Log in

Pogledaj cijelu verziju : Eucaliptus a.k.a Biljka PvP movie

Eucaliptus
11-10-2007, 23:03
Alo ljudi,nije me bilo tu dost jer sam zaboravio pass al sad sam recoverao,pa eo dovrsio sam veceras moj drugi pvp film :twisted:

eo linka,nadam se da ce vam se svidit

0EEGR6-mcFM

flander
11-10-2007, 23:28
fora...visok dmg...

Who
11-10-2007, 23:52
Ne vidim dobro ali cini mi se ispravi me ako grijesim ali 80% killova imas ona Bezerker buff sa WSGa,ako sam u pravu film je jadan jer onaj buff 30% veci damage svaka classa moze da "owna" sa tim.

azuregos
12-10-2007, 01:09
Alo ljudi,nije me bilo tu dost jer sam zaboravio pass al sad sam recoverao,pa eo dovrsio sam veceras moj drugi pvp film :twisted:

0EEGR6-mcFM

ovo zadnje "NUKE" ti nije tribalo...

fury warrior sa heroismom od shamana, recklesnesom .. mob na 1% hpa i samo spamas execute sa recklessnesom, nevidin sta tu triba znat, wow imas velik dmg sa bers buffom ubgu, tuces rogove i clothase...

sve u svemu, 2/10

JedimiNjoke
12-10-2007, 09:03
5/10 za trud, OK je film, al nisam vidio nijedan fight sa warrom ;P

Ja brijem snimit jedan film uskoro, samo da oslobodim malo mjesta na hardu :P

Eucaliptus
12-10-2007, 09:40
ma bilo je i warr fighta..warriore obicno i lakse sredim..al mi se nije dalo jos stavljat,prekratko sam zavrsio film...al eo,next time cu bolje :wink:

SuperiorEEE
12-10-2007, 12:07
natprosjecno lose :cry:

Pharun
12-10-2007, 12:56

0EEGR6-mcFM

Jel mozes ti mozda ubiti nekog bez svih tih buffova on?

R€M@h
12-10-2007, 22:32
Daj malo nabaci scene gdje se boris sa igracima cija je oprema na razini tvojoj.
Malo manje scena gdje sve ubijas u 2-3 critta.
Bolja glazba.
Makni Blizzardov SCT kad recordas, to je uzasno za vidjeti.

Sve u svemu, 1,5/10

Boxer
14-10-2007, 14:44
snjimit cu vam ja film kako sa PvE rogom OWNAM feral druju ili merc wara , uopce me ne mogu chargat a njih jedu ''dotovi''bleeding i poisoni samo ga kajtam , drzim distancu da me ne moze chargat ni udarit pa odem restelth pa opet garot ako je orc war zato da mi ne rezzista stun i kajtam ga samo shiwom pa da vidis kako je to lijepo vidit ! :killyou:

Who
14-10-2007, 15:07
snjimit cu vam ja film kako sa PvE rogom OWNAM feral druju ili merc wara , uopce me ne mogu chargat a njih jedu ''dotovi''bleeding i poisoni samo ga kajtam , drzim distancu da me ne moze chargat ni udarit pa odem restelth pa opet garot ako je orc war zato da mi ne rezzista stun i kajtam ga samo shiwom pa da vidis kako je to lijepo vidit ! :killyou:

FENOMENALAN neki warrior ili druid cim ti dopusta da izadjes iz combata i restlethas se mislim lol svaki dobar warrior i druid ce spamati feral fire ili onaj shout sto te uspori i tako te trzati u combatu,ne pricaj gluposti.

SuperiorEEE
14-10-2007, 15:57
snjimit cu vam ja film kako sa PvE rogom OWNAM feral druju ili merc wara , uopce me ne mogu chargat a njih jedu ''dotovi''bleeding i poisoni samo ga kajtam , drzim distancu da me ne moze chargat ni udarit pa odem restelth pa opet garot ako je orc war zato da mi ne rezzista stun i kajtam ga samo shiwom pa da vidis kako je to lijepo viditS ! :killyou:

FENOMENALAN neki warrior ili druid cim ti dopusta da izadjes iz combata i restlethas se mislim lol svaki dobar warrior i druid ce spamati feral fire ili onaj shout sto te uspori i tako te trzati u combatu,ne pricaj gluposti.

izgleda da ovi PRO GAMERI sve zivo nukaju........
Cuj ti kitas warriora...........ehm

Who
14-10-2007, 17:18
snjimit cu vam ja film kako sa PvE rogom OWNAM feral druju ili merc wara , uopce me ne mogu chargat a njih jedu ''dotovi''bleeding i poisoni samo ga kajtam , drzim distancu da me ne moze chargat ni udarit pa odem restelth pa opet garot ako je orc war zato da mi ne rezzista stun i kajtam ga samo shiwom pa da vidis kako je to lijepo viditS ! :killyou:

izgleda da ovi PRO GAMERI sve zivo nukaju........
Cuj ti kitas warriora...........ehm

Ne ne mislio je dead zone to se malo razlikuje od kajta,i ja ga isto koristim poprilicno je efikasno ali da se restelta to ce mu samo nub dopustiti.

lycancro
15-10-2007, 05:05
sta da ti kazem... you r pro or you r noob :D

http://www.athene.movielol.org/
:rotfl:

WoW Fan
15-10-2007, 21:19
ma daj bogati hoces reci da si toliko sposoban da cijelu borbu od kojih 3-4 minute si u stanju drzat dead zone od 5-9 inca bez da ijednog trenutka ispustis koji inch... ono malo mi je nevjerovatno ali ako mozes onda si stvarno genijalan :pray:

Boxer
15-10-2007, 21:23
vi koji se obracate meni sa cudenjem ste NOOBOVI pitajte Cmelju da radim to , i warr me ne moze usporit jer sam dovoljno daleko noobe a druid i kad baca fire ja imam COS i opet Livam combat i resteltham , btw ja sam mace rog pa je enemy pod dazeom ili pod stunom pa mi je olaksano odrzavanje distance :killyou: :killyou:

xaviaz
15-10-2007, 21:35
change form starfire kek ili kak se vec zove,a za warr sve k jedino ak ti ne uspije hamstring uvaliti

Who
15-10-2007, 22:28
vi koji se obracate meni sa cudenjem ste NOOBOVI pitajte Cmelju da radim to , i warr me ne moze usporit jer sam dovoljno daleko noobe a druid i kad baca fire ja imam COS i opet Livam combat i resteltham , btw ja sam mace rog pa je enemy pod dazeom ili pod stunom pa mi je olaksano odrzavanje distance :killyou: :killyou:

Boxer kad se sjetim tvojih prijasnjih postova +ovih par ovdje jedini nob si ti,koji ce qrac daze learn to fucking play and use offhand poison cripling+shiv.Ne moze te usporiti sa onim shoutom (kako se zove ne mogu nikako da se sjetim) e guess what da si izvan range tome onda bi on mogao charge na tebe.Steta sto nismo na istome serveru vidim da si pr0 l33t h4x player pa da nacuim malo.

azuregos
16-10-2007, 00:11
Najdrazi su mi ljudi koji govore sta mogu sta nemogu u pvpu... i najlakse je rec u teoriji... a kad ides igrat tako, totalno drugacija prica...

Killy
16-10-2007, 11:14
ma bilo je i warr fighta..warriore obicno i lakseSsredim..al mi se nije dalo jos stavljat,prekratko sam zavrsio film...al eo,next time cu bolje :wink:

Sa fury bildom? daj nemoj me zajebavat....

//Crkotina

Edit: bar mi se pisma svidila,nisan je odavno cua, jel to neka obrada od Partibrejkers-a?

Colossus
16-10-2007, 20:51
evo ljudi ja sam poceo sada igrati malo sa warrom(39 lvl trenutno) jer sam vidio da mogu biti imba u pvp-u odnosno posto sam ja rogue lako me mogu pawnati u BG sada malo teze jer sam se na mutilate respecto 41/20/0 pa ih mogu malo duze drzati stunane ali opet...... pa me zanima to jedno pitanje sta je to onaj victory rush?? :D

Boxer
16-10-2007, 21:59
who bas si nub ali ok , tebi se neda dokazat da nije sve u njuku ali ok :killyou:

cmeljo22
16-10-2007, 23:07
evo ovako... sad kad boxerr nabavi pre-paid (isteko mu acc jucer) cemo ja i on snimiti filmic... nerazumijem zasto ste se svi uzjebali oko ovoga s kitanjem i dead zoneom... najjcai warriori na serveru poput miekelman-a i waynee-a (koje mozete provjerit na armoryu) su bili kitani i boxerr se restealtho po nekoliko puta, a jedini problem kod tih deckiju je bio sto su oni full merc a boxerr u pve opremi... pa eto ak nevjerujete nemorate... al nemojte upadat s takvim spikama : Noob si i sl.

BTW: znaci likovi su full pvp i boxerru su uspjeli nabit poprilican dmg samo s par udaraca... ali su svi nakon duela pisali nice done, finally some1 skilled i sl.

mamlaz
16-10-2007, 23:17
Koja je to pjesma?

cmeljo22
16-10-2007, 23:59
koji ce qrac daze learn to fucking play and use offhand poison cripling+shiv.

hehe... on za daze misli na maceov stunn kad procca.... a sto mislis kako kita nego s shivom... :shock:

Who
17-10-2007, 00:19
Nemam se ja sta raspravljati warrior i druid koji te puste da se restelthas su jebeni retardi,ne zanima me njihov rating ni gear.The End.

JedimiNjoke
17-10-2007, 00:53
Resteltaš se, demo shout ili piercing howl - opet si mi tu. Intercept / MS / WW / HS (po izboru). Dodgaš OP. Stunaš me - trinket, opet intercept, i rokaj. Mrtav rog vrlo brzo. Mace stun rogovi su dosta teški sa drujom u kombinaciji tbh.

Vodič za nobove - ne skidat cheap shot, čekat kidney shot pa skidat stun (početak fighta).

lizard
17-10-2007, 09:33
koji ce qrac daze learn to fucking play and use offhand poison cripling+shiv.

hehe... on za daze misli na maceov stunn kad procca.... a sto mislis kako kita nego s shivom... :shock:

ne nego misli na blade twisting odma ispod mace speca

WoW Fan
17-10-2007, 19:01
ako nisi u rangeu za charge tj intercept onda jesi za onaj piercing shout za usporavanje mislim da se tako zove kako onda kitas warriora ako on nije neki totalni noob objasni mi bogati?

cmeljo22
17-10-2007, 20:02
evo par nacina... sprint, CoS, gouge, kidney shot...

mamlaz
17-10-2007, 22:54
Koja je to pjesma?

Dajte mi recite...

lizard
18-10-2007, 10:23
Meso-Rizlu imas a licnu kartu nemas

mamlaz
18-10-2007, 15:04
Hvala! :roll: