Pogledaj cijelu verziju : Nepokretanje instalacije
Imam problem s instaliranjem WOW-a. Kada stavim DVD u optićki pogon (može
kupi original igru, jel kolko kužim ti imaš piratiju od WoW-a, jel pokušavaš sa DT pokrenut igru, tako da niš od toga...lock
Što je problem i kako da ga riješim?
Skini ponovno igru, valjda je netko uploadao koruptirani file :)
ma to je i meni na cd2 tbc-a , jednostavno su ti wow cd-ovi općenito šrot kvalitete
skineš sa accounta, tbc ti je 2.3gb
ghostman
20-02-2008, 19:39
jer trebam imat opaku vezu za pokretanje WOW i koji je minimum
za multyplayer da uopče uđem u igru????
moj frend igra na dial upu :D
i moj je isto dok nije nabio 1k kuna racuna :D
Svinjoguz
20-02-2008, 21:14
2mbps adsl bu ucinil svoje :D
kaj se tice hw zahtjeva pozeljno je imati dualcore, 2gb rama i neku grafu koja podrzava barem shader 2
kaj se tice hw zahtjeva pozeljno je imati dualcore, 2gb rama i neku grafu koja podrzava barem shader 2
ili mos igrat na radeon 9000, p4 i 256 rama ko i ja
zakej dual core? zakej 2 gige rama?
dost mu je P4 na neznam 2ghz-a i giga rama za čist uredno igranje
Svinjoguz
21-02-2008, 07:10
meni se znalo dogodit da i sa gigom rama i singlecorom udjem u glavni grad i steka, dok sa dualcorom i 2GB nema sanse da zasteka...makar ce i giga rama bit dosta :wink:
I imam original.
Evo C/P razgovora s HR Tolkien boarda o mom problemu:
>Imam problem s instaliranjem WOW-a. Kada stavim DVD u opti
hmmm, ja bi probao prvo sa instalacijom igre kod nekoga drugoga, ako bi isto to javljalo onda znaći da ti je igra u banani, i kako to da si dobil WoW u DvD formatu? Pa kaj se on ne dobiva u 5 cd-a?
Sweezack
21-02-2008, 19:07
Ja sam prvi puta zaigrao WoW na 850 MHz, 32 MB grafickoj, 256 RAM-a, tek kada je izasao, i nije stekalo u dijelovima s niskom populacijom, doduse u Orgrimmaru je bilo 0.1-1.5 FPS-a , ali moze se igrati :D
I kakve sad to veze ima sa burekom?
Konfiguracija kompa nema veze sa nepokretanjem instalacije.
@svinjoguz
na cem si ti Oo :D
sempron 1,7 ghz (signelcore) ati radeon 9200 i 512 rama,ni u jednom cityu nije stekala
Svinjoguz
21-02-2008, 20:20
@svinjoguz
na cem si ti Oo :D
sempron 1,7 ghz (signelcore) ati radeon 9200 i 512 rama,ni u jednom cityu nije stekala
na staroj konfi koja je skoro ista ko tvoja je wow na svjezim windowsima u shattu steko 10 minuta i igro sam u 2 fps-a, bilo je uzasno neigrivo...
neznam,ja sam igrao sve low,shaderi i ta sranja sve off i reza 800x600 mislim i ili ona manja
DAnas na informatici u školi sam provjeravao da li moj WOW DVD šljaka ili što. I pogodite što, radi. Problem je očito u mom kompu.
Brine me što kaže na mom kompu:
"Installer is not valid Win32 application"
Sjetio sam se da bi možda upalilo ako pokrenem s compatibility modom-Windows 2000.
Imate li kakvih savjeta?
ta win32 ti je neka windows aplikacija i valjda je ona rikla ili sta ja znam...
znam windows reinstall je dosadno radit i stavljat sve programe ponovno nazad al nekad se mora...
Windows nema nikakve veze s time. Imam dva Windowsa XP, stariji na jednom hradu, a noviji na drugom. MAlo prije sam pokušao instalirati WOW na tom starijem, ali mi se pojavila ista poruka :twisted: :kill: .
Ako ne naiđem na neki dobar savjet, sljedeći tjedan vraćam WOW u trgovinu.
[quote=emerald]Imam problem s instaliranjem WOW-a. Kada stavim DVD u optićki pogon (može
Skinuo sam WOW s neta i on radi bez problema, sutra ću ga instalirati.
onda je ovo riješen slućaj?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.