Log in

Pogledaj cijelu verziju : Vaš prvi dan!

Kaciga
09-02-2008, 13:48
Kako je izgledao vaš prvi dan u WoW-u? Ja se sjećam,gledao koga ću napraviti,i napravio sam dwarf warriora,mislim da sam ga nazvao Zwône ^^.
Naravno,nisam znao što da radim,sjećam se da sam jednom došao u IF i vidio gnoma na mountu,pitao sam ga gdje je nabavio tog ludog peta =).Većinu vremena sam ubijao divlje svinje po Dun Moroghu,nisam obavljao questove,katastrofa :).
Vi?

Beaster
09-02-2008, 13:53
prvo dobor došao natrag K4ciga, upc KAciga :D

nego ja i petlare smo zajedno zarolali, gledao sam koga da uzemem, pa reko orc shamana, ušao u igru, gledam okolo niš nekužim, ni kako se chata, niš, pa sam vidio tam nekog orc warriora lvl 4 kak ubija divlje veprove... to je bio
petlare.. pa mi je reko neš da ga je neko već pozvao u parti al ga je on odjebo :rotfl:

nesjećam se baš al znam da nisam obavio neke questove u toj startnoj zoni koje sam trebao pa sam se bedirao :( , al et polako do barrensa :D kao noob i bez totema do lvl 15 :rotfl:

Outmind
09-02-2008, 13:55
Napravio sam troll huntera i bio oduševljen detaljnošću i šarenilom. No nekak sam brzo odustao od huntera i prešao na dwarf pally-a i orc warriora. Onda su mi i oni dosadili pa sam igrao sa svim klasama po malo, uglavnom sa shamanom kojeg sam jedinog dopeljao do 70.

streetrace777
09-02-2008, 14:00
_Napravio magea, rokao questove i pitao ekipu za pomoc kad mi je trebala. Ugl igra mi nije sjela pa je nisma igrao vise od mjesec dana :)

dj.on
09-02-2008, 14:17
undead female rogue sanda skullcrusher prije toga nisan ima pojma questove one prve pa san razne likove provava da bi naucia questove i opcenito o igri al tesko al eto malo po malo i naucih sve vise i vise 8)

Dreamer Deceiver
09-02-2008, 14:28
ja i frend skupa poćeli igrati, vidjeli nekog lika s vatrenim mačem kojem smo se klanjali i samo smo ubijali živine. to su bili dwarfovi, a drugi dan smo napravili Nelfove....i započeli svoju duuuugu igru

xaviaz
09-02-2008, 14:29
hm znam da sam uso u igru oko 2 ujutro lol ^^ posto mi se tad skinuo patch i igro cijelu noc ^^ napravio sam tauren drooda posto sam sa 2 frenda poceo oni su bili shamy i hunt ostalo mi je u sjecanju da su odma ally napali mulgore rofl a ja normlano medu njima i jedan hit dead ^^

Petlare
09-02-2008, 14:34
napravio warra. ljepo ušo igro cca 2 h izašo i odjednom neki error uvatila odma bedara al rijesio sam to za nekih 1 h i opet uso u igru :D

Wizard
09-02-2008, 14:41
ja se sijecam da sam skida oni patch od 160mb, poluda sam, i kad sam ga skinia oko 7h navecer, usao sam u igru, poceo sam zajedno s rodijakom (dj.onom), on je vec nesto bio znao, pa sam njega pita za sve, a igra sam nekih po ure i otisa offline, to mi je bio prvi lik, UD Mage Zicco se zvao, i od tad pa sve do danas igram UD Magove samo, promjenia sam 3...

Tada mi je ovo bila samo jos jedna igra, jer prakticki nisam imao pojma o WoW-u, srecom je rodijak bio tu pa sam uzmao cak questove i trenira se ponekad :D

prcko
09-02-2008, 16:35
Nemam pojma brijem oko 4 popodne imo sam problema s registracijom jer baš kad sam ja išo radit acc bilo je onih problema sa njihovim serverima jer je prviše ljudi pocelo igrat i nne sjecam se kojeg sam lika prvog napravio i kaj sam radio lol samo znam da sam ih odtsa pregledao i dolucio se za tamnu stranu(warlock)

RaptOR?
09-02-2008, 16:37
Prvo bio ally mage (sexy gnome) sada razvaljujem i sa UD lockom...

btw. jel vec poceo onaj grupni re-roll?

lizard
09-02-2008, 16:37
izgleda da je istinita ona : Only noobs and rogues pick a lock ...

lizard
09-02-2008, 16:38
Prvo bio ally mage (sexy gnome) sada razvaljujem i sa UD lockom...

btw. jel vec poceo onaj grupni re-roll?

ne nije ... Beaster je dobio pare al jos nije kupio bon ceka se ...

RaptOR?
09-02-2008, 16:40
na kom serveru ce bit?

lizard
09-02-2008, 16:43
jos cemo glasat i ovo je debeli off topic

evo da nebude :

ja sam isto s frendom poco s lockom (obadvojica) , stalno sam wispo nekog tipa kad god mi je trebalo za neki Q dok me tip nije uputio na http://www.thottbot.com..
odma prvi dan sam uso u specijalce i bio jako ponosan jer je izaso clanak o Specijalcima u Pcplayu i grupna slika na kojoj nisam bio

RaptOR?
09-02-2008, 16:45
kk

Kasho
09-02-2008, 16:49
kk

opet spamas :rotfl:

Empe Tri
09-02-2008, 19:55
moj 1. dan je prosao tako da sam lvl-ao do nekog 10 lvl-a sa anded rougom i 1. put dosao u ander siti i izgubio se nisam moao nac izlaz barem 30 min sam trazio izalaz bio mi bed nekog pitat sve dok mi nije puo film i otisao do nekog tipa lvl 6-7 ako se ne varam i pitam ja njega di je izlaz a on meni : i dont know, lets ask someone else.... a ja ko letva ostao :| i kazem sam sebi di sam ja dosao u picu materinu... 2 min poslj nas izveo van neki prist lvl-70 i prica on nam da ni on nije znao za izlaz 1 dan kad je igrao :D :rotfl:

1. dan mi je bio najgori :P :D

flander
09-02-2008, 20:11
napravio sam paladina naravno lol, dwarfa lol, i onak igram i dojdem do cca 10-tog lvl-a, i onak zašteka(tad nisam znao da je lag) i naravno DC, počeo pizdit ,"koji klinac,pa ovo je Blizz,kakav je ovo server, ko će sad opet 10 lvl-a nabijat,aaaaa" a o ono 10 lvl-a upočetku se činilo ko neznam kaj, bez frendova, svi kvestovi čudni nasprem private servera, onda sam napravio huntera, bilo mi dosadno sa njim igrat, i prešao na Ragnaros sa rogom di i danas "živim" :P

Wizard
09-02-2008, 20:40
Izlaz iz UC-a, nekad nerjesiva zagonetka, uvik sam zva rodijaka kad sam izlazia :D , e i kad sam izlazia iz igre prvi put pita sam rodijaka kako se sejva...i was a noob, i osta sam al nije to predmet rasprave

Svinjoguz
09-02-2008, 20:47
uff kad je to bilo...

uglavnom prvi char mi je troll shaman, jos me gledo frend a ja bio zbunjen, jos se sjecam kako sam bio ocaran durotarom i baco lighting bolt na one svinje...al mi je shammy dosadio i preso sam na human maga...
takodje bio ocaran al ono, prejebeno bilo, uzimo sam questove al do 15. lvla nisam kupovo skillove i nisam bio upoznat da 100c tvori 1 s i 100s 1g...

ej ljudi ajmo malo prestat sa tim nostalgicnim temama, jos cete ma natjerat da wow igram :D

Eucaliptus
09-02-2008, 21:14
Moj prvi dan je bio prije...pa negdje 3 godine...
sjecam se da sam ubijao neke svinje i onda je dosao moj stariji brat,koji je tada bio u najjacoj guildi na serveru u full judgementu i klao svinje samnom :rotfl:

Wizard
10-02-2008, 00:42
uff kad je to bilo...

uglavnom prvi char mi je troll shaman, jos me gledo frend a ja bio zbunjen, jos se sjecam kako sam bio ocaran durotarom i baco lighting bolt na one svinje...al mi je shammy dosadio i preso sam na human maga...
takodje bio ocaran al ono, prejebeno bilo, uzimo sam questove al do 15. lvla nisam kupovo skillove i nisam bio upoznat da 100c tvori 1 s i 100s 1g...

ej ljudi ajmo malo prestat sa tim nostalgicnim temama, jos cete ma natjerat da wow igram :DSbit ce uskoro svinji novi prvi dan nadam se :D
vrati nam se :P

Berax0r
10-02-2008, 02:34
Vecinom sam znao kako igra ide i to.Gledao sam prijatelja kako igra...i to vise od 20 puta :)

Ali ono RFK i RFC nisam mogao skuziti,kao i premade pa onda da se samo kod parnih lvl-a dobivaju skillovi... :D

prcko
10-02-2008, 02:48
Meni wow isto nije bio jasan prvih mjesec dana igranja.

xaviaz
10-02-2008, 09:06
lol vidim da vas je dosta imalo problema sa tim parama pa to je jebeno logicno rofl^^

Empe Tri
10-02-2008, 10:40
lol vidim da vas je dosta imalo problema sa tim parama pa to je jebeno logicno rofl^^
ja nisam =)
do 20 lvl-a sam imao nekih 15-20g :D
a da skuzio za AH nebi imao ni 2-3g :P

Maze
10-02-2008, 11:09
Sjecam se, gledali smo onu epizodu south parka kada igraju wow. E to nas sve napalilo na wow.. onda smo počeli na privatnom nešto sitno, al ono to su bili bagovii.. Sjecam se da sam uzeo human warriora, i nervirao se što mogu nositi samo mač i štit. ^^

bigbara
10-02-2008, 11:13
ja sjećam kad sam zaigrao prvi put wow. počeo sam kao tauren shaman. koje je to bilo iskustvo kad sam ubia prvu beštiju. fala isusu nisam imao pojma šta je raid ili kamoli talenti. nisam znao ništa ali to me nije spričilo u igranju. ja sam bio oduševljen i zapanjen dolazio sam u igraonicu svaki dan po 2 sata. ali sam se digao do 17 i prestao igrat. :D

Raoul Duke
11-02-2008, 09:10
Moj prvi dan bio je jucer..hhh.Smisljao san ime pristojno za wow i stavio:dedaron cinilo se ok i stavi troll shamana,i sad san na 10 lvl i rijesavam questove xD

Sweezack
11-02-2008, 14:33
Napravio Undead Magea i izgubio se u Undercity-u, gg -.-

lizard
11-02-2008, 15:00
Moj prvi dan bio je jucer..hhh.Smisljao san ime pristojno za wow i stavio:dedaron cinilo se ok i stavi troll shamana,i sad san na 10 lvl i rijesavam questove xD

nice , ne zaboravi rijesit Questove za toteme..

Petlare
11-02-2008, 16:01
znam jednog takvog koji nije rijesio :D

K4ciga
11-02-2008, 16:03
KAŠALJbeasterKAŠALJ

prcko
11-02-2008, 16:05
Kaciga još buš ti popio ban zbog siga :rotfl:

lizard
11-02-2008, 16:06
KAŠALJbeasterKAŠALJ

tko bi drugi !!
kako se brzo mijenja sig jebote :D

BlackDCRO
11-02-2008, 17:43
Night elf hunter, divio sam se ljepoti Darnassusa(valjda se tako pise). Uglavnom sam se penjao na onu veliku zgradu te skakao s nje i gledao dal cu umrijet. Kasnije sam usao u neki party i isao u spilju tamanit medvjede(imam jos screnshoot na nekom cdu cini mi se), to je nazalost sve cega se sjecam prvog dana :(

spidEY
11-02-2008, 17:56
Prvi dan mi je jednostavno bio prelagan, lijepo sam počeo, frend mi je pokazao kako se igra te mi je pomagao sa questovima, dao mi je 1 gold i kupio mi je bagove od 8 slotova. :)

Berax0r
11-02-2008, 19:35
Napravio BElf paladina...došao do lvl10 i skoknuo u Undercity...izgubio se...a kako su svi bili voljni pomoći mi, tražio sam izlaz oko sat i pol...onda sam ga našao ali sam se htio vratiti do Silvermoona...kako nisam mogao naći Orb, koristeći Cartographer odlučio sam pješke kroz Plaguelands...to je saksalo...mnogo...čim sam zašao vidio sam nekog medvjeda ??lvl...i naravno, kao junak pun poleta zaletio sam se na gada...onda sam kao duh prošao kroz Plaguelands...

:pray: :)

Petlare
11-02-2008, 20:07
Napravio BElf paladina...došao do lvl10 i skoknuo u Undercity...izgubio se...a kako su svi bili voljni pomoći mi, tražio sam izlaz oko sat i pol...onda sam ga našao ali sam se htio vratiti do Silvermoona...kako nisam mogao naći Orb, koristeći Cartographer odlučio sam pješke kroz Plaguelands...to je saksalo...mnogo...čim sam zašao vidio sam nekog medvjeda ??lvl...i naravno, kao junak pun poleta zaletio sam se na gada...onda sam kao duh prošao kroz Plaguelands...

nije to nist strano meni ja nisam znao za orb isto pa sam iso u uc kroz te predjele XD

Jerry
11-02-2008, 20:11
dwarfa sam napravio,huntard brijem ili warr ne sjećam se,nisam znao za spellove talente i te spike,digo ga 15 lvla (samo ubijanjem omg ) i tek kasniej skužio za questove.pa sam onda igrao stalno s istom opremom i tak uglavnom jebeno je bilo dok me nije ally ?? ubio pa sam ostao zbunjen :D i onda sam qvito wow neš bio i sad opet neš igram i tak :D

Maze
11-02-2008, 20:20
dwarfa sam napravio,huntard brijem ili warr ne sjećam se,nisam znao za spellove talente i te spike,digo ga 15 lvla (samo ubijanjem omg ) i tek kasniej skužio za questove.pa sam onda igrao stalno s istom opremom i tak uglavnom jebeno je bilo dok me nije ally ?? ubio pa sam ostao zbunjen :D i onda sam qvito wow neš bio i sad opet neš igram i tak :D

Dakle, dwarfa ubio ally ??.. zanimljivo

Jerry
11-02-2008, 20:22
da,u nekom contestedu di sam luto bezze
to je jos pre tbc bilo
argh,horde,previse igram s hordama :D

Beaster
11-02-2008, 20:27
evo pošto čekam mamuta da mi otvori temu pa da se možemo dogovorit oko rerola...

sry na offtopicu al da vas obavijestim da sam kupio bon :D

Karlo_from_Bjelovar
11-02-2008, 21:17
ja ovaj tjedan narucujem komp... :cry:
@bister: bi vam se mogao ja pridruzit za cirka 2 tjedna?

Beaster
11-02-2008, 21:22

naravno

Karlo_from_Bjelovar
11-02-2008, 21:28

naravno

nakon sto zarollam "svoj prvi dan", postat cu svoje dojmove ode... :D
i btw., nemrem docekat... :wink:

Fencing_LORD
11-02-2008, 22:32
Uključio igru i odmah sam odabrao Night Elfa huntera... a šta bih radio? Hodao sam okolo, klao svinje i pokušavao shvatit osnove. Sjećam se da nikako nisam mogao skužit profesije. Ja bih u inventory-ju pokušaval spojit više leathera :D

S tim likom sam došao do 18. lvla (trial account), a onda sam si napravio pošteni (nemam pojma zaš nisam samo unaprijedio...)

Uglavnom, ta atmosfera mi je predivna iako sam sad hardcore hordaš - Orc hunter, nemam para za karticu... K4ciga me zna :D

slayervedran
12-02-2008, 09:58
ajoooj kad je to bilo....
a cujte bio sam noob priznajem...
sjecam se da sam needo na sve zivo jos kad se radio black fanthom deeps i to ..al pokopco sam ja to brzo..
mislim ja sam poceo prije vise od 2 godine,među prvima sam bio na darksorowu,sjecam se da kad sam ja napravio prvog lika nije bilo nikog iznad lvl 20..hehe

Kostolomac
05-03-2008, 18:34
evo meni prvi dan bio jučer. bar na official serveru... :D započeo sam na ravenholdtu, napravio human pallyja, nazvao ga "Kostolomac" i počeo se lvlat. mogu vam reć da je ovo početno lvlanje koma na official serverima. mogli su bar malo olakšat :(

lizard
05-03-2008, 20:19
da ti si naviko na 5kills = lvl 10

Maze
05-03-2008, 23:10
evo meni prvi dan bio jučer. bar na official serveru... :D započeo sam na ravenholdtu, napravio human pallyja, nazvao ga "Kostolomac" i počeo se lvlat. mogu vam reć da je ovo početno lvlanje koma na official serverima. mogli su bar malo olakšat :(

na privatnom ne vidiš 90% instanca, nije toliko zabavno, za mene je ofišl nešto sasvim drugo, pa lol nisam znao šta je rfk npr dok nije bilo ofišla, vidit ces fora je

06-03-2008, 07:49
uključio igru i rollo druida...pa mi se zgadio i prešo na huntera,pa sam skužil da ih ima ko gnoja i odabro priesta..to je to

Aerial
06-03-2008, 22:45
Evo danas prvi put pokušao nešto ozbiljnije sudjelovati u Battlegroundsima... Neki dan sam probao dvije partije u Warsong Gulchu i nije mi išlo, pretežno zato što sam bio dezorjentiran i nisam imao pojma što raditi :) Jedna je bila izgubljena, a druga dobivena (sigurno ne mojom zaslugom heh)

Danas sam igrao nekih 6-7 rundi u Arathi Basinu. Sve dobili :) Ne znam što oni tamo u alijansi rade, ali ne ide im baš timska igra, heh...

xaviaz
06-03-2008, 22:50
heal ! heal !!!! no! why not ? im a retri pala...iss lol fof ^^prije uleti hige lvl rank ma svi heal i feral druja ga je hilo =)

flander
06-03-2008, 23:07
dođi na Ragnaros paš vidit kako se AV igra :D Ama baš svaku Horda dobije, honor samo curi :D

Kostolomac
07-03-2008, 15:08
a lejm mi je što svi idu u hordu, ne znam zašto svi žele bit ili gej ili ružni. ja zato iz principa išao u alliance :P
a istina je da je većinom horda bolje organizirana :(

da ti si naviko na 5kills = lvl 10
pa i ne baš. davno sam igrao na čistom blizzlike serveru još na prvim verzijama mangosa, ali većinu vremena proveo na ascent pogonjenom serveru sa x3 ratama. tako da i nije strašna razlika. ali paladin je baš pain in the ass za početno levelanje :)

Munjeni
07-03-2008, 17:32
sta ti zelis biti svjetlucavi bubble boy, i onda kazes za hordu da je ghey. ma fof :rotfl:

Kostolomac
07-03-2008, 17:52
ma malo se šalim :)
i priznam da su paladini u wowu malo gejkasti, ali to je blizzardova krivica. paladini su zapravo zakon, samo kad bi im blizz popravio izgled tiera 1/3/4/5. a paladinov tier 2 mi je najjači od svih tiera uopće 8)

Jerry
07-03-2008, 17:54
evo i ja igram na org,sylvanas,pa ak neko od ekipe igra nek se javi :D

flander
07-03-2008, 18:50
evo i ja igram na org,sylvanas,pa ak neko od ekipe igra nek se javi :D

tu imaš Srba ko pljeve, znam da me frend zval da ako oću im se pridružit, al nebum jel ne igram više, do negdije 12 mjeseca

Jerry
07-03-2008, 18:53
auff,znam za srbe,samo u deathknellu sam ih 10 nasao:(
ja bi di ima hrvata podosta,preporuke?

K4ciga
07-03-2008, 18:59
Ragnaros - alliance,
Kor'gal,Sylvinas,Twilight's Hammer,Darksorrow,Karazhan - horda.Iako čujem da ima hrvata i na Twilight's Hammer,alliance.

Dr. Kam
07-03-2008, 19:01
:cry: Ako je netko OK, iskreno puca mi ona stvar odkud je lik. Ako su kreteni, OK, ali ako su OK ljudi (a većina je koje sam ja upoznao na svom serveru, cca 20) nema razloga da ih zaobilaziš.

Jedino ako ti baš smeta što su Srbi to je tvoja stvar.

OT: Hrvata ima dosta na Kor`gallu na Aggramaru (makar je normal server pa bi preporučio da zaobiđeš), mislim da ih je dosta otišlo sa Kor`galla na Stormscale (il neki drugi server), rerollalo, ali to moraš provjerit.

Jerry
07-03-2008, 19:03
na twiligha mi se ćini da bi mogao zaigrati,darksorrow mi se čini neaktivan

Wizard
07-03-2008, 19:10
Na korgalu nas ima dosta al nije server nesto bas dobar, darksorrow je odlican sada sta os di os

Jerry
07-03-2008, 19:11
ok darksorrow da igram znaci?:D
al gilda mi se cini neaktiva:/

Wizard
07-03-2008, 21:06
Pa ima nas par aktivnih, nemoj se brinut, ima dosta dobrih ljudi, dosta Hrvata, ima i srba dosa, dosta ljudi spremnih pomoci i nijedan dobar mag na 70lvlu al sto ces, mozda sam ja jos nisam naisao na takvoga, ali sto se tice lvlanja lako se nalazi grupa za bilo di, uvik ima nabova ali vecinom su iskusni igraci kojima ovo nije prvi lik.

Jerry
07-03-2008, 21:08
ma na korgallu sam,u huravatu sam :D

Berax0r
07-03-2008, 21:16
Zelio bih zahvaliti Beasteru i Morgothu sto mi pomazu i finiancijski i odgovaranjem na razna noobovska pitanja.Hvala decki ;)

lizard
07-03-2008, 21:23
ragnaros alliance strana je puna neukih noobva i to bas NOOBOVA

Maze
07-03-2008, 23:14
Zelio bih zahvaliti Beasteru i Morgothu sto mi pomazu i finiancijski i odgovaranjem na razna noobovska pitanja.Hvala decki ;)

:D

Beasteru, kada si prestao biti Keloson (mislim na onu osobnost), ajd bas me to zanima. :D

Petlare
07-03-2008, 23:48

samo pitaj :D

Beaster
08-03-2008, 01:02
ma puca me podvojena ličnost, neznam kaj ću, :(

RavenCRO
08-03-2008, 01:22
ja sam wow poceo igrati tako sto sam prvo vidio South Park wow epizodu...
vjerujte me kada mi je frend rekao kako je mrak igra ja sam mu rekao da nije normalan(a igru nisam niti vidio prvo), ali kada sam vidio SP wow, rekao sam sebi sta je to tako?!?!?!! odmah sam drugi dan isao ga kupiti...
naravno nisam niti znao da treba PP...

i tako ja kupim PP (oslo mi mjesec dana đeparca), i ja sada uđem u wow i odmah sam uzeo human Wariorra (nemam blage zasto), ali me nesto vuklo stalno na Paladina, i tako kada sam dosao do lvla 10 odustao od wariorra i uzeo paladina i od tada se neskidam od njega...ali sam odustao od njega kada sam dosao do nekog 25-26...

Berax0r
08-03-2008, 02:58
WTF vi pricate :o

Samael
08-03-2008, 09:03
Uzeo undead roguea i malo trabunjao po startnoj lokaciji, ubijajući enemyje.
uzeo questove i sa jednom ženskom što sam je upoznao taman na početku odradio par questova. par levela, skillovi itd...

nisam bio impresioniran. jest da ima atmosferu i sve to, ali...

uopće neznam što ovu igru čini toliko adiktivnom. meni jest zabavno igrati u paru, zahebavati se, izigravati junake letajući u sukob s desetoricom enemyja koji su deset levela iznad tebe i slično. ali da ova igra čini tvoj drugi život, to je nešto potpuno idiotsko.

citiram

treba se igrati igru, a ne dopustiti da igra igra tebe.

dajem joj čistu peticu, izvrsna je, ali ne dolazim do nikakvog zaključka što je čini toliko adiktivnom.

:) :wink:

Jerry
08-03-2008, 09:19
cek,bister je keloson? :D

bango
08-03-2008, 11:29
Uzeo undead roguea i malo trabunjao po startnoj lokaciji, ubijajući enemyje.
uzeo questove i sa jednom ženskom što sam je upoznao taman na početku odradio par questova. par levela, skillovi itd...

nisam bio impresioniran. jest da ima atmosferu i sve to, ali...

uopće neznam što ovu igru čini toliko adiktivnom. meni jest zabavno igrati u paru, zahebavati se, izigravati junake letajući u sukob s desetoricom enemyja koji su deset levela iznad tebe i slično. ali da ova igra čini tvoj drugi život, to je nešto potpuno idiotsko.

citiram

treba se igrati igru, a ne dopustiti da igra igra tebe.

dajem joj čistu peticu, izvrsna je, ali ne dolazim do nikakvog zaključka što je čini toliko adiktivnom.

:) :wink:

vidit ces kad dodes na 70 i raidanje neces moc prestat

Beaster
08-03-2008, 11:47
pa nerajdaš cijeli dan, rajda se od pol 9 npr do 12 iuglavnom, nekad prije završi..
prije toga ama biš niš nemoraš radit, osim grindat pare ili reputaciju, malo pvpat...

xaviaz
08-03-2008, 13:27
sere =) sve po "malo" nakraju to malo ode u pm ^^

Beaster
08-03-2008, 13:34
sere =) sve po "malo" nakraju to malo ode u pm ^^

ofc :nonono:

xaviaz
08-03-2008, 13:38
ovisi o tvome guildu ofc =)hardcore guilde imaju cak da mroas po danu tolko i tolko biti online =)pa grind pa malo pvp pa te to sve na kraju povuce

08-03-2008, 14:04
hc guilde u WoW-u prije TBC-a su rulale..ali ovo kaj blizz radi iz originalnog raidanja i nabavljanja epika je smiješno..sad je rijetkost imati zeleni item a ne ljubičasti

xaviaz
08-03-2008, 14:18
yep

RayDX
09-03-2008, 14:42
Ahahah, moj prvi dan u WoWu... Bilo je to davne 2005., ah, kakve su to komedije bile... Ja i frend zarollali sa Taurenima na haomarushu... Plače mi se kad se sjetim tih vremena... šmrc... A otad, svašta se desilo :/

Blizzyy
20-03-2008, 09:41
Prve dane smo ja i moj brat skroz mijenjali karaktere prvo smo bili night elf druidi,pa onda human paladini,pa onda human mage-ovi,pa onda pola horda itd..Sve dok nismo sve isprobali pa kada smo sa svima odigrali aleluja izabrali smo svako jednoga evo sada moj brat ima human mage 64 lvl u al akir serveru i ja isto u al akir serveru 54 night elf rogu-a....