PDA

Pogledaj cijelu verziju : Trebam savjet vezan uz prelazak na socket AM2

BINUX
22-01-2008, 18:31
Ovako konfiguracija u sigu.Sad me zanima dali prelazit na socket AM2 ili čekat AM3.
Opčenito mislim dali prelazit na novi socket može bit i Intel nema veze.
Dali preč odma ili čekat nove sockete jel sam čitao da ove godine izlaze.
Pomogučnosti mišljenje Gwina ili AMD-a.

BINUX
22-01-2008, 18:33
Ovaj forum je u k...u totalno u zadnje vrjeme.
Stalno se brjeka neš brišite ovaj topic sad su dva otvorena.

Ivan_87
22-01-2008, 18:47
nevidim razloga zašto moraš prelazit na novi socket imaš odličan dvojezgreni procesor 4 gb rama odličnu grafu i ostale konponente,ako te smeta što nemaš ddr2 to opet nije dobar razlog za trošit,al ako već oćeš trošit kupi samo novi proc matičnu i ram intel e7650 2gb rama i novu ploču po mogućnosti nvidi-in chipset 680i

am3 neće skoro kako stvari stoje,jer muljaju nešto sa am2+ nadogradnjom za nove procesore,tako da je za sad bolja solucija intel

NiX4
22-01-2008, 19:18
pa zakej odgovaraš borlic vidiš da traži amd-a i gwin-a

str33t6l0w
22-01-2008, 19:53

ovo nije nikakav privatni forum i svačije mišljenje je dobrodošlo...

ako hoćeš pitat gwin-a ili amd-a onda im se bolje obrati na pp... ovo nije samo njihov forum tako da samo oni imaju pravo dati objektivno mišljenje...

šta je je.... ljudi znaju posao... ali da samo njihovo mišljenje tražiš :?

22-01-2008, 19:55
nevidim razloga zašto moraš prelazit na novi socket imaš odličan dvojezgreni procesor 4 gb rama odličnu grafu i ostale konponente,ako te smeta što nemaš ddr2 to opet nije dobar razlog za trošit,al ako već oćeš trošit kupi samo novi proc matičnu i ram intel e7650 2gb rama i novu ploču po mogućnosti nvidi-in chipset 680i

am3 neće skoro kako stvari stoje,jer muljaju nešto sa am2+ nadogradnjom za nove procesore,tako da je za sad bolja solucija intel

Razlika između ddr2 i ddr1 po testovima je gotovo nikakva.

Nemoj još ništa mijenjati dogledno vrijeme.Sve ti je kak spada.

Hardwer ti je za igre i više nego super.Ne obaziri se na socket. :wink:

Ivan_87
22-01-2008, 20:01

slažem se,mogo im je poslat pp ako misli samo njihov odgovor !

BINUX
22-01-2008, 20:05

Razlika između ddr2 i ddr1 po testovima je gotovo nikakva.

Nemoj još ništa mijenjati dogledno vrijeme.Sve ti je kak spada.

Hardwer ti je za igre i više nego super.Ne obaziri se na socket. :wink:

Znaći za sad da ne prelazim još dobro čekat ču novu generaciju socketa pa onda preč.Thnx na odgovoru.
Ma to sam si ja i mislio ali zanimalo me tvoje mišljenje ili Gwina.
Nije mi vrag dao mira radi DDR2 memorije i S-ATA 2 i tak nekih gluposti šta S(939) nepodržava.

BINUX
22-01-2008, 20:07

slažem se,mogo im je poslat pp ako misli samo njihov odgovor !

U pravu si nisam se toga uopče sjetio trebao sam i pp-at.

22-01-2008, 20:10
Neznam za gwina ali ja već duže vrijeme ne odg na pm-ove sa hardwerskim pitanjima.

I da binux nije lijepo na taj način napravit topic.I ostali ljudi ti bi odgovorili.

Bez brige korigirali bi mi neispravne odgovore,nemaš straha. :wink:

Tako da ubuduće molim poštovanja i prema svojim kolegama. :wink:

Za bolju atmosferu i bolje sutra. :wink:

pusa :* :D

bezimeni
22-01-2008, 20:13
Ma treba to sve izmjenjati.Imaš premalo rama i to još funjavi ddr 400 , procesor ti je malo teža koma jer radi na zastarjelom soc. 939 , napajnje je na granici jer ako uštekaš usb stick moglo bi zgorit ko britva ( trebao si kupiti barem 850 w ) , grafa ti je lošija od nvidie i treba ti neka brža za 20" monitor...kako uopće guraš na takvoj kanti.

NiX4
22-01-2008, 20:18
Ma treba to sve izmjenjati.Imaš premalo rama i to još funjavi ddr 400 , procesor ti je malo teža koma jer radi na zastarjelom soc. 939 , napajnje je na granici jer ako uštekaš usb stick moglo bi zgorit ko britva ( trebao si kupiti barem 850 w ) , grafa ti je lošija od nvidie i treba ti neka brža za 20" monitor...kako uopće guraš na takvoj kanti.

zaboravio si to staviti pod

Stekst

inače ovo za USB i napajanje

:pray: :pray: :pray:

kako sam se nasmijao.good one!

Gwin
22-01-2008, 20:21
volim ovo.. odem van i prepustim sve drugima da rade.. još kad bi neto moj posao u firmi tak napravio :D...

BINUX
22-01-2008, 20:21

Baš si me nasmijao LOL.Zato sam i tražio pomoč od Gwina ili AMD-a jel odgovori od balavaca ko što si ti me neinteresiraju uopče.Očito nema ljeka od vas spamera.Kažem od koga oču mišljenje ali NE vi i dalje spamate.Pogledaj od kad sam ja član na ovom forumu a kolko postova imam.Radi balavaca-spamera se i dešava ovo što se đešava u zadnje vrjeme da se forum guši i brjeka.
Ja sam svoj odgovor dobio Lock-ajte ovo što prije jel če spam ič na tri strane.

NiX4
22-01-2008, 20:24
ne njubino

kao 1. updajtaju server
kao 2.to mi radimo kada netko traži baš mišljenje od određene osobe

ma prodaj to i uzmi si 8800 ultra i stavi ju na lančić i bahati se uokolo

baš bi ti pristajalo

ja sam ti htjeo pomoći ali eto kako hoćeš .

bezimeni
22-01-2008, 20:27
BINUX ako sam ja za TEBE balavac onda mora da tebe već lagano mući prostatitis pošto sam se rodio 1972 g.

BINUX
22-01-2008, 20:31
ne njubino

kao 1. updajtaju server
kao 2.to mi radimo kada netko traži baš mišljenje od određene osobe

ma prodaj to i uzmi si 8800 ultra i stavi ju na lančić i bahati se uokolo

baš bi ti pristajalo

ja sam ti htjeo pomoći ali eto kako hoćeš .

A koji si ti debil stari moj član si foruma par miseci i ti mene nazivaš njubinom a LOL-čine

bezimeni
22-01-2008, 20:32
Barem nije kupio 800 W napajanje :rotfl: .

Gwin
22-01-2008, 20:33
BINUX ako sam ja za TEBE balavac onda mora da tebe već lagano mući prostatitis pošto sam se rodio 1972 g.hahaha

gerijatrija..

ja sam 5 godina mlađi, ali znam da se piše MUČI

8)

22-01-2008, 20:38
Netko odraste prije,netko kasnije,a netko nikad :)

@bezimeni:

Nisi balavac,ali opet nije ok mlađim naraštajima govorit da jesu.Jer ima zbilja onih koji su ok.A i na forumu je večina maloljetnih tako da ne očekuj čuda.
Da se mene pita godine nisu pokazatelj ničega.Pogotovo ne znanja.Binux nije u redu tako govoriti.Bezimeni nemoj se opterečivat s time. :wink:

I nema potrebe za flejmanjem.

gwin znaš kaj sad treba!

Gwin
22-01-2008, 20:42
ja uvijek znam kaj treba :D