Pogledaj cijelu verziju : <Iskorak>
presto igrati,tu i tamo ja uletim s njegovim accom :P
Omg jerry the haxxzorz!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Decki da vas pitam ste stigli do 70??
Omg jerry the haxxzorz!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:huh? :D
Decki da vas pitam ste stigli do 70??
Još malo pa do 80 :D . Oni koji su više aktivniji su 40+ a oni manje aktivni su 25+. Kako tko.
sad cu malo bit zabušant treba dizat reputaciju s ovim novima :D
Decki da vas pitam ste stigli do 70??S
nismo, vecinom svi imamo mainove koje nismo potpuno zapostavili, ali dobro nam ide, oko 45+ su oni najaktivniji, ima ih jos oko 40, onako dobro je to, najveci je 55 mislim zasad, treba zajedno lvlat pa niko ne odstupa previse
johnnybravo90
09-04-2008, 16:09
Konačno sam kupio WoW sad me mući druja ili pala?Kad sam bio kod vas niste imali ni jednog paladina,se situacija promjenila?
post izbrisan
čitaj pravila u vezi private serverima
Ljudi di ste ajde aktivirajte se, aj stigo nas je i ripaz skoro :D
evo ja exalted sa SSO neki dan postao, tako da ću doći sam da dignem sa Thrallmarom na revred
si napravia trinket? aj ja tek revered, neda mi se dailye rjesavat a jos manje ici mrt, u jednom runu dobia sve dropove :D jos je mount osta al nikad mi nece dropat ionako
yep, trink sam napravio, +120 healing, preimba + 40% inc pots ,
još bi volio dobit onaj orb of nešto koji te pretvara u bealfa na 5 min, al jebiga kad me neće roll
maunta sam kupio onog bg tak da mi netrba ovaj
eo i ja danas posto exalted sa sso i da zacudite se tanko sam tu instacu
:O :O evo cudim se, meni orb jos nije dropa nijednom, bia sam 3x samo al eto...vajda oce jednog lipog suncanog dana, btw amo sutra malo zaigrat koju istancu na ds-u
:O :O evo cudim se, meni orb jos nije dropa nijednom, bia sam 3x samo al eto...vajda oce jednog lipog suncanog dana, btw amo sutra malo zaigrat koju istancu na ds-u
I bolje ti je da dodes na ds. Necu ja ko zadnji debil igrat tamo sam :D . Ajde Beaster di si ti. Nisam te vidio otkad je izasao 2.4.
I bolje ti je da dodes na ds. Necu ja ko zadnji debil igrat tamo sam :D . Ajde Beaster di si ti. Nisam te vidio otkad je izasao 2.4.
doći ću, ev baš idem vidit mal sad
zamisli nama je dropao na prvom bosu i bila 2 belfa u partiju i jedan "need-a" na to i dobije, iako nema efekta na njima -.- , ja popizdio
a stas tako ti to ide, ja i moro danas bili u st :D dobia sam macu
ajmo ljudi ja sam na 53 :yuck: brze na 70 da ocistimo taj sanwejl
sad nestignem igrat zbog skole tamo ali stignem te ja u 1 dan :D
ja još na 47 hehe njubovi jedni
Ajde beaster dingaj na 49 pa ce mo ici u bg.
Ajde beaster dingaj na 49 pa ce mo ici u bg.
ma zaludio sam se sa hilanjem neš, nego danas uđem u party za Zul Jina, i par wajpova, zadnji na 1% , baš kad si be wispo ono , popizdio sam :hangin:
nema veze njemu u inat jer te wispo
Koga trebam whispati u igri?
Ich bin ein blood elf paladin, lv 15 so far...
*BUMP*
Dakle, samo da budem siguran - jel Iskorak postojeći guild? Nitko tu ne odgovara na postove... Jel guild funckionira ili što?... Mislim da ću rerollati nekog vraga, pa bi uletio u Iskorak.
Da uglavnom. Beaster ne želi doći na ds nego samo želi igrati na main :twisted: a ovi još sa foruma dođu kad tad samo da papune rested :D a ja sam ti skoro svaki dan on.
Hm, ok, jel ti nick isto Ripaz?
jebiga nisi trebo dingat 50 ripaz da te sasjecem s mojim gnomom u BG
Twinker, jel? :D
Da uglavnom. Beaster ne želi doći na ds nego samo želi igrati na main :twisted: a ovi još sa foruma dođu kad tad samo da papune rested :D a ja sam ti skoro svaki dan on.
BEASTER se neda atlat atm
Twinker, jel? :D
nikad ... neka svi twinkeri crknu.. samo mi se neda na 50 dizat sada
Bio sam nekoliko puta (100-njak) u bgu da dobijem gear. Sada sam prestao ici tamo zato jer sam sve pokupio što sam mogao.
BTW beaster daj mi full moću i guildu jadni ljudi koje pozovem ne mogu pisati poruke u chatu.
Bio sam nekoliko puta (100-njak) u bgu da dobijem gear. Sada sam prestao ici tamo zato jer sam sve pokupio što sam mogao.
BTW beaster daj mi full moću i guildu jadni ljudi koje pozovem ne mogu pisati poruke u chatu.
ma nema to veze.... sam da bacimo par duelčića..
Ja sam se ulogo s robinom i dao ti ovlasti :p
Ja sam se ulogo s robinom i dao ti ovlasti :p
OMFG !! WTF!!! HAXZOR U NASIM REDOVIMA!! :rotfl: :rotfl:
Meni osla grafa pa nisam moga na comp nikako i evo sad sam popravio to pa cu pocet igrat ovih dana
isusovac
12-05-2008, 15:31
ej pozdrav ljudi evo ja sam u potrazi za HRV guildom na bilo kojem serveru samo da je PVP a ne role playing i naisa sam na ovaj post u vezi " iskoraka " guilda reci te vi meni dali ima ko on line kako se napreduje itd . ja bi tu poceja od 1 levela ne da mi se pribacivat likove " ne da mi se = no MONEY !!! " hehehehe ;D eto pa ako bi mogao ko odgovoriti na ovaj post u nekom razumljivo kratkom vremenu ja bih vam se pridruzija ako ste aktivni samo recite koja klasa vam fali ja cu je brzo dignit do 70 lv ili koja vam vec treba ;D iako bi preferira warriora ili neku melee classu eto puno pozdrava i nadam se da cemo zaigrat zajedno !!!!!!
BTW nisam dobro razumija dok sam cita postove ima taj iskorak i nesto ste spominjali stormcastle pa nisam jos cist s tim di ste poceli igrati eto hvala unaprijed na odgovoru POZZZ......
igra se malo sutra nikad nikog i kad dođes ljudi sute kao da su njemi veselije je an groblju neg tamo
Srry guyz ali sam otisao iz guilda. Više skoro nitko ne igra i nije više isto kao prvog dana.
da prvi vikend je bio ludnica ... sad je sranje a i ja sam djelomicno kriv za to sranje...
ti ti ti objasni :p
ffs normalno da nije isto ne mogu bit na 3 lika u isto vreme treba tankat s warrom HM i grindat opremu za palu ftw
A jebiga, mozda se jos jednom malo vise aktiviramo, do patcha smo svi bili stavrno aktivni :D mozda nas sljedeci patch vrati na ove likove, ja kadkad udjem, al nemam sukim ici u istancu pa mi se neda
ja se nisam logo na hunta ima 3 tjedna, ima puno posla na mainu a isto, kad dodem na hunta nema nikog pa se obično log-outam nakon 5min
da je alt na karazanu, mom realmu, sigurno bi već bio na 70
nevjerujem da cu se aktivisat ponovo na ds sto vise planiram prebacit drooda na karu :P upo sam u guild preko veze ftw i super mi je tamo skoro pol ekipe iz specijalaca tamo obitava :p
sta ste se raspali ?
ljepo je neko rekel... niti jedan hrvatski gild ne ostane.. svi se raspadnu -.-
e ovaj nije zbog toga.. i ''nismo'' se raspali... jednostavno ljudi imaju mainove i neda im se altove igrat i sta? pa altovi i jesu za to jednom -dva puta tjedno napravit dva tri Questa.
ffs nismo se respali zbog itema sto vise super smo se slagali :P
raspali su se zbog toga sto je Wizard uzo Petlareu mace iz ST-a :D :D :D
da, wizard je prokleta ninja :D :D
Wizarde care fala na pomoći sada napokon imam dreadsteeda. :D
Petlare nemore nositi mac i ja mislim da imam svako pravo na taj mac, ako neko misli suprotno nek sad kaze il nek zauvjek suti.
Ajmo prvo odigrat jos koju istancu nako gildovsku :D evo ja sam ti tank, moro hiler, doc ce misko, neka dojde best jos 1 i more se u st ;D
ne radi se o MACHU neko o MACE-U i ti to dobro znas .. jer si ga NINJO!! :D
U moju obranu da kazem da sam mu za uzvrat kupio svjeze pecenog gnoma na stapicu odma sutradan :D
jesi ali svi znamo da Moro voli gnome tenkove a ti mu kupio magea
omg noob down
http://img142.imageshack.us/img142/2724/weeeeeeeeeeeps6.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=weeeeeeeeeeeps6.jpg)
Haha :D
Kad je to bilo, trebali bi iopet neki run nabacit :D za dobre stare dane
hebenu wizz ja tamo a tebe nema
ja bia sinoc i bia jutros
Amo dogovorit vrime, pa otic jednu istancu, nekako me sve vuce da se vratim Luđaku, jebes magove :D
ja skupio 75k honora na shamanu, doći ću malo kad capiram markice :)
jebo te honor, ja imam 27k, al skupit 40 av markica za staff, ajme nikad
treba na darksorrow iopet pokrenit ekipu, eto nas tri, dojde misko, di je zivina :D zovnemo oblaka
jebo te honor, ja imam 27k, al skupit 40 av markica za staff, ajme nikad
treba na darksorrow iopet pokrenit ekipu, eto nas tri, dojde misko, di je zivina :D zovnemo oblaka
Ti to namjerno zaboravljaš mene ili sta? :?
ma ti si 67lvl vec si daleko otisa, ovi su jos tu negdi, ti nas mozes boostat, samo dojdi ako oces :D
AV marks nisu problem za skupiti... Teže je skupiti EotS ili AB, jer tamo treba čekati i po pola sata da počne partija, a AV počne za 10 sekundi...
Ja imam tek negdje 16k honora... potrajati će dok ne skupim za većinu gladiator seta. U biti, taman će doći S2 dok skupim :)
AV marks nisu problem za skupiti... Teže je skupiti EotS ili AB, jer tamo treba čekati i po pola sata da počne partija, a AV počne za 10 sekundi...
Ja imam tek negdje 16k honora... potrajati će dok ne skupim za većinu gladiator seta. U biti, taman će doći S2 dok skupim :)
hehe funny post :bravo:
danas sam ušao u igru, vidio neki warr genka 6 lvla manju paladinicu, i genko sam tog warra oko 1h, i poslje još boomkina ^^
...U biti, taman će doći S2 dok skupim :)
Har har,S2 =)
Mislim, "doći S2" u smislu da se može za honor kupiti, a ne da ga još nisu ni izmislili :D
E,da, pitanjce... jel ima šanse da se novopečeni arena team sa greenie opremom nađe lice u lice s ekipom koja ima većinu vengeful krpica na sebi, ili sustav ratinga to nekako kompenzira pa se sredi da se uvijek bore otprilike jednaki timovi?
uvijek jednaki timovi, donekle
bar kolko sam ja do sad odigral arene sam uvjek dobil izbalansiranu ekipu
Ljudi sry sto prekidam al za takve rasprave, tj. pitanja ima posebna tema, ovo je tema guilde Iskorak i stoga bi molio da ne oneciscujete ovu temu bezveze.
Ljudi sry sto prekidam al za takve rasprave, tj. pitanja ima posebna tema, ovo je tema guilde Iskorak i stoga bi molio da ne oneciscujete ovu temu bezveze.
jeli to /emote Flander? XD XD
Onečišćujete :rotfl: :pray:
Ma ja kao oficir moram reagirat :D kakvi flander, ode sma ja bog i batina (u pozadini se cuje MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA)
A ja?! Fero,Kaciga,Svinja,Potjeh,Blackd,Anduriuelle,Broz, Frostwich,stara ekipa Specijalci ^^
Ma svinja je dobar, nemoj protiv svinje...
Ajde kaciga ja cekam da ti pocnes igrat :D
A ja?! Fero,Kaciga,Svinja,Potjeh,Blackd,Anduriuelle,Broz, Frostwich,stara ekipa Specijalci ^^
ko su ti :O
Di si ti bio kad smo mi igrali, jos si se u durotaru mucia :D
Ma svinja je dobar, nemoj protiv svinje...
Ajde kaciga ja cekam da ti pocnes igrat :D
šta dobar, tražio me 700g , ja mu posudim 400g i kažem nemoj me zajebat i ...
mrzim takve ljude, dao bi mu tih jebenih 400g da me tražio, a ne ovak ide krast -.-
nije to nas svinjko, to je lik kojem je proda acc
mislim da je pravi..
btw sad sam ti ja online na hunteru
Jel itko od vas uopće igra na Darksorrowu još, da znam koga da addam u friends list? :)
Ja povremeno, ali ripaz igra :D
btw. beast nije to pravi, on se minja za acc s jednim likom s kor'gala, nekim hunterom mislim da je bilo, pa mu je neko hacka acc i otad ne igra
RIPtheREAPER
04-06-2008, 21:14
Ja mislim igrat na darksorrowu prek ferja pa se mozemo dogovorit za upad u guild :)
to ti je najmanji problem :D
Ajde treba se skupiti ekipa opet. Pa će vam striček ripaz boostat malo ;P
haha ne trebamo mi boostanje mi smo iimba
haha ne trebamo mi boostanje mi smo iimba
da oni sami sebe boostaju ... pa moro je vec na lvl 20 sam cistio deadmines-e
kad sanader tenka nema to boostanja
BlackDCRO
06-06-2008, 11:15
Iz pouzdanih izvora sam saznao da se Oblak vraca pocetkom ljeta i da ce nabit chara na 70. :D
on si može samo kurac nabit u usta lol
LOL :D nije vise isto otkad je oblak otisa..., to ce promjeniti mnogo toga u guildi, Oblak rank zjapi prazan... :D
tu sam sad htio nes linkat al mrsko mi :P
on si može samo prozor nabit u usta lol
nemoj tako jel cu mu to rec pa ce ti on nabit totem u s.upak i to earthbind one :D
ako se mislite vrijeđat i psovat lokat čuvam topik bez beda
ponašajte se kulturno
ako se mislite vrijeđat i psovat lokat čuvam topik bez beda
ponašajte se kulturno
ak oš da ja tebe naučim pravopis , oću bez beda
e sad mi se da :rotfl:
http://img443.imageshack.us/img443/419/wowscrnshot060608200143bx5.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot060608200143bx5.jpg)
BRD=> Blackrock Deeps ...
:D :D :D
ma ne...
BRD=> Bruka rozih druškana
Vise nas brd nece vidit, jamcim mu :D
jači su od nas jbga :(
JEBENE DWOLJARE
Beaster di si, vratia nam se :D , reka je kasho da se vraca, da saky nebude sam u krađi moga agroa... :(
aa kašo nab, lvl 20 a mi sad svi lvl 61 , trebat će on graha i graha pojest da nas stigne
nego što se tiče tvog agra, SAKY RULEZ
saky will be dead, soon, very soon
haj evo ja sam molo zakasnio izgleda xDxD
al kad kupim bon dolazim
btw kolko vas je sad aktivnih u gildu?
7-8 mislim, nas 4 na 60, 61, ripaz je 70, ima ih par oko 50, i neso na low lvlima sto su isto aktivni
7-8 mislim, nas 4 na 60, 61, ripaz je 70, ima ih par oko 50, i neso na low lvlima sto su isto aktivni
Šta to dobro zvuči :D
nema tu zakasnio regrutišemo nove aktivne snage
A damnit, sad moram i ja, onako iz fore se joinati:)
Ripaže, javim ti se in-game...
Nove snage u borbi protiv najezde gnomove su uvijek dobrodosle...
For the iskorak :D
RIPtheREAPER
12-06-2008, 19:11
evo tokom sljedeceg ili na kraju tjedna kupujem igru
napravit cu prista ili huntera sto ovisi koliko ce frendova s kvarta igrat
razmisljam da vam se joinam u klan
kolko vas za sada ima?
ima ekipe dobre na serveru, balkanaca koliko oces, ili neces ovisi, nas je u guildi desetak aktivnih ali polako se ponovno aktiviraju igraci pa bi taj broj mogao narasti, skuplja se ekipe sa servera koja nije s foruma, pa tako malo pomalu guild ozivljava, bit ce brzo ko nekad :D
aa kašo nab, lvl 20 a mi sad svi lvl 61 , trebat će on graha i graha pojest da nas stigne
nego što se tiče tvog agra, SAKY RULEZ
a jbg stari , skola , rogonja , warlock tu i tamo koja opijacina , nema se vremena zta zivinu i za dzapica...
ali moga bi se sad uvatit posla priko lita malo :)
nije da bi mogo nego moras, jebes rogu, nije huravat vise zanimljiv kad mene nema, dodji vamo :D
pa ja sam 90% vremena igrao na mainu, pa et , lvl 61 mi je hunter
I DA SANADER NIJE VIŠE SVINJCA NEGO MACA ZVANA SAKY
http://img128.imageshack.us/my.php?imag ... enaos9.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=bezimenaos9.jpg)
R.I.P
to je prestari snader novi je bio bolji a saky je imba
to je prestari snader novi je bio bolji a saky je imba
to je random svinja :D
saky je glup, gori od sanadera
Ali Saky barem može trčati ko' da je iz Kenije...
Ali Saky barem može trčati ko' da je iz Kenije...
krivo , sanader je ima charge :D
ja dapica ne dan ni za sta na svitu :D tanka , dpsa i jos se zalijece ko da mu je iq ispod sobne temperature , di ces bolje :P
Shy-Rotam FTW, kolko se namucih da ga uvatim treba mi spomenik dic
Shy-Rotam FTW, kolko se namucih da ga uvatim treba mi spomenik dic
jedino kad crkneš :rambo: :D
a taj sky rotam radi duplo veći dmg neg stari sanader svinjca koja čarđa
nije ga tesko uvatit... ima ga Smeagoul ako se ne varam... i da svi petovi jos davno nerfani tako da nema veze jel on king bangalash ili shy-rotam ili random cat radi isti dmg...
ovi shy rotam mi je pojea sve zivce, ovaj ga nab moro ide tejmat i svaki put ga fira na 1%, a meni za q da ga ubijem, tako da sam mu ga skoro ubio, a stas, poludio sam, vise mu nikad necu pomoc tejmat zvjer neku :D
cek moro i ti imas huntera ? lvl 60 ? ili si to s Robinudom iso ?
s robinom sam išo moj je tek negdi 22 XD, ja sam specijalac igram s mageo, šamanom, huntom, paladinom, warrom, droodom ... :evil:
Ovaj, da tražim okolo teme ili ne daj bože otvaram novu, pitati ću ovdje (ovdje su samo pametni ljudi, pa jelte.. :) )
Jel ima netko nekakav leveling guide za 60+ levele?
Popiz*iti ću, sad sam lv 65 pala (već nekih tjedan dana), ide spoooro...
reci koje si zone ocistio lolz da ti znademo pomoc
Očistih hellfire peninsulu, zangarmarsh i dijelom terokkar... Sad sam počeo kvestati u Blade's Edgeu i Nagrandu. Ono, kvestovi daju 7-8k exp, a za level up treba 700k. GG.
na dobrom si putu dok to sve ocitis + smw i neter taman ce ti falit q za 70 :p
ma lvlat ti je prelagano u outlandu sta se bunis, questova uzmes 10 napravis i skupis expa kolko os, jos ako si prot pala pullas cilu zonu na sebe i polako :D
jos ako si prot pala pullas cilu zonu na sebe i polako :D
A nije ni tako jednostavno ko što zvuči :) Bilo bi dobro da su svi mobovi melee, al kad ti dođe 2-3 castera bolje da petama daš vjetra :)
netrebaš bit mudrac, rješavaš qvestove i bili te tuki
jos ako si prot pala pullas cilu zonu na sebe i polako :D
A nije ni tako jednostavno ko što zvuči :) Bilo bi dobro da su svi mobovi melee, al kad ti dođe 2-3 castera bolje da petama daš vjetra :)
i nemoj predavat Q po Q nego napravi sve kolko god mozes i onda sve odjenom predas ... jako dobro...
pa normalno, jos uzmes oni addon za questove i samo ides okolo i rijesavas, zna ti u 5m biti po 2-3 questa, za uru rijesis 10-15questova sto je min 100g i expa kolko os
Kostolomac
16-06-2008, 18:04
obavezno za questanje skinut questhelper (http://wow.curse.com/downloads/details/9924/)Si lightheaded (http://www.wowinterface.com/downloads/info7017-LightHeaded.html)
Fkorz, za QH znam odavno, a za tog LightHeadeda prvi put čujem... koliko vidim, jako korisna stvar. Skinuh :)
yep povezan je s wowhead bazom podataka ... very nice ..
malo postah inaktivan mrsko mi igrat
sad dok zavrsim matura malo skupimo resteda pa cemo iopet nastavit
ja jako sumnjam kad ću ja nastavit, možda kad dode wotlk
vratit ces se za 1 mjesec kad nebuš više mogel bez wow-a XD
sta jedan mjesec, do kraja tjedna :D
evo ja i mojd dva tri frenda cemo sad opet pochet i to vrlo aktivno...
vratit cu se aktivnijem igranju tamo u 7 mjesecu ffs sad je prvenstvo ne mogu gledat nogoš i rajdovat u isto vreme
vratit ces se za 1 mjesec kad nebuš više mogel bez wow-a XD
sta jedan mjesec, do kraja tjedna :D
i da se oću vratit nemam za prepaid, tako da...
kad se budem zaželio evo mene pa dižem hunta na 70 polako
vratit cu se aktivnijem igranju tamo u 7 mjesecu ffs sad je prvenstvo ne mogu gledat nogoš i rajdovat u isto vreme
kad si nab, mi pro mozemo sve, ja cu sad malo popustit s warom dok se vi ne vratite, a kad se vratite ja sam tu, a sad treba vidit za prijamni, matura je gotova u petak, cekam vas...
weeeeee opet cemo se respast XD
to si ti i bester kriv, ja dojdem vidit ima li koga online nikad nikoga
nemam ja nista s tim ti si oficir decko :p
niko nije kriv, doći ćemo i mi na 70 jednog dana i to na zdrav način :)
evo danas bijeda ja i moj frend jedini online... dodje moro .... ode moro.... dodje mishko ( onda ja skuzio da je to moro) ... ode mishko... bijeda ... valjda ce sad bit bolje malo , kad ljudi budu imali vishe vremena..
nope nije moro doso dose je samo miško moro se odmara od wow-a
i da se ne odmaram uzmi u obzir da bi nas 3 bilo više (4 s robinom) tako da je to ubiti jadno jel nas ima malo, jel smo symo nas 4 + ripaz i bili igrali do nekog određenog lvl-a dok su drugi igrali 1-3 tjedna i onda nam se to popelona vrh glave i vratili smo se svojim mainovima i to je bio 1 kraj, i sad se vratimo pokikamo ljepo te sve koji su igrali 1-3 tjedna i normalno nas ima malo i da je jadno ofc ne moze nas bit vise nikako
Ajmo curice, ajmo djecaci idmo igrat wowa, ja u zadnje vrime samo se loga na lika uprem o vidim ko je on i log out, mozda malo price usput, ali doc ce me volje kad se vrate moro i misko :D i ajmo reci cak i beaster, iako to manje :D
nope nije moro doso dose je samo miško moro se odmara od wow-a
WTF??' poremećaj osobnosti??
Svinjoguz
23-06-2008, 09:57
reroler of iskorak... :D
nick? ja i moji frendovi isto levelamo na DS ali smo u drugom gildu jel ovdje nema nikog nikad... jbg ..
Svinjoguz
23-06-2008, 10:26
Svinjoguz ) :D
pa dojdite u iskorak i bit ce nas, we have tabard
Ej ljudi evo ja danas startam na Darksorowu... javicu se ko bude online u iskoraku....
pravim vjerovatno shamana ili warriora, sta vam je potrebnije :D
nema i iskoraku nikog aktivnog ...mozda wiz jedino ... javi nick ..
Ludijak mi je nick, a nisam ti ni ja bas aktivan posto je beasteru isteka bon, morogothu se neda, a mishku nevaja comp
jajca mi se kuhaju ovi dana a ne da igram wow
kupi ventilator ... jedan za glavu jedan za jajca
od ventilatora boli glava
bisteru se neda a i nema bon, kad malo zaladi i budem se poželio dodem ja, vako je nemoguće
sad smo postali pijanci
neka neka.......
je nisam, ja sam oduvjek bio
BlackDCRO
05-07-2008, 00:15
Btw.
http://img398.imageshack.us/img398/7328/oblaklolhh7.jpg
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :scared:
Robi_Ludak
05-07-2008, 00:37
ma oblak odustao jer mu dosadio warrior... bilo mu pretesko i takve gluposti... nije imao volje levelati :rotfl: :rotfl: :twisted:
znas li da je dosa opet. Sa hunterom ;P
Btw.
http://img398.imageshack.us/img398/7328/oblaklolhh7.jpg
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :scared:
AAAAAAHAHA
tako mal a već sise imat, jao šta pivo učini od tebe moj oblače :ekipa:
kad bumo jedan Ramp bacili???
jednog lijepog i suncanog dana kad dojde bister i moro, a moro se uvatio svog wara, amagad
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ja sam se bar neceg uvatio
evo kupio sam bon :oops: sad samo da smislim sta cu igrat pa vam se javim ingame :P
hmmnisam našo edit...
di ste vi jel to aktivno uopce više? dal da započinjem uopče?
BlackDCRO
07-07-2008, 22:22
Eh... Nitko ti vise ne levela tamo, ovi najuporniji iz prve faze Iskoraka(Beaster, Wizard, Ripaz) su 60+ lvl, jedino Svinjoguza, Oblaka i Lizarda vidim tu i tamo.
Svinjoguz
07-07-2008, 23:39
ako i vidis Oblaka tu zapravo nije Oblak neg ja farmam rude na njegovom accu >P
tapija :( a bas mi je kul moj orc hunter imenom Zmijoljubac 8)
haha kako mozete jos igrat XD
hahah kako mozes imat tako jadan avatar? jel ti to cura? HAHAH! :P
ma jok to mi je operni uzor
eo to njube jes zadovoljan
da operni uzor jebote zivot ko slusa operu .... huh jel ti najdrazi opera event u karazhanu ? XD
tamo di se skupljaju normalni ljudi ne pušta se metalci i narodnjaci tako da proširi spektar glazbe koje slušaš
a i u warcraftovim filmicima cuje se dernjava opernih pjevaca XD
tamo di se skupljaju normalni ljudiSne pušta se metalci i narodnjaci tako da proširi spektar glazbe koje slušaš
a i u warcraftovim filmicima cuje se dernjava opernih pjevaca XD
a ti se smatras jednim od njih ? ! :D da i ta dernjava mi ide bas na zivce bzvz je pogotovo ona na ulazu u igru kad se upisuje username i pass.
MALO OFFTOPIC HA?
Anyways cini se da nista od ovog nece bit, nisam sreo nikog sa foruma osim neka dva random primitivca... Hrvati jel.
haha normalno da nece bit jer je najbolje vrijeme priošlo jer nas je bilo 8 aktivnih jer ostali nisu htjeli jer je meni opet dopiz.... jer je ovom isteko bon jer je onom drugom riknio monitor jer
a oni koji su u gildu mogu i puno offtopica da napšišu
liz jedi govna i beži iz ovog topica
evo ja se najeo pa se vratio .. i onda koji su planovi ?
meni je dosadno, puno je kišnih dana, možda kupim bon pa dodem
bit ces sam... ti i svinja ... :) mozda ja i moj frend nastavimo mada neznam..
ajde ljudi, cim vi dojdete ja i misko smo uvik tu negdi :D
ajde ljudi, cim vi dojdete ja i misko smo uvik tu negdi :D
baš mi se neš igra... digo bi hunta na 70 i laganini
na shamiju sam arenu
Svinjoguz
21-07-2008, 12:19
darksorrow je down :(
Cijeli jebeni dan. Jos sam odbio ici sa prijateljima na more da bi prikupio jos malo golda za epic flying.
Svinjoguz
21-07-2008, 12:53
ja sam cuo da je jedan tehnicar prolio kavu po serverima... :D :D
Cijeli jebeni dan. Jos sam odbio ici sa prijateljima na more da bi prikupio jos malo golda za epic flying.Sccc, zasto sine
@Beaster ajde kupi taj bon i moro ce odma i idemo igrat, 70 nas ceka
Svinjoguz
21-07-2008, 12:58
i kaciga mora doc :ekipa:
Tko ovdje ima 70 na kari nek se javi na Ripeni i pogalje gold ili me boosta ^.^
Cijeli jebeni dan. Jos sam odbio ici sa prijateljima na more da bi prikupio jos malo golda za epic flying.
jaooo, :nonono:
Cijeli jebeni dan. Jos sam odbio ici sa prijateljima na more da bi prikupio jos malo golda za epic flying.Sccc, zasto sine
@Beaster ajde kupi taj bon i moro ce odma i idemo igrat, 70 nas ceka
potrudit ću se
Svinjoguz
21-07-2008, 13:38
darksorrow je online..navali narode :D
darksorrow je online..navali narode :D
koji si ti lvl i klasa svinjo?
Svinjoguz
21-07-2008, 13:43
druid lvl 32
Svinjoguz
21-07-2008, 14:27
nisam :boohoo:
onda bi me fero spamo sa talent buildovima
ko je reko da ce se moro wratit, bon istice 1.8. a nisam u igru ulazio ima 12 dana
nema šanse da se wratim wiše
glavno da je avatar back !
vratit ces se ti, cim bister kupi bon, jedan brd run i vise se neces maknit od wowa
Ajde beaster moras da dođeš ne mogu trpiti više ove hrvate n00bove.
nope ja se ne wracam odluka donesena definitiwno
zbWilja ... jebiWga .. l33t speak je tWu .. mrzim to W jebote stvarno je sranje.. . definitiWno ,,, i nije da imam nes protiv tebe :)
nope ja se ne wracam odluka donesena definitiwno
ma samo ti seri, svak zna da ces se vratit, samo je pitanje vremena, mozes se pravdat koliko hoces, ali ti niko neviruje, jos ces se prije vratit ti nego beaster
daj nemoj ga zajebaWat ...
Svinjoguz
22-07-2008, 09:23
jel se ko sjeca kad sam ja govorio WAR, WAR i samo WAR??sad se drzim wowa ko pijan plota :D
kad war sere kvake izac se sad pa nece sad nego ce sad .. pa ga je sad AoC pregazio :D
zbWilja ... jebiWga .. l33t speak je tWu .. mrzim to W jebote stvarno je sranje.. . definitiWno ,,, i nije da imam nes protiv tebe :)
onda mi kupi nowu tipkownicu pa cu moc pisat normalno w
a dajte ljudi ja cu ovi dana narucit PC pa cu pocet opet nemojte da vas opet moram cekat po par meseci da me stignete s lvlom :D :D a ti moro ima da igraš je*o te, a bist ti isto nemoj glumatat nego kupi bon i idemo farmat gladiator set. ja i wiz i svinjko cemo vas cekat
ja sam reko da sam gotow s owim poglawljem u mom žiwotu i sad jos jednom ponawljam
ma ko te je*e, cuo sam vec mnogo takvih prica, vratit ces se ti wow-u milom ili silom
ista je prica bila s wizardom i on je prestal igrat 3 mjeseca je izdržal pa se vratio
koga boli kurac... jedan se rijesio ovisnosti GG ... samo tako dalje. ..
ja sam odustao iz nekih drugih razloga
koga boli prozor... jedan se rijesio ovisnosti GG ... samo tako dalje. ..
ovo kako mi igramo sigurno nije ovisnost
ofc inace bi prwo skuipljali za bon pa tek onda za swe drugo a owako prwo potrošimo pare za ostale užitke pa šta ostane ide za bon
mislim da sam ja takav slučaj
igram 2 mejseca pa mjesec + , stanka
sad sam se mal zaželio pa ću vjerojatno opet
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.