Pogledaj cijelu verziju : Tučnjave
THUNDER_DINIX
09-12-2007, 13:49
Dobro da 90% forumaša fura boksere i ima gengsta ekipu. Jbt, da se svi okupe, brijem da bi Amere pregazili.
nemam nist od tog dvoje, al naso bi ljude za picvajz. ili ja lega sami, sta.... 2v2 najbolje
Evo npr. jednu večer bilo nas 3 vani i idemo mi polako doma sa trga , krene jedan od nas doma kada mu dođe neki pijani frajer i opali ga šakom po glavi , ja vadim bokser , frend uzima lanac koji nosi na hlačama i zaletavamo se na frajera....frajeru smo slomili nos ziher, možda koje rebro, pukla mu je akrada i ostavili barem desetak masnica...
Svi za jednog jedan za sve
lako je bokserom/lancem/palicom... udri sakom il nogom
THUNDER_DINIX
09-12-2007, 17:03
ma cim god... sve pali
ma cim god... sve pali
Ma ja cu vas metnuti preko koljena i prebit vam guzicu. :D :D :rotfl:
McPingvin_v2.0
09-12-2007, 23:45
Mog' ja prvi?
Mog' ja prvi?
Drugi,Fabia je prvi pitao. :D
Ali ja nisam za tucnjave,zapravo je moj post bio sarkasticno djelo. ;)
Ste smijesni :rotfl:
Zasto uopce otvarajte takav topic?!
Klonim se tučnjava, miroljubiva sam osoba, ali kada pukne film, bježite. Kako Kaže HULK: Bolje da me ne upoznaš kad sam ljut 8)
Klonim se tučnjava, miroljubiva sam osoba, ali kada pukne film, bježite. Kako Kaže HULK: Bolje da me ne upoznaš kad sam ljut 8)
veoma sam slican tebi kad pozivcanim brata bi si zatuko a ne nekog debila koji mi nesto psuje ili tako nesto
Freerider_031
10-01-2008, 23:14
potukao sam se par puta u zivot.... ali sam zato popio bocu u glavu par puta
i to uvijek od nekih nabrijanih skinjara tak da se nisam htjeo kaciti s njima... ali imam pre*ebenu ekipu u kojoj cuvamo svakog clana........ kad su jednog malca (5 god) iz mog naselja isamarali neki nadobudni likovi nas se 17 skupilo i kad smo nasli te picajzle (likovi od 13 do 15 god njih 5) skoro su se rasplakali a nismo ih ni taknuli :ekipa: FEĐIKA 4 LIFE
McPingvin_v2.0
10-01-2008, 23:15
arghz necromancy!1
Dyslexia
11-01-2008, 01:21
Nemogu da nabrojim koliko puta ali vecinom je to bilo branjenje prijatelja. Mene niko ne dira.
RIPtheREAPER
11-01-2008, 02:48
Nemogu da nabrojim koliko puta ali vecinom je to bilo branjenje prijatelja. Meni niko ne dira.
to je ok
i to uvijek od nekih nabrijanih skinjara tak da se nisam htjeo kaciti s njima... ali imam pre*ebenu ekipu u kojoj cuvamo svakog clana........ kad su jednog malca (5 god) iz mog naselja isamarali neki nadobudni likovi nas se 17 skupilo i kad smo nasli te picajzle (likovi od 13 do 15 god njih 5) skoro su se rasplakali a nismo ih ni taknuli :ekipa: FEĐIKA 4 LIFE
ma ti si frajer :rotfl: :rotfl:
punta_fico
11-01-2008, 14:59
i to uvijek od nekih nabrijanih skinjara tak da se nisam htjeo kaciti s njima... ali imam pre*ebenu ekipu u kojoj cuvamo svakog clana........ kad su jednog malca (5 god)Siz mog naselja isamarali neki nadobudni likovi nas se 17 skupilo i kad smo nasli te picajzle (likovi od 13 do 15 god njih 5) skoro su se rasplakali a nismo ih ni taknuli :ekipa: FEĐIKA 4 LIFE
a tak malac je isto s vama u ekipi ili??
sala........ :rotfl:
punta_fico
11-01-2008, 15:03
Daj molim te,koje gajnice.Dođi u V0dnjan...pola Istre(ako ne i cijela) znaju da se s nama V0dnjancima ne treba zezat.Kod nas se nalaze bombe u smeću,gradonačelnicima se stavljaju bombe pod auta,razbijaju se auti,prozori kafića,ljudi lete naokolo,naganjaju se turisti sa sjekirom...miran grad :D
trtrtrtrtrtrtrt , daj odi loviti u vodnanje , mda , evo kroz moju četvrt patrolira švarcneger s minigunom u ruci , pa nema tolikih nereda ko u vodnanju
bez zajebancije, ja zivim u puli,ali znam da su u vodnjanu pola njh poremeceni ludaci.........usput,u vodnjanu ima najvise shizofrenicara (s obzirom na broj stanovnistva)........tako da..........poslije dubrave,vodnjanci kolju....... :rotfl: :rotfl: :killyou: :twisted:
Fencing_LORD
11-01-2008, 15:10
Ja to rješavam na glatki način - ili pometem pod protivnikom u verbalnoj borbi ili ga izazovem na mačevalački dvoboj. Either way they lose :D
Grimm-Reaper
11-01-2008, 17:30
Zbog građe se zadnje vrijeme rijetko nalazim u tim problemima, izuzev ovu novu godinu gdje me pijani lik od 35-40 godina htio šorat jer sam ga nagovarao da pusti na miru neke klinke.
Zadnja ozbiljna šora u kojoj sam bio me smjestila 3 tjedna u bolnicu sa laganim potresom mozga, dva napuknuta rebra, iščašenim ramenom i pomakom svih zubi na desnoj strani čeljusti.
Od onda, više spriječavam ljude da se tuku nego što sudjelujem...
Blacky_123
11-01-2008, 17:49
Ja samo kazem igras li Wow?? Ako kaze da onda se fajtamo u WoW-u ak kaze ne eeee onda je najebo onda se tucemo for real hehe
Blacky_123
11-01-2008, 18:03
Ja samo kazem igras li Wow?? Ako kaze da onda se fajtamo u WoW-u ak kaze ne eeee onda je na*ebo onda se tucemo for real hehe
disleksija je gadna stvar, ha?
Da,da
Kome se da stavljati zareze i ostale gluposti...
Pa znam pisat
Moje recenice trebas malo duze desifrirat od drugih :rotfl:
popušio sam batina jer sam reko liku da je ružan ko J. Lo
kaj ti je napravio pipnuo te,a ti se rasplako i pobjego kuci.
Death By Sexy
12-01-2008, 18:05
@Hellboy hehehehe... i see dumb people and they can't take a hint
Tegla Ajvara
12-01-2008, 18:55
Cesto u igraonici izmlatim pokojega, ajd pogodite zasto??
necu da vam kazem! :yuck:
7DaysBakeRolls
12-01-2008, 19:31
Ja sam sad imo fajt sa Cro-games om na MSN lijeo sam ga zeznuo... Evo psuje mi sve shto bi i djeca od 5 godina psovala... LOLZ :rotfl: :)
Blacky_123
17-01-2008, 13:52
Decki jel neko mozda zna za subotu...
U subotu je neki fajt nekih likova iz jaruna...
Nekaj bu blizu Končara(skole) tak sam cul od frenda
Ja i frend idemo gledat fajt s teleskopom, a ako nam se neko približi dobit ce s teleskopom po bulji :rotfl:
snimi pa uplodaj na youtube.
Decki jel neko mozda zna za subotu...
U subotu je neki fajt nekih likova iz jaruna...
Nekaj bu blizu Končara(skole) tak sam cul od frenda
Ja i frend idemo gledat fajt s teleskopom, a ako nam se neko približi dobit ce s teleskopom po bulji :rotfl:
Daj reci di zivis da vam se pridruzim i kad je taj fajt??? :killyou:
Dreadlock
17-01-2008, 14:54
Gdje je ta skola (Koncar)?
Neće bit niš od tog fajta.
U Zagrebu.
Dreadlock
17-01-2008, 15:02
U Zagrebu.
znam...u kojem dijelu?
McPingvin_v2.0
18-01-2008, 01:23
Voltino naselje, Konavoska 2.
jebate, daleko je Žitnjak :(
GrimReaper
18-01-2008, 12:25
zaš se opce oce tak lemat?
opcenito u zg vidim da su svi nes nabrijani, haha dođe mi neki balavac u centru iz cista mira mi se unese u facu zaš imam dugu kosu.
Hamti Damti
18-01-2008, 13:10
opcenito u zg vidim da su svi nes nabrijani, haha dođe mi neki balavac u centru iz cista mira mi se unese u facu zaš imam dugu kosu.
u prijevodu to znači zašto slušaš metal
Ogulinac111
18-01-2008, 13:51
vecinom se i tucem zbog frendova.. jer uvijek u ovom mutavom ogulinu se netko napije i podjebava a to bas moje drustvo nevoli...pa onda ovdje kad se ide u ogulin van tako se moze ocekivat da ces se svako malo potuc jer ima stvarno krebila koji samo zbog toga idu u grad da bi se tukli... a mislim da mi netko ide tuc frenda a ja da gledam a jok to ne... ili da se ja sa nekim idem tuc 1 na 1 ili kako vec isto frendovi su tu.. kako bi se reklo svi za jednog jedan za sve :) uvijek drustvo je moje da nas ide oko 3-5 van i to je to
Blacky_123
18-01-2008, 14:04
Jbg...
Cini mi se da nece nis bit od fajta...
Nabrijavali su se za k...
To mi je fkt najsmijesnije....nabrijes se na nekaj a kad to treba napravit,eee onda stisne dupe
@grim riper
da pogodim taj sluša cajke?
Ogg The Dogg
19-01-2008, 19:39
ja sam zadnjih par mjeseci radio na novim taktikama borbe: jajima u koljeno, zubima po nozi i sl.
tučnjave su zanimljive jedino : bbb-torcida,armada-torcida,kohorta-bbb i sve te konbinacije :wink:
ostalo bzvz :D
Plexihack
19-01-2008, 20:25
Evo,danas sam prebio jednog tipa koji igra samnom košarku,krvario mu nos...trener me zaustavio da ga ne unakazim :cry:
Još mi se lik poslije došao ispričati zato jer me zezao :rotfl:
GrimReaper
19-01-2008, 20:48
znam sto znaci,al sta njega briga za mene, mene za njega boli johnson..
pomanjkanje kulture,nekakva frustriranost koja nema temelje, il ga roditelji zapostavljaju/zlostavljaju... nek se ode mali lijecit, da nije tolko mlađi takvu šljagu bi mu odvalil da se nebi oporavil..i jos ima muda se postavljat ko mali pekinezer koji laje na velikog ovcara sam zato sto je njih bilo 6 a ja sam :rotfl:
@grim riper
neznam što sluša,bio je normalno obucen...(bilo bi fora da je forumas,hahahaha)
evo nove taktike, udri ga nosom u šaku! boliti će ga!
GrimReaper
19-01-2008, 21:52
evo nove taktike, udri ga nosom u šaku! boliti će ga!
ma da, nisam ja za nasilje,samo kad je nužno..al glupo je to,hodam zagrebom, slobodan covjek u slobodnoj zemlji... i takve gluposti iz cista mira.. to mi se u koprivnici nikad nije desilo 8)
pomanjkanje kulture,nekakva frustriranost koja nema temelje, il ga roditelji zapostavljaju/zlostavljaju... nek se ode mali lijecit, da nije tolko mlađi takvu šljagu bi mu odvalil da se nebi oporavil..i jos ima muda se postavljat ko mali pekinezer koji laje na velikog ovcara sam zato sto je njih bilo 6 a ja sam :rotfl:
@grim riper
ma daj ajde,već mi pun k**** tih nadobudnih klinaca...ja sjedim ispred bastiona za ženskom i dođe meni lik:e,lega,odakle si ti?ja:sa sjenjaka.lik:aha,ništa onda...jao,došlo mi da ga napucam.neki klinac od 15 godina,a ja imam 19.reciklirao bi ga. :twisted:
Hamti Damti
20-01-2008, 00:22
@grim riper
ma daj ajde,već mi pun k**** tih nadobudnih klinaca...ja sjedim ispred bastiona za ženskom i dođe meni lik:e,lega,odakle si ti?ja:sa sjenjaka.lik:aha,ništa onda...jao,došlo mi da ga napucam.neki klinac od 15 godina,a ja imam 19.reciklirao bi ga. :twisted:
sve te današnje generacije(naše) su sve bahatije i bahatije.
Još prije 40god. ljudi su bili 100puta kulturniji, nikom nije padalo na pamet tako biti bahat pogotovo zato što bi te starci ako si bio mlađi prebili, izbacili iz kuće jer im sramotiš obitelj.
Cigani i janjevci pak do prije 20god. nisu bili bahati tolko kolko su sad, jer kakti nisu smjeli(doba sve jačeg nacionalizma u Hrv) a danas će ti i klinjo od 6god. ako ga krivo pogledaš doći srat i doslovce pljuvat po tebi.
Bar si živio pred 40 godina da znaš kak je bilo.
Ma bar si živio pred 20 godina da znaš kak je bilo.
Tu na forumu se svi tuku, redovito i krvavo. Da uspijemo skupit sve forumaše, sudeći po postovima, preuzimanje Slovenije bi bilo pitanje minuta :( enivejz, ti tzv. fajtovi , ko ovaj na jarunu o kojem se pričalo, se skoro nikad ne dogode, ispadne da dođe 20 ljudi, dijalog ide ovako otprilike: E, si ti meni srao? Ko, ja? Nisam. A onda dobro ak nisi, aj bok. Svo nabrijavanje i ta "ja iam ekipu koja će te ubit" sranja su suvišna i ti najglasniji prvi dobiju rupu u smješku i slomljen nos. 5% tih dogovorenih ili bilokakvih tučnjava se stvarno dogodi, ostalo su samo prepucavanja. I onda kad vidim nekog da veli da se potukao recimo 10 puta pošteno, to bi značilo da svaki dan ide tražit batine, a to nitko ne radi, bar ne ovdje. A i ne znam za ostale, al tu u Zagrebu uopće nije tolki problem to da nekog napadaju po tom kakvu mjuzu sluša, već odakle je. Recimo, ić po noći u ciganskom kvartu, a nisi cigan, znaš il ćeš pobrat batina, il će te oderat, il sve u kompletu. Također, npr. janjevac dođe na neko okupljalište boysa, isto najeb. A emači, oni više manje dobiju batine od svih :(
imaš u rijeci jednu ulicu koja se zove ulica LUKI možda 800 ljudi živi u toj ulici,stare urušene kuće prije centra grada a ima oko 20 punkera u toj ulici i svaku večer se skupe i čekaju koga će orobit ili premlatit,pošto sam bio punker znam dobar dio ekipe ali loša je to ekipa :killyou:
ili dođeš u osijek,na sjenjak i kažeš nešto krivo određenim osobama i sljedeći trenutak ćeš možda imat sjekiru u glavi.jednom liku se već dogodilo. :roll:
ili dođeš u osijek,na sjenjak i kažeš nešto krivo određenim osobama i sljedeći trenutak ćeš možda imat sjekiru u glavi.jednom liku se već dogodilo. :roll:
ma ima toga u svim većim hrvatskim gradovima, a da tek negovorim o onim romima u rijeci,izgrade baraku di ih volja pa ih niko ne tjera,e to treba rješavat batinama jer drugačije nemožeš :wink:
ma ima toga u svim većim hrvatskim gradovima, a da tek negovorim o onim romima u rijeci,izgrade baraku di ih volja pa ih niko ne tjera,e to treba rješavat batinama jer drugačije nemožeš :wink:
yep,parkiraš auto,odeš kupit sok u trgovinu,izađeš van i odjednom nemaš kotača na autu...
yep,parkiraš auto,odeš kupit sok u trgovinu,izađeš van i odjednom nemaš kotača na autu...
nisu svi takvi,al ima ih,pa reko bi većina,treba pazit di ideš kad ideš i kako ideš i bit će sve ok što se tiče toga,neće te orobit a nećeš se ni morat pošorat s nekim :roll:
Ogg The Dogg
20-01-2008, 01:44
ali ako naiđete na cigiće, samo hrabro. onis usvi zapravo pizde koje se sami boje bilo šta napravit. imam i dokaz al isad sam previše jadan da bi više piso :-(
u petak na tjelesnom frend iz raz opalio saku drugom frendu iz raz jer mu nie htio dat loptu :rotfl: i tuce on njega e, taman kad sam ga primil dode profesor :( reko da mu pokazem na koga nek se postavi... lako se postavit na nekog 10 put slabijeg od tebe....
GrimReaper
20-01-2008, 11:58
ali ako naiđete na cigiće, samo hrabro. onis usvi zapravo pizde koje se sami boje bilo šta napravit. imam i dokaz al isad sam previše jadan da bi više piso :-(
kad sam bio sa skolom u zg prije 4 god neki mali cigic mi se prijetio skinsima :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ma covjece, kod nas u kvartu... Mislim u igraoni u Rudešu... Ekipa ti igra dotu i sad jedan ubije drugog, i ovaj odma kaj si p**ka, jebo ti pas mater.... A ovaj odma, kae kujo, os jedan na jedan sad tu ispred đigre, kae, a, a, a??!!
nema veze ako si lamer, ali kad su jaci sluzi se svime sta ti dode pod ruku
kamen ftw :)
Dreamer Deceiver
20-01-2008, 15:18
kad sam bio sa skolom u zg prije 4 god neki mali cigic mi se prijetio skinsima :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:pray: :pray:
ovo je stvarno premoćno...
u životu se potukao par puta...
dugo nisam...
nisam previše agresivna osoba...
niti ne volim izazivati...
ali mogao bi se ubaciti malo u formu, i to ponovno učiniti...
oh yeah....
DJ Not Nice
20-01-2008, 15:19
Jučer mi neka tipica htjela iskopat oći xD
Dreamer Deceiver
20-01-2008, 15:22
treske...
trebao bi biti onaj jebeni indijski bog s pun ku*ac ruku, kad bi htio da izbrojim koliko su me puta tresnule ženske...
jebem ja njih i njihovu osjetljivost na težinu i debljinu....
:pray: :pray:
ovo je stvarno premoćno...
u životu se potukao par puta...
dugo nisam...
nisam previše agresivna osoba...
niti ne volim izazivati...
ali mogao bi se ubaciti malo u formu, i to ponovno učiniti...
oh yeah....lol,neki dan neki cigić mali iz prvog razreda mi se prijeti da ćeme pogodit grudom,ja reko ajde,i bum na mene,i ja jebemti mater cigansku i bacim na njega grudu kad mali počeo srati da će doći tata i sva ekipa,ja reko zovi sve cigiće,kad sljedeći dan došla cijela banda jbt sam što se nismo poklali,ma gade mi se,treba ih izbjegavat,kolko su mi puta loptu uzeli,pare i sve ostalo :|
Plexihack
20-01-2008, 17:28
imaš u rijeci jednu ulicu koja se zove ulica LUKI možda 800 ljudi živi u toj ulici,stare urušene kuće prije centra grada a ima oko 20 punkera u toj ulici i svaku večer se skupe i čekaju koga će orobit ili premlatit,pošto sam bio punker znam dobar dio ekipe ali loša je to ekipa :killyou:
Lol...bio punker...punker si jednom i uvijek ili si fejker.
Te dogovorene fajte su često izlika da se pičkice hvale kako je njihova "ekipa" jača.To ljudi koji se sami nemogu obranit zovu druge da im pomognu.
Ma covjece, kod nas u kvartu... Mislim u igraoni u Rudešu... Ekipa ti igra dotu i sad jedan ubije drugog, i ovaj odma kaj si p**ka, jebo ti pas mater.... A ovaj odma, kae kujo, os jedan na jedan sad tu ispred đigre, kae, a, a, a??!!
šta rocky ne zna igrati pa odmah prijeti u G2 ?
GrimReaper
20-01-2008, 17:32
ma zdravko mamic je carina..
on bi svima šljagu pa u ćorku 15 dana :D
Lord Jambrek
20-01-2008, 17:33
Kod nas na lan party-u
je standard kad te netko ubije:
Jebo mi je majku
a j3bem ti isusa
bog te jebo
jebo ti bog mater
odi u tri pizde materine
kad netko dobije sniperom da se ne vidi:
otkud bog te jeba, aaaaaaa tam si pičk4 ti materina
Standard već sve
GrimReaper
20-01-2008, 17:45
meni je blesavo to psovanje na lan partijima i u igraonama...
ako se nemogu kontrolirat sta igraju onda opce.. ja dok igram sutim i gledam da cim bolje igram,ne da opsujem sve živo u što kracem roku :D
[quote="RaptOR?":2b4dhbto]Ma covjece, kod nas u kvartu... Mislim u igraoni u Rudešu... Ekipa ti igra dotu i sad jedan ubije drugog, i ovaj odma kaj si p**ka, jebo ti pas mater.... A ovaj odma, kae kujo, os jedan na jedan sad tu ispred đigre, kae, a, a, a??!!
Kod nas na lan party-u
je standard kad te netko ubije:
Jebo mi je majku
a j3bem ti isusa
bog te jebo
jebo ti bog mater
odi u tri pizde materine
kad netko dobije sniperom da se ne vidi:
otkud bog te jeba, aaaaaaa tam si pičk4 ti materina
Standard već sve[/quote:2b4dhbto]
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ajme majko... aaaa tam si pic*a ti... XD
vrlo mocno
ja se volim kladit na tucnjave. kad se neko u skoli tuce samo se cuje od men "5 kn na malog debelog" ^^
GrimReaper
20-01-2008, 19:04
ja se volim kladit na tucnjave. kad se neko u skoli tuce samo se cuje od men "5 kn na malog debelog" ^^
i sta kad dođe ravnatelj? onda on pokupi lovu :rotfl:
maknite ban jediminjokeu on je jedini tu koji se ne preserava
i ti the boz tu se kurcis wow ja sam mod koja manga ajde ga banaj in real life pussy...
porucuje ti perun da si pickica
MORAM JEL JE BOZ KRETEN
Božo Androić
Mandrovićeva 18
Zagreb
Čekam da ga benam in real life.
mozda bi nam neko mogo rec sta je s ovim bilo
ja bi se potuko za nekog ko je dobar tip,za kojeg znam da bi se on za mene potuko al onaj tip koji je govno od čovjeka nebi ni prstom pomaknuo
King tiger
20-01-2008, 20:03
i ti the boz tu se kurcis wow ja sam mod koja manga ajde ga banaj in real life pussy...
MORAM JEL JE BOZ KRETEN
Božo Androić
Mandrovićeva 18
Zagreb
interesantna je neukost kod koristenja jer i jel.
androić? znam clanove te obitelji, u kom kvartu je mandroviceva?
McPingvin_v2.0
20-01-2008, 20:44
Kvatrić.
a... mislim mozda imaju neke rođake il familiju tam al ovi koji ja znam su u rudesu.
Te dogovorene fajte su često izlika da se pičkice hvale kako je njihova "ekipa" jača.To ljudi koji se sami nemogu obranit zovu druge da im pomognu.
Većinom, da. Ionak ti ne vrijedi to jel se možeš sam obranit ili ne kad uvijek ovaj drugi dopelja nekog, al uvijek. Još nikad nisam vidio 1 na 1 fajt da nije bilo sa svake strane po bar 10 ljudi, ko fol samo da gledaju.
Al ima gro puta kad se ekipa skupi čist radi fajta, ne radi nekog da ga brane, il da se preseravaju ko je veći, samo se dogovore, kojih 30 ljudi, prava masovna tučnjava.
MORAM JEL JE BOZ KRETEN
Božo Androić
Mandrovićeva 18
Zagreb
to se zove čovjek s mudima.ekipa sa foruma iz osijeka vjerojatno zna jednog mog jako dobrog legu iz ekipe sa sjenjaka.kad igra šah na netu neko mu nešt kaže on odma traži adresu,ime,prezime,broj moba.i onda ladno napiše josip bunoza(aka joka ili tas ili demon),napiše adresu i zove na sjenjak na fajt.naravno,svi se useru jer lik nije normalan.kod njega je uobičajeno da nekom razbije glavu blokom,ciglom,stolicom,palicom,pendrekom,teleskopo m.lik jednostavno nije normalan.
ova djeca u mojoj školi kada će se tući sa,mo ovo pričaju:
"ja znam ovoga i on zna ovoga" "moj brat ima ekipu, i oni će te ubiti!"
derlad.
stavite na youtube Kimbo slice i pogledajte te fajtove, čovjek je živina teška
6vkdIcQs ... re=related (6vkdIcQsYow&feature=related)
evo jedne .... dobar mi je dio di adryan kaze : Get off man
a kimbo : no, no , no, gotta finish him...
XD
evo jos jednog 6vkdIcQs ... re=related (6vkdIcQsYow&feature=related)
Marcellius09
21-01-2008, 21:27
neznam sta je tu zanimljivo gledat, bori se protiv ljudi koji nemaju veze sa vezom o borbi
:rotfl: našo sam zanimljiv primjer fajta,a naletio sam baš na svoje frendice s kvarta lol j5TH6MEEALo
Nemrem vjerovat :rotfl:
GrimReaper
21-01-2008, 22:52
:rotfl: našo sam zanimljiv primjer fajta,a naletio sam baš na svoje frendice s kvarta lol j5TH6MEEALo
haha nemreš vjerovat.. da ima budala koje to gledaju umjesto da dejstvuju i razdvoje ih
haha nemreš vjerovat.. da ima budala koje to gledaju umjesto da dejstvuju i razdvoje ih
Ja ni neznam kad je to bilo evo baš našo na netu prije par min :rotfl:
Ja mislim da ni one same neznaju da su na youtubeu
GrimReaper
21-01-2008, 22:57
evo gledam jos jedan pise maksimir fajt 1. dio
fakat te klinke glupacice neke martom martom vice... a sta nejde starkom pa da vidimo onda :rotfl:
isse... koji ownage, ova kresti na podu, razbacala ju ova, i nakon vise od pol minute frajer ide razdvajat :pray:
evo gledam jos jedan pise maksimir fajt 1. dio
fakat te klinke glupacice neke martom martom vice... a sta nejde starkom pa da vidimo onda :rotfl:
Znam baš gledam i ono ne vjerujem :rotfl:
GrimReaper
21-01-2008, 23:10
u kc se ne tuce..u kc se napije i onda se pjevaju pjesme o tome kak nam cigani železo s tavana poberu
http://youtube.com/watch?v=VF1hlFT09HM
u kc se ne tuce..u kc se napije i onda se pjevaju pjesme o tome kak nam cigani železo s tavana poberu
http://youtube.com/watch?v=VF1hlFT09HM
Ja ko da znam ovog lika ko je to?
Ja sam inace svako ljeto kod bratica u kop.
Zovu ga Dix,Dino
GrimReaper
21-01-2008, 23:29
to je jedan antonio,moj buraz je u pozadini..debili :rotfl:
Hmm neznam ga,al nea veze Kop. rulezz!!!!
GrimReaper
21-01-2008, 23:35
Hmm neznam ga,al nea veze Kop. rulezz!!!!
haha možda.. nekak mi je jadna ponuda videa na jubitou od kc. cim kupim kameru cemo malo to osvježiti :D :D
to onaj niger šta je frajeru izbio oko?
Ogg The Dogg
24-01-2008, 20:39
e ove dvije treba protjerat iz civilizacije.. i sve one tamo prisutne. drugo je kad se jajani tak potuku ali ovo je sramota. zamisli smo da tvoju sestru il staru tak neka kuja razbije.... sramota, gore nego da ju je neki lik istuko. bar meni tako djeluje.
e ove dvije treba protjerat iz civilizacije.. i sve one tamo prisutne. drugo je kad se jajani tak potuku ali ovo je sramota. zamisli smo da tvoju sestru il staru tak neka kuja razbije.... sramota, gore nego da ju je neki lik istuko. bar meni tako djeluje.
šta očeš cura je opasna alfa ženka brani svoj teritorij. Vruće mace rRrrrRrr
Ajd nju zaboravi na Valentinovo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.