PDA

Pogledaj cijelu verziju : Still alive - portal

TeraBajt
24-10-2007, 13:59
Znači dođete do kraja portala i onda report...
Očekujete creditse uz onu pjesmu na traileru kad odjednom počne se vrtiti pjesma "still alive" aperture science robota. WTF!? :shock: Ali pjesma je zakon...
ovo mi je najjače-
Now, these points of data
make a beautiful line.
And we're out of beta.
We're releasing on time!
So I'm glad I got burned-
Think of all the things we learned-
for the people who are
still alive.
download-
http://warren-gray.com/2007/10/12/portal-ending-song/
lyrics-
http://artists.letssingit.com/valve-lyr ... al-jx592jm (http://artists.letssingit.com/valve-lyrics-still-alive-portal-jx592jm)

The Boz
24-10-2007, 14:40
OBOŽAVAM tu stvar, i u duši duboko patim jer nemam hardver za Orange Box pokrenut :(.
Ali pjesma je genijalna! Neki dan sam ju na kompu cijeli dan vrtio :D

TeraBajt
24-10-2007, 14:43
OBOŽAVAM tu stvar, i u duši duboko patim jer nemam hardver za Orange Box pokrenut :(.

Čovječe, pa portal moraš odigrat!!! Preuber kul igra.

Danas počinjem samo to slušat... Wile youre dying(zbog portala :D ) i will be still porting...

Rocchiro
24-10-2007, 15:22
ja sam se valjal po podu dok sam ju slusal za vrijeme creditsa :pray:

Jopax
24-10-2007, 18:40

zakej ne ako si mogao pokrenut hl2 samo malo jača konfa ti treba :D

evo slušam je treći put zaredom pjesmu i pročitao sam lyricse i ne znam bi li se smijao textu, klanjao genijalnosti valvea na priči, plakao zbog toga što mi igra ne radi ili sve skupa jer je ovo prokleto moćna pjesma i hl je prokleto moćan serijal i zbog toga što je valve premoićan developer studio :D

vkgamer17
02-04-2008, 15:54
ja sam portal presao za nekih sat i po,i iskreno,mislim da je igra smece kakvog nema,neki kretenski idiotski retardirani humor,a ta idiostska munjena pjesma na kraju mi je pojela živce,odmah exit i uninstall,disk sam razbio i bacio kroz prozor.portal je jedna od najglupljih igara koje sam odigrao,

Lord Jambrek
02-04-2008, 16:13
Isuse kriste pa gdje iskapaš te teme, ovo ni pretražnik više ne indexira.

Prestani revive-at zbog ovak debilnih komentara koje nemaju gotovo nikakve veze s temom. To što ne kužiš taj humor, to je tvoj problem.

MasaKrisT
02-04-2008, 17:06
vkgameru tebi nis ne pase,bas gledam po svim temama.De mi nabroj 5 dobrih igara koje se tebi svidjaju.thx

Jopax
07-04-2008, 20:55
Njemu igre ne valjaju jer su iznad njegovog moždanog kapaciteta te mu zadaju glavobolje, zato mrzi većinu igara i jedino su mu dobri simsi i tetris

Helena
07-04-2008, 23:30
ja sam portal presao za nekih sat i po,i iskreno,mislim da je igra smece kakvog nema,neki kretenski idiotski retardirani humor,a ta idiostska munjena pjesma na kraju mi je pojela živce,odmah exit i uninstall,disk sam razbio i bacio kroz prozor.portal je jedna od najglupljih igara koje sam odigrao,
Portal je jedna od NAJBOLJIH igara u zadnje vrijeme.

Lord Jambrek
08-04-2008, 02:38
Portal je jedna od NAJBOLJIH igara u zadnje vrijeme.

Ne zamaraj se s njime, lik ima manje mozga od Kablama