Pogledaj cijelu verziju : W40K: Soulstorm
ZorgTheBorg
06-01-2008, 23:32
Po meni, trenutno su rase po snazi:
Necron
Eldar
Chaos
Tau
Orkz
SM
IG
Wa?
Ownam ponajvise sa orkovima, zatim sa ig, zatim sa SM... dok sa necronima hm well malo manje :)
S IGom sam jednom ubio Boga u Eldaru... kao i s Orkovima....
Lord Myrkul
06-01-2008, 23:55
[quote="The Boz":1r59gv14]Po meni, trenutno su rase po snazi:
Necron
Eldar
Chaos
Tau
Orkz
SM
IG
Wa?
Ownam ponajvise sa orkovima, zatim sa ig, zatim sa SM... dok sa necronima hm well malo manje :)
S IGom sam jednom ubio Boga u Eldaru... kao i s Orkovima....[/quote:1r59gv14]
ma zavisi kakav ti je protivnik. ili si mislia protiv kompa?
Chieftain
07-01-2008, 12:34
Po meni, trenutno su rase po snazi:
Necron
Eldar
Chaos
Tau
Orkz
SM
IG
A kak to da se to ne inzbalansiratak da budu svi jednako jaki? Ja sam primjetio da su necroni fakat overpowered, ja najviše igram s IG i moram priznati da nisu loši.
Nemam pojma. Jedan dio problema leži u činjenici da to više nije Starcraft/Supreme Commander/C&C sa samo 3 različine strane, već sa 7(uskoro 9), koje su sve potpuno jedinstvene i radikalno drukčije.
Drugi dio problema leži u tome što ti gadovi iz Relica svrš, err... obožavaju Eldare. Vražje svemirske elfove su buffali svaki patch, a IG nerfali svaki patch. Bastiches.
Nemam pojma. Jedan dio problema leži u činjenici da to više nije Starcraft/Supreme Commander/C&C sa samo 3 različine strane, već sa 7(uskoro 9), koje su sve potpuno jedinstvene i radikalno drukčije.
Drugi dio problema leži u tome što ti gadovi iz Relica svrš, err... obožavaju Eldare. Vražje svemirske elfove su buffali svaki patch, a IG nerfali svaki patch. Bastiches.
Fakat istina nerfaju stalno IG,a oni su meni najjdrazi.
Chieftain
07-01-2008, 13:02
Meni su IG također najbolji jer je gušt pobjedit nabildanog, izopačenog svemirca s topom u ruci sa kartonskim oklopom i vodenim pištoljem u kojem je mačja pišalina.
Al mi se ovaj njihov "balans" uopce ne sviđa i polako me odvlači on Warhammera. Btw. kad izlazi ovaj Soulstorm?
Meni su IG također najbolji jer je gušt pobjedit nabildanog, izopačenog svemirca s topom u ruci sa kartonskim oklopom i vodenim pištoljem u kojem je mačja pišalina.
Al mi se ovaj njihov "balans" uopce ne sviđa i polako me odvlači on Warhammera. Btw. kad izlazi ovaj Soulstorm?
Soulstorm je planiran za izlazak u Q2 ove godine znaci 4,5,6 mjesec nešto od toga.
Lord Myrkul
07-01-2008, 18:22
ali ipak sm drze rekord po nerfu
ZorgTheBorg
07-01-2008, 18:39
javite se na xfire "zorgtehborg" ili na msn "shit.eater@hotmail.com" nekako mi se igra :) ofc patch 1.2 DC.
a ja izbrisao igru jeucer jer nisam imao s kim igrat u mp -.-
Ajde meni se igra, samo ne znam oće li mi uzeti komp danas ili sutra, vidjet ću
Chieftain
08-01-2008, 13:10
Ljudi dajte se joinajte na hamachi network za Warhammer 40k.
Ime: W40k cro
Pass: blood
Ima nas jedno 8 za sad, pa ak možete igrati dođite i po mogućnosti si nabavite 1.2 patch za Dark Crusade.
Lord Myrkul
08-01-2008, 15:50
bilo bi vam bolje da skinete ggc sa neta. puno je prakticniji od hamachia
Ima nas jedno 8 za sad, pa ak možete igrati dođite i po mogućnosti si nabavite 1.2 patch za Dark Crusade.
Meni nece skidat patcheve ono pocne mi skidat patch i stane na pocetku i nejde dalje wtf?
EDIT:evo vam predbiljzbe za demo,ak ko oce.
Link: http://www.fileplanet.com/promotions/dawnofwar/
Chieftain
11-01-2008, 12:15
Meni nece skidat patcheve ono pocne mi skidat patch i stane na pocetku i nejde dalje wtf?
EDIT:evo vam predbiljzbe za demo,ak ko oce.
Link: http://www.fileplanet.com/promotions/dawnofwar/
probaj ovo onda...
1.1 patch
http://dawnofwar.filefront.com/file/Dar ... h_11;73707 (http://dawnofwar.filefront.com/file/Dark_Crusade_Patch_11;73707)
1.2 patch
http://www.dowpatch.com/dc_patch_12.html
I kad instaliraš patcheve stavi ih prije u warhammer folder u Patches(tak se nekako zove).
Radi.Hvala
Opet EDIT:malo sam kopao po netu i našao preview na GameSpy.Evo procitajte: http://pc.gamespy.com/pc/warhammer-4000 ... 911p1.html (http://pc.gamespy.com/pc/warhammer-40000-dawn-of-war-soulstorm/844911p1.html)
Arbiter of Change
11-01-2008, 17:59
Hmm.... definiraj mutavi u gameplay terminima. :D
btw. Knowledge is Power. Power Corrupts. Study Hard. Be Evil
preslabi su...i rade preglupe poteze...primjer:
dok sam ja još radio na infrastrukturi moje baze i pokušavao si napraviti oslonac u vidu mobilnih trupa koje bih mogao deployati po mapi po potrebi (terminator squadovi), chaos je napadao moju bazu kao blesav i ja sam se uspješno branio...međutim, kad su svoj fokus preusmjerili na priglupe eldare koji su cijelo vrijeme radili jednu vrstu jedinica (guardiane) ovi jednostavno nisu pružili nikakav otpor...izgubili su nekoliko točaka i relic u par minuta a zatim je pao i ostatak baze...da sam ovisio o njima i ja bih bio pregažen, a kako sam u tom trenutku morao razvlačiti jedinice da odbijem gadan napad sa zapada, nisam imao čime pomoći seljacima...
to ima veze sa dvije stvari, možda su tako slabi radi priče, a možda su jednostavno tako slabi jer ti je difficulty ai-a normal il easy. Ja sam ih ignorirao u zadnjoj misiji, ionako nicemu ne sluze xD
Lawl za sig Hellboy, bolji ti je Repent, repent for tommorow you die! :D
Odlican preview sa gamespy-a. Izgleda da su se gadovi nekako domogli demoa u kojem se moze izgraditi citava dark eldar rasa. Mighty i might say.
Arbiter of Change
11-01-2008, 18:19
/cutzorz
to ima veze sa dvije stvari, možda su tako slabi radi priče, a možda su jednostavno tako slabi jer ti je difficulty ai-a normal il easy. Ja sam ih ignorirao u zadnjoj misiji, ionako nicemu ne sluze xD
Da. više manje što je Weasel rekao. Ne trebaš ovisiti o njima (sjećam se da mi je AI bio koristan sam kad sam trebao u WA preseliti relic sa Land Raiderom).
btw, se ja krivo sjećam ili imaš mogućnost da im signaliziraš kud da pošalju trupe preko mini-mape (ping neki):
a osim toga, ovaj je poznatiji, i jedan lik iz mog razreda je to napisao u zadaći iz engleskog i radi te rečenice dobio 5, jer igra warhammer ofc xD
Odlican preview sa gamespy-a. Izgleda da su se gadovi nekako domogli demoa u kojem se moze izgraditi citava dark eldar rasa. Mighty i might say.
Da uskoro ce i nama biti dostupan demo.Jedva cekam!!!!
Ima već reservationa na File-Planetu za demo, to sam negdje vidjeo :D
Ima već reservationa na File-Planetu za demo, to sam negdje vidjeo :D
Da ja sam stavio link i prijavio se za demo.
Dawn of War - Soulstorm Demo OUT!!!
http://games.internode.on.net/filelist. ... ails=14523 (http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=14523)
Ja ga upravo skidam,ali moram van jebemu.Jako se sporo skida i ima 1,12GB.
Evo vam izvor-
http://forums.relicnews.com/showthread. ... ge=1&pp=15 (http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=177600&page=1&pp=15)
Ja se nadam da nije Fake.
Uzivajte i kad ga skinete dajte napišite dojmove plz jer ja idem van pa me nebude do ujutro,a prije igre bi volio vidit pozitivne komentare :)
Arbiter of Change
12-01-2008, 16:59
Banda jedna, meni file planet još nije poslao obavijest.
Banda jedna, meni file planet još nije poslao obavijest.
Ja mislim da ga na fileplanetu još nema ovo je ono kak bi rekli predpremijera demo-a na netu :D
Arbiter of Change
12-01-2008, 17:06
Eh, čini se istinito - vidim da se neki žale na "hovering shit" koje su stavili kao letjelice. :D
Eh, čini se istinito - vidim da se neki žale na "hovering shit" koje su stavili kao letjelice. :D
Nadam se da nije shit kak pišu.
Arbiter of Change
12-01-2008, 18:51
Džebo vraga: skinem FlashGet i sad skida sve sa punom brzinom... samo što je FlashGet poljska verzija ili čija već. :D
Arbiter of Change
12-01-2008, 22:23
Sorry zbog duplog posta, ali igrao samo demo pa da stavim neke kratke misli.
Kao 1. u demo-u imamo samo Dark Eldare kao rasu, da ne bi bilo zabune i uvod, iako je i dalje u ingame enginu, je dosta bolje režiran ali je po meni kratak. Čudo šta malo osvjetljenja može napraviti.
Ako ste mislili da su Eldari komplicirani čekajte dok vidite D. Eldare. Ista ona potreba za micromanagmentom zato jer su im jedinice, kao i kod imenjaka, specifične za namjenu, a isto tako su i krhke. Naravno, nemojmo zaboraviti na dodatni resurs koji imaju - Soul Essence. Doslovno duše mrtvih neprijatelja koje moraju skupljati Slave-si, osnovni radnici koji prokleto bacaju na Chaos SM radnike, ali se isto tako može prikupljati i kad unaprijedite jednu građevinu tako da imate vječni pritok... naravno, radnik i dalje mora skupljati. Gdje se koristi Soul Essence? Pa kod globalnihSmoći koje DE imaju po sredini interface-a. Zahtjevaju odrešeni broj SE i imaju cooldown (slično kao u LotR: BfME) i raznovrsne su (ali skoro sve negativne po neprijatelje).
Utisak koji mi je ostavila onaj kampanjska misija, koja je btw. dostaSteška ili ja nisam igrao dugo pa sam ispao iz forme, je ta da će momci imati problema sa vozilima zahvaljujući nedostatku anti vehicle jedinica, bar na početku. Činjenica da su vehicle jedinice jakoSslične vizualno (i da mogu primiti u sebe posadu koja aktivno pomaže u napadu) uzrokuje dosta pomutnje i dosta su velike (rotacije su ubitačne). I da, vidio sam famoznu flying jedinicu i istina, samo je hover i nije tako impresivna.
Heroji. Pa pretpostavljam da bi ga, main heroja Archona, se moglo opisati kao dosta sličnog onom od IG sa iznimkom da nema izbora između pobočnika već ima samo jednog; Incubuss, ali ih može imati 5. Oni utječu na njegovo zdravlje i, očigledno, napad. Drugi heroj, Humonculos (ili kako se piše), je po meni winner sa poprilično dobrim skillovima (otrovne strelice koje uzrokuju da jedinica nakon smrti eksplodira, eksplozije okolnih leševa, itd).
Ajde neću više, dosadno vam je čitati, znam. :D
btw. ikona sucka.
Chieftain
12-01-2008, 23:39
daj napravi pa pošalji neke screenshotove da vidimo
Arbiter of Change
13-01-2008, 00:30
Ne vidim neku veliku svrhu toga da stavim screense, posebno zato jer se mogu googlati... možda samo njihova vozila da se vidi kolika je sličnost između jedinica (ali prejako izgledaju, kao Jabbini hovercraftovi iz Star Warsa :D).
Meh neću skidat demo nemam kad, radije čekam cijelu igru.
Arbi sam da pitam kakav je intro??? :D
Arbiter of Change
13-01-2008, 02:16
Evo pa sam prosudi:
Cit8aGfMpuM
Maderfakeri ukrali su mi jebeni intro gadovi jedni arghz :kill: :kill: :twisted: :twisted:
ZorgTheBorg
13-01-2008, 11:20
Maderfakeri ukrali su mi jebeni intro gadovi jedni arghz :kill: :kill: :twisted: :twisted:
Hmm skoro... lol
Ok je intro... samo mi se sistersi ne sviđaju... tau owns :)
Arbiter of Change
13-01-2008, 12:01
Je l' skinuo tko preko noći?
Prvi put nakon dosta miseci mi je ža šta neman dsl :( Moram cekat novi pcplay, samo se nadam da ce demo bit unutra. Postoji li relic unit u demou?
Jebemu meni je sestra prekinula skidanje dok sam bio u gradu iss sad ponovno moram.
Arbiter of Change
13-01-2008, 12:31
SPostoji li relic unit u demou?
Yup - Dias of Destruction.
Predstavlja li gušt..šta ja znam.. recimo ko Baneblade? :)
Arbiter of Change
13-01-2008, 14:24
Ni približno, ali bar su na brodu prikovane 2 golišave tete u pravom hedonističkom duhu Dark Eldara. :)
Zašto mi se ruši igra jebemu :-x
Stalno mi baca error neki ffs
Arbiter of Change
14-01-2008, 19:08
Sve OK sa driverima i ostalim?
btw, screen iz kampanje (izgleda da je sistem iz Dark Crusade-a, ali na više planeta):
http://img174.imageshack.us/img174/8894/soulstormstuffbz0.png
Napravio sam post na relic forumu i rekli su mi ovo:
Start by using memtest86 (google it) to check your RAM for errors. i ovo
Check all fans are running and free of dust.
Mislim kakve veze ima prašina i ventilatori s igrom.Kaj se neš pregrijava ili kaj.Btw komp mi je cist ko suza cistim ga jedanput mjesecno.
One zapovjedi marinaca su ništa, ovo je cijela stranica sprdnje
http://www.geocities.com/primarch_ultra/funny.html
samo je šteta što linkovi za slike ne rade :(
http://www.newgrounds.com/portal/view/380633S:rotfl:
edit:
http://i20.photobucket.com/albums/b241/ ... keldar.png (http://i20.photobucket.com/albums/b241/Chaoskultist/darkeldar.png)S:pray: :rotfl:
I tako, nakon par dana igranja, kakve su impresije Dark Eldara? Uklapaju li se savršeno u DoW, jel gušt igrat s njima kad se usporede sa ostalim rasama i smatrate li da ce nova exp. bitno osvježit franšizu?
I tako, nakon par dana igranja, kakve su impresije Dark Eldara? Uklapaju li se savršeno u DoW, jel gušt igrat s njima kad se usporede sa ostalim rasama i smatrate li da ce nova exp. bitno osvježit franšizu?
Još moram vidit sisters of battle,ali za sad dark eldari su dosta zanimljivi moram ih malo više skuzit kad dodje cijela expanzija koju sigurno kupujem.
Arbiter of Change
18-01-2008, 19:14
Ne znam, meni jednostavno ne sjedaju.
malo sam aus sry lai jel to izašlo?i jel čemu? :rotfl:
sigurno je rasturačina teška
kakvi su sm?
Citam neš po forumima i vidim da ljudi traze da igru izbace worldwide to bi bila super ideja.ha šta vi mislite?
Inace igra izlazi u 3 mjesecu :pray:
Marinci ipak neće dobiti tunderhawka za air unita, tobijaju Tempesta
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=179676
:(
Arbiter of Change
31-01-2008, 19:59
Lopovluk i to teški - te stvarčice su trebale letjeti, a ne lebdjeti još od originalnog DoW-a (Chapter specifike na stranu sada).
Ja mislim da nemogu u tom enginu napraviti da baš lete doslovno,jbg-a meni ce igra ovak i onak bit dobra nemrem ja rec za warhammer da je loš :) bez obzira na air unite
Bilo bi fora da marinci tempeste dobiju upgradeom običnih speedera na T3-u i oni dobiju kao predator upgrade koji im dopušta dva moda, leteći i prizemljeni, na zemlji su kao teža artiljerija ili imaju veći dmg, armor ili nešto treće a u zraku su brzi i jaki protiv pješadije ili nečeg drugog :D
Arbiter of Change
02-02-2008, 14:05
Meh, previše microa za SM onda. :D
btw, screensi sa Steam-a za one koji ih nisu vidjeli:
http://www.steampowered.com/v/index.php?area=thumbnails&AppId=900569&cc=AU&size=1024
Danas sam isprobao demo i zaboga ti dark eldari su emoi jer osvajaju strategic pointove tako da si režu žile! :o
Zadivljuju me građevine od sisters onak ko da su u našem dobu građene cool.
Arbiter of Change
03-02-2008, 17:05
Danas sam isprobao demo i zaboga ti dark eldari su emoi jer osvajaju strategic pointove tako da si režu žile! :o
Blood for the Blood God... ne, čekaj - kriva rasa. :)
Zadivljuju me građevine od sisters onak ko da su u našem dobu građene cool.
Mene isto. Baš izgledaju normalno kad ih se usporedi sa ostalim građevinama drugih rasa.
Dark eldari nisu emo, jer oni to i rade, za razliku od emo-a koji samo pričaju :P
Dark eldari nisu emo, jer oni to i rade, za razliku od emo-a koji samo pričaju :P
true :)
Ali najžešća mi je fora sa DE, kad se resrča poison blades pa sami sebe otruju :rotfl:
Ali najžešća mi je fora sa DE, kad se resrča poison blades pa sami sebe otruju :rotfl:
:rotfl: haha to nisam ni skuzio
Arbiter of Change
08-02-2008, 14:40
Još screensa tu:
http://www.gamestar.de/aktuell/screenshots/dawn_of_war_soulstorm/52919/dawn_of_war_soulstorm.html
Uff ovaj tenk od sistersa ce bit brutalan :pray:
malo ot al sam se pokido
http://www.exlibrismortis.org/PowerArmor/2x_marines.jpg
jes da su frikovi al bi i ja onakav oklop, jednostavno volim veliki neuništivi armor :pray:
ako nabavim do sljedeće godine marinac sam za maškare, i kad mi neko kaže vidi geeka u šta se obukao ja samo izvučem svoj lepi chaisword iz korica i luđačkog pogleda polako upitam možeš li to molim te ponoviti :D :D
Ne kuži se pogled ispod tektikl hedgira.
Ne treba hedgir sardžentu, ipak nebi "običan" marinac imao chainsword :D :D
ako nabavim do sljedeće godine marinac sam za maškare, i kad mi neko kaže vidi geeka u šta se obukao ja samo izvučem svoj lepi chaisword iz korica i luđačkog pogleda polako upitam možeš li to molim te ponoviti :D :D
a tko ce to reci, bas kul oklop
a tko ce to reci, bas kul oklop
idioti u ovom gradu :D
al ne stvarno izgleda prefacking moćno, sve vojske bi trebale imati par ovih, funkcionalni ili ne moćni su.
Ko što u civ4 opis velikog walkera(mod) navodi tonu njegovih mana i neisplativost ali i činjenicu da su toliko kul da svaka vojska koja ih ima lakše dobiva pare od one koja ih nema:D
Pa za maškare bi baš bio premoćan, u što se ti idioti oblače, u vojnike i axl rosea?
Arbiter of Change
18-02-2008, 14:24
Uf, još samo da imaju kacige i kostim bi bio savršen (i boltere, ali nemojmo pretjerivati sada). :)
Pa za maškare bi baš bio premoćan, u što se ti idioti oblače, u vojnike i axl rosea?
kako si pogodio?
kako si pogodio?
lucky guess recimo :rotfl:
Ajmo malo o expanziji. Yay, još malo pa stiže! Heroji imaju nove wargearse i Gorgutz is back again :) Zracne jedinice mi po animacijama izgledaju nekako traljavo. Mnogi govore da uopce nisu potrebne i prikljucujem im se. Necronsi ce umisto zracnih imat essence of a Deceiver tako da se njima od starih rasa najviše radujem. Dark Eldare još nisam isproba al cine se zabavni, nabrijane casne izgledaju odlicno samo šteta šta nisu ubacili i arco-flagellantse u postojecu armiju ako je penitent engine vec prisutan. Mnogo zabave nas ocekuje za neka sitna 2-3 tjedna :D
Arbiter of Change
23-02-2008, 16:53
Još malo, još malo.
Ja se nadam da će se Angelos bar nakratko pokazati. :D
Nope, nema Angelosa nažalost. Singleplayer kampanja je indenticna onoj iz dark crusadea, dakle imat ces nekog novog anonimusa Kapetana-brata Indricka Borealea, no necemo se žalit sad. :)
Arbiter of Change
23-02-2008, 17:10
Znam da ga neće biti kroz igru, ali nadam se da će se pojaviti na kraju da kao najavi DoW 2Su nekom stilu ("It has begun..." ili neki drugi klišej, nije bitno), na to sam mislio. :)
Inače me zanimaju Sisters of Battle i koliko će biti drugačije od ostalih rasa budući da me Dark Eldari nisu baš previše impresionirali sa svojim jako-udaramo-ali-imamo-imberlano-nizak-healthSstilom.
Micro dark eldar fun. Nije to loše:) Sisterke ce koliko vidim imat razne faith kombinacije koje ce nudit iznimno zanimljivi gaming stile. Sister repentia sa noževima vecim od sebe. To moran vidit u akciji! :)
Ma dark eldafs ftw, igrao sam sa eldarsima od dawn of war-a, sad cu malo promijenit na njihovu tamnu bracu :P
cant wait, ja mislio da ce to izaci pocetkom ljeta a ono suprise!! xD
Arbiter of Change
23-02-2008, 19:03
Da, problem je u tome štu su oni dobri, trebaju micro za kvalitetnu igru, ali su po meni nevjerojano niskog healtha (uzmite u obzir da ja Eldare ne smatram takvima)... ili su bar takav dojam ostavili na mene kroz demo (uber slabe jedinice u početku i solidne end-game jedinice).
Zaboravljaš na moci koje de imaju.. Valjda postoji neka prednost u tome?
Arbiter of Change
23-02-2008, 19:24
Nisam zaboravio, zapravo, tu i vidim potencijalni problem - što ćeš kad trenutno nemaš duša (pobilo radnike/razbile one farme/nešto treće), a jedinice su ti slabije od ostalih?
Svaka rasa koja pocne gubit vitalne građevine polako gubi bitku. Triba se potrudit da se to ne dogodi dakle to nije balans problem.
Arbiter of Change
23-02-2008, 20:47
Bez brige, ne spominjem ja balans gledano sa drugim rasama nego samo to da će tada biti u gabuli jer im, kako se čini, taj varirajući element može biti presudan faktor između poraza i pobjede. :wink:
To je specifican elemenat bez kojeg rasa nemože lako pobjedit, ka i šta orkovi nemogu bez waagh bannera ili necronsi bez power generatora. Ti si se uvatija tražit dlaku u jajetu, a jaje je savršeno glatko.
Arbiter of Change
23-02-2008, 23:21
Ne slažem se zato jer DE moći nisu predstavljene kao I-mustSelement (za razliku od Orkova i Necrona - bez Waaagh!!! nemaš vojske, a bez energije... pa, budući da im je jedini resurs nemaš NIŠTA) već se može igrati da ih niti jedanput upotrijebiš.
Volim kopati po meko kuhanim jajima, šta ćeš (a i da održimo temu živom još nekoliko tjedana). :)
Sam si reka da je bez moci dark eldarima teško tako da je po svemu sudeci moc i-must element. Još samo preostaje da se svi heretici, mutanti i necisti preobrate na ovu predobru strategiju sa još boljim settingom i tema ce živit vjecno.. 8)
Arbiter of Change
24-02-2008, 10:46
Istina i vrijeme će pokazati u oba slučaja. :)
Ajmo malo o expanziji. Yay, još malo pa stiže! Heroji imaju nove wargearse i Gorgutz is back again :) Zracne jedinice mi po animacijama izgledaju nekako traljavo. Mnogi govore da uopce nisu potrebne i prikljucujem im se. Necronsi ce umisto zracnih imat essence of a Deceiver tako da se njima od starih rasa najviše radujem. Dark Eldare još nisam isproba al cine se zabavni, nabrijane casne izgledaju odlicno samo šteta šta nisu ubacili i arco-flagellantse u postojecu armiju ako je penitent engine vec prisutan. Mnogo zabave nas ocekuje za neka sitna 2-3 tjedna :D
Kaj je essence of deciver?kaj to radi jer to neka moc ili kaj?
To je alternativa Nigtbringeru.
To je alternativa Nigtbringeru.
Uff to bu rulalo :pray:
dugo nisam igrao w40k i mogu reči da sam zaboravio njegove kvalitete..
evo sada sam malo oigrao W40k dark crusade sa frendom u lanu...omg pa ta igra rulla..ono poslje velike bitke kada ostanu na podu leševi (space marines :pray: ), still borbe (svaki unit kao da se bori zasebno), kamera s kojom moš istražit svaki kutak terena, spustit ju i osječat se kao da si u središtu borbe....ma sve je super i jedva čekam soulstorm :pray:
A ko ne ja bdijem doma i svaki dan gledam slike i video jedva cekam!
Ja baš nisam neki ljubitelj rts-a, ali dow mi je bio jedan od majboljih rts-a ikada! Radujem se soulstormu, ali moram prije winter assault i onu exp sa necronima odigrat. Btw, dobivaju li stare frakcije nove jedinice i sp misije sa ovim naslovom?
ZorgTheBorg
24-02-2008, 22:26
Nove jedinice... vjerojatno, a kampanja je ko u DC.... samo sa više planeta... dakle svaka rasa ide poklat ostale.
ZorgTheBorg
24-02-2008, 22:31
Hamači!
Indeed, ali samo ako poboljšaju netcode. Ovako je neigrivo, progresivni lag tijekom igre, ponekad random dropa playera :yuck:
Wickipedia kaže da će sve rase imat svoju kampanju, te da će svaka rasa dobit leteću jedinicu.
Wrong, svaka rasa ima svoju kampanju ali to je ko u DC-u izabereš rasu i imaš istu mapu koju pokušavaš osvojiti, cronsi ne dobivaju leteći unit jer ga ni u fluffu nemaju, umjesto toga dobivaju drugi ultimate unit, decivera :)
Postojale su neke spekulacije od strane fanova da ce svaka stara rasa dobit po dva nova unita. Sumnjam, al nikad neznaš..
Arbiter of Change
25-02-2008, 20:12
Po meni ne trebaju nove (ionako ih sada svaka rasa ima dovoljno), ali ne bih rekao ne alternativama.
btw. mnogo kul maketa:
http://img204.imageshack.us/img204/2291/1204006547915uc3.th.jpg (http://img204.imageshack.us/my.php?image=1204006547915uc3.jpg)
Iron Lore se gasi:
Titan Quest developer Iron Lore, just finished Dawn of War: Soulstorm, announced that as of last week, it has ceased active game development. Several unrelated events resulted in Iron Lore being unable to secure funding for its next project.
"It is with great regret that we must announce that as of close of business Tuesday, February 19, 2008 Iron Lore Entertainment has ceased active game development. Several unrelated events occurred which resulted in Iron Lore being unable to secure funding for its next project.
We would like to extend our thanks to everyone who has helped us in the last seven years – our team who moved mountains to create such great games, our publisher THQ who has been a great partner through three product development cycles, and most of all our customers and fans. We owe all of the success we’ve had to you, and our greatest satisfaction has come from creating games that have given enjoyment to the community.
While Iron Lore will not continue, the talent of the team is embodied in the individuals now available for other opportunities. If you are a developer or publisher looking to hire top-notch experienced developers, please send an email to pchieffo “at” ironlore “dot” com and we will be happy to facilitate recruiting with you.
Iron Lore also owns its powerful and flexible engine and tool set, and is actively pursuing licensing opportunities. If you are interested in further information about the technology and licensing options, please contact pchieffo “at” ironlore “dot” com."
A baš mi je zao kaj se gase pogotovo oni koji su učestovali u radu meni jednoj od najboljih strategija ikad!!!!
Arbiter of Change
28-02-2008, 22:53
Ouch (iskreno se nadam da EA nije imao tajno veze s ovim). :(
Sreća naša što nisu bili zaduženi za patchiranje nadolazećeg Soulstorma.
Da to sam se i ja bojao da ce oni bit zaduzeni za patchiranje pa da ce bit sranja,al dobro relic ce preuzet patchiranje bit ce to ok,al mi je još uvijek fkt zao zaš se gase :(
tužna vijest za gaming industriju :(
Evo screnova od:
Essence of the Deceiver!!!!
http://img524.imageshack.us/img524/4085/deceiver1smum4.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/4085/deceiver1smum4.7a65d2968c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=524&i=deceiver1smum4.jpg)
http://img524.imageshack.us/img524/8184/deceiver2smgp3.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/8184/deceiver2smgp3.99acfa6b81.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=524&i=deceiver2smgp3.jpg)
Preguba mi izgleda :pray:
Marauder!!!
http://img509.imageshack.us/img509/7053/marauder1smxx0.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/7053/marauder1smxx0.42d0488cb1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=marauder1smxx0.jpg)
Hell Talon!!!
http://img174.imageshack.us/img174/9141/helltalon2smko3.jpg (http://imageshack.us)
Prebolesno!!! :pray:
ZorgTheBorg
29-02-2008, 12:36
HOLY!!! :pray:
Ownsome!!
Samo se nadam da će biti balansirano... e, samo to...
I ja se nadam,al više nemrem cekat da vidim ovo sve IN-GAME!!!!
Arbiter of Change
29-02-2008, 18:04
Marauder je predobar, Hell Talon loš, a kako je Deceiver sličan TT modelu nije da mi je baš oduzeo dah. :)
The Marauder has 2 las cannons (front weapons), two heavy bolters (on the back, kind of like a B52 bomber) and can deliver some pretty powerful bombs. It's one of the biggest and most powerful aircraft in tabletop.Znaci da ce bit predobar in game.can't w8 aaaa.E da ovo 7-dana to ne vrijedi za nas kod nas puno kasni warhammer ja znam da je winter assault kasnio skoro mjesec dana od svijeta jer im je uvoznik za Hrv sjeban.
Evo isproba sam dark eldare i mogu rec da su fenomenalni! Totalni gušt za igrat, moja nova omiljena rasa. 8)
Arbiter of Change
01-03-2008, 19:11
E da ovo 7-dana to ne vrijedi za nas kod nas puno kasni warhammer ja znam da je winter assault kasnio skoro mjesec dana od svijeta jer im je uvoznik za Hrv sjeban.
Toga se i ja bojim... očekivao bi da će barem Algoritam brzo nabaviti.
E da ovo 7-dana to ne vrijedi za nas kod nas puno kasni warhammer ja znam da je winter assault kasnio skoro mjesec dana od svijeta jer im je uvoznik za Hrv sjeban.
Toga se i ja bojim... očekivao bi da će barem Algoritam brzo nabaviti.
Nop buraz niš od tog :D Kod njih isto uvijek kasni.E ici cu u ponedjeljak do algoritma frend mi radi u njemu pa cu se malo više raspitati kako to ide kod njih i oce li i warhammer kasniti,a ja mislim da oce :wink: aj pa javim.
Arbiter of Change
06-03-2008, 18:21
Igra izašla koliko ja znam i SoB koriste isto neke powerse kao i DEldari.
Yrp,al kod nas još ne.Baš gledam na relic ofišl stranici skrinove izgledaju ubitacno pogotovo sob onaj tenk exorcist :pray:
Dajte mi recite nastavlja li se radnja na prethodnu expanziju, budući da nisam igrao samo obični dow?
Arbiter of Change
06-03-2008, 20:04
Meh, možeš to slobodno zanemariti (osim ako nisi fan nekog lika) zato jer ti je u Dark Crusade i u Soulstorm (kako se čini) neka slaba priča stavljena samo da bude kakva-takva pozadina za sustavnu makljažu koje slijedi. :D
Jedine vrijedne priče su ti one od originalnog DoW-a i Winter Assaulta, a one nisu direktno povezane sa ova zadnja 2.
EDIT:SSoB umjesto Souls resursa imaju Faith koji dobivaju preko Listening Posts-a.
Jej sutra budem odšetao do pirata i vidim jesu li ga dobili :D
:rotfl:
Kakva cenzura stvarno moćno :pray:
Hell ja ne vidim smisla poricati realnost ovoga grada i mužnost piratije kao takve zato f off :D
The Fury
07-03-2008, 23:28
Sdravo ekipa! Ja sam novi ovdje. Ali, nabavih SoulStorm...
Ovako, jedine novine(prave) su 2 nove rase. Ostalo je upitno. Sisterke su prelude, po meni još veći fanatici od SM. A da tek vidite Living Saint u akciji... Suze su mi potekle od tolike moći. :pray: :pray: :pray:
treba li imat obican warhammer da bi se igro ovaj ili je ovo zasebna igra?
Sdravo ekipa! Ja sam novi ovdje. Ali, nabavih SoulStorm...
Ovako, jedine novine(prave) su 2 nove rase. Ostalo je upitno. Sisterke su prelude, po meni još veći fanatici od SM. A da tek vidite Living Saint u akciji... Suze su mi potekle od tolike moći. :pray: :pray: :pray:
Di si nabavio jebem te u usta lol DAj meni reci di si kupio!!!!!!!! :pray:
treba li imat obican warhammer da bi se igro ovaj ili je ovo zasebna igra?
Zasebna igra isto kao i dark crusade.Sry kaj sam napiso 2 za redom :twisted:
The Fury
07-03-2008, 23:51
Pa imaš torrente... A za original ne znam kad će doći... :rotfl:
Pa imaš torrente... A za original ne znam kad će doći... :rotfl:Nesmeš o piratiji tu :nonono:
The Fury
08-03-2008, 00:14
Samo kažem... Sori.
Da, planiramo napraviti neki W40k klan. Ime klana je Pear of Anguish, pa ako ima zaineresiranih, neka mi se jave na moj x-fire: sladecro. Forum je trenutačno u izradi, pa kad bude gotov, znat ćete prvi. ima nas za sad 10-tak.
Ja sam ga žicao da mi ga senda preko MSN-a al ništa od toga :yuck:
@Hellboy ne možeš zavladati svijetom ako nisi Emperor himself kao ja :P
Edit:Izgleda da SS nije baš ispunio očekivanja fanova jer ga dosta pljuju na službenom forumu, također da je dosta neispoliran sa dosta BUG-ova kao na primjer Eliphasovo ime u Demonic Asencionu koje je ostalo nepromijnjeno i neki bugovi sa Honor guard imenima
Arbiter of Change
08-03-2008, 11:08
Igra je raspoloživa na D2D-u za 39,90 dolara... još samo malo.
Javim kad dodje u algoritam pa navalite....
Arbiter of Change
08-03-2008, 14:55
Imam ga, imam ga. :D
Javim doživljaje sutra (vjerojatno).
a fak blago ti se giefff :pray: aj kad odigraš napiši malo opširnije dojmove pogotovo o sob.ty
Nadam se da će de biti bolji od svojih goody good pandana. Eldari su mi najbezveznija rasa u dow-u, nekak me previše na protose podsjećaju, a ni ne sviđaju mi se baš naročito
Nadam se da će de biti bolji od svojih goody good pandana. Eldari su mi najbezveznija rasa u dow-u, nekak me previše na protose podsjećaju, a ni ne sviđaju mi se baš naročito
Eldari su ti jedna od mocnijih rasa,ak znaš s njima igrat selidba kroz portale oni znaju bit full dobri pogotovo ako ih igra neki prof. eldarski igrač.Nisu oni uopce loši samo ih treba znat dobro igrat :D
Ma nisam ja tvrdio da su oni loši ili da se sa njima ne može pobijediti, samo to da druge rase (pogotovo orci i marinci) imaju ono nešto, što za eldare ne osjećam.
Hehe tak i ja neam neki ono poseban felling za taue neznam zaš ono ne igra mi se s njima iako su dosta dobri.
Ja Eldare nekako ne podnosim isto ko i NElfove u warcraftu, nekako su mi pre ne znam, nisu za borbu, izgled, govor, ponašanje, povijest sve je nekako čudno dok u marinaca čak i ako je čudno oni su prekul supreljudi u prekul super oklopima ne trea im ništa više :D
Arbiter of Change
08-03-2008, 16:17
Evo sam probao sada (dobro ajde lažem, isprobavao sa zadnji sat i nešto) i imam 1. utiske SoB (naravno da sam s njima odigrao tutorial da sve jedinice sagradim i to). Jedino nisam stigao isprobati kako će se odnositi u pravoj borbi, ali dojmovi su tu:
Sisters of BattleSkao rasa su kick ass.SKažem vam, da su muški bili bi popularniji od Space Marinaca - obleka im je bolja (mislim, vidite kako im se odjeća dramatično vijori dok trče), imaju cool faktor, grade u IG stilu (u onim blokovima, građevinski stil koji je meni omiljen), Faith kao resurs koji je prekul i stvarno spašava stvar za razliku od Dark Eldar powersa (na Listening postovima gradite svete ikone koje otključavao maksimalni broj Faith-a, a određene jedinice i događaju povećavaju faith samim postojanjem (nešto kao oni spomenici u Age of Mythology kod Egipćana)), imaju upgrade koji (Holy ammunition ako se ne varam) ignorira cover kod neprijatelja, imaju upgrade koji možemo manualno paliti kod većine građevina i koji povećavaju prijateljski moral, a smanjuju neprijateljski... i konačno: imaju napjeve i zvukove motorki koji se puštaju random tijekom igranja.
Jedinice... ne mogu kometirati u borbu, ali mogu dati neke općenite dojmove. Prva scout jedinica ima je Missionary (1 unit) koja će definitivno imati koristi kasnije ako računamo da ima 3SActs of Faith (sposobnosti koje troše resurs faith) na raspolaganju kroz igru: lječenja squada kojem je attachan, pretvaranje streljiva attachanog squada u nizove svete vatre koje je efektivna protiv svih vrsta oklopa i ability kojim vraća štetu napadaču kad ovi pucaju po njemu... mnogo korisna jedinica. Obične jedinice su Sisters of Battle i ima ih 10 u squadu + 1 Veteran, ali ne mogu nositi melta guns (ipak imaju vs. infantry granate). Po meni je kod njih problem taj što imaju osrednji melee i ranged napad, a ni health im nije baš visok (oko 1600 mislim). Ostale jedinice koje sam isprobao (vozila i jetpack na stranu) su bile Celestian Squad - trebe koje apsolutno razvaljuju vozila i građevine budući da svi u squadu mogu nositi običan i napredan melta gun + cura koja im povećava health, te Death-Cult Assassin koja je uvijek stealthana i koja automatski executa jedinice koje su na niskom healthu.
Nakon njega imamo heroje: Canoness, Confessor i Living SaintSod kojih je svaki na svoj način poseban sa tim da C&C imaju svaki po 2SActs of Faith sposobnosti (Canoness ima: Ascension kojim revajva okolne mrtve units i Purifying Light kojim smanjuje neprijateljsku preciznost u povećem radijusu oko sebe, a Confessor ima: Holy Edict kojim stuna neprijateljski squad i Emperors Wrath kojim vrši manju pulsarni napad na srednjem području i ima knockback efekt). Living Saint je priča za sebe sa svojom "ubij me 2 puta da ostanem mrtva" sposobnosti (doslovno to) i dobrim melee napadom.
Vjerojatno bi mogao još pisati, ali me prsti već bole. :D
Pitajte ako vas nešto zanima.
Zanima me onaj tenk exzorcist kod sistersa.Kak izgleda onaj napad s raketama cujem da je predobro napravljen?
Zanima me onaj tenk exzorcist kod sistersa.Kak izgleda onaj napad s raketama cujem da je predobro napravljen?
Mislim da nije egzorcist. Egzorcist ima bacače plamena ili nešto. Taj tenk ispucava kišu raketa u zrak i ima poprilično velik domet, širok splash damage i treba poprilično dugo da same rakete padnu. Ima i specijalni napad kad ispuca samo jednu, ali brzu, jaku i navođenu raketu, samo što napad ima dosta dugačak cooldown.
The Fury
08-03-2008, 17:07
Mislim da nije egzorcist. Egzorcist ima bacače plamena ili nešto. S
Ako se ne varam, to je egzorcist. Ostali opis je točan. Zakon što se na vozilu nalaze orgulje, čini mi se da se čak i čuju kako sviraju. Sisterke su možda malo previše orjentirane na vatru, tj. skidanje morala prek vatre.
Kakva su im vozila?
Vozila im nisu loša, imaju puno upgredojva. Onaj robot, Penitent Engine je jako brzo i ubojit. Opako.
Pa no, sisterke furaju samo pile i vatru.
Sisters of BattleSkao rasa su kick ass.SKažem vam, da su muški bili bi popularniji od Space Marinaca
Baš suprotno. Meni njihova unikatnost leži u tome da su "nuns with guns". Da su stavili neke svećenike, opet bi bili super, ali ovo je vrhunski potez i osvježenje. Nikad mi nije bila jasna odbojnost prema ženskim likovima u igrama, bile to stategije ili pogotovo MMORPGovi. Elfice>sve.
Arbiter of Change
08-03-2008, 17:29
@W3DR4N: Meni su dobre kao cure (dapače, odlične su), ali općenitoj populaciji (i ne mislim sada na uspaljenike kao njezine predstavnike) ipak više pašu cool Jackovi kao razbijači. :)
Inače u vezi vozila. Nemaju baš preveliki izbor niti su me baš impresionirali u tom pogledu. Pored standardnog RhinoaS(koji je opremljen već spomenutima zvučnicima) imaju ImmolatorS(tenk koji baca vatru za pješadiju ili alternativni meta upgrade za vozila/zgrade sa jednom sposbošću da prospe vatru u malom radijusu oko sebe), Lighting FighterS(avionček bez nekih posebnih sposobnosti osim okretnosti), ExorcistS(samo obično vozilo koje funkcionira kao artiljerija sa sposobnosti koja bi bila odlična da mu nije neprecizna (ne znam gdje si Wedrane vidio da je to jedna precizna osim ako je nije maskirao u onu kišu običnih raketa) i rasipna kao i obični napad... izgleda kao orgulje, ako vam je to + za kul faktor) i na kraju Penitent EngineS(u biti walker vozilo (tipa Drednaught i slični) sa vatrom kao jedinim ranged napadom, ali zato razbije moral kao lud i okretan je... dobar melee napad i dobar fatality kad like motorkom siječe na podu).
Mene su vozila osobno razočarala.
Namucija sam se protiv imperijalne garde sa sistersicama pri napadu na njihovu utvrdu. Akciji nikad kraja :) Sve u svemu, vrlo kvalitetna ekspanzija.
Eo ko oce ima vrlodobrokvalitetnih slikica i sigova.Eo fanboys:
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=106962
Nabavio sam soulstorm i malo ga i zaigrao. Nekak su me razočarali. Očekivao sam nekakv upriču pošto je dow završio onako prokleto nedorečeno. Istina nisam igrao bog zna koliko, ali u principu se campaign ne razlikuje od skirmisha po ničemu osim po svojoj dugotrajnosti. Mislio sam da de i sob imaju svoje priče (zapravo možda i imaju, nisam igrao sa njima neg sa imperial guard). I zakaj se marinci, ig i sob uopće međusobno fajtaju? To mi je nekak bez veze...
Nabavio sam soulstorm i malo ga i zaigrao. Nekak su me razočarali. Očekivao sam nekakv upriču pošto je dow završio onako prokleto nedorečeno. Istina nisam igrao bog zna koliko, ali u principu se campaign ne razlikuje od skirmisha po ničemu osim po svojoj dugotrajnosti. Mislio sam da de i sob imaju svoje priče (zapravo možda i imaju, nisam igrao sa njima neg sa imperial guard). I zakaj se marinci, ig i sob uopće međusobno fajtaju? To mi je nekak bez veze...
da, lose skroz
Kolko vidim komentari su uglavnom na minusus znaci ova expanzija ipak nije bila nešto.. iako je ocjenjena više od 8.ipak cu ja to zaigrati nema mi druge bez obzira kolko bila loša ili bugovita briga me KUPUJEM :)
Arbiter of Change
11-03-2008, 18:13
Igra je dobra ako vam je i Dark Crusade bio dobar. baš kako kažu na službenom forumu. Mislim, ne uvodi novog u strategy map osim više karti, dužeg loadinga i kao sunčev sustav za borbu (u biti samo više mapa). Ovo je expansion prvenstveno za dobiti 2 nove rase s kojima ćete igrati multi i, ako vam je to toliko važno, letećih jedinica (zaboravljivo po meni).
Ne potežite opet to sa IG i SM - oni se kolju da bi kampanja bila zanimljivija. :P
da, igra je nakon winter assaulta postala vise multipayer based, samo su ubacili nove rase :P
Ja inace ne igram multi baš,al ono znam malo zaigrat uglavnom kampanju igram i skirmise i to je to.
Trebali bi hamachi network napravit pa igrat...
Moze sam da ja nabavim sam neznam kad ce to bit
e ekips de mi reect kakvi su sm?šta ima novog kod njih? :twisted:
Arbiter of Change
11-03-2008, 23:24
Novi flying unit, kao i kod svih starih rasa.
Nakon malo duljeg igranja mogu ustvrditi da i nije tako loše. Sviđa mi se to što makar misije u kojima moreš eliminirat neprijatelje iz igre imaju objective i nisu monotone kao ostatak. Sad baš sa orcima pokušavam eliminirat space marince. Ušao sam im u bazu ali tu je pun -**** terminatora i čega sve ne, tak da ne znam kak će to završit...
Citam po relic forumu da je igra dosta bugovita?? jer to istina?
Bugova ka u prici! Maloprije san osvoija 2 planeta sa dark eldarima i izbaci me iz igre, uđem ponovo u igru i svi sejvovi izbrisani!! Zbog ovoga se glave kidaju, miševi razbijaju!
E svega mi ovi Dark Eldari nisu normalni
Link (http://us.games-workshop.com/games/40k/darkeldar/extras/torturerstale/2.htm)
Koji su to sadisti, ali su mi nekako i moćni, ta njihova priča jadna, ta tuga koja ih je spopala :(
Ima li tko kakav savjet kako zauzeti tau bazu? Igram sa orkovima i space marince sam izbrisao bez nekih većih problema, ali sa tau-ima je već teže. Naime, uspijem im srušiti onaj jedan beacon i zauzet cannon, ali ove druge baze su krcate onim mech jedinicama i dosta je teško...
Mech, misliš battlesuitovi?
Štancaj anti infrantry i anti heavy infratry, flash gitz ili puno sluggasa, melee ih rastura jer ga oni nemaju, ako nemaju pathfindera u bazi onda uzmi tank bustaze jer oni imaju stealth pa mogu biti korisni :D
Evo razvalio sam ih muahahahahaha!!!
Krepajem
http://uncyclopedia.org/wiki/Warhammer_40k#EldarS:pray: :rotfl:
Sm nisu baš pretjerano izvrijeđali, a vidi se da se ne usude dirat u orke jer su orki zakon!
LJUDI SLUŽBENO NAJAVLJEN DOW 2 YAHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
LJUDI SLUŽBENO NAJAVLJEN DOW 2 YAHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TOOOOOOOOOOOOOOOO! Jel ima screenova :D ?
Ja mislim da nema, bar se ne smiju objaviti jer su u časopisu a to copyright
evo nfo sa relicovog foruma što je objavljeno u časopisu
- Uses the Essence 2.0 engine with Havok physics, all optimised for DX10 and multicore support.
- It looks great, think of the DoW intro but with a bit less polygons here and there (in terms of lighting and all that it looks almost exactly the same).
- Units also use CoH-like unit AI for awareness and pathfinding to find cover and such.
- While DoW 2 shares the same (upgraded probably) engine as CoH it won't be "CoH in space", while soldiers in CoH will ask themselves if flanking the enemy is the right option, in DoW2 it will be more like Space Marines asking themselves if they should use their jetpacks to jump over an Ork squad to attack them in the back. Different settings, different kinds of warfare.
- Preview only showed a destroyed city landscape, akin to DoW (but more detailed), other tilesets will offer deserts, jungles, mountains and other cities.
- Only the Orkz and Space Marines were revealed, more races on the way obviously and to be to revealed later this year (though how many isn't known).
- Co-op campaign for both the Orkz and Space Marines, apparently not for the other to-be-revealed races.
- More focus on making units and squads unique; every unit has got a name (at least in the campaign it seems), more details and more animations.
- Relic wants to give players rewards at the end of a mission like wargear (armor, weapons, rare objects); "Let's pimp out squads with cool stuff!", you will see these items in-game as well of course.
- You'll fight your way through the campaign with the same squads.
- You can't control more than six squads! I am not sure if this is campaign-only but the preview made it sound like it wasn't.
- The squads are going to be a lot more interesting than before though.
- A squad leader (one or several?) will need to survive if you want to complete a mission; you really have to look out for your squads and don't treat them like cannon fodder.
- There is a lot more interesting commentary from the units as well; if your SM commander is holding a Thunder Hammer f.e. then the opponent will specifically comment on that, Ork Warchief saying something like "Ooh, nice hammer, but mine is bigger!". The warchief will say something else if the commander doesn't have the hammer.
- The campaign lets Space Marines operate from a spaceship, you'll get a view of an underlying planet and you'll be able to choose from different missions (which are tagged with difficulty colours, green, blue and red).
- Certain reward items won't be useable at once in the campaign, so they'll be taken back to the SM spaceship for research.
- Dreadnought can now also trample Orkz.
- No sea or air units (though jetpacks are still in of course).
- Development team of 55 people has been working on it since September 2005.
- Release in early 2009 or later.
Imam samo jedan komentar - KO ĆE TO DOČEKAT????? <starts tearing his hair out>
Ne znam mene sama činjenica da izlazi drži na životu
Jedino mi se ovo no air units ne siviđa... Jer neki futuristični helići bi bili cool... Ili barem neki bombarderi...
Nema veze i da ih ne bude, svakako su ih loše stavili u SS pa mi nebi smetalo da ih nema :D
Nego igra će kažu biti dosta više taktički orjenitrana, kao GC, možda čak i izostave zgrade :D
Nema veze i da ih ne bude, svakako su ih loše stavili u SS pa mi nebi smetalo da ih nema :D
Nego igra će kažu biti dosta više taktički orjenitrana, kao GC, možda čak i izostave zgrade :D
O nene... AKo nešto ne volim u strategiji, onda je to da ne mogu staviti neku građevinu gdje želim... Ala CoH gdje skoro pa ništa ne gradite... Ili još bolje SW EaW... Istina, to je realnije, lai mi je gradnja baze jedan od najzabavnijih dijelova u RTS-u... Zato sam EaW igrao samo Galctic Conquest... ostalo je bilo pljuga...
Bilo bi dobro da naprave nešt kao na Red Alert 2 i CoH da se može u zgrade squad ubacit...
U stvarni, najbolje bi bilo kad bi spojili sistem razvoja iz DoW i istog malo razvili, a sistem borbe uzeti iz CoH... I naravno još dodatno razviti upgrateove na jedinicama i eventualno uvesti leveliranje heroja ala W3...
Pa koriste nabrijani Essence enegine što će reći da ćemo vjerovatno vidjeti doktrine kao u CoH-u uništiv teren, uništive dijelove vozila i slično što će u WH40k settingu biti premoćno :pray:
Baš citam OMG.Cek to ce isto bit strategija ko do sad samo u novom engineu i totalno poboljšano i osvjezeno?ak bu to tak iss jedva cekam!!!
Da, vidio dok sam na poslu bio. Cerio sam se cijeli dan ko budala, ljudi mislili da sam toliko sretan još od jučerašnjeg ispita(HANFA) :P
Lord Myrkul
28-03-2008, 00:15
jedva cekan!!!
samo ona uncyclopedia je takav lame shit, mislin koja je svrha toga?
Blacky_123
28-03-2008, 00:18
Pa koriste nabrijani Essence enegine što će reći da ćemo vjerovatno vidjeti doktrine kao u CoH-u uništiv teren, uništive dijelove vozila i slično što će u WH40k settingu biti premoćno :pray:
I za to ce biti potrebno premocne konfiguracije
Bolje receno vanzemaljske konfe
Još neki spominju sshotove iz časopisa kao malo ružniji intro originalnog dow-a :o
Još neki spominju sshotove iz časopisa kao malo ružniji intro originalnog dow-a :o
Da, bez tolko poligona... Ali ostalo manje više isto kažu...
jedva cekan!!!
samo ona uncyclopedia je takav lame sladoled, mislin koja je svrha toga?
Svrha toga je da se dobro nasmiješ... I da se istaknu neke nelogičnosti...
http://www.demonews.de/kurznachrichten/ ... news=15986 (http://www.demonews.de/kurznachrichten/index.php?shortnews=15986)
Skoro se niš ne vidi na traileru huh
ajmo
http://www.bolterandchainsword.com/smp.php
napravite svog kustomiziranog marinca i postajte ovdje :D
e sad kad sam ga mukom nabavio mogu reć da mi je žao toga što sam sve napravio da je dobijem
mislim ono bilo bi u redu neke nove jednice i tak neki krc a ne samo svaka ekipa dobiva jednog letećeg i amen
a sistersi su sm+ig+faith
a eldari eldari+csm+one neke duše šta već
retardirana do bola početna animacija
kampanja neznimljiva i puno duža i dosadnija
par poboljšanja i najviše što mi diglo tlak su heroji
pazi drukčije se zovu,imaju iste glasove ko u dark crusadeu i drukčije izgledaju
a pogotovo mi je premoćan onaj neki pederčić od sm!!
neznam koma žvaču taj originalni dow i svaki nastavak ne nosi neke bitne promjene
neam pojma,očekivao sam puno više i puno bolje a dobio krc
na svu sreću ovo je bio zadnji nastavak tak da...
toliko od mene1!
ma daj svakom ekspanzijom/patchem zaseru stvar jos vise... pokusavaju izbalansirat nesto pa ili pretjeraju ili ne naprave kako treba nikako izmedju... o dodavanju novih rasa svako malo necu ni govorit, samo sebi otezavaju sto se balansa tice... i cim se ekipa ljepo uigra oni odluce izbacit novu ekspanziju ili sada nastavak.... cekam dvicu pa da malo i tamo gubim nerve
E a pazite ovo, sve to je opravdano sad kada znamo da su cijelo vrijeme radili na nastavku, znači da su imali pravo malo lošije uraditi ako će nastavak biti zakon :)
ej ne skaci pred zakljucke (mogo bi te jedan udarit ^^)... cuo sam da ce igru vise okrenut u smjeru tabletop warhammera ili za one koji ne znaju to vam je ono kad se igrate s kockicama i figuricama koje ste sami napravili i obojali na vrhu jednog stola kao sto sam naziv kaze :D sto ne iskljucuje turn base mogucnost ali onda opet vec sam neko vrijeme bez informacija stoga me ne hvatajte za rijec... no ne zaboravimo (bar mi koji smo igrali) prijasnje wh40k igre da su sve bilu turn based i po mom misljenu poprilicno dobre za svoje vrijeme dok je chaos gate , opet imho, igra koja bi jos i danas vecini bila dobra no ne radi bas na win xp :( smrc
a cekat cemo, nadat se necemu previse, pa cemo vidit i narano razocarat jer cemo previse ocekivat ali sto ecs tako to ide ^^
Odakle ti to?
Takav potez bi im bio malo čudan s obizrom na uspijeh koji je postigao DoW.
ZorgTheBorg
05-06-2008, 07:22
Istina, ali uzmemo li u obzir da je originalni DOW bio lijepo ispoliran i balansiran i uspješan, zašto nebi ni DOW2... WH dobro funkcionira u real-time settingu i bilo bi bezveze da okrenu igru ka turnbased načinu jer ju ne znaju ispolirat. Ili neka barem daju neki iole user-friendly SDK pa da pučanstvo napravi svoje.
Nigdje, ama baš nigdje nije spomenuto da će igra biti turn-based, ostat će u realtimeu kao i prije, i zorg DoW i nije bio balansiran, njegova balansiranost je padala svakom ekspanzijom, ali to se može opravdati jer su radili na dvojci cijelo vrijeme :D
pa cuo da bi mogo bit turn base.. kaos to rekoh svi ostali su im prije toga bili turn base...
prvi dow je imo svoje prednosti ali nije bas da je bio izbalansiran.. pratim dow od samih pocetaka i mogu ti rec da su se ljudi (ukljucujuci mene :D) uvijek bunili na neki balans.. a sto ces tako ti je to kad radis igru da bude raznolikih rasa i zanimljivih razlika... ne mozes i ovce i novce... mozda kad bi THQ posluso malo iskusnije igrace i napravio nekoliko preinaka po njihovim misljenjima bi igra i bila bolja :D
imho trebaju dow2 kao warcraft 3 proslavit i onda ne izbacivat ekspanzije nego poradit na patchevima pa neka postane klasika kao warcraft i bude se igralo malo duze od pol godine - godine dana... no, kao sto rekoh "imho...";)
Ahh, evo da se i ja tu javim ^^ Fan warhammera, navukao me frend jos prije. Uredno igram i prvi dow, i expanzije i sl, iako me soulstorm ne uveseljava previse, valjda zbog mnogo expanzija :/ DoW2 je u izradi, po svemu sudeci to ce mi bez bed konkurirat starcraftu2 tako da ono, jedva cekam da dodje...samo da ne zeznu sa nekim dodatnim glupostima, full cistokrvni rts pun akcije je ono sto nam treba. W40k ftw!
Meni Soulstorm nije ni do koljena Dark Crusade, dovoljno je samo pogledati uvodnu animciju od Chaos strongholda u Soulstormu (VzqP1BqwvIw&feature=related)Si u Dark Crusadeu (2fYJRoTZypQ)Sda se vidi koji je kvalitetniji.
ok... mali ispravci... cin ise da ipak nece radit turn-base princip igre sto je dobro nego ce bit RTS a i patch za soulstorm ce za kojih mjesec dana
ZorgTheBorg
06-06-2008, 19:07
U redu... nadam se da će dow2 biti balansiran...
Hoće li sve rase biti present u dow2 ili...?
Mislim da ne, bit će za sigurno Orksi, Marinci i 'nidsi, ostalo nije sigurno, vjerovatno i Chaos, ostatak dolazi po ekspanzijama
ZorgTheBorg
07-06-2008, 17:24
Huh... opet expanzije... ako ne bude balansirano onda opet rade na nekom novom dowu :P
http://pc.ign.com/articles/880/880012p1.html
Wargear intervju, pazite samo skrinšote :pray: :pray:
Jao jao dosao gameplay filmic od DoW2, traje full kratko al je predobar, kad progovori dreadnought...mrak mrak! Evo link sa graglanda za skidanje...
http://www.fragland.net/downloads/Dawn- ... zip/16099/ (http://www.fragland.net/downloads/Dawn-of-War2-gameplay-trailerzip/16099/)
Kako cekam tu igru, pa poludit cu dok ce doc...tako mi je drago da ga Relic ponovno radi.
Pa sta ocete?igra je poboljsana u svakom pogledu.
ZorgTheBorg
07-06-2008, 22:33
:pray: Premoćno! Jedva čekam izlazak...
Mislim da ne, bit će za sigurno Orksi, Marinci i 'nidsi, ostalo nije sigurno, vjerovatno i Chaos, ostatak dolazi po ekspanzijama
Sumnjam da će Tyranidse odmah uvesti u igru, s obzirom da se 100% zna da će Orkovi biti odmah uvedeni u igru, a oba dvije rase imaju vrlo sličan način borbe (melee+veliki brojevi).
Za Chaos sam poprilično siguran da će biti odmah uveden jer oni manje-više predstavljaju glavne antagoniste Warhammer 40k svemira.
Od "originalnih" rasa iz prvog DoW ostaje još samo "Gay Pride Parade" aka Eldar za koje bi ja bio najsretniji da ih zamjeni Tau Empire.
Tyranidse će ubaciti jer su ih fanovi tražili od prvog DoW-a zato se oni podrazumjevaju, baš kao i Marinci uz koje idu i CSM :)
Nije stvar u tome što su fanovi tražili, a što ne (a i nije baš da developeri uvijek slušaju fanove), već u tome što bi Orkovi i Tyranidi imali jako sličan gameplay dok bi neka druga rasa (IG, Tau, Dark Eldars..itd) ponudila sasvim drugačiji gameplay i samim time popoljšala i produžila igru.
Ja vjerujem da će se Tyranidi i druge rase dodati u expanzijama, dok će se u originalnoj igri fokusirati na rase sa što različitijim gameplayom.
Lord Myrkul
09-06-2008, 22:34
najvjerovatnije ce nidse uvest u ekspanziji iz dva razloga. nebi im bilo isplatljivo odma ih uvest zbog slicnog nacina gameplaya sa orcima, a drugi razlog je ako ova duja podbaci, sto cisto sumljam, moce se vadit na nidse kasnije
ZorgTheBorg
10-06-2008, 18:39
Jel itko zna di ima za nabavit ova pjesmica sa http://www.dawnofwar2.com/us/home? Prejebeno...
EDIT: Riješeno. Hvala, A.
Twinings
11-07-2008, 12:00
ma daj to je glupost. 3 nastavka kom to treba. i još sam čuo da i dawn of war 2 dolazi. da nisu gamad pa da su napravili da možeš igrat s starim rasama u novijim dodacima(tipa ak imaš dawn of war možeš igrat s ovima kaj imaju novi nastavak, il ak imaš samo dc možeš opet igrat sa svima al samo s tim rasama), a ne da ih moraš sve uzet. preglupo i prejadno. samo pare oče. ko ih j... onda. ja imam samo dawn of war i to mi je dosta. neču sigurno svaki dan nastavak kupovat. nemreš izbalansirat sve te rase, i sad svi imaju specijalne jedinice pa moraš pazit kaj radiš stalno i te gluposti. dawn of war je najbolji malo gradnje puno fajta :). i sve su rase skoro pa izbalansirane(eldari znaju bit malo imba u 1na1 protiv pro playera)
Zna li tko za kakav mod smanjuje HP protivnika u kampanji sa 120% na 100%?
Arbiter of Change
19-08-2008, 23:48
Ček, ček - šta nije slučaj da neprijatelji samo na hard imaju 20% više healtha?
Igraj ne medium težini onda (ne znam kako bi ti modovi utjecali ako si usred kampanje, tj. na već postojeći save).
Zapravo, na easiyu nepriajtelj ima 50% healtha ja mislim, na mediumu i hardu 120% ili je na hardu 150% ugl znam da ni na jednoj težini igrač i ai imaju isti hp
Enivej pogledaj tu
http://forums.relicnews.com/forumdisplay.php?f=96
Možda nađeš nešto :D
@ Arbiter of Change
DC
Easy: 250% vs. 25%
Normal: 200% vs. 100%
Hard: 100% vs. 100%
SS
Easy: 250% vs. 60%
Hard: 100% vs. 120%
@ Jopax
Pregledao sam i nisam uspio naći :(
Onda je u izradi, ne znam negdje sam pročitao da ima taj mod ali ne znam gdje, također:
Told u so da će nidsi biti tu od početka :P
Arbiter of Change
20-08-2008, 12:03
@ Arbiter of Change
DC
Easy: 250% vs. 25%
Hard: 100% vs. 100%
SS
Easy: 250% vs. 60%
Hard: 100% vs. 120%
Hvala, nisam znao točne postotke.
Uspio sam pronaći što mi je trebalo, sa Corsix's Mod Studio sam promjenio vrijednosti jedinica.
Nego da pitam, koji je genije zaslužan za odabir onih megalomanski velikih mapa za kampanju, ja vam nemogu opisati kako je zabavno igrati kao Necron na ovim mapama, netreba mi nego 10 minuta za preći sa jednog na drugi kraj mape :?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.