Log in

Pogledaj cijelu verziju : World of Warcraft Notebook

lycancro
05-12-2007, 06:52
http://img267.imageshack.us/img267/4665/laptopeg6.jpg

http://direct2dell.com/one2one/archive/ ... 36984.aspx (http://direct2dell.com/one2one/archive/2007/12/04/36984.aspx)

SDell je predstavio prijenosno računalo XPS M1730 posvećeno igri World of Warcraft. Računalo dolazi s kućištem posebno dizajniranim u skladu s ovom igrom, koja je na njemu predinstalirana, uključujući i ekspanziju "The Burning Crusade" te sve dosadašnje zakrpe. Postoje dva izdanja ovog prijenosnika, posvećena Alijansi, odnosno Hordi.

Tehnički podaci navode procesor Intel Core 2 Duo T7500 na 2,2 GHz, 2 GB DDR2 memorije te disk od 160 GB. Ono što će međutim vjerojatno ohladiti sve osim najzagriženijih ljubitelja najpopularnijeg MMORPG-a je paprena cijena od 4.500 američkih dolara.

Svinjoguz
05-12-2007, 08:04
da bar uvedu laptop za svaku klasu...za svaki spell graficki dizajniran hotkey...

:pray: :D

lycancro
05-12-2007, 08:19
malo sam citao o tom notebooku, ovo bi u biti trebalo biti samo kao ono... kolekcionarski dio hardwera... tako bar ispada, jer se cijela serija tih laptopa bazira na relativno istom hardwareu.

pa prema tome ako ces uzeti u obzir da je ovo malo pofarbaniji od obicnog... a to platis vise onda ces duboko udahniti prije nego se pocnes k**citi po kvartu kakvo uskrsno jaje imas :D

Arbiter of Change
05-12-2007, 09:03
E svaka čast njima i budalama koje kupuju ove "kolekcionarkse" stvari.
Šta? Kao da im to što mjesečno keširaju pare nije dovoljno.

flander
05-12-2007, 11:19
E svaka čast njima i budalama koje kupuju ove "kolekcionarkse" stvari.
Šta? Kao da im to što mjesečno keširaju pare nije dovoljno.

aj ne mudruj, koda u životu nisi nikada potrošio pare na nešto što nekome drugome nije imalo nikakve veze, a i to kaj veliš da im nije dosta para, nemoj molim te, ako se ima načina da se zarade pare treba to iskoristit, i kaj sad Blizz zna kako izvuč dolar više i dobro im ide :wink:

Arbiter of Change
05-12-2007, 11:27
Na ovakvo nešto (gdje ti pored same svrhe, koju možeš nabaviti jefitinije, još naplaćuju (vjerojatno masno) i sam brand, a da nije koliko-toliko nephodno za život?

Nikad.

Ali da, ako ima onih koji žele baciti lovu, zašto ne.

flander
05-12-2007, 11:39
Na ovakvo nešto (gdje ti pored same svrhe, koju možeš nabaviti jefitinije, još naplaćuju (vjerojatno masno) i sam brand, a da nije koliko-toliko nephodno za život?

Nikad.

Ali da, ako ima onih koji žele baciti lovu, zašto ne.

pa sve ok, ako neko hoće dat pare za to nek izvoli, fala Bogu ima nas svakakvih, ali nemoš ih nazivat budalama, ko voli nek izvoli

Arbiter of Change
05-12-2007, 12:10
Da, možda sam pretjerao tu (ali jednostavno me takve stvari iritiraju (ne želim ulaziti u "oni kupuju budalaštine dok ljudi u Africi nemaju za vodu" jer to već nisam daleko od njih).

Isprike svima koje se osjećaju uvrijeđeni mojim komentarima (ili onima koji će eventualno kupiti ovo).

Svinjoguz
05-12-2007, 12:16
a kog ce ti vraga XPS kad wow ide na puuno slabijim konfama...? :D

flander
05-12-2007, 12:23
samo nisam skužio jel to samo za WoW ili aj mogu to oristit kao normalno računalo?

Keloson
05-12-2007, 12:24

pa nežele svi igrati na kanti ko ti :rotfl:

Karlo_from_Bjelovar
05-12-2007, 12:27

lijepo je oslikan? :rotfl:

pa i poanta ovoga lapa je to sto je fino "oslikan" (ugraviran, bla bla, sve skupa "oslikan") u WoW stilu i ima predinstaliran WoW... hell yea! :D

ali 4500 dolara ne bi nikako dao... ovako otprilike, ak je dolar 5 kn, to je 42 500 kn... hellou, za te pare kupis neki kvalitetni lapp od dobrih materijala i boljih komponenti, i das jos 5-6 nekom liku da ga zmoda, oslika, ugravira nes itd...

stvarno nepotrebo, ali, ko voli nek izvoli... :roll:

flander
05-12-2007, 12:28
pa i poanta ovoga lapa je to sto je fino "oslikan" (ugraviran, bla bla, sve skupa "oslikan") u WoW stilu i ima predinstaliran WoW... hell yea! :D

ali 4500 dolara ne bi nikako dao... ovako otprilike, ak je dolar 5 kn, to je 42 500 kn... hellou, za te pare kupis neki kvalitetni lapp od dobrih materijala i boljih komponenti, i das jos 5-6 nekom liku da ga zmoda, oslika, ugravira nes itd...

lol za 45k kuna kupim auto i to vrlo dobar auto

Karlo_from_Bjelovar
05-12-2007, 12:31

lol za 45k kuna kupim auto i to vrlo dobar auto

damn it, malo sam pomnozio sa dva lol... :rotfl: :oops: ak je dolar 5 kn, onda je cijena ovog lappa 22 500 kn...

ali sve jedno, za te pare mozes nabavit kvalitetniji lap s boljim komponentama i jos ga moddat... :roll:

Samael
05-12-2007, 12:35
damn it, malo sam pomnozio sa dva lol... :rotfl: :oops: ak je dolar 5 kn, onda je cijena ovog lappa 22 500 kn...

ali sve jedno, za te pare mozes nabavit kvalitetniji lap s boljim komponentama i jos ga moddat... :roll:

Da, bez problema nađeš nekoga tko dobro crta i on ti oslika laptop u Warcraft stilu. Za ikone skineš neki free icon pack koji sadrži Warcraft...
ovako je ovo za zagrižene klince kojima su roditeljska plaćanja iznad prosjeka i to debelo...
:yuck:

Karlo_from_Bjelovar
05-12-2007, 12:44

Da, bez problema nađeš nekoga tko dobro crta i on ti oslika laptop u Warcraft stilu. Za ikone skineš neki free icon pack koji sadrži Warcraft...
ovako je ovo za zagrižene klince kojima su roditeljska plaćanja iznad prosjeka i to debelo...

i eto... danas ima icon packova za svaciji ukus cak i za one izbirljivije, samo se treba malo potrudit i pronac... nades nekog ko voli crtat i on ce ti to napravit ako vec ne besplatno, za 50-tak kuna... :roll:

Dark Saruman
05-12-2007, 17:21

BlackDCRO
05-12-2007, 22:57
Jaooooo... sta sve nece napravit kako nebi dosli do vise novaca :rotfl:

Jos sad i onaj name changer - plati i promjeni ime...

No koment.

:|

Wizard
05-12-2007, 23:05
A sta ste se uzivili odma, da ja imam viska para bas bi kupia ovu Horda verziju, bas je lipa, nisam ni pogleda konfiguraciju, al da imam para zar bi mi to bilo vazno.... nemojte reci da ga vi nebiste zeljeli imati, znam da lazete, mozda mislite da je cjena pretjerana, al cijena je uvijek pretjerana, pa pogledajte malo okolo koliko kostaju stvari koje su zarpravo nista...

Nemozete mrziti ljude zato sto imaju para i kupit ce si ovi nootebook, sto je je prelip je, ja bi bio zavidan da mi znam nekoga ko ga ima, vjerovatno bi ga ukra i pobiga u ameriku :D, al ono nemogu shvatiti kako odma napadate sve zato sto neko ima para da ovo kupi...

azuregos
06-12-2007, 02:13
95% komentara je ala "preskupo, debili bacaju pare" itd.

Ne razumin jeste li vi ljubomorni ili sta vec... nije vas problem ako neko ima dovoljno love da kupi ovakav laptop... 20 000 kuna i nije neka prevelika svota.

Kad bi ga kupia bilo bi u pocetku zanimljivo al mislim da bi mi sa vrimenom dosadilo.. tj bilo bi mi za sta san ga uzea :D

Keloson
06-12-2007, 10:02
A sta ste se uzivili odma, da ja imam viska para bas bi kupia ovu Horda verziju, bas je lipa, nisam ni pogleda konfiguraciju, al da imam para zar bi mi to bilo vazno.... nemojte reci da ga vi nebiste zeljeli imati, znam da lazete, mozda mislite da je cjena pretjerana, al cijena je uvijek pretjerana, pa pogledajte malo okolo koliko kostaju stvari koje su zarpravo nista...

Nemozete mrziti ljude zato sto imaju para i kupit ce si ovi nootebook, sto je je prelip je, ja bi bio zavidan da mi znam nekoga ko ga ima, vjerovatno bi ga ukra i pobiga u ameriku :D, al ono nemogu shvatiti kako odma napadate sve zato sto neko ima para da ovo kupi...

nebi volio imat

obrazloženje: fuck it

Karlo_from_Bjelovar
06-12-2007, 10:04

ja nisam zavidan, ja sam kazem da uz malo truda mozes imat mnogo bolje... :roll:

Keloson
06-12-2007, 11:23
jel vi kužite da bi to sranje platili 20 milja kuna,

a od tih 20 000kn bi blizztardu išlo četvrtina para samo zbog brenda, copyright pičke materine

JUST FUCK IT

Felix
06-12-2007, 15:11
Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

lizard
06-12-2007, 15:47
nije on nista reko za te koji ce kupit samo za blizzard s tim se potpuno slazem...
glupi blizz nezna ni btlgrupu napravit kako spada....

Wizard
06-12-2007, 15:52
Pa onda nemoj igrat wow i svi sretni, da imam para kupia bi ovi samo radi izgleda i kupia bi neki za inace, a sad ima bi masinu, al da mogu birati kupit ovaj ili napit se za te pare mislim zar bih razmisljao :D

Zelim reci da Blizzard je oduvjek marketinski div, mislim da mu je marketing dosta jaci nego igre, ne kazem da su ima lose, al svakako kazem da ima dosta boljih s slabijim marketingom, a marketing u danasnjem svjetu znaci jako puno.

Malo sam otisa s teme, al sto sam htio reci nek zaraduju para koliko mogu, svi ljudi zele zaradivat, blizzard iskoristava svoje ime i sve, al ruku na srcne ni priblizno kao neke druge kompanije.

Keloson
06-12-2007, 19:28
Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

Pharun
06-12-2007, 19:49
[quote=Felix]Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

reiki_
06-12-2007, 19:57
a , slušaj , da iman para kupova bi i veće gluposti.

Petlare
06-12-2007, 20:00
[quote=Keloson][quote=Felix]Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

Keloson
06-12-2007, 20:54
[quote=Keloson][quote=Felix]Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

lizard
06-12-2007, 21:08
Pa onda nemoj igrat wow i svi sretni, da imam para kupia bi ovi samo radi izgleda i kupia bi neki za inace, a sad ima bi masinu, al da mogu birati kupit ovaj ili napit se za te pare mislim zar bih razmisljao :D

Zelim reci da Blizzard je oduvjek marketinski div, mislim da mu je marketing dosta jaci nego igre, ne kazem da su ima lose, al svakako kazem da ima dosta boljih s slabijim marketingom, a marketing u danasnjem svjetu znaci jako puno.

Malo sam otisa s teme, al sto sam htio reci nek zaraduju para koliko mogu, svi ljudi zele zaradivat, blizzard iskoristava svoje ime i sve, al ruku na srcne ni priblizno kao neke druge kompanije.

neka .... ne kazem nista za to sposobni su neka i zaradjuju masne pare al kad ih vec zaradjuju neka naprave nesto da bi igrivost bila jos bolja (ne kazem da igrivost nevalja) tako cemo i mi bit sretni i oni.... marketing je mocan al je racku bez potrosaca a blizz ih ne zeli izgubit .

Beaster svaka cast na ovoj poruci Blizzardu :

....................../´

Karlo_from_Bjelovar
06-12-2007, 22:56
ovaj prstic ide u sig... :rotfl:

prcko
06-12-2007, 23:22
Ovaj WOW forum se pretvara u jednu veliku hrpu pterodaktila majke mi.
Debilizacija nam je sve blize i blize.

Keloson
07-12-2007, 11:56

a onda nemoj postat i jedan debil manje ok? its ok

prcko
07-12-2007, 13:02

Idemo potpisat peticiju za štopljenje jazavčara.

Keloson
07-12-2007, 13:42

Idemo potpisat peticiju za štopljenje jazavčara.

ajmo, debil je nerfan

Pharun
07-12-2007, 15:06
[quote=Pharun][quote=Keloson][quote=Felix]Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

Petlare
07-12-2007, 15:16
budimo realni to će kupit ljudi koji su najzaraženija vrsta ovisnika, što se mene tiče neb kupio ni majicu na kojoj piše wow :yuck:

Keloson
07-12-2007, 22:13
[quote=Petlare][quote=Pharun][quote=Keloson][quote=Felix]Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

Pharun
07-12-2007, 23:20
[quote=Pharun][quote=Petlare][quote=Pharun][quote=Keloson][quote="Felix":1wx6h1tb]Ajde se ti momak malo smiri,osobno ovo ne bih ni pomisljao kupiti,iz jednostavnog razloga sto je preskupo za moj ukus,ali tko ima para i sviđa mu se neka izvoli.

....................../´

Keloson
08-12-2007, 00:52
sexat me?

K4ciga
08-12-2007, 01:28
uliti ti kiselinu u grlo,gasit čikove na licu,kupat te u žabljoj ikri,testirati ljekove na tebi,oh ima toga,ali uvjeravam te da sex nije jedno od toga

Keloson
08-12-2007, 02:06
uliti ti kiselinu u grlo,gasit čikove na licu,kupat te u žabljoj ikri,testirati ljekove na tebi,oh ima toga,ali uvjeravam te da sex nije jedno od toga

ko je tebe htio sexat??ajd spusti se na zemlju

Pharun
08-12-2007, 09:33
sexat me?

Ti samo potvrđuješ da bi na forumu trebala postojati ignore lista.

Keloson
08-12-2007, 11:50
sexat me?

Ti samo potvrđuješ da bi na forumu trebala postojati ignore lista.

ko bi te čuo onda :?

Felix
08-12-2007, 13:42
Meni jos nije jasno kako sa takvim postovima nisi pokupio ban,necemo se sad tu prepucavat jer ode tema kvragu,ali nadam se da ces ban pokupit.

Ovo je sramota za ovaj forum,kad se ovakvi postovi toleriraju a neki manji prekrsaji kao double-triple post odmah kaznjavaju.

Keloson
08-12-2007, 17:59
Meni jos nije jasno kako sa takvim postovima nisi pokupio ban,necemo se sad tu prepucavat jer ode tema kvragu,ali nadam se da ces ban pokupit.

di