Pogledaj cijelu verziju : Heroes
E da tako je bilo...
Evo točno sa Wikipedije.
Spoiler:
When Hiro travels to the future, he sees himself and Future Ando confronting each other on the balcony, with Ando demanding the one half of the formula that Hiro has acquired. When Hiro pulls out his sword and attacks, Future Ando blasts Hiro with a bolt of red energy, apparently killing him. Future Ando then steps over Hiro's body, takes the formula, and moves on.
Znam da je nešto bilo i sa katanom, pa sam mislio...
Dreamer Deceiver
24-12-2008, 00:03
pogledao treću sezonu cijelu... nažalost moram priznati da je definitivno najlošija sezona dosada, sve se prebrzo odvijalo, od sylara ( tokom sezone ) napravili neku pičkicu da bi se na kraju vratio kao pravi Sylar... Puno nade ulažem u fugitivse pošto se vratio pravi scenarist :)
ando ima moć pojačavanja tuđih moći
Death By Sexy
24-12-2008, 11:28
kak spojlaš e... jedi ga stari
THUNDER_DINIX
24-12-2008, 11:55
Puno nade ulažem u fugitivse pošto se vratio pravi scenarist :)
hoce to odma pocet izlazit ili ce neka pauza?
Dreamer Deceiver
24-12-2008, 12:00
pauza do drugog mjeseca, barem ja mislim... pa neka bude i od godinu dana samo da se vrate kao šta su bili u prvoj sezoni... aj kako mi fali prva sezona... prvo pojavljivanje sylara, kad matt parkan uđe u onu kuću u kojoj je sylar izvršio ubojstvo, isaac dok je još bio živ, hirov posjet new yorku :))
to su bile epizode :)
Isaac je meni bio odličan lik da ga barem sylar nije sredia
THUNDER_DINIX
24-12-2008, 12:32
pauza do drugog mjeseca, barem ja mislim... pa neka bude i od godinu dana samo da se vrate kao šta su bili u prvoj sezoni... aj kako mi fali prva sezona... prvo pojavljivanje sylara, kad matt parkan uđe u onu kuću u kojoj je sylar izvršio ubojstvo, isaac dok je još bio živ, hirov posjet new yorku :))
to su bile epizode :)
jesu da, zlatni dani Heroesa... BTW, sta onda nema 14. epizode za sada?
Dreamer Deceiver
24-12-2008, 12:38
nope, 13.
Pa si vidio da u 13. završava volumen 3 i počinje 4. volumen
THUNDER_DINIX
24-12-2008, 12:41
jesam da, nego mislio sam da ce odma nastaviti :cry:
Dreamer Deceiver
24-12-2008, 12:50
pauzica ce bit :)
sa vikipedije :
However, Bryan Fuller, who was involved with the first season and wrote two episodes, will return to the series starting with the 20th episode of the third season, since his series Pushing Daisies had been cancelled.[30]
The name of Volume Four was revealed by Heroes creator Tim Kring at the 2008 Edinburgh TV Festival. "Fugitives" will make up the last 12 episodes of Season 3 and begin on February 2, 2009 on NBC. [31][32]
THUNDER_DINIX
24-12-2008, 13:01
ajoj, ko ce cekat do tada?
božicna pauza ak se ne varam i tako to za novu godinu...
THUNDER_DINIX
24-12-2008, 16:38
je da. mogli su recimo stavit 10.1. al dobro
kak spojlaš e... jedi ga stari
a je mi spoilera...
Lord AngelRI
26-12-2008, 12:48
pa nije spojlanje , mi raspravljamo o seriji koja je emitirana...
kod nas nije jos emitirana tako da....
Windwalker
03-02-2009, 21:45
Ja baš ponovno pogledao prvu sezonu, koju posjedujem originalnu, u visokoj rezoluciji.
Opet sam se podsjetio zašto mi je to najbolja serija.
Sad moram negdje 'nabaviti' drugu, da je opet pogledam i prisjetim se nekih stvari, a onda da napokon mogu krenuti s trećom.
Dreamer Deceiver
03-02-2009, 21:48
nemoj niti kretati s trećom :(
rađe zamisli da kad je netko upucao nathana, da je neki komet pogodio zemlju i sve pobio...
nije spojler :D
Windwalker
03-02-2009, 22:00
Ma ne vjerujem ja u te gluposti da je treća sezona tako loša.
To su govorili i za drugu, pa mi je dobra (iako nije na razini prve, no ne smeta).
Dreamer Deceiver
03-02-2009, 22:08
ej, druga sezona je meni isto fantastična makar lošija od prva, ali ova treća... vjeruj mi... katastrofa je... jednostavno su sjebali stvar, od serije napravili sapunici, od sylara na neko vrijeme nekakvu pizdicu i tak :(
odgledo sam sve sezone i super mi je serija
THUNDER_DINIX
27-02-2009, 22:45
jel prati netko ove nove? ja sve dosad odgledao
O, da. Heroes mi je uz Lost najbolja serija koju sam gledao.
Zasad sam odgledao samo prvu sezonu koja se prikazivala na TV-u, nadam se da budu dali i drugu.
Daju drugu mislim u treći mjesec (barem su tako rekli).
Inače prva sezone mi je najbolja,druga je prekratka,ali ne njihovom greškom,treću su zakomplicirali,ali je i dalje zanimljivo.
THUNDER_DINIX
19-03-2009, 22:16
jel prati neto nove epizode?
Dreamer Deceiver
19-03-2009, 22:20
ne
pratim ja , još nisam ovu zadnju pogledao , neam vremena , baš me zanima tko je REBEL , sumnjam na onog malog crnju sto ima mogucnosta da razgovara s kompjuterima , al nekako je preveć mići da bi znao neš tak organizirati
Constantine
27-04-2009, 21:46
Poceo sam ponovno gledat nakon sto sam stao na nekoj epizodi 3 sezone.Ne sviđa mi se baš serija isto kao i lost,previse se komplicira,previse obrata,nepotrebnih i nelogičnih stvari.
Ima kakvih vijesti za novu sezonu na TV-u ili ću biti primoran seriju nabavit na drugi način?
Worthaur
28-04-2009, 19:40
I gotov Volume 4... Prokleti Sylar
Anarion.Umarth
28-04-2009, 19:49
serija se totalno razvodnila, nakon par epizoda u kojima je dobro išlo, sve su upropastili sa prošlotjednom epizodom. scenarij kao da je napravila tajnica jer se šefu nije dalo radit.
Arbiter of Change
09-06-2009, 14:01
Evo za one koji ne znaju ili ne prate, Heroji su opet počeli na Novoj TV, svaku večer oko 23:00 i repriza sutra dan oko 14:00.
Evo za one koji ne znaju ili ne prate, Heroji su opet počeli na Novoj TV, svaku večer oko 23:00 i repriza sutra dan oko 14:00.
To!! Sad ću napokon imat razloga pogledati televizor nakon godine dana :)
###DK###
09-06-2009, 14:04
Ja sam planirao početi pratiti seriju, ali sada sam prezauzet s 24. :)
Jeeeej, danas sam gledao prvu epizodu, možda od sad počnem napokon pratiti seriju :D
Heroji na tv-u su repriza prošle sezone ili nova?
Ah, a baš sam se ponadao za novu sezonu :( .
A well, reprizirat ću da se malo prisjetim svega.
Nova dosta često prije nove sezone neke serije pusti prethodnu sezonu, tako da bi lako nakon prve sezone mogli pustiti drugu.
Midwintertears
22-06-2009, 14:00
Imam cijelu prvu i drugu sezonu. Hiro is my hero.
Imam cijelu prvu i drugu sezonu. Hiro is my hero.
prva i druga sezona su :bravo: :pray:
ali u trecoj sve postaje malo vise BORING i barem meni totalno bez smisla
serija je supp nmg nista reci ali ipak treca sezona je znantno losija od ostale dvije.
pratio sam seriju i svaku ssekundu sam odgledo ali sam se ipak u trecoj sezoni totalno izgubio...
ajde i ja napokon napiso neki malo veci post :P
Midwintertears
25-06-2009, 12:48
Aha, prva i druga sezona su bogovske. :pray:
Deadwalker
25-06-2009, 12:53
prvu sam pogledao(super sezona, odlicna serija), al drugu iz nekih cudnih razloga nisam jos...bas bi se mogao prisjetit malo te serije, rijec je o jednoj boljoj tvoreni americke produkcije
Death By Sexy
25-06-2009, 16:16
1. je bila dobra dok smo upoznavali te pauere, al sad je sapunica.
Deadwalker
25-06-2009, 16:48
da, i to sam cuo... :|
Midwintertears
25-06-2009, 18:54
Ja ih nisam više uopće gledala nakon druge sezone. Hiro i Saylar mi rulaju.
TeraBajt
25-06-2009, 20:28
sylar je hardcore.
hiro je smotan, ali hardcore.
onaj što abzorbira moći pati od hero wannabe virusa.
senator je skroz gej.
policajac je okej.
ona kučka je dosadna.
crnac owna.
Dreamer Deceiver
25-06-2009, 22:47
haićanin mi je jedan od najdražih likova :pray:
hiro mi je dosadan postao u novijim sezonama
sylar je zakon u prvoj i u drugoj dok je u 3. dosadan ( do pred kraj sezone ) pa je opet u 4. volumenu stari on :D
Definitvno jedan od najdražih negativaca ikada :D
MindReader
02-07-2009, 13:36
naj lik mi bila daphne.. da.. :cry:
čeka se 5. sezona.. da.. :cry:
edit/ ustvari.. čeka se 4. sezona :) malo su to oni zabezmutili.. ide normalno volume 1 je 1. sezona.. volume 2 je 2. sezona.. volume 3 je 3. i volume 4 isto 3. sezona.. vol3 je kao prvih 13 epizoda, a 4. je 14-25E..
al po komentarima vidim da je malo ljudi pogledalo i prvu sezonu.. a kamol sve ovo.. pa neću kvarit zabavu s neprimjerenim komentarima
Fireblade
02-07-2009, 13:43
e ovak
cim je serija izasla pratio sam cjelu 1 i 2 sezonu pa me zanima sta sve ima,tj sta je sve izaslo do sad
M3T4L1C4
03-07-2009, 21:46
serija je zakon :pray:
jer postoje na nekoj stranici epizode...
unaprijed hvala
---------------------------------------
cs legend :killyou:
MindReader
03-07-2009, 23:00
e ovak
cim je serija izasla pratio sam cjelu 1 i 2 sezonu pa me zanima sta sve ima,tj sta je sve izaslo do sad
poslije tog imaš još 3. sezonu koja se sastoji od vol3 (villains) i vol4 (fugitives)
čeka se vol5 odnosno 4. sezona :)
ako budeš tražio vol4 - traži pod season 3, episodes 14-25 jer je ovak inače nemoguće nać :thumbs2:
Da_killah
05-07-2009, 19:21
ma kome je to dungeon najslabiji dvorac?
:roll:
Lol, jer se to meni čini ili on to priča o HOMM?
:)
Lol, jer se to meni čini ili on to priča o HOMM?
:)
najjači ti je black dragon kužiš , ali ostali monsteri u dungeonu suckaju big time
Ne sucksaju, samo ih treba znat dobro iskoristit :wink:
Ajde dosta spamma sad. I sam znaš da je rasprava o seriji.
sylar je hardcore.
hiro je smotan, ali hardcore.
onaj što abzorbira moći pati od hero wannabe virusa.
senator je skroz gej.
policajac je okej.
ona kučka je dosadna.
crnac owna.
Potpis na ovo.
OMFGMaro
05-07-2009, 21:23
suckaju mi teze bilo mi je zanimljivo kad su se tek poceli emitirat prosle god ali nakon par epizoda :thumbs1:
M3T4L1C4
05-07-2009, 22:39
:cry:
E a kad se nastavlja ovo?
Isse, kak je Sylar iritantan...
wtb Spock :P
TeraBajt
10-07-2009, 11:27
Sylar je ono, najkulniji lik. Uz Petera, on mi je ipak fav zbog nevidljivosti.
Sylar je najveci car u seriji pogotovo u trecoj sezoni dok je Peter jadan naspram Sylar-a,pogotvo kad izgubi sve moci...
Dreamer Deceiver
10-07-2009, 12:45
sylar je najveći papak u villiansima :(
CrIsIs FuN
10-07-2009, 12:47
Meni Hiro rula. Hiro i Ando su mi najdraži likovi.
Meni Hiro rula. Hiro i Ando su mi najdraži likovi.
i meni su bili dok hiro ne izgubi moci,onda postaje naporan
Sylar rules
CrIsIs FuN
10-07-2009, 17:45
http://www.imagesforme.com/out.php/i585725_hironakamura.jpg
fakjea :gitara:
MindReader
10-07-2009, 19:22
daphne :cry:
daphne :cry:
Nije ni Elle loša ^^
Midwintertears
15-07-2009, 12:19
Ya Taaaaaaaaaaaa :)
:D
Horny Devil
15-07-2009, 12:24
Nije ni Elle loša ^^
Istina, istina. :)
Pogledao sam Volume 4 i moram priznati da me dovoljno zaintrigirao da zeljno iscekujem novu sezonu. Pogotovo me zanima storyline s Nathanom i Sylarom. Tko je gledao zna na sto mislim.
Midwintertears
15-07-2009, 12:25
Žena?
Da, pojavljuje se u drugoj sezoni, ko i Daphne.
Horny Devil
15-07-2009, 13:11
Mislim da se Daphne prvi puta pojavljuje u trecoj sezoni, kada dode okrasti Hira.
Midwintertears
15-07-2009, 13:16
Gledala sam prve dvije sezone i ne sjećam se nikakve Daphne. :?
TimeLord
15-07-2009, 13:16
ovo što je sada na Tv-u to je prva sezona jel?
Midwintertears
15-07-2009, 13:17
Aha.
TimeLord
15-07-2009, 13:19
kad će druga ovo sam već gledao bilo je u večernjem terminu...prije par mjeseci...
Horny Devil
15-07-2009, 13:20
Nova reprizira prvu sezonu. Valjda to znaci da ce druga na jesen. Iako s njima nista nije sigurno.
Mislim da se Daphne prvi puta pojavljuje u trecoj sezoni, kada dode okrasti Hira.
Da, my bad, Daphne se pojavljuje u trećoj.
Molio bi da mi netko spojla. Juce je bila epizoda kada ona mala iz lindermanove zgrade nade sylara pomocu svoje moci. Nesto tada pricaju i onda kao kaze da samo jednog covjeka nemoze naci i kao kada ga trazi on to vidi, mala onako trta od tog lika. Tko je taj lik, koliko je opasan i koje su mu moci?
Horny Devil
16-07-2009, 12:46
Mislis na the Nightmare Man-a? E, pa spoilerS->[to je Parkman-ov stari, Maury Parkan. Covjek isto ima telepatske moci samo sto su evoluirale do te razine da moze natjerati ljude da vide sto on zeli. Uglavnom ih tjera da vide svoje strahove. Mislim da se Maury prvi puta pojavljuje u 2. sezoni]<- spoiler. Uf, valjda sam pravilno napisao spoiler-e.
Midwintertears
16-07-2009, 12:48
Otac onoga policajca, Maury koliko se sjećam i on ima neke telepatske moći. Gledaj, neće ti biti zanimljivo :D
MindReader
16-07-2009, 12:55
Gledala sam prve dvije sezone i ne sjećam se nikakve Daphne. :?
to je zato što si gledala prve dvije sezone. daphne se pojavljuje u 3.
dajte ljudi pogledajte više te sve 4 sezone da nema spojlera više hehe
još malo pa 5. dolazi kruganedo.. :gitara: :gitara:
Kad Nova namjerava nastaviti s ovim? :(
Kakva je ono pomrčina na kraju :(
damnit
Horny Devil
16-07-2009, 14:39
Kad Nova namjerava nastaviti s ovim? :(
Kakva je ono pomrčina na kraju :(
damnit
Malo sam prosvrljao stranicom Nove TV i otkrio da nista nisam otkrio, tj. nema nikakvih informacija. Zdrav razum nalaze da posto repriziraju prvu sezonu, nova sezona krece na jesen. Medutim spomenuti Novu i zdrav razum u istoj recenici...
Sto se pomrcine sunca tice, ni nakon odgledanih svih sezona nemam pojma zasto je ona bitna za supermoci. Utjece na njih, ali kako i zasto - ne znam. Doduse, ne znaju ni junaci serije, a ponekad se pitam znaju li i scenaristi.
Spominje se ta pomrčina malo više u kasnijim sezonama, ali neću spojlat.
Horny Devil
16-07-2009, 15:01
Da, potkraj Volume-a 3 ima gadan utjecaj na sve Heroje. Zasada jos nije u potpunosti pojasnjeno zasto ona tako djeluje, no kao i uvijek moguce je da sam jednostavno zaboravio objasnjenje.
MindReader
16-07-2009, 16:05
pomrčina je nešto što nitko ne želi da se dogodi.
al u neku ruku.. pomrčina je nužna.
ona je ko žene. spojlerne možeš s njom,a ne možeš ni bez njespojler
Windwalker
16-07-2009, 16:06
Ja čuo od puno izvora da je cijela treća sezona (volume3 i volume4) jako slaba, pa se bojim gledat.
Dakle, recite mi, jel stvarno tolko slabija od druge sezone (za fenomenalnu prvu neću ni pitat).
Uzmite u obzir da mi je druga sezona bila dosta dobra.
Horny Devil
16-07-2009, 16:13
Volume 3 starta solidno i s vremenom se totalno izgubi. Volume 4 isto starta dobro pa nakon 6 epizoda padne u kvaliteti i tako do posljednje epizode koja te ostavi u zelji da ipak vidis Volume 5. Naravno, ovo sve je samo moje misljenje.
Vidio sam reklamu da će na novoj od ponedjeljka umjesto heroja biti Baywatch
Horny Devil
16-07-2009, 19:47
Repriziranje prve sezone Heroesa zavrsava. Krece Babewatch :roll: , doduse ne u istom terminu, nego od ponedjeljka do petka u 17:30.
MindReader
16-07-2009, 20:57
Ja čuo od puno izvora da je cijela treća sezona (volume3 i volume4) jako slaba, pa se bojim gledat.
Dakle, recite mi, jel stvarno tolko slabija od druge sezone (za fenomenalnu prvu neću ni pitat).
Uzmite u obzir da mi je druga sezona bila dosta dobra.
da, prva je daleko najjača.. druga je meni osobno najmutavija.. ne znam zaš..
a 3. i 4. pogledaj, jer dolazi 5. koja se čini da će bit uber pa da imaš temelj za nju,kuiš
Windwalker
16-07-2009, 21:39
A kak znaš da će peti biti dobar, ako se serija srozava nizbrdo?
Meni je treca sezona predobra,dok je cetvrta losa ali gledljiva
MindReader
17-07-2009, 00:26
A kak znaš da će peti biti dobar, ako se serija srozava nizbrdo?
ima jedan heroj koji je pobjego sa snimanja, a nije glumac neg ima stvarnu sposobnost vidit budućnost. to sam ja. traži autogram kasnije
Fireblade
17-07-2009, 09:46
ja bi carapu tvoju :(
enivej pogledao sam vol 3 i 4 i jedva cekam 5. koi izlazi na jesen sa epizodama na nbcu znaci torrenti ce radit(live stream je dozvoljen :D)
samo nesto nisam skuzio
peter izgubi moci i vrati ih
a gledaj sad jel to znaci da on moze slucajno popit od nekoga moc npr matta i moci ce samo citat misli a nece moc koritit sylarove jer je prije toga njegovu popio .D
Midwintertears
17-07-2009, 09:49
Koliko ja znam Sylar nema "svoje" moći. :roll:
Kada upije novu moć, izgubi staru...neću dalje spojlat.
Horny Devil
17-07-2009, 09:58
ja bi carapu tvoju :(
enivej pogledao sam vol 3 i 4 i jedva cekam 5. koi izlazi na jesen sa epizodama na nbcu znaci torrenti ce radit(live stream je dozvoljen :D)
samo nesto nisam skuzio
peter izgubi moci i vrati ih
a gledaj sad jel to znaci da on moze slucajno popit od nekoga moc npr matta i moci ce samo citat misli a nece moc koritit sylarove jer je prije toga njegovu popio .D
spoiler ->SPeter moze koristiti samo 1 moc u nekom trenutku, dakle ako uzme Matt-ovu, ima samo nju, ako nakon toga uzme Nathan-ovu, moze letjeti, ali ne moze vise citati misli itd.S<-spoiler
Prestig'o me hacker.
Zapravo Sylar-ova moc je u intuitivnom shvacanju kako stvari funkcioniraju. Ona mu i omogucava da proucavajuci mozgove superljudi skuzi kako moci funkcioniraju i primjeni ih na sebi.
Midwintertears
17-07-2009, 10:02
Hvala na prosvjetljivanju. :)
Horny Devil
17-07-2009, 10:05
Nema na cemu. :) U biti nista sto nije na dohvat Google-a.
Fireblade
17-07-2009, 10:11
horny devil ja bi tvoju carapu :(
Horny Devil
17-07-2009, 10:23
Nisam siguran je li ovo pohvala ili pokuda, ali mogu reci da mi od ovih opakih vrucina smrde noge, time i carape te ih ne bih dijelio nikome jer ne zelim nikog otrovati tim gadnim isparenjima. :yuck:
Midwintertears
17-07-2009, 10:34
Pošalji mu ih molim te.
Worthaur
17-07-2009, 11:13
Krivo znas, sta mislis kak popravlja satove :p
MindReader
17-07-2009, 12:13
Krivo znas, sta mislis kak popravlja satove :p
tako je, sylarova jedina iskonska moć je ta da može primjetit grešku u nekom/nečem..
kad je popravljo satove mogo je čut najmanje kašnjenje ovo ono..
i kad je prvog lika išo ubit (onaj sa telekinezom), "čuo" je da je pokvaren i onda ga je zveknio i neš mu čačko po mozgu i onda preuzeo moć.. još nie točno razjašnjeno kak uzima moći, mislim da je i to jedna stvari njegove sposobnosti..
Horny Devil
17-07-2009, 12:31
Znam da je glupo kad ljudi citiraju sami sebe...
Zapravo Sylar-ova moc je u intuitivnom shvacanju kako stvari funkcioniraju. Ona mu i omogucava da proucavajuci mozgove superljudi skuzi kako moci funkcioniraju i primjeni ih na sebi.
TimeLord
17-07-2009, 13:56
šta bude sa DL-om?,on mi je najžešći.
[quote="Horny Devil":34e3h48f]
Zapravo Sylar-ova moc je u intuitivnom shvacanju kako stvari funkcioniraju. Ona mu i omogucava da proucavajuci mozgove superljudi skuzi kako moci funkcioniraju i primjeni ih na sebi.[/quote:34e3h48f]
Ček,a što je onda s onom ženskom u restoranu koju Japanci upoznaju,ona je nešto slično?
Horny Devil
17-07-2009, 14:17
šta bude sa DL-om?,on mi je najžešći.
Naime, spoiler ->Slose vijesti, DL pogine u 2. sezoni. Upuca ga nepoznata osoba, barem mislimS<- spoiler.
Ček,a što je onda s onom ženskom u restoranu koju Japanci upoznaju,ona je nešto slično?
Ona je imala fotografsko pamcenje i zato je brzo ucila stvari.
Windwalker
17-07-2009, 15:16
[quote="Horny Devil":27ym1776]
Ček,a što je onda s onom ženskom u restoranu koju Japanci upoznaju,ona je nešto slično?[/quote:27ym1776]
Ona je samo super pametna. Može sve zapamtiti što pročita ili čuje.
EDIT
Preduhitrio me Devil.
MindReader
17-07-2009, 15:26
oboje su mrtvi. ovo ne smatram spojlerom jer su oboje umrli u 1. sezoni koja je trenutno na novoj.
znači, i DL i ona plava što se Hiro zaljubi u nju.. ona ima neki tumor, a DL-a je upuco neko,tog se ne sjećam
Horny Devil
17-07-2009, 15:43
Cinilo mi se kao da Speedy ne zna kako je DL zavrsio pa sam informaciju stavio medu spoilere. Medutim, uskoro krece 4. sezona, a Charlie i DL vec dulje vrijeme ne utjecu na radnju tako da u biti i nije neki prevelik spoiler ono sto im se dogodilo. Charlie je sredio Sylar, ali i da nije svejedno bi umrla zbog tumora, a DL-a su upucali u 2. sezoni i mislim da nije nikad razjasnjeno tko ga je tocno ubio.
TimeLord
17-07-2009, 19:08
ne nego sam samo vidio da ga je na kraju 1 sez. upucalo pa sam vas htio pitati oće li preživjeti...
Windwalker
17-07-2009, 19:10
ne nego sam samo vidio da ga je na kraju 1 sez. upucalo pa sam vas htio pitati oće li preživjeti...
Tu ranu preživi, ali ga kasnije neka budala upuca, kukavički, s leđa, dok ide spašavati Nikki.
TimeLord
17-07-2009, 19:13
i zadnje pitanje da vam više ne dosađujem šta bude sa p.p.?
Horny Devil
17-07-2009, 19:14
Eh, sorry onda sto sam spoilao. :(
TimeLord
17-07-2009, 19:15
nem veze. :D
Horny Devil
17-07-2009, 19:29
Odlicno. :)
i zadnje pitanje da vam više ne dosađujem šta bude sa p.p.?
Mislis na Peter-a? Ako si pogledao posljednju epizodu 1. sezone znas da ga je Nathan odnio u vis gdje je Peter eksplodirao. Medutim, spoiler ->SPetera spasi regeneracija, a Nathan-a eksplozija malo sprzi, ali isto ostane ziv. Kasnije Peter-a dohvati Haicanin(ne sjecam se je li u istoj epizodi) pa neko vrijeme provede ne sjecajuci se tko je, ni da ima moci. Uglavnom, Peter prezivi.S<-spoilerSI ne dosadujes nam, slobodno pitaj sto te zanima. Barem sada mogu reci da mi se silno googlanje Heroja isplatilo. :D
<3 Skinio sve sezone :). Steta. Sylar nije crko u prvoj
<3 Skinio sve sezone :). Steta. Sylar nije crko u prvoj
Nisi "skinio". Ako želiš ban samo skidaj. Bolje reci "nabavio sam sve sezone...".
Fireblade
18-07-2009, 09:01
sylar uopce nece crknit -.-'
anyway *spoiler-->NATHAN CRKNE!!1<--spoiler
eto sad svi znate :D
Horny Devil
18-07-2009, 09:49
Crkne, ali i ne crkne. :? Jedan od razloga zasto me zanima nova sezona.
Windwalker
18-07-2009, 10:36
On 'crkne' na kraju svake sezone, kolko sam skužio.
THUNDER_DINIX
18-07-2009, 22:14
de odlucite se ko je crko. Nathan je odapeo na kraju pete sezone
Horny Devil
18-07-2009, 22:31
Pretpostavljam da mislis na kraju Volume-a 4 koji je zapravo sastavni dio trece sezone? Eh, bas su zeznuli ovo s numeriranjem. :? Pravi Nathan je mrtav. No nesto sto izgleda i ponasa se kao on i dalje zivi. Kao sto rekoh ranije, zanima me kako ce se to rasplesti.
Dreamer Deceiver
19-07-2009, 03:02
de odlucite se ko je crko. Nathan je odapeo na kraju pete sezone
koja pak peta sezona te sad spopala :S
kao što je napaljeni vražićak reka, pravi nathan sada broji oblake u raju dok je sylar "postao" "NOVI" nathan iz razloga što mu je matt ubacio "sjećanja" od starog nathana koji je odapeo
kao što je napaljeni vražićak reka, pravi nathan sada broji oblake u raju dok je sylar "postao" "NOVI" nathan iz razloga što mu je matt ubacio "sjećanja" od starog nathana koji je odapeo
Ova recenica jasno govori koliko je serija glupa.Imao am velika ocekivanja kad je pocela,sad vidim da nije nista drugo nego Desperate Housewives za decke...
Dreamer Deceiver
19-07-2009, 08:25
nažalost da, s trećom su sve tako zeznuli da ni sam bog im više ne može pomoći, Ko fakin sapunica je postala serija
Horny Devil
19-07-2009, 09:38
Treca sezona, pogotovo Volume 3, bas i nije ispala najbolje. Vidjet cemo sto ce napraviti s 4. sezonom.
Imao sam veća očekivanja od serije a vidim da je po vama postala sapunica i još jedna serija koju će razvlaćit u nedogled samo da više zarade... I'll pass.
Horny Devil
19-07-2009, 10:03
Ako ti ikad dode da pogledas Heroje, pogledaj prvu sezonu. Vecina fanova se slaze da kasnije sezone nisu dostigle njenu kvalitetu. Ima i ona uspona i padova, nelogicnosti i losih akcijskih scena, ali likovi su puno bolje okarakterizirani i svaki od njih ima smislenu motivaciju. U 1. sezoni Heroji su zapravo dramska serija sa supermocima.
Ako ti ikad dode da pogledas Heroje, pogledaj prvu sezonu. Vecina fanova se slaze da kasnije sezone nisu dostigle njenu kvalitetu. Ima i ona uspona i padova, nelogicnosti i losih akcijskih scena, ali likovi su puno bolje okarakterizirani i svaki od njih ima smislenu motivaciju. U 1. sezoni Heroji su zapravo dramska serija sa supermocima.
Da, pogledao sam prvu :wink: . Mislio sam i drugu, ali vidim po komentarima da se pretvara sve u sapunicu a i u trakavicu tako da odustajem.
Dreamer Deceiver
19-07-2009, 11:27
ma druga je još ok. Vrlo ok. Bog i batina naspram trećoj :D
Ja sam još u prvoj sezoni propustio kako je Sylar dobio onu moć zaleđivanja pa , ako mi možete reć.
Horny Devil
20-07-2009, 21:25
Zapravo nikad nije objasnjeno. Postoji spekulacija da je tu moc ukrao ocu Molly Walker, jer su ga nasli zaledenog, ali mislim da nije potvrdeno. Mozda je pojasnjeno u stripovima.
EDIT
Veli Wikipedia da ga je ukrao James-u Walker-u, Molly-nu ocu.
Worthaur
23-09-2009, 11:45
Nova sezona je doooooosadna
kad jep ocela? skroz zaboravio? kolko epizoda do sada?
Fireblade
23-09-2009, 13:04
2
pogledo sam prvu jutros u 1 i osa lec,sad cu popodne 2 epizodu
Ja nikako da se nakanim da pogledam...spremne su i sve to al' ne da mi se pa ne da :(
THUNDER_DINIX
23-09-2009, 16:32
2
pogledo sam prvu jutros u 1 i osa lec,sad cu popodne 2 epizodu
cek jel nisu dvije u jednoj? ja imam neku od sat i po vremena
Worthaur
23-09-2009, 17:57
Da, to je to
THUNDER_DINIX
24-09-2009, 14:51
onda super. nisam jos ni stigao pogledati
Dreamer Deceiver
24-09-2009, 14:56
Nova sezona je doooooosadna
meni je baš dobro legao taj spori tempo epizode. Barem nije ko treća sezona gdje niti ne upoznaš likove a već crknu
THUNDER_DINIX
24-09-2009, 22:02
haha, istina. bas me zanima...
THUNDER_DINIX
26-09-2009, 21:54
pogledao sam. jako dobro :pray:
Constantine
26-09-2009, 22:00
sto je krenula nova sezona :O
THUNDER_DINIX
27-09-2009, 12:17
krenula je da :pray:
Pogledao sam malo od zadnje sezone i evidentno je da pati od Dexter sindroma.....postepeno samo gubi na kvaliteti.
THUNDER_DINIX
23-01-2010, 17:36
pratim cijelo vrijeme, malo je pala na kvaliteti, ali jos uvijek dobra
A pada kvaliteta iz epizode u epizodu i to drasticno, pogleda sam prve 3 sezone, iako jedva i odustao, jedino prva sezona valja, ove ostale katastrofa
Serija je postala katastrofalno loša. U zadnjih par epizoda sam cak preskaka radnju zbog dosade.
A pada kvaliteta iz epizode u epizodu i to drasticno, pogleda sam prve 3 sezone, iako jedva i odustao, jedino prva sezona valja, ove ostale katastrofa
Druga sezona je još gledljiva, treća je smeće.
Da_killah
31-01-2010, 03:31
iskreno, to se vidi i u prvoj sezoni, jedinoj koju sam gledao, da će serija pjevati jedno ljeto
THUNDER_DINIX
01-02-2010, 16:41
Serija je postala katastrofalno loša. U zadnjih par epizoda sam cak preskaka radnju zbog dosade.
slažem se s ovim, nisam preskakao, ali došlo mi je
Ovi scenaristi izgleda ne znaju ništa drugo osim uber buffat jednog lika i onda ga na neki wtf nacin debuffat. I to kroz sve sezone.
Šteta, imali su dobru podlogu. Najveca zamjerka bi mi bila to + što ne znaju ubijat likove kada treba i čisto forsanje u koje se sad pretvorilo.
Devil Dog
01-02-2010, 18:46
Ovi scenaristi izgleda ne znaju ništa drugo osim uber buffat jednog lika i onda ga na neki wtf nacin debuffat. I to kroz sve sezone.
Šteta, imali su dobru podlogu. Najveca zamjerka bi mi bila to + što ne znaju ubijat likove kada treba i čisto forsanje u koje se sad pretvorilo.
:pray: prva sezona je bila ok, al ovo sad bulšit!
Nije niti jedan lik umra, a svaki je umira po 5 puta sto vise reci
THUNDER_DINIX
02-02-2010, 15:08
da, potpuno se slazem s vama. veliki sam obožavatelj serije, al ovo je oslo k vragu
Dreamer Deceiver
04-02-2010, 22:30
ma daaaaj, šta to rade od sajlara...
jedino je t-bag ok
ma daaaaj, šta to rade od sajlara...
jedino je t-bag ok
Sta se desilo?
Dreamer Deceiver
04-02-2010, 22:47
sad neznam kamo si ti stao sa sezonom, al uglavnom matt parkman ima moć da ljude uvjeri u nešto. Tako je sjebao sylara ( koji je postao mekušac i želi biti good guy ) da je skužio ono čega se sajlarček najviše boji, te ga je zarobio unutar njegova uma, u praznom gradu tako da je sajlarček bio pale sam na svijetu.
Ja sam stao na prvoj sezoni ustvari poceo sam polovinu druge i onda mi se zgadilo.
Hvala na pojasnjenju,a ionako vidim dosta na netu da su se ljudi razocarali u seriju.
Steta,bas sam drzao da ce biti nesto od nje.
Worthaur
04-02-2010, 23:19
sad neznam kamo si ti stao sa sezonom, al uglavnom matt parkman ima moć da ljude uvjeri u nešto. Tako je sjebao sylara ( koji je postao mekušac i želi biti good guy ) da je skužio ono čega se sajlarček najviše boji, te ga je zarobio unutar njegova uma, u praznom gradu tako da je sajlarček bio pale sam na svijetu.
Al ofc, dolazi Peter i sjebe sve jer ce puno ljudi umrijeti!!! Svake sezone isti k, napokon nadju nacin da se rijese sylara, ali ne...
Dreamer Deceiver
04-02-2010, 23:30
Al ofc, dolazi Peter i sjebe sve jer ce puno ljudi umrijeti!!! Svake sezone isti k, napokon nadju nacin da se rijese sylara, ali ne...
ovo je čak bio i najbolji i najefektivniji način... zgadili su mi se :/
4sezona mi nije bas nesto prva mi je bila najzanimnjivija , druga ok , treca prekomplicirana a cetvrta mi je nekako dosadna. btw sto je bilo sa onom zenskom koju je peter upozno na pocetku 2. sezone i onda je odveo u buducnost...
Worthaur
09-02-2010, 21:20
I zavrsila sezona, ceka se volume six... I po uvodu mislim da ce bit zadnji yay
Potpuno me razocarao kraj. Ne mislim gedat dalje.
Dreamer Deceiver
10-02-2010, 18:16
ma šta već je zavšrila ? :S
DragonForce
10-02-2010, 19:59
serija je LEGENDARNA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.