Pogledaj cijelu verziju : Mekanost(lore)
Svinjoguz
31-08-2007, 20:05
Neznam jel se i to vama čini, al kod npceva bilo horda ili alijansa nekak mi se čine previše prijateljski.Thrall mi ponekad dijeluje ko p*ickica.Mislim da bi Blizzard trebo kod npceva napravit da se alija i horda vise "mrze".
Arbiter of Change
31-08-2007, 21:43
Neslužbeno primirje/savez između Jaine i Thralla ipak postoji.
Svinjoguz
31-08-2007, 22:00
Da to glupo jer onda sukob nema onu mrznju između horde i saveza kakav je bio primjerice u Warcraftu 2.
JedimiNjoke
31-08-2007, 23:32
Stvar je u tome (ako ste igrali W3 i TFT), Blizzard je uveo puno (previše po mom ukusu) komedije u warcraft svijet - uniti valjaju fore itd, itd. Tako se nastavilo i u WoWu. Dok su u Starcraftu napravili pravi omjer komedije i realnosti (puno je ozbiljniji starcraft od warcrafta i baš pravi omjer su pogodili).
Pa ipak su Thrall i Jaina zajedno s Elfovima branili World Tree, nije trenutno otvoreni rat između fakcija. No sukobi postoje, treba se pročitat lore između TFT-a i WoW-a (ipak su 3 godine prošle).
Dark Saruman
01-09-2007, 09:56
Istina, u WoWu ima JAKO puno humora. Mozda se cak i neki ne vidi, npr. ako niste vidili, u jednoj kući u shattrah cityu ima jedna Blood elfica koja se zove "Haris Pilton" mislim ono WTF??? :D
Pa ipak su Thrall i Jaina zajedno s Elfovima branili World Tree, nije trenutno otvoreni rat između fakcija. No sukobi postoje, treba se pročitat lore između TFT-a i WoW-a (ipak su 3 godine prošle).
Da, Jainin otac je napao Thralla i njegov narod u TFT-u ( Bonus Campaign ), pa je to vjerojatno opet stvorilo sukob.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.