iritantno, a taj zvuk se nemože smanjit...
Meni nije bio taj problem. Patchiraj igru, nabavi nove drajvere za zvučnu. U igri u animacijama skoro pa i nema pozadinskih zvukova.

Rang€r
12-02-2009, 22:09
patcho na 1.1 te me također živcira ona jebena ageia physx il koje joj ime... kakvo je to štekanjo ja to još nisam doživio... pa bolje mi je crysise vrtio(njih je super vrtio) al ovo je stvarno 1-2 fpsa... vjerojatno tih 2gb jebe trebat ču još 2 kupit..

ScorpiuS
12-02-2009, 22:18
patcho na 1.1 te me također živcira ona jebena ageia physx il koje joj ime... kakvo je to štekanjo ja to još nisam doživio... pa bolje mi je crysise vrtio(njih je super vrtio) al ovo je stvarno 1-2 fpsa... vjerojatno tih 2gb draga trebat ču još 2 kupit..
Tko ti brani da ga isključiš u opcijama?

Rang€r
12-02-2009, 22:39
al onda nije tak ljepo :( isključio ga..

PINĐO
13-02-2009, 09:56
prešo sam igru na sve tri težine baš je zakon

PINĐO
13-02-2009, 10:36
prešo sam mirrors edge 3 puta sad idem 4 put :pray:

Blacky_123
13-02-2009, 13:56
Preso igru na svim razinama
Sad igram prek neta i razbijam glave s rekordovima

Sony Ericsson
13-02-2009, 14:45

to mi je bio problem u assasin's creed + nema subtitlesa. vjerojatno je i ovdje tako

ScorpiuS
13-02-2009, 15:23
[quote="Rang€r":15d7c3re]nabavio igru... vrlo dobra i originalna, al živcira me kad budu one cut scene u igri, pa od zvuka iz svijeta niš nečujem likove šta pričaju... jako iritantno, a taj zvuk se nemože smanjit...

to mi je bio problem u assasin's creed + nema subtitlesa. vjerojatno je i ovdje tako[/quote:15d7c3re]
Patch rješava sve + ima subtitlova (ako se uključe u opcijama, ofc)

Sony Ericsson
13-02-2009, 17:52
AC nema :(

Rang€r
13-02-2009, 21:55
pa kad ac ima imba voice acting i sve je tak super napravljeno da bi titlovi samo ugođaj kvarili... a sa novim PoPom još bolje, makar tamo ima titlova.. inače sad instalo PoP, probo ga, mislim da još dost dugo neču trčat s faith :)

PINĐO
14-02-2009, 09:12
pa šta tolko pljujete po igri ajd mogli su malo više ruta stavit al nije za bacit :D

ScorpiuS
14-02-2009, 09:32
pa šta tolko pljujete po igri ajd mogli su malo više ruta stavit al nije za bacit :D
Ne pljujemo igru, igra je odlična. Pljujemo igru prije nego se patchira.

Tsumetai Ryujin
07-04-2009, 18:32
Tema unlockana...

Raz
07-04-2009, 18:36
Evo i ja ju igram i odlična je :D
Upravo sam prošao onaj level kada se skače po vlakovima :pray:

Teon
07-04-2009, 18:45
Yay, dobilu unlock a sve sto sam htio reci prije sam zaboravio :(

Uglavnom, preso sam igru, igra mi je odlicna 10/10

Deadwalker
07-04-2009, 20:23
Meni se igra dosta dopala. Ok radnja, puno skakanja i "akrobacija" te dost dobra akcija. Također, posto imam nvidia grafulju serije 8, mogao sam koristiti onaj Physx sustav koji se direktno izvrsavao na grafulji, bez procesora, pa sam tak imao ultra realnu fiziku bez pada perfomansi. Ono, mrvenje stakla pod strojnicom helica je bilo neponovljivo iskustvo. Ne sjecam se u kojoj sam igri vidio kako mi pred ocima lete sitni komadici stakla... :pray:

Rang€r
07-04-2009, 20:57
je... da vidiš kak to ide na radeon hd 4850 i quadu od intela... moro sam rezat detalje na medium i isključit physx, nevjerojatno, šta ljudi učine čim im neko da malo novca, baš me zanima kolko je nvidia dala da tak sjebu igru za radeonke...

al opet igru nisam odigro, jer mi je dojadila, jednostavno mi je nezanimljiva i repetitvna iako je gameplay odličan..

serijski samoubojica
07-04-2009, 21:23
Tsumetai hvala na unlocku :D

Nego jeli itko probao ovaj dodatak Mirrors Edge Map Track? Čitao sam o njemu u gameplayu(da izdajica sam :) ) i izgleda mi preludo. Samo tako šarene staze. Evo pa ko hoće... (http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=en_IE&ThemeID=850300&Env=BASE&productID=110843700)

Madskull
07-04-2009, 21:32
igra je dobra ali je prekratka .. nekih 10 sati gameplaya i to je to.. sto je preeemalo za igru koja se cekala vise od 3 mjeseca za port na windows..

ScorpiuS
07-04-2009, 21:45
igra je dobra ali je prekratka .. nekih 10 sati gameplaya i to je to.. sto je preeemalo za igru koja se cekala vise od 3 mjeseca za port na windows..
Ali ima velik replay value. Većinu modernih igara prođem samo tako, reda radi, a ovu sam prošo 3 puta. Sad računaj.

serijski samoubojica
07-04-2009, 21:56
Ali ima velik replay value. Većinu modernih igara prođem samo tako, reda radi, a ovu sam prošo 3 puta. Sad računaj.

Ja se upravo pripremam za easy :D

Deadwalker
08-04-2009, 09:05
ja sam odmah od prve igrao na hardu. Neznam, tak mi je puno zanimljivije bilo...

D.O.M.I.
08-04-2009, 11:02
koliko znam hard nije moguče odabrati prije nego prođeš na nekoj lakšoj razini.. :o

Teon
08-04-2009, 13:55
Tocno to ^^

Ja sam ju preso odma na normal, sad se spremam na hard al prvo pokusavam dobit 3 zvjezdice na time trialsima.
Hocemo mozda napravit ladder u novom topicu da se natjecemo?

P.S. Po cijeli dan slusam Still Alive - Lisa Miskovsky :D

Deadwalker
08-04-2009, 16:01
hm da...ja sam si samo zabrijal da sam igral na hard-u :) . Ocito sam pobrkal taj naslov s nekom drugom igrom, ima vec dost vremena od kad sam ja to igral... :wink:

Insert
25-04-2009, 09:11
nesto mi nije jasno. dosao sam do onog dijela pri pocetku kad uletis u lift i oni policajci pocnu pucati po zatvorenim neprobojnim vratima. onaj muski ti kaze preko radija ili cega vec "I can't believe Pope's gone" i onda mi igra uđe u glavni meni i imam opcije da nastavim igrati od zadnjeg sejva tj. da ponovim tu misiju :(

Deadwalker
25-04-2009, 14:50
hm, pretpostavljam da igra nije original... :wink:

Insert
25-04-2009, 15:40
hem, evo... sad radi. :D uglavnom, vise sam napamet naucio taj dio

Bartuc
25-04-2009, 21:28
Jel igra bolja sa gamepadom ili sa tipkovnica+miš?

Hidraulicar Kreso
25-04-2009, 21:54
tipkovnica+miš, okretniji si i puno brži

Bartuc
25-04-2009, 21:59
Hvala.

Nadao sam se drugačijem odgovoru, ali nema veze :D Nadam se da će mi raditi igra, netko je rekao da mu trza na 4850 i 4 jezgre :cry:

ScorpiuS
25-04-2009, 22:04
Hvala.

Nadao sam se drugačijem odgovoru, ali nema veze :D Nadam se da će mi raditi igra, netko je rekao da mu trza na 4850 i 4 jezgre :cry:
To je zato jer je taj netko uključio nVidia Physix na ATI grafičkoj koja to ne podržava.

Insert
25-04-2009, 22:22
Jel igra bolja sa gamepadom ili sa tipkovnica+miš?

Tipkovnica + mis.
Pogled je iz prvog lica tako da je igranje mirror's edgea gamepadom teze nego igranje cod-a istim.

Bartuc
25-04-2009, 22:32
Evo upravo sam je odigrao 15-ak minuta i čini mi se zabavno. Treba poloviti sve te kontrole ali nije bad, napokon nešto što mi se sviđa nakon dugo dugo vremena.

To bum definitivno igrao...

theplaya
27-04-2009, 15:04
šteta što je tako kratka, cak sam se iznenadio kad je vec bio kraj, ali eto bar je to koliko traje napravljeno kako treba a ne razvodnjeno i nekvalitetu

Cookie monsta
27-04-2009, 15:16
Grafa je odlična i nece uopce štekat jer ovisi kakvu konfu imaš, al nije bog zna šta dugačka igra nažalost, nek naprave dvojku, mislim i da oce :D nadam se barem :P

Deadwalker
27-04-2009, 15:26
koliko traje napravljeno kako treba a ne razvodnjeno i nekvalitetu

kratko, al slatko :)
Osobno tu igru smatram jednom od kvalitetnijih uradaka u zadnje vrijeme, jer ipak je donijela jedan malo drugaciji nacin igranja, a i ima dosta kvalitetnu tehnicku prezentaciju(ako izuzmemo marketing nvidie :wink: ). Ja bi taj naslov preporucio svima

Bartuc
29-04-2009, 15:55
A lol, počnem i već je gotovo.

Najkraća igra koju sam do sada igrao. Inače mi se sviđa, malo je šora prsa o prsa glupo izvedena, ali nema veze. Također mi se svidjelo napucavanje sa oružjima, baš su do jaja, nije ono da moraš 20 metaka frajeru u glavu stepsti prije nego padne.

Sada mogu jednu od avantura nabaciti, morao sam prvo Mirror's Edge odigrati pošto mi privukao kada sam ga isprobavao.

ScorpiuS
29-04-2009, 18:30
Tučnjava je odlilčno napravljena. Ma da ti je samo vidjet kakve sam ja komboe radio.

Grim
29-04-2009, 20:16
Jos nisam nasao vremena odigrat ovu igru, je igra ima velik replay value?

Raz
29-04-2009, 20:20
Jako je kratka ali ima dobar replay value :thumbs2:

Markecgrad
05-05-2009, 18:45
Mirror's Edge flash igra.Po meni je vrlo dobra http://www.mirrorsedge2d.com/

ScorpiuS
05-05-2009, 19:05
Ta je igra vani još prije nego što je prava igra izašla.

*Fila*
30-09-2009, 11:55
prejebbena igra...čisti užitak :) :pray: