Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Nisam pratio Star Trek serije, no film je sam po sebi bio čist ok.
Arbiter of Change
23-09-2009, 20:52
The Mist ima jedan od žeščih krajeva, crkavao sam od smijeha na podu kada sam s frendom gledao. :rotfl:
Nemoj se siliti čovječe, taj kraj bi jedino socipatima bio smiješan... wait, what? :)
Jackass 2
10/10
Prejebeno
tigerija
23-09-2009, 21:47
Ja sam pogledo Star Trek, nisam gledo ni jedan, nisam fan, bio je odličan ovaj. Isplati se.
Evo pogledao danas po drugi put District 9, ali ovaj put hvala ConstantineuS:D
http://www.imagesforme.com/out.php/i701534_District.jpg
Doživljaj filma je jedno 6x spektakularniji u kinu nego doma. Baš sam uživao u filmu...
Što se Muvieplexa tiče (stari Broadway), kino je krasan qurac pokraj Cinestara. Platno je 2-3x manje nego u Cinestaru, ozvučenje je također jedno 2x slabije i jedno 10x lošije, sjedala su udobna ali je prostor skučen. Hvala bogu pa kino ima pad i ne smetaju ti ljudi koji sjede red ispred tebe, što je bila boljka starih kina... Dvije ulazniceSsmo platiti 68 kuna, dok bi ih u Cinestaru platili 29-31 kunu itd. Cinestar nema nikakve konkurencije na području hrvatske, ali baš nikakve. Ne znam kako uopće druga kina (u ZG-u) opstanu kada su toliko loša naspram njega.
I da, kako je platno bilo malecko prema Cini, prije početka filma su se još spustila 2 dodatna crna zastora širine cca 1 metar sa svake strane pošto film valjda nije u 16:9 formatu sniman :D Tak da je platno još izgubilo valjda 2 metra efektivne površine xD Ali sve u svemu, u nedostatku boljeg kina, i ovo je poslužilo vrlo dobro pošto je ipak jedino kino u ZG-u koje prikazuje District 9.
Ne shvaaćam zašto nije u Cinestaru, sada ga neću moći pogledat. :(
Bob Dylan
24-09-2009, 12:07
ljudi ste gledali film startrek se isplati potratit dva sata :D ?
definitivno da..odličan je
Pogledah Wild Sanchez(Iiltiga Jackass na kub), likovi su totalni ludjaci, i definitivno nije za one slabijeg želudca, i to ne kazem samo eto tako. Film u kojem drugi lik ispija salo(iz liposukcije na zivo) svog prijatelja ili zakvači udicu za svoje genitalije i onda gga frend ''navlači'' po stageu nekako nije za one slabog zeludca.Fore su totalno drugačijeg stila od Jackass ekipe, a i sama ekipa je puno smjesnija i puno vise piju.
Duke of Earl
24-09-2009, 14:11
District 9 (http://www.imdb.com/title/tt1136608/)
http://www.drafthouse.com/mason/admin/Images/district-9-poster.jpg
Odličan, jedino mi je ono pretvaranje u SF akcić na kraju malo pokvarilo dojam, ali svejedno dobar film.
8.0/10
THUNDER_DINIX
24-09-2009, 14:48
ljudi ste gledali film startrek se isplati potratit dva sata :D ?
definitivno da..odličan je
Super je novi ST :pray:
BartucSpa ne mogu vjerovat da si ga i u kinu gledao :rotfl:
THUNDER_DINIX
24-09-2009, 22:03
Hrvač-nije mi bas sjeo
6/10
Sgt. Bull
24-09-2009, 22:08
Equilibrium. Genijalan film. 8/10
The Wall
Izvrstan. Posebno su predobre animacije. Čak i da je loš film, s takvom glazbom se isplati pogledati.
Beogradski Fantom 8/10
http://www.tvorac-grada.com/hczin/Broj83/Beogradskifantom.jpg
Fantastični novi srpski, poluigrani, poludokumentarni film o neobičnom kradljivcu automobila, koji je za vrijeme Titovog posjeta Kubi 1979. godine ukrao bijeli Porsche, kako bi narednih deset dana svojim fantastičnim vozačkim sposobnostima uveseljavao zainteresirano mnoštvo, te predstavljao trn u oku organizirane i tada brutalne političke policije.
Kombinacijom igranih djelova, naracije stvarnih ljudi i arhivskih snimki, stvoren je fantastičan tempo filma, u kojem kroz oči policije bodrimo antagonista radnje. Bijeli Porsche je simbol borbe protiv vrhovne vlasti koju je policija imala u ondašnjoj državi.
Samim time što je film snimljen po istinom događaju mu daje dodatnu težinu. Sumnjam da se itko s foruma sjeća tog događaja, jer čak i oni koji su tada već bili rođeni, bili su jednostavno premali. Osim možda naš Wiking. :)
Obavezno pogledati.
Citao sam o njemu jos davno u CKM-u.Svakih nekoliko brojeva napisu nesto o njemu.
Meni je The Mist jedan od boljih filmova ikada .
Elaboriraj.
Čini mi se nelogičnim da to ikome bude gledljivo, a kamo li tek da mu daje takve epitete.
McPingvin_v2.0
25-09-2009, 00:40
Prejeben prikaz psihe čovjeka, tj. zvijeri u čovjeku. U početku svi onu glupaču smatraju ludom (što i je, mind you), da bi se na kraju okrenuli protiv nekolicine razumnih ljudi, samo zato jer im ona nudi nekakvu utjehu.
Constantine
25-09-2009, 00:43
zvuci zanimljivo,pogledat cu.
bezimeni
25-09-2009, 00:52
Meni je The Mist jedan od boljih filmova ikada .
Elaboriraj.
Čini mi se nelogičnim da to ikome bude gledljivo, a kamo li tek da mu daje takve epitete.
Kombinacija Frank Darabont-a i Stephen King-a još ni jednom nije iznevjerila...uvjerljivo prikazana psihoza i vrlo vjerojatan scenarijo u slučaju neke jače krizne situacije.Uvjerljiva i nenametljiva gluma .Dobro doziran tempo filma i kraj kakav sam i očekivao.Sretan završetak bi me jako razočarao .Ukratko , uvjerljiv je i atmosferičan .
Rambo - 8/10SVrlo dobar.
Janghwa, Hongryeon (A Tale of Two Sisters) - 10/10S Genijalan psiholoski triler/horror sa odlicnom pricom, odlicnom glumom, predivnom glazbom i vizualno prelijepim scenama. Pravo remek-djelo Ji-woon Kim-a!
Koroshiya 1 (Ichi the Killer) - 10/10S Vizualno lijep film sa bizarnom pricom i over-the-top nasiljem u kojem su mi se najvise dopali izvrsni likovi, osobito Kakihara, opcenito jedan od meni najdrazih i najinteresantnijih likova.
Odishon (Audition) - 10/10S Odlican psiholoski triler koji pokazuje koliko je Takashi Miike zapravo genijalan redatelj. Prica koja nudi vise nego sto je vidljivo na prvi pogled zbog cega taj film smatram pravim remek-djelom! Jedan od meni najdrazih filmova.
Sam gang yi (Three...Extremes) - 7/10S Film sastavljen od tri kratka filma od tri redatelja: "Dumplings" - Fruit Chan, "Cut" - Chan-wook Park, "Box" - Takashi Miike. Isplati se pogledat cisto zbog dva kratka filma od Chan-wook Parka i Takashi Miike-a.
Niko Bellic
25-09-2009, 00:57
Beogradski Fantom 8/10
http://www.tvorac-grada.com/hczin/Broj83/Beogradskifantom.jpg
Fantastični novi srpski, poluigrani, poludokumentarni film o neobičnom kradljivcu automobila, koji je za vrijeme Titovog posjeta Kubi 1979. godine ukrao bijeli Porsche, kako bi narednih deset dana svojim fantastičnim vozačkim sposobnostima uveseljavao zainteresirano mnoštvo, te predstavljao trn u oku organizirane i tada brutalne političke policije.
Kombinacijom igranih djelova, naracije stvarnih ljudi i arhivskih snimki, stvoren je fantastičan tempo filma, u kojem kroz oči policije bodrimo antagonista radnje. Bijeli Porsche je simbol borbe protiv vrhovne vlasti koju je policija imala u ondašnjoj državi.
Samim time što je film snimljen po istinom događaju mu daje dodatnu težinu. Sumnjam da se itko s foruma sjeća tog događaja, jer čak i oni koji su tada već bili rođeni, bili su jednostavno premali. Osim možda naš Wiking. :)
Obavezno pogledati.
Gledao prije nekih mjesec dana. Fora je film totalno.
MILF hunter
25-09-2009, 07:26
Meni je The Mist jedan od boljih filmova ikada .A navedeni Knowing sasvim gledljiv .
Potpis na boldano, barem što se horrora tiče. Film me je toliko iznenadio kvalitetom da sam ga jednostavno morao pogledati još par puta. Nenadjebiva atmosfera, a kraj :pray:
Dreamer Deceiver
25-09-2009, 07:53
Pogledao District 9. Šta reć osim da sam jako ugodno iznenađen što se tiče filma pogotovo zbog toga šta ni u jednom trenutku nema praznog hoda, te je ona akcija pred kraj savršeno i nenametljivo došla. Sve u svemu, soundtrack je također odličan te dava dodatnu atmosferu :D
Srećom da će biti prequel, jer baš me zanima šta je sve onda bilo :)
bezimeni
25-09-2009, 07:56
District 9 je definitivno jedno od najugodnijih iznenađenja u filmskom svijetu unazad puno godina .
District 9 je definitivno jedno od najugodnijih iznenađenja u filmskom svijetu unazad puno godina .
Meni se po najavama i nije činio nešto ali od svih koji su gledali čujem pozitivne komentare pa ću se vjerojatno zaletit do kina.
THUNDER_DINIX
25-09-2009, 09:34
Pogledao District 9. Šta reć osim da sam jako ugodno iznenađen što se tiče filma pogotovo zbog toga šta ni u jednom trenutku nema praznog hoda, te je ona akcija pred kraj savršeno i nenametljivo došla. Sve u svemu, soundtrack je također odličan te dava dodatnu atmosferu :D
Srećom da će biti prequel, jer baš me zanima šta je sve onda bilo :)
kakav prequel?
Midwintertears
25-09-2009, 10:07
Gene Generation
http://i152.photobucket.com/albums/s198/sherorauf/Gene_Generation_Poster.jpg
2/10
2 zbog dobre tete :oops: i Combichristovih pjesama.
megalodon
25-09-2009, 14:37
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b0/Duneposter.jpg
Dune
Ne znam. Film djeluje nekako zbrzano, neki efekti i gluma sumnjivo, ali atmosfera je vgg. Vjerovatno ce nekome ko ne poznaje setting film bit blago gadan i nepovezan.
Obriši post prije nego ga Boz vidi. :)
bezimeni
25-09-2009, 15:18
True Romance
Nisam ovaj film pogledao već godinama i sada sam ga nabavio na HD-u . Nevjerojatno kako se svaka iole filmska zvijezda želi pojaviti u filmu , makar i na 2-3 minute , kada u tom filmu ima prste Tarantino .Jednostavno , znaju da će ispasti kul ...ovdje je Tarantino potpisnik scenarija i vidljiv je njegov tipični rukopis.
Uglavnom odličan film kojeg morate pogledati ako do sada niste :thumbs2: .
Nije zbog Tarantina, kako je navedenom tek kasniji uradak Pulp Fiction donio "ime".
Moraš računati da su većina bili tek manje poznati glumci u tom trenutku, uz iznimku nekoliko jačih imena.
Tony Scott je u to vrijeme uživao daleko veću popularnost od Tarantina.
Doduše, u to je vrijeme Tarantino još uvijek radio pametna djela za publiku, dok danas servira ispodprosječne popcorne za vlastiti gušt, čisto jer može.
The Hangover
http://blogsadmin.livemint.com/blogs/livelounge/the-hangover.jpg
Bolja komedija u zadnjih par godina, uživao sam tijekom cijelog filma. :D
9,5/10
Arbiter of Change
25-09-2009, 17:29
Dune
Ne znam. Film djeluje nekako zbrzano, neki efekti i gluma sumnjivo, ali atmosfera je vgg. Vjerovatno ce nekome ko ne poznaje setting film bit blago gadan i nepovezan.
Nažalost, sve što se ikada snimi od Dini će izgledati plitko i zbrzano zbog same prirode zvijeri izvornog materijala. Ali iskreno, stari film nije ni pretjerano loše ostario, još uvijek je jako gledljiv premda osobno preferiram mini-serije. I ono, nadajmo se da će novi film zakazan za 2010. godinu biti najbolja ekranizacija do sada.
megalodon
25-09-2009, 17:40
Meni se film zapravo dopao, Lynch je bog, ali komentarisao sam kako bi izgledalo nekome ko nema pojma o cemu se tu radi:D
U odnosu na ovo mini-serije su nekako ugodnije, "cistije" za gledati, no ne nuzno i bolje.
District 9
http://www.filmmisery.com/images/frontpics/district9poster.jpg
Film je odličan, mogu cak reći da je to jedan od boljih filmova koje sam gledao, ulazi mi medu top deset filmova, žao mi je što ga nisam mogao gledat u kinu (glupi cinestar). Jednostavno je... :pray:
10/10
Deuce Bigalow:Male Gigolo
5.5/10
Mafioz0r
25-09-2009, 22:22
Outlander
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Outlanderposter.jpg
53%
Čovjek iz napredne civilizacije sleti na Zemlju u 8. stoljeću i postane viking. Blargh.
@Mafioz0r
Ha jebiga, nije mogao postati knjigovođa kada je sletio u doba Vikinga :D
Meni je bio dobar film za pustiti mozak na pašu i uživati u krvi i efektima. Vidi se da je B rated po glumcima, ali je film snimljen bolje od većine današnjih visokobudžetnih uradaka (što se specijalnih efekata tiče). A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
Arbiter of Change
26-09-2009, 06:45
Ej: techno-Viking koji razvaljuje živinu nalik zmaju i sve to smješteno u točan vremenski period? Mafiozore, sumnjam u tvoju muškost. :)
Sgt. Bull
26-09-2009, 10:54
Inače večeras na Novoj TV u kasnom večernjem terminu imate genijalan film. Kako nisam vidio da se toliko reklamira pa da bacim samo riječ, možda neko i odgleda. Večeras u 2:45 (malo kasno) imati ćete priliku da odgledate Scorseseov klasik, Taksistu (http://www.novatv.hr/net/movie_s.aspx?IDRed=101273). HF =)
Da ne bi bio OT. Sinoć sam reprizirao fenomenalni Dirty Dozen. Jedan od najdražih mi filmova. 10/10 Kasnije sam odgledao i Land of the Blind (http://en.wikipedia.org/wiki/Land_of_the_Blind). Ukratko, radi se o političkoj satiri. Malo je poteška za provarit, no upravo zato nije film za svakoga. 7/10
Da_killah
26-09-2009, 11:24
a i prije travisa bicklea je i de palmin "casualties of war"
Bob Dylan
26-09-2009, 11:28
2001 : A space Odyssey - genijalan film od stanley kubricka.Ipak da bi ga se razumijelo potrebno je i pročitat knjigu prije
10/10
Ili pogledat onaj link kojeg mi je netko dao par stranica unazad, al knjiga je nastala tek poslje filma pa sam zakljucio da je prirodni slijed prvo film pogledat :)
Što se tiče Outlandera, gledao sam ga i ja, dosadan film i nije mi se baš svidio.
Ali bar je bio HD i slika je bila prezakon :)
Morat ću i ja pogledat taj District 9, možda i meni bude dobar.
Ne dešava se to često, ali koliko ljudi ga je pohvalilo...
Bob Dylan
26-09-2009, 13:36
@Mafioz0r
Ha jebiga, nije mogao postati knjigovođa kada je sletio u doba Vikinga :D
Meni je bio dobar film za pustiti mozak na pašu i uživati u krvi i efektima. Vidi se da je B rated po glumcima, ali je film snimljen bolje od većine današnjih visokobudžetnih uradaka (što se specijalnih efekata tiče). A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
ha gledaj danas stvarno nijeproblem ništa napravit.jednom je netko rekao sada nam više ništa nije problem snimit samo moramo imat ideju.dakle šta se tiće specijalnih efekata ne znače apsolutno ništa ako je priča glupa a od outlandera je definitivno glupa.
A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
mora da se šališ
tigerija
26-09-2009, 13:54
The Dark Lurkening
Izgleda ko loša kopija Doom filma. Gluma je jako jako loša, glumci su iritantni, a dijalozi su još gori xD.
U biti film je zato dobar dok svi šute :D .
A i imao je blagu dozu horrora pa mi je i to fino sijelo taj dan...
mora da se šališ
Nego kaj je imao nego dozu horrora :| Lurkanje iz mraka, nagle ("boo") scene i blood&gore scene... Ne kažem da je bio horror, ali imao je zdravu dozu horror elemenata koja mi je pasala u tom filmu.
pa neznam baš, sve to kaj si navel je za iščekivat, tak da mi to nije neki horor ako predvidim scenu ^^
The Orphan.
Zanimljiv horror/triler film, koji radnju stvalja u perspektivu roditelja koji su izgubli jedno dijete te su se sad odlučili na posvajanje. Pouka filma : Ne posvajajte djecu iz Rusije.
Mene zanima gdje su našli malu koja glumi Esther ( dete iz Rusije ), stvarno mala ima pogled koji ubija.
http://image.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/the_orphan_poster.jpg
Preporuka definitivna.
Hot Fuzz
http://chud.com/nextraimages/hotfuzzonesheetsmall.jpg
Nema se što puno za reći, odlična komedija.
9,5/10
Ma kakvi odlična, savršena. 10.
Film "Matrix" BR Disc(prvi deo naravno)+LCD Samsung fullHD meter i kusur+Sony ps3=BEZ KONKURENCIJE!!!!
Dobro dodje i konzola ponekad...
Upravo pogledao PI (http://en.wikipedia.org/wiki/Pi_%28film%29). Bolesno.
Transformers 2 pogledah opet, izašal DvD pa rekoh da pogledam, da ponovim gradivo ^^
THUNDER_DINIX
26-09-2009, 21:53
Zorro
odlican
Upravo sam pogledao District 9.
Očekivao sam odličan film jer su svi to govorili, a dobio sam...ništa posebno.
Eto.Neznam zašto ga svih vale, film (meni) nije nešto.
Ovo (http://en.wikipedia.org/wiki/El_Topo)Sti je iduce odrediste.
Evo upravo sam pogledao Star Trek(2009) i sve što ću reći je,oču nastavak!Super film....
Evo upravo sam pogledao Star Trek(2009) i sve što ću reći je,oču nastavak!Super film....
Baš je bio genijalan. Nadam se da će biti kakva trilogija ili barem 3 filma sa odvojenim radnjama :D Sve je u filmu bilo na visokom nivou, od glume, preko efekata pa sve do radnje. Drito jebenica.
Ja sam jučer bacao oko na Dozvolu za FockereS:D Film je odličan, onaj mali klinac je pre pre cool sa svojim facama. Ne znam kak su maloga natjerali da tak dobro odglumi svoje scene. A i Robert de Niro i Dustin Hoffman su jednostavno legende. Po meni je film za čistu desetku, zabava garantirana.
bezimeni
27-09-2009, 10:22
Oba Fokera su genijalna. Svi su odlično odglumili i vidi se da im je bilo zabavno na setu.
Pogledah sinoc DIstrict 9(U Callegra ftw.), film je zakon, počevši od nekarakteristične radnje, do zanimljive price i dobre karakterizacije glavnog lika... 9/10
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
odlično, baš mi se sviđa ovaj štih
9.5/10
"beyond borders" jucer na tv-u, odlican film posvecen humanitarcima, s angelinom jolie...
"below" isto jucer na tv-u, parapsiholoski triler u podmornici, fenomenalan film...
"live!" s evom mendes ko urednicom jedne americke televizije, koja napravi prebolestan reality s ruskim ruletom, ko prezivi, dobije 5 milja dolara... prebolestan film... adrenalin vudri samo tak... bilo je prekjucer na hbo-u, bude opet valjda, ko ima, obavezno pogledati... sniman ko dokumentarac, al fakat odlican film...
District 9 (http://www.imdb.com/title/tt1136608/)
http://blog.seattlepi.com/shockroom/library/District9Poster.jpg
Svaka je sekunda filma odlična, od laganog uvoda u kojem se upoznajemo sa situacijom pa do akcijom-nabijenog-no-ne-jako-nametljivog kraja. Nekih mana nema... barem ne da bi uništile užitak gledanja. Bolje im je da nastavak ne unište kao jedne transformerse.
10/10
Počeo sam sa gledanjem
The Young Indiana Jones Chronicles
ali novo izdanje nazvano
The Adventures of Young Indiana Jones
podjeljeno u 22 chaptera, a svaki traje sat i pol
1. Chapter
My First Adventure
Čista uživancija gledati odrastanje mladog indiane uz
zanimljive priče, likove, a najviše od svega odlične lokacije
8/10
nakon što ovo odgledam slijedi Indiana Jones kvadrilogija
Constantine
27-09-2009, 22:08
kako mislis novo izdanje,daj pojasni.
Kada su izdavali The Young Indiana Jones Chronicles na DVD
onda su podjelili sve u 22 epizode (i nazvali The Adventures of Young Indiana Jones) tako da 1 epizoda traje
1 i pol sat, spojili su po dvije epizode u jednu da se dobije
nekakav movie format valjda.
Slika i soundtrack su remasterizirani
tigerija
27-09-2009, 23:31
Ja sam pogledao Transformerse 2. Meni je dosadio film nakon pola sata, mojem bratu je bio dobar film. Buraz mi ima 10 godina xD .
Ali dosadio mu je film nakon sat i pola. Ja sad gledam do kraja film i film mi je ono dosadan i za mladu publiku je.
Akcijska, SF komedija. Film mi je stvarno dosadan sa previše gluposti nabacanih unutra koje nemaju i neke veze sa onim dobrim crtičima.
tigerija
28-09-2009, 01:25
The Hills Run Red.
Horror. A ono dobar film makar mi nekako, neznam, ali mi se svidja ideja filma. Uglavnom dosta je gory, krvav i to.
I najbolji dio mi bio kada je, tko če gledat če vidjet, počela pjevat liku, ali po drugi put u filmu, reakcija lika xD .
Uglavnom radi se o nekom filmu koi je prije nekih 20tak godina trebao bit izdan, ali pošto je bio jako krvav su ga povukli iz javnosti. Ostao je samo kratak video ili najava. E sad jedan lik krene u potragu za tim filmom jer ga žarko hoče pogledat. Jedina veza s filmom je kčer redatelja, zajedno, on, kčer od redatelj xD, njegova cura, i prijatelj odlaze na mjesto gdje je film snimat u nadi da če pronač originalnu snimku filma.
Transformere2 sa bluraya-a...epic :pray:
Arbiter of Change
28-09-2009, 08:02
Osobno čekam kad će u nas doći ovaj novi sa Bruce Willisom; Surrogates. Nešto kao spoj Gamera i Blade Runnera.
Osobno čekam kad će u nas doći ovaj novi sa Bruce Willisom; Surrogates. Nešto kao spoj Gamera i Blade Runnera.
Na to idem sljedeće u Cinestar. Dolazi ti 01.10 u kino, ovaj četvrtak, tak da ga gledam tek sljedeću srijedu.
Mada mi je raspored takav da srijedom imam fax do 21h :( Patiti će odlasci u kino :cry:
Jer si škrto đubre platiti drugu kartu. :)
Jesam, zato cura časti kinom :D
Pogledao Princess Mononoke
Odlicno! :thumbs2: 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0119698/
bezimeni
28-09-2009, 12:54
Transformere2 sa bluraya-a...epic :pray:
I ja sam nabavio oba dijela na HD-u i ovaj vikend si spečem kantu kokica i ohladim nekoliko piva i udri :D .
Constantine
28-09-2009, 13:03
ja jos uvijek cekam da dođe na blu-ray :(
pa došlo je :D
ja ga nemrem gledat kad neam HD grafu :( pa mi šteka jako :(
u kujac
Constantine
28-09-2009, 13:17
pa došlo je :D
ja ga nemrem gledat kad neam HD grafu :( pa mi šteka jako :(
u kujac
nije doso blu-ray :(
jebes 720p kad moze 1080p :D
meni tak sve jedno da je i 2160p kad nemrem gledat neam HD grafu :(
u kujac
Constantine
28-09-2009, 13:57
jadnici :(
bwahahhaahha
tigerija
28-09-2009, 15:20
Ja ču isto pogledat taj Suggorrates. Film je predvidliv, ali je dobar ono.
A još više čekam onaj Pandorum, to me baš zanima.
Daj daj ljudi gledajte neke filmove, da dobijem neku ideju xD.
The Adventures of Young Indiana Jones
2. Chapter
Passion for life
još bolje od prve epizode
predivna fotografija u prvom dijelu,a u drugom dijelu odličan lik
Picassa poboljšava ovaj chapter
8,2/10
Pogledo Ice Age 3
Super je! :thumbs2: Umro sam od smijeha na zadnjoj sceni! Haha
Dirty Sanchez
9/10
Zgadio mi se život
Upravo gledam SunshineSna HBO, negdje po drugi, treci put...opak film!
bezimeni
29-09-2009, 00:02
Definitivno opak film i zaslužuje nekoliko gledanja ...rekao bih barem pet :D .Ima jednu od najjačih muzika ikada .
Da. Podsjeca me malo na Event Horizon. Ma lud film.
Dario_sharingan
29-09-2009, 08:55
pogledao Fast & Furious 4 sinoc
brz film nabijen adrenalinom al nista posebno
malo me i razocarao...
tigerija
29-09-2009, 16:33
Silent Hill
Dobar film, makar mi nije creepy, ali koliko sam skužio jako dobro se drži igrice. I priča je super. Jako mi se svidio film. Ali možda da traje sat i pola a ne 2...
The Guild Season 1
ovo je odlično :pray:
10/10
Constantine
29-09-2009, 18:40
Kakvi su filmovi The omega Man i The Ultimate Warrior?
http://www.imdb.com/
Constantine
29-09-2009, 20:55
ne,nisam cuo za to,daj me prosvijetli molim te?
Pa odeš tamo i vidiš :rotfl:
Kostolomac
29-09-2009, 22:09
Pogledao novi Star TrekSnapokon. Jednostavno odličan film. Neke sitnice su, ne sumnjam, zasmetale zagriženim fanovima, ali meni osobno je film odgovarao u potpunosti. Btw. Bones je legenda :pray:
10/10
P.S. nebi mi smetalo da izbace još koji ST film u skorije vrijeme :D
District 9
Zaspao vec nakon 25min filma. Ne odgovara mi.
Arbiter of Change
30-09-2009, 10:40
A tek onda počinje radnja, sve do tada je fiktivni dokumentarac. :)
tigerija
30-09-2009, 12:34
Ame pogledo sam sve tri sezone The Guild serije. Tako sam se nasnmijao e... xD
Jenostavno predobro.
A tek onda počinje radnja, sve do tada je fiktivni dokumentarac. :)
Stvari tipa da alieni mogu korisiti ljude odnosno ženske ljude koje se bave prostitucijom za svoj seksualni život te slicne stvari mi gade film.Nerealno i debilno.
Zasto je to nerealno? Po cemu mislis da bi se njihove seksulakne navike, zelje previse razlikovale od nasih, mislim po svemu gledajuci najeralnije je ocekivati da ak postoji izvanzemaljski zivot da bi bio slican nasemu. A film ima nelogicnosti al na kraju je dosta dobar.
Zasto je to nerealno? Po cemu mislis da bi se njihove seksulakne navike, zelje previse razlikovale od nasih, mislim po svemu gledajuci najeralnije je ocekivati da ak postoji izvanzemaljski zivot da bi bio slican nasemu. A film ima nelogicnosti al na kraju je dosta dobar.
Pa ako imaju tolko napredniju tehnologiju onda valjda nemaju IQ manji od 40 kao što je prikazano u filmu. Di su im spolovila? Ja tog ne vidim.
Ok možda se varam...ali mene je tih 25min filma dovoljno razočaralo....a o napravljenim izvanzemaljicima bi se i dalo pricati...ko da gledam novu disniland seriju...
Meni je film fail...po mnogo toga...i ne mislim ga opet gledat iz nova...do kraja...
Pogledah i ja....meni je super film...bolestan...
Zbog cega je nuzno da imaju visok iq ako imaju naprednu tehnologiju, ovo su ocito neke radilice koje su mal sjebane, a mozda vole oralni sex, ocito je da se ne reproduciraju na taj nacin.
SorrorSuiExcidium
01-10-2009, 10:34
Pa dobro gle, imaš ljude koji vole sex s invalidima, scat sex itd .. siguran sam da su ljudi dovoljno maštoviti da nađu neku svrhu onim alienskim prstima, pipcima i kracima :D
Što se tiče toga da alieni "glupi", ono na zemlji su radilice, a pametniji dio je negdje odlepršao. Što je tu sad nelogično ? Pa i majmun se može koristit tehnologijom ako mu pokažeš kako. A očito da su napredniji od majmuna kad poznaju trgovinu, sredstva plaćanja itd itd ..
Ugl, ok film ^_^
OT: Gledao sam prije par dana "Last house on the left". Pa ono, vi nemojte ... poštedite se. Ako baš morate onda imate original tamo negdje iz 70-ih, 80-ih
Gledajte mislim da niste bas shvatili poantu, one radilice moza i jesu malo tupastije, ali ako ih smatrate glupima zato sto se ponasaju onako ''divlje'', kopaju po smecu, jedu hranu za macke itd. itd. pogledajte kako se ponasao glavni lik(Wikus jelte :) ) nakon sto je pobjegao iz postrojenja za istrazivanje.Divljački. Oni nisu idioti pa se ponašaju ko divljaci, oni su primorani se ponašat kao divljaci da bi prezivjeli...
Ne isplati se objašnjavati kada ga je gledao 25 minuta :D
Stvari tipa da alieni mogu korisiti ljude odnosno ženske ljude koje se bave prostitucijom za svoj seksualni život te slicne stvari mi gade film.Nerealno i debilno.
Di su im spolovila? Ja tog ne vidim.
Ova su ti dva posta jako u kontrastu :D
I da... rofl.
juce sam pogledo 28 days later...dns kontam weeks.....film je cak dobar, svidja mi se osjecaj da nema nikog na svijetu (zanemarimo zaražene virusom), onak ulazak u trgovinu i te fore...eh kad bi mogo tak nes na jedan dan...:P
Ne isplati se objašnjavati kada ga je gledao 25 minuta :D
Zakaj da gledam nekaj kaj mi se ne sviđa u prvih 25 min i malo mi je debilno napravljeno?? Da je dalje film bogovski suksat ce zbog pocetka.
Vrhunski film je vrhunski od pocetka do kraja.
Mene osobno ne napaljuju disniland izvanzemaljci sa mozgom u razini nule...a vrhunac je nigerski centar sa pružanjem usluga za izvanzemaljce...ono fail???
Vidim da je film dobio mnogo fanova, i mnogo ljudi je zadovoljno filmom, no eto ja nisam.
Pretend he's not here maybe he'll go away...
Arbiter of Change
01-10-2009, 12:08
Ptuj. :)
Inače, pogledao opet Jay and Silent Bob Strike Back... naravno, trebam li uopće govoriti kako sam se pošteno nasmijao? Posebno sada, nakon više od 3 godine od kada sam zadnji put pogledao ovaj film, kad imam jednog kolegu koji je totalno spaljen ne toliko drugačije do Jaya, do te mjere da dijele razlog te spaljenosti.
I da: "Shit. Not on my watch, motherfucker. Die, you super monkey fuck!" zajedno sa "Damn youse! Damn youse all to hell!" :)
Duke of Earl
01-10-2009, 12:09
Vidim da je film dobio mnogo fanova, i mnogo ljudi je zadovoljno filmom, no eto ja nisam.
Oh, kakvog li iznenađenja.
[quote="Doctor Freak":20sdnk80]
Oh, kakvog li iznenađenja.[/quote:20sdnk80]
Ok ak ja nisam ljubitelj fantazija i nerelanog smeca ne znaci da neam ukusa i da se zbog toga razlikujem od drugih. I nisam jedini kojem film nije sjeo.
Zbog cega bi meni neko drugi trebao nabijati svoje stavove?
Nitko ne kritizira to što ne voliš film, već provale koje si napisao u nekim od svojih postova :)
Nitko ne kritizira to što ne voliš film, već provale koje si napisao u nekim od svojih postova :)
Kakve veze imaju moje provale s ovom temom i onime što komentiram? Neki ljudi fakat ovdje žive samo za podjebavanje.
Svatko ima provale, a onaj ko ih ne kuzi ko zezanciju mora da je glup.
Onda si upravo dokazao da je cijeli forum osim tebe glup, čestitam. Ajmo se mi vratit filmovima.
Gledao sam Talentirani gospon Ripley prije neki dan prvi puta, jako sam se iznenadio film je genijalan, totalno gledljiv i svaka nova minuta je sve privlacnija za gledanje
Duke of Earl
01-10-2009, 12:21
[quote="Duke of Earl":uhlytmwn][quote="Doctor Freak":uhlytmwn]
Oh, kakvog li iznenađenja.[/quote:uhlytmwn]
nerelanog smeca.[/quote:uhlytmwn]
Kako mene boli glava od tvojih postova. Kakvo nerealno smeće, jesi ikad došao u doticaj s izvanzemaljskom kulturom pa znaš kao bi se ponašali nakon 20 godina provedenih u getu na zemlji ? Jednostavna umjetnička interpretacija nečega s čim nitko nije upoznat, tu ne postoji realnost i nerealnost. Film je i tako alegorija na ugnjetavanje crnaca za vrijeme apartheida, a značenje se u principu može prenijet i na bilo koju drugu ugnjetavanu manjinu, ali siguran sam da ti to nebi bio u stanju zaključiti ni da si pogledao cijeli film. I da, prekinut film koji traje 2 sata nakon 20 min je idiotizam.
I matrix je nerealan pa mi je super.Enaf seid.
@Feanor: To si rekao ti a ne ja. Bolje citaj pa mozda i skuzis kaj u biti hocu rec.
Constantine
01-10-2009, 12:32
@Feanor: To si rekao ti a ne ja. Bolje citaj pa mozda i skuzis kaj u biti hocu rec.
Reko si tko nije skuzio da se ja salim je glup , a nitko nije skuzio!!1
Duke of Earl
01-10-2009, 12:34
O boga ti :pray:
Ja sam gotov s ovim razgovorom, vidim da ne shvaćaš ništa.
Mystery In Space
01-10-2009, 12:34
Dosadni ste već, čovjeku se ne sviđa takav tip filmova i gotovo (ajmo ga na lomaču ko vješticu pa smo gotovi s tim jer je on drugačiji od nas, kako ima zadrtih ljudi ovdje to nije normalno). Mi može tko preporučit par filmova tipa Lesbian vampire killers/Meet the Spartans? Bio bih vam jako zahvalan :P
Arbiter of Change
01-10-2009, 12:36
@Constantine:
The Omega Man ti je starija ekranizacija knjige "Ja sam legenda" i meni je osobno dobar film premda se za razlikuje od same knjige, za ovog drugog nikad nisam čuo.
Dosadni ste već, čovjeku se ne sviđa takav tip filmova i gotovo (ajmo ga na lomaču ko vješticu pa smo gotovi s tim jer je on drugačiji od nas, kako ima zadrtih ljudi ovdje to nije normalno). Mi može tko preporučit par filmova tipa Lesbian vampire killers/Meet the Spartans? Bio bih vam jako zahvalan :P
NIje stvar jesi li zadrt ili nisi, nego je covjek ugasio film nakon 25 minuta i zakljuci je da je film smece. A razlozi zbog kojih je zakljucio da je film smece su totalno banalni i nebitni. Njemu smeta seks sa ejlijenima koji se spominje u jednoj sceni na pet sekundi samo da bi kasnije radnja bila bolje razjasnjena sto on nije vidio jer je gledao film spomenutih 25 minuta. njemu smeta sto ejlijeni izgledaju ko skampi, mozda bi trebali biti sivi ili zeleni sa velikom glavom da bi mu odgovarali. smeta mu sto su ejlijeni glupi itd. itd. da je izdrazo jos sat i pol vremena uz film dobio bi sve te odgovore i mozda bi mu se film svidio, a i ako mu se nebi svidio nitko mu nebi zamjerao. Neeeee on je odgledao prvih dvadeset minuta i onda mu smetaju stvari na koje nije dobio odgovor u tih 20 minuta... KATASTROFIČNO.
NIje stvar jesi li zadrt ili nisi, nego je covjek ugasio film nakon 25 minuta i zakljuci je da je film smece. A razlozi zbog kojih je zakljucio da je film smece su totalno banalni i nebitni. Njemu smeta seks sa ejlijenima koji se spominje u jednoj sceni na pet sekundi samo da bi kasnije radnja bila bolje razjasnjena sto on nije vidio jer je gledao film spomenutih 25 minuta. njemu smeta sto ejlijeni izgledaju ko skampi, mozda bi trebali biti sivi ili zeleni sa velikom glavom da bi mu odgovarali. smeta mu sto su ejlijeni glupi itd. itd. da je izdrazo jos sat i pol vremena uz film dobio bi sve te odgovore i mozda bi mu se film svidio, a i ako mu se nebi svidio nitko mu nebi zamjerao. Neeeee on je odgledao prvih dvadeset minuta i onda mu smetaju stvari na koje nije dobio odgovor u tih 20 minuta... KATASTROFIČNO.
da sam izdržao??? Šta se bi trebao naprezat i cekati odredeno vrijeme da film krene kako spada??? I daj mi onda reci kaj bi to ja onda vidio da bi me toliko zaprepastilo i da bi mi film dosao na skalu od top 10?
da sam izdržao??? Šta se bi trebao naprezat i cekati odredeno vrijeme da film krene kako spada??? I daj mi onda reci kaj bi to ja onda vidio da bi me toliko zaprepastilo i da bi mi film dosao na skalu od top 10?
Nebi, ali ovako nemas pravo komentirati i govoriti da je film smece kad nemas pojma sto se dogodilo u njemu i kako tece radnja, posto ga nisi odgledao do kraja.
Nebi, ali ovako nemas pravo komentirati i govoriti da je film smece kad nemas pojma sto se dogodilo u njemu i kako tece radnja, posto ga nisi odgledao do kraja.
Ja sam rekao da meni film ne odgovara i da je meni dakle MENI fail. Di ti tu vidis da sam ja rekao da je film globalno smece???
MasaKrisT
01-10-2009, 12:47
svakim refreshom tri vasa nova posta xD
zašto je matrix nerealan ?
Lord Jambrek
01-10-2009, 13:57
Ptuj. :)
Inače, pogledao opet Jay and Silent Bob Strike Back... naravno, trebam li uopće govoriti kako sam se pošteno nasmijao? Posebno sada, nakon više od 3 godine od kada sam zadnji put pogledao ovaj film, kad imam jednog kolegu koji je totalno spaljen ne toliko drugačije do Jaya, do te mjere da dijele razlog te spaljenosti.
I da: "Shit. Not on my watch, motherfucker. Die, you super monkey fuck!" zajedno sa "Damn youse! Damn youse all to hell!" :)
E taj film će me brijem ubit kad ga opet pogledam, ali iz nekog razloga odgađam i odgađam, gledao sam ga jednom u kinu još kad je došao, dakle prije negdje 8 godina :)
Crvena Stijena - 7/10, solidan film, malo radnje puno tučnjave.
The Brothers Bloom
http://blog.80millionmoviesfree.com/wp-content/uploads/2009/05/the_brothers_bloom1.jpg
7.5/10
Film je dobar zbog likova i humora! Likovi su skroz nesvakidašnji i, svaki na svoj način, zanimljivi! Humor je na razini i skoro nikad nije u prvom planu, što mi je vrlo dobro sjelo jer mi je dosta više komedija koje forsiraju humor a failaju!
tigerija
01-10-2009, 19:53
DIstrict 9 mi je odlična film, prvih 20 minuta može biti malo čudan i dosadan možda nekima, ali kad se počinje radit više o glavnome liku mi je super. Doro liku se ne svidja valjda kako su oni u filmu napravili taj sustav međuodnosa ljudi i aliena. Ja se ne zamaram nešto time. FIlm je ionako proglašem odličnim filmom. Mislim zna se desit da proglase neki film super a meni je jadan.
Ugl ja nisam ništa pogledo pošto nemogu nač nikakav film :( .
Crvena Stijena ? Šta tu glumi Stiven Segal ? xD
Valjda šta ?
TeraBajt
01-10-2009, 21:12
District 9
wtf di je kfc :(
Idem sutra gledati Inglorious Bastards.Jel stigao kod vas?
Pa novijih filmova nisam gledao, čekam Inglorius Basterds da dobijem od rođaka a od filmova, pa hmh X-Men 3, koji je čisto sranje u odnosu na prva dva, jedino je ok ona ultimate fajt scena ali je i ona prekratka, ostalo sve više-manje podbacuje, i mrzim tamanjenje glavnih likova :(
Crvena Stijena ? Šta tu glumi Stiven Segal ? xD
Valjda šta ?
Haha :D
To ti je film na Mandarinskom. Izgleda spektakularno, a da li je dobar, nemam pojma.
Horny Devil
01-10-2009, 22:51
Je l' to novi John Woo-ov film? Koliko sam vidio hvale ga, al' sad koliko je dobar zbilja ne znam.
Da_killah
02-10-2009, 01:59
pogledao sam battle royale (http://www.imdb.com/title/tt0266308/), japanski film o razredu djece kojeg stave na otok da se međusobno poubijaju. film mi je bio odličan, i definitivno nudi puno više nego što mogu napisati u 3 ujutro nakon što sam cijeli dan na nogama. za neke će možda dobra preporuka biti i ta što je tarantino rekao da mu je ovo najdraži film snimljen otkada je on počeo režirati, što možda i ne čudi s obzirom na svo nasilje u filmu
tigerija
02-10-2009, 16:35
Pogledo sam Đi Ja Đoe. I film mi je skroz bezveze.
Neču ga previše ni komentirat, jedino mi se gluma činila ok. Ali nabacano svakakvih ideja unutra, i to sve več viđeno ali korišteno. Meni je film ko puna kanta smeča. Treba je bacit u vreču i dat smetlarima da je odnesu. I skoro svaki SG sam vidio. Dobri su efekti ali svaki puta sam primjetio da je računalo radio. Film ko da je radio netko bez mozga. Ok to su moji dojmovi za film.
Tako i ovi Transformersi novi. Bili bi mi dobri da nema toliko gluposti unutra, pogotovo neke scene di pomisliš da je to animirani crtič za djecu.
Pogledat ču Ali G Indahouse :D . Mislim da je taj najbolji, pa je borat i onda bruno koi mi je najgori...
Death By Sexy
02-10-2009, 16:41
Taking of Pelham 123 5/10
Uuuužasno iritirajuće snimljen film s onom kamerom di su usporene scene onak trzajuće, e kako me to iritira... Denzel solidno odglumio, Travolta i ne baš... Ono ništa posebno, skoro loše
Drag Me to Hell 4/10
Nezanimljivo, nije strašno, efekti ok... Loše uglavnom
Danas idem gledat Inglourious Basterds.. jej.
Arbiter of Change
02-10-2009, 17:00
E taj film će me brijem ubit kad ga opet pogledam, ali iz nekog razloga odgađam i odgađam, gledao sam ga jednom u kinu još kad je došao, dakle prije negdje 8 godina :)
A ne. :)
Mislim, znam da J&SB nisu za svakoga, ali ja sam krepavao dok sam gledao, što iznenadilo jer sam mislio da ću kao podsvjesno "prerasti" taj humor.
Taking of Pelham 123 5/10
Uuuužasno iritirajuće snimljen film s onom kamerom di su usporene scene onak trzajuće, e kako me to iritira...
Pre strašno, film je solidan, ali ti efekti strašno smanje dojam filma. Baš si pomisliš kako ga je amater snimao zbog toga :(
Drag Me to Hell 4/10
Nezanimljivo, nije strašno, efekti ok... Loše uglavnom
Kako je kino plakalo od smijeha na tom filmu. Svi brijali da će biti horror, na kraju sam se više tu smijao nego na pol komedija :D
###DK###
02-10-2009, 18:04
I ja sam nedavno pogledao Drag Me To Hell.
I ono, stvarno, pomisliš da će biti horor, ali ima nekih glupih scena na koje se dobro nasmiješ.
Iz trailera sam pomislio da će film biti totalno jeziv, ali razočarao me.
MILF hunter
02-10-2009, 18:13
One scene kad ciganka maltene proguta ovu u autu i kad joj iscuri tekućina u usta nakon što sruši leš na pokopu :pray: :rotfl:
Duke of Earl
02-10-2009, 18:13
Jebemu, pa zar nitko od vas ne poznaje rad Sam Raimi-a, izuzev Spidermana :( Vidim da ste svi iznenađeni tom kombinacijom komedije i horrora.
videl sam da je on režiral Ksenu xD
Jebemu, pa zar nitko od vas ne poznaje rad Sam Raimi-a, izuzev Spidermana :( Vidim da ste svi iznenađeni tom kombinacijom komedije i horrora.
Evil Dead ftw!
Lord Jambrek
02-10-2009, 21:11
Nakon poveće količine...išao sam gledat pineapple express! Film je pre genijalan
9/10
Windwalker
02-10-2009, 22:32
Kill Bill: Vol. 1
Prvi put sam gledao ovo čudo.
Standardna Tarantinova perverzija, ali ništa posebno.
Iako ne traje predugo, film je zamoran i dosadan.
Ima par zabavnih i dobrih scena, ali ima i nekih debilnih (pogotovo se to odnosi na ubacivanje onog animea :yuck: ).
Ajd, nek mu bude 6/10 (poklonjeno).
Sutra gledam drugi, ali kako čujem, taj ima još sporiju radnju. Valjda ću izdržat.
G.I. JoeS3/10
film je tolko dosadan da sam jedva čekal da završi, očekival sam puno više nakon raznih trailera i napuhavanja preko reklama
fakat niš posebno, mislim da film ne zaslužuje neku veliku pažnju, od 2 sata kolko traje film niti jednomnema onaj trenutak "WOW!! Jebenica"
previše je sentimentalnih scena za takav film, a kažu da su Transformersi trash film sa "nerealnim scenama" lol
Transformeri su Bog i batina za G.I. Joe
ovo preporučujem samo onima koji će fakat imat 2 sata viška a neznaju kako ga ispuniti
Cat Woman po pedeseti put
4.5/10
Death By Sexy
02-10-2009, 23:14
Inglourious Basterds 9/10
Stvarno je dobar film, jednostavno ga treba pogledat.. Scenu u kinu, prije početka "filma" :pray:
Cat Woman po pedeseti put
4.5/10
Pre sexy je žena, ako zbog ničeg drugog, onda se zbog toga isplati pogledati :D
Ni zbog toga!
Bartuc,pocinjem polako sumnjati u tvoj ukus za filmove.
Da_killah
03-10-2009, 01:37
polako? :P
tigerija
03-10-2009, 08:15
G.I. JoeS3/10
film je tolko dosadan da sam jedva čekal da završi, očekival sam puno više nakon raznih trailera i napuhavanja preko reklama
fakat niš posebno, mislim da film ne zaslužuje neku veliku pažnju, od 2 sata kolko traje film niti jednomnema onaj trenutak "WOW!! Jebenica"
previše je sentimentalnih scena za takav film, a kažu da su Transformersi trash film sa "nerealnim scenama" lol
Transformeri su Bog i batina za G.I. Joe
ovo preporučujem samo onima koji će fakat imat 2 sata viška a neznaju kako ga ispuniti
Da nakon ovog filam mi transformeri bolje izgledaju xD, znači tko kani pogledat transformere neka prvo pogleda ova film, i onda neka pogleda transformerse, onda če tranformersi izgledat bolje :D .
Dreamer Deceiver
03-10-2009, 10:52
Inglorius Basterds
8,7/10
tako jebene razgovore već dugo nisam čuo, a i kraj je :pray: :pray:
pa gledam onaj IMDB i Transformersi dobili ocijenu 6.2, a G.I. Joe 6.0, di je tu zrava pamet ?
Transformersi imaju akciju od samog početka,bez ikakvog ljubakanja i bez ikakvih jadnih prića o svakom liku,a G.I. Joe hebote od neznam 4 glavna lika svaki ima svoju priću po 5 minuta, onaj glavni lik kak je bio u vezi sa nekom Anom, pa kak joj je obećal da bu pazil na brata, pa scena kak je brat poginul, pa onda onaj lik kaj cijelo vrijeme ne prića, kak je došlo do toga bla bla bla, čak ni onaj Marlon Wayans nije Bog zna kaj odglumil, sve mi to nekak površno,...nastavak sigurnodolazi, ali ga ne oćekujem sa veseljem,oćem T3 :D
Dakle Transformersi definitivno akciski sci.fikšn film godine
^^
Da_killah
03-10-2009, 11:59
ili district 9 ako tako gledaš na njega
@Flander, ako se dobro sjećam, T3 ćemo čekati do 2012 godine :cry:
Sgt. Bull
03-10-2009, 12:39
Bolje i to nego da "More Megan Fox" bude jedan od glavnih aduta filma.
Lol, tek sam prije mjesec dana vidio to na Coveru :D Pre strašno. Ali ajde, meni je vrlo ugodna oku :P
Sgt. Bull
03-10-2009, 12:42
Daleko od toga da ona nije ugodna oku, no samom tom rečenicom Bay (tko već je stavio) smanjio je kredibilitet filma. Ne gledam ja Transformerse radi Megan Fox već radi Transformersa.
a neka jebiga, imamo dva dijela koja treba magistrirat u HD verziji, ja bar nisam :P
imamo Diablo 3 koji će nadam se 2011. izać ^^
ima materijala da prođe vrijeme brzo ^^
Da da, morao bi sve bolje SF-e pogledati barem u 720p rezi.
Upravo sam pogledao Bore Lee- Čuvaj se Sinjske ruke
∞/10
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Film je jednostavno LEGENDARAN.
Na jednu scenu smo ja i prijatelj pali s kauča dok smo gledali...kad je nešto rekao.
Najbolji film ikad.
Must watch!
Lord Jambrek
03-10-2009, 15:13
Upravo sam pogledao Bore Lee- Čuvaj se Sinjske ruke
∞/10
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Film je jednostavno LEGENDARAN.
Na jednu scenu smo ja i prijatelj pali s kauča dok smo gledali...kad je nešto rekao.
Najbolji film ikad.
Must watch!
Jebeš taj, pogledaj prvi dio "U kandžama velegrada", film je 300x bolji od drugog.
gothic45
03-10-2009, 16:19
Ako me dobro pamćenje služi (a nije) zadnje sam pogledao T4: Salvation, onako solidan film, konačno sam dočekao radnju u post-judgment day vremenu.
I žestok mi je koncept čovejka-terminatora ali neću dalje da nekome ne spojlam radnju.
mortician
03-10-2009, 16:23
Ja, ja i Irena
Onak film sam odgađao godinama, ne zanm zašto, tak da sam ga jučer tek prvi put gledao :oops:
Dobar je, crna braća jebu majke :)
bezimeni
03-10-2009, 17:54
Pogledao si cenzuriranu verziju u kojoj su odrezane neke od najsmješnijih i najprostijih scena ...uglavnom , osakaćen film.
Ona scena kada se ubaci ženi koja doji dijete. :pray:
mortician
03-10-2009, 18:06
Da fkt, brijem da sam tu scenu di sisasisu vidio negdije na najavi nekoj. A jucer je nisu prikazali.
Oh kristuša im! :D
pa to zato što je na RTL-u uvijek režu filmove
Horny Devil
03-10-2009, 18:44
A sto je najgore, rezu i filmove koji idu u nocnom terminu. Pretpostavljam kako bi stalo sto vise reklama. Prokleti RTL. :fof:
Windwalker
03-10-2009, 22:01
Kill Bill Vol 2.
Malo bolji od jedinice, nema više onih japanskih gluposti.
Ali i dalje dosadan.
Neka bude 7/10.
G.I. Joe : Rise of the Cobra
Kul mi je Snake Eyes :|
G.I. Joe : Rise of the Cobra
Kul mi je Snake Eyes :|
On mi je jedini bio cool u filmu, ostali su više manje bezveze.
Year One
na tisuće puta iskorištene fore, ali kada se gleda sa ekipom i nema drugog izbora nego gledati onda je ok
5/10
Land of the Lost
wrlo loše od ferrela
ima 2-3 dobre scene i to je to
uglavnom nezanimljiv i dosadan
5.3/10
Pogleda sam i ja G.I. Joe, i film je govno! Nema ničega novoga, sve scene su pokradene! Dobro, ajde, ona scena kad prolete kroz vlak je u redu, ali to traje 3 sec. a ostalih 2 ure filma je šit! Kraj mi je ličio na Star Wars!
Pogledao Taking of Pelham 123 i Inglorious Basterds.Prvi je bio solidan akcic za ubiti vrijeme do ovog drugog.Nakon ovog filma,Tarantinu je oprosten debakl zvan Grindhouse projekt.Jedan od boljih filmova ove godine.
tigerija
04-10-2009, 01:08
pa gledam onaj IMDB i Transformersi dobili ocijenu 6.2, a G.I. Joe 6.0, di je tu zrava pamet ?
Transformersi imaju akciju od samog početka,bez ikakvog ljubakanja i bez ikakvih jadnih prića o svakom liku,a G.I. Joe hebote od neznam 4 glavna lika svaki ima svoju priću po 5 minuta, onaj glavni lik kak je bio u vezi sa nekom Anom, pa kak joj je obećal da bu pazil na brata, pa scena kak je brat poginul, pa onda onaj lik kaj cijelo vrijeme ne prića, kak je došlo do toga bla bla bla, čak ni onaj Marlon Wayans nije Bog zna kaj odglumil, sve mi to nekak površno,...nastavak sigurnodolazi, ali ga ne oćekujem sa veseljem,oćem T3 :D
^^
Sve šta je glupo kod transformersi jest da ima nekih scena za malu djecu gdje sve stvarno izgleda ko animirani crtič. Ostalo je onako ok ajde... bilo je nekih glupih robota ali ajde.. GI joe mi je bzvz bio da... to je mogao biti i megaman film.
Meni ta scena di su proleteli kroz vlak malo glpa i nerealna, ali ok to je takav film.
Ovja Land of the Lost, može netko drugi reč jeli to tša smiješno ? Iz trailera izgleda super.
Kad dolazi pandorum, zna netko ?
tigerija
04-10-2009, 07:09
BTW pogledo sam Land of the Lost, Meni je super baš. Nasmijo sam se xD. to je više manje glupa komedija, i ima stvarno gluposti unutra xD i za pogledat je film :D .
Pogledo sam i Ali G indahouse, ok je, fora, ali borat mi bolji, bruno najgori :D .
Constantine
04-10-2009, 14:10
pa to zato što je na RTL-u uvijek režu filmove
:rotfl:
^^
Sve šta je glupo kod transformersi jest da ima nekih scena za malu djecu gdje sve stvarno izgleda ko animirani crtič. Ostalo je onako ok ajde... bilo je nekih glupih robota ali ajde.. .
koja scena je ko animirani crtić ? kakvih vražijih "glupih" robota ? pa fala bogu da je film više namjenjen mlađoj
populacij, daj shvatite da su Transformersi vrsta filma za pustit mozak na pašu, a ne sad razmišljat kako je koji robot napravljen,dali je to realno, dali je to neznam moguće tako oživit robota sa komadićem neke tamo super moćne kocke itd itd
u današnjim filmovima rijetko da ima realnosti, realnost postoji samo u nekim tamo ljubićima i komedijama, te u povijesnim i "based on true story",pa čak i tu ubace scene koje su van mozga
@ Constantine kaj se ti kreveljiš ?
Constantine
04-10-2009, 14:36
smiješno mi je to svaki put kad neko napise,kakvi retaji rade na tom RTL-u.
danas je Hrabro srce, pitam se kolko će njega srezat
^^
Sve šta je glupo kod transformersi jest da ima nekih scena za malu djecu gdje sve stvarno izgleda ko animirani crtič. Ostalo je onako ok ajde... bilo je nekih glupih robota ali ajde.. .
koja scena je ko animirani crtić ? kakvih vražijih "glupih" robota ? pa fala bogu da je film više namjenjen mlađoj
populacij, daj shvatite da su Transformersi vrsta filma za pustit mozak na pašu, a ne sad razmišljat kako je koji robot napravljen,dali je to realno, dali je to neznam moguće tako oživit robota sa komadićem neke tamo super moćne kocke itd itd
u današnjim filmovima rijetko da ima realnosti, realnost postoji samo u nekim tamo ljubićima i komedijama, te u povijesnim i "based on true story",pa čak i tu ubace scene koje su van mozga
@ Constantine kaj se ti kreveljiš ?
Zapravo, komedije i jesu najnerealnije.
Uzmi za primjer onaj film gdje je glavni glumac neki iz ledenog doba koga su oživili.I tako puno komedija. :D
THUNDER_DINIX
04-10-2009, 14:59
The ugly truth-odličan :thumbs2:
Jel jos iko osim mene gledao Inglorious Basterds :?
Dreamer Deceiver
04-10-2009, 15:24
ja sam ga pogleda :D
i za razliku od ostalih tarantinovih filmova, ovaj nije precjenjeno smeće ( izuzev R. Dogsa i ajde Pulp Fictiona)
Da_killah
04-10-2009, 15:37
ja sam napisao svoje još pred 10ak stranica
blood4me
04-10-2009, 17:00
De preporucite mi neki film mal novijeg datuma, komedija po mogucnosti, ili nes sa nekim bendom(School of rock alike..) al moze i nekakav s nekim zmajevima il tak nest :P
Gledao sam Year One, film je oke, bilo bi bolje da imaju nekih novijih fora :P
p.s. nezz u koju temu da ovo napisem pa et, tu cu O.o
THUNDER_DINIX
04-10-2009, 17:03
Jel jos iko osim mene gledao Inglorious Basterds :?
ja u kinu na premijeri bio
bezimeni
04-10-2009, 18:31
http://www.imagesforme.com/upload/31ef33a7.jpg
Užitak za oči i uši :thumbs2: .Odličan film.
Bolt
6.5/10
ok za pogledat i vizualno vrlo lijep na trenutke
tigerija
04-10-2009, 20:24
De preporucite mi neki film mal novijeg datuma, komedija po mogucnosti, ili nes sa nekim bendom(School of rock alike..) al moze i nekakav s nekim zmajevima il tak nest :P
Gledao sam Year One, film je oke, bilo bi bolje da imaju nekih novijih fora :P
p.s. nezz u koju temu da ovo napisem pa et, tu cu O.o
Land of the Lost mi je ok bio, baš je glup film xD .
portal smrti (UNTRACEABLE (AKA. STREAMING EVIL), 2008)... prebolestan film, lik na netu stavlja live video ljudi, i cim je vise posjetioca site-a, brze umiru... odlican film...
ko ima HBO, obavezno pogledati
SLIJEDI NA
HBO 07.10 20:05
RASPORED
HBO 07.10 20:05
HBO 08.10 03:55
HBO 20.10 23:50
HBO 31.10 01:55
Windwalker
04-10-2009, 22:19
Braveheart
Gledao ga treći put.
I nemam riječi kojima da opišem ovo remekdjelo.
+∞/10
Braveheart
10/10
po tko zna koji put
još da nisu srezali jedno 20 scena,možda bi bio i bolji
Arkannen
04-10-2009, 23:02
Braveheart - 10/10
You know the drill. Savršen film, od settinga preko soundtracka do epskih bitki.
Pogledah prije koji sat u cinestaru SUROGATI.
Ok film, neka zlatna sredina.
The Proposal
http://thesewingdivas.files.wordpress.com/2009/06/sb11.jpg
Meni bezveze film! Očajno glup kraj tj. očajno izveden, jer je kraj kao i kod 90% drugih romantičnih komedija! I iznervirao me lik "dvorske lude"! Znate ono, uvjek je jedan lik u filmu koji je smiješan i često napravi budalu od sebe; e ovdje je lik tako naporad da mi je došlo da preskačem djelove film kad se on pojavljuje!
Da ne ispadnem da sam pljujem, bilo je par situacija kad sam se nasmija i to, ali sve u svemu nije me baš oduševio film!
5/10
Pogledah prije koji sat u cinestaru SUROGATI.
Ok film, neka zlatna sredina.
To u srijedu idem gledati, rezervirao sam karte. Nadam se da će biti OK. Nema više ništa u kinima, samo ovo i Avatar 3D dolazi ove godine :( Osim ako se nije nešto promijenilo...
Meni je ovo bilo prvi puta da sam išo u cinestar i zakljucio sam da se prvenstveno isplati ici gledat akcijske filmove i horror filmove.
Za neke ljubice,komedije i trilere bas i nema smisla.
I moram priznati da mi se sama tehnologija kina odnosno slike i nije nešto dojmila, pošto sam u kino išo nakon barem 6-7 godina i kolko sam shvatio na tome planu kvalitete slike i nema nekih promjena.
Velki lcd televizor, dobar 5.1 zvuk ili jos bolje 7.1 i HD filmovi i dalje ownaju, no to je samo moje mišljenje.
Da, slika se nemre kvalitetom i oštrinom mjeriti sa LCD ili Plasma TV-om. Ali točno ono što kažeš, za SF, akcije i Horrore je genijalno. I glasno i veliko :D
Komedije gledam u kinu ako baš nema ništa drugo, inače su i meni bolje doma pošto uštedim pare za kartu. Za komedije ti ne treba niti velika slika niti jak zvuk. Osim možda za SexDrive bez cenzure, tamo bi volio malo veću sliku :D
bezimeni
05-10-2009, 12:20
Pa ja to govorim cijelo vrijeme...meni niš ne može zamijeniti kućni konfor ...a kvaliteta slike što se tiče boja i oštrine je na strani kućnog HD-a .Naravno TV je obavezan a ne gledati film na monitoru makar bio i 24" :thumbs1: . 5.1 zvuk je obavezan .
Zato se i ide na imax kina jer su trenutna zastarjela u odnosu na ono što možeš dobiti kod kuće.
mortician
05-10-2009, 13:31
Osim možda za SexDrive bez cenzure, tamo bi volio malo veću sliku :D
Zato da vidis proz0r od tamnopute osobe na pocetku filma, priznaj! :D
Nego, pogledao The Exorcist (1973)Spo prvi put. Atmosfera je zkn.
Sgt. Bull
05-10-2009, 16:21
Pogledao Body of Lies. Russel Crow uobičajeno owna, DiCaprio je okej. Sve u svemu okej filmić za ubit 2 sata.
Evo ga, pogledao neke filmove pa da javim dojmove
Twilight (http://www.imdb.com/title/tt1099212/)
0/10 -> odvratno (čuju se zvuci povraćanja)
Surrogates (http://www.imdb.com/title/tt0986263/)
10/10 -> film je odličan, ako neko misli gledat preporučam.
Harry Potter and the Half-Blood Prince (http://www.imdb.com/title/tt0417741/)
5/10 -> ja sam mislio da će napokon bit "final showdown" al ništa :(.
Gamer from Sarajevo
05-10-2009, 16:58
G.I. Joe The Rise of the Cobra 8/10
Ok film, 8 cisto radi puno spec. efekata, a ja tako volim :) . Prica malo, pa kako da kazem, dosta filmova ima slicnu pricu, zato mi se nije bas puno svidjela. Al' moze proc'.
###DK###
05-10-2009, 18:09
Pogledao Body of Lies. Russel Crow uobičajeno owna, DiCaprio je okej. Sve u svemu okej filmić za ubit 2 sata.
Tebi se baš sviđaju ti "spori" filmovi. There Will Be Blood i taj. :)
Inače, pogledao i ja G.I. Joe. Isto kao i kod Gamera iz Sarajeva. :D
Da_killah
05-10-2009, 22:02
i like it
First squad - The moment of truth/Первый отряд — Википедия (http://www.imdb.com/title/tt1343712/)
http://i38.tinypic.com/2z3tqc7.jpg
Dakle imamo WW2, bojište između Rusa i Njemaca i dva special squada koji žele prizvat križare iz mrtvih (njemci) i koji šalju curu u svijet duhova da izbavi svoje pale suborce iz smrti (rusi). Well... ispalo je solidno. Akcijske su scene savršene, no sama priča je pomalo klišejna i prebrzana. Da, film traje samo sat vremena (uz to su unutra ubačeni intreviewi sa psiholozima, ratnim veteranima, etc. koji traju oko ~15 min sigurno [totalni flashback na District 9]) tako da je to dosta naškodilo samom užitku gledanja.
7/10 za sam užitak gledanja, 8/10 zbog predivnih akcijskih scena. 7.5/10Sna kraju.
tigerija
06-10-2009, 04:06
A gledajte, nekima je to gušt gledat filmvoe u jako dobroj kvaliteti, ima razlike ono... isto kao što je nekima gušt nabrijavat aute, sadit svječe i šta ja znam...
Pogledo sam "Assassination of High School President", komedija, ok mi je ono. Triler komedija.
MPCH5Kus ... re=related (MPCH5KusdT4&feature=related)
Horny Devil
06-10-2009, 12:02
Election (Hak se wui)
http://www.imagesforme.com/upload/64850c6d.jpg
Honkonski krimic. Radnja se vrti oko izbora za novog sefa trijade. Postoje 2 kandidata koji ce uciniti bilo sto samo da postanu vode. Dajem 8/10. Ako volite neholivudske filmove, definitivno pogledajte. Usput, sutra navecer na HRT 2 ce biti nastavak, za koji sam cuo da je isto jako dobar film.
bezimeni
06-10-2009, 16:51
Tak i ja nekak ..makar pogledam i cam ako sam nestrpljiv .Ali bez kokica i škiljeći na jedno oko :hangin: .A uz 720 p/1080 p i 5.1 zvuk obavezno ide kanta kokica i krigla piva :D . Gušti su gušti .
pogledao Dark City [1998]Snaravno u HD-u :D . Film mi sad još i bolji :thumbs2:
http://www.imagesforme.com/upload/6cca238f.jpg
Pogledao sam Cloverfield.
Film i nije tako loš. Malo u nekim trenucima živcira način snimanja, ali film je snimljen brutalno, efekti su odlični. Jebiga, u filmu nije objašnjeno kako, što i zašto, ali to jednostavno NE možeš uzeti za zlo pošto je sniman iz ruke običnog čovjeka koji pokušava preživjeti, a njemu sigurno neće doći neki znanstvenik/vojnik i objasniti mu u detalje nastalu situaciju. Atmosfera u filmu je odlična, napeta i blago jezovita. Jedino mi se ne sviđa trajanje filma, faking 73 minute je na razini serije, a ne filma :( Piše da traje 85 minuta, ali to je valjda sa creditsima :D
Tako da mi se film svidio, čisti survival doživljaj sa perspektive nemoćnog građana.
7/10
PS: I ne znam kaj se diže buka da se čudovište uopće ne vidi u filmu. Čudovište se vidi i previše i to vrlo detaljno!? Ljudi seru govna :( Valjda su zabrijali da će vidjeti Godzillu 2...
Ko mi brise postove,dabogda mu se porodicno stablo obrisalo.
Constantine
06-10-2009, 21:19
Ko mi brise postove,dabogda mu se porodicno stablo obrisalo.
i meni isto
bio sam siguran da sam napisao neki komentar na the dark city ali ga nemas vise :/
Kostolomac
06-10-2009, 21:51
Pogledao Drunken Master. Prelijep kung-fu, Jackie Chan je legendaran. :D
10/10
Assassination of a high school president
8/10
odličan film
Star Trek
fakat dobar film
Arbiter of Change
07-10-2009, 13:21
Remake The Wicker ManSfilma... Isse, Nicolas Cage u još jednoj mrtvoj ulozi, ali i sam film je generalno loš da ne spominjem kako je teški jad u usporedbi sa originalom. Ali ima nekoliko dobrih scena, primarno kad Cage ide po selu i šamara žene, još žešće kad je u Pedobear kostimu i spašava curicu.... ej. :)
Horny Devil
07-10-2009, 13:55
Ali G Indahouse
http://www.imagesforme.com/upload/a910e776.jpg
Pogledao jucer. Ima zbilja suludih scena, ali i par napornih. Dajem 7/10. Tko voli Cohen-a, a nije pogledao, neka provjeri.
Arkannen
07-10-2009, 14:34
Remake The Wicker ManSfilma... Isse, Nicolas Cage u još jednoj mrtvoj ulozi, ali i sam film je generalno loš da ne spominjem kako je teški jad u usporedbi sa originalom. Ali ima nekoliko dobrih scena, primarno kad Cage ide po selu i šamara žene, još žešće kad je u Pedobear kostimu i spašava curicu.... ej. :)
Padam u napast da pogledam to, ali znam da će biti loše i moguće uništiti moj dojam originala, koji je prokleto dobar film. :(
bezimeni
07-10-2009, 15:45
Gledao i ja Cohen-a sinoć :rotfl: .Najluđa scena kad upadne onoj dvojici u sobu i zatekne ih u khm..vele oni mislili smo da smo uskoro mrtvi pa reko da probamo kako je :rotfl: .
MILF hunter
07-10-2009, 16:43
Film i nije tako loš. Malo u nekim trenucima živcira način snimanja, ali film je snimljen brutalno, efekti su odlični
Baš to mu i zamjeram. Atmosfera je genijalna, ali sam svejedno bio razočaran baš zbog takvog načina snimanja. Zadnje što želim u horroru je da budem zakinut za prizore gdje čudovište razara, djeluje, šta već, jer to i jest bit takvih filmova. Oduzmi mu to i nemaš ništa; mislim, horror o spodobi koji napada grad, a ne vidiš ju. Da ne spominjem da ama baš ništa nisu objasnili... i onda još traje nešto više od sat vremena. :( Možda sam previše očekivao od filma... ali definitivno nisam očekivao da će skoro pa potpuno maknuti tog monstruma iz kadra, pa zbog takvih stvari i gledam horrore, koji kurac... nadam se da će što manje biti takvih filmova. :thumbs1:
To spada pod horror :o
To nisam znao, brijao sam da je SF :D Inače mi je logično da se ne prikazuje čudovište puno pošto je sve snimano sa tom jednom kamerom, a lik zapravo bježi i skriva se od čudovišta, neće ići raditi dokumentarac i poginuti. Zato kažem da je snimljen poput nekog survivala iz ruke običnog čovjeka.
Nego, danas bi pogledao neku komediju, a ne znam koju. Moram se posavjetovati sa IMDB-om... Sve dobro sam već gledao, presušuje mi bazen filmova :(
ima di za nać prijevod od filma 9 ??
tražim ko budala nigdije za nać
MILF hunter
07-10-2009, 19:17
To spada pod horror :o
To nisam znao, brijao sam da je SF :D
Pa je, nekakav SF s horror elementima, po mojem mišljenju.
Enivejz, pogledao The happening. Neloše, iako je glavni glumac Wahlberg koji vječno ima facu ko da ga muče hemoroidi, tako da ne očekujte glumu na visokoj razini, štoviše, vidim da je nominiran za najgoru glumu, a redatelj za najgoreg redatelja, a film je dobio nagradu za najgori film :rotfl: no svejedno, da se pogledati, na imdb-u je dobio ocjenu taman visoku da bacim pogled na njeg i sasvim je solidan film, spašava ga atmosfera i originalna ideja.
Da, to mi je film sa uvjerljivo najgorom glumom koju sam ikada vidio :D Ima strašno puno potencijala da bude dobar, ali taj potencijal je strašno loše iskorišten. To sam u kinu pogledao i nije mi se svidio, najviše zbog glume, mada mi SaZzu tvrdi da je redatelj htio da se u tom filmu tako (ne)glumi :(
Nabavio sam Hangover, fakat nema dobrih komedija za pogledati. Izlaze na kapaljku... Tako da ću rađe reprizirati ovo remek djelo :D
Aj kad je toliko los film reci mi pricu da ga ne gledam bezveze.
Si mene to pitao ili Milfa?
Biljke se okrenu protiv čovječanstva, ljudi postanu suicidalni i to je to... Filmu fali jedno poštenih pola sata uvoda u situaciju, bar po mom mišljenju.
MILF hunter
07-10-2009, 19:33
Jep, film je imao potencijala da bude bolji, al' ajd... šta se može.
@xarabas, pa bez obzira na kritike, pogledaj, možda tebi bude dobar. Mislim da je na imdb-u dobio ocjenu blizu 6, ne sjećam se, a i mrsko mi je provjeriti. :P Recimo, ja sam freak za horrorima pa ću rado pogledati i takav film.
Ma pitao sam obojicu,nije bitno tko odgovori :)
Kako biljke,na koji nacin to funkcionise?
Da, to mi je film sa uvjerljivo najgorom glumom koju sam ikada vidio :D Ima strašno puno potencijala da bude dobar, ali taj potencijal je strašno loše iskorišten. To sam u kinu pogledao i nije mi se svidio, najviše zbog glume, mada mi SaZzu tvrdi da je redatelj htio da se u tom filmu tako (ne)glumi :(
Rekao sam da sam citao da je redatelj htio takvu glumu. Meni je film katastrofalno los, sto zbog cudne radnje, sto zbog lose glume.
X-Men: The Last Stand - 5/10S Orgija specijalnih efekata i cudnovatih plavih mutanata.
Charlie's Angels: Full Throttle 1/10S Uzas.
The Fly (1986) - 8/10
Braveheart - 10/10S Odlican.
Ali G Indahouse - 5/10S Ima par smijesnih fora ali i dosta gluposti, malo previse za moj ukus.
Superman Returns - 3.5/10S Mnogo dosadan.
The Delta Force - 3.5/10S Film je cist ok u prvoj polovici al nazalost brzo padne gledljivost kad na scenu stupi Chuck, pogotovo sa motorom u drugoj polovici filma.
Upravo se vratio iz kina, pogledao Surogati, zacudjujuce dobar film, stvarno se zapitas kako bi bilo u takvom svijetu. Kak su tek ti surogati napravljeni, svi predivni i savrseni, ono idealan svijet, da ne povjerujes. Sam film te natjera da se zamislis ^^ Brus Vilis je standardno dobar i dobro mu stoji ta uloga. Trebate mu vidjet surogata, isti on sam 15god mladji :rotfl: Ak nema te kaj bolje pogledajte, film je bas ok!
7.5/10
tigerija
07-10-2009, 20:55
Film i nije tako loš. Malo u nekim trenucima živcira način snimanja, ali film je snimljen brutalno, efekti su odlični
Baš to mu i zamjeram. Atmosfera je genijalna, ali sam svejedno bio razočaran baš zbog takvog načina snimanja. Zadnje što želim u horroru je da budem zakinut za prizore gdje čudovište razara, djeluje, šta već, jer to i jest bit takvih filmova. Oduzmi mu to i nemaš ništa; mislim, horror o spodobi koji napada grad, a ne vidiš ju. Da ne spominjem da ama baš ništa nisu objasnili... i onda još traje nešto više od sat vremena. :( Možda sam previše očekivao od filma... ali definitivno nisam očekivao da će skoro pa potpuno maknuti tog monstruma iz kadra, pa zbog takvih stvari i gledam horrore, koji prozor... nadam se da će što manje biti takvih filmova. :thumbs1:
To je Scary Horror, Imaš mnogo tipova horrora... meni je i dobro šta nisu ništa otkrili jer je tako zanimljivije, i realnije je ono... slučajna snimka nekog lika koi je sve to snimao iz prvog lica.
THUNDER_DINIX
07-10-2009, 21:41
Upravo se vratio iz kina, pogledao Surogati, zacudjujuce dobar film, stvarno se zapitas kako bi bilo u takvom svijetu. Kak su tek ti surogati napravljeni, svi predivni i savrseni, ono idealan svijet, da ne povjerujes. Sam film te natjera da se zamislis ^^ Brus Vilis je standardno dobar i dobro mu stoji ta uloga. Trebate mu vidjet surogata, isti on sam 15god mladji :rotfl: Ak nema te kaj bolje pogledajte, film je bas ok!
7.5/10
to kod vas igra? u ovom selu od Osijeka jos se nije pojavio, a cekam ga vec par mjeseci...
OT. Fighting 10/10
Danas sam trebao ići na Surogate, ali jebe me temperatura tako da su planovi propali :cry:
Ali pogledao sam doma Hangover, do jaja komedija :D Alan je poremećeno lud :pray:
GeraltofSmeg
07-10-2009, 22:09
Danas sam trebao ići na Surogate, ali draga me temperatura tako da su planovi propali :cry:
Ali pogledao sam doma Hangover, do jaja komedija :D Alan je poremećeno lud :pray:
Bleh, prosjek je hangover, jedina kul stvar je onaj "Gay boys" Kinez :D
On mi je jedini bio naporan u filmu, bilo bi bolje bez gay preseravanja :(
pogledah 9
dobar film, ništa pretjerano uzbudljivo ali zanimljiva prića
Pogledao Bad Boys 1 i 2,ništa spektakularno ali ok za pogledat 7,5/10 svakom filmu.
Constantine
07-10-2009, 23:46
Pogledo sam Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest,sviđa mi se vise od prvog nastavka,vizualni efekti su apsolutno savršeni i drugi najbolji koje sam vidio.
Film:8,5/10
Blu-Ray:10/10
http://images.amazon.com/images/P/B000N6UERU.01.LZZZZZZZ.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.