Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
1408
-gl. glumci su John Cusack i S.L. Jackson, radi se o nekom polu hororu/psiholoskom trileru. super je film-preporucujem
o cemu se radi?
napisi nesto o tom filmu
1408
-gl. glumci su John Cusack i S.L. Jackson, radi se o nekom polu hororu/psiholoskom trileru. super je film-preporucujem
o cemu se radi?
napisi nesto o tom filmu
O liku koji je izgubio kćer pa tako i svaku moguću vjeru u sebe i nešto više, pa je postao novinar koji istražuje okultno! I jednog dana se našao u sobi 1408 gdje mu se dešavaju (za promjenu) okultne stvari....
Jackson gl. glumac a pojavljuje se svega 5 min u filmu.... smješno!!! No morali su to staviti jer je zvijezda...
THUNDER_DINIX
25-10-2008, 11:22
Odličan film. Pogotovo kraj.
meni kraj bas i nije neki. ostalo je to sve nekako ne razjasnjeno. jeli on to sve halucinirao ili? nisam bas sve skonto
###DK###
25-10-2008, 12:28
[quote="###DK###":2uy420v3]Odličan film. Pogotovo kraj.
meni kraj bas i nije neki. ostalo je to sve nekako ne razjasnjeno. jeli on to sve halucinirao ili? nisam bas sve skonto[/quote:2uy420v3]
SPOILER
To se na kraju objasni. Znaš ono sa kazetofonom. Nije halucinirao.
THUNDER_DINIX
25-10-2008, 14:33
nego sta je onda to bilo? jel mozes na PP objasnit ako ti se da?
nego, gledao sam "About a boy" sa Hugh Grantom - super film
Malo prije bio u videoklubu,posudio Secret Window,horor/triler sa Johnnyjem Deppom napravljen prema romanu Sthephena Kinga,pogledat ću ga pa javim dojmove...
###DK###
25-10-2008, 19:56
Maloprije pogledao Iron Man.
Fenomenalan. :pray:
Pogledao Secret Window.što reći,osim WOW!
Doduše, Johnny Depp u glavnoj ulozi, film prema romanu Stephena Kinga,nije moglo da promaši...
Kung Fu Panda
7/10
malo me je film razočarao, moram priznati! Nekako sam više očekivao od njega, pogotovo veće uloge (odnosno više priče oko) "petorke"!!! Ali, sve u svemu jako dobar crtić...
Dreamer Deceiver
26-10-2008, 10:22
spiderman 2
po meni veća katastrofa od trojke, toliko grozan da ga niti do kraja nisam gledao ( makar sam ga gledao pred par godina u kinu i bio mi katastrofa )
Windwalker
26-10-2008, 11:23
spiderman 2
po meni veća katastrofa od trojke, toliko grozan da ga niti do kraja nisam gledao ( makar sam ga gledao pred par godina u kinu i bio mi katastrofa )
A meni vjerojatno najbolji superherojski film.
Ah, ukusi...
Gledao sam jučer Crimson Tide.
Odličan film, gledao sam ga i prije, ali se nisam mogao sjetiti po imenu da je to taj isti.
preporučite mi neku komediju...nešto poput kuća debele mame, plava munja, mrak komadi itd.
Constantine
26-10-2008, 18:37
Pogledao sam spiderman 2,najbolji od svih spiderman-a,ali u filmu ima previse kričanja,stalno se netko dere.
Queen of the damned
Ima i primjeren soundtrack koji se meni toliko sviđa da sam ga kupio.
A to se ne događa često.
pogledao sam i borat :(
Pogledaj In Bruges, nije komedija ali je film odlican.
k, hvala na odgovoru, pogledat cu :D
Cloverfield, prezakon film
THUNDER_DINIX
26-10-2008, 22:48
-My sassy girl - glupost od filma
-10 reasons why I hate you - komedija sa Heath Leadgerom u gl. ulozi, odlican film
preporučite mi neku komediju...nešto poput kuća debele mame, plava munja, mrak komadi itd.
Dogma, Chris Rock: Kill the Messenger - London, New York, Johannesburg, Chris Rock: Never Scared,
LorlonWarrior
27-10-2008, 11:31
Super Hero? Neki od Mrak Filmova?
Duke of Earl
27-10-2008, 16:42
Jučer oko ponoći naletio na The Meaning of Life (http://www.imdb.com/title/tt0085959/)Sod Monty Python-a, i normalno da sam ostao budan do 2 da ga pogledam, makar se moram budit u 5 ujutro zbog posla :) I ne, uopće nisam probudio cijelu kuću konstatnim smijanjem.
posudio constantinea,baš me zanima kakav je...
Dogma, Chris Rock: Kill the Messenger - London, New York, Johannesburg, Chris Rock: Never Scared,
pogledao sam dogmu al nisam ništa od Chris Rocka, sviđa mi se on kao stand-up komičar tako da cu definitivno pogledat filmove.NY i Johannesburg također nisam pogledao, hvala na preporukama :)
@LorlonWarrior
Pogeldao sam i Super Hero i sve Mrak filmove :D
Dreamer Deceiver
27-10-2008, 18:06
ma chris rock je smeće NASpram Bill Hicksu :pray:
The Kingdom :pray: :pray: :pray:
Nemesis Game
7/10
Film pati od niskobuđetnosti! Ima priču, skoro pa uredu glumce i scenarij koji je malo glupav u nekim trenutcima, ali dobro ajde .... to se dogodi svakom filmu! Uglavnom, na kraju filma sam ostao "wow", kraj filma te navodi na razmišljanje i dopušta da sam sklopiš priču (malo iritantno, no bolje i tako nego da su objasnili pa da bude crap objašnjenje)! Preporuka ako volite pomalo paranoične filmove....
Dreamer Deceiver
28-10-2008, 19:29
pogledo avp 2. Iskreno film je blagorečeno takvo smeće da nema večeg smeća. Stvarno katastrofa od filma, dosadan za popizdit, nemaštovit totalno. 3/10
jedino ga predator spašava
Ja sam prekinuo AvP 2 usred filma,koliko mi je dobar bio...
No,uglavnom,za vikend sam imao trash vecer pa sam odgledao:
http://www.twitchfilm.net/archives/pics/black-sheep-poster.jpg
i
http://images.amazon.com/images/P/B00000IBRK.01.LZZZZZZZ.jpg
Arbiter of Change
28-10-2008, 19:54
Kakav je ovaj Demons?
Hahaha,ovaj Black Sheep moram nabaviti,hahahaha!!!
@Arbiter
Ne znam kako da ti odgovorim na pitanje...hoce ti bit dovoljno ako kazem da je trash horor is '85? (radnja glupava,logike nema,ali je smijesno za popizdit)
@Cthulhu
Black Sheep je trash novog milenija! Dugo se nisam toliko nasmijao...reci cu samo dio jedne scene...OVCA VOZI AUTO!
Arbiter of Change
29-10-2008, 11:10
Ma nema problema, i mislio sam unutar njegove kategorije. :)
Tales from the past 3, fillm koji ima radnju warcrafta a radjen je u WoW animaciji jako dobro odradjeno.
Kostolomac
29-10-2008, 17:29
pogledao hell boy 2 i get smart. čak mi je get smart bio bolji :pray:
a za vikend se spremam pogledat freddy got fingered, čuo sam da je urnebes :)
nije,tužan je i retardiran.
pogledao bad boys 2,najbolji akcijski film ikad snimljen,3 sata čiste akcije...
Dreamer Deceiver
29-10-2008, 18:39
ponovno pogledao film fatalna nesreća, film je stvarno odličan :pray:
ona scena s onom klinkom i onim perzijancem :cry:
ta scene me uvijek šokira i ostavlja bez riječi
Duke of Earl
29-10-2008, 18:39
Bad Boys 2 je stvarno žešće smeće, zlo mi je od filma bilo koliko je loš. Toliko nepotrebnih, glupih i nelogičnih scena u filmu nisam vidio jako dugo vremena. Tipa scena s onim klincem od 15 godina koji kćer od onog lika vodi na izlazak, i ova dvojica ga maltretiraju ko da je ubojica, upere mu pištolj u glavu, vrijeđaju ga, a to je klinac od 15 godina. Di je tu bila pamet redatelju kad je mislio da će to nekome biti smiješno ? Još tu ima gomila gluposti, ali i jedna scena koja mi je u kategoriji za najgoru ikad, kad Hummerom probiju jedno 100 onih jadnih sklepanih kućica na onom brijegu. Jebote, pa u tim kućicama ljudi žive, oni su vjerojatno 100 civila pobili u toj sceni, a kao, glume policajce, apsolutan nedostatak ikakve inteligencije od strane svih ljudi koji su radili na ovom smeću.
hehe,koliko ja znam,bad boys serijal nije bio sniman sa namjerom da te potakne na razmišljanje o nastanku čovječanstva i teorijama zavjere,već samo kako bi te zabavio,a u tome definitivno uspijeva.a usput,koji akcijski film ima potpuno logičan zaplet i scene?
Duke of Earl
29-10-2008, 18:59
hehe,koliko ja znam,bad boys serijal nije bio sniman sa namjerom da te potakne na razmišljanje o nastanku čovječanstva i teorijama zavjere,već samo kako bi te zabavio,a u tome definitivno uspijeva.a usput,koji akcijski film ima potpuno logičan zaplet i scene?
Daj nemoj mi s tak glupim argumentom uletavat, normalno da ni ja ne očekujem neku preveliku ozbiljnost od akcijskog filma, ali ovo je previše i jednostavno je glupo i nije nimalo zabavno.
Dreamer Deceiver
29-10-2008, 19:12
a čuj sto ljudi sto čudi... makar su meni bad boys filmovi jako dosadni i nemaštoviti filmovi
bezimeni
29-10-2008, 20:24
Bad Boys 2 je stvarno žešće smeće, zlo mi je od filma bilo koliko je loš. Toliko nepotrebnih, glupih i nelogičnih scena u filmu nisam vidio jako dugo vremena. Tipa scena s onim klincem od 15 godina koji kćer od onog lika vodi na izlazak, i ova dvojica ga maltretiraju ko da je ubojica, upere mu pištolj u glavu, vrijeđaju ga, a to je klinac od 15 godina. Di je tu bila pamet redatelju kad je mislio da će to nekome biti smiješno ? Još tu ima gomila gluposti, ali i jedna scena koja mi je u kategoriji za najgoru ikad, kad Hummerom probiju jedno 100 onih jadnih sklepanih kućica na onom brijegu. Jebote, pa u tim kućicama ljudi žive, oni su vjerojatno 100 civila pobili u toj sceni, a kao, glume policajce, apsolutan nedostatak ikakve inteligencije od strane svih ljudi koji su radili na ovom smeću.
Ne stari problem je u tebi...stvari previše shvaćaš doslovno .Film je akcijska komedija i nitko normalan ne analizira film ma takav način.
Duke of Earl
29-10-2008, 20:50
Ne stari problem je u tebi...stvari previše shvaćaš doslovno .Film je akcijska komedija i nitko normalan ne analizira film ma takav način.
Aha, znači zato što film pripada tom žanru, ja bi trebao isključiti pola mozga i ne obazirati se na toliku količinu gluposti. ˝Nitko normalan ne analizira filma na taj način˝, da, mora biti da Roger Ebert, kao i 90 % kritike, pa čak i dosta velik dio publike stvarno nisu normalni http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif
dobro,film ti se ne sviđa,eod.
inače,još nisam stigao pogledati konstantina,valjda ć ga pogledati sutra...
bezimeni
29-10-2008, 21:08
Upravo tako...najbolja zabava se i odvija u najprimitivnijem dijelu ljudskog mozga...uživanje u sexu ,hrani , alkoholu itd. tako da je nekada potrebno isključiti mozak i prepustiti se zabavi .Ovo je upravo takav film i nije znak inteligencije ako ga se analizira na inteligentan način nego ako se uspije prepustiti toku lagane zabave....
Mutant Chronicles
6/10
Zabavan filmić s pomalo glupom radnjom, ali ajde, bar nije virus u pitanju!
Bloodrayne 2
3/10
Ocjena je takva jer sam se nasmija par puta, inače katastrofa film!
My Mom's New Boyfriend
6/10
Komedijica glupavog "happy end" kraja!
In Bruges
7.5/10
Neočekivano dobar i smješan film! Preporuka!
LorlonWarrior
30-10-2008, 09:07
In Bruges
7.5/10
Neočekivano dobar i smješan film! Preporuka!
Kažeš dobar i smiješan film a daš mu 7.5/10... Bome ti si neki poseban onda :D
Kraj je u banani i perdvidiv do bola! Bar meni bio!
Semum_neki turski horor sličan Exorcist-u
Tipa scena s onim klincem od 15 godina koji kćer od onog lika vodi na izlazak, i ova dvojica ga maltretiraju ko da je ubojica, upere mu pištolj u glavu, vrijeđaju ga, a to je klinac od 15 godina.
Haha, ja sam se skoro upišao na toj sceni :rotfl: :pray: Definitivno najbolja scena u filmu :D BadBoys2 je valjda jedina akcija uz Hancocka koja me nasmijala više od većine komedija na sceni xD Drito fenomenalni filmovi baš zbog tog humora u nabrijanoj akciji.
film je odličan,definitivno najbolji akcijski film koji sam pogledao...
Isuse vi niste normalni...Sta pricate koji k* gluposti o BB2... Znaci kad su oni pravili film trebali su ciljat na "nas" humor... Daj ba razmislite malo prije nego nest napisete...Fakat... Bumbari ste.. :bravo:
###DK###
31-10-2008, 22:23
Pogledao sam jučer The Hills Have Eyes.
Dobar. Kažu da je bolji originala ali nisam gledao original tako da ne znam.
Pogledao sam jučer The Hills Have Eyes.
Dobar. Kažu da je bolji originala ali nisam gledao original tako da ne znam.
kad sam ga ja uzea za pogledat mislia sam da će bit loš al iznenadia sam se kako je dobar :D
The Mist (ovaj novi)
6/10
Pomalo dosadan film i mnogo je gadan ("bube" i ljigavci raznorazni), ali zato ima kraj predobar/preloš!
Neznam kako da opišem, ali kraj je predobar da je loš i u isto vrijeme preloš da je dobar!
Hellboy 2
8/10
Baš ono što sam očekivao, osim jedne stvari! Mislio sam da će Liz bacati vatru iz ruku poput onog lika iz F4!
Pogledao sinoć Rocky 3.
Predobar film.
THUNDER_DINIX
01-11-2008, 19:55
Death Race(2008)- preporuka, odlican je film. radi se o zatvorskim utrkama oklopljenim i naoruzanim automobilima...
College (2008),
Americka pita 6,
10 razloga zasto te mrzim,
My Sassy Girl (2008)
mislim da je to to... :)
Dreamer Deceiver
01-11-2008, 21:54
ali ono njegovo predstavljanje je predobro :pray:
Windwalker
01-11-2008, 22:52
A Perfect World
Klasik!
Funny Games U.S.
film je totalno bolestan..
iznenadio me totalno..
stravični triler nešto između trilera i horora
glavni glumci su zapravo ubojice koji ubijaju sve ljude na isti duhovit bolesatn i okrutan način
sve govori ime filma..
cjelo vrijeme sam mislio da će se žrtve izvuć dok ih nisu doslovno zaklali i onda si mislim koja glupost ..al zadnja scena odaje sve :)
vrijedi pogledat iznenadit ćete se :wink:
A Perfect World
Klasik!
svaki put se na kraju filma raspekmezim :(
inače da, odlićan film
Bob Dylan
02-11-2008, 13:18
Gledao V for Vendetta.
Kulno,samo sto malo odstupa od stripa...
da meni je taj film odličan :pray:
gledao sam
Spirited Away 8.5/10 odlično zabavno
Jade Warrior 8/10 odličan finsko/kineski film
Anaconda : Offspring sa David Hasselhoff-om :rotfl:
preporučujem ga ako volite sranje filmove :thumbs2:
Shark in Venice
film je genijalan :pray:
dobar ajkula atek + indiana jones
Duke of Earl
02-11-2008, 22:50
Upravo odgledao Star Wars: The Clone Wars (http://www.imdb.com/title/tt1185834/).
Poprilično loše, čak puno gore od novih SW filmova. Najveći problem ovdje je što su ciljana publika klinci do valjda 12 godina, znači užasno loši dijalozi, pojednostavljena priča, čak je i animacija sasvim prosječna. Ajde, ima par dobrih scena borbe i to je uglavnom to, tako da ovo sve u svemu ne bi preporučio nikome.
THUNDER_DINIX
03-11-2008, 09:40
gledao Iron Mana juce.
ocjena 10/10, predobar je :pray:
jel moze preporuka nekih novih filmova, komedija i tak to... :)
###DK###
03-11-2008, 09:59
Pogledao A Perfect World jučer.
Odličan.
Bio je više puta na TV-u ali tek sam ga jučer pogledao.
Gledao sam u subotu s prijateljima Death Race u kinu predobar je film
THUNDER_DINIX
03-11-2008, 11:53
Upravo odgledao Star Wars: The Clone Wars (http://www.imdb.com/title/tt1185834/).
Poprilično loše, čak puno gore od novih SW filmova. Najveći problem ovdje je što su ciljana publika klinci do valjda 12 godina, znači užasno loši dijalozi, pojednostavljena priča, čak je i animacija sasvim prosječna. Ajde, ima par dobrih scena borbe i to je uglavnom to, tako da ovo sve u svemu ne bi preporučio nikome.
upravo ga odgledao, meni je film vrhunski, ocjena 10/10. cini mi se da je film samo za fanove napravljen tako da ga ostali nemaju sta gledati jer ionako samo pljuju po njemu, a film je zakon :pray:
Da_killah
03-11-2008, 11:56
za fanove? :pray: :rotfl:
Duke of Earl
03-11-2008, 13:26
[quote="Duke of Earl":1lj4964n]Upravo odgledao Star Wars: The Clone Wars (http://www.imdb.com/title/tt1185834/).
upravo ga odgledao, meni je film vrhunski, ocjena 10/10. cini mi se da je film samo za fanove napravljen tako da ga ostali nemaju sta gledati jer ionako samo pljuju po njemu, a film je zakon :pray:[/quote:1lj4964n]
http://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gif
Pa ja sam najveći fan Star Warsa od svih ljudi koje poznajem, i baš zato mi se film tolko zgadio, o čemu ti pričaš :?
Constantine
03-11-2008, 16:12
Pogledao sam fenomenalan dokumentarac air crash investigation na NG-u,10/10.
THUNDER_DINIX
03-11-2008, 19:44
Pa ja sam najveći fan Star Warsa od svih ljudi koje poznajem, i baš zato mi se film tolko zgadio, o čemu ti pričaš :?
onda ocito nisi veci od mene :D
Arbiter of Change
03-11-2008, 19:50
The Rundown... onaj što je bio jučer sa Rockom i Walkenom u nekoj prašumi gdje Rock lovi sina nekog bogataša. Rocku jednostavno odgovaraju ovakve uloga i nemam pritužbi ("I never use guns"), Walken me nanovo iznenađuje kako je sposoban glumiti stvarno SVE vrste likova. Skidam kapu čovjeku.
Da_killah
03-11-2008, 20:09
[quote="Duke of Earl":7xfrjz1d]
onda ocito nisi veci od mene :D[/quote:7xfrjz1d]
jebeš fanove koji bi progutali i najveće govno i rekli da im je zakon. ovo nije najveće govno, ali i nije toliko daleko
Death By Sexy
04-11-2008, 10:41
The RundownWalken me nanovo iznenađuje kako je sposoban glumiti stvarno SVE vrste likova. Skidam kapu čovjeku.
lik je stvarno predobar.. nema što nije glumio
sMZwZiU0kKs
The Bucket List
7.5/10
Komedija/drama o dva smrtno bolesna lika koji naprave listu posljednjih želja... odnosno, onoga što bi htjeli napraviti prije smrti! Sasvim solidan film!
THUNDER_DINIX
04-11-2008, 12:30
The Bucket List
7.5/10
Komedija/drama o dva smrtno bolesna lika koji naprave listu posljednjih želja... odnosno, onoga što bi htjeli napraviti prije smrti! Sasvim solidan film!
bas sam pogledao trailer, cini se super film, sad cu ga "nabavit" pa odgledat
-Dance of the dead
-Tropic thunder
-Wanted
-Indiana Jones NOVI
-Restraint
-100 feet
-Get smart
-The strangers
I dobio sam volju za Saw...uskoro mi treba doći kolekcija dok čekam broj V.
THUNDER_DINIX
05-11-2008, 10:31
Never Back Down - prejako
Od djevojke do komada - isto odlican film, bio juce navece na Novoj
Duke of Earl
05-11-2008, 15:39
Odlučio sam opet pogledat sve Star Wars filmove, ovaj put poredano po kronološkim zbivanjima, i upravo sam završio s prva tri. Phantom Menace je još uvijek prilično loš i najgori dio serijala, Attack of The Clones mi je solidan, dok je Revenge of the Sith definitivno u rangu s orginalnom trilogijom. Apsolutno sve je poboljšano, od glume, efekata, borbi, i još je priča odlično povezana s orginalnom trilogijom.
U Star Wars sagi ne postoji loša epizoda. Nikako. Tocka, amen!
Da_killah
05-11-2008, 17:07
ja sanas najvjerojatnije idem gledati 07, pa javim dojmove
Odlučio sam opet pogledat sve Star Wars filmove, ovaj put poredano po kronološkim zbivanjima, i upravo sam završio s prva tri. Phantom Menace je još uvijek prilično loš i najgori dio serijala, Attack of The Clones mi je solidan, dok je Revenge of the Sith definitivno u rangu s orginalnom trilogijom. Apsolutno sve je poboljšano, od glume, efekata, borbi, i još je priča odlično povezana s orginalnom trilogijom.
I ja sam sad ovo htio napisati, od riječi do riječi!! :shock:
meni se phantom menace baš svidio...od Anakinovih midichloriana (OVER 9000!!!1), preko Darth Maula...ima neku ugodnu atmosferu...baš u SW stilu...
bezimeni
05-11-2008, 21:50
Lik Darth Maula je spasio taj film .Baš zbog njega taj film vrijedi gledati kao i zbog stvarno odlično snimljene i režirane utrke jurilica .
Ljetivanje s leševima,Snolovka,Slagalica strave 2 ili 3 (nisam siguran)
Arbiter of Change
05-11-2008, 22:01
meni se phantom menace baš svidio...od Anakinovih midichloriana (OVER 9000!!!1), preko Darth Maula...ima neku ugodnu atmosferu...baš u SW stilu...
Tatooine me prodao. :)
Iskreno, film je dobar i nije ono, 95% CGI kao ova iduća što su išla nakon njega, ali mislim da je glavni problem upravo to što je 1. dio - nemaš puno utemeljenog, a imaš puno nedorečenog (Qui-Gon koji je faca ali je u filmu možda trebao biti bolje dorađen, Maul koji je ono... odličan, itd).
Darth Maul je jedan veliki plus tog djela SW! I ono na kraju kad se bore pa svira Duel of Fates.... naježio sam se kad sam to gledao! Ali šteta što lik "odma" umre!
A najviše me nervira Jar Jar i sve one forice za djecu! Pa tako i oni mali "medvjedići" u petom ili šestom djelu! Nekako mi se to nesviđa... ti djelovi filmova koji su za "djecu"!
Pogleda upravo norveški film Cold Prey
film je dosta dobar onako malo snowboardinga , zgodnih djevojki ,krvi , mrtvih tijela sve u svemu odlično
mortician
06-11-2008, 00:34
Darth Maul je jedan veliki plus tog djela SW! I ono na kraju kad se bore pa svira Duel of Fates.... naježio sam se kad sam to gledao! Ali šteta što lik "odma" umre!
A najviše me nervira Jar Jar i sve one forice za djecu! Pa tako i oni mali "medvjedići" u petom ili šestom djelu! Nekako mi se to nesviđa... ti djelovi filmova koji su za "djecu"!
meni je phantom menace isto odlican, bas ta neka ugodna atmosfera, pogotovo glazba ona dok ulaze u podvodni grad...a i tatooine rula :thumbs2:
haha, meni je jar jar odlican, a i medvjedici na zadnjoj epizodi ona proslava na kraju i glazba...cista zajebancija :D
a od novijih filmova, You Don`t Mess With The Zohan...predobra komedija(Adam Sendler) :D
THUNDER_DINIX
07-11-2008, 10:38
The Number 23 - osim par zanimljivih fora sa brojem 23, film je nula.
Windwalker
07-11-2008, 17:52
Ali je zato zanimljivo vidjeti Jima Carreya u takvoj depresivnoj ulozi.
upravo ponovno pogledao Phantom Menace...Maul i Qui-Gon su trebali imati veće uloge ali i ovako je film maestralno djelo...
Bob Dylan
07-11-2008, 18:34
Batman-The Dark Knight.....yeeeeeeeeea :rambo:
Batman-The Dark Knight.....yeeeeeeeeea :rambo:
To samo mogu poduprijeti. Film je fenomenalan. Tri puta sam mislila da je kraj i nist od toga. XD
THUNDER_DINIX
07-11-2008, 23:41
Ali je zato zanimljivo vidjeti Jima Carreya u takvoj depresivnoj ulozi.
a onako, osrednje...
Windwalker
09-11-2008, 00:08
Enemy of the State S- Odličan film. Pogledao sam ga bezbroj puta i uvijek me oduševi, pogotovo kraj.
S.W.A.T.S- Vrlo dobar i zabavan akcijski film.
Deep RisingS- Neznam zašto sam gledao ovu grozotu. Jedina svijetla točka je Famke Janssen, iako ovdje dosta loše glumi.
Kostolomac
09-11-2008, 02:16
pogledao i ja danas na telki swat, jako dobar film, onako za opuštanje :)
Dreamer Deceiver
09-11-2008, 11:46
Crtić Mulan.
odličan crtani :pray:
Pogledao Vantage Point, od batmana i iron mana nisam gledao tako dobar akcijski film :pray: 7/10
THUNDER_DINIX
09-11-2008, 11:56
I am legend - odlican film, dosta jednostavno napravljen s jako malo glumaca i razgovora
I am legend - odlican film, dosta jednostavno napravljen s jako malo glumaca i razgovora
i ja sam taj zadnji pogledala..super je film :)
Ramba 4, a ok film za ubit dosadu
The Jackal
09-11-2008, 13:31
The Drift King: Keiichi TsuchiyaS- DRIFT BIBLE:SA complete guide toSDRIFTING
Mnogo ali mnogo poučno. Preporuka svim obožavateljima Driftinga i automobila. :pray:
gledao danas neki Harlem Night se Eddie Murphyjem, čudan ali zabavan film.
###DK###
09-11-2008, 18:59
Pogledao ponovo 1408. :pray:
THUNDER_DINIX
09-11-2008, 23:10
Norbit - starinski film, osrednji. komedija sa Eddie Murphyem i Cuba Gooding Jr.
The promotion (2008) - ugl, 2 lika se natjecu za posao u supermarketu, odlican film
Sympathy for Mr. Vengeance
upravo pogledao.. film je masterpiece :pray:
Evo pogledao 2 horrora sa curom :scared:
1) Shutter (http://www.imdb.com/title/tt0482599/)S
- film o duhu koji progoni glavne glumce. Čisto OK film, ali ništa spektakularno. Ima par "Buu" scena, priča nije loša, ali pre kratko traje tako da se sve pre brzo razvuzla. Nedovoljno strašan.
- 6/10
2) The Eye (http://www.imdb.com/title/tt0406759/)
- za klasu bolji film od prvoga. OK priča i prezentacija. Jessica Alba, preljepa kao i uvjek, tako da gluma niti nije bitna :P Ima dosta dobar "Buu" faktor i sasvim OK film za pogledati. Nedovoljno strašan.
- 6,5/10
Teta iz videoteke nam je preporučila film po imenu Hostel (http://www.imdb.com/title/tt0450278/). Kaže da je po njoj to jedan o boljih horrora pošto je dosta realna priča naspram ostalih pizdarijica. Jel tko to gledao? Kakva su vaša mišljenja o tom filmu? To bi mogao pogledati sljedeći tjedan...
I gledao sam u videoteci, nemaju niti jedan japanski horror :D Jebiga :(
Meni Hostel uopće nije horor! Prvih pola sata filma ti ekipica uživa u drogama i zajebava se, a ostatak filma pokušava izvući živu glavu! Ja nisam zapamtio ni jednu "buuu" scenu tako da i nije (meni) strašan, ali je zato ljuigav i odvratan! Čisti blood & gore film!
- film o duhu koji progoni glavne glumce. Čisto OK film, ali ništa spektakularno. Ima par "Buu" scena, priča nije loša, ali pre kratko traje tako da se sve pre brzo razvuzla. Nedovoljno strašan.
- 6/10
- za klasu bolji film od prvoga. OK priča i prezentacija. Jessica Alba, preljepa kao i uvjek, tako da gluma niti nije bitna :P Ima dosta dobar "Buu" faktor i sasvim OK film za pogledati. Nedovoljno strašan.
- 6,5/10
Teta iz videoteke nam je preporučila film po imenu Hostel (http://www.imdb.com/title/tt0450278/). Kaže da je po njoj to jedan o boljih horrora pošto je dosta realna priča naspram ostalih pizdarijica. Jel tko to gledao? Kakva su vaša mišljenja o tom filmu? To bi mogao pogledati sljedeći tjedan...
I gledao sam u videoteci, nemaju niti jedan japanski horror :D Jebiga :(teta govori gluposti
-shutter (2008) je sranje pogledaj originalni ako nabaviš Shutter (2004) http://www.imdb.com/title/tt0440803/
ovaj što si ti gleda je američka loša kopija pogledaj samo razliku ocjene na imdb
-the eye također loša kopija originala koji je odličan http://www.imdb.com/title/tt0325655/SGin gwai (2002)
nevezano za gornje
prisiljen sam mora pogledat Meet the Spartans i film je užas nije me niti jednom nasmijao i nadam se da neću više ovakvih filmova (ako se ovo može tako zvat ili dugometražno nešto)morat gledat
Duke of Earl
10-11-2008, 13:54
Nisam jučer mogo spavat, pa sam oko pol 2 na novoj naletio na film Lost In Translation (http://www.imdb.com/title/tt0335266/).
Zasigurno jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, s uvjerljivim likovima i pričom, i možda najboljom ulogom genijalnog Bill Murraya, a bome ni Scarlett Johansson ne zaostaje previše. Iako je film u osnovi nekakva romantična drama, bilo je scena na koje sam vrištao od smijeha. U svakom slučaju, ovo je film koji se vrlo vjerojatno neće svidjeti svakome, ali zavrijeđuje barem jedno gledanje.
A i mislio sam si da su to rebrandirani Japanski filmovi :( Jedino mogu gledati japanske horrore tako da ih sa neta skinem, a to mi se prvo ne da, a drugo, rekao sam da više ne mislim gledati divX i sl. formate zato što mi kvaliteta slike, tona te kvaliteta subtitela uništi doživljaj čitavog filma :(
Znači Hostel je pimpek? :( Onda ću ga preskočiti...
nije da sam cjepidlaka al od ona dva filma niti jedan nije japanski :D nego tajland i kina
Haha :D
Kose oči su kose oči xD
Nego, sada nagovaram curu da idemo pogledati Quantum of Solace u srijedu u kino. Čisto kao zagrijavanje za "96 sati" koji nikako da dođe. Bio je u kinu na 2 dana i sada ga već 2 tjedna čekam da dođe nazad u kino :(
###DK###
10-11-2008, 16:03
Sinoć pogledao Mirrors.
OK horor.
Premda ima nekih stvari koje su mi ostale nejasne.
Bob Dylan
10-11-2008, 17:20
- 6/10
- 6,5/10
I gledao sam u videoteci, nemaju niti jedan japanski horror :D Jebiga :(
hostel će ti bit dobar ako voliš bolesne filmove(kao npr. SAW)
remake Eye-a mi je bolji zbog Albe
a pogledo sam još jedan dobar hororac
http://www.imdb.com/title/tt0206314/
Da_killah
10-11-2008, 18:51
jebala vas alba, btw orig. eye je bio nedavno na tv-u, pred par mjeseci, al još ga nisam pogledao...
meni se nije dalo gledat po peti put lost in translation pa sam pogledao revenge of the nerds 2, film je ono...lol, prvi je još i bio nešto, al ovo...
bezimeni
10-11-2008, 19:15
Meni je Hostel bio baš po ukusu .Volim filmove koji su malo drugačiji...The Eye :rotfl: ...odustao na pola filma a to stvarno rijetko radim.Katastrofa dosadan film.
Ne znam, OK su mi horrori u kojima se stepavaš, ali mislim da se curi neće dati gledati Hostel pošto kužim po postovima da nije toliko strašan koliko je ljigav. A ona ne voli pre ljigave filmove :D
King tiger
10-11-2008, 19:59
Nisam jučer mogo spavat, pa sam oko pol 2 na novoj naletio na film Lost In Translation (http://www.imdb.com/title/tt0335266/).
Zasigurno jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, s uvjerljivim likovima i pričom, i možda najboljom ulogom genijalnog Bill Murraya, a bome ni Scarlett Johansson ne zaostaje previše. Iako je film u osnovi nekakva romantična drama, bilo je scena na koje sam vrištao od smijeha. U svakom slučaju, ovo je film koji se vrlo vjerojatno neće svidjeti svakome, ali zavrijeđuje barem jedno gledanje.
i ja nisam mogao spavati sinoc pa pogledah film u potpunosti ( 3 ili 4 put ) .
pre pre dobar film.
preporuka svakome.
bezimeni
10-11-2008, 20:04
Izgubljeni u prijevodu je odličan film .Ima fenomenalnu atmosferu ,odličnu glumu i hipnotičnu radnju.
pogledao upravo Braindead :pray: :rotfl: film je odličan
I kick ass for the Lord :pray:
THUNDER_DINIX
10-11-2008, 22:40
Hellboy 2: The Golden Army - tak tak
Izgubljeni u prijevodu je odličan film .Ima fenomenalnu atmosferu ,odličnu glumu i hipnotičnu radnju.
Unatoč užasno sporoj i oporoj radnji, to mi je jedan od najdražih filmova. Zapravo, mislim da bi mi svaki film u kojem glume Bill Murray i Scarlet Johanson bili najdraži.
Jel ima još koji osim ovog?
:D
Bob Dylan
10-11-2008, 22:57
Deep Throat :rotfl: :rotfl:
Step Brothers
7/10
Komedija s Will Farrell-om, znači, debilana teža!
Uglavnom, radnja je sljedeća: upoznaju se dvoje postarijih ljudi (muško i žensko) i vjenčaju se! Oboje imaju sina od 40 god. koji živi s njima i ponaša se nezrelo! Počnu skupa živiti i njih dvoje (sinovi) rade sranja za nepovjerovati!
Cura želi gledati Slagalicu Strave 5 u kinu... Jel to valja? Jel netko gledao prethodna 4 nastavka? Može kakav suma sumarum od ta 4 nastavka tako da znam da li njih moram vidjeti prije petice!?
Ili je bolje pogledati James Bonda?
###DK###
11-11-2008, 16:37
Cura želi gledati Slagalicu Strave 5 u kinu... Jel to valja? Jel netko gledao prethodna 4 nastavka? Može kakav suma sumarum od ta 4 nastavka tako da znam da li njih moram vidjeti prije petice!?
Ako nisi gledao prethodna 4 nastavka bolje pogledaj Jamesa Bonda.
Sad ne znam je li petica krvava kao trojka i četvorka.
Dreamer Deceiver
11-11-2008, 17:28
da se nisi to usudio gledat ako nisi gledao jedinicu i dvojku :(
to su tako jebeni filmovi s tako jebenim twistom na kraju da ces požaliti što si pogledoa peticu prije svih ostalih... vjeruj mi... ja jesam :(
makar sam pogledao dvojku pa jedinicu :P
Onda ću joj predložiti da rađe pogledamo Jamezbonda. A ove slagalice strave lako doma pogledamo...
Da_killah
11-11-2008, 18:23
onda praktički možeš usput i hostel pogledat :)
Dreamer Deceiver
11-11-2008, 19:08
mah, hostel je smeće... saw ga pwna uveliko :D
King tiger
11-11-2008, 19:34
koja je sranje postao saw isuse.
kako ga cijede maksimalno.
al 1 i 2 su gg.
hostel je retajan.
gore fest.
i sad englezi probebli misle da u istocnoj europi samo cekaju da im izvade iznutrice.
Bob Dylan
11-11-2008, 19:54
da dosta su bila i 3 saw-a....a šta će tek 6. bit.. :thumbs1: :hangin:
pogledao upravo Braindead :pray: :rotfl: film je odličan
I kick arseSfor the Lord :pray:
Fixed a typo there :D
Ipak idemo gledati Slagalicu strave :| Jamezdin Bond nema slobodnih mjesta u doba kada nama paše :( Javim sutra kakav je film. 22 kune za 2 ulaznice :rambo:
Dreamer Deceiver
12-11-2008, 07:30
upropastio si si prvi dio serijala :(
:(
A niš, gledati ću ih kao da čitam novine, od zadnjeg prema prvome xD
Tulum u avionu...kek...I lol'd... :D
Tulum u avionu...kek...I lol'd... :D
A ne, to sam jučer gledao i umirao od smijeha :rotfl: Pre dobar film, totalno glupa zajebancija, di ćeš bolje xD
THUNDER_DINIX
12-11-2008, 18:29
Kraljevic i ja-juce na novoj bilo, super je film
Postal-najvece sranje ikad napravljeno preporuka svakom da ga ne gleda.
Jackas 2.5-cista bolest obavezno pogledati.
zadnje što sam gledao je bio postal the muvi... mnogo svega nadovezano na ništa... baš kao i igrica...
gledao sinoć tulum u avionu,samo nakratko.
činio se smiješno.
gledao Bubba Ho-tep
film je pregenijalan ide u moj top 15
Evo pogledao sam SAW 5 u kinu...
Film je brutalan i osmislio ga je stvarno genijalno poremečeni um što mi se jako sviđa. Ali to za mene nije horror. Brutalan je, ali nije strašan :( Jako je dobro osmišljen i priča izgleda full zanimljivo, ali koliko kužim, film traje tek nešto više od 80 minuta, a od tih 80 minuta je valjda dobrih pola sata "prisjećanje" scena iz predhodnih nastavaka. Tako da mi se to nimalo ne sviđa. Nisam gledao prethodne nastavke, ali čini mi se da su prikazali veliku većinu ubojstava!?
Uglavnom, obavezno čemo pogledati i prva 2 nastavka, pa možda i sva 4 ako nam se svidi. Uopće ne sumnjam da su oni za klasu kvalitetniji od petog nastavka pošto u petom nastavku imaš brat bratu jedno 50 minuta filma ako oduzmeš stare scene :|
Plus:
+ puno krvi
+ puno crijeva
+ puno kostiju
+ zanimljiva priča
+ zanimljivi negativci
+ jako zanimljiv kraj
+ odličan glas Jigsawa
Minus:
- pre kratko traje
- nije strašan
- glupo prisjećanje scena iz prošlih nastavaka i to od strane lika koji nije ništa vidio, a opet sve u detalj "zna"
- loša gluma glavnog pozitivca
Šta ja znam, dao bi mu ocjenu - 5,5/10 Nisam nabrojao puno mana, ali su zato pre velike da bi filmu mogao dati bolju ocjenu :(
Sada čekamo Zrcala (Mirrors) da dođu u kina... Po foršpanu izgleda odlično. Izgleda baš kao pravi Horror. Znači film u kojemu te hvata jeza i strah, a ne hrpa brutalnih, gnjusnih i krvavih scena.
Jel netko gledao Mirrors? Jel valja?
ako ti je mjerilo dobrog horora po tome kolko je strašan onda nemoj niti gledat horore...malo koji horor može prestrašiti odraslog čovjeka, a pogotovo horor tipa saw...to je više neki mind fuck hororčić sa twistom na kraju
THUNDER_DINIX
13-11-2008, 07:24
P.S. I love you-odlican film
BeHolder
13-11-2008, 11:12
Gledo sam sva 4 saw-a do sad i prvi mi je najbolji sto se toga tiče.
Jer kasnije je sve na istu foru ali nvm prica rula!!
Jedva cekam da pogledam novi...
Wristcutters: A Love Story
8/10
Priča prati par likova koji su završili u nekom drugom svijetu gdje odlaze samoubojice!
Film ima dosta humorističnih scena iako nije komedija, više naginje na dramu...
###DK###
13-11-2008, 14:16
Jel netko gledao Mirrors? Jel valja?
Gledao sam. Film je dosta dobar.
Ima dosta jezivih scena ali i onih gadnih.
Dosta je zanimljiv na početku ali kasnije što duže gledaš i što se sve više otkriva, film postaje sve dosadniji.
To su moji dojmovi. :D
ako ti je mjerilo dobrog horora po tome kolko je strašan onda nemoj niti gledat horore...malo koji horor može prestrašiti odraslog čovjeka, a pogotovo horor tipa saw...to je više neki mind fuck hororčić sa twistom na kraju
Ma da, to mi je najveći problem :(
@Deka, hvala na infou. Budem se dogovorio sa curom da li idemo i to gledati u kino kada izađe.
Da_killah
13-11-2008, 21:53
btw, u cinestar je došlo sirotište, el orfanato. preporuke, dojmovi?
THUNDER_DINIX
13-11-2008, 21:56
The Bucket list - bilo vec objasnjeno u ovom topicu, zato sam i nabavio film. super je. gl. uloge: Morgan Freeman i Jack Nickolson.
###DK###
14-11-2008, 18:55
Pogledao Casino Royale.
Kraj je :pray: .
THUNDER_DINIX
14-11-2008, 21:05
upravo odgledao "300". film je toliko razocaravajuc da je to strasno. 1/10, ako i tolko
evo gledam Gusare sa kariba
###DK###
14-11-2008, 21:54
Također.
Premda sam ih i prije gledao.
Također.
Premda sam ih i prije gledao.
Pogleda sam sva tri iz videoteke
I daj neka netko objasni drugi i treći nastavak, pa to nema veze sa vezom, KATASTROFA :cry: Jednostavno mi se ne vežu nastavci kako spada jedan na drugi. Po meni, to je trebalo ostati na jedinici pošto su druga 2 nastavka žalost epskih proporcija :(
Arbiter of Change
14-11-2008, 22:37
Pogledao onaj Vampires (mislim da je puni naslov John Carpenter's Vampires)... onako, solidan over the top Hunter film (WoD fanovi će shvatiti), posebno jer nema baš previše vampirskih filmova koji imaju scene gdje lovci istrebljuju gnjezdo vampira tako da ih izvlače sajlom na sunce.
croat1gamer
14-11-2008, 22:38
evo, prekjucer sam pogledao lorenzovo ulje
zanimljiv film, i koliko se sjecam jedina drama koju sam pogledao i da mi se svidjela
###DK###
14-11-2008, 22:39
Pogledao onaj Vampires (mislim da je puni naslov John Carpenter's Vampires)... onako, solidan over the top Hunter film (WoD fanovi će shvatiti), posebno jer nema baš previše vampirskih filmova koji imaju scene gdje lovci istrebljuju gnjezdo vampira tako da ih izvlače sajlom na sunce.
Da, gledao sam i ja film. Zapravo imam ga na DVD-u.
Dosta dobar.
Super izgleda kad vampire izbace na sunce.
Ono, kako se zapale. Premoćno. :D
Sonic_Moronic
14-11-2008, 22:40
Evo, pogledao sam. Ovo mi je prvi susret s tim serijalom, i mogu reći da sam impresioniran.
Evo, pogledao sam. Ovo mi je prvi susret s tim serijalom, i mogu reći da sam impresioniran.
Samo NEMOJ, ali NEMOJ pogledati druga 2 nastavka pošto će ti film pasti u očima :( Jedinica mi je drito fenomenalna, ali druga 2 bacaju pre veliku ljagu na serijal :(
###DK###
14-11-2008, 22:43
Druga 2 dijela nisu nešto.
Ovaj prvi ti je legendaran.
Edit: Bartuc me prestigao.
Uglavnom, ovaj prvi dio ti je daleko najbolji.
ma druga 2 se gledaju samo zbog sparrowa :D
Da, u drugome je još OK, ali u trećemu postaje lagano isfuran. Mada ima par dobrih scena, tipa: "NOBODY MOVES!!!! I dropped my brain!" :rotfl: To mi je najžešća scena u filmu :pray:
73vHWnpNaWUS:rotfl:
aj kaj fantazirate, sva tri su legendarna, sad ćekamo četvrti :P
3kkdmCDUAK4
evo bolji je ovaj film nego drugi i treci dio gusara s kariba
Windwalker
15-11-2008, 22:24
HancockS- Nije loš, ali kraj ga skroz uništi (tj. onaj dio dok otkriva o svome porijeklu, kad se skuži da nije jedini superpowered). Šteta.
Arbiter of Change
16-11-2008, 18:41
They Live... jedan prastari SF film iz '88 o tome kako vanzemaljci zapravo kontroliraju zemljanine, a jedna osoba otkrije da ih može vidjeti pod određenim okolnostima. Jako dobar film i iskreno ga preporučam (posebno kad povučeš paralele sa nekim sadašnjim događanjima).
THUNDER_DINIX
16-11-2008, 20:04
Old School-komedija, dobar je film
bezimeni
16-11-2008, 20:06
Prastari :shock: .Film je režirao kultni redatelj John Carpenter i preporučam sve njegove filmove...
###DK###
16-11-2008, 20:08
Pogledao danas Kung Fu Panda.
Ekstra. :pray:
Arbiter of Change
16-11-2008, 21:14
Prastari :shock: .Film je režirao kultni redatelj John Carpenter i preporučam sve njegove filmove...
Znam, moglo bi se reći da sam bio ponukan pogledati ovaj jer sam nedavno pogledao i njegove Vampire... jako dobar redatelj.
Inače, ovih dana moram ponovno pogledati Evil Dead 3: Army of Darkness... "This is my boomstick!". :)
Duke of Earl
16-11-2008, 21:36
Inače, ovih dana moram ponovno pogledati Evil Dead 3: Army of Darkness... "This is my boomstick!". :)
Kako je to zakon film, gledao sam to prije par godina, sad si me baš podsjetio na to, mogao bi ga i ja opet pogledat. Dok je prvi dio pokušao biti ozbiljan niskobudžetni Horor, u drugome su već počeli ubacivat veće količine humora, dok je treči čista smijalica, još i legendarni Bruce Campbell, kojeg je ta uloga i proslavila, jednostavno legendaran serijal.
A zadni film koji sam gledao je bio Falling Down (http://www.imdb.com/title/tt0106856/), taman sam naletio na njega u petak navečer kad sam došel doma. Jedan od mojih najdražih filmova kojeg sam gledao više puta, na prvi pogled, akcijski film s odličnim Michael Douglasom u glavnoj ulozi anti-heroja D-Fensa, ali kada se film sagleda malo ozbiljnije, zapravo je oštra kritika modernog društva. Pun odličnih scena i dijaloga koji dugo ostaju u pamćenju, neću ništa navoditi da ne spojlam ljudima koji nisu gledali ( ako ih opće ima, s obzirom na to koliko je puta bio na TV-u ) , ali ovo treba pogledati pod obavezno.
I pogledo sam napokon The Dark Knight (http://www.imdb.com/title/tt0468569/), jedno od većih filmskih razoračanja ove godine. Neznam, možda su kriva moja prevelika očekivanja, jel što očekivati od filma koji je po IMDB-u 4. najbolji film svih vremena ? Da se razumijemo, film je prilično dobar, Heath Ledger je Jokera odglumio fantastično, sve pohvale za to, zaslužuje nominaciju za Oscara po meni, ali ima masa filmova koji su bolji od ovog, osobno mi je Batman Begins bio zanimljiviji.
Jedan kritičar je dao dobar opis filma s kojim se u potpunosti slažem: ˝This movie is grim and jammed together. The narrative isn't shaped coherently to bring out contrasts and build toward a satisfying climax. The Dark Knight is constant climax; it's always in a frenzy, and it goes on forever.˝.
Arbiter of Change
16-11-2008, 21:59
Iskreno, po meni Ledger sa svojim Jokerom i nosi čitav film (nije ostatak postave loš, dapače, ali njegova gluma Jokera je predobra; totalno kaotična). Istina, mogao je biti malo kraći, ali meni ne smeta jer mi film nije loš... nije ni da me ono ostavio u WOW stanju, ali jednostavno nije loš. Ako ništa drugo sviđa mi se što su novi Batmanovi filmovi mračniji.
I da, Army of Darkness.. sad još samo da iskopam DVD odnekud... ili Brotherhood of the Wolf ako ne nađem.
Duke of Earl
16-11-2008, 22:12
Iskreno, po meni Ledger sa svojim Jokerom i nosi čitav film (nije ostatak postave loš, dapače, ali njegova gluma Jokera je predobra; totalno kaotična). Istina, mogao je biti malo kraći, ali meni ne smeta jer mi film nije loš... nije ni da me ono ostavio u WOW stanju, ali jednostavno nije loš. Ako ništa drugo sviđa mi se što su novi Batmanovi filmovi mračniji.
I da, Army of Darkness.. sad još samo da iskopam DVD odnekud... ili Brotherhood of Wolf ako ne nađem.
Pa upravo to, nosi čitav film i sve se okreće oko njega, tako da su mi scene bez njega dosta slabije i zato film gubi na težini. I Two - Face mi se uopće nije svidio, jednostavno je prebrzo prešao iz nekakvog ultimativnog borca za pravdu u tipičnog poremećenog zlikovca. Naravno da film nije loš, samo kažem da jednostavno nije toliko savršen, što je nažalost mišljenje većeg dijela publike i kritike. Ali da, sveukupna mračnija atmosfera i meni više paše u odnosu na stari serijal.
..........Brotherhood of the Wolf ....
Prejak film! Uz Vidocq-a, jedan od najdražih filmova francuske filmografije!
Evo pogledao "Slagalicu strave 1 i 2"Ssa curom :pray:
Odličan je film. Fakat bolestan um je to izmislio. Tako da, rekli smo da moramo pogledati i treći i četvrti nastavak :D Cura inače ne voli ljigave filmove, ali ovaj ima odličnu radnju i genijalno izmišljenu priču tako da joj se sviđa.
Drugi nastavak mi je čak možda i bolji od prvoga zbog bolje atmosfere. I ne, uopće pa se nisam naježio na kraju: "Ako izdržiš u razgovoru samnom dovoljno dugo, vidjeti ćeš si sina." :pray: Isus Bog koji izopačeni um se toga sjetio :pray: Pre dobro.
I da, ipak nisu one scene iz petog nastavka drito preuzete iz prethodnika. To je samo razišljanje iz jedne druge perspektive, tako da, zadovoljan sam i sa peticom :rambo:
Sad čemo još prije spavanja pogledati "Kralj Škorpiona 2", nadam se da film valja...
..........Brotherhood of the Wolf ....
Prejak film! Uz Vidocq-a, jedan od najdražih filmova francuske filmografije!
Oba su odlična filma
moram opet pogledat brotherhood of the wolf
Drugi nastavak mi je čak možda i bolji od prvoga zbog bolje atmosfere. I ne, uopće pa se nisam naježio na kraju: "Ako izdržiš u razgovoru samnom dovoljno dugo, vidjeti ćeš si sina." :pray: Isus Bog koji izopačeni um se toga sjetio :pray: Pre dobro.
ja sam znao da će kraj biti boom al kad sam to vidia itekako sam se naježia i doživia "wooooow omfg aaa" efekt
###DK###
16-11-2008, 23:53
Kad smo kod Sawa, pogledao sam peticu.
Jedino što mi smeta je predvidljiv kraj.
Premda je kraj opet odličan, kao i u svakom dijelu.
Sad čemo još prije spavanja pogledati "Kralj Škorpiona 2", nadam se da film valja...
Za boga miloga, nemoj! Žalit ćeš što si ga pogledao!
Duke of Earl
17-11-2008, 13:18
Jučer na telki pogledao Seppuku (http://www.imdb.com/title/tt0056058/), stari japanska drama koji preispituje čast i kodeks samuraja. Sveukupno gledano, fantastičan film, i žalosno je kakve kvalitetne i zanimljive filmove HTV u zadnje vrijeme pušta u negledljive termine, ovaj je počeo u 2 ujutro, sva sreća pa sam se sjetio da ga snimim. Ali što očekivati od naše televizije, bolje u dobar termin staviti super cool hollywoodski spektakl koji ne zahtijeva previše razmišljanja, nego glupi crno-bijeli film spore radnje, koji je još k tome i strane kinematografije, svi pričaju japanski i tjera te na razmišljanje o prikazanim temama.
croat1gamer
17-11-2008, 13:45
Jučer na telki pogledao Seppuku (http://www.imdb.com/title/tt0056058/), stari japanska drama koji preispituje čast i kodeks samuraja. Sveukupno gledano, fantastičan film, i žalosno je kakve kvalitetne i zanimljive filmove HTV u zadnje vrijeme pušta u negledljive termine, ovaj je počeo u 2 ujutro, sva sreća pa sam se sjetio da ga snimim. Ali što očekivati od naše televizije, bolje u dobar termin staviti super cool hollywoodski spektakl koji ne zahtijeva previše razmišljanja, nego glupi crno-bijeli film spore radnje, koji je još k tome i strane kinematografije, svi pričaju japanski i tjera te na razmišljanje o prikazanim temama.
e. mislim da sam taj gledao, ali tek pola sata, prije dve godine, zaspao sam onda
slican slucaj kao kod "proljece, ljeto, jesen, zima i proljece"
ajde, barem sam se popodne sjetio odspavati
evo, sinoc naletio na nekakav sci fi hororac, screamers
http://www.imdb.com/title/tt0114367/
neznam tocno, nije me se nesto dojmio, ali bolje nego neki default akcijski film s dolph lundgrenom u glavnoj ulozi
Za boga miloga, nemoj! Žalit ćeš što si ga pogledao!
Bome istina, prvo pravo govno nakon Hulka što sam pogledao. KATASTROFA. Gluma, efemti, radnja, ma sve je pre loše u tom filmu. Ocjena 2/10 :thumbs1:
Max Payna sam pogledal danas, ok film, za ubit dosadu
Da_killah
17-11-2008, 18:07
eh, tih japanskih s tv-a imam barem 5,6 za pogledati
Arbiter of Change
17-11-2008, 19:35
Bome istina, prvo pravo govno nakon Hulka što sam pogledao. KATASTROFA. Gluma, efemti, radnja, ma sve je pre loše u tom filmu. Ocjena 2/10 :thumbs1:
A baš. Mislim ono, Kralj Škorpiona nije bio neki odličanSfilm (bar je Rock glumio), ali je imao dobrih scena (ono kad izađe iz pijeska, zapali mačeve, itd) dok je nastavak... mlak. Da, mislim da je to baš prava riječ za film - jednostavno, cool faktora praktički nema, glumačka postava je očajna (s iznimkom možda 1-2 glumca) i općenito je "bleh" doživljaj nakon gledanja.
Kad smo kod japanskih filmova, ja ne padam na horore već na drame, a pojma nemam ni sam zašto. Valjda mi je zanimljivo gledati kako se ljudi ponašaju u kulturi koju ne poznajem (bar sam naučio da te u Japanu, kad unajmljuješ stan, stanodavac pita 3 mjeseca najamnine unaprijed kao osiguranje). :)
National Security (http://www.imdb.com/title/tt0271668/)
Ma'am, you may now, reprocure, your vehicle.
BOOOOM
:rotfl:
Sonic_Moronic
17-11-2008, 20:59
National Security (http://www.imdb.com/title/tt0271668/)
Ma'am, you may now, reprocure, your vehicle.
BOOOOM
:rotfl:
Jedna od meni boljih akcijskih komedija. Precarski je kad lik krivi bijelce za sve. :D
pogledo sam trilogiju: the Cube, Hypercube, Cube Zero.
meni dobra ideja za film ali ne sviđa mi se kraj trećeg "nastavka" jer ne saznaš ništa što bi trebo znat....
Ne znam za niti jedan Martin Lawrenceov film da ne valja. Lik je car :D
Jučer na telki pogledao Seppuku (http://www.imdb.com/title/tt0056058/), stari japanska drama koji preispituje čast i kodeks samuraja. Sveukupno gledano, fantastičan film, i žalosno je kakve kvalitetne i zanimljive filmove HTV u zadnje vrijeme pušta u negledljive termine, ovaj je počeo u 2 ujutro, sva sreća pa sam se sjetio da ga snimim. Ali što očekivati od naše televizije, bolje u dobar termin staviti super cool hollywoodski spektakl koji ne zahtijeva previše razmišljanja, nego glupi crno-bijeli film spore radnje, koji je još k tome i strane kinematografije, svi pričaju japanski i tjera te na razmišljanje o prikazanim temama.snimia sam ga pa ću ga pogledat inače gledam uvijek na HTVu japanske filmove i žalosno je to sa terminima jer niti jedan prikazan film nije bia loš za razliku od šitova koje puštaju u druge termine ...
bia je i ringu 1 i ringu 2 na htv 1 u subotu i Sreća obitelji katakuri na HTV plus prošli vikend
svi odlični filmovi a Sreća obitelji katakuri me oduševia :pray: :pray: naravno kad je od Miikea
upravo idem gledat Mortal Kombat
Gledao danas National Security zadnjih par minuta, baš mi se i ne čini nešto posebno zanimljiv, iako glumi Martin Lawrence.
Da_killah
17-11-2008, 21:27
katakuri je bio mislim pred više tjedana, i to imam snimljeno :)
al nisam gledao nijedan od horora koji su sad bili na tv-u, jedino sam the eye snimio. inače prošle godine je u motovunu bila revija starih japanskih horora koji su me oduševili...
katakuri je bio mislim pred više tjedana, i to imam snimljeno :)
al nisam gledao nijedan od horora koji su sad bili na tv-u, jedino sam the eye snimio. inače prošle godine je u motovunu bila revija starih japanskih horora koji su me oduševili...
katakuri je bia i u prošli petak također
THUNDER_DINIX
17-11-2008, 22:57
Potraga za srecom-odlican film sa Will Smithom u gl. ulozi. ukratko, Will glumi oca koji je švorc i trazi posao, nemaju gdje ziviti pa spavaju po domovima i wc-ima. teska socijala. na kraju ga ipak prime na posao
Kung fu hustle http://www.imdb.com/title/tt0373074/
po drugi put .. odlična komedija
Constantine
18-11-2008, 19:05
Pogledao sam The Dark Knight,ocekivao sam vise od filma.Nekako mi nije bas sjeo.7,79/10
Pogledao sam The Dark Knight,ocekivao sam vise od filma.Nekako mi nije bas sjeo.7,79/10
to u grubo ocjena xD
Arbiter of Change
18-11-2008, 19:24
Pirates of the Caribbean - At World's End... uglavnom, zamjerka je ista kao i u Dead Man's Chest, a to je da se u zadnja 2 filma jednostavno gubi onaj "piratey" osjećaj i ide u nekakvo čisto nepotrebno pretjerivanje (ono, Pirate King?), te je Jackov nastup nešto što jedva čekaš, slično kao i u Dark Knight sa Jokerom samo što je ovdje jedno deset puta jače jer je on (Jack) u biti jedini potpuno smiješan i općenito zabavan lik i svaka scena mu je predobra ("Hide the rum").
@AoC, jesi kužio koliko se glupo treći nastavak veže na drugi nastavak :D Katastrofa, samo jedinica valja. Čak je i Jack izgubio smisao u trećem nastavku. Ima 2-3 dobre fore, ostalo je isfurano i dosadno :yuck:
Arbiter of Change
18-11-2008, 20:13
Donekle da, ali teško da se izlizao... po meni se on ne može izlizati jer je sam za sebe persona kakve nema i zapravo ne treba izvoditi fore da bi bio smješan. Iako ima dobrih stvari (ono kad se spusti na brodu niz pijesak je dobra scena) dobro si rekao za tu kariku povezanosti... jednostavno ima napisano "muzi me za lovu" na sebi posebno čitava stvar sa onom East India kompanijom... ono, totalno van svakog konteksta i općenito nategnuto.
Inače, iskopao Army of Darkness... sutra bi to mogao pogledati. :)
King tiger
18-11-2008, 20:40
Jučer na telki pogledao Seppuku (http://www.imdb.com/title/tt0056058/), stari japanska drama koji preispituje čast i kodeks samuraja. Sveukupno gledano, fantastičan film, i žalosno je kakve kvalitetne i zanimljive filmove HTV u zadnje vrijeme pušta u negledljive termine, ovaj je počeo u 2 ujutro, sva sreća pa sam se sjetio da ga snimim. Ali što očekivati od naše televizije, bolje u dobar termin staviti super cool hollywoodski spektakl koji ne zahtijeva previše razmišljanja, nego glupi crno-bijeli film spore radnje, koji je još k tome i strane kinematografije, svi pričaju japanski i tjera te na razmišljanje o prikazanim temama.snimia sam ga pa ću ga pogledat inače gledam uvijek na HTVu japanske filmove i žalosno je to sa terminima jer niti jedan prikazan film nije bia loš za razliku od šitova koje puštaju u druge termine ...
bia je i ringu 1 i ringu 2 na htv 1 u subotu i Sreća obitelji katakuri na HTV plus prošli vikend
svi odlični filmovi a Sreća obitelji katakuri me oduševia :pray: :pray: naravno kad je od Miikea
skuzio sam da nedjeljom navečer daju japanske filmove u terminima od 1 sat navecer.
gledao sam neki japanski film s serijskim ubicom nekakvim prije jedno mjesec i pol.
ne znam kako se zove :(
Constantine
18-11-2008, 22:51
to u grubo ocjena xD
Nije dovoljno dobar da dobi 7,8 :D
THUNDER_DINIX
18-11-2008, 22:55
Forgeting Sarah Marshall-odlican film, komedija
Mr.Brooks
7.5/10
Već dugo nisam pogledao neki dobar film s Kevinom Costnerom! Zadnji njegov film što sam gledao je "Poštar" - davno!
Uglavnom, zanimljiv triller, no nekako mi je pre mlak! Nije napeto toliko!
Možda je Dexter svemu kriv..... (ako pogledate film i ako znate išta o Dexteru, skužit ćete)
[quote="Duke of Earl":2ujzovye]Jučer na telki pogledao Seppuku (http://www.imdb.com/title/tt0056058/), stari japanska drama koji preispituje čast i kodeks samuraja. Sveukupno gledano, fantastičan film, i žalosno je kakve kvalitetne i zanimljive filmove HTV u zadnje vrijeme pušta u negledljive termine, ovaj je počeo u 2 ujutro, sva sreća pa sam se sjetio da ga snimim. Ali što očekivati od naše televizije, bolje u dobar termin staviti super cool hollywoodski spektakl koji ne zahtijeva previše razmišljanja, nego glupi crno-bijeli film spore radnje, koji je još k tome i strane kinematografije, svi pričaju japanski i tjera te na razmišljanje o prikazanim temama.snimia sam ga pa ću ga pogledat inače gledam uvijek na HTVu japanske filmove i žalosno je to sa terminima jer niti jedan prikazan film nije bia loš za razliku od šitova koje puštaju u druge termine ...
skuzio sam da nedjeljom navečer daju japanske filmove u terminima od 1 sat navecer.
gledao sam neki japanski film s serijskim ubicom nekakvim prije jedno mjesec i pol.
ne znam kako se zove :([/quote:2ujzovye]
da na hrt1 japanski filmovi su svake nedjelje poslije 1 sat a subotom poslije 1 je ciklus horrora
Kostolomac
19-11-2008, 11:04
pogledao tropic thunder. začuđuje me kako su sa tako odličnom glumačkom postavom uspjeli napravit osrednju komediju. ali bilo je smiješnih scena, pokidao sam se na onu kad tuggu dijete zabija nož u leđa :rotfl:
Max Payne, nisam ostao razocaran.
Pogledo sam Tropic Thunder - odličan film, stvarno je zabavan i vrlo domišljat, vrijedi pogledat svakako..
Fred Claus - izvrsna obiteljska božićna komedija, također svakako pogledati, sigurno će u vama probuditi onaj božićni duh =)
pogledao tropic thunder. začuđuje me kako su sa tako odličnom glumačkom postavom uspjeli napravit osrednju komediju. ali bilo je smiješnih scena, pokidao sam se na onu kad tuggu dijete zabija nož u leđa :rotfl:
i ja sam ga gledao najsmijesnije mi je kad onaj baci ono dijete
Ja sam počeo gledati Tropic Thunder i odustao nakon sat vremena! :(
Max Payne, nisam ostao razocaran.
ja jesam :(
bezimeni
19-11-2008, 20:00
21 link (http://www.imdb.com/title/tt0478087/)
Zabavn i dobar film iako dosta predvidljiv.Volik kockarsku tematiku u filmovima.
THUNDER_DINIX
19-11-2008, 22:53
The Happening
8/10
Mark Walberg u gl. ulozi. film je polu horor (bar jednim dijelom), ostalim dijelom je triler. naime, biljke rasprostiru otrov koji natjera ljude na samoubojstvo. radnja filma dogadja se tokom 1 dana.
film je odlican od pocetka do 10 minuta prije kraja, a onda malo propadne. sve u svemu, super je, ako niste gledali, preporuka
Isus Bog, ne slušajte ga xD Jedino što je gore od Hulka je The Happening :rotfl:
@Thunder, zar nisi vidio tu glumu u tom filmu? Zar nisi vidio predvidljivost i monotonost čitavog filma? Zar nisi vidio lošu kvalitetu snimanja filma? Zar nisi vidio pre loše razrađenu priću? Mislim, nema nikakvog uvoda, zapleta niti raspleta, čista katastrofa. Pre plitak je film. Ima strašno puno potencijala, ali da su ga napravili jedno sat vremena dužega, sa dubljom i kompleksnije razrađenom pričom te glumcima koji znaju glumiti, film bi bio odličan. Ali ovako je na samome dnu od početaka filmske industrije, definitivno najgori ili barem jedan od najgorih filmova ikada.
Never Back Down...Jedan od boljih filmova koji sam pogledao,svaka preporuka!
THUNDER_DINIX
20-11-2008, 11:38
@Bartuc - nije bas toliko los koliko ti pricas. zadnjih 10 min ne racunam, to je malo propalo. nema bas neku razradu to je, ali sta imas vise razradjivat? virus dosao, trajao 1 dan i vjetar ga odnio dalje. sta tu imas vise filozofirat? meni nije los film
Constantine
20-11-2008, 14:18
Pogledao sam WALL-E,super film,baš mi se svidio.8,8/10
Be Kind Rewind
7/10
Pomalo dirljiva komedija! Prvih pola ure filma je kao neki uvod pa je dosta toga nepovezano i stalno mislite "aha, oko ovog će se vrtiti radnja" kad ono .....
Street kings, ok zanimacija
cak i Hugh Laurie glumi
THUNDER_DINIX
20-11-2008, 22:57
Hackers (1995)
8.5/10
Hancock ( 2008 ) ok je film
House of Wax ( 2005/2006 ) horror, sviđa mi se :D
The Scorpion King 2: Rise of a warrior ( 2008 ) jako dobar film
Iron Man ( 2008 ) smijeh, treba pogledat
Kung Fu Panda ( 2008 ) haha umiro sam od smijeha gledajuć ovo :D
Mirrors ( 2008 ) horror, ok je
Step Brothers,dosta dobar film.Vrijedi pogledat 7.5/10
Scourge92
21-11-2008, 00:45
Hancock 9/10
Wall-E 10/10
Hellboy II: The golden army 6.5/10
Kung-fu panda 8/10
James Bond Quantum of Solace 8/10
slagalica strave IV 4/10 (dosadno, a ne strašno)
NAIL GUN MASSACRE 0/10 (gledo film kod frenda, nemam pojma di ga je nabavio al znam da je smeče nad smečem, ne bih nikom preporučio) :hangin:
odgledo trilogiju gospodar prstena u jednom danu (10+ sati) 10/10
sve u svemu, u zadnje vrijeme sam gledu hrpu novih filmova i večina mi se svidjela
Evo sad sam pogledal Kronike iz Narnie : Princ Kaspian
2,5/10
loša gluma, neuvjerljive animacije mitoloških bića, i da stvar bude gora film traje 140 minuta, da sata i pol paklene dosade
jedini razlog zak sma dal 2,5 ocijenu je zbog Griffina, koji se pojavljuju u filmu, oni su onak, donekle dobro napravljeni
Arbiter of Change
21-11-2008, 21:34
Pogledao From Dusk till Dawn. Jedini film koji stvarno valja od čitave trilogije (šteta što Tarantino onako brzo umire, ali bar je dobar psihotičan lik) i ono, graniči sa kvalitetnim treš filmom, ali je svejedno jedan jako dobar film ("-Welcome to slavery. -No, thanks. I've already had a wife".) dok su nastavci srednja žalost (drugi je još ono, loš, a treći je katastrofalan).
Evo sad sam pogledal Kronike iz Narnie : Princ Kaspian
2,5/10
loša gluma, neuvjerljive animacije mitoloških bića, i da stvar bude gora film traje 140 minuta, da sata i pol paklene dosade
jedini razlog zak sma dal 2,5 ocijenu je zbog Griffina, koji se pojavljuju u filmu, oni su onak, donekle dobro napravljeni
Isus Bog, ja sam taj drek morao u kinu gledati 2 i po sata :cry: Pre strašno.
###DK###
21-11-2008, 22:46
Pogledao Troju.
Film je legendaran. :pray:
Premda sam ga gledao i prije. :D
Bob Dylan
21-11-2008, 22:49
film je prejeben ali isto gledoh ga već par puta pa :wink:
Da, meni je Troja jedan od ponajboljih filmova. Od glume, preko radnje pa sve do akcije i efekata, sve mi je perfektno. Vrlo blizu čiste desetke :pray:
I da, ima jedan događaj u filmu :D U jednoj sceni, izand Brad Pitta proleti avion u daljini :D A u to doba nije bilo niti A od Aviona... Slučajno je uletio u kadar :D Ima na youtube-u ta scena iz filma :rotfl:
Bob Dylan
21-11-2008, 23:07
Da, meni je Troja jedan od ponajboljih filmova. Od glume, preko radnje pa sve do akcije i efekata, sve mi je perfektno. Vrlo blizu čiste desetke :pray:
I da, ima jedan događaj u filmu :D U jednoj sceni, izand Brad Pitta proleti avion u daljini :D A u to doba nije bilo niti A od Aviona... Slučajno je uletio u kadar :D Ima na youtube-u ta scena iz filma :rotfl:
a tu scenu su izbacili iz filma?
Arbiter of Change
21-11-2008, 23:07
Zanimljivo da nisu to fotošopirali. :)
Nemam pojma da li su je izbacili, svaki put kažem da će je pogledati i uvijek je zaboravim :D To sam vidio po netu i na youtubeu!?
Constantine
21-11-2008, 23:21
Daj link,nemogu nac na youtube-u nikako.
Nemrem ga niti ja naći, ne znam kako su ga nazvali :?
Ali našao sam sliku:
http://bogdan.moongate.ro/images/troy_airplane.jpg
THUNDER_DINIX
22-11-2008, 00:23
Pogledao Troju.
Film je legendaran. :pray:
Premda sam ga gledao i prije. :D
ja isto odgledao, 2. puta, predobar je :pray:
Također sam gledao Troju prvi put i predobar je film
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.