Log in

Pogledaj cijelu verziju : Help the newb

Who
11-10-2007, 10:37
E ovako iako se PCovim sluzim relativno dugo vremena nisam nikada imao zanimanja nauciti nesto vise jer PC meni sluzi iskljucivo za zabavu,pa nakon dugo vremena konacno kupujem "zvijer" od PCa i naravno necu da napravim gresku.Pa sad ovako me zanima ali molim da odgovaraju samo oni koji stvarno zanju o cemu pricaju.Graficku cu da uzmem Geforce 8880 GTS OC 575mhz GPU 640mb dd3.E sada ovo me buni htjeo sam da Asusova marka tj proizodjac (jel?) ali problem je cekao sam 2 sedmice da dodje bas ta asusova ali nije i sad je odgoda jos nekih 7 dana i ne mogu vise da cekam (mislim da znate feeling) e lik mi u radnji kaze da mogu danas da imam PC koji vec toliko zelim i cekam ali ne asus nego evo koje mi je nabrojao ja nikada cuo za ova imena nisam pa mi vi recite sta mislite.Opet kaze meni je ovo skroz nepoznato ne samo imena nego i razlika izmedju svega ovoga pa molim za vasu pomoc,i objasnjenje koja valja koja ne zasto ne valja i tako to.Hvala unaprijed.Edit odluka je pala na BFGoc2 nakon sto sam popricao sam par ljudi ali kazu da je kvalitetan proizdovjac ali nitko mi nije znao reci sta je ovo oc2?.

sparke,albatron,BFGoc2,XFX-xxx,xfx-xt,xfx.

11-10-2007, 10:51
oVAKO...Trenutno nemoj kupiti ništa.U roku od mjesec dana dolaze novi modeli koji če ti se možda dopast za istu cijenu a imat če bolje performanse.Nemoj da se onda tučeš po glavi kako ti crysis ne ide kako treba.Uz to čekanje češ proraditi odmah i na svojoj osobnosti.Točnije treniraj čekat nešto vrijedno i nemoj biti nestrpljiv jer če ti biti žao.

Šta se tiče ovih firmi Bfg bi bio najbolji čak i bolji od asusa kojeg ti preferiraš.Nakon Bfg-a bi stavio xfx i tek onda asus i ekipu.

Bfg je firma koja serijski overclokira grafičke kartice i stavlja ih u prodaju pod garancijom pa ako možeš i ako si nestrpljiv i nemožeš izdržati pucaj na BFG.

Who
11-10-2007, 11:04
oVAKO...Trenutno nemoj kupiti ništa.U roku od mjesec dana dolaze novi modeli koji če ti se možda dopast za istu cijenu a imat če bolje performanse.Nemoj da se onda tučeš po glavi kako ti crysis ne ide kako treba.Uz to čekanje češ proraditi odmah i na svojoj osobnosti.Točnije treniraj čekat nešto vrijedno i nemoj biti nestrpljiv jer če ti biti žao.

Šta se tiče ovih firmi Bfg bi bio najbolji čak i bolji od asusa kojeg ti preferiraš.Nakon Bfg-a bi stavio xfx i tek onda asus i ekipu.

Bfg je firma koja serijski overclokira grafičke kartice i stavlja ih u prodaju pod garancijom pa ako možeš i ako si nestrpljiv i nemožeš izdržati pucaj na BFG.

Heh prijatelju prvo hvala na odgovoru a u vezi moje nestrpljivosti ja cekam 3 godine da kupim neku "kick ass" konfiguraciju i vjeruj mi nakon 3 godine ne mogu vise,ovo sto sam napisao nema odredeni resosljed tako nemoj se obazirati na to,drago mi je sto si rekao da je BFGoc2 najbolji izbor (pogotovo ovo overclokirane +garancija je fenomenalno)Jos jednom hvala na brzome odgovoru odluka je pala na Bfg,u svakome slucaju neda mi se cekati mjesec dana konfiguracija koju sam uzeo mislim da cu biti miran 2-3 godine do tada opet mogu ustediti za upgrade rama i graficke.

11-10-2007, 11:09
A u redu onda majstore...Uz dobru grafu i garanciju of firme bfg-e veselit češ se i njihovoj majici koju dobiješ uz cijeli komplet. :)

Sretna kupnja i nauživaj se...zaslužio si :wink:

Who
11-10-2007, 11:19
Hvala Hvala isto sam malo dijete zivcan :D jos danas COD4 demo izlazi taman malo da novi PC se testira. :killyou:

THE NO
11-10-2007, 11:23
@Who znam točno kako se osjećaš. Imam isti komp 6 godina :(
Nema šanse da bih čekao još mjesec dana duže zbog novih proizvoda,i manjih cijena,pa makar 8800 GTS koštao 1500 kn. :)
Sry zbog OFF-a.

Ivan_87
11-10-2007, 11:51
pričekaj još mj dana kako ti kaže amd freak,onda ti stiže odličan hd2900pro i možda 8800gt :) :D cijene će pas za kakvih 200kn

Who
11-10-2007, 12:08
Ma kao sto rekoh ne mogu da cekam vise nacekao sam se i previse a ne vidim ni neki veliki razlog uzimam intelov quad procesor 2,4 2 gige rama i navedenu graficku miran sam dosta vremena sa ovom konfiguracijiom.

SnowFlake
11-10-2007, 12:33
ČEKAJ!!!!!!!!1
:D
vjeruj mi,ali koliko imaš love,preporučam ti ako je za gaming,čekaj,ili nemoj barem kupovati ova gotova u trgovinama,ta su sranje!!!!!
rekao bi ćak pljačka

Cali
11-10-2007, 20:05
pričekaj još mj dana kako ti kaže amd freak,onda ti stiže odličan hd2900pro i možda 8800gt :) :D cijene će pas za kakvih 200kn

he he, ja sam danas u rukama imao sapphire 2900pro sa gigom rama gddr4... cijena 2500 kn...