Pogledaj cijelu verziju : Latency...
JedimiNjoke
03-10-2007, 09:57
Nije problem u latencyu samo t-com korisnicima, nego i DCM i drugima, ili t-com ima monopol pa svima ide preko njihovih veza van? Išao sam gledat npr. za CoD2 servere, švapski i drugi strani serveri imaju ping 100 i više, dok bosanski serveri imaju ping 25 u toj blizini.
@ Mamut: nemoj pls zatvarat teme samo zato što si ti dao kratak odgovor, možda netko želi postavit još koje podpitanje, jel? Daj temi dan, dva da se ohladi pa lockaj.
665 postova haha
aj napiši još jedan post pa 666 postova ^^
btw,meni je latencij aili ping u svim igrama velika..ide mi preko 200 pingovi,a latencija 900 :o
Stvar je sljedeca, ja zvao jucer, pojacavaju veze onima koji imaju 1 MB konekciju na 2 MB konekciju, svima, besplatno, za isto cijenu ko i sad pa rade testove na vezama , serverima i centralama pa je moguce povecanje latencija i inih stvari. receno mi je da bi to moglo potrajati izmedju 2 do 4 tjedna. Jednom kad povecaju na 2 MB nece vise biti problema.
Ja sam imao 1k ms, disconnectove i sva ta sranja u ponedjeljak, propustio sam naš prvi Vashj kill zbog toga... Slijedeći dan, ko da se ništa nije desilo, normalan latency, nema d/ca... gg :cry:
ponedjeljak je bio baš dan D. utorak malo bolje
@ Mamut: nemoj pls zatvarat teme samo zato što si ti dao kratak odgovor, možda netko želi postavit još koje podpitanje, jel? Daj temi dan, dva da se ohladi pa lockaj.
np, možete pisat i 2 godine o tome, al razlog problema je očit, no, np.
JedimiNjoke
03-10-2007, 21:08
Nemoj se ljutit, nego me zanima šta jebe ljude sa DCM? To sve ide preko t-coma el?
Nemoj se ljutit, nego me zanima šta jebe ljude sa DCM? To sve ide preko t-coma el?
tcom je kriv, i samo tcom, kroz par dana kad svima dignu brzine sve će se vratit u normalu.
sada svi serte po tcomu ali kada dignu brzine bice :pray: T-Com... :D
lol pa ping ce ti ostat isti, ne dizu upload.
Karlo_from_Bjelovar
04-10-2007, 13:43
ne dizu upload.
dižu
upload dizu samo za korisnike brzina vecih odS2 (nekadasnjih 1) MB...
Svinjoguz
04-10-2007, 13:43
ne dizu upload.
dižu
Brzina uploada osnovnog brzinskog paketa(1mbit, koji je sada 2mbit) je ostao isti...256KB...
da, al opet dižu, bar nekim :)
Svinjoguz
04-10-2007, 16:44
da, al opet dižu, bar nekim :)
Da nekima, da bar meni :D .
Inače volio bih veći upload neg dload..zbog smanjenog pinga u wowu.
Jel itko zna kada će dići brzine
napisao sam u gornjem postu.
Svinjoguz
04-10-2007, 20:54
Jel itko zna kada će dići brzine
Do kraja 1.11.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.