Pogledaj cijelu verziju : Najgore Oružje u CoD4: MW
Dakle,ovdje postajte,koje vam je oružje najgore u cijelom CoD4 Serijalu.
Meni je osobno Mini-uzi nešto najgore na svijetu i ja bi ga najradije ukinuo Iz cod4 serijala,ali pošto cod4 ne igram,to me ni ne interesira.
streetrace777
03-03-2008, 19:00
ak ne igras cod4 onda nemas ni pravo usporedivat oruzja. Znam lika koji ja uzijem radi cuda ali recimo meni isto ne odgovora :)
Igrao sam ga jedanput,i nije mi se svidio,ja sam vam samo otvorio anketu,i tu svatko izražava svoje mišljenje.
Po meni bezvezno oruzje..uvijek cu radije uzeti M4 ili AK74U.
Barathrum
03-03-2008, 19:25
Dakle,ovdje postajte,koje vam je oružje najgore u cijelom CoD4 Serijalu.
Meni je osobno Mini-uzi nešto najgore na svijetu i ja bi ga najradije ukinuo Iz cod4 serijala,ali pošto cod4 ne igram,to me ni ne interesira.
43 sam lvl u 10 sati igranja od prekjucer,kad sma i poceo igrat cod4 i ne igram sa nicime osim sa M - 16.
imam overkill i imam onaj M 16 burst i M16 automatic.
sa drugima se nisam ni trudio igrat jer me ne zanimaju.
a oruzja koja me zivciraju su heavy artillery guns, jer kamperi su dosli na svoje, stave laser, stady aim i ukampaju se i samo cekaju.
isto me zivciraju likovi koji nista nemogu ubit pa uzmu martyrdom i ulijecu u gomilu.
last stand mi jeisto sugav, volim brzo umrijet a ne jos minutu jedva disat i nadad se da ce entko naic i da cu ga ubit prije neg on mene jos jednom ubije.
tu je i losa skripta jer treba proc 1-2 sec nakon sto ga srusis da ga mozes dokrajcit.
skorpion :/
tako je,to je teško sranje od oružija
m14 ne valja ni za *****. mini uzi je dobar ako znaš s njim igrat. Ali m14 jebote kao mp44 trza u sve strane. a s mp44 barem mogu nekog ubit.g3 mi je puno bolji od m14
King tiger
03-03-2008, 20:13
skorpion :/
tako je,to je teško sranje od oružija
ah njubzori.
acog + skorpion = bog
de mi recite ako je sorp takav shit zasto su ga maknuli na waru, skor+silencer=overpowered (jest da sucks na high range ali na close range ti niko nist ne moze)
po meni najlosiji bi bio MP44! wep ima uzasno velik recoil i slab je dosta
mp44. ak47, i heay machine guns...
Raoul Duke
04-03-2008, 06:19
P90,majku mu i,heavy gunnery
lol pa je neznam kako nekome može ak47 biti najgori... :rotfl:
meni je najgore oružje p90 prejako sranje od puške, kada vidite da ga skoro svi njubovi koriste zamisliš se.
heavy guneary? hahah to mi je dosta dobro bilo koja od onih sa red dot i sleight of hand nema boljeg
meni je najgore oružje p90 prejako sranje od puške, kada vidite da ga skoro svi njubovi koriste zamisliš se.
p90 sranje? to je najjača puška.... i neka ga svi njubovi koriste , sta te boli k*u*r*a*c , i ja ga koristim , jel to znaci da sam njub?
p90 je prejak, nije mi kul igrat s njim
KingTomy
04-03-2008, 15:20
Ja sa mp5+red dot+bandolier ownam...
Inače, najgori su mi heavy gunneri i m4. Ja s tim oruzjem ne mogu nikog pogodit ni da sam Isus. :)
Metabolicc
07-03-2008, 14:01
uzi, s njim nemogu ni slona pogodit
Povlacim ono sto sam reko za ak 47..sinoc na waru sam samo sa njime igrao i mogu reci da je prejeben.
Zato ne valja prerano zaključivat.
Ma prije sam stalno igrao na hardcore modu,i sada odkada sam poceo na pam serverima samo igrati,igram samo sa ak 47.
i ja mislio da je UZI sranje, ali probajte duže igrati sa njime :pray:
ali opet, stvar je o ukusima :wink:
vkgamer16
10-03-2008, 15:08
mini uzi,ak74,skorpion su bog i batina u cod4.
p90 sranje? to je najjača puška.... i neka ga svi njubovi koriste , sta te boli k*u*r*a*c , i ja ga koristim , jel to znaci da sam njub?
aj zaboravi, nisam te vidio kako igraš, i ne znam kojisi vrag tako živčan.
aj zaboravi, nisam te vidio kako igraš, i ne znam kojisi vrag tako živčan.
sta, pimp zivcan?lol on je sa svim normalan...
mislim da je ova tema nepotrebna, sve su puske tu da se neko nade u njima, svako je dobar na nekoj, a ak neko misli da je neka pusta tesko sranje to znaci da je on pusiona u igri, oruzja su prerealno napravljena...
kalas naprimjer, preeeeeneprecizno oruzje, prevelik metak za takvu gradu, al zato ubojit do bola (odite na youtube i napisite m16 vs ak47)...
m16, izbacuje po 3 metka jer bi bio prejak da je automatik u igri, m4: precizan, brz al zato mala metak, zrno, manji damage, smg-evi su dobri, p90 je jako brz al mal damage... uglavnom, ocu rec da nepostoji sranje od puske, ni Noob tube, il kak se vec kaze... :D :D :D
ja osobno najrade koristim mp5 (za stealth) i r700 za snajpanje, nekad i uzi sa double tapom, i RPD s double tapom... ok sad je vrijeme da zaČepim :D :D :D
@Tvrc
Ako nisam bio dovoljno potpun,da ne bi došlo do svađe,postajte koja oružja ne volite,ili koja najmanje volite.
Jel sad shvačaš?
xD, ok, hehe, nevolim p90... antipatican... i njubove nevolim... ne nevolim, MRZIM :D
xD, ok, hehe, nevolim p90... antipatican... i njubove nevolim... ne nevolim, MRZIM :D
slazem se :) i mp44 mi je glup bolji je u cod2
slazem se :) i mp44 mi je glup bolji je u cod2
misilm da je bolje napravljen u četvorci, u dvojci je previše precizan :roll:
oruzje koje se nikad nije naslo u mojim rukama je m4,p90 i onaj garand wannabe (m21?)
oruzje koje se nikad nije naslo u mojim rukama je m4,p90 i onaj garand wannabe (m21?)
M14 :roll:
i zašto se navedena oružja nisu našla u tvojim rukama? :)
jedna su od najboljih pogotovo M4
m14 jer mi ciljnik nekako previse prekriva metu i nemam dobar osjecaj kod pucanja, tj imam osjecaj da ce mi se puska u ruci doslovno raspasti. p90 mi je nekako gej, jednostavno preodbojan (ali izuzetno odlicno oruzje). m4 jednostavno nevolim jer ga svi nose, a ja uvijek moram biti poseban :)
m14 jer mi ciljnik nekako previse prekriva metu i nemam dobar osjecaj kod pucanja, tj imam osjecaj da ce mi se puska u ruci doslovno raspasti. p90 mi je nekako gej, jednostavno preodbojan (ali izuzetno odlicno oruzje). m4 jednostavno nevolim jer ga svi nose, a ja uvijek moram biti poseban :)
pa ja zato koristim M14 sa red dotom - bomba je :)
a na M4 imam ACOG scope :roll:
Meni je najgori M16... Nikak se nemogu priviknut na taj burst fire...Ocu il automatiku il poluautomatiku il bolt action...
Jos mi je glupo napravljen Desert Eagle jer je pretocan. S njim se bez problema moze na hardcoru ubit covjeka prek cijele mape headshotom, tocnije neg sa bilokojim SMG-om...
da, gunovi su glupi, mozes i sa m9 ubit, ma sa svim gunovima
a m16 su stavili burst fire jer je inace jaci od m4, a da je burst bi bio najbolji, pa su stavili malu modifikaciju =D
m16 je burst inače,da je automatic bio bi overpowered,i mal si se zajebo tvc,a da je burst bio bi najbolji,pa vec je burst :D
Sacme(oba 2),ak-47,.50call Barret snajper
ak-47 najgore oruzje ? :((
možda se zabunio?
mislim da je jedno od najboljih :pray:
možda se zabunio?
mislim da je jedno od najboljih :pray:
Nisam se zabunio,meni ide bolje sa mp44 neg s timXD
g36c je dsta dobro,al nekak m4 oWna :D
inače to kažu isto osobe bez puno iskustava(mislim na to g36 i m4(ili ona druga američka) da su najbolje
želiš reći da M4 nije dobar za iskusne igrače?
pa lakše ubiješ kalašem nego M4
ne ne kazem to,nego da je sa m4 puno lakse igrati nego sa kalasom
mislim da nije...
sa ak ga puno brže središ dok sa M4 treba koji metak više, a to može biti presudno
ma ne kontam te mutave puske sto trzaju u svim smjerovima, nemozes nista ubit
ma lol, najbolje mi je uzet onaj zadnji mitraljez od light machine gun izletit van trčeći i rešetati dok se ne isprazni
ne ubijem ništa ali dobro izgleda i zvuk je prejeben :)
lol da,ali rpd mi je bolji,cak uspijem nesto i skinuti
ps.saw je uber,kod prozora sjednes i ta ta ta rataaa po ulici,cover,granata,opet
jagori je mp44, atko je rekao da je ak74u najgore neka si prospe mozak.
El Klinjo
16-05-2008, 11:15
mp44 uvjerljivo :hangin:
ma meni je mp44 baš fora :thumbs2:
neox99buleseye
27-09-2008, 14:17
I meni je mp44 super, kada sam doso do lvl 55 poceo sam ga koristiti.... a najgore oruzje u cod4 ..... uuuuuuuu ....... m4 barreta( pistoljcic) i m14( ona assult puska koja nije automatik).
m14 je premočno oružje,naravno ako imaš skilla i aima,ako si noob (pretpostavljam da nisi neki uber mega pro skill,po tvojim postovima,nhf ;) ) naravno da ti neće valjat,a mp44 je prejadan u CoD4,mogli su malo balansirati,prevelik recoil ima + presporo ispucavanje metaka ;)
mr.bullseye2
17-08-2009, 18:11
Večina oružja je dobra :ekipa: :ekipa:
Constantine
17-08-2009, 18:41
meni onaj machine gun,ne RPD nego onaj drugi,nego kako nekome G3 moze biti lose oružje,G3 je bog svih oružja.
croat1gamer
18-08-2009, 00:08
M60E4?
Oruzje je bogovsko, ne diraj ga.
Razzarach
18-08-2009, 00:15
najlošije... onaj rpd
najbolje... m14 precizno,jako
Constantine
18-08-2009, 08:31
M60E4?
ne valja,RPD ftw,ovo ima preveliki recoil i reloada se 100 godina ma bezveze.
El Klinjo
18-08-2009, 09:15
Svi LMG, MP44, Dragunov.
croat1gamer
18-08-2009, 10:26
M60E4?
ne valja,RPD ftw,ovo ima preveliki recoil i reloada se 100 godina ma bezveze.
Moras nauciti koristiti, isto kao i sa skorpionom.
Ali puna snaga M60E4 je u normal modu, jednostavno ubija sve kao smg u hc.
mislim da nije...
sa ak ga puno brže središ dok sa M4 treba koji metak više, a to može biti presudno
Ali M4 roka 750metaka u minuti a kalaš 600 :wink:
najgora je ona M16 pluca što roka po 3 metaka. Preocajna je :twisted:
Donedavno sam mislio da je i UZI crapy pljuca ali kad me jednom jedan lik stalno prco sa njim napravio sam si perk i skuzio da pljuca owna :pray:
El Klinjo
29-08-2009, 19:18
na promodu saxa sve osim snipa, ak74u i ak47 :D
Ne zato sto su oruzja sranja, nego jer su ova 3 predobra tamo :D
croat1gamer
29-08-2009, 19:50
najgora je ona M16 pluca što roka po 3 metaka. Preocajna je :twisted:
Imam dosta doublekillova zbog tog bursta.
Cak sam imao i to na Tajgeru i Zorgu nedavno.
I protip- Skorpion koristiti samo sa overkill u normal modu kao sekundarno oruzje.
Ma scorpion owna.
Imam ga na drugom slotu vec, pa mozda vise od pola godine.
Scorpion>silencer>blue tiger
DEagle
ono za puno metaka :D
fast reload
deep impact
uboit perk cak i na daljinu :roll:
croat1gamer
29-08-2009, 21:13
Ajde da te vidim u normal modu kako ownas.
Za normal mod imam druge perkove :D
Promod ili HC, ostalo saksa. :(
Razzarach
08-12-2009, 18:26
sve sta je ostalo u promodu ne saka
mrzim P90 nubove i one sta stavljaju ACOG scope na R700[nerealno za popizdit]
od perkova... noobtube, rpg i marty/last stand
Promod owna sve
L. Ivan Svečnjak
08-04-2010, 15:05
Svi machine gunevi, P90, M14, MP44(bolji u COD 2) , MINI UZI, a RPG je glup u S&D sve na spawnu ubije. :-x
Ma najbolji su M4 i MP5 s njima uvijek OWNAMS :rambo:
croat1gamer
08-04-2010, 15:21
Pravi muskarci koriste ACOG Skorpion + M9.
Meni je naj bolji m4 carabine i ak 47 :)
Double post spam nostalgija tema stara 4 godine,zar je ovo bilo pred 4 godine?defak al se stari
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.