Pogledaj cijelu verziju : Vaši glupi trenutci :)
Ja,kad sam tek kupio WoW,sam malo browsao official forume...vidio sam da "najviše love donosi minning",stoga sam cijeli dan sa svojim dw0rf warriorom skupljao copper orove...skupio sam ih oko 80 + / - i sve ih vendorao =)
naravno,prodali su se vendoru za oko 25c po stacku,ali nisam bio obeshrabren jer sam mislio da je na početku uvijek tako =)
Napišite svoje newbie trenutke ovdje :)
kupovao sam "vendor" iteme common, gledao sam samo koji item ima veći armor taj sam nosio...
SuperiorEEE
25-12-2007, 18:15
nisam imao tih trenutaka.......
al sam imao na lvl 60 u bwl-u
Kad sam blinko pravo na Nefariona i naravno cijeli raid zgino
nesto se bio zamislio
Nisam mjenjao opremu 10 levela negdje od 20 do 30 :rotfl:
najgluplji trenutak hm :D
kad san dekapitatoron pula bosa xD e to tria znat
sad sam se sjetio još jednog,nedavnog^^
bili smo u auch.crypts,zadnji boss ( onaj koji dropa [Sonic Spear]S),i svi smo pili prije nego što ga je tank pullo...i ja sam umjesti lijevog klika da ga označim,stisnio desni klik ( hunter sam - auto shoot ) i pullo sam ga =D ugl.,wajpali smo i ono svi u /p chatu pitali "KOJI JE NÂB PULO" ( grupa je bila 4 / 5 hrv. ) ja sam mudro šutio,a naš dobri pala healer je reko da je shaman pullo :) svi su se počeli derat na njega on jadan pa nisam ja,skoro ga lider kiko i još se na kraju on počeo ispričavat xD
imbaBiGy
25-12-2007, 19:05
ccc sonik spir dropa u šedou labsima
uuu my bad,sl ^^ onaj veliki boss,koji stavlja na nekoga onaj debuff koji eksplodira
sad sam se sjetio još jednog,nedavnog^^
bili smo u auch.crypts,zadnji boss ( onaj koji dropa [Sonic Spear]S),i svi smo pili prije nego što ga je tank pullo...i ja sam umjesti lijevog klika da ga označim,stisnio desni klik ( hunter sam - auto shoot ) i pullo sam ga =D ugl.,wajpali smo i ono svi u /p chatu pitali "KOJI JE NÂB PULO" ( grupa je bila 4 / 5 hrv. ) ja sam mudro šutio,a naš dobri pala healer je reko da je shaman pullo :) svi su se počeli derat na njega on jadan pa nisam ja,skoro ga lider kiko i još se na kraju on počeo ispričavat xD
zajebana stvar.. Murmur se zove boss.
Sweezack
25-12-2007, 19:25
Valjda kada sam DPS'ao onyxiu, jos dok sam igrao sa warriorom, u fazi 1 poceo max dps, dobio aggro, i wajpao raid posto su nastradali oni koji su bili iza od repa i oni koji su bili naprijed od onog fire breatha, krasno je bilo :D
tog Murmur sam farmo 100 puta dok nije dropao dagger i legsice za rogu
najtupaviji trnutak...hmm....sjećam se kad sam došao u Netherstorm pa tam di su Arca,Bota,Mech instance, a do njih moš samo flying mountom, i sad ujdem u grupu, svi neki imba i sad treba u instancu ja nemem neam mount,a ono bio nabrijan do yaya,ipak mi bilo prvi puta da idem u te instance
Kolko ih je na pocetku bilo rofl....a; evo jedan poseban posto kad sam poceo igrati wow izgled lika mi je bio uf sve ono daj da bude masa lik lud da kad ga vidis bjezis =) e sad posto sam newbie teski bio otisao ja u ah i svaki put sve pare istrosio za armor wepon P e sad finta je u tome ak to njemu nije dobro stajalo ja sam to vendoro a jos bolje da sam to radio do cca 40 lvl-a P blazen ctrl xD ^^ Ovo mi je jedna od omiljenih ^^
Smeagoul
26-12-2007, 10:07
najnub trenutak..
kada sam sa svojim 1. likom (warrior) dobio neki one-handed sword, zeleni, boe, i nisam ga se usudio ni jednom staviti na sebe jer sam mislio da ga vise nikad necu moci skinuti....sve do 23. levela ..
2. najnub trenutak
kada sam 22.10. prekinuo wow
kada sam jucer nadoplatio wow i poceo derati njubove koji su honorom kupili s1 ^^
(It's official, I r back)
kada sam sa svojim priestom na lvl 8 tražio gdje da naučim koristiti sword i nikako mi nije bilo jasno zašto ne mogu nigdje, mislio sam da je to bug na mom charu, pa sam započeo sa drugim priestom igrati...ali naravno opet isto... :(
inače to je na početku bilo, ali naravno nikako nije jedini n00b ispad...
EDIT: tražio sam sa paladinom gdje da si nabavim peta (da vidio sam da ga jedan hunter ima) XD
kad sam ušao prvi put u AB,sa svojim troll hunterom,samo sam krenio sa ekipom i vidio tamo pod pvp tab da sam ih danas ubio 18 ( HK today ) ja sam mislio da je to neki bug jer nisam nikog ubio,skoro sam ticketo GM-a da prijavim bug ^^
također,"Vauuu" trenutak je bio kad sam ušao u WC,pa me jedan lik pito jel trebam onaj bow koji dropa boss,ja reko da, i vraćao se kroz instancu da lootam sve corpseve jer sam mislio da je već pao ^^
kupovao sam "vendor" iteme common, gledao sam samo koji item ima veći armor taj sam nosio...
takoder, a igrao sam locka xD, al jos 1 detalj, ja sam do 21 lvl ubijao s daggerom(warlock) jer nisam znao da postoje spellovi !
Ninjao sam iteme koji su bili binds when picked up u instacama za frenda..
Sva sreća što je to bilo na privatnom serveru
takoder, a igrao sam locka xD, al jos 1 detalj, ja sam do 21 lvl ubijao s daggerom(warlock) jer nisam znao da postoje spelloviS!
mi vjeruješ da te doslovce žalim? :(
takoder, a igrao sam locka xD, al jos 1 detalj, ja sam do 21 lvl ubijao s daggerom(warlock) jer nisam znao da postoje spelloviS!
vjerujem da je čovjek puno puta umro :rotfl:
moj n00b trenutak je bio kada smo bili u Karazhanu, krenuli smo pullat neke elite, a ja sam nacilja drugu grupu....wipe
ja sam imao isti slucaj....samo negdje do 3. i 4. lvla.... pa sam nakon toga rerollao warriora :)
kad sam skuzio da postoje spellovi vratio sam se na magea :)
Najgluplji trenutak kad sam bio jedini healer u grupi(paladin -pazi ovo: lv 60) i upotrijebio sam Divine Intervention(spell s kojim žrtvuješ sebe da bi party membera zastitio od svih spellova i meleea na 3 min al on se ne moze kretat za to vrijeme) i ja budala nisam procito spell do kraja pa mislio da cu ga samo zastitit i ostat ziv kad ja crko i mislio neki bug u igri i poceo srat po blizzardu i da bude jos gore cijeli party pocrkavo jer je jedini healer crko osim ovog na kojeg sam bacio spell i warlock mi reko da nije bug nego spell a ja sav osramocen kao 'da da znao sam' i stisno alt + f4 i ceko par minuta da me kikaju iz partija(previse me bilo sram da ostanem) kad ja se vratim a ovi svi cekaju :o
imbaBiGy
26-12-2007, 22:55
Znate onaj Stance Mastery šta ti ostavlja rage kad mjenjas stance? ja sam razumio da ti to daje rage i onda sam mijenjao stance stalno i cudio se sta mi ne puni rage :rotfl:
Znate onaj Stance Mastery šta ti ostavlja rage kad mjenjas stance? ja sam razumio da ti to daje rage i onda sam mijenjao stance stalno i cudio se sta mi ne puni rage :rotfl:
lol to sam i ja mislio ... sva sreca pa neigram warriora :D
InfernoCRO
27-12-2007, 10:50
frend mi pula mobovove sa multishotom ^^ a jbg igra tek 3 dana
imbaBiGy
27-12-2007, 13:28
Moj frend je levelao pallya 1-60 na holy haha nie radio instance nego ono ubijao na holy. isto tako sam ja svog prvog chara (priesta) 1-50 na holy dok mi neko nije rekao da je bolje shadow :rotfl: gewd old times =)
Moj frend je levelao pallya 1-60 na holy haha nie radio instance nego ono ubijao na holy. isto tako sam ja svog prvog chara (priesta) 1-50 na holy dok mi neko nije rekao da je bolje shadow :rotfl: gewd old times =)
e to se i meni znalo desit, krenuo sa Resto shamiem igrat, ja se hilao ko budala ali dmg maliii :D
Nema do prvi mc sa hunterom tuko one giante sa 2h swordom gg
e to se i meni znalo desit, krenuo sa Resto shamiem igrat, ja se hilao ko budala ali dmg maliii :D
yup..i meni isto :rotfl:
BlackDCRO
31-12-2007, 18:02
A bilo je dosta toga samo mi nista trenutno ne pada napamet.
Ah da
1. na cca 30. lvlu u Rfku nisam znao sta je soulstone(lock sam bio) niti kako se koristi pa se party raspao zbog mene i zavrsio sam na ignoreu.
2. Jos sa prvim charom(hunter) nisam uopce robu popravljao i tako sam jednom usao u gnomer s oko 10% statusom sve mi pozutilo i pocrvenilo(mislim da sam cak stavio sliku na forum).
ps. Evo uspio sam nac sliku http://img263.imageshack.us/img263/668/aaaaue5.jpgS:)
haha, al pazi to je fascinantno ja sam cak dosao do lvl 21 xD
Na prvom liku(lock) nisam kupovao dot skillove jer sam mislio da su bezveze xD.
Na prvom liku(lock) nisam kupovao dot skillove jer sam mislio da su bezveze xD.
a lock bez dotova ko kurac bez dlaka lol :rotfl:
Ma pazi put kako doci u SW a dwarf sam ma sta kroz burning steps P i ja stajo 2 sata pokraj onih vrata lol i lik otvori i ja ko budala kroz to P dok me nisu jedno 200 puta ubili onda sam prekinuo i reroll human rofl ^^
azuregos
01-01-2008, 19:58
dok sam lvla prvog lika, magea, skuplja san lovu i na 20 lvl kupia plavi ring sa nesto armora i defensa, do 20 i nekog lvla nisam trenira na mageu conjured food i water jer san mislija da mi to netriba...
Evo jedan moj biser, sa hunterom na KT u naxxu nakon kaj smo ga već ubili 5 puta, na s1 di dolaze on kosturi addsi.. Ja ispalio multishot kad ono svi addsi zajedno na mene, naravno poklali su nas ko majmune... Ja šutio jer me bilo sram a GM se počne derat da svi hunteri maknu MS iz action bara ili će nas sve kickat iz guilde... :) sve bi to bilo uredu da to nije sljedeći try učinio još jedan hunter :)
nejžešće je u MC na onom bossu koji te pratvori u bobmu pa se moraš maknut
ja fino ostu u raidu :)))))))))
ja ne samo da sam osto u raidu nego sam uletio jos bjezo prema helerima da me heal P,a one koje trebas sa petom povuci ja sam prvih 10 puta povuko skoro sve ^^
Daniel666
02-01-2008, 18:07
Kad sam jednom sa lv 12 isao u Felwood di su svi monsteri lv 50 najmanje a neki si bili lv ?? a ja sam se isao zaliti da je to cheat.
Za sada najveca glupos usao u Guild Twinks.Ja mislio dobar naziv kada saznam da to ljudi samo rade BG :rotfl:
Mala nadopuna; koji rade BG-eve i imaju preko 2k HP-a na 19-om levelu.Nuff said.
Daniel666
03-01-2008, 15:43
Ja sam tada bio Night Elf Rogue lv 24. Idem ja cestom kad naiđe warlock lv 24 sa nekim petom isto lv 24. Pobjeze od mene ko da sam crna kuga. Ode do svog
frenda paladina i njih 3 mene razbiju ko zadnju pi*cku. Ja dobro taj mi se dan nije tuklo pa sam se gegao do trupla kad ono tipovi jos mene cekaju tamo. Cekali su me oko 15 minuta i onda su me nazvali kokoši i otšli.
Bio bi još veća budala da sam izašao.
haha corpse camp ftw =)
nema veceg gusta nego corpse campat , jos pogotovo kad si rogue/druid
i dan danas se zaletit u STV zgenkat koju aliju , ono usput mi je :D
Ja ponekad kad mi je dosadno odem u STV i corpse gankam.Razlog? Kada sam ja bio tamo,i mene su doslovno masakrirali i corpse-kempali doslovno svakih 5 minuta,mater im,zarekao sam se da će im se jednom sve vratiti,i gle čuda...ima Boga :D .
Danas dodem u pocetni gradj Orca(napravio novog lika na Karazhanu onog izbrisao)I dosla 2 Night Elfa Duridu 70 lvl u taj pocetni grad.I ja slucajno kliknuo na njega i napao ga.I onda su oni mene izmasakrirali jedno 20 puta. :(
Smeagoul
04-01-2008, 09:59
kaciga, pa tko je uvijek bio u blizini kada te je netko gankao ? :P
(gledajte na vlastitu odgovornost, OLD)
http://youtube.com/watch?v=yLLc8NOvsU8
http://youtube.com/watch?v=vFkfJ2Gji7o
SuperiorEEE
04-01-2008, 10:33
LOL
ne vidim bas da si mu spasio zivot
Smeagoul
04-01-2008, 12:37
gle to je ono sta je snimljeno, a ono na pocetku kada ga skine onaj draenai shaman... kasno mi je bio rekao jer sam cekao da naleti neka alja sa tribina :)
muzika stalno ista.Bezveze.
Lol,već sam zaboravio kak si gadan :P.
Daniel666
04-01-2008, 17:43
Danas smo ja i ekipa išli prebiti jedno orc naselje i kao obicno sve smo pobili
(to je bio payback za one sve corpse campove) i pojavi se neki orc lv 4 i pocne moliti ˝please dont kill me i give you gold˝ i mi se strgali od smijeha noob jos nije znao da se ozivis ako umres. Htio nam je cak dati i svu odjecu koju ima i sve iteme :rotfl: .
Naravno da ga nisam ubio.
Kada napadnete naselje pojavi se uzbuna. Mi se vracamo kad ono jedan Warlock lv 40 koji me je jednom corpse campao. I ja ekipi od kazem da ga ispartancimo. Corpse camp ftw :D. Osveta je slatka.
Smeagoul
04-01-2008, 17:51
Igras na piratskim serverima je li tako ?
Jer alijansa i horda ne mogu razgovarati medusobno -.-
Daniel666
04-01-2008, 17:54
Ko kaze da sam ista rekao? Govorio je preko global chat zone. One s kojom se dopisuju admini i oni koji traze gildu.
Daa?
LOL xD,pirat server ftw.
Na Blizzardovim serverima Horda i Alijansa mogu pričati samo preko emocija,a i to je vrlo ograničeno.Nego,ajde se ti okani piratskih servera i dođi na Blizzardove ;).
Daniel666
04-01-2008, 18:07
Ok dajte mi ban zbog piratije ionako mi treba odmor od Smeagoula.
:rotfl: smeagoul dobio neprijatelja.
SuperiorEEE
04-01-2008, 18:30
nobovi se tuku
Smeagoul
04-01-2008, 19:40
nobovi se tuku
kaze covjek sa kozmetikom heineken.. lol xD
@prcko : Sta ce mi prijatelji kada imam ovakve neprijatelje ;p
@daniel : koliko ti je godina ?
evo glup trenutak :
1 (http://i233.photobucket.com/albums/ee236/VladimirS_2007/WoWScrnShot_010408_193436.jpg)
2 (http://i233.photobucket.com/albums/ee236/VladimirS_2007/WoWScrnShot_010408_193443.jpg)
zomg what a ownage little wonnabe wow playerz :O
@Smeagoul: Lijepo, lijepo..
Smeagoul ovi tvoji ''glupi trenutci'' se rijetko događaju,ali :pray:
Smeagoul
04-01-2008, 23:23
e vala prcimire sutra ujutro cu odma uploadat nekoliko ss-ova gdje sam prvi.. i ima mnogo ovakvih "glupih trenutaka" :P
(editiram ovaj post pa stavim linkove)
Ovo je vise smjesan nego glup:
http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/fc1bcaf40d48f7c539aae0e468dbcdb94853ce0c.jpg (http://www.xfire.com/screenshots/blackknight888/ss_file-fc1bcaf40d48f7c539aae0e468dbcdb94853ce0c.jpg)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
coperfield
05-01-2008, 03:07
tog Murmur sam farmo 100 puta dok nije dropao dagger i legsice za rogu
najtupaviji trnutak...hmm....sjećam se kad sam došao u Netherstorm pa tam di su Arca,Bota,Mech instance, a do njih moš samo flying mountom, i sad ujdem u grupu, svi neki imba i sad treba u instancu ja nemem neam mount,a ono bio nabrijan do yaya,ipak mi bilo prvi puta da idem u te instance
lol me too s prijateljevi warriorom isto tako... ali sam pao dolje nisam nista kuzio kako dolje... dok mi nisu /w ja sma imao lika oko 30lvl i zezo se s njegovin tenkom... znao sam tenkat ali nisam znao za instancu mozes samo s FM
:rotfl: to mi je najjace kad ti allije ulete u taj crossroads lol.Ja sam jednom ak znate onog lika orgimaru onog low lvl lika kaj ga rougovi moraju picpocetat za quest u inn-u.E tam sam stajo i uvijek kad se stvorio ja sam ga ubio i lik je popizdio cekajuci,a ja umro od smijeha.Lik mi se dero vrijeđo me i na kraju me reporto :rotfl:
klikni na sliku i vidi moj komentar :D :rotfl:
kad sam tek poceo nisam kupovao skillove( spellove ) do 15 lvl-a :rotfl:
kad san prvi put nabavija mining nisam znao da mogu smeltati ore xD
Sa rogom nisam znao kako staviti spellove u action bar. Tako da sam igrao do 20 lvl samo sa sinister i escaravate ja mislim.
Na početku,pošto igram s Nelfom huntom,kod one babe i lika ispred ulaza u darnasus uzo sam da su mi profesije skinning i letherworking..sad meni se letherworking nije dopao i vratio sam se natrag da ga unlearnam..međutim kak se profesije unlernaju ja nisam znal,nego sam zval gm-a zakaj mi ovaj neče uzet profesiju natrag...XD
Drugi glupi trenutak bio je s petom..naime nisam znal da se moraju hranit..bilo mi čudno što me svaki put napuste..tak da sam do 30lvl-a promjenio dosta njih.
escaravate
Escav... što? :)
f1lptheon3
19-06-2008, 22:12
u 3 godine wowanja nisam nijednom bio u exodaru xD, na pocetku nisam kupovo spellove i koristio bijeli gear do lvl 20 (bio mage), koristio 2h sword i cloth opremu sa intelectom za lvlanje huntera do lvl 50 zbog savage strikes talenta u survival treeu xD i da radio sam questove tako da sam iso po mapi i ubijo sve okolo vise puta dok nisam dobio sve sto mi je trebalo, vratio se u grat turn inao i opet cijela mapa pew pew xD... noob tiems.... :gitara:
to je više RETARD rimes neg noob times
Dark Saruman
26-06-2008, 23:41
Da zvuči više tako :O
Demon Hunter
16-07-2008, 00:23
Najgluplji trenutak....He He
Kad sam U ZG...pokupio neki Polearm a nisam trebo...ovi napisali aj sad Roll a ja nisam ni gledo jel stvar za druida... i ja Roll i dobijem.
Kako su popizdili..odma se raspo Raid
kad vam je master looter bio noob
kad sam sa resto shamanom levelo :(
kad sam sa resto shamanom levelo :(
je malo glupo al opet ako znaš moš slično kao i sa prot paladinom grindat, kad dobiješ ES moš navuć puno mobova na sebe i bacat aoe toteme + chain lightining
da jer od neznam kojeg patcha +heal daje i nesto +spelldmga
30% od hila daje spell dmga, itemi
hahahahaahha copper ore prodavao vendorima hahaha
Demon Hunter
31-10-2008, 17:03
Sinoc sam napravio najgluplji potez otkad postoji WoW!
Nisam imao sta radit pa sam se dosadjivao...i prije nego sto cu ugasiti wow...nadjem party za Mechenar HC!
Tri puta smo wipali na jebenom guardianu na pocetku...jebeni komp mi je zasteko pa jer sam htio promjenit pjesmu na winampu....
Zatim smo jos 2 puta wipali i popizdio sam izaso sam uz partya....osao na logout i cim sam izasao nesvjesno sam oso na Delete character druid 70 nema sljedeci shaman 32 nema i onda sam stao na liku na kojem mi je banka!
Htio sam i igru izbrisat ali sam se toliko tresao od zivciranja da sam samo zaklopio laptop i oso zapalit!
Toliko....
jedan savjet nemojte se ZIVCIRAT ako se izivcirate samo odite od kompa da nembi napravili to sto i ja !!!!!!
POZZ
pa koda je problem vratit izbrisanog lika .. doh
a i ono kad stisneš DELETE tipku, još moraš upisati DELETE tak da bi sam budala to mogla napravit
Demon Hunter
31-10-2008, 17:44
pa i jesam upisao delete a sto se tice budala nebih rekao bas vise bih rekao da sam LUD!
bez uvrede al iz cjele price se najprije dade izvuci zakljucak da si glup
Sinoć bili u SSC, došli do Leotherasa i leader počne pričati taktiku... kad ono, poruka "SERVER RESET in 15:00" :o
Brže-bolje izblebetali što treba, nekako se rasporedili i krenuo fajt. Sve ide ok, par njubina pogine jer stoje u sredini za vrijeme whirlwinda ali svejedno, uspijemo ga ubiti.
server reset 3:00
leader loota, gad bacio 2 t5 tokena za neam pojma koju klasu i 1 za moju (shamana)
bidaju dkp
server reset 2:00
netko dobije t5
server reset 1:00
ode drugi t5
server reset 00:10
treba biddati za shaman t5
čuješ leadera kako kaže "oooh my gooood"
YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM SERVER
:shock: :pray:
Demon Hunter
31-10-2008, 21:01
bez uvrede al iz cjele price se najprije dade izvuci zakljucak da si glup
Cekaj malo kakve to veze ima dali sam glup ili ne...da sam glup nebih znao igrat wow ili ici na fax ili nesto sasvim trece,stoga nevidim smisao u tome sto si rekao.
Ustvari sta ja koji k.... uopste pisem sta se dogodilo!!!!!!
na ljestvici gluposti, uzevši da je dno najbliže inteligenciji, krenuvši od dna ljestvica bi izledala ovako:
Paris Hilton, Bush, reptili iz 4. dimenzije, slovenija, brisanje lvl 70 lika bez namjere prestanka igranja
moja 2 centa...
procitaj sto je hellboy napisa, sta bezveze sad ludis bez razloga..., malo se smiri, promisli sta je napisano i zasto...
Demon Hunter
01-11-2008, 16:41
Dobro ajd nebitno sad al necemo vise o tome....
Samo nemojte to radit...hehe :thumbs2:
Evo jedan od jacih, ubijo sam afk lika (70lvl ofc) sa rank1 frostboltom :D
kad sam poceo tek igrat trazio sam bankara. nisam shvatio da stojim kraj njeg i pitao sam ga dje je bankar. :D
kad sam poceo tek igrat trazio sam bankara. nisam shvatio da stojim kraj njeg i pitao sam ga dje je bankar. :D
lala dobra dobra :D
@Demon Hunter...tbh ja te nesmatram ni glupim ni ludim neko bolesnim...ako te toliko igra moze zivcirat da se pocnes tresti...you sir have a problem
bornathepicek
01-02-2009, 17:08
Nije se meni dogodilo al je mom frendu, uglavnom napravio je chara a ja sam vec bio malo viši lvl, pa se nismo zajedno lvl-ali, i uglavnom nakon kaj je on posto 20 lvl nasli smo se u orgrimaru pored banke, ja sam ga inspecto i skuzio da ima sav leather na sebi(a bio je warr) i sad ja njemu kazem: "Moramo ti nabavit mail", a on dode popne se na mail-box i počne skakat po njemu, ja ne shvatim kaj on oce i krenem u instancu onu u orgriju, da nabavimo onaj mail :P, i on sad mene pita: "Pa kak da izvadim mail iz ovog mail-boxa?"
Eto :D
Arbiter of Change
01-02-2009, 17:24
Wow... taj mora da je žestok. :)
prije igro s paladinom...i doso mi lik" bok please" a ja ono" eee bok a sta me molis da ti kazem bok :(
bornathepicek
12-02-2009, 18:41
prije igro s paladinom...i doso mi lik" bok please" a ja ono" eee bok a sta me molis da ti kazem bok :(
hahahahhahaha, prežestoko :rotfl: :pray:
uf tek sam sad skuzio kaj bok predstavlja :P
Ubio sam 80 lvl warr-a u zraku.
Lik mi je gankao frenda.
Ja sma ofc doletio u pomoc lik sjeo na mount i otisao u zrak. nakon par min on ode afk.
Ja ljepo uzletio sa mountom,dismount-brzo levitate,castao Shadow Word:pain,devouring plague,shadow word:death i 2x lupio holy nova.
Jadnik je negdje plakao dok je dosao nazad
hehe ima neki enhanc shammy video gdje lik tako one-shota ljude =)
Aerospark
20-02-2009, 21:45
kad sam išao ručno ubijati one mobove u hellfire peninsuli koje trebaš sa bombama sa leteće beštije gađati, ja ko debil kajtam elite, pokušavam ih ubiti, a meni frend "LOL you're supposed to kill them from that flying mothafucka" :rotfl:
lik: that damn mage owned me
ja: man you are lock,why don't you cast DoT's
lik: Dots? wtf can i do with the dot?
ja: never mind...
i nakon pol h lik me /w
"wow man,that means Damage Over Time...thanks"
onak wtf :?
ah well...možda je lik kupio acc ili tako nešto...jednom je u Ironforgeu lvl 70 paladin ispitivao ljude di je AH...onak, ne možeš biti lvl 70 i ne znati gdje je AH ako si sam digao lika...nakon što je general chat počeo brujati o tome da je kupio acc, lik je nestao :D
Arbiter of Change
09-03-2009, 12:00
Iskreno, to kupovanje maxanih likova mi je uvijek bilo glupo. Ono, kupio si lika na najvećem levelu sa najboljom (za to vrijeme) opremom... i šta sad? Ne znaš igrati igru, nemaš poznanika koje si stekao kroz igranje/guilde s kojom si imao nezaboravna iskustva, ljudi će te šikanirati kad vide da si samo kupio account, a ne znaš ni što aggro znači... popis ide i ide. Shvaćam da neki kupe account iz jednostavnog razloga jer im je dosta levelanja nakon što su postupak ponovili n puta, ali ima onih koji samo žele u endgame o kojoj nemaju pojma jer ne znaju ni osnove igre.
indeed...i najjače mi je kad te onda takvi ne puštaju na miru jer imaju milijardu pitanja a bolju opremu od tvoje...
on the other hand, ako su suprotna fakcija znače besplatan honor :D
indeed...i najjače mi je kad te onda takvi ne puštaju na miru jer imaju milijardu pitanja a bolju opremu od tvoje...
on the other hand, ako su suprotna fakcija znače besplatan honorS:D
true... :D
BokalVode
18-04-2009, 16:55
Heh...
- Kad sam pocinjao igrat uvjek mi je bilo zao davat pare za FP, pa sam hodao.... I to dugo
- Do lvl-a 30 herbalisam sam dogurao do 40. Nikad nisam brao biljke koje mi ne trebaju za potione jer zauzimaju mjesta u torbi
I jedan noviji:
- Prije neki dan sam udario NEED na zvek leather item sa magom (Mislio sam da je cloth, ne vidjeh :D )... I dobio... I dalje sam na ignore listi kod tih ljudi ^^
Reci mi da je to bio BoP? :) Inače,u takvim situacijama obavezno se iste sekunde počnite ispričavati,ako treba odradite još jedan run dok to ne dropa.
E vala ako ovo nije glupo onda neznam šta je...
Ja igram WoW već malo duže od 2 god i ono oduvijek sam znao za raid Karazhan pogotovo što je to bio glavni raid kad sam počeo igrat i ja uvijek mislio da je to 25-man raid a nisam ga nikad radio jer sam bio 68 kad je wotlk izasao i sad ja malo idem po forumima kad vidim neki lik napiso karazhan 10-man i sad ja nemogu vjerovat gledam šta je ovo i odem ja na wowwiki kad ono stvarno 10-man :shock: Baš za poludit :cry:
Sjecam se da sam to sranje cistio i sa +1200 sp, onako reda radi.
Devil Dog
13-12-2009, 19:43
NAB MOMENT:
Kad sam otiso u dun morogh pwnat gnomove... I pwnam tak ja 15-ak minuta kad oni pozvali pojacanje xD dosla dvojica lvl 80 dwarf dk i human mage. Castam sheep na dka i ubijem magea,dođu jos trojica lvl 7. ja jos nekako uspijem pwnat magea i ostao na 50 hp... posto sam bio oom, uzeo staff i ubio dvojicu, i nakraju nekako zadnji me dwarf ubije heroic strikeom xD... samo sam ostao O.O "wtf" :rotfl:
NAB MOMENT:
Kad sam otiso u dun morogh pwnat gnomove... I pwnam tak ja 15-ak minuta kad oni pozvali pojacanje xD dosla dvojica lvl 80 dwarf dk i human mage. Castam sheep na dka i ubijem magea,dođu jos trojica lvl 7. ja jos nekako uspijem pwnat magea i ostao na 50 hp... posto sam bio oom, uzeo staff i ubio dvojicu, i nakraju nekako zadnji me dwarf ubije heroic strikeom xD... samo sam ostao O.O "wtf" :rotfl:
To me podsjeca na nesto...
Imam NE huntarda na lvlu 45 i genkam redovito hordu u Hillsbradu (uglavnom oko Tarren Milla i oko Hillsbrad Fieldsa jer tamo imaju pun k questova)... to radim onak redovito, mogu reci da mi je taj Hunter samo za podyebavanje horde lvlera i za nista drugo... i tako genkam jedan dan i pojavi se hrabri BE paladin, 57. lvl i ne moze mi apsolutno nista, totalni njub koji mi ne moze doc blizu i stunnat me i ja ga cijelo vrijeme genkam jump shottajuci... i tako ga kajtam po cijeloj mapi kad me iz osvete (genkao sam tog lika jos prije) sheepa prokleti mage lvl 23... tada sam ja bio genkan 2h :fof:
TrueKozincan
31-12-2009, 06:40
Ja sam na početku samo grindao, nisam uopšte znao da postoje questovi i nisam znao da trebam nositi iteme pa sam ih sve prodavao, tako da sam na 10 lvl-u bio bez itema i vidio sam da nešto nije uredu jer se nisam mogao nositi sa protivnicima koji su isti level kao ja :rotfl: :rotfl:
Sva sreća što je to bilo na privatnom serveru
Pazi se da te ne bi bananali kao što su mene...
Sa svojim Night Elf druidom na 20 lvlu u westfallu rokao samo sa moonfireom,nisam znao za trainera a kamoli za forme XD.
Rijec je o privatnom serveru naravno,da sam na retailu davno bi skontao.
wavefunct
31-12-2009, 10:48
Moj glupi trenutak je bio kad sam pomislio da bi mogao zaigrati WoW
D:
moj je glupi trenutak kad sam instalirao wow!
Devil Dog
13-01-2010, 15:28
Sporky, ja da sretnem likove Ivka i Katica u wowu, mislim da bi krepao od smijeha :rotfl:
nemam inspiracije kad je u pitanju davanje charovima imena :/
jućer u CoS instanci, kasno bilo cca 00:00, onak sav umoran aj da bacim još jedan run i bubne me u taj CoS, i sad skupimo se sve lijepo, i ja dođem na ideju da probamo onaj achi kaj moraš ubit 100 zombia za 1 minutu, Zombiefest, tak neš se zove. I grupa pristane. i dobro čistimo mi to uredno i dođemo pred sam kraj onaj prolaz zadnji di trčiš do marketa za zadnju borbu. I Tank pulla sve živo wipe automatski, ja samo suštim ismijem se, kasnije se cijela grupa posvađala zbog hebenog achia, ja kriv naravno ^^ *hs*
steta hsa :P trebao si se portat :D
tak ja lol, nemogu hilat onog ledenog diva u PoSu sa resto shammijem i kad dode ta instanca na rendom samo bb guys i port :P
ma nisam se još privikal na taj teleport lol, a i bilo je kasno koda sam razmišljal lol ^^
jebate sad ove embleme heroisma nagrindaš 100 u jednom danu ako imaš volje, danas moram bar 50 sa t9 chest ^^
btw na tom ledenom gadu kad sam bio prvi i jedini put za sada odma sam wajpal, zaletio se u njega prvi xD i bubnuo neki stomp štajaznam i krit ^^ *ress me plz*
radi ogroman aoe dmg, fora je u tome sto se moras sakrit iza kamena kojeg baci jer mu onda odes iz LoSa
problem je kaj onda nemres nist radit...em nemres dpsat em nemres hilat tenka ako si hiler
i ne makne se odma taj debuff, pada po 3 stacka cini mi se, a ima ih desetak
je, pa ja sam ufarmao 4/5 t9 dijelova u jednom danu
dingam jedan dan, a nakon tri dana full t9 lol
sad sam opremio paladina sa full furios, pocet cu tenk gear farmat uskoro
bemu misa, navukao sam se :D
na ja bum još samo chest i eventualno rukavice, onaj jedan prsten i sa frozen emblovima uzel onaj cloack, jerbo 90 komada je malo previše da skupim za bilo kaj drugo ^^
onda moram daggere neke podhitno vatat
radije prodaj te frost embleme za triumph
za 90 tih frost si kupis 2 itema od triumpha
a 2 itema su bolje nego 1 malo jaci
FaTaL_mRkvA
20-01-2010, 15:47
Ja sam s frost kupio primordial saronite i prodao.
(neću reći cijenu, jer će mi neki debil sigurno srat "OMG kakav si njub ja sam to prodao za XXXXX golda", a na svim serverima su cijene različite)
Ne isplati se frost minjat za slabije ionako ces dobiti triumphe, a ni za primodal saronite, nes ti golda koji mos za to dobiti
pa nisam lud da mjenjam frost za triumph :D iovako ga nagrindam za dan cca 50 komada, sad po svakoj instanci 7-10 komada padnu, recimo Nexus, 5 bosoova + 2 koja dobiš ako je random run :D
frost se čuva za cloack najvjerovatnije
FaTaL_mRkvA
20-01-2010, 23:00
Ne isplati se frost minjat za slabije ionako ces dobiti triumphe, a ni za primodal saronite, nes ti golda koji mos za to dobiti
Isplati se ak imas tocno 46 frostova, a znas da neces igrat tog lika, i kad ti stvarno treba lova^^
Dobro sam iskoristio pare koje sam dobio, i nije mi zao niti ce mi biti.
Mozda cu s tim likom samo doci svaki dan i odraditi daily hc za frost, pa prodavati saronite dok cijena ne pocne jako opadati (iako je vec previse pala)
Frost za Triumph - NIKAKO.
Frost osim iz daily hc mozes dobiti jedino iz ICC raidova, a triumpha ima ko blata.
ja sam zamijenio sve koje sam imao, nepotrebno mi je jer trenutno nemogu nista kupit za to
radije prodam 3 koja dobijem od dejlija i prekocim jednu instancu
bornathepicek
25-01-2010, 23:39
radi ogroman aoe dmg, fora je u tome sto se moras sakrit iza kamena kojeg baci jer mu onda odes iz LoSa
problem je kaj onda nemres nist radit...em nemres dpsat em nemres hilat tenka ako si hiler
i ne makne se odma taj debuff, pada po 3 stacka cini mi se, a ima ih desetak
je,Spa ja sam ufarmao 4/5 t9 dijelova u jednom danu
dingam jedan dan, a nakon tri dana full t9 lol
sad sam opremio paladina sa full furios, pocet cu tenk gear farmat uskoro
bemu misa, navukao sam se :D
Zahebavaš? Jel?
Nisam igro wow par mjeseci, nemrem vjerovat da je blizz tolko pojednostavnio igru :/
Za tri dana full tier 9? Tri nakon dinga na 80? Možda ipak ne krenem ponovo igrat :<
da, sta je tu lose? :D
ok, igrao sam cijeli dan
al opet, to nije tak lose. ipak je dosao icc.
kaj da idem radit uld pa nakon njega totc da bi mogao u icc? ne fala
ovak u tjedan dana ak si manijak mos skupit full t9 i full furious
bornathepicek
26-01-2010, 22:24
ok, igrao sam cijeli dan
Dooh , to i je smisao igre(pve barem). Da zajedno(kao guild jel) pobijedite sve te živine koje lurkaju u tim mističnim i nepoznatim instancama. Gubi se svrha guilda, team-playa, poznavanja novih ljudi itd... Oke aj ima ljudi kojima se neda igrat tak, al opet da za 1 dan nafarmaš cijeli set je debilizam, po meni bi bilo normalnije da po danu nafarmaš jedan dio seta...
crnakuga
26-01-2010, 23:11
ok, igrao sam cijeli dan
Dooh , to i je smisao igre(pve barem). Da zajedno(kao guild jel) pobijedite sve te živine koje lurkaju u tim mističnim i nepoznatim instancama. Gubi se svrha guilda, team-playa, poznavanja novih ljudi itd... Oke aj ima ljudi kojima se neda igrat tak, al opet da za 1 dan nafarmaš cijeli set je debilizam, po meni bi bilo normalnije da po danu nafarmaš jedan dio seta...
Eh nekad je bilo po mjesecu :D
to bi definitino islo u korist blizzu, mozda su ipak malo popustili
neznam, mozda zele da se igraci fokusiraju na icc? mozda su to napravili zato sto cataclym izlazi za nekoliko mjeseci...
ako pogledas prijasnje poteze kuzis da im je lova primarna stvar na pameti
dalo bi se popricat o ovom :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.