PDA

Pogledaj cijelu verziju : CS lag :)



Norther
15-09-2007, 20:49
Ovako posto nemogu uzeti DSL imam Vip Homebox.Zanima me dali cu moci igrati CS sa takvom vezom ? (download je 20 - 25kb/s ovisno o danu)
Dosada sam igrao d2 i Guild Wars bez ikakvih problema tako da me zanima dal mi se isplati uzet CS ?

Hvala :)

revenion
15-09-2007, 20:55
ako ces igrat medu europskim serverima,onda da...

Human m0nst3r
16-09-2007, 12:59
Meni je ping oko 50. Sad razmisli moja brzina je 1024/256 "kao".^^

revenion
16-09-2007, 13:05
pa ono...ak sam ja prije imao takvu vezu i igro sam cod2 negdje maksimalno do njemacke imo sam max 80ping...al ti je sve uglavnom o kvaliteti servera i dal je popunjem lagerima ili nekim likovima sa uber good konekcijom...

Human m0nst3r
16-09-2007, 13:31
pa ono...ak sam ja prije imao takvu vezu i igro sam cod2 negdje maksimalno do njemacke imo sam max 80ping...al ti je sve uglavnom o kvaliteti servera i dal je popunjem lagerima ili nekim likovima sa uber good konekcijom...
Da, ali ping ti takoder ovisi i o detaljima koje postavis. Mislim graficki.

Norther
16-09-2007, 13:34
ok, jos 1 stvar
koliko mb CS 1.6 skida po satu ?:)

thnx :P

Human m0nst3r
16-09-2007, 13:37
ok, jos 1 stvar
koliko mb CS 1.6 skida po satu ?:)

thnx :P
E vidis nisam jos to gledao trebao bi bas, ali ne bi trebalo previse.

[TFD]Hunter
16-09-2007, 19:53
ma brijem da ne bi trebao vise od 100 mb po satu(makar mislim da sam max prometa previse stavio....) :D

Wade
17-09-2007, 13:57
Hunter]ma brijem da ne bi trebao vise od 100 mb po satu(makar mislim da sam max prometa previse stavio....) :D

ma kojih 100 mb po satu :rotfl: :rotfl:

da je tako imao bih 20 gb mjesecno racun :boohoo:

ne znam kolko je tocno al nije puno mislim da ide po nekoliko kb/s znaci oko 10-15 mb po satu max valjda

M4rc3LL1u5
17-09-2007, 14:16
skida otprilike po 20 mb po satu , ako ako si ti host onda zna skinut po 200 mb

Korpse
28-10-2007, 22:52
stalno mi laga, how to fix that?

Plexihack
29-10-2007, 16:44
set fps 10000 (ili tako neŇ°to),to popravlja FPS-ove,stavi detalje na low,ugasi stvari koje koriste vezu a netrebaju ti (IM programi npr.MSN,XFIRE) i poglej dali ti ga Firewall blocka.

Korpse
29-10-2007, 18:22
a da probam....
valja li CSS mislim da i njega instaliram?