Log in

Pogledaj cijelu verziju : 2.3 donosi

M4mut
27-09-2007, 11:06
2.3 unofficial patch notes
Well, they're not really patch notes, but we've seen tons of posts concerning class changes in 2.3 lately (probably because the 2.2 went live), and it's way easier to list them like patch notes instead of doing 300 blue posts report. I planned to do them myself but bumped into this post in the way, which means that these notes are heavily based on it.

Quote from Blizzard staff
General

* Battlegrounds now have a buff period upon entering, and upon being resurrected at the Spirit Healer (similar to Arenas)
* Healing Reduction effects now affect all Drain spells and abilities (i.e. Mortal Strike vs Drain Life)
* Level 20-60 Quest EXP has been increased, while EXP to Level has been decreased
* New Title - Champion of the Naaru: Awarded to those who complete the Tempest Keep attunement quest at level 70
* New Flying Mount added. Requires 2,000g and Exalted with Cenarion Expedition
* New 10-Man Raid - Zul'Aman!
* Guild Banks are being added to the game.
* New Arena Relics have been added for more talent specs, and existing Relics have been renamed to create a more consistent naming convention
* +Healing bonus will give 33% of spell damage as well (1500 Healing bonus will give you 500 Spell damage)

Mages

* Damage coefficient reduction is removed from Improved Fireball/Frostbolt. (Source)
* New spell : Ritual of Refreshment. It will allow players to pick up their own stack of food/water, similar to a Soulwell. (Source)
* Evocation restores 15% of your total mana every 2 seconds instead of being a spirit-based mana regen increase. (Source)
* Arcane Meditation is being increased to 10/20/30% mana regeneration. (Source)
* Ice Barrier gains additional benefit from spell damage bonuses. However, the base absorb values of ranks 5 and 6 have been reduced. (Source)

Shamans

* New Talent - Elemental Focus: Puts you in a "focused state" after landing a melee critical strike, reducing the mana cost of your next Shock spell by 60%
* May equip 2-Handed Axes and 2-Handed Maces without spending talent points
* Frost Shock no longer has Diminishing Returns
* Shamanistic Rage will reduce damage taken by 30% in addition to it's current effects
* Spirit Weapons will reduce melee threat by 30%
* Mental Quickness adds 10/20/30% to +Dmg and +Healing based on your total Attack Power, in addition to it's current effects

Druids

* Cure Poison and Abolish Poison may now be cast in Tree of Life form
* Remove Curse may now be cast in Moonkin form
* Rebirth cooldown reduced to 20 minutes
* Intensity increased to 10/20/30% mana regeneration

Warlocks

* Ritual of Souls has had it's casting time significantly reduced

Warriors

* Mace Specialization proc has been reduced
* Mace Specialization Rage increased to 7
* Tactical Mastery now greatly increases threat from Mortal Strike and Bloodthirst while in Defensive Stance
* Devastate now combines the effects of Sunder Armor into it's effect, and is affected by all talents and items that affect Sunder Armor

Priests

* Power Word: Shield will receive additional benefit from +Dmg and +Healing
* Power Word: Shield (Rank 10, 11, 12) have had their base absorb lowered
* Pain Suppresion may target Friendly targets
* Pain Suppresion reduces Friendly target's threat by 5%
* Pain Suppresion reduces Friendly target's damage taken by 40%
* Pain Suppresion cooldown reduced to 2 minutes
* Meditaion increased to 10/20/30% mana regeneration
* Prayer of Healing gains additional benefit from +Dmg and +Healing
* Circle of Healing gains additional benefit from +Dmg and +Healing
* Circle of Healing's base healing has been reduced
* Holy Nova (Healing only) gains additional benefit from +Dmg and +Healing

Paladins

* Exorcism's mana cost has been lowered
* Holy Wrath's mana cost has been lowered
* Hammer of Wrath's mana cost has been lowered
* Vengeance has been increased to 30 seconds
* Improved Seal of the Crusader effect added to base abilitiy
* Improved Seal of the Crusader now gives the effects of Sanctified Crusader
* New Talent - Sanctified Seals: Increases your chance to critically hit with all spells and melee by 1/2/3%, and reduces the chance your Seals can be dispelled by 33/66/100%
* Crusader Strike cooldown is being lowered to 6 seconds. (Source)

Rogues

* Fleet Footed increased to 15% speed increase
* Deadly Throw travel speed is being significantly increased
* Deadly Throw snare duration is being slightly increased by 1 second
* Deadly Throw no longer triggers Ruthlessness
* Ruthlessness now only affects melee Finishing Moves
* Blind no longer requires a reagent
* Blind is now a physical attack
* Blind now shares the Diminishing Returns of Cyclone
* Blind is now affected by Diminishing Returns in PvE
* Shadowstep may now be used while not in stealth
* Shadowstep reduces threat caused by your next Ambush, Garrote, or Backstab by 50%
* Shadowstep cooldown increased to 40 seconds
* Dirty Deeds increases damage of special attacks by 10/20% against targets below 35% health

Hunters

* Wyvern Sting is now instant cast
* Arcane Shot (Rank 6+) will now dispel 1 Magic effect in addition to damage
* Serpent Sting, Immolation Trap, and Explosive Trap gain additional damage based on Ranged Attack Power

Engineering

* New Recipe - Field Repair Bot: Dropped(?) by Gan'arg Analyzers in Blade's Edge Mountains
* New Field Repair Bot is able to buy/sell
* Flying Mount added for Engineers. Regular and Epic version.

Fishing

* Fish Tracking may be learned from a journal, fished from crates
* New fish added near Karazhan and Zul'Aman

Cooking

* New Daily Quests
* New recipes added for fish found near Karazhan and Zul'Aman.

Arbiter of Change
27-09-2007, 11:13
Uuuu, some Priest love. :D
btw. ENGINEERING mount? :o Wicked....

Gorky
27-09-2007, 12:08
jucer smo primjetili Neke greskice, kad smo bili u raidu, iskocio nam je prozorcic sa imenom jednog od playera i nikako ga niosmo mogli maknut, a s obzirom da se nalazio tocno posred ekrana, smetao je. Uklonili smo to tako sto smo obrisali sve podatke iz Addon, WTF i Cache foldera. Nisam siguran da je trebalo brisati addone, al ova 2 druga je trebalo obrisat

I nema Zul'Amana :(

Jerry
27-09-2007, 12:11
mal me blizz živcira s tim pečevima...svakih tjedan dana izdaje nove patcheve!!

Spectre
27-09-2007, 13:00
Gorky, svrha tvog posta u topicu o slijedećem patchu me očito zaobišla. :nonono:

Gorky
27-09-2007, 13:39
opla, sljedeci? uips, sorry, slobodno brisi post, hehe , nisam ni skuzio, lol :o

Pharun
27-09-2007, 13:45
Samo to za huntera? Koji je njima qurac? Da se scala s rapom trapovi i stingovi to su trebali napraviti vec odavno. Ovo nece niš pomoci hunterima u areni.
Ako ovo officijalno potvrde idem rerollati locka, pošto vidim da njima nece ništa nerfati ><.

Spectre
27-09-2007, 14:31
Evo ti još jedan buff:

Hunters are getting 20 and 24 slot ammo pouches and quivers.
No ne znam kako možeš reći "samo to", pogledaj šta rade od Arcane Shota... 41 range purge!

cmeljo22
27-09-2007, 14:42
gg m4mut na ovome... jedino mi zao sto takav igrac poput tebe odustao... jer vidim da jos uvjek pratis wow comunity i u koraku si sa svim dogadanjima... to bad :(

M4mut
27-09-2007, 14:50
gg m4mut na ovome... jedino mi zao sto takav igrac poput tebe odustao... jer vidim da jos uvjek pratis wow comunity i u koraku si sa svim dogadanjima... to bad :(

nema mi igra nikakav smisao, to sam shvatio nakon 2 godine igranja, da sam bar prije :wink:

lizard
27-09-2007, 14:51

nema mi igra nikakav smisao, to sam shvatio nakon 2 godine igranja, da sam bar prije :wink:

zabava?!?!

M4mut
27-09-2007, 15:01

zabava?!?!

za te pare koje sam u wow ukreso mogo sam se i bolje zabavit.

aj aj stick on topic plx :)

flander
27-09-2007, 15:26
S*Blind no longer requires a reagent
* Blind is now a physical attack
* Blind now shares the Diminishing Returns of Cyclone
* Blind is now affected by Diminishing Returns

gotta love it hehe :D

Pharun
27-09-2007, 17:26
Evo ti još jedan buff:

No ne znam kako možeš reći "samo to", pogledaj šta rade od Arcane Shota... 41 range purge!

Purge koji dode 200+ mane s 6sec cdom. Preodlicno ^^.
Ali šta ce mi to u areni,kako cu pogoditi prista koji trci oko pilara?

I da, rekli su da su to samo od nekih hunter promjena, nadam se da su u pravu :(.

Spectre
27-09-2007, 18:10
A jbg, šta bi ti, Homing Arrow? :D

O-Okac
27-09-2007, 18:46
Hunters

* Serpent Sting, Immolation Trap, and Explosive Trap gain additional damage based on Ranged Attack Power

Prvo sam se smijo pa sam onda plako :o

Smeagoul
27-09-2007, 19:14
Hunters

Nesto slicno i kod mene, ali su to bile radosnice, napokon nas se blizz sjetio

Bens
27-09-2007, 19:46
Evo danas sam skinuo neki novi patch,te mi pri pokretanju igre kažu KAKO SE NE SMIJU KORISTITI MODOVI ZA IGRU koji na BILO KOJI Način bla bla bla...uglavnom kad sam instaliro patch svi addonovi su mi se kak bi to reko,nisu se zbrisali,još uvijek stoje na svom mjestu u interface fileu,al ih nemogu koristit...TWF!??!?!

Smeagoul
27-09-2007, 19:55
Evo danas sam skinuo neki novi patch,te mi pri pokretanju igre kažu KAKO SE NE SMIJU KORISTITI MODOVI ZA IGRU koji na BILO KOJI Način bla bla bla...uglavnom kad sam instaliro patch svi addonovi su mi se kak bi to reko,nisu se zbrisali,još uvijek stoje na svom mjestu u interface fileu,al ih nemogu koristit...TWF!??!?!

Out of date ?
I to na sta ti mislis su modovi kao AutoIt da naprimjer farmas bg-ove dok si afk i tako

Pharun
27-09-2007, 20:03
Hunters

A to je trebao biti "hunter-patch"...

Bens
27-09-2007, 20:18

Out of date ?
I to na sta ti mislis su modovi kao AutoIt da naprimjer farmas bg-ove dok si afk i tako
Nikad čuo,mislim na atlas,one kordinate,ui i te gluposti!??!!?

Smeagoul
27-09-2007, 20:22
te slobodno smijes

addoni sa curse i wowace su 100% sigurni i uvijek se updejtaju (barem ace jeste)

O-Okac
28-09-2007, 06:58
Hunters

A to je trebao biti "hunter-patch"...

ko zna možda doce još vidjet cemo :(

JedimiNjoke
28-09-2007, 11:51
Warriors

* Mace Specialization proc has been reduced

Vidim da su klinci sa magovima/lockovima/priestovima plakali hahahaha - pa katastrofa jebemu mater warriore nerfaju non-stop. Prvo Enrage i Deathwish ne stackaju (-25% dmg), o end TBC talentima neću niš ni govorit (čitaj smeće), ne znam jesu smanjili MS na 30% healing effects (onda bi trebali dmg povećat), kad mi stavi tactical mastery u prot tree dođe mi plakat, nerfali sweeping strikes - o nerfovima preTBC neću ni pričat.

Svi ti nerfovi i još idioti viču da su warrovi prejaki - a nemre se više ni dobit locka sa pun kufer resilienca, koje su warriori jeli preTBC sa fury buildom, kamoli sa arms. Jebeš i Blizzard kad ne znaju igru izbalansirat nego radije slušaju neuke balavce zato jer: "We want to be the best MMORPG on the net, so we listen to what you have to say.".

flander
28-09-2007, 12:19
I nema Zul'Amana :(

čitaj bolje :wink:

Keloson
28-09-2007, 12:57
saće hunteri ownat resto shamane, dosad sam ihj seko ko malu djecu :cry: :cry:

O-Okac
28-09-2007, 17:36
saće hunteri ownat resto shamane, dosad sam ihj seko ko malu djecu :cry: :cry:

ironicno jelda?

WoW Fan
28-09-2007, 20:59
ma sve je super nego me zanima jel arcane moze dispell bubble?? ako moze onda je imba. totalni hunter patch FALA BOGU da se blizz sjetio i warrior nerfat makar malo

Spectre
28-09-2007, 21:26
Arcane može dispellat BoP, nemože DS...

Petlare
01-10-2007, 19:45
ma sve je super nego me zanima jel arcane moze dispell bubble?? ako moze onda je imba. totalni hunter patch FALA BOGU da se blizz sjetio i warrior nerfat makar malo

lol warra nerfaju otkad sam poceo igrat wow!!! Do sad sam mogo zatuc u duelu huntera i rogue-a, kad ovo cudo izađe necu moc ni u RFC ic sam

flander
09-10-2007, 20:51
evo sutra nam stiže famozni 2.2.3 :)

Spectre
09-10-2007, 23:06
Koji nema veze s 2.3 :roll:

flander
10-10-2007, 07:05
Koji nema veze s 2.3 :roll:

aha da /clap

Outmind
11-10-2007, 11:21
Lolz. Baš gledam malo te patch notes-e, i mislim si yebote ak će to sve implementirat neke će klase stvarno dobiti na vrijednosti (shammy ftw)

LD
19-10-2007, 12:06

General[/b]
* +Healing bonus will give 33% of spell damage as well (1500 Healing bonus will give you 500 Spell damage)

hehe, nice.

Ne kuzim jedino po cemu su tu magovi nerfani?

Spectre
19-10-2007, 13:14
Tko kaže da su magovi po tome nerfani?

Schizoid
19-10-2007, 17:50
Lolz. Baš gledam malo te patch notes-e, i mislim si yebote ak će to sve implementirat neke će klase stvarno dobiti na vrijednosti (shammy ftw)

Slažem se, enhancment shamani koji su gotovo izumrli dobivaju ozbiljne buffove, stvari koje su im dugo vremena falile;mali survivability i slab slowing ability.
Dobro opremljeni veterani koji su ostali vjerni enh buildu će ownat naveliko.

cmeljo22
19-10-2007, 18:09

General[/b]

cek, cek... dali to znaci da ce sada balance druidi postati jos jaca klasa???

Schizoid
19-10-2007, 18:44
Jedino ako pernata gamad pokuša trčati naokolo sa full healing opremom ili nekom healing/spell dmg mixom, što baš i neće biti pretjerano efikasno jer postotak koji ide na spell dmg ipak nije toliko visok.

Hibridni balance/resto buildovi?Ne znam, nisam baš neki ekspert za druide (uz priesta jedina klasa koju nikada ne bih mogao igrati), ali ne zvuči uvjerljivo :)

Spectre
19-10-2007, 20:20
Healer koji ima 2000 +healing, a za što se treba jakoSnaraditi, će imati samo 666 spell dmg. Tolko skupiš u zeleno/plavoj opremi, bez ikakvih enchanta.

Keloson
20-10-2007, 09:01
Healer koji ima 2000 +healing, a za što se treba jakoSnaraditi, će imati samo 666 spell dmg. Tolko skupiš u zeleno/plavoj opremi, bez ikakvih enchanta.

al ajd ti pvp-aj npr shamana sa 2k heal bonusa i 666 spell dmga :)

Schizoid
20-10-2007, 10:42
Novo sa updateanog PTR-a:

Hunter
- New Aimed Shot reduces healing done to the target by 50%.
- Dead Zone reduced (there is still one, but its very small like 1 yard)

Paladin
- New Fanaticism, Increase the critical strike chance of all judgements capable of a critical hit by 3% and reduces threat caused by all actions by 6%.

Rogue
- Aggression buff: Rogue Combat talent Aggression now applies its 2/4/6% bonus to Backstab. This is in addition to the previous effects of 2/4/6% increased damage on Sinister Strike and Eviscerate.
- Shadowstep reduced to 30 second cooldown. 8-25 yd range. Changed from 20 yard. (previously no min range) Also adds +20% damage to any special on next attack.
- Hemorrhage debuffed increased from 10 to 36. Now lasts 10 charges or 15 seconds.

Pharun
20-10-2007, 12:16
I opet, hunteri su izvisili. Baš zbog toga sam neki dan rerolao warra.

Spectre
20-10-2007, 12:40
Hunteri su dobili hrpu buffova, i kažeš da su izvisili? gg. :boohoo:

Karlo_from_Bjelovar
20-10-2007, 13:50
wow je bas kewl igra... nikad nije dosadno... stalno se nes mijenja..

xaviaz
20-10-2007, 14:13
hehe al se vecinu vremena i zivciras nad tim....

Pharun
20-10-2007, 14:43
Hunteri su dobili hrpu buffova, i kažeš da su izvisili? gg. :boohoo:

Imas 70 huntera mozda? Nekuzim kako ce 3.5 sec cast ms pomoci ili nesto?
Nekuzim kako ce ijedan od ovih buffeva pomoci u areni, a u areni smo trebali dobiti buff. Kako ce to pomoci mm i sv treeu da nekog pobijede?
Kako ce ti buffovi sprijeciti da se dogada isto sto i prije (smapmstring, 70% slow poisoni, frost nova...itd) nista ovo nece promijeniti.

Smeagoul
20-10-2007, 14:46
evo taman sam slucajno nasao na test serveru...

Ranged attack - 4-41 yards
Arcane Shot - Dispella
Aimed Shot = Mortal Shot
:D

steta sto prestajem igrati wow :/

lycancro
21-10-2007, 09:59
kada ce otprilike biti sluzbeno pusten u opticaj taj patch?

O-Okac
22-10-2007, 11:34
:cry: combat log ce nekak ovak izgledat

Target not in line of sight
Druid -- [Wing clip]
Druid sufers 700 dmg from [Arcane shot]
[Arcane shot]Sdispels [Lifebloom]
Druid is heald for 1000 from [Lifebloom]

al ce nam pomoc >.<

Pharun
22-10-2007, 13:24
A ne hilat ce ga samo za 500, jer naime prije toga cemo nekim cudom castati na njega MS od 3.5 sec casta.

Spectre
22-10-2007, 13:52
Ovi buffovi su ogromni za 5v5, a Blizzard bazira balance oko upravo tog racketa, a ne oko 2v2 ili čak 1v1...

Pharun
22-10-2007, 14:55
Ovi buffovi su ogromni za 5v5, a Blizzard bazira balance oko upravo tog racketa, a ne oko 2v2 ili čak 1v1...

Sta to bi znacilo da hunteri nemogu uzivati u otalim aspektima igre nego samo u 5vs5?

lizard
22-10-2007, 16:30
a i to cemo imat 2-3mj do izlaska nove eksp. pa onda opet od pocetka

WEASEL
22-10-2007, 16:33
Evo ti još jedan buff:

Purge koji dode 200+ mane s 6sec cdom. Preodlicno ^^.
Ali šta ce mi to u areni,kako cu pogoditi prista koji trci oko pilara?

I da, rekli su da su to samo od nekih hunter promjena, nadam se da su u pravu :(.

ako ti je to malo...pogledaj warriora ....

Pharun
22-10-2007, 18:29
a i to cemo imat 2-3mj do izlaska nove eksp. pa onda opet od pocetka

Malo više a li da, i moja je prognoza da ce hunteri biti istrijebljeni novom expanzijom, jer su jasno naglasili da ce još više buffati staminu preko itema.
Sta u tbcu je jedan od glavnih razloga zasto hunteru ide tako loše.
Ja sam sad rollao warra i samo se nadam da ih neec nerfati ispocetka kad dode bolja oprema (warriori su najviše ovisni o opremi).

Encore
24-10-2007, 07:31
2.3 donosi jos crapa za priestove.
Zivio blizz.

JedimiNjoke
24-10-2007, 08:51
Što se tiče priestova, ja osobno igram warriora, i jako je glupo kad lupam priesta i ne dobivam rage, dok kad ga rogue lupa dobiva energy. Dakle to se mora promijeniti. 1 v 1 warr / priest - warr charga, priest stavi shield, pobaca dotove, mind flay, lol irl - mrtav warr.

f1lptheon3
30-10-2007, 20:15
kad to dolazi? promaklo mi je :|

Spectre
30-10-2007, 20:44
Sredinom slijedeće godine... otprilike

Keloson
30-10-2007, 20:54
Sredinom slijedeće godine... otprilike

/clap <3 8)

Spectre
30-10-2007, 23:51
Jbg, nema defenirirani release date, još nema nikakvog govora o Closed Beti... dakle još minimalno 6 mjeseci.

Bqorbd
31-10-2007, 11:37
Što se tiče priestova, ja osobno igram warriora, i jako je glupo kad lupam priesta i ne dobivam rage, dok kad ga rogue lupa dobiva energy. Dakle to se mora promijeniti. 1 v 1 warr / priest - warr charga, priest stavi shield, pobaca dotove, mind flay, lol irl - mrtav warr.

QQ
charge ako ti dopusti :D
dao bi wam ja rage, a maknuo hamst i unti fear
warr :cry: :twisted: priest

JedimiNjoke
31-10-2007, 14:24
To što warrovi nisu dobivali rage sa priest shieldova je apsolutni paradoks (što je i Blizzard priznao) te kane to ispraviti. Nije qq i pew pew drame i te 733t spike nego stvar je sljedeća. Ako rogue regenerira energy kad lupa likove sa shieldovima (priest / lock / mage) onda logika nalaže da warr dobiva rage kad lupa iste. Pazi, ovo nisam ja izmislio, nego Blizz zaposlenik u blue postu, te je najavio da će se ovo brzo promijeniti :killyou:

Je ti problem igrat s. priesta (ili holy što se tog tiče) sa 500 resilienca protiv warra, to ide neš ovak: shield / shadow word: Pain / death / mind flay / shield opet, sve ispočetka i na kraju / LOL irl... O tickovima 600 svake 3 sekunde i 300 svake dvije neću ni govorit.

Dark Saruman
01-11-2007, 11:10
To što warrovi nisu dobivali rage sa priest shieldova je apsolutni paradoks (što je i Blizzard priznao) te kane to ispraviti. Nije qq i pew pew drame i te 733t spike nego stvar je sljedeća. Ako rogue regenerira energy kad lupa likove sa shieldovima (priest / lock / mage) onda logika nalaže da warr dobiva rage kad lupa iste. Pazi, ovo nisam ja izmislio, nego Blizz zaposlenik u blue postu, te je najavio da će se ovo brzo promijeniti :killyou:

Je ti problem igrat s. priesta (ili holy što se tog tiče) sa 500 resilienca protiv warra, to ide neš ovak: shield / shadow word: Pain / death / mind flay / shield opet, sve ispočetka i na kraju / LOL irl... O tickovima 600 svake 3 sekunde i 300 svake dvije neću ni govorit.

Istina je sto kazes, ja inače kao feral druid full pvp gearanog shadow priesta nema sanse da ubijem, stunlock do 50% i kad se makne iz stuna fear, i pocne tuci - ja mrtav xD, i nije 733t nego 1337, hehe :P

JedimiNjoke
01-11-2007, 12:25
Sarkazam prijatelju :) 733t se čita "teet = tit = sisa (glupost), nešto izvrgnuto ruglu".

K4ciga
01-11-2007, 13:28
ček,kaj ti nisi quito wow?

lizard
01-11-2007, 16:30
HE IS BACK XD

xaviaz
01-11-2007, 16:45
a pol na je quitalo al nemres izdrzati xD )

JedimiNjoke
01-11-2007, 23:41
Uzeo sam nazad acc liku kojeg sam ga prodao, al po daaaleko jeftinijoj cijeni :)

Bqorbd
05-11-2007, 09:54

mislim da rouge ne dobija energy od udaraca po shieldu vec od poisona :killyou:

JedimiNjoke
05-11-2007, 10:06
Dobiva od udaraca... on ne dobiva, on regenerira, dok warr dobiva, tj. generira :) (Rogue počne sa full energy).

Da znaš da nisam pun sranja, niti ljubomoran ni ništa, jer sam sad napravio alta priesta (prije par dana). Klasa je imba ako se odigra kako spada.

Bqorbd
05-11-2007, 10:17
Dobiva od udaraca... on ne dobiva, on regenerira, dok warr dobiva, tj. generira :) (Rogue počne sa full energy).

Da znaš da nisam pun sranja, niti ljubomoran ni ništa, jer sam sad napravio alta priesta (prije par dana). Klasa je imba ako se odigra kako spada.
skrati si muke re-roll warlock :wink:

Spectre
07-11-2007, 08:32
Patch 2.3 live 14.11.2007.
Arena Season 3 live 21.11.2007.

Colossus
21-11-2007, 20:47
ljudi zanima me kada dolazi arena set 3, ako netko zna?

Vedrann
21-11-2007, 22:43
Odgodeno od 21.11 do 28.11

Colossus
22-11-2007, 18:09
hvala :D