Log in

Pogledaj cijelu verziju : voodoo 3, riva tnt and all that jazz

Outmind
26-03-2006, 10:50
Postoji li kakav program koji simulira mogućnosti starijih grafičkih kartica? Recimo da ti namontira jednu virtualnu voodo trojku ili tak neš...

Neke starije igre mi se jako čudno ponašaju, pa mislim da bi to možda riješilo probleme.

Thoroughbred B
26-03-2006, 11:10
Postoji li kakav program koji simulira mogućnosti starijih grafičkih kartica? Recimo da ti namontira jednu virtualnu voodo trojku ili tak neš...

Neke starije igre mi se jako čudno ponašaju, pa mislim da bi to možda riješilo probleme.E tu nema pomoci :) Neke igre jednostavno rade lose novijim grafickama,stvar je arhitekture jezgre graficke kartice koja nema 3DFX i slicne tehnologije puno starijih grafickih kartica

blacklord
26-03-2006, 18:44

Neke starije igre mi se jako čudno ponašaju, pa mislim da bi to možda riješilo probleme.E tu nema pomoci :) Neke igre jednostavno rade lose novijim grafickama,stvar je arhitekture jezgre graficke kartice koja nema 3DFX i slicne tehnologije puno starijih grafickih kartica

Bio sam ponosni vlasnik voodoo 3 2000.....šmrc.

dex
26-03-2006, 20:07
a cuj... moze drazba... imam ja nvidiu rivu tnt 2 model 64 na 32 mb.... u super stanju... koristih je do prije pola godine godinu... to su bila vremena kad se to furalo... :cry:

Outmind
26-03-2006, 20:51
dam ti 15.88kn za nju...

Febrosaki
15-04-2006, 22:53
Zato je bog stvorio emulatore
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: