Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Tucker & Dale vs Evil ima najgori trailer ikada.
Ne znam što su producenti podrazumjevali pod "trailer", ali ovo što su izdali je zapravo cijeli film prepričan i spoilan u 3 minute :(
Mislim da je ovaj najgori:
vw-Tyr6Rb6I
Doslovno prepriča cijeli film.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Onak, katastrofa od filma. Nadam se da više neće bit nastavaka.
5/10
Zadnju rečenicu možeš odmah pobrisat.
crnisokol
27-05-2011, 12:36
Harry Potter & The Half-Blood Prince
http://winfieldya.files.wordpress.com/2010/02/halfbloodprince.jpg
7,5/10
blood4me
27-05-2011, 15:26
Fast and Furious: Tokyo Drift
So much sexy..
Predobar lik, a najzesci od njih mi je onaj Han, ugl. :pray: :pray:
Fast and Furious: Tokyo Drift
So much sexy..
Predobar lik, a najzesci od njih mi je onaj Han, ugl. :pray: :pray:
sranje od filma.. najgori film u serijalu... dobro da nije mali imao 5 godina pa vozio kao šumaher
blood4me
27-05-2011, 16:05
Na pocetku i nije bas...
Tek dok ga je Han uzo za pod svoj trening, onda je posto nelos..
Al ugl. bitno je da ima akcije i dobrih auta, i treba fkors :D
crnisokol
27-05-2011, 16:47
Harry Potter & The Deathly Hallows - Part 1
http://www.coverdude.com/covers/harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-i-cd-cover-60535.jpg
Aj da je konačno Yates pohvatao konce...prilično dobar i dinamičan s odličnim početkom
8/10
Sonic_Moronic
27-05-2011, 22:05
Thin Red Line
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51S1Y4E483L._SL500_AA300_.jpg
Uživao sam gledajući ovo, ima prilično zanimljive tehnike snimanja, sa svim tim close-upima, flešbekovima, i mnogo scena gdje utihne sve osim jezivog soundtracka. Ali nekako sam dobio dojam da film forsa dubinu koju zapravo ne posjeduje, ali eto, možda ga samo nisam razumio.
bezimeni
27-05-2011, 22:08
Ima turbo dubinu i ne forsira ništa.Film je ratnička oda kakvu bi samuraji poželjeli .Remek djelo a Nick Nolte je zaslužio oskara .
blood4me
27-05-2011, 22:09
Pogledo 4. Fast and Furious
Film po meni opce nije nest.. Nema puno zgodnih treba, nema brutalno predivnih auta, nema neke jace karakterizacije likova itak..
Valjd ce 5. dio bit bolji hmhm..
Tenacious D - The Pick Of Destiny
Osto sam razočaran, očekivo sam neš više.
Sonic_Moronic
27-05-2011, 23:48
Tako je i meni bilo. Par dobrih fora, zajebantskih pjesama i to je to.
http://www.inkvizicija.com/wp-content/uploads/Valhalla-Rising-2009.jpg
nemam riječi
MasaKrisT
29-05-2011, 01:15
Tenacious D - The Pick Of Destiny
Osto sam razočaran, očekivo sam neš više.
Film koji sam sa 17 pogledao doslovno 50 puta. Naucio sve pjesme napamet, upoznao se sa radom Jack Blacka, grupom Tenacious D itd... Ugl onda mi je bio fantastican, vjerojatno bi mi bio losiji da sam ga sad isao gledati prvi put. Jedan od najdrazih filmova u sjecanju.
edit: titlovi su bili srpski i uz sve ostalo naslov je bio: IZBOR SUDBINE.
boze dragi masa stvarno me nekad iznenadjujes
MasaKrisT
29-05-2011, 01:18
Ta bilo *_*?
mawi swatki s okicama joj joj
:*
Devil Dog
29-05-2011, 10:26
Tražim komentar na film Van Diemen's Land... Iskustva? Jel ga se isplati pogledat?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/43/40-Year-OldVirginMoviePoster.jpg
Zabavna i prilično originalna komedija, upečatljivih "staloženih" nastupa (Steve Carrell i Jane Lynch).
"Bollywoodski" kraj je ftw :D
Hall Pass
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/02/hall-pass-review.jpg
Pogledajte ako volite Hangover, film je tu negdje u tom rangu!
crnisokol
29-05-2011, 15:15
Iron Man 2
http://www.tisakmedia.hr/var/ekiosk/storage/images/filmovi/znanstvena_fantastika_sf/iron_man_2_dvd/1571613-3-cro-HR/iron_man_2_dvd_lightbox.jpg
Odličan nastavak
7,5/10
http://0.tqn.com/d/movies/1/0/t/8/X/battle-la-poster3.jpg
3/10
Saks.
http://www.inkvizicija.com/wp-content/uploads/Valhalla-Rising-2009.jpg
nemam riječi
ja sam popizdio... gledao sam do kraja jedva(zaspao dvaput) i odmah sam obrisao. Sranje neviđeno -100000000000000000/0
sickpetey
30-05-2011, 00:39
@unknown-film je sam po sebi predivan,lijepo snimljen i ima odlican zvuk.
Film je i napravljen da te brainfucka i prije dosta stranica dao sam nekoliko linkova di mozes procitati
nekoliko dobrih ideja o cemu je film govorio.
Pogledo sam film i isto sam bio zbunjen do jaja...and I fucking liked it a kad sam naso neke hintove onda
mi se jos VISE svidio.
@unknown-film je sam po sebi predivan,lijepo snimljen i ima odlican zvuk.
Film je i napravljen da te brainfucka i prije dosta stranica dao sam nekoliko linkova di mozes procitati
nekoliko dobrih ideja o cemu je film govorio.
Pogledo sam film i isto sam bio zbunjen do jaja...and I fucking liked it a kad sam naso neke hintove onda
mi se jos VISE svidio.
I couldn't finish this movie last night, so I was interested in what other IMDb reviewers thought. Imagine my surprise upon reading positive review after positive review. I didn't finish them all, so there may be negative reviews out there. Since I am going to write a negative review, here are my credentials: M.A. in anthropology, graduate level courses in Old Norse language and saga literature, paper on Victor Turner and his misuse of sagas to analyze symbolic anthropology, archaeologist, practical knowledge in viking weapons and armor, both crafting them for sale and fighting in them in SCA-style combat (Society for Creative Anachronisms). My people come from Norway and Sweden and have been farmers for the last 400 years (as far back as I can trace). I also understand the berserker mindset intimately.
To start off, slaves were too highly prized to be slaughtered for entertainment. Horsefighting was the preferred Old Norse analog to gladiatorial entertainment. Real men used real swords and hacked each other to death for purposes of law, or revenge, or real wealth changing hands. Shields were just as important as swords in these duels. The overall level of filth was not only unhygienic and would have led to death, but also unlikely because the Norse were often quite vain and bathed a lot. Around 1000 AD, the ladies at the English court preferred Norse warriors to the Anglo-Saxons because they bathed regularly.
There doesn't seem to be any settlements around and the idea you could maintain a trained fighter in a wind-blown cage on a diet of gruel and no daily exercise is ludicrous. The ridiculously small boat with low gunnels could never have gone anywhere besides along a coast, much less a deep sea voyage to Canada. That boat would have never made it to the Orkneys! As for the location, one of the Christians mentions they are in Sutherland, which locates them in Scotland. I have done several bike tours in Scotland and the terrain is right, but the adaptations to the environment are all wrong. It really does take a community working together to make a living in such a land.
The upshot is that the director was probably limited in his budget, but the level of detail has an important role in making a movie. The introduction of Chrisianity into Scandinavia around 1000 AD was based on cold-blooded calculation of wealth and domination. It was not a bunch of half-starved groaty cast-offs wandering around trying to save their souls or mitigate some sort of existential psychological pain inside their heads. Any Old Norse warrior would laugh or be insulted by such a characterization (or both!).
If this was supposed to be some sort of oblique view of what modern soldiers are going through in their psychological difficulties with incipient PTSD, it fails miserably. There is more than a little bureaucracy in any structured warrior grouping and certainly in the Viking Age. Read a little about the Jomsvikings if you don't believe me. This movie was all about fantasies - fantasies driven by very little knowledge of what life was like back then or what life is like now. If you want a REAL look at combat and the mindset of the vikings, go to the sagas first, and then do a little more digging into the mythology and skaldic verse. I suggest Njals Saga, Egils Saga or Grettirs Saga as good places to start. Njals Saga especially has a good look at the introduction of Christianity into Iceland.
As I have said many times before, "No anthropologists were harmed in the making of this film."
nuff said
film je govno najvece. eto
sickpetey
30-05-2011, 01:17
Meni se svidja a vas ko %6$/ :D
MILF hunter
30-05-2011, 01:21
Zar ne možeš to nekako svojim riječima napisati? U zadnje vrijeme je baš postao trend kopirati tuđe osvrte s drugih stranica, ili jednostavno naslagati nekoliko youtube recenzija. Rijetko kad ovdje pročitam neku konstruktivnu kritiku filma, uglavnom je riječ o nekakvim usađenim mišljenjima i gore spomenutim tuđim osvrtima. Zar je toliki problem napisati vlastito viđenje filma, ono što si SAM pomislio nakon što si ga pogledao? Jebeš imdb i jebeš youtube, pa ne trčiš valda odmah tamo vidjeti što drugi misle nakon što završiš s filmom? Al' baš sam to primjetio ovdje, npr. netko napiše da je film govno i onda citira tuđa mišljenja kad mu se postavi pitanje zbog čega je govno. Nema veze ako se slažeš 100% s tim recenzijama, svejedno daj se raspiši, misli za sebe, raspravljaj, razvijaj retoriku. Ja pročitam svaki post ovdje i gušt mi je čitati argumentirane stavove forumaša, neovisno o tome slažem li se s njima ili ne. Al' neam baš volje gledati 12-minutni youtube klip gdje adolescenti pokušavaju na "duhovit" način isprdati film, ili čitati tuđe rece. Raspravljam ovdje, ne na imdb-u i ne s nekim johnny87 iz New Orleansa.
edit: odnosilo se na unknowna...
Zar ne možeš to nekako svojim riječima napisati? U zadnje vrijeme je baš postao trend kopirati tuđe osvrte s drugih stranica, ili jednostavno naslagati nekoliko youtube recenzija. Rijetko kad ovdje pročitam neku konstruktivnu kritiku filma, uglavnom je riječ o nekakvim usađenim mišljenjima i gore spomenutim tuđim osvrtima. Zar je toliki problem napisati vlastito viđenje filma, ono što si SAM pomislio nakon što si ga pogledao? dragaš imdb i dragaš youtube, pa ne trčiš valda odmah tamo vidjeti što drugi misle nakon što završiš s filmom? Al' baš sam to primjetio ovdje, npr. netko napiše da je film govno i onda citira tuđa mišljenja kad mu se postavi pitanje zbog čega je govno. Nema veze ako se slažeš 100% s tim recenzijama, svejedno daj se raspiši, misli za sebe, raspravljaj, razvijaj retoriku. Ja pročitam svaki post ovdje i gušt mi je čitati argumentirane stavove forumaša, neovisno o tome slažem li se s njima ili ne. Al' neam baš volje gledati 12-minutni youtube klip gdje adolescenti pokušavaju na "duhovit" način isprdati film, ili čitati tuđe rece. Raspravljam ovdje, ne na imdb-u i ne s nekim johnny87 iz New Orleansa.
edit: odnosilo se na unknowna...
aj prestani trolati... kao ti si najpametniji mi smo ovdje svi budale...
MILF hunter
30-05-2011, 10:33
Ne trolam, smrtno sam ozbiljan.
Pa sta, fino ti je covjek sve rekao. Nikakvo trollanje nije u pitanju
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a0/PowerNightTitle.jpg
"The Power of Nightmares", 3-satni dokumentarni mini-serijal Adama Curtisa, o suvremenom političkom vodstvu velikih sila na temelju takozvanog globalnog terorizma.
Temeljna okosnica su dvije "iste, ali različite" strane; neokozervativni političari na zapadu i islamski revolucionisti na istoku. Oboje željni moći, slave, alkohola i kurvi, i oboje prilično moralno nekompromisni.
Ako je suditi po serijalu, teroristi su ništa drugo nego li napuhana priča koja neokozervativcima služi kao nužno zlo od kojeg trebaju štiti svoj jadan i napaćen narod*.
Ono što je poseban bonus u ovom dokumentarcu je ipak objašnjavanje islamskog extremističkog mentaliteta putem povjesnih činjenica i religijskih nazora. Teško je popamtiti sva imena, ali lakše je shvatiti razloge zbog kojih rade takva sranja (svom narodu, a ne zapadu).
Uglavnom, odlično štivo, informativno i vrlo, well.. popularno, da tako kažem. Naravno, informacije i pouku ipak treba uzeti sa zrncem dvojbe ^^
*a možda je ovo napuhani dokumentarac koji služi liberalima da štite narod od konzervativaca
da, Admire, vidio sam link na tvoj Fejsu :D
http://i.imgur.com/OWkMn.jpg
Poprilično zadovoljan filmom!
8/10
crnisokol
30-05-2011, 13:35
In America
http://images-eu.amazon.com/images/P/B0001B3YQA.02.LZZZZZZZ.jpg
Dobar prikaz doseljenja Irske obitelji u Ameriku i njihovo snalaženje u novoj sredini, te suočavanja s prošlošću
7,5/10
tigerija
30-05-2011, 17:42
Meni je unknown bio dosta dobar film. Bolji od večine koji izlaze danas.
Jedini problem koji sam uvidio u filmu jest pred kraj kad se sve počinje wrappat. Nekako mi je sve prisiljeno i previše scena koje gube vezu sa ostatkom filma.
Ko da su bačene tu iz nekog čudnog razloga, možda je to onome tko je pisao skriptu bilo cool pošto bi im film ispao pre kratak.
Često se to dešava kada moraju razrješit priču u filmu.
Slično kao Inception, samo šta inception nije imao problema sa razješavanjem priče, ali je imao problema sa suvišnim scenama, James Bond scene kako ja to zovem.
Pream općoj ljestvisi
Inception bi ocjenio sa 7/10
A Unknown sa 7.5/10
A kada bi usporešivao filmove, Inceptio bi im bio malo bolji.
bezimeni
30-05-2011, 18:21
Svašta :( .Uspoređivati filmčinu sa Unknown koji je nakon polovice totalno neuvjerljiv , klišejiziran i hebeno prevaziđen .
Windwalker
30-05-2011, 18:33
Svašta :( .Uspoređivati filmčinu sa Unknown koji je nakon polovice totalno neuvjerljiv , klišejiziran i hebeno prevaziđen .
Pa Inception je od početka takav, tako da ispada da je ovaj drugi film barem duplo bolji.
Sgt. Bull
30-05-2011, 18:41
Da, barem je Inception pun klišeja. I svako malo vidimo sličan film.
http://lolpics.se/pics/482.jpg
MILF hunter
30-05-2011, 19:03
Unknown nije loš, al' apsolutno sve, DOSLOVNO sve u filmu je već viđeno prije 20+ godina. Stravično neoriginalan i predvidljiv, po ničemu poseban, a i Liam Neeson mi je dopizdio. Uvijek ista, dosadna faca i još dosadnije uloge.
tigerija
30-05-2011, 20:48
Pa priča u Unknown je čistom obična, ništa posebno. Inception je imao originalnu temu i priču.
Ali svejedno mi je Unknown malo bolji.
Inception mi jednostavno nije nešto. Ali ima 8.9 na IMDB. Pa je očito punima dobar.
bezimeni
30-05-2011, 20:56
Ma štima .Svatko ima svoj ukus.Ali meni je fascinantno kako si baš ta dva filma našao uspoređivati .Nemaju apsolutno ništa slično .Nisu na istoj produkcijskoj razini i potpuno su različite priče i atmosfere .Unknown si mogao usporediti s npr . puno boljim Jason Bourneom ili nešto sl. Ovaj Unknown je napravljen samo zahvaljujući odličnom Takenu u kojem se Liam Neeson odlično snašao pa su pokušali napraviti nešto slično .Što se IMDB-a tiče Unknown će vremenom pasti vrlo blizu šestici .
Mamurluk 2 7/10
Jak je film iako ga kritika baš i ne mazi. Za nasmijat se skroz ok. Može i treci šta se mene tice :)
Vi svi forsirate filmove i njihovu "dubokoumnost". Ili uzivas ili ne uzivas u njima ma kako dobri/losi bili. Ja one kriticare uopce nedozivljavam niti gledam ocijene na imdbu. Ima filmova koje su ocijenili previse a ima i onih s premalom......Pogledas sam i odlucis. I sam ga sebi interpretiras
sign
koliko sam samo prije procitao hvaljenih recenzija, pogledam film i ono golo govno
Zato ja čitam samo Eberta. :(
Sgt. Bull
31-05-2011, 01:53
Vi svi forsirate filmove i njihovu "dubokoumnost". Ili uzivas ili ne uzivas u njima ma kako dobri/losi bili. Ja one kriticare uopce nedozivljavam niti gledam ocijene na imdbu. Ima filmova koje su ocijenili previse a ima i onih s premalom......Pogledas sam i odlucis. I sam ga sebi interpretiras
Ako misliš na forsanje Inceptiona i sličnih, daleko je to od "dubokoumnosti" Pogledaj Tarkovskog i slične pa pričaj o 'dubokoumnosti' i sranjima. Ja ni za 100 godina neću skontat neke scene niti šta je sa njima pisac htio reći. Zato sam i prestao gledati te "klasike" od kojih te zaboli svaka kost nakon gledanja.
Pogledao Bloodrayne 2 - Deliverance. Volim loše filmove. Sutra je na redu trojka.
Ako misliš na forsanje Inceptiona i sličnih, daleko je to od "dubokoumnosti" Pogledaj Tarkovskog i slične pa pričaj o 'dubokoumnosti' i sranjima. Ja ni za 100 godina neću skontat neke scene niti šta je sa njima pisac htio reći.
Nije stvar u tome da ti skuzis sta je on htio reci s tim, nego tvoja interpretacija
Zato sam i prestao gledati te "klasike" od kojih te zaboli svaka kost nakon gledanja.
...
croat1gamer
31-05-2011, 05:43
Slicno je bilo u threadu art filmovi, u pljuvacnici.
Primjerice ovo:
Subject: "Art" filmovi i kritičari (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?p=1472468#p1472468)
1. Art filmovi su fajn, dok god te netko ne uvjerava u svoju interpretaciju. Onda su zakurac.
2. Kriticari su precijenjeni, plus sto dublje rijeci koriste, to manje veze ima s filmom.
3. Nitko nezna sto je umjetnost. Citaj onaj 'igre = umjetnost ?' topic da vidis sto mislim.
4. Gledanjem art filmova jer to imaju u nazivu podrzavas hipstere i postajes jedan od njih.
Kostolomac
31-05-2011, 10:01
Pogledao Bloodrayne 2 - Deliverance. Volim loše filmove. Sutra je na redu trojka.
U u, javi jel valja.
Volim kad se sere po kritičarima <3
Zato jer je neki nasumični forumaš/imdbaš puno bolji referent za procjenu kvalitete filma, jelda?
Moje misljenje je meni na prvom mjestu, tek onda idu svi ostali.
Jebo ja svoju pamet ako meni netko prvo mora reci jel film valja ili ne.
Ma poanta čitanja recenzija je u tome da vidiš ono što ti je promaklo i "nadogradiš" ono što si uspio primjetiti. Ne iz jedne nego iz više njih. Nešto će se kristalizirati iz svega toga, sigurno.
Barem bi to dobre recenzije trebale raditi. Obraćanje pozornosti samo na ukupnu ocjenu filma nije ni dobro referiranje ni dobro recenziranje.
Samo kažem, ljudi koji se bave recenziranjem profesionalno ipak bolje znaju od Killer_Master33.
U u, javi jel valja.
Snimano je u Zagrebu! Mora valjati!
Also, pogledah UnknownSi meni je film možda 15-20 min. predug! Ne mislim da je zadnjih 20 min. filma nepotrebno, nego jednostavno mi je bio naporan! Ali ono, film je u redu i sasvim gledljiv, ako izuzmemo klišej scene koje su "bitne" za razvoj radnje (nema signala na mobu, europski grad=smrt na svakom uglu...)!
E da, moram priznati da mije u nekim momentima (kad odgledaš film do kraja, skužiš) priča previše nategnuta, tj. nije uvjerljiva!
Ona bolničarka koja mu je dala kontakt s onim starim tipom, zašto je to napravila?? Ko da je znala nešto, ali u stvari nije ništa, kako film prikazuje!
tigerija
31-05-2011, 10:56
Ma, meni je film ili dobar ili nije. Ako je film dobio 10/10 ne znači da će meni biti dobar. Ili ako dobije 1/10. Dobor onda će mi vjerojatno biti loš :D.
Ja prije negko filma pogledam ocjenu na IMDB, pročtam najmanje jedan review. I pogledam Youtube Trailer, a ako izgleda jako dobro onda ili ne gledam trailer ili samo na kratko.
Da Frky. To sam ja par posta prije opisao baš.
_baldrick
31-05-2011, 11:13
2. Kriticari su precijenjeni, plus sto dublje rijeci koriste, to manje veze ima s filmom.
nije, nego si ti glup pa ne razumeš duboke reči
za to krivi samo sebe
crnisokol
31-05-2011, 11:34
Taken
http://www.fak-tvojfilm.net/wp-content/uploads/2011/03/TakenQuad-r.jpg
Dobar...dinamičan i zanimljiv, s dobrim akcijskim scenama zahvaljujući odličnoj režiji s dobrim Neesonom u glavnoj ulozi..
7,5/10
Lord Ragnarok
31-05-2011, 12:26
tucker and dale vs evil.
6.5/10
meh..
Od vas svih je jedino Mr. Kid A razumio sta sam htio reci
Reko, ajd da i to pogledam, kad je već Boz spomenuo...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b8/Bloodrayne.jpg
Ostao sam više nego ugodno iznenađen. BloodRayne je ispao jedan jako dobar akcijski horor.
Ne znam gdje da počnem, film ima toliko dobrih highlighta.
Prvo, režija - Uwe Boll se možda nije iskazao nekim svojim filmovima kao dobar redatelj, ali s ovim je odradio odličan posao. Film drži konstantan ugodni tempo koji vam omogućuje taman toliko pažnje da pohvatate baš sve detalje, a ne pređe u zamornu priču. Akcijske scene su jako dobro režirane, close-up kamera u tim trenucima odlično naglašava krvave detalje.
Ali iako je režija odlična, ono što briljira u BloodRayne jest scenarij, koji počiva na dosjetljivim i inteligentnim dijalozima poput "-Hej, gle, vampir! - Ubijmo ga! - Da! - Ubili smo ga. - Naša misija je gotova. Idemo dalje. - Tako je!"
Zanimljiva radnja i atmosfera su još jedan bonus. Skupina pozitivaca, tzv. "Društvo sumpora" (The Brimstone Society) u borbi protiv vječnog zla pruža pametnu alegoriju na današnja društvena zbivanja. Jedva čekam nastavak pogledati, vjerojatno će biti nekakve dogodovštine Kluba natrija.
Većina performansi leži na leđima prekrasne Kristanne Loken, no najuvjerljivije uloge su možda one od sporednih likova, poput glavnom negativca kojeg glumi Ben Kingsley. Njegov glumački talent dobrano dolazi do izražaja dok glumi vampirskog gospodara koji očigledno uživa sjedeći 24 sata dnevno na svom tronu i gledajući u prazno.
Michael Madsen je upečatljiv kao vođa Društva sumpora, a svoj vjerni mač ne ispušta iz ruke baš niti jednom prilikom.
Sve u svemu, odličan film!
2/10
ocjena više zbog nenamjerno suludo smješnih scena klanja i zgođušne Kristanne
Sad odo pogledati onaj trash od Tarskovskyijevog "Stalkera".
:pray: :pray: :pray:
OT
PogledaoSThe american.
7/10
Ok film.
Mafioz0r
31-05-2011, 18:15
Vezano za Bloodrayne i Uwe Bolla:
faASWINSgJY
Mislio sam da je zajebancija dok nisam pogledao IMDb, jebem ti život :(
Dennis
V1zFeHJzS5E
Kratki danski film o povučenom bodybuilderu i njegovom neuspješnom izletu u društvo.
MasaKrisT
01-06-2011, 00:51
Unknown
http://www.imdb.com/title/tt1401152/
Neloš triler. Neeson me odusevio u Takenu, jednostavno mi pase njegova pojava ,tako da i tu fino nosi film. Prica je solidna,par elemenata iznenađenja koji se daju naslutiti ako se upregnu mozdane vijuge. Soundtrack gotovo da i ne postoji, ono sto ga ima je dobro. Par nategnutih scena i kliseja( zasto je morala biti zenska,zasto taxist nije mogao biti random dewd? i tako)
Ugl ,solidnih 6,5/10.
tigerija
01-06-2011, 12:51
MasaKrisT, mislim da ako nije toga bilo što si ti naveo u spoileru film bi bio mnogo dosadniji. Nebi imali kako pokrit rupe.
crnisokol
01-06-2011, 14:41
Machete
http://whatwouldtotowatch.com/wp-content/uploads/2011/01/Machete-DVD-art.jpg
Dobra trešina 8)
7,5/10
MasaKrisT
01-06-2011, 16:45
MasaKrisT, mislim da ako nije toga bilo što si ti naveo u spoileru film bi bio mnogo dosadniji. Nebi imali kako pokrit rupe.
A neznam ,dalo se nesto smislit, mislim ovo je toliko puta vidjeno i u akcijskim filmovima(Transporter mi prvi pada na pamet) i u trilerima(Bourne-ovi).
I dascena pada auta sa mosta i usporavanje vremena,nagib u autu, cista kopija Inceptiona,besramno.
http://www.imdb.com/title/tt0070723/
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/13/Soylent_green.jpg/220px-Soylent_green.jpg
SVpN312hYgU
film me navukao da ga pogledam zbog trailera... pogledajte trailer pa će te vidjeti zašto
7/10 solidan sci-fi film
Dreamer Deceiver
01-06-2011, 22:12
dobra priča, ali izvedba je malo sjebana
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0f/BloodRayne_II_-_Deliverance_Coverart.png
Jako dobar nastavak odlične akcijske ekstravaganze.
Uwe Boll se okušao u nekom novom settingu, pa tako sumorni gotičarski stil prvog dijela ovdje zamjenuje bezakonje i surovost divljeg zapada. Odlična fotografija Mathiasa Neumanna dobro dočarava polumračne interijere američkog zapada, polumračne eksterijere, mračne šume, tamne blatne močvare i jednu sniježnu planinu.
Režija je puno pitomija nego u prvom dijelu pa tako ovdje Uwe daje gledateljima više nego dovoljno vremena da shvate što se događa. Za razliku od prvog dijela u kojem je frenetična akcija i bujna radnja možda nekoga ostavila zbunjenim, u drugom dijelu je radnja mnogo sporija, a nerjetko imate scene u kojima možete gledati kako jedan lik puca u drugoga i po par minuta.
Scenarij je napredovao. Naime, likovi sada često u dijalozima koriste pridjeve (Dobro došli u ovo mirnoSselo; Ubiti ću te, prljaviSvampiru!), a nerjetko i pokoji lik ubaci pametnu dosjetku (pogotovo na kraju filma, kad jedan od sporednih likova uspoređuje život s muškim spolnim organom).
....
Sve u svemu, nakon što film pogledate pod fast forwardom jer je je*eno nesnošljiv, zapitate se nekoliko stvari..
- Čime Billy the Kid (the Vampire the Moron) pere odjeću od krvi? - Kad je Rayne promjenila boju očiju? - Koliko je pornića snimila od radnje prošlog filma? - Ako im je krv "a meal", što im je onda "a drink"? - Zašto se nitko ne pokušava imalo pomaknuti kad netko cilja u njih?
Nevjerojatno, ali nastavak je ekšuali gori od prvog dijela (koji je bio šrot, ali očigledan šrot; ovdje se čak trude napraviti nešto pretenciozno) xD
Uwe, Uwe, na pogrebu ti film snimali...
1/10
Da se nadovežem, Bloodrayne 3...
Bolji je od dvojke u tome što je lošiji, i što ispravlja jednu veliku manu dvojke, a to je nedostatak golotinje. Makar postoje debili na netu koji se bune da je ima previše. Da. Kajgod. Riječi.
Nego, da. Crnokosa Rayne, bljeda ko zid, sa mačevima umjesto sa... onim... tonfa-butterfly-dvosječivo-whatever. I par naših glumaca i glumica bude golo i/ili ubijeno.
Posebno je zanimljiv scenarij, odnosno dijalog u istom. Na nekoliko navrata zvuči kao da je pisan na turskom, preveden na njemački, s njemačkog na francuski, i na kraju s francuskog na engleski, i da ga čitaju švedski glumci. "He went there and caused an assault". He what now?
2/10.
Kostolomac
01-06-2011, 23:41
Omg, definitivno moram pogledat i dvojku i trojku xD
Pogledao Tucker & Dale vs Evil, dobra komedija.
Paranormal Activity 1 und 2
Jedino što mi je super je što je sve snimano kučnom kamerom (ustvari tako izgleda), ostatak je mnogo dosadan osim par scena na kraju kada se napokon pocnu mrcvariti.
Draže mi je bilo popkanje treb... aj to nije bitno :p
Windwalker
02-06-2011, 10:56
Aerial_51, sviđaju mi se tvoje recenzije tih Bollovih remek-djela. Sad možda i drugi i treći pogledam.
Nego, pogledajte Bollov Rampage. Taj je stvarno dobar. Bez zajebancije. Za 7 do 8 dobar (od 10). S normalnim kriterijem ocjenjivanja.
tigerija
02-06-2011, 11:01
Rampage mi je bio dobar film da. Ima dosta dobar twist lol.
Windwalker
02-06-2011, 11:09
Da. A čak ima i dobar scenarij. Ono njihovo filozofiranje mi je bilo dobro.
I gluma, izgleda pomalo sirovo, no realno.
Istina, ima film mušica, nije savršen, no bolji mi je od mnogih hollywoodskih u zadnje vrijeme.
Hmmm, Rampage, kažeš... I'll check it out. ^^
Jedino što mi je super je što je sve snimano kučnom kamerom (ustvari tako izgleda), ostatak je mnogo dosadan osim par scena na kraju kada se napokon pocnu mrcvariti.
Spoiler tardu.
Jel moguce da jedan covjek moze biti ovoliko nepismen?
beba nema zvečku
02-06-2011, 14:11
čovjek se žuril da napiše svoje dojmove pa zato izgleda ko da je nepismen
Čovjek stalno onda negdje žuri.
Čovjek stalno onda negdje žuri.
Kao iteb ba da ispaneš najpametan u ova big brader kuča
_baldrick
02-06-2011, 18:57
jedino što riderovim rečenicama nedostaje jeste jedna zapetica. nije to nikakav work of art, ali pravopisno su vrlo dobre.
meni, recimo, smeta pogrešna upotreba prideva "jako", as in:
"Jako dobar nastavak odlične akcijske ekstravaganze."
mogao bi da kažeš "švarceneger je vrlo jak", ali ne i "švarceneger je jako snažan". umesto "jako" može se koristiti svašta, a najzastupljenije je "vrlo"
pored "jako", smetaju i "užasno" ("užasno mnogo vremena") i "istu" (i varijacije - "odgledao sam trejler za igru, pa sam onda kupio istu")
mene samo smetaju debili koji mjesaju "jer" sa "jeli" i "sumljam" sa "sumnjam"...ovo ostalo mi je nebitno,ipak je ovo forum a ne nastava hrvatskog jezika..
Sonic_Moronic
02-06-2011, 19:23
Prvo gledam koji vrag misliš s tim sumljam, a onda guglam i nađem ovakve teme:
http://www.dernek.ba/procitaj/1/74312/4
stvarno sam izgubljena.
pitam sve na MSN..i svi mi daju mjesane odgovore.
Dali je pravilno reci sumnjam ili sumljam?
:pray:
Sgt. Bull
02-06-2011, 19:27
Dernek.ba - leglo ljudskog otpada. Za cenzure, na internetovima.
Meni osobno nikako nije jasno kako ljudi prevrću č i ć :(
Ok, wow...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/00/Rampage_Boll.jpg
Ne mogu vjerovati, film Uwe Bolla koji nije smeće ^^
Eto, valjda je Uwe polako počeo učiti. Film definitivno nije odličan, nije ni jako dobar, ali je sasvim solidan. U usporedbi s njegovim prijašnjim radovima, ovo je miljama naprijed.
Režija nije loša, mada pati od nekakvih početničkih mana. Prva polovica filma je puna flashforwarda što umanjuje tenziju jer vam dobrano već kažu što će Bill (glavni lik) napraviti. Editiranje je nekonzistentno, pa se pojavljuje par whiteflash prijelaza koji izgledaju amaterski, na par mjesta uleti neki dutch shot bez razloga ili kamera naglo zumira kad to nije ni potrebno itd.
Uglavnom, ima propusta, ali ništa užasno kao prije.
Fotografija je puno uglađenija nego inače kod Uwea, likovi imaju svoje mjesto u kadrovima, ima i zanimljivih kamera (scena u frizerskom salonu (xBvSg9oeM8k)Spada na pamet). Eventualni problem može predstavljati "cloverfieldska" kamera i činjenica da iz nekog razloga kamera stalno mijenja fokus (likovi ulaze i izlaze iz fokusa u istom kadru).. vjerojatno ima i nekog smisla (stvaranje neugode i dočaravanje psihičke nestabilnosti lika), ali zapravo izaziva problem kod gledanja, pogotovo u scenama kad za to nema nikakve potrebe.
Uwe Boll je pisao i scenarij za ovo, a scenarij je možda i najslabija točka. Film je prilično izravan "Postal meets GTA" događaj, bez nekih dubljih kontemplacija, mada ima materijala za povlačenje aforizama. Scena u staračkom Bingo domu (J_DbV5bw4s4)Sje prilično dobra alegorija, mada je .. nekako.. kontra poante filma. Zapravo, teško je shvatiti koja je poanta jer film ima par djelova koji su jednostavno kontradiktorni ideji glavnom lika. Teško je i neuvjerljivo uzeti u obzir motive glavnog lika, ali eto... nije bitno toliko, glavno da je Uwe shvatio kako snimati film. Nekovencionalan kraj je možda i još jedan plus za film.
E, da, uloge. Brendan Fletcher, koji glumi glavnog lika, je zapravo jako dobar. Defitivan bonus u filmu. Roditelji su mu, on the other side, kao neka ekipa koja je upravo došla na snimanje neke epizode Dobro Jutro Hrvatska.
Uglavnom, korak naprijed za Bolla. Ne znam kavki su mu kasniji filmovi (ovaj je iz 2009), ali se nadam da se čovjek popravio :D
6/10
the fuck, kolko sam ovog napisao O_o
Pogledao Hangover 2
Užas.
2/10
Jej, pogledao X-Men First Class ^___^
Sasvim ok.. očekivao sam malo više though, valjda me TDK razmazio :P
I mene. Radili su prokleto dobre CD-e.
tigerija
03-06-2011, 06:21
Meni osobno nikako nije jasno kako ljudi prevrću č i ć :(
Meni nije jasno zašto hrvati imaju č i ć. Stvarno nepotrebno jer je razilka skoro pa zanemariva. :)
Death By Sexy
03-06-2011, 06:50
Ja sam iz Međimurja, mi imamo samo č i ne sibilariziramo. ;(
bezimeni
03-06-2011, 07:57
The Hangover Part II
Prvi dio je bolji ali nije ni ovaj loš .Ima dobre zajebancije sam kaj cijelo vrijeme imaš deja vu .Gledati ako niste previše zahtjevni .
6/10
http://3.bp.blogspot.com/-2Mf5svO1ybk/TcVABWX7ciI/AAAAAAAAACo/5cv0tbZnVCY/s1600/priest_movie.jpg
Jao boze dragi. Svasta sam radio samo nisam gledao film. Odem na forum, browsam nesto po wikipediji, svasta. Totalno nezanimljivo i ugasim nakon 40 minuta
zar je toliko lose? ja sam mislio po traileru da bi mogao biti iznadprosjecan filmic...budem ga ipak pogledao =P
Sonic_Moronic
03-06-2011, 11:23
To po plakatu vidiš da ne valja lol.
zar je toliko lose? ja sam mislio po traileru da bi mogao biti iznadprosjecan filmic...budem ga ipak pogledao =P
A i ja sam bas nesto ocekivao moram priznati ali eto mi kurac na kraju
tigerija
03-06-2011, 11:33
To je radio isti koji je radio i onaj glupi film... kako se zove... ne mogu se sjetiti. Isto nešto s demonima i anđelima. Ajde me netko podsjeti.
V for Vendetta http://www.imdb.com/title/tt0434409/
9/10
Gledao ponovno nakon par godina i čak mi je bolji nego kod prvog gledanja. Sigurno jedan od dražih filmova uopće. Pretpostavljam da se neće svidjeti baš svima, ali definitivno preporuka s moje strane.
Devil Dog
04-06-2011, 11:14
Zašto nije 10/10?
Ne dajem često 10/10 jer rijetko je nešto u životu savršeno. Postoje 3-4 filma kojima mogu bez problema dati čistu desetku, a V for Vendetta nije jedan od njih :).
Film nije ni za pet, al bože moj, tvoj ukus, tvoja ocjena.
Bljuv od filma, 5/10 bi bila max ocjena.
Constantine
04-06-2011, 12:13
Bljuv od filma, 5/10 bi bila max ocjena.
ne sviđa ti se :O
Devil Dog
04-06-2011, 12:23
Ne voli anarhiste...
tigerija
04-06-2011, 13:14
lol na 10/10 savršeno. Nemoš tako ocjenjivat. Savršeno, haha. :P
Savršeno = najbolje što postoji? Ili bolje od najboljeg što postoji?
Nego, pogledah Donnie Darko
Veoma simpatican film moram priznati, 6/10.
The Curious Case of Benjamin Button
Prva je polovica filma odlična, druga i ne baš toliko. Previše se fokusira na romansu između likova između kojih i nema baš neke kemije. I ono, ako je Benjamin samo tjelesno rođen kao starac, zašto u starosti ima mentalitet djeteta? Čekaj, zar nebi ustvari trebao biti starac sa izgledom djeteta? Neznam, nema mi smisla. Kao da su to napravili čisto zbog toga da ispadne više dramatično. Unatoč tome, dobar je film i isplati ga se pogledati ako volite drame. 7.5/10
Wishmaster
04-06-2011, 20:37
A ima smisla to što je rođen ko' starac i pomlađuje se... :roll:
Your point is invalid!
>_>
To nije dio filma koji treba imati smisla, rodio se takav i to je dovoljno objašnjenje. Ono o čemu ja pričam je da su napravili nekakve temelje za lika - način na koji funkcionira i kasnije to izmjenili bez ikakvog dobrog razloga.
beba nema zvečku
04-06-2011, 21:30
Kelly's Heroes (http://www.imdb.com/title/tt0065938/)
http://www.impawards.com/1970/posters/kellys_heroes.jpg
Svako tko je gledao "Napad na Orlovo gnijezdo" i igrao Return to Castle Wolfenstein složit će se da postoji puno poveznica između filma i igre, tako je i slučaju s ovim filmom, možemo naći puno poveznica sa jednom igrom. Kojom? Pa prikladno je da se radi o Wolfenstein : Enemy Territoriyu. Film ima onu istu zajebanstko-ozbiljnu atomsferu (znam da ovo zvuči glupo) kao i igra, čak se i u jednoj sceni pojavljuje rifla. Kao još jedan razlog zašto pogledati film tu je odlična izvedba Donalda Sutherlanda koji je utjeljovio nekakvo pred hippija.
KuStsFW4EmQ&feature=related
http://images.allmoviephoto.com/2010_True_Grit/2010_true_grit_poster_002.jpg
predobar film, 2 sata proletjelo samo tako :D
stvarno preporuka
Sgt. Bull
04-06-2011, 23:01
Die Hard
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7e/Die_hard.jpg/220px-Die_hard.jpg
5\5 Apsolutno savršenstvo akcijskog filma. Uz Bornovu trilogiju ofc.
Sonic_Moronic
05-06-2011, 08:41
http://www.imdb.com/title/tt0051378/
Sad je na HRT-u, francuski noir film sa divnim soundtrack-om Milesa Davisa. Nisam gledo od početka pa ću nabavit kasnije, ali čini se odličan :thumbs2:
Karlo_from_Bjelovar
05-06-2011, 08:42
mkay, pričao mi je frend o nekom "novijem filmu" u kojem otac ima sina, i šta god sin zatraži ovaj mu dopušta...
jel zna itko naziv?
http://www.imdb.com/title/tt0051378/
Sad je na HRT-u, francuski noir film sa divnim soundtrack-om Milesa Davisa. Nisam gledo od početka pa ću nabavit kasnije, ali čini se odličan :thumbs2:
Dobar je soundtrack bas
crnisokol
05-06-2011, 09:15
Neil Young: Heart of Gold
http://www.globalwebcasters.com/images/divx/neil-young-heart-of-gold.jpg
Ok...inače ne znam nijednu njegovu pjesmu, al sad namjeravam to ispraviti :D
6,5/10
Hanna
http://the-reviewer.net/wp-content/uploads/hanna.jpg
Ok, film ima malu djevojku koja ubija bez problema jer je njen otac nju naučio, i to je otprilike to tj. to je pozitivna strana filma i većinom se na to fokusira!
Negativna strana filma je priča i razvoj radnje tj. prikaz radnje, ima mali milijon rupa (dobro ajde pretjerujem, ali kužite)!
I tako imamo oca koji je malu Hannu istrenirao da ubije ubojicu Hannine majke (neću previše otkrivati) što nema smisla jer je legenda mogao i sam to napraviti, ali ne, tip ode na plivanje veći dio filma i dođe negdje i poubija neke ljude što ga prate i to je to, jedino se još posvađa s Hannom na kraju filma i "spasi je", also dobije batine od 1 tipa kojeg je Hanna namlatila bez problema uz još dvojicu!
E da, oni su kao živili u šumi i otac ju je naučio svim mogućim znanjem ali joj nije objasnio što je svjetlo ili tako neke kućne aparature.... mislim, ako šalješ nekoga da nekog ubije, nije li dobro da se ta osoba nauči bled-inati u okolinu, a ne da dobije živčani kad vidi TV??
Nadalje, imam Hannu 15god. , sama piči po svijetu (od Maroka do Španjolske se snašla) do Njemačke da bi tek tamo dobila putovnicu da može putovati, KAKO JE UOPĆE DOŠLA DO TAMO!!!!
Also, djevojka je pokupila strijelu i od svoje ruke napravila luk, the fuck??? Ali ajde, ona je supervojnik, ona to može!
Neću više.... neda mi se!
5/10 čisto zbog prvog djela filma koji je sasvim solidan dok je rasplet loš!
_baldrick
05-06-2011, 13:51
savršeno = nema mane
Devil Dog
05-06-2011, 15:24
Još je u nazivu "Adapt or die" :rotfl:
bil je danas na hrt2 L'ASCENSEUR POUR L'ECHAFAUD odličan film ponavljanje će u 3:43 na hrt1!
soundtrack tog filma mi je inače najdraži album milesa davisa. :D
NNmbDg5UV_c
Henrys Crime 8/10
Keanu se vratija u svom stilu. Vera Farmiga odlicna.
http://www.imdb.com/title/tt1220888/
Arbiter of Change
05-06-2011, 21:32
Reprizirao film, a ne pišu mi se isti dojmovi 2 puta.
Pogledao Red Cliff, četverosatnoSremek djelo kineske kinematografije (ipak sam pogledao originalnu verziju iz 2008. godine, a ne ovu srezanu).
Slobodno ga mogu preporučiti svim ljubiteljima povijesne akcije sa realnim primjesama (više-manje je povijesno točan, posebno nama koji ne poznajemo toliko kinesku povijest, što ga čini još zanimljivijim) jer ne pati [previše]Sod sindroma Kineske opere (ono, ljudi skakuću na žicama i slično) nego je utemeljen u stvarnosti. Smješten u period Triju Kraljevstava i brojni likovi će biti poznati, što izgledom što imenom, onima koji su možda igrali igre tipa Dynasty Warriors. Jednostavno, moram priznati da je film odličan, od same vizualne prezentacije, filozofskog dijaloga kojim obiluje i radnje (kako je skupio 100k strijela jednostavno sam se morao nasmijati sa zadovoljstvom).
_baldrick
05-06-2011, 23:46
soundtrack tog filma mi je inače najdraži album milesa davisa. :D
a jel znaš nešto što zvuči kao ovo - http://www.grimfandango.net/files/sound ... ximino.mp3 (http://www.grimfandango.net/files/soundtrack/02%20-%20Swanky%20Maximino.mp3)S(nije piraterija)
Keanu se vratija u svom stilu.
znači, bledo i nezainteresovano, hihi
MasaKrisT
06-06-2011, 00:19
Swordfish
http://www.imdb.com/title/tt0244244/
Veoma dobra glumacka postava, pricom sam odusevljen. Ona je spasila par nebuloznih scena i nekih stvari za koje sam se bojao da ce biti teski klisej. Hakiranje je nazalost presmjesno napravljeno kao u svim filmovima,tako da nije razocaranje veliko. Sve u svemu solidan triler. 7/10
Pogledao Red Cliff, četverosatnoSremek djelo kineske kinematografije (ipak sam pogledao originalnu verziju iz 2008. godine, a ne ovu srezanu).
Ja sam u kinu kod nas gledao skraćenu verziju i nešto su govorili da bi uskoro trebao doći i ostatak filma or whatever.... ofc, ništa od toga.
Al, da, istina, kad se kinezi uhvate povjesnih spektakla to ne može ispasti loše :D
osim onog šrota kojem se imena ne mogu sjetiti... neki lik trči 500 kmh po kanjonu i maše "zlatnim" (gumenim) buzdovanom... ummm jel zna tko? :D
a jel znaš nešto što zvuči kao ovo - http://www.grimfandango.net/files/sound ... ximino.mp3 (http://www.grimfandango.net/files/soundtrack/02%20-%20Swanky%20Maximino.mp3)S(nije piraterija)
a ono. big band mjuza. :D ima i nekih ovak dosta stvari sa strane kaj me podsjete na grim fandanga pa evo.
npr.
CDVZdZMCc0w
r2S1I_ien6A
jSimbyS_YlA
gLsQ_8PwwDs
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7f/Inception_ver3.jpg/220px-Inception_ver3.jpg
Bio je red da pogledam još jednom...
Uglavnom, tehnički savršena, odlično režirana i odglumljena postmodernistička akcijska mozgalica maestralnog soundtracka ( TSOROPAMMS) :D
Jedini bed su rupice u scenariju.. poneko površno objašnjenje ili izbjegavanje detalja o induciranim snovima. Ili stvari tipa kako Non, je ne regrette rienSsvira sinkronizirano na 3 vremenski različite razine? .. Ali, nvm..
Ali zato owna fotografija (q3tBBhYJeAw)Si činjenica da Nolan radi fenomenalne scene (YTgdLgazq-E)Sbez upotrebe CGI efekata.
9/10
crnisokol
06-06-2011, 15:20
Hatari!
http://static.cdn.masjo.com/movie/images/hatari.jpg
Dobar..zanimljivi likovi, dobra gluma, nije dosadan iako traje 2 i pol sata, odlična glazba..mada mogli su složiti i zanimljiviju radnju, ali sve u svemu :thumbs2:
7,5/10
tigerija
07-06-2011, 00:12
Ovo sam morao postati: g7_8NBy6 ... ture=feedu (g7_8NBy6yuk&feature=feedu)
Jednostavno predobro.
MasaKrisT
07-06-2011, 13:26
Clerks
http://www.imdb.com/title/tt0109445/
Nisam imao pojma o pozadini ovog filma,ali nakon sto sam je saznao jos sam vise odusevljen. Snimljen za samo 27 000 $, crno-bijela tehnika, jednostavan,tecan sa konverzacijama koje izgledaju veoma realno. Likovi su odlicni, mozda i bolje sto nisu profesionalni glumci. Sve se cini tako obicno i spontano u filmu,prikazujuci ljude bez perskeptive u zivotu.. Dalje na redu Dogma,Chasing Amy, Clerks 2...
8/10
MasaKrisT
08-06-2011, 00:09
Clerks 2
http://www.imdb.com/title/tt0424345/
Fantastican nastavak. Sve se nadovezuje na jedinicu, sve je i dalje tako dobro, neke scene su epske (scena sa magarcem u fast foodu je 10minuta koje trebaju ici u top 10 svega i udzbenike kako se radi fantasticna scena),sve je prirodno.
Nisam siguran,ali mozda mi je malo drazi od jedinice. 9/10
Dvojka je dobra, štoviše odlična, ali jedinica je ipak bolja.
A u dvojci su mi odlične apsolutno sve scene sa Jayjom i Silent Bobom (pogotovo kad prodaju), Pillow Pants, Porch Monkey svađa i LotR vs Star Wars rasprava.
Što se tiče View Askewniverse filmova - ne mogu se odlučit koji mi je draži, Clerks ili Chasing Amy.
Sgt. Bull
08-06-2011, 01:03
The Bourne Trilogy
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/20/Bourne_trilogy_BD.jpg/220px-Bourne_trilogy_BD.jpg
5\5 Apsolutno savršenstvo. Ne može bolje.
tigerija
08-06-2011, 09:52
Ima ovaj njegov novi film. Neki SF triler. Prva liga je. Neznam kako se piše xD. Nekako Baurne nešto.
Horny Devil
08-06-2011, 10:07
The Adjustment Bureau (http://www.imdb.com/title/tt1385826/)?
tigerija
08-06-2011, 10:56
Da, eto upravo išao linkat. Super film.
Sgt. Bull
08-06-2011, 11:56
+watchlist. Gledat će se definitivno ^^
mortician
08-06-2011, 20:49
The Bourne Trilogy
5\5 Apsolutno savršenstvo. Ne može bolje.
Knjige su sigurno bolje!
Već ih jedno vrijeme pikiram...čitao netko?
JXtuVCgtDSY
Preporucujem odlicno zagrijavanje za Green Lantern film. Green Lantern Emerald Knights, animirani film :)
Cr4zyN4z1
09-06-2011, 00:10
Teeths (Zubi)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/81/Teeth_poster.JPG
Gadan film nemam ništa drugo za reći.
ocjena: 8/10
MasaKrisT
09-06-2011, 00:33
Chasing Amy
http://www.imdb.com/title/tt0118842/
Kevin Smith mi se brzinom zvuka penje na ljestvici najdrazih redatelja.Svijet koji je stvorio, sve te male poveznice, likovi, sve je naprosto fantasticno. Drago mi je sto kao klinac nisam gledao hrpu ovih filmova i sto sad to nadoknadjujem. Also, valjda sam jedini covjek na forumu koji voli Bena Afflecka kao glumca pa je to jos dodatni plus.
9/10.
Sutra Dogma.
Sgt. Bull
09-06-2011, 01:03
Koliko god da je raniji njegov rad dobar, toliko je on tuta od čovjeka.
The Boondock Saints
http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/21/2113/YP9ED00Z/posters/the-boondock-saints.jpg
3\5 Jedan od onih filmova koji su u trenutku mogli jednostavno postati ultra loši. Ovaj nije, na sreću. Nastavak neću ni gledati, sigurno je smeće.
http://www.getthebigpicture.net/storage/mikec/poster-paul.jpg
jako zanimljiva komedija ^^
dva sata dobre zabave, možda čak meni bolje od Hangovera
Kostolomac
09-06-2011, 16:37
Unknown - dobar triler.
Bloodrayne 2 - strašno. Jedina pozitivna stvar je superhawt glavna glumica koja ne zna glumiti.
Bloodrayne 3 - mrvicu bolje od duje. Pametnije bi Bollu bilo da se baci u režiranje lezbo pornića x)
True Grit (2010) http://www.imdb.com/title/tt1403865/?li ... 8520631728 (http://www.imdb.com/title/tt1403865/?licb=0.8765538520631728)
9/10
Odličan film. Glumačka postava je jako kvalitetna, posebno ova 14-godišnja cura. Svaka joj čast na glumi, po meni je zasjenila i Bridgesa i Damona. Pošto se westerni snimljeni zadnjih godina mogu nabrojati na prste jedne ruke, ovo se ne propušta ako ste fan.
Memories of Murder (Sjećanja na ubojstvo) danas u 21.00h na Kapital Networku. Obavezno pogledat tko nije, odličan je film.
Duke of Earl
09-06-2011, 17:15
Memories of Murder (Sjećanja na ubojstvo) danas u 21.00h na Kapital Networku. Obavezno pogledat tko nije, odličan je film.
Pogledaj onda "The Host" i "Mother", to ti je od istog redatelja, Bong Joon-hoa, jedan od najboljih filmaša današnjice.
Znam, on mi je najdraži redatelj uz Chan-wook Park-a i Fincher-a. :)
"The host" je vrlo dobar, a "Mother" još nisam gledao iako jedva čekam vidjet šta je Bong napravio, sigurno je odličan.
Kostolomac
09-06-2011, 20:42
Rampage - po Bollovim standardima odličan film!
Blood Out - prosječan akcić. Ali debeli Val Kilmer je komedija :D
doslo mi da opet pogledam starog dr.hannibala lectera i njegove nastavke koji nisu uopce losi,a bas sam mislio da cu potratit vrijeme,dakle ovako:
Silence of the Lambs 9/10 - dijalozi perverzija kao i cijela radnja filma,remek dijelo
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51SHYSFNP2L._SL500_AA300_.jpg
Hannibal 6/10 - Zbog gnjusnog kraja filma ocjena manja,inace nije lose
http://watch-movies.ro/imagini/Hannibal.jpg
Red Dragon 8/10 - odlican,cak bi rekao blizu prvom nastavku
http://3.bp.blogspot.com/_WkKZJVG5wTk/TNkBIDD3FZI/AAAAAAACuCY/hjUl2qczZj0/s1600/red_dragon_ver2.jpg
i pogledao jedan za mozak na pašu,nisam slusao na preporuke clanova i naravno potratio vrijeme,mislim vampiri su mi bili bolji u komediji sa leslie nielsenom nego u ovom filmu,radnja se prebrzo odvija,uglavnom postedite se preskocite film
3/10
The Priest
http://d25zk85f9mxjq.cloudfront.net/covers/298003543.jpg
MasaKrisT
10-06-2011, 00:23
Dogma.
http://www.imdb.com/title/tt0120655/
Kevin Smith ima fantastican smisao za humor. Trebalo je imat muda napravit ovakav film. Standardna ekipa + Damon i Affleck opet,rox.
8/10.
Sutra Mallrats
Čudi me što prije nisi popgledo Dogmu...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/96/Paul_poster.jpg
Prosječna komedija, pokojeg originalnog ispada i gotovo potpuno predvidljive radnje.
Jedan plus više za mali milijun referenci na klasične SF filmove i priče :D
6.5/10
Trust 8/10
Uznemirujuc film ali dramski jako dobar.
http://www.imdb.com/title/tt1529572/
_baldrick
10-06-2011, 14:35
Dogma.
http://www.imdb.com/title/tt0120655/
Kevin Smith ima fantastican smisao za humor. Trebalo je imat muda napravit ovakav film.
8/10.
zašto ti treba muda da snimiš takav film?
Sprdanje s religijom ovo ono...
Nije srednji vijek pa da je veliki poduhvat uraditi ovakvo nešto lol.
True, ali samo govorim na što je (valjda) mislio Masa !!
MasaKrisT
10-06-2011, 16:32
Nije srednji vijek pa da je veliki poduhvat uraditi ovakvo nešto lol.
U vrijeme kad se dogadjaju teroristicki napadi zbog karikatura Muhameda, kad se prekine sa snimanjem jedne od najboljih humoristicnih serija(rat u kuci) zbog sala o Zidovima, kad se narodi kolju zbog drugog boga,nebi rekao da je bas sala. Samo sto je ovdje to napravljeno na simpatican i fantastican nacin:) Ali nije to uopce bitno,bitno je da film rula.
kad se prekine sa snimanjem jedne od najboljih humoristicnih serija(rat u kuci) zbog sala o Zidovima
wat wat?
mislim serija je bila nesmijesna uzasno ali me zanima sta je receno tad
Duke of Earl
10-06-2011, 17:05
lol, pa općenito kroz svaku epizodu bude provučeno 10 šala o židovima.
ma nisam ju pratio bas cesto :/ ali sam mislio da je bila neka specificna sala o njima koja je prelila casu
btw Duke, si cuo za trenutni Rapaportov projekt?
qT6hiajuLhs
mislim da ce bit ok i gledace se
Duke of Earl
10-06-2011, 17:11
Pratim taj dokumentarac već par mjeseci :)
_baldrick
10-06-2011, 17:59
U vrijeme kad se dogadjaju teroristicki napadi zbog karikatura Muhameda, kad se prekine sa snimanjem jedne od najboljih humoristicnih serija(rat u kuci) zbog sala o Zidovima, kad se narodi kolju zbog drugog boga,nebi rekao da je bas sala. Samo sto je ovdje to napravljeno na simpatican i fantastican nacin:) Ali nije to uopce bitno,bitno je da film rula.
hrišćanstvo i islam nisu ista stvar, zapravo se vrlo često snimaju filmovi gde se ismeva "naša" religija. ali muslimani su stvarno ludi, dešava se da autori popiju fatvu zbog svojih dela, pa onda celog života primaju smrtna pisma.
hvala bogu pa se s hrišćanstvom mož zajebavat do mile volje
Sgt. Bull
10-06-2011, 19:19
Možeš se šprdati i sa islamom, ali baš kao i kod 'vas' ima onih koji sve shvaćaju ozbiljno i prijete i tako slično. Nakon '90tih i sam znaš da je broj islamskih ekstremista na Balkanu povećan (kontra efekat rata). Crnjak je što se sada i ovde a i drugdje u svijetu muslimani gledaju kao neki uštogljeni bradonje spremni da crknu radi nekih trivijalnih stvari. Nhf, ali to je glupo i retardirano mišljenje. :)
OT: Unknown - vrijedi li gledat ovo ili je samo još jedan lijamov isprdak?
Unknown je solidan film, ono, ima falinga kao i svaki drugi ali nije ni loš toliko!
bezimeni
11-06-2011, 15:22
Twelve Monkeys
Reprizirao nakon X godina.Odličan mindfuck film .Odlična atmosfera , režija , uloge...film za pamćenje.
Yep, jedan od rijetkih filmova u kojem time travel još i ima smisla ^^
Pogledao Four Lions.
Sad sam tužan :(
Operacija Valkira- valja
300 - još traje, ali taj ne valja
Sgt. Bull
12-06-2011, 02:06
Lethal Weapon
http://l.yimg.com/eb/ymv/us/img/hv/allposters/82/1800022982p.jpg
3,5\5 Dobar
Catch Me if You Can
http://l.yimg.com/eb/ymv/us/img/hv/allposters/19/1807745519p.jpg
4,5\5 Filmčina ^^
Ovaj drugi mi se cini kao totalni rip off prvog :(
...............
damn, editirao je
Sgt. Bull
12-06-2011, 02:11
Mogu ja i vratit ako očeš :P
crnisokol
12-06-2011, 08:26
Operation Valkyrie
http://cdn.fenopy.eu/photos/posters/160/12926.jpg
Tak-tak...ništa posebno
6,5/10
Karlo_from_Bjelovar
12-06-2011, 13:01
agreed. nisam ga pogledao kad je izašao neg sam ga tek prvi put vidio prošlo ljeto, a u međuvremenu sam se naslušao raznoraznih hvalospjeva...
film mi je bio TOLIKO dosadan da sam ga ugasio na pola. očekivao sam scene epic fighta blabla, gro rulje i krvi... pretrpio sam divovskog zlikovca, al' dok sam vidio ogromnu meduzu koja predigitalno zgleda skupa sa taurenima pored nje il šta vec - preloše. brijem da bi u taj setting te epic bitke više pasala ovčica molly. (serem sad - al ono, you get the point.)
a tip sam koji voli scifi, đavle, anđele i demone, fantastiku i ine pizdarije i gotovo nikad ne gledam "die hard style filmove", osim ak se negdje nađem... al ovo mi je preloše bilo. šta su pokušali povezat mitologiju s tim il neki vrag?
e i da. trebam indentificirat 2 filma.
1.) radi se o tipu koji nabavi neku drogu koja mu poveca razinu fokusiranosit i "pojmovanja" svijeta oko sebe onak, u beskraj te se zaposli na burzi i okrece brdo love, samo što na kraju ispadne da nakon prestanka uzimanja dolazi do smrti etc.
2.) dečku trebaju pare za harvard (a inače je genij sam po sebi) stoga nauči brojat karte u blekdžeku te ima svoju ekipu, u kojoj je između ostalog i njegov profesor, za pranje love po las vegasu. brijem da na kraju sve izgubi il tako nešto.
Chupacabra
12-06-2011, 13:02
Mislim da je ovaj pod 1.) Limitless
drugi film se zove 21...
a prvi kemijski orgazam? nisam siguran...
agreed. nisam ga pogledao kad je izašao neg sam ga tek prvi put vidio prošlo ljeto, a u međuvremenu sam se naslušao raznoraznih hvalospjeva...
film mi je bio TOLIKO dosadan da sam ga ugasio na pola. očekivao sam scene epic fighta blabla, gro rulje i krvi... pretrpio sam divovskog zlikovca, al' dok sam vidio ogromnu meduzu koja predigitalno zgleda skupa sa taurenima pored nje il šta vec - preloše. brijem da bi u taj setting te epic bitke više pasala ovčica molly. (serem sad - al ono, you get the point.)
a tip sam koji voli scifi, đavle, anđele i demone, fantastiku i ine pizdarije i gotovo nikad ne gledam "die hard style filmove", osim ak se negdje nađem... al ovo mi je preloše bilo. šta su pokušali povezat mitologiju s tim il neki vrag?
e i da. trebam indentificirat 2 filma.
1.) radi se o tipu koji nabavi neku drogu koja mu poveca razinu fokusiranosit i "pojmovanja" svijeta oko sebe onak, u beskraj te se zaposli na burzi i okrece brdo love, samo što na kraju ispadne da nakon prestanka uzimanja dolazi do smrti etc.
2.) dečku trebaju pare za harvard (a inače je genij sam po sebi) stoga nauči brojat karte u blekdžeku te ima svoju ekipu, u kojoj je između ostalog i njegov profesor, za pranje love po las vegasu. brijem da na kraju sve izgubi il tako nešto.
Drugi ti se zove 21
http://www.imdb.com/title/tt0478087/
crnisokol
12-06-2011, 13:11
Konjanik
http://3.bp.blogspot.com/_soSK1hy7S0g/SJxnbrLy4zI/AAAAAAAABBs/rOPkPSuuW3g/s400/KONJANIK.jpg
Solidno, malo dosadnjikav, ali za naš domaći film čak i dobar
6,5/10
Devil Dog
12-06-2011, 13:23
Bar ima zanimljivu priču ako niš.
Krećem sa Stalkerom, početak se čini obećavajućim.
Karlo_from_Bjelovar
12-06-2011, 13:38
prvi limitless, drugi 21.
hvala svima...
MasaKrisT
12-06-2011, 13:49
Procitaj si knjigu 21, napisana je po istinitom dogadjaju, imas ju u Algoritmu na engleskom za neku sitnu lovu. Film su malo promjenili,ali kakve adaptacije znaju biti, ovaj je odlican.
Da_killah
12-06-2011, 14:05
inače, 300 je po stripu, al dobro
znam ali nije logično pošto je strip ok
Sonic_Moronic
12-06-2011, 16:42
Meni je 300 prejeben film, a to nešto govori pošto ja generalno ne volim borbe u filmovima. Vjerno je pratio strip, i baš ima scene koje su direktno kopirane iz njega, kao i Sin City film, to mi se jako sviđa. A i svi ti epic fightovi su mi predobro napravljeni, eto.
bezimeni
12-06-2011, 18:46
Source Code
NkTrG-gpIzE
Novi film Duncan Jonesa nakon odličnog Moona .Mjesec mi je bolji film , mračniji i atmosferičniji sa izvrsnom glavnom i jedinom ulogom.Ovaj film također vrlo dobar , ali problem je što je to već viđeno , još tamo od vremena Svizca tj. Groundhog Daya .Ljubitelji SF i romantičnih filmova neće biti razočarani .Očekivao sam malo više.
7/10
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCqvW79Muw6Lp66duZF5vtQEuL4luZS h0PDwvMPqjiBnlc8qiaAA&t=1
Greenberg 8.8/10
Definitivno nije za svakoga ali meni je sjeo.
Pogledao dokumentarac Oblivion od Henny Honigmann.
Fin dokumentarac o životu u Peruu pun razne simbolike i dirljivih ljudskih prica.
Svidjelo mi se.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9d/HangoverPart2MP2011.jpg
Prvi dio mi je bio sasvim ok, ovo je već... hm.
Ok, ajd, nije mi baš TAKO loš ko što sam očekivao, al svejedno prilično... razvodnjeno.
Potpuno isti scenarij kao i prvi film, samo drugi grad i pokoji lik :/
Mr. Chow i transvestit izvlače film ^^
5/10
tigerija
13-06-2011, 10:56
Šta ima veze kakav je film? Ako prvi zaradi mnogo novaca djelovi izlaze tako dugo dok prestanu donositi paru. Ovaj je donio pare ali sljedeći već neče toliko, tako da mislim da neće niti raditi treći dio.
Windwalker
13-06-2011, 11:50
Mislim da je treći već najavljen.
Jep, treci ce biti u Amsterdamu.
_baldrick
13-06-2011, 13:59
obavezno odgledajte malo stariju komediju throw momma from the train, ako niste. fenomenalno, rofl trenuci na svakih pet sekundi
Chupacabra
13-06-2011, 14:01
E ako se baldricku nešto sviđa, obavezno gledam.
Kostolomac
13-06-2011, 14:04
Jao, sjećam se toga. DeVito i Crystal, dobra komedija.
Jel gledao itko Ong Bak 3? Ne zanima me kvaliteta priče, nego je li fajtanje ostalo na razini prethodnih :D
Duke of Earl
13-06-2011, 14:36
Nisam gledao, ali stvarno sumnjam da je uopće vrijedan gledanja. Prvi je bio odlična razbibriga s vrhunski koreografiranim šorama, drugi je već osjetno slabiji po svemu, tak da treći zvuči jako nepotrebno.
Kostolomac
13-06-2011, 14:39
Pričaš sa čovjekom koji je odgledao većinu Seagalovih filmova :D
Odgledat ću ga kad ne budem imao što. Fakin Žica neda da niš gledam osim nje =(
crnisokol
13-06-2011, 14:53
Planet of The Apes
http://cache.io9.com/assets/resources/2007/10/planet-of-the-apes.jpg
Vrlo dobar...odličan scenarij i glazba, te dobro odlumljene uloge..a i s obzirom na vrijeme kad je nastao vizualno dobro izgleda
8/10
The Wild Bunch
http://4.bp.blogspot.com/-TDe_gSbBU4Y/TbzzMGujDhI/AAAAAAAAC5o/DivKXAv4Uos/s1600/TWB+poster.jpg
Solidan vestern
7/10
Windwalker
13-06-2011, 15:44
Pineapple Express
Neznam zašto sam išao gledati ovako nešto.
No za stonersku komediju u prilog joj ide to što sam uspio pogledati do kraja, te se kratko nasmijati 2-3 puta.
Zato visoka ocijena.
5/10
Čestitam, ja sam izdržao pola sata i onda ugasio.
Inače, ako volite malo... čudnije.. komedije, pogledajte obavezno par stvari od Wesa Adersona. Taj čovjek i sve što ima veze s njim je genijalno. The Royal Tenenbaums, Life Aquatic with Steve Zissou, Bottle Rocket... Sve su nekakve "offbeat" komedije, tako da vjerujem da se neki ljudi vjerojatno neće ni jednom nasmijati dok ih gledaju :D
Pogledao Oceaniu.
Jedan od najgorih filmova koji sam pogledao
2/10.
MILF hunter
14-06-2011, 12:44
Sanjuro, Yojimbo i Rashomon u zadnja 2 dana. Sva 3 su prejebena.
Cr4zyN4z1
14-06-2011, 20:41
Jackass 3D
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/70/Jackass_3d_poster.jpg
Dobar film, nije poput prvih dva, ali je dobar.
9/10
Preporučite mi nekakav lijepi film da gledam večeras, dosadno je.
Na šta ciljaš pod lijepi?
Mary and Max
http://thecia.com.au/reviews/m/images/mary-and-max-poster-0.jpg
Uf, odličan film. Skoro pustio suzu na kraju. :(
MasaKrisT
15-06-2011, 00:35
Sin City
http://www.imdb.com/title/tt0401792/
Drugi put da sam ga gledao, necu piskarat puno, fantastican je. Jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao.
Adjustment Bureau
http://www.moje-kino.netai.net/kategorija/triler/images/adjustment_bureau_1.jpg
9/10
Nisam se nadao da ce biti tako dobar film. Definitivno preporucujem
Inače, ako volite malo... čudnije.. komedije, pogledajte obavezno par stvari od Wesa Adersona. Taj čovjek i sve što ima veze s njim je genijalno. The Royal Tenenbaums, Life Aquatic with Steve Zissou, Bottle Rocket... Sve su nekakve "offbeat" komedije, tako da vjerujem da se neki ljudi vjerojatno neće ni jednom nasmijati dok ih gledaju :D
Prisilio se pogledati većinu. Pretenziozno smeće s nultim humorom.
Dreamer Deceiver
15-06-2011, 08:17
nisi ti bio dao za other guy 8/10 i napisao da je odlična komedija?
Ma pusti ga lol, to je Weki.. to je kao Armond White PCPlay-a ^^
crnisokol
15-06-2011, 09:29
Piranha
http://www.homorazzi.com/wp-content/uploads/2011/01/piranha-dvd-2011.jpg
Nije ni toliko loše, ako ne očekujete ništa spektakularno od ovog filma...jezero, piranhe, akcija, puno zgodnih cura 8)
6/10
Tu stvar sam ekšuali išo gledati 3D u kino i dobio nekakve bonus DVD-e za djecu, o pingvinima, tuljanima i ostlaim beštijama.
Ne znam sad koja je poanta bila, jesu očekivali da im 10-godišnjaci dolaze gledati "horore" s hrpom sisa? O_o
Ima neko neki dobar zombie flick preporuciti ?
Nije bas zombie flick ali ovaj je gg
http://www.imdb.com/title/tt0439815/
Sonic_Moronic
15-06-2011, 16:38
Još malo jubilarna stranica.
Treba mi baš neki zombie flick, nešto ala 28 days later ako me kužiš.
doghouse je ok (nije) (je)
Ma ono, ne bih neki zomcom, nego baš ono, koliko je god moguce napraviti takav film a da nije smiješan.
Chupacabra
15-06-2011, 16:58
@Kenyi: I Am Legend.
Daj me ne nasmijavaj.
Jedna od najgorih ekranizacija knjiga ikad.
Chupacabra
15-06-2011, 17:01
Night of the living dead?
ma kaj će ti ozbiljni ti to nevalja
Ma nešto me puklo, ali eto, settlacu se i sa nekim zomkomom ako nema nešto ozbiljno
Zadnje sam pogledo Dead Snow koji mi je bio prijatan. Daj puknite nešto.
Nemojte slucajno Zombieland i Shaun of the Dead, Planet Terror isto.
nudist colony of the dead
Chupacabra
15-06-2011, 17:22
@kenyi: George Romero heksologija.
Francuski Zombie Horrorac : La Horde
http://www.imdb.com/title/tt1183276/
Neloš, zna bit malo dosadnjikav
Probaj recimo ovo, nije zombie, ali jako slicno navodno: Monsters
http://www.imdb.com/title/tt1470827/
Sgt. Bull
15-06-2011, 17:56
gg 1k stranica ima tema :O
http://www.obscurehorror.com/deranged.jpg
Bolesnjava od filma.
Cr4zyN4z1
15-06-2011, 19:15
Zora živih mrtvaca
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/16/Dawn_of_the_Dead_2004_movie.jpg
Glupost, nemože se nazvat hororcem.
5/10
Cr4zyN4z1
15-06-2011, 19:40
Još mi na rtl-u stave za 18+.
Duke of Earl
15-06-2011, 20:02
Koliko godina imaš ?
Niko Bellic
15-06-2011, 20:32
http://img51.imageshack.us/img51/1650/56986805.jpg (xlTwwr-WEVo)
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Valjda je samo meni glupo kad se sprdaju glupi ljudi :(
Religulous mi je bio fajn, ali ono tip je inteligentan i onda ide sprdat glupe ljude koji nemaju pojma sto govore. Automatski mi njegova njegova inteligencija nista ne predstavlja i gledam ga i dalje ko jednu od budala u grupi.
Doduse scena sa senatorom mi je epic. Isto tako mi je epic kad ga onaj prirodoslovac koji je jedan od rijetkih znanstvenika koji je vjernik spusti iako ga ovaj i dalje pokusava napraviti glupim, samo sebi veću jamu kopa i propada u nju...
EDIT: Napomena. Ne kazem da su svi vjernici glupi, nego eto ovi iz filma fakat jesu. Eh i jos mi je extra glupo kad netko ide promovirat ateizam tipa dawkins i onda od svih vjera sere samo po kršćanstvu ono WTF. I ja sam ateist, samo da se zna, ne branim svoju vjeru :)
Meni je isto zezanje s religijom dno komedije. Mislim, kolko lakšu metu možeš odabrati? Ono, 5-godišnje dijete može izmisliti zajebanciju na račun religije.
Bill Maher mi je ok, čist da se razumijemo. Samo mi to sprdanje religije smeta, ne samo kod njega, nego i kod ostalih komičara (uključujući i Georga Carlina, Lewisa Blacka itd).
Niko Bellic
15-06-2011, 21:24
Meni je baš bilo fajn. Nisam dugo gledao bolju sprdanciju. Obožavam komedije gdje nitko ne glumi.
Jel zna netko kakav dokumentarac sličan onima Arthura C. Clarka, Mysterious World. Samo da je malo bolje i zabimljivije, Arthur je pasivan ko sam vrag.
Dreamer Deceiver
15-06-2011, 21:48
http://www.iwatchstuff.com/2011/03/04/source-code-olly-moss.jpg
Odličan film. Duncan Jones je redatelj čije filmove treba pratiti pod budnim okom.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.