PDA

Pogledaj cijelu verziju : MX518 i Death Adder

ivan
07-02-2008, 09:18
Naime, ako je netko imao priliku družiti se s oba miša, zanimali bi me dojmovi. Znači direktna usporedba. Znam da je to subjektivna stvar, ali baš me zanimaju ta dva modela jer su gotovo iste cijene.

NITROS
07-02-2008, 09:59
Naime, ako je netko imao priliku družiti se s oba miša, zanimali bi me dojmovi. Znači direktna usporedba. Znam da je to subjektivna stvar, ali baš me zanimaju ta dva modela jer su gotovo iste cijene.

Nemozes usporedivati logitecha sa razerom zbog jednog razloga. Njihovog oblika. Logitech je za desnjake, a razer je simetrican i za ljevake i desnjake je. Vjeruj mi najbolje ti je da odes do ducana i isprobas miseve. Ali svi ti DPI su postali bezveze vjeruj mi :) Imam G5 i zamjenio sam ga sad na starog MX510, i gledaj cuda, cak bolje igram sa MX :)

Svinjoguz
07-02-2008, 10:12
ak imas manju sapu logitech ak imas vecu sapu razer

MasaKrisT
07-02-2008, 10:17
Vjecna dvojba...ja sam na razeru al nema skoro misa koji nisam probao:)neznam,preporucam krait/diamondback+ speed mantis...ali to je stvar osobnog izbora...kao borba Ati/nevidija

ezav
07-02-2008, 11:14
Eto da kazem iz osobnog iskustva...

90 posto frendova ima logija MX518 i stvarno je jako dobar mis... ali meni je jednostavno premalen... nakon pol cuke me pocnu hvatati grcevi u saci i jednostavno mi ga nije ugodno koristiti... s tim da su na svima izlizale capice nakon par mjeseci i da vecinu ljudi zezaju ako nije na podlozi (vecinom je rijec o lakiranim drvenim stolovima), i meni se strasno znoji ruka dok se korsitim s njime pa mi lagano klizi iz nje, iritantno do bola.

DeathAddera imam par mjeseci osobno i mogu reci da ako imas medevdu capu kao ja da neces najti ugodnijeg misa, dal ga drzal cijelog u sapi ili u calw gripu nema beda vise sati se mogu igrati bez posljedica (jedino se nebi zalil da je sam mis malo siri ali nemres imati sve).Ne klizi iz ruke jer je cijeli gumiran,niti mi se znoji ruka na njemu ako na MX518. Capice su mu jos uvijek na mjestu, koristil ga do sada i na stolovima (posto imam i lap kada se kod ekipe ide na kakv lan nosim i Muceka) i na raznim podlogama i nisam primjetil da ima bilokakvih problema, jednostavno mi je bolji od MX518...

ALi to je moje osobno misljenje. Najbolje bi bilo da uhvatis ljude koji ih imaj doma i pitas njihova misljenja i probas malo odigrati koji FPS s oba misa pa vidis koji ti bolje pase.

ivan
07-02-2008, 11:34
tnx svima!

razer je simetrican i za ljevake i desnjake je.

death adder je right hand only ;)

ezav, puno ti hvala na opsežnom odgovoru.
da zaključim, death adder je veći od logija? to mi igra veliku ulogu jer imam poveću capu...

NITROS
07-02-2008, 11:40
Opcenito sam govorio gore za Logitech i razer, jer kod vecine modela je bas ovako kako sam napisao

Logitech za desnjake, razer simetrican. Nisam govorio direktno za death addera

ezav
07-02-2008, 13:07
tnx svima!

razer je simetrican i za ljevake i desnjake je.

death adder je right hand only ;)

ezav, puno ti hvala na opsežnom odgovoru.
da zaključim, death adder je veći od logija? to mi igra veliku ulogu jer imam poveću capu...

Jap dulji i siri ....

Probaj kod nekoga ...

d0mba
07-02-2008, 15:51
imam M518 i preporodio sam se sa tim mišem...imao sam i G5 ali sam se opet vratio na MX518 je mi je bolji u nekim pogledima.Sad ja neznam kolike vi šapetine imate kad vam 518 nestane u ruku ali ajde :)

ezav
07-02-2008, 23:28
imam M518 i preporodio sam se sa tim mišem...imao sam i G5 ali sam se opet vratio na MX518 je mi je bolji u nekim pogledima.Sad ja neznam kolike vi šapetine imate kad vam 518 nestane u ruku ali ajde :)

Racunaj ... imam 205cm, 128kg i mogu kosarkasku loptu normalno drzati u sapi 8)

Jel jasnije :)

Sickmanno1
07-02-2008, 23:29
onda kupuj Razera xD

il si odrezi noge :rotfl:

RIPtheREAPER
07-02-2008, 23:49
e moze mala pomoc:
dal da si uzmem novi mis ili Wow? :D

mislio sam uzet mx518 jer ga frend ima i mas je stvarno odlican. imam dosta veliku saku :D a trenutno imam neki jadan pleomaxov i prsti mi vire ono...bar za pola :D a mx518 mi je taman
a sad ste ovdje rekli da su razerovi jos veci od mx-a tako da onda i zarez dolazi u obzir

u kojem ducanu na podrucju zagreba ima razerovih proizvoda?

Sickmanno1
07-02-2008, 23:50
http://www.feniks-kompjutori.hr/

ako oni nemaju, nema nitko...

RIPtheREAPER
07-02-2008, 23:55
hm, vidi mda si death adder i krait najjeftiniji.

koliko je krait losiji od death addera?

Sickmanno1
07-02-2008, 23:58
hm, vidi mda si death adder i krait najjeftiniji.

koliko je krait losiji od death addera?

ovisi, po mojem misljenju ne tako puno, svaki al ama bash svaki razer je dobar mis, dalje gledas po tome kako ti lezi u ruci itd...npr krait je dosta manji od addera...

RIPtheREAPER
08-02-2008, 00:06
ako je adder veci onda njega definitivno uzimam :P

i jos nesto, koja je fora u tim razerovim podlogama za mis da su tako skupe? :S

moj stari si za podlogu uzeo 24sata...

Sickmanno1
08-02-2008, 00:26
Dodatna poboljsana kontrola, brzina...kao regular user mozda neces shvatiti, al evo ja kao PRO (lol) imam Razer Mantis Control i mis mi lijepse klizi, podloga je toliko velika da mi je i ruka na njoj cijela a podloga je od neznam kak da ti to opisem materijala koji meni osobno mnogo godi xD...

ivan
08-02-2008, 10:04
hvala ljudi! :wink:

morat ću nekak isprobat kak mi leži u ruci... jel razer pakiran kao i logi da ga možeš preko pakiranja "uhvatit"?

MasaKrisT
08-02-2008, 10:09

razerove podloge su dapace jefine za ono sto nude...pogledaj cijenu icemata i tih stvarcica:)a uzmi u obzir da je velika 44x35cm:)
frend je kupio jednu,izrezo ju na tri dijela i sad nas trojca imamo speed mantis:)

ezav
08-02-2008, 12:12

Nije tocno ...

Ja sam svojeg Death Addera kupil u Linksu ...

Jerbo su me navlacili 2 mjeseca za nos u Feniksu (a bil je narucen kao na ime moje) ...

Sickmanno1
08-02-2008, 16:25

Nije tocno ...

Ja sam svojeg Death Addera kupil u Linksu ...

Jerbo su me navlacili 2 mjeseca za nos u Feniksu (a bil je narucen kao na ime moje) ...

pa ja sam svog copperheda kupio u Micronisu...nevazno...

to gore sam rekao na opcenito razer ponudu posto imaju najvecu kod nas...

znaci ako oni nesto nemaju od razera, onda to nema niti jedna trgovina kod nas....DA imaju, mozda ga nisu imali onda...al u cijeniku ga imaju...

NITROS
08-02-2008, 18:25

razerove podloge su dapace jefine za ono sto nude...pogledaj cijenu icemata i tih stvarcica:)a uzmi u obzir da je velika 44x35cm:)
frend je kupio jednu,izrezo ju na tri dijela i sad nas trojca imamo speed mantis:)

Icemate je stakleni za razliku od razera. Najbolja podloga koju sam imao je func surface 1030. Ne proizvodi se vise. Ima dvije strane nije preveliki. Ima control i speed stranu i kostao je oko 230kn

NITROS
08-02-2008, 18:26
krivi navod, jos uvijek se proizvodi, iako je stigla nova verzija. Ali trenutno nema za kupiti kod nas :)