Log in

Pogledaj cijelu verziju : Gamepad

ludkopuska
25-09-2007, 14:48
Um... Dobio sam Chillstream gamepad i instaliro i sve... Al ne znam kako da ga pokrenem. Komp mi ga uopće ne vidi. Mislim javlja se zvuk kao kad usb ukopćam ali ne znam sta dalje >.< trebao bi u control panel>game controllers izabrat kakav game pad imam al nisam siguran ni to. Ima 2 analoga, A, B, X I Y na gornjoj strani i L1, L2, R1, R2 na doljnjoj. Ima i onu tipku sa 4 strelice. Ne znam koji se od tih gumba broje i što trebam odabrati. Molim pomoć. Hvala.

Slika. (http://i169.photobucket.com/albums/u227/ludkopuska/2521.jpg)

25-09-2007, 14:50
Ako si dobio drivere uz njega njih instaliraj ili ih potraži na netu.A dal radi provjeriš u nekakvoj igri koja ti ima podršku za gamepad.

Šteker
25-09-2007, 14:52
Čudno :|

slažem se sa AMD Freakom

trebao si dobiti drivere

instal drivera pa po putu te traži da ukopčaš GamePad

ili uđi u NBA igru ili NFS što god i probaj u Optionsima namjestit Gamepad

ludkopuska
25-09-2007, 16:26
Prvo me je trazio da instaliram nesto sta uopce nisam ni skuzio sta je. Instaliro sam to (nije trebao cd), onda sam ubacio cd i instalirao driver. Ovo prvo mi je bilo u all programsima ali nisam mogo otvorit. Zatim sam probo to reinstalirat, al kad sam deinstaliro nisam vise mogo nac di da ga instaliram. Neki program, mislim da pocinje sa X i ima tri slova. Ovo je lista gamepadova koji su u control panelu raspolozivi za odabrat.

2- button gamepad
4- button gamepad
5- button gamepad w/ throttle
6- button gamepad

Al ni jedan mi ne pokazuje da sam pogodio pravi gamepad

25-09-2007, 16:40
reinstaliraj sve i ponovo instal.!

ludkopuska
25-09-2007, 16:53
>.< Driver mi omogucuje samo install. To sam probo vise puta. A ovo drugo ne mogu nac gdje ponovno instalirat. Dlo sam pluginove i drivere sa offficial sitea al nista. Pitam vas, u sta se ubraja moj gamepad? I jel se moze za gamepad rec da je joystick?

Karlo_from_Bjelovar
25-09-2007, 18:59
>.< Driver mi omogucuje samo install. To sam probo vise puta. A ovo drugo ne mogu nac gdje ponovno instalirat. Dlo sam pluginove i drivere sa offficial sitea al nista. Pitam vas, u sta se ubraja moj gamepad? I jel se moze za gamepad rec da je joystick?

a jebem te... koju igru oces igrat?

btw. frik, ajde zastani i pogledaj sta si napiso... xD >.< reinstall i ponovno installl? rofl

ivan
25-09-2007, 18:59
drivere izbriši iz control panel / add/remove programs

ludkopuska
26-09-2007, 15:02

a moju te... koju igru oces igrat?

btw. frik, ajde zastani i pogledaj sta si napiso... xD >.< reinstall i ponovno installl? rofl

Bilo koju.. TMN, UT G.O.T.Y, Ricochet Lost Worlds... Svejedno.

drivere izbriši iz control panel / add/remove programs

Nema ga na add/remove... Stvarno ne znam :?

Neven <R>
26-09-2007, 15:39
Mislim da ti je ono u control panelu samo za namještanje game controllera koji idu u stari port na zvučnoj kartici, probaj na add new hardware možda.

ludkopuska
26-09-2007, 15:50
Mislim da ti je ono u control panelu samo za namještanje game controllera koji idu u stari port na zvučnoj kartici, probaj na add new hardware možda.

TO CARE TO, HVALA TI TISUCU PUTA!!!!!

HVALA I OSTALIMA NA TRUDU I VREMENU. SVE RADI I IDEM OWNAT :killyou:

HVALA OPET!!! HAHAHA :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

ludkopuska
26-09-2007, 15:50
moze lock

Slayer
26-09-2007, 18:53
blago tebi ja imam volan i nece mi radit, upali se lampica da je ukljucen al lampica da radi ne svijetli :( ide prek usb-a i imam drivere.... :cry: