PDA

Pogledaj cijelu verziju : Command & conquer red alert 3

Stranica : 1 [2]

Adisuki
17-11-2008, 01:15
mislio sam da če suxat, al po što je svi hvale vjerojatno ču ju sutra prekosutra nabavit, pa nabacit koji game prek garene... a i kampanju preč ofc :)
Na garenu odmah zaboravi. RA3 pati od toga da ce mu lan uzasno lose funkcionirati na kompovima sa vise IP adresa, te, drz se, na mrezama koji koriste vise packeta (hamachi, garena). Dakle, virtualni lan je jako lose podrzan. Ili su stvarno nes sjebali opet s lan igrom, ili namjeno pokusavaju otjerati ljude s vlan mreza.

Dok Hamachi igre se i daju nekako napraviti (uz to da postoje neke komplikacije oko kickanja), igru na gareni je skoro nemoguce napraviti. 50 ljudi u lobbyju, od toga prikazuje 10, i svaki 10. se uspije prikaciti na kreiranu igru (nakon cega ga igra kicka opet u lobby). Ostalih 9 dobiva timeout na JOINanju, tako da je uzalud :)

I tested and aprooved :)

Lord Ragnarok
17-11-2008, 09:18
u vezi tog kickanja, samo treba spammati u chatu od igre, od istog je sindroma patio c&c:tw

Guber
17-11-2008, 10:14
NIje mi se svidio RA 3, iskorištavaju slavu koju su stekli prošli nastavci, nekako je sve isfurano, nije to red alert kojeg se ja sjećam.
P.S. Nije isto bez Yurija.

Ivan_87
17-11-2008, 11:24
NIje mi se svidio RA 3, iskorištavaju slavu koju su stekli prošli nastavci, nekako je sve isfurano, nije to red alert kojeg se ja sjećam.
P.S. Nije isto bez Yurija.

RA1 je bila najbolja igra onog vremena svi ostali nastavci su mi bzvz .. nekako su pretjerali malo ..

sjećam se kad sam u stara dobra vremena igro po 6 sati na dan ogromne make na RA1 al očito se to više neće ponovit

Adisuki
17-11-2008, 11:40
u vezi tog kickanja, samo treba spammati u chatu od igre, od istog je sindroma patio c&c:tw
Sad je stvar jos nestabilnija :)
A nista, onda ti toplo savjetujem da si nabavis igru i skines Garenu, te se sam uvjeris :)

Lord Ragnarok
17-11-2008, 20:54
nije tolko nestabilnija, dapače, čak i manje kicka negu u tw

ZorgTheBorg
24-11-2008, 18:45
Stingray je super, može rapeat sve ako ih ima na bacanje, u vodi je bog i batina, al na kopnu je spor i nema onaj ability, still, može raskomadat kakvu rafinerijicu na obali.
RA3 je indeed stabilniji od TW, ne lagga toliko, a spam rješava sve kick probleme (samo u hostu, in game nije potreban).

aslan
25-11-2008, 15:49
Nabavio sam igru konačno i samo mogu reći "Boy, was I suckered!!!"

Igra nema ništa od onog legendarnog RA štiha. Izgleda da su EA-ovci postali previše zagriženi s budućnošću. Nema legendarnih Tesla tankova, Tesla soldier izgleda ko da je mrcina 2,30 visoka i 200 kila. Grafika po meni katastrofa, i vratite nam ORE MINERE!!!!

Igrivost je na jako niskom nivou tako da sam odustao nakon 3 misije sa sovjetima i par skirmisha odigranih. Bojim se da ukoliko Westwood ne preuzme natrag C&C franšizu da je ovo kraj po meni najboljeg RTS serijala.

Einsten out, Prism tank out, Mirage tank out, MIGovi pucaju samo po zraku ?!?!? puno puno grešaka i zato na skali od 1 do 10 , mizernih 4 po mojem mišljenju.

Adisuki
25-11-2008, 18:39
Westwood je propao, i necemo ga nikad vidjeti. Ako te veseli, na RA3 su radili neki westwoodovci, ali opet... vrijeme je za nes novo. Ako zelis RA2 štih igraj RA2. To ti je ironija s nastavcima - nisu isti kao prethodnici. Malo se je zagrizlo u buducnost, ali to ne mijenja cinjenicu da je sve u RA univerzumu, sto mu daje starinski touch.

Tesla tank je izbacen s razlogom - bio je previse jak. Da si igrao vise SP primjetio bi da on postoji u SP-u, dok je iz MP-a izbacen. MP u RTS-ovima danas je nabijen ogromnom kolicinom kometativnosti, tako da igraci zude za balansom jedinica, U takvom okruzenju TTank nema sta traziti. Na kraju krajeva imas Stingray koji uz to moze i plivati. Da su oslabili TTank na napadu, bio bi preslab kao dodatak Sovietskoj fakciji - ne moze plivati, cime mu se X stvari uskracuje.

Ore mineri su takodjer izbaceni s razlogom. Razlog je iskustvo i lekcija koju su naucili u Tiberium Warsu - ore spam. Preveliko creepanje ore noda. Ovo je idealno rjesenje i velik napredak za RA kao RTS.

To sto ti je nedostatak sto migovi pucaju samo po zraku ne bi komentirao, jer mi je sasvim blesavo - reci cu samo balans.

RA3 nije napravljen za casual igrace poput tebe, nego za one koji ce zapravo igru kupiti da je kompetativno igraju na netu. U svijetu piratizma svaka igra ima tu težu. Ostale kritike su ti subjektivne prirode i ne podkrijepljujes ih argumentima.

Pozdrav.

aslan
26-11-2008, 11:36
Westwood je propao, i necemo ga nikad vidjeti. Ako te veseli, na RA3 su radili neki westwoodovci, ali opet... vrijeme je za nes novo. Ako zelis RA2 štih igraj RA2. To ti je ironija s nastavcima - nisu isti kao prethodnici. Malo se je zagrizlo u buducnost, ali to ne mijenja cinjenicu da je sve u RA univerzumu, sto mu daje starinski touch.

Tesla tank je izbacen s razlogom - bio je previse jak. Da si igrao vise SP primjetio bi da on postoji u SP-u, dok je iz MP-a izbacen. MP u RTS-ovima danas je nabijen ogromnom kolicinom kometativnosti, tako da igraci zude za balansom jedinica, U takvom okruzenju TTank nema sta traziti. Na kraju krajeva imas Stingray koji uz to moze i plivati. Da su oslabili TTank na napadu, bio bi preslab kao dodatak Sovietskoj fakciji - ne moze plivati, cime mu se X stvari uskracuje.

Ore mineri su takodjer izbaceni s razlogom. Razlog je iskustvo i lekcija koju su naucili u Tiberium Warsu - ore spam. Preveliko creepanje ore noda. Ovo je idealno rjesenje i velik napredak za RA kao RTS.

To sto ti je nedostatak sto migovi pucaju samo po zraku ne bi komentirao, jer mi je sasvim blesavo - reci cu samo balans.

RA3 nije napravljen za casual igrace poput tebe, nego za one koji ce zapravo igru kupiti da je kompetativno igraju na netu. U svijetu piratizma svaka igra ima tu težu. Ostale kritike su ti subjektivne prirode i ne podkrijepljujes ih argumentima.

Pozdrav.

Kao prvo: Ja sam igrao RA1 još prije 12 godina i kad sam prvi put zaigrao RA2 razlike su bile minorne. Razlika između RA2 i RA3 je nebo i zemlja.

Uvijek je bila doza realnosti prisutna u RA franšizi a sad ko da igram dječju fantaziju sa smiješnim tenkićima. Pa to bi trebala biti Real Time Strategy ali od realnosti ništa. To kaj imam malo postova ovdje ne znači da sam casual igrač. Svaki komentar ovdje je subjektivne prirode i to nemreš promijeniti. O ukusima se ne raspravlja a za moj ukus i ukus mojih frendova igra je prenerealana i slabo igriva. Vraćam se na RA2 i YR sa Mental Omegom.

W3DR4N
26-11-2008, 11:50
Pa to bi trebala biti Real Time Strategy ali od realnosti ništa.

Real Time znači da se igra odvija u kontinuiranom vremenu. Tako možeš za warcraft reći da nije nikakav rts jer nije realan. :wink:

RA2 bi bio takav da su Westwoodovci prije 7-8 godina imali tehnološke mogućnosti kao EA danas.
RA3 je do današnjeg dana najkompletniji, najzabavniji i sveukupno najbolji RA naslov.

IGoR_2803
26-11-2008, 12:27

lol, NHF aslan, ali ovo bi trebalo ici pod provale... iako ti je Wedran već objasnio, pogledaj ovdje (http://en.wikipedia.org/wiki/Real_time_strategy)...

ZorgTheBorg
26-11-2008, 15:25
Po meni, RA3 je isti kao i RA2 i RA1, gledamo li kompletnost, balans, ljepotu, akciju... a noviteti su samo dobrodošli. Kao što je rečeno, ako želiš ra2 imaš ra2, on još uvijek postoji, a ra3 je morao biti drugačiji inače bi bilo "ovo je samo copy paste" priče, kao kod Emperor: Battle For Dune naslova (koji je meni sasvim u redu igra). Westwood je oduvijek bio zlatna koka za RTS-ove, čak mi je i Renegade, koji je po svemu jedan vrlo početnički izrađen FPS, prirastao srcu, samo zato jer sam imao prilike voziti te tenkiće iz dragog mi C&C univerzuma. EA je ovime očuvao C&C serijal onakvim kakav je, dodao novu dozu humora, dozu noviteta (neki su dobrodošli - hvala Bogu napokon rudnik koji nije polje, nego je rafinerija 2 cm od njega, iako mi ni ovaj stari sistem rudarenja nije loš... također - većina zgrada buildable u vodi zbilja je feature koji nikada do sad nisam vidio), a sve staro i dobro, posebice štih, sačuvao. Ovaj "multiplayer balance" thingy je samo prolazna rana koja tjera na shift gamestylea - bye bye tesla rush :(. Sve u svemu, jako dobar posao... ili jako dobro prevladavanje današnjih "next-gen" prodajnih dječijih užasa u gamingu.

Adisuki
26-11-2008, 16:34

Real Time znači da se igra odvija u kontinuiranom vremenu. Tako možeš za warcraft reći da nije nikakav rts jer nije realan. :wink:

RA2 bi bio takav da su Westwoodovci prije 7-8 godina imali tehnološke mogućnosti kao EA danas.
RA3 je do današnjeg dana najkompletniji, najzabavniji i sveukupno najbolji RA naslov.
Hvala kolega. Kad sam citao taj dio od aslana ruka mi se zalijepila za lice - facepalm XD

Kao prvo: Ja sam igrao RA1 još prije 12 godina i kad sam prvi put zaigrao RA2 razlike su bile minorne. Razlika između RA2 i RA3 je nebo i zemlja.
Pa da. Ajd pogodi zašto...
Dat ću ti jedan hint, and you do the math: RA (released 1996.), RA2 (released 2000.), RA3 (released 2008.).

To kaj imam malo postova ovdje ne znači da sam casual igrač. Svaki komentar ovdje je subjektivne prirode i to nemreš promijeniti. O ukusima se ne raspravlja a za moj ukus i ukus mojih frendova igra je prenerealana i slabo igriva. Vraćam se na RA2 i YR sa Mental Omegom.
Nisam zaključio casual igranje iz malo postova (vidiš da ni ja nemam Bog zna neku cifru), nego iz pristupa RTS-u koji si imao. Ja osobno dijelim RTS igrače na kežualSi kompetativS:D

Naravno, subjektivne komentare ne mogu promjeniti, jer kao što sam kažeš o ukusima se ne raspravlja, ali u današnjem svijetu imamo standarde, kriterije, objektivne ocjene RTS-a kako bi utvrdili njegovu kakvoću - tu subjektivnost nema šta da traži :)

Systematic Reverse
29-11-2008, 18:26

Nadam se, bas instaliram RA3...

makar mislim da su sanse male da ce mi biti bolji od RA2.

Westwood je znao sta je radio...

Bartuc
01-12-2008, 19:50
Evo malo sam odigrao RA3 i mogu reći da je zadnje govno pokraj Tiberium Warsa što se vizualnog dojma tiče. Pa ljudi moji to je katastrofa. Igra je i prije bila šarena, ali ovo izgleda kao da je iskočilo iz Kinder Jaja. Igra grafički cilja valjda na djecu do 11 godina :(

Jebiga, za sada mogu prokomentirati samo grafiku pošto nisam još dovoljno zaglibio da vidim svu "čar" igrivosti, AI-a, priče itd., ako postoje naravno. Ali za sada mi se ne sviđa ta odvratna grafika i nepostojeća atmosfera zahvaljujući toj odvratnoj grafici.

Nadam se da će se iskupiti u ostalim segmentima.

ZorgTheBorg
01-12-2008, 21:33
Atmosfera je kao stvorena za "Yay, let's play war with some funky guns and funny voices and a large amount of stupidity!" Taj pristup mi se i više nego sviđa, budući da je pravi relief od ostalih, ozbiljnih i mračnih igara. Također, daj lijepu šansu gameplayu. Isprobaj sve frakcije par puta pa iznesi zaključak.

Deadwalker
01-12-2008, 23:01
Evo malo sam odigrao RA3 i mogu reći da je zadnje govno pokraj Tiberium Warsa što se vizualnog dojma tiče. Pa ljudi moji to je katastrofa. Igra je i prije bila šarena, ali ovo izgleda kao da je iskočilo iz Kinder Jaja. Igra grafički cilja valjda na djecu do 11 godina :(

Jebiga, za sada mogu prokomentirati samo grafiku pošto nisam još dovoljno zaglibio da vidim svu "čar" igrivosti, AI-a, priče itd., ako postoje naravno. Ali za sada mi se ne sviđa ta odvratna grafika i nepostojeća atmosfera zahvaljujući toj odvratnoj grafici.

Nadam se da će se iskupiti u ostalim segmentima.

e grafički prikaz je takav, kakav je, ali moras razumijeti da je ta cijela igra jedan veliki spin-off i da je u tom serijalu humor i zabava na prvom mjestu. Ako hočeš realan sukob amera i komunjara se realnom grafikom igraj onda World in Conflict. Igra sa svojim gameplayom, posebnim dizajnom jedinica i grafičkim prikazom je jedna odlicna zabava na kvadrat. Dobro, ukusi su različiti, al probaj igru malo duze igrati pa onda procijeni naslov.

Bartuc
01-12-2008, 23:18
Ne, pa rekao sam gore da ću najnormalnije nastaviti igru pošto je grafika samo jedan od čimbenika i samo mi se ona za sada ne sviđa. Po ostalim elementima nisam pljuvao pošto još nisam odigrao igru kak spada, samo par skirmiša.

Nego sviđa mi se kada klikneš na jedinicu pa imaš onaj upitnik u donjem desnom čošku :D Pre dobro, odmah izbacuje filmek koji predstavlja jedinicu u punome sjaju :pray:

bezimeni
02-12-2008, 08:12
Je , grafika je katastrofa i odbija me od daljnjeg igranja.Gotovo pa se moram prisiljavati igrati ovo govno .

Durin
02-12-2008, 15:30
Je , grafika je katastrofa i odbija me od daljnjeg igranja.Gotovo pa se moram prisiljavati igrati ovo govno .

To sam i ja prvi put pomislio kada sam počeo igrati betu.Ali kada sam vidio eksplezije, Kirov zeppeline itd. shvatio sam da grafika nije toliko loša.Ali više ne igram tu igru previše, ne volim baš taj cartoon style.Više mi se svidio Tiberium Wars.

bezimeni
02-12-2008, 21:48
Dao sam šansu igri .Ali ta prešarena grafika me lupa u oko , doslovno škiljim dok gledam u ekran. Igru sam sa guštom deinstalirao . Bljak.

ZorgTheBorg
02-12-2008, 22:16
I would hate you but I'm too good for that :(

Šarena grafika ne bi smjela biti odvratni faktor... naravno da se o ukusima ne raspravlja, ali odbaciti sirovu igrivost i ljepotu kultnog RA serijala zato jer je grafika u skladu s onim na što serijal cilja...? A o škiljenju ne da nema govora, nego se igra moće igrati na par metara distance od ekrana. U svim ostalim igrama se škilji, pogotovo FPS-ovima tipa call of duty, a ovdje se lijepo razaznaje crveni conscript na zelenoj tratini.

mravojed20
02-12-2008, 22:28
Jep, slažem se potpuno, istina da je šarena, ali odlično odgovora štihu igre. Kakvo škiljenje pobogu?

bezimeni
02-12-2008, 22:41
Bah....svakom njegovo ali nikada nisam volio igre u stilu crtića.Tek je igra XIII iznimka ( makar se fura na strip) koja me oduševila ali ovo je po meni totalni promašaj.Prekričave boje .Jedino što u igri vrijedi su filmovi koji su napravljeni maštovito i satirično .Ali kad krene igra te prekričave boje mi jednostavno pile živce.

W3DR4N
02-12-2008, 22:49
To je od starosti. Još malo pa te čeka preglasan zvuk. :)

mravojed20
02-12-2008, 22:49
A ukusi očito, gledao sam frenda kako igra na low detaljima jer mu je na max sve prešareno, na low se izgubi dosta tog šarenila. Probaj :D

bezimeni
02-12-2008, 22:58
Hvala ali ne hvala. Radije zaigram po x-ti puta company of heroes ili tiberium wars.

la50
06-12-2008, 14:53
E da vas pitam,ne mogu naći onu sliku iz PCPLAY a gdje su sve trebe na slici.Jel netko zna di mogu to nać,jer bih to volio na desktop stavit?

Adisuki
20-12-2008, 14:23
E da vas pitam,ne mogu naći onu sliku iz PCPLAY a gdje su sve trebe na slici.Jel netko zna di mogu to nać,jer bih to volio na desktop stavit?
Evo izvoli:
http://www.cncnz.com/gallery/displayima ... fullsize=1 (http://www.cncnz.com/gallery/displayimage.php?pid=1803&fullsize=1)
http://www.cncnz.com/gallery/displayima ... fullsize=1 (http://www.cncnz.com/gallery/displayimage.php?pid=1863&fullsize=1)

Meni su obje slike zakon :)

The Jackal
21-12-2008, 14:09
Dao sam šansu igri .Ali ta prešarena grafika me lupa u oko , doslovno škiljim dok gledam u ekran. Igru sam sa guštom deinstalirao . Bljak.
/Agree

Ostajem ja pri Tiberium eri.

la50
28-12-2008, 22:40
Hvala ti Adisuki puno :bravo:

SkunK
28-12-2008, 23:40
Ima vec 2 tjedna da sam cjelu igru prešao, igra je po meni sramota RTS žanra jer sam u istom vec dobrih 9 godina...ali stvarno mi se nije dalo dosad raspravljati o velikim nedostacima ove igre.

Najace mi je kako na (pogotovo zadnjim "tezim" misijama) rabe onu taktiku za AI - heavy scripting. Znaci algoritam igre - kad moje jedinice stupe u određenu "zonu" poziva se skripta koja izračunava :
- Koliko je moje vojske
- Kakva mi je obrana doma
- I sto imam od vojske (recimo samo zracne itd) <- ovo je vrlo vazno, gledajte zas :

- I vidis odjednom "Iz zraka" dođu točno one jedinice koje su čista kontra mojima , npr : imam air stvore im se anti air, imam tenkove stvore im se air to ground ili anti armor jednice itd.

Sve se to "stvori" iz "neba" tj. iz nicega, AI nema AI da proizvodi i upotrebljava resurse nego u tim "kritičnim" momentima dobiva free vojsku. To je nešto najgore što se moze dobiti u RTS kampanjama. Jedan veliki minus.

Ista stvar je kad skripta ispituje ako imam obranu kraj ore collectora.
Ako nemam, stvoriti ce par annoying jedinica par hexova dalje od mojeg ore minera i harrasat ce ga, a to ce se dogadjati kad skripta odluci da sam "najviše zauzet" tj. kad ne pratim ili nemam vremena za pratiti obranu resursa....

keko
29-12-2008, 09:35
A kad mu uspiješ doći do baze,uopće ništa ne gradi,njegove zgrade za izgradnju su izgleda samo ukras...(pričam o vojski)

Deadwalker
29-12-2008, 14:57
ja igram igru, ali samo na skirmishu...kao sto je Reiko rekao, kampanja je katastrofalno skriptirana sto me vrlo neugodno iznenadilo i neke misije su totalno bezveze otezali tim glupim mehanizmima "padanja vojske s neba" koja savrseno konkurira igracevoj vojsci. Na skirmishu mi je ok pa tako dnevno odigram pokoju mapu. Kao sto sam rekao prije, ovaj rts je samo za krace druzenje...

Adisuki
09-01-2009, 14:52
http://images.ea.com/games/cncportal/RedAlert/Uprising/RA3UprisingAnnouncement.jpg
Najavljena je expanzija za 3. mjesec.

Što možemo očekivati? *slijedi citat by EA*

4 nove mini kampanje[/*:m:2hewyq0d]
veća hollywoodska glumačka ekipa[/*:m:2hewyq0d]
više jedinica za svaku fakciju[/*:m:2hewyq0d]
novi "Commander's Challange" mode[/*:m:2hewyq0d]

Hilarous.

A dobro, šta smo očekivali, radi se o expanziji. Detalje još ne znamo, ali i to će uskoro doći. Meni se samo čini da će se opet pojaviti podfakcije -> najveći fail EA generacije. Zar ne mogu skužiti da je jako teško 3 fakcije balansirati, a pogotovo ako ih ima više.

"Command & Conquer Red Alert 3: Uprising will also introduce the new Commander’s Challenge, enabling the players to test their skills against a set of nine commanders from different territories and difficulty levels in 50 unique challenges with their own special rules and unique conditions."
LOL. Kombinirali "Challange" iz GENERALSA i "World Domination" iz KANE'S WRATH. Big deal :D

Prva 2 screena:
http://images.ea.com/games/cncportal/Re ... Screen.jpg (http://images.ea.com/games/cncportal/RedAlert/Uprising/RA3Uprising_HarbingerScreen.jpg)
http://images.ea.com/games/cncportal/Re ... binger.jpg (http://images.ea.com/games/cncportal/RedAlert/Uprising/RA3Uprising_Harbinger.jpg)

Adisuki
09-01-2009, 15:55
Malo sam istraživao, i ispostavilo se da će nova expanzija biti single-player-only. Dakle, nećemo imati mogućnost da igramo u MP-u. Kako god na to gledali, stvar ima svoje dobre i loše strane (nećemo vidjeti zbrda-zdola MP, i s druge strane nećemo vidjeti MP XD).

demetrius
09-01-2009, 21:06
nek daju mogućnost disjeblanja super weapona.

Adisuki
09-01-2009, 23:45
nek daju mogućnost disjeblanja super weapona.
Reci to njima XD. A pazi, bilo bi zgodno to imati, međutim bolji igrači neće ni koristiti superweapon, jer ono jednostavno preskupo. Isplati se više uložiti te dolare u jedinice, koje su dinamične i možeš ih odmah micorati, nego na nepomičnu građevinu za koju protivnik ima 3-6minuta da je uništi. Čak je i žalosno jer se u najmanjem broju igara dođe do tiera3.

Igramo u novce ako želiš. Ti idi na odbranu i superweapons, a ja ću bez toga, pa ćemo vidjeti ko će pobjediti =)

Deadwalker
12-01-2009, 18:58
Kao sto smo svi ocekivali, EA je najavio ekspanziju za Red Alert 3 naziva UprisingSkoja donosi 4 nove kampanje cija se radnja nastavlja direktno na zavrsetak price originala. Sto je zanimljivo, ekspanzija ce biti samo dostupna u digitalnom obliku te je mozemo ocekivat u 3. mjesecu...vijest možete procitati ovdje (http://www.bug.hr/master/vijesti/najavljena-ekspanzija-red-alert-3/94871.aspx)

Adisuki
12-01-2009, 19:58
Kao sto smo svi ocekivali, EA je najavio ekspanziju za Red Alert 3 naziva UprisingSkoja donosi 4 nove kampanje cija se radnja nastavlja direktno na zavrsetak price originala. Sto je zanimljivo, ekspanzija ce biti samo dostupna u digitalnom obliku te je mozemo ocekivat u 3. mjesecu...vijest možete procitati ovdje (http://www.bug.hr/master/vijesti/najavljena-ekspanzija-red-alert-3/94871.aspx)
Da, možete pročitati tu, ili na prethodnoj (20.) stranici ove teme XD

Deadwalker
12-01-2009, 20:00
uf, nisam gledal :oops:

SkunK
13-01-2009, 09:39
Rade trenutno na ekspanziji, bas me zanima kako ce to ispasti:)

uberfreak
13-01-2009, 18:07
ha jbt, to nemoze biti lose, mislim kada je ea fulo u izradi strategija ?

Adisuki
14-01-2009, 11:41
ha jbt, to nemoze biti lose, mislim kada je ea fulo u izradi strategija ?
Jako često da budem iskren, hehe.
Svoje produkte ne održavaju i brzo ih napuste, što ih čini često prosječnim, ako ne i gorim.

Systematic Reverse
14-01-2009, 11:56
mislim kada je ea fulo u izradi strategija ?

nadam se da se salis?

ScorpiuS
24-01-2009, 17:10
Čini se da je nova ekspanzija za RA3, Upraising pomalo eksplicitna, pogledajte samo ovaj pic (http://pc.ign.com/dor/objects/14310477/command--conquer-red-alert-3---uprising-/images/command-conquer-red-alert-3-uprising--20090123102628455.html?page=mediaFull)Si to još maloljetnica (najvjerovatnije).

Deadwalker
24-01-2009, 17:40
ah, ta mi igra sve vise djeluje kao, hm, bomboncic :D

The Boz
24-01-2009, 18:28
Čini se da je nova ekspanzija za RA3, Upraising pomalo eksplicitna, pogledajte samo ovaj pic (http://pc.ign.com/dor/objects/14310477/command--conquer-red-alert-3---uprising-/images/command-conquer-red-alert-3-uprising--20090123102628455.html?page=mediaFull)Si to još maloljetnica (najvjerovatnije).
Erm... to je artwork još iz RA3ke, Uprising je dolje nakeljen samo...

ScorpiuS
24-01-2009, 18:58
Sori onda, nisam previše pratio, ali sam vidio ovaj artwork samo u ovom izdanju.

LD
25-01-2009, 01:35
Moram reci da me Empire razocarao, puno sam nada polagao u njihovu tehnolosku nadmoc ali vidim da se kod njih sve zasniva na 3 jedinice..

Lord Ragnarok
25-01-2009, 02:01
nema do soviet union, apocalypse tanks koji kad pregaze neko nize bice (tj tenk :p) se lijepo ishealaju. savrseno u kombinaciji sa onom zelenom kisom/radijacijom/cimegod se mogu protivnici politi :p

Adisuki
25-01-2009, 02:49
Moram reci da me Empire razocarao, puno sam nada polagao u njihovu tehnolosku nadmoc ali vidim da se kod njih sve zasniva na 3 jedinice..
A koje to 3 jedinice, baš me zanima?!

Lord Ragnarok
25-01-2009, 02:52
oni tenkici koji se pretvaraju u helikoptere, oni tenkici koji se pretvaraju u avione i oni tenkici koji se pretvaraju u brodove. nuff said?

Adisuki
25-01-2009, 05:43
oni tenkici koji se pretvaraju u helikoptere, oni tenkici koji se pretvaraju u avione i oni tenkici koji se pretvaraju u brodove. nuff said?
Njega sam pitao, ali dobro, odgovorim obojci. Ne znam koliko ste igrali partija s Empire, ali ne dovoljno.

Zavisi na koji build idete, ali garantujem da se sve jedinice kod Empire koriste. Dronama odmah skautate, nakon toga inženjer leti u rafineriju. S obzirom da nemate bear/dog alternativu pravite jednog ili 2 imperiajalca.
Vozila si upravo nabrojao - Tengu, VX i Tsunami. Kao T1 i T2 jedinice, naravno da ćete njih prvo vidjeti (to isto vrijedi za pješadiju). Čak se i Wing gradi, ali opet kažem zavisi koji build idete. Igrači kod Empire idu na land jer mogu pješadiju efektivnije upotrijebiti.

Apsolutno sve fakcije koriste oko 3 vozila primarno, tako da ako se žalite na jedne žalite se na sve. Inače šteta što partije najčešće završe na tim jedinicama, jer se ne stigne techati na T3.

Deadwalker
25-01-2009, 10:45
ja igram samo skirmish, od kampanje sam odustao jer mi je totalno bezveze. Inace, prakticiram igrati samo s sovjetima, nema do apocalypse tenkova i onih velikih zeppelina. A i volim gledat srp i cekic :P

Aral
26-01-2009, 14:17
Ja spanam kampanju trenutno, allies na tapeti ^^

Vukas15
01-02-2009, 16:34
ra3 me skroz razočaro od glupe grafike do još gllupljih jedinica, prešo sam 2 nivoa i odmah sam ga deinstalirao, igra je stvarno glupa, po meni ra3 ni ne psotoji, tu je ra2 i točka, ra2 legenda svih legendi tu sam igru igrao po cijele dane, a ra3 je čisto smeće , e kolko se vidi da im nedostaje inovativnosti, stvarno strahota

The Boz
01-02-2009, 17:17
Od svega što im može nedostajati, mislim da inovativnost nije među tim stvarima :p
Mancannon FTW!

ArcL!ght
01-02-2009, 18:26
Da RA3 ima grafiku ko TW bio bi majka priznam... sviđaju mi se inovativne fore ali me malo cartoony grafika odbila. Igra je komedija :) i dobra je al opet se sve svodi na tank rush ko i u svakom C&Cu

01-02-2009, 18:58
Red alert 1 - odlična igra, ozbiljna priča i za ono vrijeme ok grafika.
Red alert 2 - Bogovska igra, ozbiljna tu i tamo malo humora ali dobrog, normalna ozbiljna grafika.
Red alert 3 - Puno lošija od prijašnjih nastavaka , radnja je blesava i dosta dječija kao i grafika ali ima par zanimljivih jedinica...

sve u svemu volio bih da naprave neki patch ili tako neš što "poozbiljuje" grafiku da mi apocalypse tenk ne izgleda ko "slatki debeljuco" nego teška sovijetska mašina koja gazi sve pred sobom, ahh ne dostaje mi onaj stari dobar "Armageddon is here"

http://images2.wikia.nocookie.net/cnc/images/a/a5/F00e0542.jpg
Lijepi tenk.

http://images2.wikia.nocookie.net/cnc/images/f/f4/Red_Alert_3_Apoc_Tank.jpg
Izgleda bolje na slici nego i u igri.

Vukas15
01-02-2009, 19:14
Od svega što im može nedostajati, mislim da inovativnost nije među tim stvarima :p
Mancannon FTW!
dobro ak ti mislš da je ovo inovativno, medvjedi koji se bore na sovjetskoj strani

Guber
01-02-2009, 19:48
tipičan primjer ea-inog useravanja dobrog serijala

Vukas15
01-02-2009, 22:01
tipičan primjer ea-inog useravanja dobrog serijala
potpuno se slažem te da još dodam da su igru naparvili jako neozbiljnu i to mi se ne sviđa, zna se oduvijek da je red alert bio neozbiljan, al opet toliko neozbiljan, e pa uvelike su pretjerali

Nodakim
01-02-2009, 22:42
Izgleda da sam ja jedini koji je u prijasnjim igrama vidio trash sekvence i komične izreke jedinice?(mirage tank any1? )

Herr Schnitzel
01-02-2009, 22:44
Karikiranje vijne moci dviju supersila =/= radjenje lakrdije od igre.

Aral
02-02-2009, 11:58
Grafika je savrsena, bas onako kako i pase "alternativnoj" radnji red alerta, ista ko u RA2 samo u 3d i puno puno bolja, meni se svidja, konacno nesto drugacije a ne "hocu high tech grafiku sa suber ubed duper super ovim i onim"...za zajebanciju i "mozak na pasu" igranjem nema boljeg.

Adisuki
02-02-2009, 12:07
ra3 me skroz razočaro od glupe grafike do još gllupljih jedinica, prešo sam 2 nivoa i odmah sam ga deinstalirao, igra je stvarno glupa, po meni ra3 ni ne psotoji, tu je ra2 i točka, ra2 legenda svih legendi tu sam igru igrao po cijele dane, a ra3 je čisto smeće , e kolko se vidi da im nedostaje inovativnosti, stvarno strahota
Dobro, priznajem da je grafika stvar ukusa, ali neki argumenti su ti čisto smiješni. Prešao si 2 nivoa i obrisao igru? Bravo.

Kao što je kolega The Boz rekao inovativnost im najmanje nedostaje -> i taj argument je čvrst kao zemlja pod mojim nogama, tako da ne možeš ništa reći da ga oboriš. Dalje, "glupe" jedinice, pa čuj, jesi to zaključio iz ove 2 partije single-playera ili kako :)
Jedinice su ono što čine novi Red Alert modernom strategijom dosljednog svog imena. Novouvedene sekundarne sposobnosti su igru učinile vrijednom za kompetativno igranje, igrom koja ovisi od skilla, od microa, cak i macroa, a ne samo spamanja jedinica.
3 distinktne strane, svaka jedinica ima svoju namjenu, pruža ogroman broj strategija da se iskoristi... itd itd.
Mislim da si "kežual" igrač strategija i više voliš igrati CoD nego njih, tako da ti ne mogu zamjeriti, ali opet ja objektivnost i subjektivnost držim kao dvije odvojene stvari, i ne stapam ih čisto iz razloga jer mi se igra ne sviđa :P

Da, RA2 sam igrao dosta dugo, ali ona nije ništa drugo osim spamanja 2-3 vrste jedinica svaki put, neovisno o tome šta protivnik gradi, neovisno o tome šta se dešava na mapi.

Igra je komedija :) i dobra je al opet se sve svodi na tank rush ko i u svakom C&Cu
Sve zavisi kako igru shvatiš. Greška EA-a je što su previše naglasili "komičnu" stranu Red Alerta, mada ona u jednoj kompetativnoj partiji ne postoji.

Sve se svodi na tank rush? Sumnjam da si igrao igru protiv ljudskog protivnika koji se razumije u RTS-ove. Zbog organizirane ekonomije, tank spam nije moguć i predstavlja sasvim "ne daj bože da si pokušao" taktiku, jer ćeš sigurno izgubiti ako ideš samo na 1-2 vrste tenkova.

Adisuki
02-02-2009, 12:48
U kompetativnoj partiji?U kompetativnoj partiji bi i Lego Star Wars djelovao ozbiljno:D
Želiš samo biti poklopac ili...? Pričamo o igri kojoj je SP sranje nad sranjima, i jedino je MP čini onim što jest. Igra je praktički rađena za MP, kao i 90% RTS-ova koji se danas rade. Svaka partija koju igraš protiv nekog drugog ljudskog igrača je kompetativna partija. Igrači koji takav tip strategija ne igraju protiv pravih ljudi - igraju ih kežueli i za njih ne bi ni zahtjevao da igru shvate ozbiljno. =)

Aral
03-02-2009, 12:06
OMG koji smijesni komentari, kunete se u RA2 a RA2 je apsolutno identican RA3, samo kaj nema ljepsu grafiku. Ono sto nemozete pronaci o ovom naslu trazite u nekom drugom. RA3 nije apsulutno nista posebno, samo zajebancija i igranje, bez puno razmisljanja i sta ja znam cega.

Vukas15
03-02-2009, 18:19
Dobro, priznajem da je grafika stvar ukusa, ali neki argumenti su ti čisto smiješni. Prešao si 2 nivoa i obrisao igru? Bravo.

Kao što je kolega The Boz rekao inovativnost im najmanje nedostaje -> i taj argument je čvrst kao zemlja pod mojim nogama, tako da ne možeš ništa reći da ga oboriš. Dalje, "glupe" jedinice, pa čuj, jesi to zaključio iz ove 2 partije single-playera ili kako :)
Jedinice su ono što čine novi Red Alert modernom strategijom dosljednog svog imena. Novouvedene sekundarne sposobnosti su igru učinile vrijednom za kompetativno igranje, igrom koja ovisi od skilla, od microa, cak i macroa, a ne samo spamanja jedinica.
3 distinktne strane, svaka jedinica ima svoju namjenu, pruža ogroman broj strategija da se iskoristi... itd itd.
Mislim da si "kežual" igrač strategija i više voliš igrati CoD nego njih, tako da ti ne mogu zamjeriti, ali opet ja objektivnost i subjektivnost držim kao dvije odvojene stvari, i ne stapam ih čisto iz razloga jer mi se igra ne sviđa :P

Da, RA2 sam igrao dosta dugo, ali ona nije ništa drugo osim spamanja 2-3 vrste jedinica svaki put, neovisno o tome šta protivnik gradi, neovisno o tome šta se dešava na mapi.

Igra je komedija :) i dobra je al opet se sve svodi na tank rush ko i u svakom C&Cu
Sve zavisi kako igru shvatiš. Greška EA-a je što su previše naglasili "komičnu" stranu Red Alerta, mada ona u jednoj kompetativnoj partiji ne postoji.

Sve se svodi na tank rush? Sumnjam da si igrao igru protiv ljudskog protivnika koji se razumije u RTS-ove. Zbog organizirane ekonomije, tank spam nije moguć i predstavlja sasvim "ne daj bože da si pokušao" taktiku, jer ćeš sigurno izgubiti ako ideš samo na 1-2 vrste tenkova.

ovako priznajem i ja da sen emože zaključiti puno toga iz 2 partije, ali kada sam vidio one glupe samuraje, te neketam tenkove, sve je to daleko od ra2.... A šta kažeš za inovativnost, pa opet se vraćaju netrag u vrijeme, a to su pokupili iz ra2, a sasda su komunisti kao imali svog izumitelja, a to je bio u 2 einstein. A i šta ra 3 nije samo spamanje jedinica, a da također kažem d aje ra 2 bio neozbiljan i to podržavam jer je to bilo zabavno tamo, ali ovdje su stvarno prevršili svaku mjeru....
I nisam ja neki amater u rts-u, rts mi je najbolji žanr, i igram rts od kada sam bio klinac, većinu dobrih rts igara sam igrao, igrao sam cod, ali su mi rts igre glavne.....

Adisuki
03-02-2009, 21:11
ovako priznajem i ja da sen emože zaključiti puno toga iz 2 partije, ali kada sam vidio one glupe samuraje, te neketam tenkove, sve je to daleko od ra2.... A šta kažeš za inovativnost, pa opet se vraćaju netrag u vrijeme, a to su pokupili iz ra2, a sasda su komunisti kao imali svog izumitelja, a to je bio u 2 einstein. A i šta ra 3 nije samo spamanje jedinica, a da također kažem d aje ra 2 bio neozbiljan i to podržavam jer je to bilo zabavno tamo, ali ovdje su stvarno prevršili svaku mjeru....
I nisam ja neki amater u rts-u, rts mi je najbolji žanr, i igram rts od kada sam bio klinac, većinu dobrih rts igara sam igrao, igrao sam cod, ali su mi rts igre glavne.....

Da se razumijemo, "priča" iliti "single player" ne podrazumjeva inovativnost, nego je on kategorija za sebe. SP kao takav nije ni malo inovativan, dapače on je prosječan, ako ne i gori od prosjeka. Sigurno je zbog toga pala odluka da Uprising ekspanzija ne dira multiplayer i skoncentrira se samo na SP.

Dalje, što se tebi ne sviđaju samuraji i "neki tamo" tenkovi, ne znači da je igra loša, nego samo, vidi čuda, da se tebi subjektivno ne sviđa :)

Nope, RA3 nije nikako spamanje jedinica u klasičnom RA2 smislu. Pažljivo moramo birati i microati različite jedinice koje će nadopunjavati jedna drugu. Upravo zbog toga se pojam spama javlja samo u klasičnom rts smislu, kao brzi counter.

Za kraj, oprosti, nisam te prozvao "amaterom", i stvaro sorry ako je tako ispalo. Pretpostavio sam da si casual igrač, jer RA3 nisi dublje kompetativno istraživao. Ja RTS-ove igram takmičarski tako da se ne zamaram previše dizajnom jedinica i pričom, nego me čisto zanima ukupan dojam, funkcije i mogućnosti igre -> i s tog staništa RA3 sigurno nije savršen ali je daleko bolji od njegovih C&C prethodnika :)

Vukas15
03-02-2009, 21:22

Da se razumijemo, "priča" iliti "single player" ne podrazumjeva inovativnost, nego je on kategorija za sebe. SP kao takav nije ni malo inovativan, dapače on je prosječan, ako ne i gori od prosjeka. Sigurno je zbog toga pala odluka da Uprising ekspanzija ne dira multiplayer i skoncentrira se samo na SP.

Dalje, što se tebi ne sviđaju samuraji i "neki tamo" tenkovi, ne znači da je igra loša, nego samo, vidi čuda, da se tebi subjektivno ne sviđa :)

Nope, RA3 nije nikako spamanje jedinica u klasičnom RA2 smislu. Pažljivo moramo birati i microati različite jedinice koje će nadopunjavati jedna drugu. Upravo zbog toga se pojam spama javlja samo u klasičnom rts smislu, kao brzi counter.

Za kraj, oprosti, nisam te prozvao "amaterom", i stvaro sorry ako je tako ispalo. Pretpostavio sam da si casual igrač, jer RA3 nisi dublje kompetativno istraživao. Ja RTS-ove igram takmičarski tako da se ne zamaram previše dizajnom jedinica i pričom, nego me čisto zanima ukupan dojam, funkcije i mogućnosti igre -> i s tog staništa RA3 sigurno nije savršen ali je daleko bolji od njegovih C&C prethodnika :)
gle ne gledam ni ja grafiku tj. dizajn jedinica previše, ali stvarno ova grafika mi ide na živce, evo ovo je prva igra da mi grafika tako ide na živce.....
shvačam ja sve te spamanje jedinica, moram priznati da istina nisam dosta istražio ra3, ali najviše me smeta ta grafika, ali i nju bi prebrodio, nije sada zbog grafike, neg igru su stvarno napravili presmješno, barem po mojem mišljenju, nesviđaju mi se jednice i kolko sa vidio borba mi je stvarno glupo ispala, ono kada se tenkovi međusobno sipuaju, stvarno mi ispalo bezvezer nekak, a da priznajem nemogu ja na to malo što sam igro suditi o igri, al tolko sam se veselio ra3 i tolko sam jedva čeko nastavak ra2 jer sam ra2 igro sate i sate, i onda kada sam ovo vidio valjda ssam se previše razočaro pa sam i izgubio volju za igranjem
me nema veze za ovo amater,

Arbiter of Change
14-03-2009, 22:21
Red Alert 3: Uprising je izašao i donosi 4 kampanje, među drugim stvarima. Također, važno je napomenuti da dolazi u standalone obliku te da vam nije potreban izvorni RA3 kako bi ga instalirali, kao što to obično biva kod ekspanzija.

Aral
14-03-2009, 23:18
Tako je, tako je, znaci oko ili preko 5gb-a instalacija...bas me zanima kaj su tu skuhali, uz ra3 sam se bas ok zabavio!

Raz
14-03-2009, 23:50
Mislim da vrijedi vrijedi isprobati igru...mada nema do red alert 1 :)

Deadwalker
15-03-2009, 10:07
Red Alert 3: Uprising je izašao i donosi 4 kampanje, među drugim stvarima. Također, važno je napomenuti da dolazi u standalone obliku te da vam nije potreban izvorni RA3 kako bi ga instalirali, kao što to obično biva kod ekspanzija.

eh, taj marketing :( . Sta su napravili?? Prodaju igru za full cijenu(350-400kn, nisam siguran) samo zato jer u sebi sadrzi i original verziju igre. Stoga, ako si kupio vec original, sad ces kupiti ponovo, samo ovaj put s ekspanzijom jos. Da su posteni, trebali su omoguciti onima koji su vec kupili igru da si preko digitalne distribucije kupe igru za povoljniju cijenu...palac dolje

Vukas15
15-03-2009, 13:15

eh, taj marketing :( . Sta su napravili?? Prodaju igru za full cijenu(350-400kn, nisam siguran) samo zato jer u sebi sadrzi i original verziju igre. Stoga, ako si kupio vec original, sad ces kupiti ponovo, samo ovaj put s ekspanzijom jos. Da su posteni, trebali su omoguciti onima koji su vec kupili igru da si preko digitalne distribucije kupe igru za povoljniju cijenu...palac dolje
a nemogu vjerovati da još niste naučili šta sve možete očekivati od ea, pa ea bi sve prodao za pare

Adisuki
16-03-2009, 21:20

Nije istina. Prvo, igru je moguće kupiti ISKLJUČIVO preko digitalne distribucije. I drugo, košta 20$/20€ (116/150 kn) u ovisnosti s koje strane lokve ga naručite - što je 50% manja cijena od bazne igre.

Ova igra u sebi ne sadrži original verziju igre, dakle ne sadrži ni kampanje originala, niti uopće sadrži multiplayer. Dolazi sa 4 nove mini-kampanje -> 3 za svaku fakciju, te jednu DungeonCrawler kampanju s Yuriko Omega. Iako je malo čudno da igru namjenjenu SinglePlayer igračima prodaju isključivo preko neta, neka im bude.

Budem odigrao čisto kako bi si upotpunio doživljaj igre, kakav on god bio. MP od RA3 mi se sviđa i budem ga nastavio igrati - dok se SC2 ne pojavi that is :)

Aral
16-03-2009, 22:35
Yuriko Omega...mala owna :D

Deadwalker
16-03-2009, 23:16
Nije istina. Prvo, igru je moguće kupiti ISKLJUČIVO preko digitalne distribucije. I drugo, košta 20$/20€ (116/150 kn) u ovisnosti s koje strane lokve ga naručite - što je 50% manja cijena od bazne igre.

Ova igra u sebi ne sadrži original verziju igre, dakle ne sadrži ni kampanje originala, niti uopće sadrži multiplayer. Dolazi sa 4 nove mini-kampanje -> 3 za svaku fakciju, te jednu DungeonCrawler kampanju s Yuriko Omega. Iako je malo čudno da igru namjenjenu SinglePlayer igračima prodaju isključivo preko neta, neka im bude.

Budem odigrao čisto kako bi si upotpunio doživljaj igre, kakav on god bio. MP od RA3 mi se sviđa i budem ga nastavio igrati - dok se SC2 ne pojavi that is :)

aha, onda isprika na dezinformaciji... :wink:

Aral
17-03-2009, 10:09
Vis da, to nisam ni vidio...Adisuki je sve objasnio :thumbs2:

Arbiter of Change
12-04-2009, 14:54
Ima već nekoliko dana da je izašao SDK (http://www.fileplanet.com/198469/190000/fileinfo/Red-Alert-3:-Mod-SDK-Complete-)Stako da, ako ste modder, možete početi grijati te stolice.
Također, tu je i v1.10 Patch (http://www.fileplanet.com/193796/190000/fileinfo/Command-&-Conquer:-Red-Alert-3-v1.10-Patch).

It's time to start modding Comrades! Download the hot new Red Alert 3 MOD SDK and get those balance and total conversions pumping!

The Red Alert 3 MOD SDK provides not only the same, but also greater power than our previous C&C 3 MOD SDK. It also introduces a fresh breath of unique features to greatly simplify the process of compiling a mod with our new Red Alert 3 Mod BuildStudio.

It's time to start modding Comrades! Download the hot new Red Alert 3 MOD SDK and get those balance and total conversions pumping!

The Red Alert 3 MOD SDK provides not only the same, but also greater power than our previous C&C 3 MOD SDK. It also introduces a fresh breath of unique features to greatly simplify the process of compiling a mod with our new Red Alert 3 Mod BuildStudio. Download the SDK to start modding and be sure to download the other tools below as well. The MOD SDK includes a wealth of documentation and instructions to get you started!

Adisuki
13-04-2009, 16:12
Malo sam proigrao Uprising i ono :thumbs1:
Mislio sam da su poradili na SP-u s obzirom da je onaj u Vanilla RA3 suxao žešće. Pogriješio sam. Što vele: Isto sranje, drugo pakovanje. SP je kao obogaćen nekim dinamičim "izazovnim" mapama, i novim (totalno overpowered) jedinicama.

Jedino što mi se u Vanilli sviđa je MP; koij je ovdje srećom izostavljen. Da su se igrali s njim, uništili bi totalno doživljaj igre.

The Jackal
13-04-2009, 16:24
Bit će totalna konverzija zicer.

Na bolje. Ono što je RA3 zapravo i trebao bit.

Adisuki
13-04-2009, 16:33
Bit će totalna konverzija zicer.

Na bolje. Ono što je RA3 zapravo i trebao bit.
Imaš X modova za Generals i Tiberium Wars na tržištu, međutim modovi općenito ne postignu isti uspjeh kao orignali.

Što RA3 tiče. Totalna konverzija ne može valjdati nikako, bar s gledišta jednog funkcionalnog RTS-a. Nova igra ima novi pathfinding, novu mehaniku, nove mogućnosti, i sad kad to downgrejdaju na RA2, uspjet će samo dizajn jedinica promjeniti, čak i ukinuti neke mogućnosti, dok mehanika i pathfinding ostaju. Na taj način igra postaje nebalansirana. čak i neigriva.

The Jackal
13-04-2009, 16:38
Damnz.

Sve nade propale

Nklognito
27-05-2009, 16:25
Neznam za vas al mene ovaj uprising i generali s kojima se boris jakooo podsjecaju na C&C: Generals ondje sam se prvi put upoznao sa takvim sistemom i svidio mi se, al mislim da je to neponovljivo pa cu vidjet....

The Jackal
27-05-2009, 16:26
Je. Užasno je sličan Generalsima.

Adisuki
27-05-2009, 17:41
Neznam za vas al mene ovaj uprising i generali s kojima se boris jakooo podsjecaju na C&C: Generals ondje sam se prvi put upoznao sa takvim sistemom i svidio mi se, al mislim da je to neponovljivo pa cu vidjet....
LOL. Naravno da je sličan, kad su ga radili isti ljudi koji su radili Generale.
Zbog toga Tiberium i Red Alert recept se nikad neće savršeno reproducirati od strane EA LA, dok za Generale 2 ima nade :)

Nklognito
28-05-2009, 13:42
Je, bio sam fan ovog proslog realerta 2, sta se mene tice ovaj je podbacio... Sad bi fkt htio vidit nove generalse :boohoo:

Aral
28-05-2009, 14:33
Generalsi su najgora C&C igra kaj je mogla izac, uzas, katastrofa. RA3 ga sisa jedno 5 puta iako nije nis posebno. Koji ce im vrag uz red alert i c&c fransizu odnosno tiberium glupi generalis sa shemom "ameri su zakon, pobij ruse i talibane". Prelose :thumbs1:

The Jackal
28-05-2009, 14:42
Ekšuli kineze a ne ruse.

BTW. Generalsi donose osvježenje od Tiberium/Red Alert doba. Dašak svježeg zraka.

Meni je RE3 Smeće. Igrao 15 minuta i odma Add/Remove

I dan danas žalim što ju imam u original kolekciji. Trebalo je objasnit EA-u zake sam povukao registraciju igre.

Raz
28-05-2009, 14:48
RA3 mi nije ispao ništa posebno, očekivao sam više. S druge strane Generalsi su mi bili odlični, ne zbog priče, dobre kampanje ili nečeg trećeg, već zbog odličnog skirmisha.

Što se tiče RA serijala jedinica rula i nitko me ne može uvjeriti drugačije. Dvojka mi je u odnosu na jedinicu već bila malo lošija, a kamoli trojka. No, dobro to je već možda stvar ukusa.

The Jackal
28-05-2009, 16:28
RA je well.. ''poseban''. Najbolji gameplay. Nakon Prvog C&C-a ofkors.

Generalsi su posebna priča. Skirmish istina je odličan al.. vjeruj mi Raz... Online Play je ono što čini Generalse predobrima. ^^

Tegla Ajvara
02-06-2009, 14:23
LOL. Naravno da je sličan, kad su ga radili isti ljudi koji su radili Generale.
Zbog toga Tiberium i Red Alert recept se nikad neće savršeno reproducirati od strane EA LA, dok za Generale 2Sima nade :)

Generals 2?

:o

lupas, ilbi ozbiljno mogo izic?

edit:

CNC General's World je izjavio da Electronic Arts Los Angeles možda radi na novoj igri Command & Conquer: Generals 2. Glavni razlog za takvo predviđanje je taj da je EALA u 2. mjesecu ove godine registrirao domenu Generals2.com

ostvarenje snova
http://forum.ohalu.org/Smileys/ExcellentSmileys1/_bonklers__by_LeoLeonardo.gifhttp://forum.ohalu.org/Smileys/ExcellentSmileys1/_powerup__by_Link3Kokiri.gif
http://gaygamer.net/images/surprised-monkey.jpg

Deadwalker
07-07-2009, 22:09
Samo da pitam, ako se nekome da igrati ovo preko hamachi-a neka mi se javi na pm. Dosadio mi je skirmish... :(

Adisuki
07-07-2009, 22:26
Samo da pitam, ako se nekome da igrati ovo preko hamachi-a neka mi se javi na pm. Dosadio mi je skirmish... :(
Evo ja sam do prije nekih 2 mjeseca bio za, ali me previše iznerviralo uvijek na novo "nebalansiranje". Uvijek shiftaju stvari s jedne jedinice na drugu, s jedne fakcije na treću. EA-ovci ne znaju upravljati kakvoćom, nikako.

Deadwalker
08-07-2009, 17:27
Ja sam prezmirio nekako na to... :) E da, do sada meni vrlo iritantna grafika(sarenilost) sam reducirao jednostavno da sam smanjio shadere na medium. Sad je taman, hehe :P
Bas sam se totalno zagrijao za ovaj naslov, steta kaj nema nikoga tko bi htio preko hamachia... :(

Adisuki
08-07-2009, 18:34
Ja sam prezmirio nekako na to... :) E da, do sada meni vrlo iritantna grafika(sarenilost) sam reducirao jednostavno da sam smanjio shadere na medium. Sad je taman, hehe :P
Bas sam se totalno zagrijao za ovaj naslov, steta kaj nema nikoga tko bi htio preko hamachia... :(
Ja na grafiku mogu prežmiriti, ali nikako na gameplay mehaniku i balans :/
To je razlika između casual i kompetetivnog igrača ^^

Deadwalker
12-07-2009, 12:09
Jeli tko igrao ovu ekspanziju Uprising? Neznam da li da to instaliravam jer se cesto zna desiti da se gadno poremiti balans jedinica s takvim ekspanzijama, a ne zelim si kvariti multiplayer... :?

Adisuki
12-07-2009, 12:15
Jeli tko igrao ovu ekspanziju Uprising? Neznam da li da to instaliravam jer se cesto zna desiti da se gadno poremiti balans jedinica s takvim ekspanzijama, a ne zelim si kvariti multiplayer... :?
Rising ti nema podrške za MP. Postoji Skirmish, ali ne MP. MP nisu htjeli uvesti čisto iz razloga što su u igru uveli GRO jedinica koje je nemoguće balansirati. Po meni dobar potez :)

Međutim, podrška za RA3 će uskoro pasti u vodu. C&C4 se počeo raditi, tako da je svedena na minimum, a kad izađe se gasi. Hebeni EA i hebeni EALA :/

Deadwalker
12-07-2009, 12:16
Cek, kad se instalira ekspanzija, se moze onda pokrenuti normalna verzija igre? Ako vec nema multiplayer-a u ekspanziji...

crnisokol
12-07-2009, 12:19
mislim da je uprising stand alone ekspanzija...

Adisuki
12-07-2009, 12:21
Cek, kad se instalira ekspanzija, se moze onda pokrenuti normalna verzija igre? Ako vec nema multiplayer-a u ekspanziji...

Rising je standalone ekspanzija - dakle ne trebaš RA3 kako bi je instalirao. Pored toga, ako i imaš RA3, ne nadograđuje se nego instalira kao zasebna igra. Ima 4 kampanje (3 s fakcijama i jednu dungeon crawler kampanju s yuriko omega) - po meni su sve blesave i loše napravljene.

Deadwalker
12-07-2009, 12:28
I mislio sam si. Cesto su te ekspanzije cisti prosjek i u biti kvare originalnu igru i balans jedinica...uglavnom, tnx na infu :wink:

Jopax
12-08-2009, 12:38
Trojka je meni jako dobra igra, igrao sam je duže vrijeme i sad je nekada zaigram sa rođakom u igraonici, Rising Sun ftw, ekspanzija je sasvim ok, posebno mi se svidio commanders challenge, neke vrlo zanimljive i dobre ideje za izazove.
Sve u svemu RA3 je dosta dobra igra, samo se nadam da je neće zaboraviti EA i da će izbaciti još koju ekspanziju :D

Deadwalker
12-08-2009, 18:12
Nekako sumnjam. Ma ja ekspanziju nisam igrao, posto je ona SP orjentirana, a ja kampanju na obicnom ra3 nisam zavrsio, tj. nije mi nesto. Al zato skirmish mi je predobar. Sad se uigravam protiv hard AI-a i tako... :)

Niko Bellic
12-08-2009, 19:03
Instalisao san tu igru i odigra tutorijal. Grafika je u rangu s Krajsisom i deluje mnogo lepa. Igracu jos malo kad nadjem vrimena i nadam se da nije jako teska da ne gubim vrime i trosin zivce uzalud. Kent wejt!

Deadwalker
12-08-2009, 19:04
Ne vidim kakve veze ta grafika ima s Crysis-om? :?

Niko Bellic
12-08-2009, 19:26
Meni je cak i ljepsa, a specijalni efekti pogotovo. Bas je seksi kul!

Jopax
12-08-2009, 22:35
Grafika je jako dobra jer ide od generals kvalitete pa do cca dow2 kvalitete, ovisno o postavkama i to obožavam jer može ići i na starijim strojevima.
Kampanje su donekle zanimljive zato jer imaju dosta nekih manjih easter eggova koji parodiraju neke strane, tipa allies kampanja kad pred kraj morate sprječiti predsjednika da napadne ruse ogromnim doomsday laserom a pri tome vas sprječavaju predsjednici planine Rushmore sa laserskim očima, ili kad gazite ruski grad sa Shogun Executionerom(dizajn saka ali je osjećaj i dalje prejeben) :pray:

Tegla Ajvara
09-09-2012, 11:26
najbolja igra ikad! :pray: :pray:

http://cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_206678_thumb_wide940.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-k8fgnqcaBos/T871-Ay7gpI/AAAAAAAAC1s/m-fLIBIUsi0/s1600/jenny.jpg
http://www.celebful.com/photos/jenny-mccarthy/jenny-mccarthy-15143-medium.jpg
http://www.bearsgab.com/wp-content/uploads/2012/04/Jenny-McCarthy.jpg
http://www.girlwallpaper.me/wallpaper/Jenny-Mccarthy/Jenny-Mccarthy-1440x900-7521.jpg

http://i225.photobucket.com/albums/dd62/metaldemon4ever/gemma-atkinson.jpg
http://www.hot-screensaver.com/wp-content/uploads/2010/03/gemma-atkinson.jpg
http://wallpoper.com/images/00/19/78/59/gemma-atkinson_00197859.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-WuDLahk8SWY/Ti97zSOuRbI/AAAAAAAAAQY/7382aq1L5iI/s1600/gemma-atkinson-naked.jpg

http://www.vidigy.com/wp-content/uploads/2009/12/autumn-reeser-red-alert03.jpg
http://cdn2.holytaco.com/wp-content/uploads/images/autumn_reeser_hot_girl_fire.jpg
http://www.straitpinkie.com/wp-content/uploads/2009/09/autumn_reeserLB2Comic.jpg
http://cdn.teenhollywood.com/wallpapers/autumn-reeser-650x488.jpg

:thumbs2:

sickpetey
09-09-2012, 12:59
...aha

Raz
09-09-2012, 13:06
OMG, KAKO ULTRA-REALISTIČNA GRAFIKA!!!