Pogledaj cijelu verziju : The Matrix Trilogy
Matrix je, nakon jedinice, katastrofa epskih razmjera.
I fixed a typo for ya :P
Dobar je serijal, sviđa mi se, jedino me uvijek rastuži kada Neo umre. Mogao bi ga ponovno pogledati, možda ovaj put preživi :cry:
Jedino mi je uber glupa ta šora u parku Neo vs mali milijun Smithova, pošto je odvratno snimljena, ali baš oni užasno loši kompjuterski efekti :yuck: Sve ostalo je super.
Gledo sam samo prvi dio, Reloaded i Animatrix, s tim da se iz Reloadeda ne sjećam ama baš ničega.
Inače, prvi dio i Animatrix su mi odlični ^^
da...trebali su ostati na jednom nastavku...forsiranje uporabe Sil..ovaj, štogod Neo koristi je bezveze... BTW scena secksa između Nea i Trinity je proglašena najgorom u toj kategoriji ikad ^^
i je najgora,nimalo atraktivno...
neox99buleseye
04-10-2008, 06:59
[quote=W3DR4N]Matrix je, nakon jedinice, katastrofa epskih razmjera.
da...trebali su ostati na jednom nastavku...forsiranje uporabe Sil..ovaj, štogod Neo koristi je bezveze... BTW scena secksa između Nea i Trinity je proglašena najgorom u toj kategoriji ikad ^^[/quote:3hg351ce]
Gledajte, nisam ja kriv sta su braca Warner zamislila kao trilogiju ( nakon zarade na 1. dijelu), a ono s efektima, pa matrix reloaded je radjen u 2003 godini!! I inace je izasla super igra na temelju trilogije( Path of neo) na temenju 2 i 3 nastavka(Enter the matrix) i na temelju zavrsetka trilogije( matrix online).
Herr Schnitzel
04-10-2008, 07:35
Prvi dio vrlo dobar, ostali i ne bas.
A Smith je legenda malo vecih proporcija :)
###DK###
04-10-2008, 09:17
Meni je serijal legendaran.
Ona zadnja borba u trojci je fenomenalna.
I zasigurno, ovo je najkompliciraniji serijal za skužiti.
Kraj u trojci još uvijek ne shvaćam.
BTW scena secksa između Nea i Trinity je proglašena najgorom u toj kategoriji ikad ^^
Ja se uopće ne sjećam scene sexa :o
BTW scena secksa između Nea i Trinity je proglašena najgorom u toj kategoriji ikad ^^
i bolje
wdj3SzQrCII
bezimeni
04-10-2008, 09:58
Što je konkretno loše u toj sceni sexa ? Po meni je snimljena odlično . Dobro se uklapa u film i nisam nigdje pročitao da se o tom filmu ili toj sceni piše negativno .Uostalom film je na imdb-u dobio 7/10 i to nakon 118,000 glasova što je sobzirom na broj glasača odličan rezultat.Uostalom u odnosu na prvi dio dobio je ocjenu manju tek za 1.6 tako da se sigurno ne može pričati o nekoj ogromnoj razlici u kvaliteti ta dva filma.O trećem dijelu bi se dalo diskutirati ( neki dijelovi su prerazvučeni).....ali ni jedan SF serijal nije lišen slabijih dijelova! Alien ,SW ,Terminator....svi oni imaju oscilacija u kvaliteti unutar serijala tako da jedan Matrix nije iznimka.
Odličan serijal kojeg treba pogledati bez dužeg prekida između filmova.
neox99buleseye
04-10-2008, 11:13
[quote="Hellboy v2.0":1xm2w8qr]BTW scena secksa između Nea i Trinity je proglašena najgorom u toj kategoriji ikad ^^
i bolje
wdj3SzQrCII[/quote:1xm2w8qr]
Tehnicki nije bio sex.... samo su lezali. :thumbs1: A inace je trilogija bog svega !!!! najbolji mi je dio kada neo( corav) dolazi u grad robota i razgovara a onom velkom facom ( doslovce)
pa se dogovaraju.... nis nisam konto do dijela kada je smith kloniro sebe na nea- onda sam skonto na sta je neo mislio da nemoze izgubiti.
Deadwalker
04-10-2008, 23:27
serijal mi je predobar, al jos uvjek nisam do kraja skužil radnju...Prvi dio mi je jos najbolji...
THUNDER_DINIX
05-10-2008, 13:30
sta nisi skuzio?
Šta nije Matrix ripoff Dark Citya + vlastita kvazifilozofija.
Bob Dylan
05-10-2008, 16:51
prvi mi je genijalan..ostala 2 :thumbs1:
Ima kojih dodirnih točaka, ali... ne previše... Isto tako ima dodirnih točaka sa Gibsonom, Budizmom, Krščanstvom, hrpom anime filmova... moglo bi se nabrajati nadaleko i naširoko...
Ali Matrix, dakle jedinica, kao film je jako dobar uradak, kompletan, ima likove i... i sve, ne? Ali dvojka i trojka su krš...
Ne znam, da sastavljam top deset sf-ova, matrix ne bi bio među njima.
Nit ima stila kao Blade Runner, nit ideje kao Fahrenheit, niti znanstvene dubine kao Odiseja.
Dobro, ajd, nije najbolji... Al da je dobar, to je... ono, solidna osmica, ako ne čak i devetka...
ALI! Kad si već spomenuo top 10 SFova, ajmo reć da je od top 10, barem 8 na neki način ušlo u Matrix :P
sa kecom su odlicno krenuli, kasnije su nas samo tovili specijalnim efektima..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.