Pogledaj cijelu verziju : Pro Evolution Soccer 2008
King tiger
21-02-2008, 23:03
100% si siguran al i ja sam.
instalirao sam pes 5 , prva verzija.
vidi ovo.
ima snijeg :O
100% si siguran al i ja sam.
instalirao sam pes 5 , prva verzija.
vidi ovo.
ima snijeg :O
možda pada, ali smunjam da ga ima na travi po terenu i oko terena...
King tiger
22-02-2008, 20:47
nemoj me vise u mozak ako nisi siguran.
http://www.imagesforme.com/show.php/28235_bog.JPG
King tiger
22-02-2008, 21:17
ne nije patch . ovo je verzija 1.0.
mozda je bug
ok...vjerujem ti :(
Edi Sm187
22-02-2008, 21:39
Ne, u svim PESovima je bilo snijega, tako da 5-ica nije iznimka.
Sjećam se kad su neki govorili kao zašto u 5-ici nema snijega, uvijek me zbunjivalo zašto to govore....
jebeno simuliranje zarađujem samo žute a od penala niš
kako da zaradim penal?mora me vuć za dres ili šta?
Ice-Cube
02-03-2008, 20:28
jel ima kakav patch da valja,barem da dresove popravi??
Prince-Artas
02-03-2008, 23:14
pogledaj cropes, vjerujem da ćeš nešto naći
Licno ljubitelj sam FIFE,ali sto jest jest grafika u PESU je bolja!
Marcellius09
03-03-2008, 00:40
jbes grafiku , igrivost je vazna
Licno ljubitelj sam FIFE,ali sto jest jest grafika u PESU je bolja!
Isto tako je bolje i sve ostalo, naravno sto jest jest.
Adiktivna igra koja pwna FIFA-u...
evo igram udvoje ovih dana na PS2
Adiktivna igra koja pwna FIFA-u...
evo igram udvoje ovih dana na PS2
A ja lijepo uzivam u superiornijoj PC verziji :D
Nego... Ja pozovem drustvo, svi dofuraju Gamepade i ownamo (tj. redovito sam ja pwnan) :rotfl:
P.S. Wade*, trebali bi uskoro to ponovit (glupo je AI)Sno dobro istina, ne ide mi ni ownanje AIa, zbilja suxam u sportskim igrama (xcept NFS i slicno)
Marcellius09
04-03-2008, 00:18
ima to lan?(hint: hamachi :) )
nema
Ja sa frendom redovito igram, i podjednaki smo, iako sam ja nes bolji (citaj: znam ga zakacit i po 8:0, 10:3), al ono ugl smo tu negdje, inace odabiremo random klubove, tako da svatko uvijek moze dobit svasta...i tak je najpostenije...
blue shark
04-03-2008, 18:44
pes-8 je stvarno zakon nema se sto reci igra je za pet...!
nije pes 8 neg je pes 7 ili pes 2008 al dobro, necemo cjepidlacit... :D
cham3leon
10-04-2008, 11:45
Jel neko skužio bug sa slobodnjacima? Kamo god šaljete dugi pas iz slobodnoga, kud god se okreneš, on će slat u default smjeru (direkt na gol). Samo se to ponekad ne dogodi ako držiš strelicu naprijed i R2.
Jel neko skužio živinče sa slobodnjacima? Kamo god šaljete dugi pas iz slobodnoga, kud god se okreneš, on će slat u default smjeru (direkt na gol). Samo se to ponekad ne dogodi ako držiš strelicu naprijed i R2.
ukoliko pucas sa adrianom, robertom carlosom, gerrardom ili sl. dobrih šuterom, gol mozes zabiti od bilo kud, pa cak i sa centra, samo treas pogodit gol, lopta ce se odbiti od golmana.
cham3leon
17-04-2008, 13:59
Istina, ali bi bilo dobro katkad napravit 1337 asistenciju iz sl. udarca, a zahvaljujući prije spomenutom bugu, to je vrlo teško.
King tiger
24-04-2008, 17:10
blize od 25 metara nabacivanje ne ide , iskosa . ide uvijek direktno prema golu.
Edi Sm187
29-04-2008, 15:16
ukoliko pucas sa adrianom, robertom carlosom, gerrardom ili sl. dobrih šuterom, gol mozes zabiti od bilo kud, pa cak i sa centra, samo treas pogodit gol, lopta ce se odbiti od golmana.
Hehe, ja sam s Carrickom uspio skoro s centra dat golmanu pod prećku, glupi bugoviti golmani...
Sjećam se buga sa PES4 gdje bi se golmanu iz slobodnjaka iza centra moglo dati gol.
Napokon sam i ja prije par tjedana probao igrati ovu igru i razočaran sam. Prvo što sam primijetio je to da neke lige opet nisu licencirane, onda ima manje stadiona za birati, nema više igrača utakmice, stavili su ogranicenje sejvanja replayeva, obrambeni igrači su spori tak da protivnički igrač lako pobjegne, igra je užasno optimizirana itd... Ne kužim zašto toliko propusta, uglavnom nastavak je totalni promašaj. :thumbs1: Još uvijek se igra PES6.
Edi Sm187
07-05-2008, 18:26
obrambeni igrači su spori tak da protivnički igrač lako pobjegne
A ne. Obrambeni igrači su jednako brzi kao i svi igrači na terenu.
Ustvari, svi igrači na terenu imaju jednaku brzinu, oni sa loptom i oni bez lopte. A u to sam se uvjerio kad C.Ronaldo bez lopte nije mogao stići Shevchenka sa loptom :shock: .
Obrambeni su i jednako glupi kao i svi igrači na terenu, tako da u multiplayer utakmici zna završit i po 10+ golova na utakmici.
Jednostavno :yuck:
cham3leon
08-05-2008, 11:50
Ako igraš na većoj težini, mislim da je to objašnjivo: čini se da je sa pojačanjem težine ne samo AI skill jači, već su pojačani i skillovi igrača. Sux0r.
avr freak
08-05-2008, 21:06
Meni se 2008 opče ne sviđa i to mi je totalan promašaj, zasad mi je najbolji 5 ... :wink:
Empe Tri
18-05-2008, 11:17
mene su razocarali s novim pro08
sad sam dobio fifu i mogu rec da imaju manje gresaka i da je igrivaija od pes-a 08
cham3leon
19-05-2008, 09:02
Je ako si ju nabavio za PS3/X360, a za komp je još gora od PES-a, odnosno ista ko fifa 07 samo piše 08. jedino što fifa ima mogućnost da se dogodi da igrač igra rukom - whooooa!
meni je PES 8 super, daleko bolji od fife
Kako vam ide Master Liga?
Ja sam uzeo Dinamo, Top Player i Very Hard Master Liga tezine sa onim default igracima (Castolo i ekipa).
Doveo u klub Modrica i Kompanya, prosao sam dvije sezone: imam 3 pobjede 17 drawa i cini mi se 16 poraza
Nisam osvojio ni u 1. ni u 2. sezoni D2 Cup, no cvrsto drzim 20. mjesto D2 Lige :rotfl:
Kako ide vama?
ja sam uzeo isto dinamo,al na proffesional(jer mi je top player teško iako nikad nisam igro na njemu) i normal master liga
završio sam 5(a kroz sezonu sam doveo,petrića,pletikosu,ćorluku,kovača i srnu-i sad sam zbog toga u minusu nekih 4000)
Nije mi jasno jedno, pa ako ima neki PES ekspert da mi objasni :
Postoje 3 moda igre Master lige? Koja je razlika između te 3 i koju ljudi najviše igraju?
Zašto lige ne fukncioniraju kao "Premiership" ili "Seria A" nego imam recimo Galatasaray,Dinamo,Real Madrid sve u jednoj ligi?
Tri moda su:
1) Odaberes bilo koj klub i imas default igrace Master Lige (Castolo i ekipa), jos od PES1 (no svakim pesom su stariji, neki i odu, dodju novi)
2) Odaberes bilo koj klub i igras sa tim igracima koji jesu (npr. Dinamo sa Sammirom, Etto-om itd.)
3) Sam slozis sve, klub, igrace, dres itd.
Obicno se igra ovaj prvi, no i ostali su zanimljivi iako je drugi mod mozda prelagan ak uzmes npr. Barcu
Na drugo pitanje neznam odgovor
Nego da se pozalim: Naime redovito gubim od frendova i po 5:1 (to mi rekord), pa mi reko jedan da igram na Top Player sa slabijim klubovima da se izvjezbam (uglavnom kratki brzi passevi itd. kako se ne bi oslanjao na brzinu, dribling ...)
No naime kao sto vidite iz mojeg velicanstvenog uspjeha prve dve sezone, koma sam nemrem nis.
Zivcira me sto je komp brzi od mene, no to bi bilo ok da moji ne dodaju ko da nikad loptu nisu vidli.
Prvu sezonu nisam mogo ni prec svoju polovicu terena, jer bi kompjuter svojim zaletavanjem (znate, ono ko u Rugbyu) krsio moje igrace bez faula, dok moji cim ih taknu bi dobili zuti, ak je slucaj uklizavanja crveni. Cak i da nije faul, protivnik se okrene i uzme iste sekunde loptu natrag, a ak sam uklizao onda moj ni ne ustane ovaj ju vec ima, i tako uspio sam kroz drugu sezonu naucit se na to, i cak parirat, pa sam dosta utakmica igrao prilicno dobro, no i dalje nemrem skuzit kako zaustavit protivnika na pocetku drugog poluvremena kada krene akcijom koju nemozes zaustavit. S jednim igracem prodje obranu i da gol, ako ga zaustavis odbije se u gol, ili prema njegovom igracu koj opet da gol, ili u najboljem slucaju das auto gol. Ako napravis faul tvoj igrac dobiva crveni, a oni iz slobodnjaka daju gol.
Uglavnom ima li kakvih savjeta kako dobiti kompa na Top Player? (Igram na Gamepadu)
"Castolo i ekipa" nekuzim, kako "igrači master lige" oni mogu biti... to mi nije jasno, tj. taj princip mi nije jasan. Zar nije najizazovnija opcija 3 znaci napravis sve iz pocetka svoj klub , igrace itd?
I ako netko zna odgovor na moje drugo pitanje bio bi veliki thx :)
reiko nažalost neznam odgovor na tvoje pitanje(ovo što je teon rekao castolo i ekipa tu je htio reć da ako uzmeš prvi mod i koji god klub izabro dobit ćeš castola i ostale koje dobiješ kad uzmeš taj mod,al teon-za pobjedu na top playeru-kolko sam ja skužio na top playeru je najlakše pobjedit na 2 načina:
1.ovak- ideš po boku i ubacuješ igraču koji je u naletu(uz to koliko je moguće da bude što udaljeniji taj igrač u kojem ubacuješ od obrambenog jer onda baš i nema svrhe jer će vjerovatno izvest kontru i onda ćeš poduvat gol)
2.idi po boku i izbori korner(to ti nije neka mudrolija,kad ga izboriš,al za ovo moraš imat bar jednog boljeg headera ili više,i kad ubacuješ nemoj ubacivat na prvu vratnicu već malo jače ubaci[znači na drugu vratnicu]Si to zna vrlo često završiti golom)
e sad ja nisam baš siguran kako će ovo upalit kod tebe,al sam sad tebi reko svoju filozofiju pobjede na top playeru
i da sad jedan savijet,npr ideš u napad i veznjak ti vodi loptu i ako vidiš da ti se neki protivnički igrač približava ili je u poziciji da ti oduzme loptu šutiraj(ne slabašno već jače),a ako baš sad nemožeš pucat dodaj
ovaj učinak kod mene pali(igram sa dinamom protiv jačih klubova i dobitna je kombinacija)
[uf što sam sad nasro]
A valjda će neki znalac nac, neda mi se sad na cropes ici :)
evo baš ću večeras vidjet taj mod pa ti javim
Hvala la50, na taj nacin sam i dobio te 3 pobjede :rotfl:
Jer mi je to nekak 'najlakse', mislio sam da ima i drugih taktika.
No definitivno moram poradit na obrani, jer moji likovi se sklanjaju sa puta, a mogu kontrolirat samo jednog a onaj COM pressure je bezveze prakticki, tvoj igrac sam trci za njim, no nekad dobro dodje za ometanje pa svog igraca kojim kontroliram postavim npr. izmedju 2 napadaca da nebi dodali loptu
Edit: E jel to samo meni da se nemogu regat na CroPes, veli kao registration disabled
Edit2: E da, u kornerima sam ubojit, no vidis nikad mi nije palo na pamet da se borim za korner
e bar ti je kornere lako izborit,ona jedna seljačnima iz njihove obrane uvijek trči(ko neki luđak) za tim koji ide po boku i kad si u šprintu a ta seljačina odmah uz tebe stisni kružić i odbit će se od njega u korner
za obranu,nemoj nikad paničarit(ja nikad nisam paničario al mi se znalo dogodit ono što si ti reko da se i tebi događa,da si u svom 16 ercu pa da kad ideš izbacit da se odbije od protivničkog igrača i uđe u gol),znači kad ti je takva situacija najbolje ti je izbit u stranu,u korner i tako(a ja ti dodam svom igraču koji ima malo više slobode i onda dam lagano u for veznjaku pa od toga nastane kontra a iz kontre se često da gol)
a još za obranu,ovako ja radim od protivničkog gola pa do nekih 40 metara od svoga gola držim x + R1(lijepa kombinacija,šprintaš i kao agresivnost[pokušaj oduzimnja lopte]) a od tih 40(do mog gola) pa do kraja mog dijela igrališta obrambenog igrač sam kontroliram[savjet-nemoj se nikad zaletavat u protivničkog igrača jer ako ispadneš opasno ti prijeti da poduvaš gol]
joj kolko bi još mogo pisat,kad ideš u napad i šprintaš i vidiš da će ti protivnički igrač oduzet loptu uspori(tj stani) i odmakni se u stranu i nastavi ić naprijed,i još(a joj,jesam tlaka) uvijek gledaj dal ti se neko otvara(jer trokutić je za mene najvažniji "gumb"[hehe gumb]) i npr nekad ti je bolje kad vidiš da nemožeš naprijed,dodavat se po obrani i kad ti ta lopta dođe negjde do bočnog igrača i još uvijek ne bude nikog da možeš kom dodat onda mijenjaj stranu i probij kolko možeš a to često zna dovest u poziciju da sa drugog boka ubaciš u protivnički 16 sterac
Ok, hvala, i nije tlaka ;)
Upravo sam dobio jednu, zahvaljujuci corneru ofkors xD
Zasad sam cak 14. u 3. sezoni
e ReiKo ovaj treći mod,na početku dobiješ kao neki klub na izbor(mislim na grb-i onda biraš naziv kluba,taj dio mi bezveze),drugi dio ti je da namještaš dres svojoj momčadi(što je onako,zabavno),zatim dobiješ listu igrača i sa te liste možeš dilitat igrače koje ti se ne sviđaju(po ocijenama) ili umjesto toga možeš te trule igrače zamjenit nekim drugim igračem(npr sa da silvom,ali imaš ograničeni fond koji iznosi 1000 P,e da al tu nije ono koliko košta igrač nego kolka mu je plaća npr 500 P),zaključujem da je ok mod jer time kao ono tek si došo na mjesto "trenera" i dovedeš kojeg novog igrača i time poboljšaš tim i omogućiš si veće šanse za bolju igru
i da tu momčad koju dobiješ to su ti oni koje dobiješ i kad odeš na prvi mod
E sad sam napokon skuzio kako dobit na Top Player, pa igram sve dok ne dobijem u Master Ligi.
Znaci igram protiv 1 kluba, ak gubim samo exit to Top Menu i ponovo, tako cu dobit hrpu love i kupit bolje igrace :)
Vec imam winning streak od 2 :rotfl:
P.S. Zas ne radi registracija na CroPes forumu?
Isključili su registraciju,možda zbog pregršt spammera? :)
Zamoli admina da te pusti na forum
Neznam kako, cini mi se da mail mu nemrem vidjet kao jer nisam regan xD
Bum pogledao
ej jel ko zna kako se izvedu škarice,to nisam znao niti u jednom pes u pa se pitah dal uopće ima škarica za napravit
mogu se napravit samo je dosta teško. ja nisam nikad pogodio, ali imao sam nekoliko prilika... nabacuj lopte i možda jednom dođe
kad se samo sjetim fife 2001 to je bilo onak - ideš uz aut liniju, nabaciš i lik uvijek napravi škarice i uvijek pogodi.
da ja se isto toga sijećam samo si trebo dvaput sisnut da puca i on bi napravio škarice-ako se ne varam,al meni je jedan tip rekao kao da se u pesu rade škarice tako dakad ubaciš i kad je lopta tik uz igrača da se stisne kvadrat i da igrač napravi škarice(al meni nikad nije tako uspijelo-a možda i zato jer se tako ne rade a moža jer neznam napravit,a valjda će neko znat reć preciznije kako se rade ili se one rade samo na sreću):
avr freak
12-08-2008, 13:27
Škarice radiš normalno ko u "stvarnom" životu da tak velim....
Recimo ak nabacivaš sa lijeve strane na lijevoj strani igrališta trebaš stisnuti u kombinaciji
strelicu lijevo + gore + pucanje i mora ići... stavi trening i probaj...
p.s. nisam još komentirao igru...ali mogu reći od toga ke sam igral da je totalan promašaj i da
od 2009 puno više očekujem....
LordNofak
26-08-2008, 20:21
Za mene je PES 2008 najbolji nogomet ikada niti jedan fifa mu nije ni do k***a.Grafika je dosta dobra malo očekivao sam bolju publiku i dao bog da srede licencu da ne moram igrati sa Man red ili Man blue.Kao što reko najbolji ali i najlakši PES ikada.Ja nisam baš neki pro za sad jedva 3-4 razlike pobjedim na TOP PLAYER,no moj malđi susjed dere sa po 10-12 razlike na istom.(rekord 21-3,10 minuta utakmica)
Bob Dylan
26-08-2008, 20:41
pes 2008 je najgluplja nog. simulacija ikada...šestica je odlična ali 2008...igram na najtežoj razini sa najslabijim klubovima i rasturam svih da se nemoram ni mučit već šećem pored igrača..ne valja ovaj novi mora biti teži i mora imat neku bolju grafiku...ova zadnja je bila smiješna....a o fifi da i ne govorim svake god. je bolja ali uvijek ostane milijon toga za popravit...za sada pc foodball :thumbs1:
cham3leon
01-09-2008, 12:48
Da, golova ko u vaterpolu...
Sickmanno1
03-09-2008, 13:45
pes 2008 je najgluplja nog. simulacija ikada...šestica je odlična ali 2008...igram na najtežoj razini sa najslabijim klubovima i rasturam svih da se nemoram ni mučit već šećem pored igrača.
Hahahaha, kako ga seres....
pes 2008 je najgluplja nog. simulacija ikada...šestica je odlična ali 2008...igram na najtežoj razini sa najslabijim klubovima i rasturam svih da se nemoram ni mučit već šećem pored igrača.
A gle tko mu se javlja :pray: :pray:
Sickmanno1
03-09-2008, 18:24
Pseto glup si...ak sam ja uspio preci FT za dva dana, a tebi je trebalo nekoliko godina, to ja nisam kriv....
Bob Dylan
03-09-2008, 20:41
kažem šta je ...igra je jebeno lagana,nije da se hvalim i ja sam se dobro namučio dok nisam naučio igrat pes6 ali ovo.... :cry:
Sickmanno1
03-09-2008, 21:42
Ocito je da onda ja igram protiv retardiranih ljudi u RL, kad skoro stalno pobjedujem, a na master ligi se dosta mucim...naravno do prvog prijelaznog roka ^^...
ljudi meni je malo do pip top player,igram s dinamom i doveo sam srnu,petrića,leku i pletikosu i razvaljujem sve kad se sjetim(jedino ako sam loše volje)
imali šta jače od top playera ,ili možda da uzmem onaj mod di dobijem onu standardnu slabiju ekipu pa sa njima se probijam
molim savijet koji mod da uzmem klub ili tako nešto a da mi bude što teže(jer baš obožavam kad je neš teško)??
Sickmanno1
03-09-2008, 21:56
ljudi meni je malo do pip top player,igram s dinamom i doveo sam srnu,petrića,leku i pletikosu i razvaljujem sve kad se sjetim(jedino ako sam loše volje)
imali šta jače od top playera ,ili možda da uzmem onaj mod di dobijem onu standardnu slabiju ekipu pa sa njima se probijam
molim savijet koji mod da uzmem klub ili tako nešto a da mi bude što teže(jer baš obožavam kad je neš teško)??
eh, lako sa dinamom, kad imaju dosta dobar napad, a to je kljucna stvar...prejerano su dobro napravljeni i balaban i sokota, a i vugarinec ima dobru šlapu isto :D
Uzmi ti onu standartnu ekipu u master ligi, sve stavi na hard, i onda igraj ^^
thx idem probat kad se istuširam,onaj napad jebote kad god uzmem loptu znam šta će obrana(protivnička) napravit i to izbjegnem i u 90% slučajeva dam gol
e a nebiš vjerovo,jednom sam sa balabanom bio na neki 20 al metara i sad me pritisnula obrana i ja stisno odmah kvadratić jer nisam mogo šta učinit i balaban je u padu lupio loptu i sa 20 metara lobao golmana,naš kakav gol(pa takav gol balaban nebi ni u snu zabio)
Sickmanno1
03-09-2008, 23:53
Ma da AL je dosta glup...ak imas dobrog igraca, ak igras sa lakrdijama onda mora ici od noge do noge i ono svaka deseta ude kak su neprecizni svi :(
Pseto glup si...ak sam ja uspio preci FT za dva dana, a tebi je trebalo nekoliko godina, to ja nisam kriv....
Ma zajebavao sam te. :D
Sup pseto? Više ti acc nije u "Snoop Dog" duhu?:D
Naah. Spoznao sam da je to glupo.
Vidim, vidim i linkovi na youtube video-e u sig-u na to ukazuju :D
cham3leon
08-09-2008, 09:17
Ja igram ML sa početnim igračima na Professional u igri, a ML na Hard.
Na idućem PESu ću počet na Top Player. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.