Pogledaj cijelu verziju : Zašto su Judasi bogovi metala?
Marvin OCX
29-06-2010, 13:59
:) vrlo primjereno ali nećemo se držat naslova pjesme. Inače ovo im je jedna od stvari koje mi se najmanje sviđaju, tu su malo otišli u glam metal vode sljedeći trendove tih vremena (Wasp, Bon Jovi, Kiss...). Kod njih je dobra konstanta što su na svakom albumu uvijek imali po nekoliko jako dobrih stvari, mada se vrlo često znalo naći i tog glam zvuka iz jednostavnog razloga što su samo s njim mogli biti puštani na radiju i telki.
Apsolutno tacno. Znali su isto sti i danas npr Dream theater,napravi strasan album sa 1,2 komercijalnije pjesme da se nesto i zaradi jer,paradoxalno,sto si kvalitetniji i komplexniji u muzici to te manje ljudi slusa tj razumije, i shodno tome i kupuje... Moze to prolaziti dok si mlad i zivis od metala,piva i cigara al kad udjes u godine kompromisi su neizbjezni...
Nego da se mi vratimo malo na topic. Evo vam popisa igara u kojima se nalaze soudtrackovi Judasa, kako ne biste mislili da smo u gamingu bili lišeni njihovih nota:
Prey
Guitar Hero
RoadKill
Gran Turismo 3
Gran Turismo 4
GTA: Vice City
Skate It
Skate 2
Scarface: The World is Yours
Rock Band
Rock Band 2
Guitar Hero: Metallica
Gitar Hero: Smash Hits
Madden 2010
Guitar Hero: Van Halen
Brütal Legend (moj favorit - osim nekoliko njihovih cijelih stvari, tu su ona sola Eddie Riggsa s kojima radite svašta i njih je odsvirao Tipton, a sola bad bossova otprašio je Downing. U igri postoji lik General Lionwhyte napravljen po Halfordu iz mladih dana kojemu isti posuđuje i glas, a posuđuje ga i liku koji se zove Fire Baron).
Ako mi je neka igra promakla dopišite ju slobodno.
The Great Duck
07-12-2010, 17:01
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=150501&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blabbermouth+%28Blabbermouth. net%27s+Daily+Headlines%29
Prvo Scorpionsi kreću na oproštajnu turneju,sad i Judas Priest...Nadam se da će svratiti i do nas.
nM__lPTWThU&translated=1
Meni su zbog ovog jedni od bogova metala. :D
Istina, to je i meni njihov vrhunac, mada volim i skoro sve stvari s njihovih starih, ali i novih albuma.
Inače, na zadnjem solo albumu Halforda - MAde of Metal je stvar The Mower, koja mi djeluje kao ekspanzija albuma Painkiller, mislim da će ti se dopasti ako je nisi čuo.
Nhy3sU0arGw
Sickmanno1
08-12-2010, 22:12
Jel sam cudan ako mi je njihova najdraza stvar Touch of Evil? :(
ĐNĐNĐN /GAY SCREAAAAAAM/ ĐNĐNĐNĐN TURURURUUR ĐNĐNĐNĐN /GAY SCREAAAAM/ ĐNĐN TURURUURUR /SOLO/ /GAY SCREAAAAAAM/
ĐNĐNĐN /GAY SCREAAAAAAM/ ĐNĐNĐNĐN TURURURUUR ĐNĐNĐNĐN /GAY SCREAAAAM/ ĐNĐN TURURUURUR /SOLO/ /GAY SCREAAAAAAM/
e baš ti je nick primjeren. dijete :)
Bravo, W1k1, kuraža :D.... Also
EQ96oEwYrE8&feature=related
Kaj mislite o Ripperu, meni je on isto super ko Halford i baš mi je žal kaj su mu odmah dali nogu kad je Halford rekel da se vraća. Nema tak velki raspon glasova ko Halford ali jako super pjeva.
Rh8PAF3Tkfc
Dreamer Deceiver
10-12-2010, 14:27
valjda nije stara vijest da Judasi idu u penziju? Sa završnom turnejom nazvanom Epitah?
The Great Duck
10-12-2010, 15:15
Tom sam viješću ja digao temu,ali izgleda da je ostala neprimjećena.
Što se tiče one Halfordove stvari,čak bih se i mogao složiti s etejidom,nekako mi previše vuče groove i vriskovi su ovdje iritantni,a i ne bih baš to uspoređivao s Painkillerom.
Što se Rippera tiče,jako dobar i potcijenjen pjevač,iako je materijal s njim uglavnom bio nešto slabiji,a i neke stvari koje su s njim napravili previše vuku na nu metal za moj ukus...
After storming the world for nearly 40 years and taking their very special brand of heavy metal to all four corners of the planet, JUDAS PRIEST - one of the most influential heavy metal bands of all time, have announced this will be their final world tour!!
However, the mighty PRIEST will certainly be going out strong as they rock the planet starting in 2011 on the massive EPITAPH tour - hitting all the major cities throughout the world they will be playing the songs that helped make the name JUDAS PRIEST synonymous with heavy metal!
With all guns blazing and amps cranked to eleven, the band will be giving all their fans one last chance to witness the ultimate metal experience that is JUDAS PRIEST!
JUDAS PRIEST will be starting their world tour in Europe - we have just confirmed the following festivals for 2011 -
9th June Sweden Rock Festival, Sweden
11th June Sauna Festival, Finland
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France
22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy
25th June Graspop Festival, Belgium
23rd July HIgh Voltage Festival, London, UK
5th August Wacken Festival, Germany
Stay tuned as we announce more dates - information will be forthcoming soon - so start getting prepared to rock one final time with the incomparable JUDAS PRIEST!!
Dreamer Deceiver
11-12-2010, 13:10
Ima da skočimo do Milana ako ne budu svirali U hrv ili negdje bliže :D
The Great Duck
11-12-2010, 13:37
Nadam se da će na ovoj turneji svirati malo više stvari s prva 4 albuma...Dreamer Deceiver/Deceiver,po meni najbolja pjesma koju su ikad napravili,nije izvedena od sredine 70-ih,a prvi album je nepravedno ignoriran.
Stvari s prva dva albuma ne sviraju baš rado jer su imali problema s izdavačkom kućom koja im je ukrala prava i izdavala reizdanja do prošle godine kad su tek uspjeli na sudu dobiti prava natrag nakon više od deset godina parničenja. Stoga postoji mogućnost da će na ovoj turneji nešto svirati od toga.
The Great Duck
12-12-2010, 20:59
Pa svirali su i prije Rippera i Victim Of Changes s drugog albuma,a ako se ne varam izdavačka kuća je imala prava na izdavanje albuma,ali je bend još uvijek imao pravo na pjesme s tih albuma.Al hvala za ovu informaciju,nisam znao za to.Nadam se da će uskoro izaći i remasteri ova dva albuma.
Istina, obzirom da je prava na drugi album (Sad Wings Of Destiny) imala i druga izdavačka kuća (koja ih nije prevarila), s njega su povremeno svirali neke stvari, no s prvog (Rocka Rolla) dugo nisu htjeli ništa svirati, čak je na službenoj stranici dugo vremena pisalo da im je prvi album Sad Wings of Destiny. Kasnije su popustili pod pritiskom fanova pa su znali odsvirati Diamonds and Rust, a sada kad su dobili sudski sva prava na oba albuma mogu svirat što god žele. Doduše, Rocka Rolla je album koji baš i nije bio previše hard a još manje heavy, te nimalo metal, no svejedno mi je drag.
The Great Duck
25-01-2011, 11:48
D&R em je obrada Joan Baez,em je prvi put izdan na albumu Sin After Sin.Doduše,već su prije snimili nešto lošiju verziju u vrijeme kads su ssimali SWOD,ali je ona tek izdana u kasnijim Gullovim reizdanjima i kompilacijama.
E da,potvrđena su nagađanja nekih fanova,Judasi se ne raspadaju,ovo JEST samo zadnja velika turneja.
Evo trenutnog popisa koncerata Epithaph turneje. Moja ekipa i ja se spremamo ići u Beč 29.6. Ako ima zainteresiranih možda se može srediti neko organizirano putovanje, javite mi na PP.
7th June Eindhaar, Tilburg, Holland
9th June Sweden Rock Festival, Sweden
11th June Sauna Festival, Finland
14th June Oslo, Norway Spektrum
15th June Bergen, Norway Edward Greig Plass
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France
20th June Le Zenith, Paris, France
22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy
25th June Graspop Festival, Belgium
27th June Zenith, Munich, Germany
28th June 02 Arena, Prague, Czech Republic
29th June Stadthalle, Vienna, Austria
1st July Belgrade Arena, Belgrade, Serbia
23rd July High Voltage Festival, London, UK
5th August Wacken Festival, Germany
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.