Pogledaj cijelu verziju : Što preferirate? ally / horde
Evo ja sam odkad "znam za sebe" volio hordaše,pa tako i u WoW-u,stalno rerollam male hordaše :D
jednostavno ne volim igrati allie,ko da igram drugu igru,fuj ally :D
THUNDER_DINIX
21-09-2007, 09:48
FOR THE HORDE!!!!!!!!!!
takodjer, kad sam počeo rerolati na akiru NE druju, skoro mi se zgadio wow...
horde ftw tbh 8)
igrao sam prije originala na private serverima samo sa alijama pa su mi se onda zgadili i sad samo horda
ehm,alijansa trenutno (humani,Ne...) a kad igram hordu zgadi mi se igra...ili zapnem na nekom kvestu :o pa neznam dalje...
M4rc3LL1u5
21-09-2007, 11:04
alijansa ftw :twisted:
alliance...
pogotovo zato sto svi hordasi misle da su uber skilled pwneri
azuregos
21-09-2007, 11:25
Igram sa zenskim night elf rogom, al preferiran hordu, jaci su mi od alliance
evo krenio sam s taurenom,druja ofc i sviđa mi se :D ..a i hordaša ima uvijek više...pa i tako na mom serveru :D
svejedno mi...
same.. zasto nisi ovo stavio kao mogucnost odabira u anketi ?!?!
Smeagoul
21-09-2007, 12:00
Horda.
Svi characteri su mi isključivo Horda, najveći Alliance char mi je lvl 20-25 bio.
HORDA FTW!!!! 8)
wow je jednostavno fuj ako nisi horda.
HORDA FTW!!!! 8)
kako za koga,no dobro
HORDA FTW!!!! 8)
kako za koga,no dobro
pa kako se ko navikao...ali ono što probaš prvi put na tom i ostaješ...
HORDA FTW!!!! 8)
kako za koga,no dobro
pa kako se ko navikao...ali ono što probaš prvi put na tom i ostaješ...
Ne i nužno.Moj prvi char je bio dw0rf warrior,al sada derem samo hordu
ja imao 60 nelf roga i 53 human palu nakon toga nikad vise ally samo horda ;)
THUNDER_DINIX
21-09-2007, 19:50
HORDA FTW!!!! 8)
odkud ti to? sta ally-ji kao nisu dobri?!?
aliji su dobri..dwarfovi..ane pijanaca :pray: humani su mi odlični,gnomovi me iritiraju jer su mali,NEovi su mi šugavi ( :D ) dok Draneie nisam isprobavao...što se tiče horde,igram trenutno s Taurenom i jebeno je :))
THUNDER_DINIX
21-09-2007, 19:55
meni su gnomovi najjaci, najludje izgledaju
od alliancea ne podnosim humane,dw0rfove,draeneie.
Od horde je jedina rasa koju ne volim - Belf.
Kad se s njima borim na BG'u cijeli...štih,osjećaj kako se to stvarno dešava nestane jer kad vidim undeadove,taurene,orke,trolove onako zle i pored njih ljepuškaste Belfove... /povrać
HORDA FTW!!!! 8)
odkud ti to? sta ally-ji kao nisu dobri?!?
nope
cmeljo22
21-09-2007, 23:15
pa kad jesmo ^^
Stvarno je sramota kad jednog taurena pwna gnomcek koji mu stane medu guzne misice xD
od alliancea ne podnosim humane,dw0rfove,draeneie.
Od horde je jedina rasa koju ne volim - Belf.
Kad se s njima borim na BG'u cijeli...štih,osjećaj kako se to stvarno dešava nestane jer kad vidim undeadove,taurene,orke,trolove onako zle i pored njih ljepuškaste Belfove... /povraćbelfovi su gejevi...s bil kojom klasom :D
sa tbcom mi se svasta zgadilo u wowu pogotovo dranei/belf vidis undeada taurena orca trolla i onda ped***.....Vidis humana dwarfa gnoma i NE i onda neki k**** koji izgleda ko alien um ye )
nisu svi belfovi gay,samo mužjaci :D
Inače,nemam ništa protiv ženski belfa.Dapače,veoma su efektivne...kao priest aka medicinske sestre :D
sve to stoji ali nemrem gledati belficu pokraj undeada kojem svaki cas moze neki k**** otpasti,trolla koji smrdi do ... )ili mozda taurena kojeg zamisljam u loncu za rucak ?
sve to stoji ali nemrem gledati belficu pokraj undeada kojem svaki cas moze neki k**** otpasti,trolla koji smrdi do ... )ili mozda taurena kojeg zamisljam u loncu za rucak ?
zaš bi trol smrdio?
zaš bi trol smrdio?
vidiš da se čovjek previše uživio u wow...počinje osječati i mirise... :rotfl:
Svinjoguz
22-09-2007, 22:13
sa tbcom mi se svasta zgadilo u wowu pogotovo dranei/belf vidis undeada taurena orca trolla i onda ped***.....Vidis humana dwarfa gnoma i NE i onda neki k**** koji izgleda ko alien um ye )
isse ovo ide u sig..svaka cast :D .
EDIT:krivi quote..mislio sam ovo sa taurenom u loncu :D .
hehe :D
svejedno sam rađe na strani horde :p bolje ružni nego ally ^^
btw,mali oftopik,svinja jesi se preßacio na korgal?
btw,mali oftopik,svinja jesi se preßacio na korgal?
Kaciga , na PM to :wink:
dobio sam natrag Human Mage lvl 28 acc stoga - Ally :D
MA DA DOBIJEM 3 lvl 70 alije, nebi ih igrao
Mislim da more exp-ed igraci uzimaju hordu,a mladji uzimaju ally(bez uvrede veteranima) kao ono ''zli'' i ''dobri'' i to...
nekako mi za rogonju najbolje pasao nelf pa eto, zavrsih u allyima...
nekako mi za rogonju najbolje pasao nelf pa eto, zavrsih u allyima...
jedino na NE stoji dobro t4 za roga
ma horda zauvik...igra san i ally ali horda u srcu... :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
ma horda zauvik...igra san i ally ali horda u srcu... :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:boohoo:
prci character kad je izasa wow mi je bia ne female rogue...ali samo do 3 lvla zatim samo horda cilo vrime ovie zadnje 3 godine =) horde rulZ :killyou: 8)
Svinjoguz
02-02-2008, 21:30
ma ljudi moji otkad su horderi dobili be tamo je doslo uzasno puno nubova...
a ove price o alijima da su nuberi mozete zabit.. :D , ko je igro na lightbringeru i zna swiftslasha, attora i te likove..znat ce o cemu pricam
BE izgledaju ko gaysi...
btw,undead ftw
Kostolomac
02-02-2008, 22:05
preferiram alliance :)
bez uvrede, ali horda smrdi!
jbt daj usporedi ogrimmar sa stormwindom... pa selo jbt.
i male blood elfovi jbt pedercine zesce.
Selo? A što je molim te Ironforge,imaš lavu u sredini i trgovine okolo...SW...neću komentirati,ali je toSpo meni seljački,Darnassus... ajme odvratno,usred šumice grad pun dugouhih retardusa,Exodar ajme katastrofa sav ljubičast i još kad se oni pederi od Draeneia nasmiju Kriste smiluj se...
Ogrimmar: jedan komentar: Selo,
Undercity: strava, sve mracno, labirint, ekipa sece a utroba im curi po podu,
Thunder Bluff: Nasadili se navrh planine a okolo trave gro da pasu taureni, sve puno satora...
Silvermoon: gay grad, sve puno svjetla, gay elfovi na svakoj strani...
ali svako ima svoje misljenje.
Pa baš u tom je fora,uvijek me raspoloži kada vidim da nekome curi crijevo.
Što se tiče planine,bar grad nije U planini.
"Sve svjetlo,puno pedera" -- Može te biti sram,pokraj onih Draeneia govoriti o pederima -.-
draneyi i b elfovi su gay...
ali b elfovi vishe.
Krivo,Draenei su veći pederi...smijeh njihov ajme majko,i još onaj njihov wannabe rep...
jesi ti ikad vidio blood elf palu???????
ahaha =) pwnd uglavom sw je osvojiv =)
Lord Jambrek
03-02-2008, 00:41
Igrat i lvl-at alijansu je puno teže nego hordu, da ne pričam o battlegroundsima.
U battlegroundsima kad igraš s hordom samo se malčice prikrpaš s ovim likovima i dobit ćeš hrpetinu honora, a da bi dobio išta honora sa ally-jem trebaš se fkt trudit, puno je teže igrat Ally, frend igra na amer serverima i ima lvl 70 human pala i lvl 70 BE pala (lik je lud za paladinima, ne znam zakaj) i veli da mu je puno lakše bilo dić BE na 70 nego humana.
Igrat i lvl-at alijansu je puno teže nego hordu, da ne pričam o battlegroundsima.
U battlegroundsima kad igraš s hordom samo se malčice prikrpaš s ovim likovima i dobit ćeš hrpetinu honora, a da bi dobio išta honora sa ally-jem trebaš se fkt trudit, puno je teže igrat Ally, frend igra na amer serverima i ima lvl 70 human pala i lvl 70 BE pala (lik je lud za paladinima, ne znam zakaj) i veli da mu je puno lakše bilo dić BE na 70 nego humana.
ovisi kako na kojem serveru
ja nezelim ni pricati o horde uber pwnzorima koji su lv 70 i kolju jadnicke od ono 20 lv.. gg
ja nezelim ni pricati o horde uber pwnzorima koji su lv 70 i kolju jadnicke od ono 20 lv.. gg
to je baš imba :thumbs2: :rambo:
Ma horda uvijek, probo s allyima cisto radi Rl ekipe ali zgadilo mi se, nemogu podnijet kad vidim sebe u partyu s gnomovima :yuck:
da...ugledali se na alijansu i njene ponosne članove koji raidaju BElf startno područje...
a nama je ljepo kad nam hordasi razvale AH pa ljepo cekas xx min dok se opet ne respawnaju :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ooo da...kao i kad bezvezna alijansa napadne Orgrimmar uspije se probiti do ulaza u The Drag pritom pobivši sve živo na putu...uključujući i flight mastera, AH ekipu, bankare pa čak i jadnike koji upravljaju zepovima izvan grada...
to se i ovdje dogada :rotfl: nemoram ni pricati kad doletim grifonom i posto mi lagga ono sletim i vidim release spirit 5 mins :rotfl: :rotfl:
Zaključujemo kako su 70% allya retardirana i umno poremećena djeca koji doživljavaju orgazam kada ubiju 30 lvla nižeg lika.Kada sam ja bio u STV-u (teh ußer g4nking place) jedan me retardirani gnom ubijao jedno 40x dnevno,toga dana sam se zarekao da ću jedan dan odvojiti na genkanje u STV-u kada dingam 70.Prva stvar kada sam dingao 70 -- HS Shattrath -- Zeppelin Grom'gol i odem kod onog dwarfa u kamp ^^...Nije teško zaključiti kako sam proveo dan.
A barem si prestao biti gnomelover ak nista :P
Ma Horda je bolje, dobro sad u PvP tesko je reci ko je bolji kad je na bg 99% igraca taki degeni da je te nevjerovatno, ni sam nevjerujem kad pocnem igrat bg koji su to debili, a ipak iako su tako teski debili uvik dobijemo onda necu ni razmisljat o tome kakvi su allya.
Ja sam stekao dojam da kod allya ima vise debila, da je manje dobrih ljudi spremnih pomoc. Vise vole gankat, znate guild Veni Vidi Vici, taj gild postoji otkad je i WoW-a mislim, i to je gankerski guild, znam da sam dok sam lvla cim vidis allya bjeza jer znam da ce me napast, dok kad ja igram ako vidim allya necu ga ubit osim ako je veci lvl ili gnom, to ovisi od igraca do igraca al vise je losih igraca tamo mislm.
Onda sto se tice zona, Mulgore je najlipsa zona u ciloj igri, pogotovo kad pocne kisa, mozes samo setat i divit se, a od TB da i nepricam, grad je fenomenalan, najbolji grad.
Orgrimmar je nekako pravi ratnici...vi kazete selo al ja se nebih slozia, ma Orgrimmar je centar svjeta. A UC je meni mozda i najbolji, mozda zato sto sam ud, al bas je fora, sjecam se kad sam tek pocea igrat jedva bi nasa izlaz iz grada :D, a cili grad je lud i jos iznad rusevine mocno nema sta.
točno to...jednostavno se ne bih mogao natjerati da zarollam allyja...saksaju...
heh, kaze mi belf fegadin da ally saxa :D
j/k
Kad ćete shvatiti da nije važna rasa ni strana nego klasa! :shock:
zakljicmo da i jedni i drugi genkaju lowbije, haraju po gradovima bilo to uspjesno ili neuspjesno.... neki su dobri, neki nisu.. ja kad vidim hordasa prvo wave, ako uzvrati sve ok.. ako ne uzvrati mount,bye.... jer uglavnom mi ne uzvracaju tipovi visi 5 lv pa nadalje i oni na 70 lvl... ovi slabiji i u mojem rangu redovito uzvrate pozdrav i nastave sto su vec raili..
A zajebavam se.. nisam ozbiljno mislio. o.O
Jedini razlog zašto ja igram ally zato jer samo imao frenda koji ce poslat pare i boostat me ako bude trebalo. ^^
A gle, ti si uvjeren da ally samo genka i čeka u grupama.. vjeruj mi i horda to radi. Svi to radi, it's pvp. ^^
Iako, ja uvijek prvo wave.. nisam nikada genko, neka i pomognem šta ja znam, ne vidim zabavi u out pvp-u. ^^
Arbiter of Change
03-02-2008, 12:31
@Hellboy: Gai je kako mu se cloak lomi. :P
gay je kako stoji ! gej je kako prica! gej je njegov onaj evil smijeh ! gej je onaj ko ga igra!
Nekazemo da su svi ally gankeri, ni da su svi hordasi dobri, samo mislim da su ally u tom pitanju goru, a stos je sto opcenito su ally u igri losiji, na bg dobiju svako 20bg i to ako su u premadeu protiv puga, u pve pa iopet Horda je u prednosti...neznam al cini mi se da su bolji igraci na strani horde, mozda sam u krivu...
Ali ja sebe nebi mogao natjerati da igram allya, jedino mozda human zenku, ovi ostali su tako debilni, ma bolje je biti horda, bolji je osjecaj, ipak allyi su ko neke pickice, a horda je ona koja cjeni cast (izuzev udova), moc, nema glupih tehnikalija i tih sranja bolja je i gotovo.
gay je kako stoji ! gej je kako prica! gej je njegov onaj evil smijeh ! gej je onaj ko ga igra!
hir comz tha čejnsau....
joj daj me nemoj ahaha,gay a ?pa ja sam imo isto belf palu i ?sad sam gey ?kaj onda oni kaj igraju gnoma imaju ispod 1.2 metra?
Evo jedna slika da rijesi svu raspravu:
http://www.nurfed.com/uploads/wow/wow116.jpg
Horda je u velikoj prednosti što se tiče PvP-a,čak mi se čini da je malo nebalansiran BG,sve ide u korist horde,a to je zato što u davnim,davnim vremenima kada je 80% WoW igrača bilo alliance,Blizzard ih je morao natjerati da bude i Horde,pa...ali alliance i dalje owna što se tiče PvE-a,jer i dalje alliance ima nešto više pa doslovno možeš birati s kim ćeš igrati.
Dobro je imati maina koji te prati u svakoj zoni,tako ja radim...
to je točno...ali ne mora mi zato upetljavati maina u borbu...zašto ne mogu biti fer u borbi...ako ja u poštenoj 1na1 borbi ne plačem nikome kad izgubim, zašto on(a) mora upetljavati toliko jačeg lika?
Mislim.. neki dan ja u nagrandu questam normalno itd.. napadne me lvl 64 undead rogue (klasa koju...prezirem) i et, ubio ja njega, kad se lik vrati sa fegadinom i zajedno me ubiju.. tako to ide.. šta ćeš..
zato sam lijepo u guildu sa 220 membera prek 90 % su mainovi a to znaci pvp geared igraci =) iskreno mi to radimo ja gankam sve sta je ally makar bio lvl 1 =) a kad sam na altu vise se ni ne usude doci gankati ..
ne...nikad nisam zvao gild u pomoć kad su me genkali i CC-ali...zovem ih jedino kad je neko mjesto pod napadom pa onda natjeramo allyje da trče/lete/plivaju kući
Tak i ja nisam nikad zvao upomoc mozda ono fkt kad sam poceo razbijat stvari po kuci
ja ih iz principa zovem ahah =)
ma na strani horde su uvijek bili stariji igraci te iskusniji, ak pogledate npr pretbc tek onda vidite kolio su allyi trebali biti u prednosti u pve-u, ali eto opet horde guildovi su bolji i po Pveu i po pvpu. Vecinom mladi igraci biraju alliance ono ko "spasit cemo svijet od zlih hordasa" "ja sam mocni paladin (pretbc)" barem sam ja steko takav dojam gledajuci mladeg brata i njegovu ekipu kako igraju, iako ovakvo misljenje dijeli jos puno ljudi s kojima sam prico. :roll:
Tak je horda i nihilum su nepobjedivi u tome :pray:
Da, ne zaboravimo kako je Nihilum prebio Millenium..
Ha?
bilo je obrnuto!
Što se tiče komentara da će sve biti puno DK-a ;
bit će jedno 2-3 mjeseca,kao i kod TBCa,sve puno Belfa i Plavih pedera,a sada je doživljaj naći Draeneia :P
Ha?
bilo je obrnuto!
PVE gledano nihilum pvp gledano milenium.Al je teze bit PVE igrac od pvp-a u svakom slucaju.
nihilum je pao od mileniuma =)sta se nebi dogodilo da su decki mogli furati pve opremu =)
znaci skill je presudio....
zato mi nemozete rec da u WoW-u nema skilla..
ima ...mada je gear 80% a skill samo 20 % mozda i manje al ga ima...
Ovi PvP-eri tezi a ovi PvE-ri tezi, mislim bilo bi glupo da nisu dobili, al ipak se Nihilum dobro nosia, nisu ih totalno unistili. A mislim da to u svakom slucajnu nemoze pokazivati ko je bolji.
Heh, da bude jasno ja sam to rekao u sarkazmu..
jbg nisi dao nikakav znak naznake sarkazma
nihilum je pao od mileniuma =)sta se nebi dogodilo da su decki mogli furati pve opremu =)
snups pa šta briješ ti
:D , 0 resielncea gotovo protiv 400>500 , morar papir
u obranu njega i nihilum je igrao u pvp gearu, imali su i oni full merciless mislim da je bia, nisu imali bas potpuno pvp iteme ka ovi al nisu niti bilo puno slabiji po gearu, gleda sam borbe...
snups pa šta briješ ti
:D , 0 resielncea gotovo protiv 400>500 , morar papir
oni su racunali na Buffove :rotfl: :rotfl:
alliance...
/signed
alliance,rollao hordu i quito igru,počinjem ponovo s ofc ally
alliance...
/signed
alliance,rollao hordu i quito igru,počinjem ponovo s ofc ally
NEWAHH!!!!
malo mi idu alliji na qrac pogotovo humani s onim FOR THE LIGHT sranjima... i nelfovi s onim svojim BY THE LIGHT OF THE MOON!!! /crap
malo mi idu alliji na qrac pogotovo humani s onim FOR THE LIGHT sranjima... i nelfovi s onim svojim BY THE LIGHT OF THE MOON!!! /crap
istina :rotfl: :rotfl: :rotfl:
e moram priznat da i meni to na rac ide, neki dan pricam s gm-om i dode on:
bla-bla-bla, LET THE SPIRIT GUID YOU GNOME.....
BY THE LIGHT OF THE MOON *POOF*!
ane... Long live teh Alliance i slično mi ide na živce...i to im je neki bojni poklik...drekne i onda utekne...ali kad vidiš FOR THE HORDE!!! he...kako se ne bi pridružio...koliko sam samo puta tako izginuo...
Za tebe vrijedi ona: "I would ganked my grandmother if she'd rolled alliance.".
:D
Ne znam što se neki toliko uzive.. meni nije do pownanja itd.. nego do ekipe.. zasad imam stvarn odobar guild i eto zajebancija na ventu i tak.. tak da ono ally ftw.
iako u srcu hordaš.
Arbiter of Change
04-02-2008, 18:19
Iskreno, "For the Light" ili "Light watch over you" je više-manje rezervirano Alliance Paladine i Priestove, ali ja nemam ništa protiv toga. Fluffy is good, isto kao i kad vidim Trollove kako pričaju sa onim svojim naglaskom i takve stvari.
Bar je bolje od većine retaja koji jedino znaju reći "lol" neovisno o temi (bez uvrede - ne mislim na nikog posebno). :roll:
sve je to dobro al mene je potreslo kad san jedan put nesican se igra horde ili ally a ono ime paladina .....HolyShadow WTFFFFFFFF=!=!=!=! stupid idot :rotfl: :rotfl: :rotfl:
smanji sig hebemu racunalnog misa :D
pa opićila ga groznica wow-a , pusti ga :D
pa opićila ga groznica wow-a , pusti ga :D
:rotfl: :rotfl: majketi pravi ovisnik :D
U da groznica ima 1h played :rotfl: :rotfl: :rotfl:
a mozda zato sta san skinia x fire ima 2 ure????? :killyou: :killyou: a sig cu smanjit nisan uopce sinja kolki je i neda mi se igrat dok ne pocme ovi reroll pa wisim na forumu cekan novosti
8) 8)
Nea veze,al ti piše 1h :rotfl:
najveci dozivljaj igrati premade Wsg ili neku pizdariju s nabrijanim likovima i jos biti na ventu s njima, kad se to pocne derati " FOR THE HORDE" i cijela se ekipa srusha na njih jao gusta ono predobro jos upalis neku jebenu mjuzu da depa uff divota. S allyima je nekako gey, pogotovo kad vidis sebe kako chargas s gnomovima koji su ti do koljena + trce iza tebe ono ubi dozivljaj :kill:
ma ja bi dao racial gnomovima da ako trče pored nekoga da ima opada hp recimo 5% svakih 5 sec, od gaženja ofc
:rotfl: :rotfl:
Metabolicc
07-03-2008, 15:01
FOR THE HORDEEE
Kostolomac
07-03-2008, 15:12
Alliance :pray:
horda su gej genkeri i ružni :P
Alliance :pray:
horda su gej genkeri i ružni :P
ko nebi poružnio genkajući vas nobove alije
Kostolomac
07-03-2008, 15:44
a istina nažalost :(
horda ftw!!1
najopičeniji dizajn, likovi s najviše atmosfere, gušt igrati s njima...
trolovi i taureni
pogotovo zato jer alijansa piči stare i isfucane rase, kao ljudi, gnomovi (halflinzi), patuljci... zato mi nije draga alijansa
jedini što je dobro u alijansi su draenei 8)
od kad sam uso u wow igram sa hordom,a l iskreno nije mi gust vec i novi lik ce biti ally
f1lptheon3
10-03-2008, 01:30
ane... Long live teh Alliance i slično mi ide na živce...i to im je neki bojni poklik...drekne i onda utekne...ali kad vidiš FOR THE HORDE!!! he...kako se ne bi pridružio...koliko sam samo puta tako izginuo...
genkao? ne, ne bih ju genkao... zatukao i zatim našao nekog tko će joj spremiti dušu u gem... :D
:pray: ja mislim da bi ja isto napravio :pray:
genkao? ne, ne bih ju genkao... zatukao i zatim našao nekog tko će joj spremiti dušu u gem... :D
:pray: ja mislim da bi ja isto napravio :pray:
signature HORDE 4EVER!!!!!
Igra ko igra, osobno, horda zbog lorea (ako netko ovdje zna šta je to, po gornjim postovima vidim da ne).. a ally zato što imam rl frendove u ally.
Igra ko igra, osobno, horda zbog lorea (ako netko ovdje zna šta je to, po gornjim postovima vidim da ne)...
signed
Orc shamana igram na pvpu, ali samo se pretvaram da sam novi Ner'zhuul, haha :D
Onako, proučio sam lore Warcrafta i zato mi je horda draža, jer je životopisnija a i volim nomadske naseobine, kao što ih imaju trolovi i taureni.
trolovi su rastafarijanci :)
volim mističnost undeada, kao i u privatnom životu (interesira me mračna strana) te slobodan duh i nomadski život taurena, povezanih s prirodom.
Humani i Alijansa mi se gade kao i u privatnom životu. sve organizirano, moderni gradovi i slične pi*darije, a to prezirem. Gnomovi su gadljivi i idu mi na živce, zakonom bi ih zabranio, jer iritiraju. Uopće ne pašu u Warcraft! gdje su se oni uopće spominjali prije WoWa???
Ja se ne sjećam da sam u WC RTS naišao na gnomove
:?
Rađe bi stavio Nerubijance (ali one original, ne ove undead)
:wink:
slayervedran
10-03-2008, 16:33
imam i jedno i drugo lvl 70
isti ku...
meni općenito radi izlizanosti, koju su donekle osvježili Draenei
kao igrač rpg-ova, a odigrao sam ih mnogo, već mi je dopizdilo da uvijek ponavljaju formula rasa:
Human - Elf - Dwarf
idete na onu stvar s tim... zato mi alijansa saxa
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.