PDA

Pogledaj cijelu verziju : Palim komp šarafcigerom :)

Lord Jambrek
30-10-2007, 10:53
Da dobro ste pročitali. Otišao mi je gumb za paljenje i restart :-x i palim komp tako da uzmem šarafciger i na matičnoj spojim kontakte na koji se inače spoji onaj power button kabel. Gdje mogu kupiti tog kabla i switch jer mi je krepao cijeli switch, kablovi su i dalje zalemljeni na prekidač, ali je prekidač otišao. Budem stavio video na YouTube da vidite kak se komp pali :D

30-10-2007, 11:02
Kupi novo kučište pa budeš dobio novi switch :D

Takvo paljenje je najbolje.Jel ti kad baci iskre? :D

100EURO
30-10-2007, 11:12
Da dobro ste pročitali. Otišao mi je gumb za paljenje i restart :-x i palim komp tako da uzmem šarafciger i na matičnoj spojim kontakte na koji se inače spoji onaj power button kabel. Gdje mogu kupiti tog kabla i switch jer mi je krepao cijeli switch, kablovi su i dalje zalemljeni na prekidač, ali je prekidač otišao. Budem stavio video na YouTube da vidite kak se komp pali :DS:rotfl: :rotfl: to koda auto grades pa moras spajat one zice dolje , i jos ak baci iskru wow

Lord Jambrek
30-10-2007, 11:17
Kupi novo kučište pa budeš dobio novi switch :D

Takvo paljenje je najbolje.Jel ti kad baci iskre? :D

Ne baca iskre. Evo i video dokaza :rotfl:
AtMsi54RCcE
Zakaj se tak nekaj debilno uvijek meni mora desit!

šerafciger
30-10-2007, 12:38
tko to mene spominjeeee????? zasto ne otrgnes te dvije zice sa swicha i spojis na drugi prekidac???

GrimReaper
30-10-2007, 12:49
u cyber caffeu kod nas je uvijek gužva..ponekad odem tamo ako doma nemogu na net(okupirano)

i vidim jedan komp ne radi..neće na gumb.. pa sam si ga palio kljucem :rotfl:

drugi ljudi nisu znali kako pa sam uvijek naletio na slobodni pc i nisam morao čekati u redu :boohoo:

Lord Jambrek
30-10-2007, 12:52
tko to mene spominjeeee????? zasto ne otrgnes te dvije zice sa swicha i spojis na drugi prekidac???

Nemam drugi prekidač, u tom je problem. No hebe mi se, ovo mi je baš cool. Čak sam razmišljao napravit ključ za komp.

šerafciger
30-10-2007, 13:02
[quote="šerafciger":15us9apn]tko to mene spominjeeee????? zasto ne otrgnes te dvije zice sa swicha i spojis na drugi prekidac???

Nemam drugi prekidač, u tom je problem. No hebe mi se, ovo mi je baš cool. Čak sam razmišljao napravit ključ za komp.[/quote:15us9apn]
a problem je kupit prekidac?kljuc mislis da ga palis ko auto?

Lord Jambrek
30-10-2007, 13:20
[quote="Lord Jambrek":32lp3r1z][quote="šerafciger":32lp3r1z]tko to mene spominjeeee????? zasto ne otrgnes te dvije zice sa swicha i spojis na drugi prekidac???

Nemam drugi prekidač, u tom je problem. No hebe mi se, ovo mi je baš cool. Čak sam razmišljao napravit ključ za komp.[/quote:32lp3r1z]
a problem je kupit prekidac?kljuc mislis da ga palis ko auto?[/quote:32lp3r1z]

Tak nešto, htjeo bi pronać nekakvu bravu koja bi dala taj kontakt na sekundu, malo izbušit kućište i palit na ključ, to bi bila odlična brija.

Plexihack
30-10-2007, 13:55
Joj,ja sam htio to napravit s prekidačem,da stavim ključ u case,kluč bi ušao u nekakvu malu cijevčicu,okrenem ga,i tako on sa tom cijevčicom pretisne gumb za paljenje :D

Mislio sam si moddat cijeli case u Lamborghini stilu :P

Lord Jambrek
30-10-2007, 14:04
Joj,ja sam htio to napravit s prekidačem,da stavim ključ u case,kluč bi ušao u nekakvu malu cijevčicu,okrenem ga,i tako on sa tom cijevčicom pretisne gumb za paljenje :D

ma hebeš to. Uzet ću normalnu bravu za sandučić, jednu žicu zalemit na njega, drugu će dodirnut onaj shit koji iače blokira otvaranje sandučića, ona kao mala pomična poluga.

cropir
30-10-2007, 14:24
bilo bi kurcenje i pol da palis komp kljucem.al moras onda napravit i bravu za reset a ;)

Lord Jambrek
30-10-2007, 14:29
bilo bi kurcenje i pol da palis komp kljucem.al moras onda napravit i bravu za reset a ;)

Reset nemam već godinu dana :D

callista
30-10-2007, 14:32
još napraviš i da zavergla. lol :rotfl: :rotfl: prvo kontakt dadneš. onda okreneš do kraja.

Lord Jambrek
30-10-2007, 14:59
još napraviš i da zavergla. lol :rotfl: :rotfl: prvo kontakt dadneš. onda okreneš do kraja.

E to to i još da ima onaj zvuk paljenja :rotfl: :pray: Morat ću nekak složit.

Sad mi baš pade na pamet ideja.

Je moguće ubacit nekakav mali kao zvučnik i nešto otkud bi pustio zvuk motora kad se pali da kada se tak doda kontakt da se to upali i onda kad ga okrenem do kraja da se upali komp

Imam feeling da će mi ovo na to-do listu.

Plexihack
30-10-2007, 15:17

ma hebeš to. Uzet ću normalnu bravu za sandučić, jednu žicu zalemit na njega, drugu će dodirnut onaj shit koji iače blokira otvaranje sandučića, ona kao mala pomična poluga.

Prestani,daješ mi bolesne ideje :wink:

cropir
30-10-2007, 16:17

E to to i još da ima onaj zvuk paljenja :rotfl: :pray: Morat ću nekak složit.

Sad mi baš pade na pamet ideja.

Je moguće ubacit nekakav mali kao zvučnik i nešto otkud bi pustio zvuk motora kad se pali da kada se tak doda kontakt da se to upali i onda kad ga okrenem do kraja da se upali komp

Imam feeling da će mi ovo na to-do listu.

ovo je malo previse :D
mali zvucnik lol :D

šerafciger
30-10-2007, 19:30
najlude bi bilo komp palit na onu kurblu ko od tomosa! :rotfl:

Lord Jambrek
30-10-2007, 20:32
najlude bi bilo komp palit na onu kurblu ko od tomosa! :rotfl:

:rotfl:

Ovo je još luđa ideja, morat ću nekaj tak sklepat

Karlo_from_Bjelovar
30-10-2007, 20:40
ovo s kljucem, uber kewl... :pray:
vise nitko ne bu mogo na komp, sam pazi da ne izgubis kljuc... :rotfl:

30-10-2007, 23:16
kad ga jednom sturaja opali pa kad prosvjetli isto zarulja :D

Lord Jambrek
30-10-2007, 23:25

Ma ja stalno čeprkam po kompu dok je upaljen, čak sam prašinu s grafičke brisao rukom dok je radio.

30-10-2007, 23:27

Ma ja stalno čeprkam po kompu dok je upaljen, čak sam prašinu s grafičke brisao rukom dok je radio.

bas ljepo. :D

mamlaz
30-10-2007, 23:58
Ja nemam kućište.. :D

Sve a stolu :D

Palim na 2 žice, koje sam spojio :D

šerafciger
31-10-2007, 10:40

nije to bas veliki napon oko grafe.a i ako te drmne struja nije to nista strasno znam iz vlastitog iskustva.

Karlo_from_Bjelovar
31-10-2007, 12:18
(prvo pročitajte gornji šerafcigerov post)

tak i izgledaš... :D

(i onda pogledajte šerafcigerov avatar) ^^

šerafciger
31-10-2007, 12:19
(prvo pročitajte post)

tak i izgledaš... :D

(i onda pogledajte šerafcigerov avatar) ^^

:rotfl: :rotfl: