Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
Nadodao bih još Star Wars - Empire at War, Sword of the Stars i Freelancer.
Cookie monsta
08-06-2009, 13:27
Imam pitanje igro sam jednu igru prije otprilike 2-5 godina mislim da se zove maped, nisam siguran, ovak je izgledala : ide se s nekim autima, skupljaju se oružja i pucaju na druge protivnike, pa ak mi možete pomoć. Za pc je igrica.
Mashed se zove:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mashed
Cookie monsta
08-06-2009, 13:43
Hvala
trazim neku igru za pc koja je najslicnija Final Fantasy XII - ki...
Grandia, Breath of Fire, Final Fantasy VIII, The Last Remanent
anton156
10-06-2009, 16:33
Trazim neku strategiju tipa DOW ili Lord of the rings the battle for middle earth.
Unaprijed hvala.
Razlika u pristupu igre u DoW i LOTR:BFME, je malo veća, malo pobliže to pojasni. :)
anton156
10-06-2009, 18:10
Znam da je malo veća ali sam mislio ili dow-nov stil ili lotr-ov stil pa kako ko kaze t.j. želim igru u kojoj ima nekih biđa poput orka,viljenjaka,a moze biti i neka u novom dobu ali da se odvija na tlu,a ne u svemiru.
Warhammer : Mark of Chaos [to ti je Warhammer kao DOW, samo u drukčijem okruženju].
anton156
10-06-2009, 18:23
I po mogućnosti sa gradnjom baze.
Death By Sexy
10-06-2009, 18:28
Ovak pošto nadolazi ljeto, mogu se počet pripremat... E mene zanima neki RPG s 2D grafikom, iznometrijski dakle(ne mora biti nešto razvikan).. TNXAČ
Onda probaj Warlords Battlecry, imaš svu silu rasa, base building itd...
Arbiter of Change
10-06-2009, 18:32
@anton156: Imaš više njih, od Armies of Exigo do LotR: War of the Ring... i sve između. :)
@Death By Sexy: Rekao bi Septerra Core; Legacy of the Creator, ali pretpostavljam da si to već odigrao. Osim toga, stariji i superiorniji naslovi; Arcanum, Planescape: Torment, Baldur's Gate, Icewind Dale, Temple of Elemental Evil, Siege of Avalon... klasika, jel'te.
Death By Sexy
10-06-2009, 18:40
:o
Moram priznati da za Septerra Core nisam čuo... Al prema skrinzima kul izgleda - isprobat ću svakako.
Sve ostalo sam igrao, osim Siege of Avalon kojeg ću probati.
Tnx Arby
Može još preporuka :wink:
Arbiter of Change
10-06-2009, 18:53
Nemoj reći? Zakleo bi se da sam pročitao tvoj post o igri negdje... nema veze. :)
Pored toga mi još na pamet padaju starije stvari, ali nisu izometrijske pa ih nisam spominjao (ako te zanima; Eye of the Beholder serijal, Anvil of Dawn, Lands of Lore serijal i slični).
Death By Sexy
10-06-2009, 18:57
Ne znam zašto, ali ne podnosim rpgove iz prvog lica, naročito ne ove nove s nešto jačom 3D grafikom...
Ustvari može i preporuke 3D rpgova :) , al ne iz prvog lica
Ne pada mi ništa na pamet osim ovih koje je Arby nabrojio pa ću reći još par indie naslova:
Eschaloon Book 1 (uskoro 2 izlazi), Aveyond 1 & 2 (uskoro 3 nastavak izlazi), Arhiman's Prophecy, Eternal Eden, Avernum (1,2,3,4,5), Fast Crawl. Neću tvrditi jel su dobri ili ne jer nisam još imao prilike igrat... tek sam sada Aveyond 1 instalirao :)
anton156
10-06-2009, 20:26
Hvala na preporukama.
Tražim igru,odvija se u meksiku ili tako negdje,ti si neki agent,možeš se bacati u stranu kao max payne,i prva misija je negdje na nekoj pisti(ja mislim),treba mi za brata pa da ga se riješim za ovo ljeto :D.
Probaj i Lionheart: Legacy of Crusader zadnji Black Isleov RPG u Fallout 2 engineu, odličan je sa lagano steampunky atmosferom+ radnja se odvija u srednjem vijeku na zemlji ali sa fantasy elementima, jedina zamjerka mu je bila sto nije na poteze...
Ne znam zašto, ali ne podnosim rpgove iz prvog lica, naročito ne ove nove s nešto jačom 3D grafikom...
Ustvari može i preporuke 3D rpgova :) , al ne iz prvog lica
potpis
ako neko moze preporucit neku zbilja dobru igru za psp......tema nije bitna moze pucacina ili rpg ili arkadna ugl neka zbilja dobra i da je igriva znaci da se ne prede za 1 sat
Medal of Honor : Heroes 2 i probaj još Medieval
Jade Empire
Malo drugačiji combat sistem, no isti engine i tipično biowareovo razvlačenje u nedogled.
DarkMagician
12-06-2009, 19:52
Zna li ko gdje mogu naci kakvu vampirsku igru,za PC.
Hvala unaprijed!!!! :pray:
Vampire the Masquerade : Blodlines i Vampire the Masquerade : Redemption, to su 2 RPG-a. Razlika pristupu gameplaya kod jednog i kod drugog je zamjetna, mada je to isti serijal, ako nisi to igrao obavezno probaj svidjet će ti se. Redemption je stariji od Bloodlinesa, i u Bloodlinesu si možeš napraviti charactera, za razliku od Redemptiona, u kojem nemožeš no imaš "ekipu" sa sobom, koju u Bloodlinesu nemaš, ali je Bloodlines više akcijski orjentiran u odnosu na Masquerade, tj. više ćeš u Masqueradeu se oslanjati na miš nego u Bloodlinesu.
DarkMagician
12-06-2009, 19:59
Hvala,sigurno ce mi se svidjet.
Arbiter of Change
12-06-2009, 20:04
I Bloodrayne 1 i 2, Legacy of Kain: Blood Omen 1 i 2, Vampyre Story (PnC avantura)... vjerojatno još neke tipa BloodNet, ali to su starije stvari.
Bloodrayne svakako odigraj, tamo igras s hawt vampiricom ^^
Jel ima još koja dobra igra poput Plants vs. Zombies?
Također bi trebao preprouku nekih jebačkih platformera, ono, full zabavno, zarazno, simpatično i šareno, bez puno mozganja.
:friends:
Ne zgleda loše, budem probao. Hvala.
Jel ima još koja dobra igra poput Plants vs. Zombies?
Također bi trebao preprouku nekih jebačkih platformera, ono, full zabavno, zarazno, simpatično i šareno, bez puno mozganja.
:friends:
Probaj i Gish. Kasnije napišem ako se još nečega dosjetim.
Može, samo ispucajte dobre prijedloge. Takve igre tako i onako dobro dođu za opustiti dušu i mozak :D
Kaj se tiče zombija i filadendrona, jedina slična isključivo td igra za koju ja znam je Defence grid: the awakening. Još jedna zarazna igra za mobitel (ja imam SE, ali siguran sam da postoji verzija za bilo koji drugi) je Tower defence, tak da si i to skini na mob. Ali djedica svih td-a je ipak war3 + tft
Meni je odlican i u tom stilu ajmo reci platformer-shooter, Crimsonland se zove.
Ovaj Defense Grid izgleda odlično, budem ga također probao. Jedino nema Crimsonland na gamespotu, ali budem ga ovako srčao...
Hvala dečki :friends:
Znate mozda neku dobru gusarsku igru poput sid meier's pirates?
Pirates of the Caribbean, Sea Dogs, Age of Pirates
megalodon
14-06-2009, 21:33
Nesto u post-apokalipticnom/ modernom settingu, strategija po mogucnosti, ako nema, pucacina/RPG. Bilo sto.
I slobodno ne predlazite stvari kao Fallout, World in Conflict i slicne poznatije igre, sve sam odigrao :(
megalodon
14-06-2009, 21:43
Ista novije? :(
Hvala svakako.
Pirates of the Caribbean, Sea Dogs, Age of Pirates
Hvala.
Arbiter of Change
15-06-2009, 00:45
Nesto u post-apokalipticnom/ modernom settingu, strategija po mogucnosti, ako nema, pucacina/RPG. Bilo sto.
I slobodno ne predlazite stvari kao Fallout, World in Conflict i slicne poznatije igre, sve sam odigrao :(
StalkeraSoba, UFOStrilogija, Dark EarthS(donekle), Soldiers of AnarchySi vjerojatno još neke. I naravno, Fallout TacticsSako nisi.
Strpi se, uskoro (uvjetno rečeno) izlazi dobar broj post apokaliptičnih igara svih žanrova; od Rage-a i Borderlandsa pa do Fallena Earth-a.
megalodon
15-06-2009, 11:29
Stalker ne, igrao, UFO nisam, ni ovo ostalo. Hvala:D
Ak ces igrat UFO, preporucam ti X-Com: UFO Defense
Igra je poprilicno stara, no nema bolje od tog. A ukoliko ti ne pase grafika, najbolja zamjena od novijih 'remakeova' je po meni UFO: Extraterrestrials (a trilogija UFO: AfternestoSmi nije nesto narocito dobra)
Neznam kakvu tocno postapokalipticnu igru trazis, no UFO su ti turn based strategije s elementima RPGa
UFO. Nije li to igra koja je u svom Program Files folderu imala slike golih teta? :D
Blacky_123
16-06-2009, 13:39
Trazim neku parkour igru?
Mirrors Edge....etc
Assassin's Creed? Getting Up? Prototype?
Blacky_123
16-06-2009, 13:48
Assassin's Creed? Getting Up? Prototype?
Assassin's Creed-Igrao
Getting Up- Hvala, ovo cu isprobat
Prototype- Igram... :D
The Jackal
16-06-2009, 17:46
Tražim Tower Defence igru. A da nije Plants vs. Zombies.
Zbog te igre i tražim još Tower Defence-a. :)
Defense Grid: The Awakening?
Malo je drukčija tower defense igra, ali odlična nonetheless.
tražim superhero online igru u kojoj imas charactera i levelas s njim.....
po mogucnosti da je bespaltna
hvala unaprijed
City of Villains ili City of Heroes
City of Villains ili City of Heroes
igro...supp mi je
serijski samoubojica
17-06-2009, 00:23
Evo jel mi može ko preporučit kakvu igru za PSP u stilu Secret Anget Clank? :D
Daxter, as in Jack & Daxter, no igraš samo sa Daxterom, i igra se zove samo "Daxter".
Medolina
17-06-2009, 11:31
Hello!
Sjećam se da sam postavila pitanje u vezi jedne igrice, ali sada ga nigdje ne mogu naći, a nemam vremena tražiti,pa molim onoga tko zna koja bi to mogla biti igrica neka mi kaže!!!
Budući da volim avanture, pročitala sam u nekom od zadnjih brojeva PcPlay-a, kako će izaći jedna nova igrica, avantura, s nekakvim zelenim vilenjakom, koji hoda okolo po šumi i ne znam kaj već radi..... toliko se sjećam, a imam toliko Pc Play-a i nekako ne mogu naći u tih par zadnjih brojeva taj topic... kao da sam to sanjala! Molim dečke da mi pomognu ako znaju o kojoj bi se igrici moglo raditi!
Lp,
Mare
marijanovic
17-06-2009, 12:11
Tražim noviju strategiju koja bi mi radila glatko na Laptopu na 22" 1680x1050 rezoluciji.
Dakle RTS, da podržava Wide 1680x1050 i da radi glatko na laptopu (pa amkar i na najnižim detaljima).
Konfiguracija je navedena u potpisu.
Npr Company of Heroes mi na Can you run it?Sprolazi i minimum i recomanded.
Zapravo recomanded ne jer mi je proc rated @ 2,75GHz a treba 3. Sve ostalo da.
ScorpiuS
17-06-2009, 14:09
Age of Empire 3, to zna zabavit nekoliko dana
Hello!
Sjećam se da sam postavila pitanje u vezi jedne igrice, ali sada ga nigdje ne mogu naći, a nemam vremena tražiti,pa molim onoga tko zna koja bi to mogla biti igra neka mi kaže!!!
Budući da volim avanture, pročitala sam u nekom od zadnjih brojeva PcPlay-a, kako će izaći jedna nova igra, avantura, s nekakvim zelenim vilenjakom, koji hoda okolo po šumi i ne znam kaj već radi..... toliko se sjećam, a imam toliko Pc Play-a i nekako ne mogu naći u tih par zadnjih brojeva taj topic... kao da sam to sanjala! Molim dečke da mi pomognu ako znaju o kojoj bi se igri moglo raditi!
Lp,
Mare
Hmmmm......to bi mozda mogao biti Link....da nije Legend of Zelda....jel lik izgleda ovako?
http://nocommand.osiristeam.net/images/twilight_princess/link.png
marijanovic
17-06-2009, 15:53
Age of Empire 3, to zna zabavit nekoliko dana
To je staro; imo i igrao.
Trebam nešto novije i da može 1680x1050 rezolucija u igri. I naravno, da mi radi.
Men of War?
Demigod?
Nisam igrao, ali ne vjerujem da su prezahtjevne.
Kratko pitanje.
DajteSmi najbolji RPGS(moze i tzv. Strategy RPG) za PSP
Crisis Core: Final Fantasy VII?
Crisis Core: Final Fantasy VII?
A znao sam da ce neko uletit s tim ... Vjerujem da CC:FF7 nijeSnajbolji RPG na PSPu
Aj idem pogledat Tales of Eternia
Medolina
17-06-2009, 19:19
Tales of Eternia.
Ne, nije to ta igrica.... ovo je baš avantura, a ne znam jel je s vilenjakom ili patuljkom... Brijem da je prije patuljak, znate, onakav irski- mali zeleni... Znam da vas mučim, ali stvarno me zanima kako se zove.... Igrica je iz ove godine...
Ma Tales of Eternia je namjenjeno meni, na moje pitanje. Pogledaj proslu stranicu. Mislim da je neko reko da je mozda Link iz neke Legend of Zelda
Plexihack
20-06-2009, 10:52
Znači,tražim neki stariji FPS/TPS (i sneaker može,ali ne thief serijal),po mogućnosti u urbanom okružju,i bez raznih nakaza,znaci vecinom vojni.
Stariji jer bi želio vrtit na linuxima bez problema ^^
E,da,nemojte reći Mafia ili Hitman ^^
Freedom Fighters, Splinter Cell 1-3, BloodRayne i nastavak(makar tu ima svega, nacista, čudovišta, vampira...), No One Lives Forever, Deus Ex, System Shock 2.
Etoga, mahom poprilično stari naslovi, trebali bi raditi.
Soldier of Fortune 1 i 2.
Brothers in Arms 1 i 2, možda Soldner: Secret wars.
Medolina
21-06-2009, 19:44
Budući da ja obožavam avanture, voljela bih kada biste mi dali neke prijedloge!!!! :D
Unaprijed hvaja! :oops:
Post Mortem, Still Life, Syberia i nastavak, noviji Sherlock Holmes naslovi, Dracula: Origin(ili je Origins, ne sjećam se), Sam & Max serijal... U zadnje vrijeme ima jako malo avantura, tako da su ovo mahom starije igre, ali odlične nonetheless.
Medolina
21-06-2009, 19:51
Post Mortem, Still Life, Syberia i nastavak, noviji Sherlock Holmes naslovi, Dracula: Origin(ili je Origins, ne sjećam se), Sam & Max serijal... U zadnje vrijeme ima jako malo avantura, tako da su ovo mahom starije igre, ali odlične nonetheless.
Still Life sam igrala, odlična igrica, draculu imam, ali mi šteka, vjerojatno jer je puna bugova....
Sam&Max sam igrala. Zadnja avantura koju sam odigrala je A vampyre story i bila mi je supač, jer volim igre s vampirima... još ako je avantura!! :pray:
A Wallace i Gromit mi isto imaju bug.....
I Strong Bad epizode glase za solidne avanture, pa baci pogled i na to. Meni se osobno nisu svidjele, ali ne zato što su loše, nego zbog strašno antipatičnih likova. Grim Fandango je poprilično star naslov, ali je remek-dijelo, pa i to probaj. Also, White Chamber je besplatna horror avantura, meni se poprilično dopala, makar je u osnovi poprilično jednostavna i lagana.
Medolina
21-06-2009, 20:00
I Strong Bad epizode glase za solidne avanture, pa baci pogled i na to. Meni se osobno nisu svidjele, ali ne zato što su loše, nego zbog strašno antipatičnih likova. Grim Fandango je poprilično star naslov, ali je remek-dijelo, pa i to probaj. Also, White Chamber je besplatna horror avantura, meni se poprilično dopala, makar je u osnovi poprilično jednostavna i lagana.
White Chamber je ono u svemiru, jel da?? s onom ženskom kaj ima jež frizuru? igra mi je glupa....
Jeste, to je ta. Obzirom na to da je besplatna, poprilično je kvalitetno ispala. Naravno, katastrofalna je u usporedbi s bilo kojom ozbiljnijom avanturom, ali bila mi je donekle zabavna.
Moguće da je do toga što tad nisam imao igrati ništa drugo.
Arbiter of Change
21-06-2009, 20:03
Ili starije tipa Broken Sword serijal, Discworld serijal (obavezno Discworld Noir), Monkey Island serijal, Dracula: Resurrection i Dracula 2: The Last Sanctuary, Myst serijal (/manijakalni smijeh ON) i Gabriel Knight serijal (voodoo, vukodlaci, vampiri... yeah). Od novijih... Fahrenheit, Culpa Innata, Dreamfall: The Longest Journey (i prethodnika). Također bi dodao i Sherlock Holmes kojih ima u obje kategorije i poslovično su dobre igre.
Medolina
21-06-2009, 20:04
Ili starije tipa Broken Sword serijal, Discworld Serijal (obavezno Discworld Noir), Monkey Island serijal, Dracula: Resurrection i Dracula 2: The Last Sanctuary, Myst serijal (/manijakalni smijeh ON) i Gabriel Knight serijal (voodoo, vukodlaci, vampiri... yeah). Od novijih... Fahrenheit, Culpa Innata, Dreamfall: The Longest Journey (i prethodnika). Također bi dodao i Sherlock Holmes kojih ima u obje kategoriju i poslovično su dobre igre.
Hvaja na ovim igrama sa bloodsucker tematikom.... Hvaja obojici! :pray:
Arbiter of Change
21-06-2009, 20:09
Nema problema.
Isto tako možeš prošvrljati ovom temom, možda tamo ima nešto što bi ti moglo koristiti:
viewtopic.php?f=7&t=25392 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=25392)
Medolina
21-06-2009, 20:10
Nema problema.
Isto tako možeš prošvrljati ovom temom, možda tamo ima nešto što bi ti moglo koristiti:
viewtopic.php?f=7&t=25392 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=25392)
Faja!S:)
Plexihack
22-06-2009, 10:02
Eeee,hvala,Freedom Fighters je točno ono što sam tražio ^_^
tigerija
23-06-2009, 08:21
Može li mi netko preporučit neku igricu ?
Navest ču šta preferiram kod svakog žanra:
Horror(grafika)
RPG(puno sadržaja)
RTS(hm Multiplayer...)
FPS(hm da je za prelazit najbolje sa dobrom pričom)
Zadnje sam igra Prototype, i to me oduševilo, prije toga Dead Space, koi je bio previše mono pa sam ga morao delete na polovici.
Prije Dead Space FEAR2 koi je bio sasvim super. xD
I sad više nemam šta igrat...
Ako je Sp igrica onda bolje da ima dobru priču, a ako je MP bolje da ima dobar sadržaj :D.
Warhammer 40k Dawn of War + ekspanzije, Warhammer 40k Dawn of War II, World in Conflict + ekspanzija, Company of Heroes + ekspanzije <---SRTS
Mass Effect, The Witcher, Fallout 3, Titan Quest + ekspanzija, TES IV:Oblivion <---SRPG
Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay (novi remake), Call of Duty 4 Modern Warfare (SP zakon, MP zakon), Max Payne(grafika je ok), Max Payne 2 The Fall of Max Payne(grafika je ok), Mirrors Edge (iako nema neku pricu jako je zabavna) <---FPS
Vjerujem da si vecinu ovog odigrao, ako nesto nisi odigraj, reci je trebam jos nabrajat.
Za hororce neznam posto ih ne igram.
Za horrorce, pa na kompu je meni osobno najbolji: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Osobno smatram ga za najbolji survival psiholoski horror
Za horrorce, pa na kompu je meni osobno najbolji: Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth
Osobno smatram ga za najbolji survival psiholoski horror
Potpis. Također probaj Penumbra serijal.
tigerija
23-06-2009, 12:15
Warhammer 40k Dawn of War + ekspanzije, Warhammer 40k Dawn of War II, World in Conflict + ekspanzija, Company of Heroes + ekspanzije <---SRTS
Mass Effect, The Witcher, Fallout 3, Titan Quest + ekspanzija, TES IV:Oblivion <---SRPG
Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay (novi remake), Call of Duty 4 Modern Warfare (SP zakon, MP zakon), Max Payne(grafika je ok), Max Payne 2 The Fall of Max Payne(grafika je ok), Mirrors Edge (iako nema neku pricu jako je zabavna) <---FPS
Vjerujem da si vecinu ovog odigrao, ako nesto nisi odigraj, reci je trebam jos nabrajat.
Za hororce neznam posto ih ne igram.
Mass Effect mi izgleda gay ko i Halo :D
Od strategija ču probat Warhammer: DoW2, makar sam čuo da nije nešto.
Probat ču ovog witchera pošto ga puni hvale, makar mi izgleda malo dosadno :D. A ovi ostali RPGovi su nekako... bzvz, nego, neke co-op igrice bi htio, čovječe, u zadnjih 7 godina nemogu dobru igricu napravit... samo rade kopije kopija od kopija dobrih igrica i tako ne naprave ništa...
Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay ču probat ostalo igrao.
Titan kvest je ok ali igrao davno pa dosadno. Fallout 3 mi totalno odbojan...
Witcher, Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay i W40k:DoW2 ču probat, tj. nabavit. Ostalo mi se nesvidja, makar brijem da če mi i DoW2 dosadit odma. Zahtjevan sam :D. Više manje po gameplayu nego po ičem drugom, a tu su danas igrice dosta siromašne. Ajde dajte neki co-op game.
all of Cthulhu: Dark Corners of The Earth je stara igrica ne ? Izgleda super, ali izgleda loše po grafici tako da če mono i siromašan doživljaj... kod horrora volim jaku priču i grafiku :D .
Ma rek, neču igrat ovaj Ridik, ne volim igrat u ulozi neke postoječe osobe xD .
Od tih igra WH40k Dow2 je meni najbolja igra, takticki RTS, odlican je te multiplayer owna, meni nikako nije dosadio iako sam sp presao xy puta.
A CoR Escape From Butcher Bay je odlicna igra, nemoj se je ostavit ako nisi igrao :D
tigerija
23-06-2009, 12:48
Nabavit ču DoW2 :) .
Eto link pa možda neko nađe nešto šta mu se sviđa :D, ovje je lista tone novojih igrica.
http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2009/
Zanimljivo što na tome linku ima i domaća igra.
Nabavit ču DoW2 :) .
Eto link pa možda neko nađe nešto šta mu se sviđa :D, ovje je lista tone novojih igrica.
http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2009/
To je vrlo duga lista :o
tigerija
23-06-2009, 14:53
Zanimljivo što na tome linku ima i domaća igra.
Da i ja sam to primjetio. :D
Zanima me postoji li neka igrica za PC sa tematikom "sportske" borbe,dakle nešto tipa Boks,UFC...?
EDIT: Tekken nije to što tražim.
WWE RAW?
Čista verzija je poprilično loša, ali ima iznimno predan community, i izašlo je nekoliko ogromnih modova za igru, koji su ju poprilično izmjenili i dodali masu sadržaja, tako da je sad odlična.
Jel postoji neki WWI FPS?
D.O.M.I.
23-06-2009, 21:03
necrovision, al s fantasy/horror elementima :D
tigerija
23-06-2009, 21:10
necrovision, al s fantasy/horror elementima :D
Izgleda dobro, ali vidio da puni govore da saka grafika i AI Oo.
a vidio sam trailer, nebu niš od toga
jel može neko navest 5 dobrih igara za PS 2. Žanr nebitan
D.O.M.I.
24-06-2009, 08:20
da ja sam odusto ubrzo nakon početka :(
a vidio sam trailer, nebu niš od toga
jel može neko navest 5 dobrih igara za PS 2. Žanr nebitan
Black - izvrstan fps
Soul Calibur 3 - imo najbolja tabačina za igru s frendovima
FF XII - dobar...
GT 4 - legenda
God of War - obavezna lektira
Uglavnom, to ti je mojih top 5, vjerujem da se mnogi neće složiti (pogotovo oko soul calibura), ali to je uredu zato što ima previše odličnih igara za nekakve "top 10" liste. Ako hoćeš još par dobrih naslova slobodno me pm-aj. Cheers.
Arbiter of Change
24-06-2009, 22:07
PS2 ima previše dobrih igara za ovako ofrlje preporučiti... za njega još i danas izlaze nove igre.
Najbolje ti je pogledati po nekim stranicama i pročitati recenzije.
cham3leon
24-06-2009, 22:10
Top PS2 Games of All Time (http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=7&mode=top&sort=score&page_type=games&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc&official=all)
tigerija
24-06-2009, 22:18
da ja sam odusto ubrzo nakon početka :(
Nisam ga ni ja dugo igao, sve saka... jedino je šta mise svidja enviroment zato, i system pucanja, realno je dosta, ali modeli ljudova, i animacije su sakate, ai cijela tema... ccc
Ma sama ideja je glupa.
Neki lik krka zombije po nekim podrumima u prvom svjetskom ratu.
Al moram priznat da se čini kao izvrstan materijal za Uwea Bolla
tigerija
25-06-2009, 12:03
Ma sama ideja je glupa.
Neki lik krka zombije po nekim podrumima u prvom svjetskom ratu.
Al moram priznat da se čini kao izvrstan materijal za Uwea Bolla
BTW primjetio sam da lik brblja u igri, to mi se sviđa, fura na Duke Nukem-a, tj odma sam se sjetio duke nukem igrice :D .
Sgt. Bull
29-06-2009, 02:33
Može neka Disneyeva i Lego preporuka?
Wall-e i Star Wars su za sada na listi, ima ih još da valjaju ili je to to? Tys.
Kung Fu Panda
Nije disney, ali daleko nadmašuje.
Scourge92
29-06-2009, 02:57
Lego indiana Jonnes: the original adventures
Lego Batman: The Videogame?
Neka dobra simulacija tenisa za PS2
Top Spin, Smash Court Tennis Pro Tournament i nastavak, Sega Sports Tennis.
Hvala puno, našao sam i ja Top spin
Bishop_45_(2)
30-06-2009, 13:00
Trazim jedan RPG, ima onako izometricni pogled od gore, mislim da nema third person ni ista takvo, jedina stvar po kojoj mislim da ga se moe indetificirat jest to sto je imo onako cartoon-ish grafiku, mislim zbog cell-shadinga... characteri su bili poput 2d spriteova full odvojenih od pozadine.
Pa ako se netko kojim slucajem sijeca imena kojeg rpg-a sa cell-shadingom bio bi zahvalan, jer se nikako ne mogu sjetit imena.
Jedini RPG koje se ja mogu sjetit trenutno sa cell shading likovima je Silverfall.
Bishop_45_(2)
30-06-2009, 13:06
Jedini RPG koje se ja mogu sjetit trenutno sa cell shading likovima je Silverfall.
wow, to je bilo brzo, thx drug :thumbs2:
The Jackal
30-06-2009, 13:16
Trazim
Zabavnu igru , koja ne dosadi brzo
SOnline FPS
Neke trke , osim GRIDa
1. Grim Fandango
2. Urban Terror 4.1
3. Test Drive Unlimited
Ja mislim da je igra koju trazis Team Fortress 2 ;) To vec dugo nisi igrao :(
Ah, igrao ga uzduz i poprijeko pa se nije bilo problem sjetit ;)
The Jackal
30-06-2009, 23:01
np
DJ Not Nice
30-06-2009, 23:11
Ima li itko volje sastaviti listu RPG(ma u kojoj god količini bilo RPG[a]) igra od proteklih par mjeseci ^^
Bio bih veoma zahvalan.
tigerija
01-07-2009, 00:21
Ljudi Trine, izlazi za pola mjeseca, odigrajte demo tko nije znači "Trine" se zove igrica. Igrica je bazirana na Lost Vikingz igrici davno izdanu od blizzarda. Igrao sam demo i mogu reč da me igrica impresionirala. Ne radi se baš mnogo ovakvig igrica a igra je baš ono, prva liga. Pa eto to vam je preporuka. To je ka 2D RPG sa super grafikom.
cham3leon
01-07-2009, 07:49
Može jedna preporuka za simulaciju vožnje za PC, a da nije GTR2, RACE, LFS. I GRID, nikako GRID. Po mogućnosti što novijeg datuma.
SuperStars V8 Racing
http://www.eurogamer.net/game/superstars-v-8-racing-ps3
Izašlo pred tjedan dana.
Deadwalker
01-07-2009, 07:59
One question...gubim sta ako igram odmah Still Life 2, a da ne odigram prvo jedinicu. Su radnje jako povezane?
Radnja se direktno nastavlja na jedinicu i jedna retrospektivna animacija od tri minute ti ne može nadomjestiti cijeli nastavak.
Deadwalker
01-07-2009, 08:54
tnx man...onda cu se prvo upustiti u prelazenje jedinice...
Moze neka igra slicna freedom forcu
Freedom Force II vs the third reich
Igrao sam. Ako nista drugo moze neka dobra igra gdje si neki super heroj, a da nije prototype
cham3leon
02-07-2009, 10:51
SuperStars V8 Racing
Izašlo pred tjedan dana.
Zahvaljujem, čini se dobro. :D
Inače, na netu ne mogu uopće naći konkretne informacije o igri. Jedino sam negdje uhvatio da je izdavač Codemasters...
Igrao sam. Ako nista drugo moze neka dobra igra gdje si neki super heroj, a da nije prototype
Spiderman - Web of Shadows (jako slično Prototypeu, samo s manje krvi)
Hvala, budem isprobo :thumbs2:
cham3leon
04-07-2009, 11:35
SuperStars V8 Racing
Izašlo pred tjedan dana.
Probao. Grozno. Ne valja ništa. Toca RD3 ga šiša u svakom pogledu.
Ima li gdje kakva igra na fazon neke pucacine ili avanture a da mogu dvojica zajedno igrat, ono jedan na tastaturi a drugi za djojstikom? Ono svako upravlja svog lika, al da ekran nije podjeljen ili to ne postoji :cry:
SuperStars V8 Racing
Izašlo pred tjedan dana.
Probao. Grozno. Ne valja ništa. Toca RD3 ga šiša u svakom pogledu.
Ponadao sam se da nešto valja. Šteta.
Marvel Ultimate Alliance
Marginalno je slično Freedom Forcu. Više akcijski orjentirano.
To je ujedno odgovor i za anatoma.
Ima li gdje kakva igra na fazon neke pucacine ili avanture a da mogu dvojica zajedno igrat, ono jedan na tastaturi a drugi za djojstikom? Ono svako upravlja svog lika, al da ekran nije podjeljen ili to ne postoji :cry:
Bugs Bunny & Taz - Time Busters. Ovako... igra je starija i grafika sucksa a i nije strašno teška, ali ako to zanemariš dobiješ genijalnu igru. Igra je platformer i nevjerojatno je zabavna igrat u dvoje. Jedan upravlja sa zecom a jedan sa tasmanijskim vragom te prelazite ere. Likovi nisu copy/paste već svaki ima svoje napade/moći te se igra može jedino proći ako zajedno surađujete. Nije strašno duga ako vam je cilj čim prije proći no ako se zezate sa raznim podigrama, bunusima itd. imate sate i sate zabave. Obilježila je moje djetinjstvo te sam proveo dane i dane igrajući je sa prijateljom a i dan danas bi ju zaigrao.
Dakle, ako si voljan odigrat platformer i zanemarit što je na neki način pomalo dječja i grafika lošija imaš moju preporuku :thumbs2:
(Nije podjeljen ekran nego si međusobno mjenjate kamere, a vi se dogovorite tko da ju trenutno ima kod sebe)
serijski samoubojica
04-07-2009, 21:26
Bugs Bunny & Taz - Time Busters. Ovako... igra je starija i grafika sucksa a i nije strašno teška, ali ako to zanemariš dobiješ genijalnu igru. Igra je platformer i nevjerojatno je zabavna igrat u dvoje. Jedan upravlja sa zecom a jedan sa tasmanijskim vragom te prelazite ere. Likovi nisu copy/paste već svaki ima svoje napade/moći te se igra može jedino proći ako zajedno surađujete. Nije strašno duga ako vam je cilj čim prije proći no ako se zezate sa raznim podigrama, bunusima itd. imate sate i sate zabave. Obilježila je moje djetinjstvo te sam proveo dane i dane igrajući je sa prijateljom a i dan danas bi ju zaigrao.
Dakle, ako si voljan odigrat platformer i zanemarit što je na neki način pomalo dječja i grafika lošija imaš moju preporuku :thumbs2:
(Nije podjeljen ekran nego si međusobno mjenjate kamere, a vi se dogovorite tko da ju trenutno ima kod sebe)
<3<3<3 I dan danas imam tu igru za PS1!! :D
Arbiter of Change
04-07-2009, 21:31
Avanture sve iz LEGO serije; Star Wars, Indiana Jones, Batman, itd. Nemoj da te to što je lego u pitanju prevari, igre su jako zabavne.
Hvala kraljevi, probacu neke pa da vidim, nema veze sto su starije, ja bi igro i onih tenkica sa terminator igrica :rotfl:
Tražim one stare tenkiće ako ih se tko sjeca sa onih konzola kaj su se stavljale žute kazetice...
Dakle nikakav remake...trebam original...po mogucnosti da radi na winsima :)
The Dell
06-07-2009, 06:12
Da više ne otvarate nove teme i pitate da vam preporuče neku igru to radite ovdje
Znači navedete žanr, ili kakvu bi igru htjeli i probat ćemo pomoć
Prvi ja
Neka igra sa terraformingom ili stvaranjem planeta, nije važno koliko je stara samo da mogu radit sa planetom što hoću :D
Imaš Perimeter... ima već par godina kak je izašla, al po tvom opisu.. nju tražiš :thumbs2:
Arbiter of Change
07-07-2009, 10:03
Tražim one stare tenkiće ako ih se tko sjeca sa onih konzola kaj su se stavljale žute kazetice...
Vjerojatno bi pomoglo da još malo opišeš pošto je vjerojatno bilo više igara sa tenkićima. :)
Fireblade
07-07-2009, 10:06
jel to ono moras stitit orla koji je medju ciglama pa moras unistavat ostale tenkove a mapa je podjeljena ciglama,kamenjima,vodom i tak
jel to ono moras stitit orla koji je medju ciglama pa moras unistavat ostale tenkove a mapa je podjeljena ciglama,kamenjima,vodom i tak
Omg, omg, omg, omg... kako je ta igra rulala!!! :pray:
Ime igre, pl0x?
Fireblade
07-07-2009, 10:33
neznam,trazim je pun kurac vec,al imao sam je na starom t610 :D
Battle City
zeleni ste :(
Battle City
To je to, hvala :pray:
Battle City
Eee, to je sila igra. Evo ja igram obscure 2 sa burazom, mogu dvoje igrati zajedno i jako je zanimljivo. Eto ko hoce nek proba :ekipa:
Battle City
e pa to...hvala puno
EDIT: Bio bih zahvala ako neko nade doticnu igru da se moze igrat na pcu ali bez onih emulatora...
Moze i na PM.Hvala
Don Kihot
08-07-2009, 19:16
Ja to igram na N95. :D
Battle City
Kolko se ja sijećam(možda griješim) igrao sam ovu igru na NES u,najbolja igra ikada(u vodu pali sati i sati zbog obe igre).
Da više ne otvarate nove teme i pitate da vam preporuče neku igru to radite ovdje
Znači navedete žanr, ili kakvu bi igru htjeli i probat ćemo pomoć
Prvi ja
Neka igra sa terraformingom ili stvaranjem planeta, nije važno koliko je stara samo da mogu radit sa planetom što hoću :D
Imaš Perimeter... ima već par godina kak je izašla, al po tvom opisu.. nju tražiš :thumbs2:
Lol,odgovaras covjeku nakon dvije godine od kad je pitao :rotfl:
ScorpiuS
09-07-2009, 21:52
Pa u slučaju da još traži tip mu je dao preporuku. :D
Trazim stariji platformer-negdje iz '99 drugi dio neke igre uglavnom neki mali ljubicasti lik siluje povrce sa frulom leti i skuplja mrkve
Ovako. Sijecam se jedne igre koju sam igrao prije grubo 10 godina. Vi ste bili u ulozi nekog lika s plavom kosom/mozda i bradom, koji je morao spasiti svijet od invazije elijena i svakakvih drugih bića sa svojim pištoljem/puškom, nije bila fps, nego neka arkada. Nikakvih se više pojedinosti ne sijecam, ali evo, mozda nekom sine i samo s ovim opisom.
@akron Tonic Trouble
@pharun 2D, 3D, komp, konzola, prvo lice, treće, izometrija?
2D, pc, treće lice
@akron Tonic Trouble
Je to je to hvala :thumbs2:
2D, pc, treće lice
Duke Nukem Manhattan Project
2D, pc, treće lice
Duke Nukem Manhattan Project
Ne, nije bila tako dobra grafika :p, bilo je vise neki Super Mario stil, mogao si skakat i ici iijevo/desno, a ni grafika nije nesto jako bolja bila xD.
cham3leon
11-07-2009, 16:32
Treba mi čim prije preporuka za tenis simulaciju za PC. Je li bolji Top Spin 2 ili Virtua Tennis?
Kvalitetan sandbox RPG koji nije cartoonish i sa ozbiljnim tonom.Fantasy najvjerovatnije,može i drugo.
Između 2003.-2009. .
Igrao sam ME,TES,Gothic,KOTOR 1 i 2...i još neke,ali preduga je lista.
Magija <3
Treba mi neka dobra akcijska ili fps igra od 2004-06
777PsyChO777
14-07-2009, 17:25
Ja tražim neki dobar RPG osim morrowinda, oblivona, gothic serijala, diabla, bladburs gatea, fablea.. Jel ima još neki dobar rpg za pc?
nabrojao si skoro sve dobre =)
Fable i Titan Quest here I come.
cham3leon
14-07-2009, 17:31
Treba mi čim prije preporuka za tenis simulaciju za PC. Je li bolji Top Spin 2 ili Virtua Tennis?
Any1?
@Psycho: ne, nije, ja bi tu još dodao Arcanum.
Any1?
@Psycho: ne, nije, ja bi tu još dodao Arcanum.
Ja bi još dodao Neverwinter Nights i KOTOR 1 i 2 =)
1. Neka gusarska ... Da je full dobra .. i da nije online
2. Nesto slicno ... Rome Total War
:ekipa:
1. Pirates of the Caribbean (onaj prvi od Bethesda Softworks)
Sid Meires pirates kakva je ??
Sid Meier' Pirates (strateška igra s rpg i akcijskim elementima)
Pirates of the Caribbean (akcijski rpg)
Oboje su odlične i preporučam ih.
Od novijih imaš Age of Pirates 2, ali nisam siguran dali šta valja.
Sid Meires pirates kakva je ??
Meni se svidila,preporučam je!
Dobre igre s gusarskom tematikom?
...
monkey island serijal
port royale serijal
tortuga serijal
pirate hunter serijal
sea dogs
pirates of caribbean
sid meier pirates
cutthroats
tropico 2
corsairs: conquest at sea
age of pirates
treasure island
...
volim vas ... hvala.... vidit cu koji cu uzet.. hvala svima
uf, tropico 2, definitivno !
kolika konfa treba biti.. ??
Tropico je predobra igra, ako tražiš city buiding igru.
Minimum Requirements
P500MHz
64MB RAM
CD-ROMdrive
1.8GB free disk space
Znači... i s prastarom konfom ćeš ovo vrtjet bez problema.
to mi se svidja ... a za noviji tropico
to mi se svidja ... a za noviji tropico
Tropico 1 i 2 su ja mislim slično zahtjevni. Najveća je razlika da u jednom upravljate sa gusarima itd... a u jednom u sadašnjosti kao El Presidente. Tropico 3 je u izradi, a bit ćemo ponovno u ulozi El Presidentea kao u jedinici.
Horny Devil
16-07-2009, 20:58
Trazim nekakav nelinearan rpg poput fallouta 2
Mozda Arcanum. Ako se dobro sjecam u izradi su sudjelovali ljudi koji su radili na Fallout-u. Doduse, Arcanum nije u tom retro-futuristickom stilu, nego je steampunk/fantasy RPG.
Nije dosadan oblivion. Meni je bila super igra.
Mislim da je Eschalon: Book 1 nelinearan.
Indie naslov, oldschool rpg.
Raz jel tropico ko warcraft ili....
A Sid Meire s Pirates koja konfa trreba
Raz jel tropico ko warcraft ili....
Nije ko Warcraft. Tropico ti je city building strategija u kojoj se koncentrira na ekonomiju, izgradnju grada, zadovoljavanje populacije, itd... dvojku nisam igrao ali je slična kao jedinica samo sa gusarima.
REQUIREMENTS: 1Ghz or higherCPU, Win 98/SE/ME/2000/XP, 256MB memory, 8x or faster CD-ROM, Ati 8500 or GeForce 3 or higher, 1.4GB free space
aha.. onda je bolja Sid Meire s pirates tnx rAz
Tropico ce mi biti dosadna
1. Bilo kakva zabavana igra, a da nije previse poznata i da nije nedavno izaslo posto sam vjerojatno takve probao/odigrao.
2. Neka multiplayer igra za jedan komp. Nesto sto bi mogla igrat i moja sestra (8 godina). Street fighter-a sam probao, ali je prekomplicirano za nju, a igre tipa pes ju ne zanimaju.
Hvala unaprijed
Herr Schnitzel
18-07-2009, 23:29
1. Prvo definiraj sto ti je zabavno :)
2. Lego Racers, perhaps?
1. Bilo kakva zabavana igra, a da nije previse poznata i da nije nedavno izaslo posto sam vjerojatno takve probao/odigrao.
2. Neka multiplayer igra za jedan komp. Nesto sto bi mogla igrat i moja sestra (8 godina). Street fighter-a sam probao, ali je prekomplicirano za nju, a igre tipa pes ju ne zanimaju.
Hvala unaprijed
Za oba pitanja možeš probati Worms Blast, spin-off orginalnog Worms serijala za kojeg vi mlađe generacije niti ne znate. Zabavni puzzle za jednog ili više igrača.
1. Prvo definiraj sto ti je zabavno :)
Najbolje bi bilo da je rpg, ali sam ih vecinu odigro/igro u zadnjih 2 godine. Sve sta smatras zabavnim dolazi u obzir. Treba mi nesto sto ce me spasit od dosade dok cekam da se oporavim od vadenja umnjaka.
Hvala svima na prijedlozima. Vidjet cu sa sestrom sta joj se svida :thumbs2:
Evo ti jedna "starija" igra(mislim da je iz 2002-2003),jedan od rpg koji mi je totalno odgovarao i koji mi se duboko urezao u memoriju,Dungeon Siege.
@Kalhant - Ovo ide i za 1. i 2. točku :) ...MicroMachines V4. Predobra zabavna igra u kojima se utrkuješ po kući s autićima na daljenski (slično kao Revolt, ako si igrao). Potržava igranje za više igraća na jednom kompu te bi se mogao svidjet tvojoj sestri, a možda i tebi.
megalodon
20-07-2009, 00:06
Probao Sword of Stars, i okej koncept, sve valja, samo, ima li nesto slicno, ali sa ozbiljnijom grafikom, jer me zvuci i grafika i iritiraju :(
Ne SOSE.
Galactic Civilizations II
The Jackal
20-07-2009, 00:25
Tražim igre koje mogu igrat sa jednom rukom ali ne mišem (dešnjak sam a ruka mi je potrgana pa nemrem). Može i igre koje mogu sa gamepadom kvalitetno igrat. Nije bitan žanr... samo da nije najnovije jer nemam konfu za novije igre. Nekaj starije
Probaj trine. Novija je igra, ali nije zahtjevna klik (http://en.wikipedia.org/wiki/Trine_(video_game)), a i moze se lijepo igrat sa gamepadom.
Psychonauts, Bugs Bunny & Taz - Time Busters/Lost in Time, Sheep Dog'N Wolf, Ice Age 2, Warriors Orochi, Revolt, MicroMachines V4, Blazing Angels: Squadrons of WWII.
megalodon
20-07-2009, 10:28
Igrao, katastrofalan sistem borbe.
@ megadolon - nisam skroz siguran što tražiš, probaj Star Wars - Empire at War ako tražiš space stratategiju.
megalodon
20-07-2009, 17:25
Igrao, sve to. Ova Sword of the Stars igra je ono sto trazim, ali ovaj stripski stil mi uzasno smeta:(
Igrao, katastrofalan sistem borbe.
Misliš na bitke koje samo gledaš (tj. taktičke) ili na ratovanje općenito (na strateškoj razini)?
megalodon
21-07-2009, 00:56
Sistem borbe u svemiru uopste. Cinjenica da nema nekakvog iskustva kod brodova, damage racunica je rudimentarna i ogranicena, nema sistema komande i slicno, i sto mi je najgore, cinjenica da gubis brodove prilikom obavljanja kolonizacije, napada na planetu etc :(
U svakom drugom pogledu igra rula, samo da se sjete poboljsat borbu.
logiyogi221
22-07-2009, 22:31
Ja tražim neki dobar RPG osim morrowinda, oblivona, gothic serijala, diabla, bladburs gatea, fablea.. Jel ima još neki dobar rpg za pc?
ima,fallout 3 :D
cham3leon
23-07-2009, 11:21
Arcanum...
Neverwinter Nights, Icewind Dale...
megalodon, jesi probo Sins of a Solar empire ???
megalodon
24-07-2009, 23:33
Da. Okej igra, malkice monotona.
Probaj Hegemoniu. Ono, stara koju godinu ili manje ali graficki fenomenalno potkovana, ja sam je igrao i igrao, i dan danas je igram. Mislim da su nakon toga poceli izlazit klonovi, tipa SOSE i slicni.
megalodon
24-07-2009, 23:42
Hvala, upravo to sam trazio, igra koja ima samo ljude (makar u pocetku).
jel bi mi mogao napraviti popis boljih igara...ali koje ne koriste shader 3.0
i poslati na mail hrvoje.martinus@vz.t-com.hr
unapred tnx
:thumbs2:
tigerija
25-07-2009, 01:38
JA bi trebao neku igricu. Po mogučnosti da je krekirana jer obožavam dok mi netko pokloni pirat igricu, mmmmmm to ko bombonjera.
Makar mi nitko nikad nije ništa poklonio ali nema veze. Takošer hoču da igrica koju mi predložite radi na maximum rezoluciji od 320×240 jer volim jako igrat testris.
E jel ima možda igrica twilight ? To bi volio igrat.
LoL morao sam se malo nasmijat xD.
E jel ima koja dobra nova igrica a da ima dobru priču za prelaženje, nije žanr bitan. Ono da su animacije glatke, priča jako dobra. I da je igrica DETALJNA. Ne neka površna glupost.
NPR FEAR2 mi je bio dosta dobar dok mi npr Call of Juralez nekako bio spor, previše se razvlačilo sve... Strategije ne prelazim... samo MP. Hvala... Jedine nadolazeče igrice koje sam primjetio da če bit dobre su SC2, AvP3 i Diablo 3 ... sad možda još koja tu al ono... e a onaj Dragon Age se čini ok...
Ok,jel zna itko koji ima još naslov od Guitar Heroa(nakon trojke)i Rock Banda za PC?Jel si želim užasno kupiti jednu takvu igru nakon fenomenalne trojke!
wrathchild
25-07-2009, 08:05
Trazim neku igricu koja je slicna GT 4 sto je bio na PSu. Ima li nesto vrlo slicno za PC?
hvala
Piratija i igrice baš po pravilima foruma :)
Trazim neku igru koja je slicna GT 4 sto je bio na PSu. Ima li nesto vrlo slicno za PC?
hvala
Možda WTCC ili si probaj GRID.
Piratija i igrice baš po pravilima foruma :)
Kome se ti obraćaš uopće,ja nisam shvatio......
tigerija
25-07-2009, 16:06
Meni se obrača, ja se se zezao gore ono ne.
Mafia II je možda malo slična GT igricama ?
ScorpiuS
25-07-2009, 16:23
Meni se obrača, ja se se zezao gore ono ne.
Mafia II je možda malo slična GT igricama ?
I Diablo 2 je jako sličan Gran Turismu, probaj tu igricu.
Jel ti misliš na GT (Gran Turismo) ili GTA (Grand Theft Auto) ?
tigerija
26-07-2009, 01:06
Daj lik napiši puno ime a ne te kratice... I daj stvarno ljudi napišite neku dobru igricu koja je izašla ove godine... za PC. Nešto bi odigro stvarno. Ono na mjesec izašnje nekoliko igrica ali ipak meni se čini ko da uopšte te igrice ne izlaze, nekako iam doživljaj da 1 - 2 igrice godišnje izađu. Pa katastrofa.
Pa ima ih ova dva mjeseca imaš: Call of Juarez i Prototype Modern Warfare 2 dolazi na jesen itd...
Daj lik napiši puno ime a ne te kratice... I daj stvarno ljudi napišite neku dobru igricu koja je izašla ove godine... za PC. Nešto bi odigro stvarno. Ono na mjesec izašnje nekoliko igrica ali ipak meni se čini ko da uopšte te igrice ne izlaze, nekako iam doživljaj da 1 - 2 igrice godišnje izađu. Pa katastrofa.
Ako zelis da ti itko nesto preporuci, molim te, pisi igre, ne igrice, nego igre!
Uglavnom, Warhammer 40 000 Dawn of War II, Empire Total War, Call of Juarez Bound in Blood, Trine, The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athnea, X-Men Origins Wolverine, Zeno Clash, Grand Theft Auto 4,...
Pa ima ih ova dva mjeseca imaš: Call of Juarez i Prototype Modern Warfare 2 dolazi na jesen itd...
Brijem da je on rekao da mu se CoJ BiB ne sviđa.Probaj onda neki rpg poput Withcera da se možeš zabavit više vremena,ako ne to onda imaš FEAR 2,Prototype,SF 4...
DJ Not Nice
26-07-2009, 11:25
Rise of the Argonauts : D
Arbiter of Change
26-07-2009, 11:50
Rise of the Argonauts
A baš. Nije mi jasno zašto su ljudi toliko negativno prema igri, sasvim je OK... ništa genijalno, ali u redu.
Dobra igra , ali nema apsolutni nikakav replay value i borba brzo dosadi zbog manjka poteza.
tigerija
26-07-2009, 19:13
A prototype i fear2 sam igrao, ostalo ništa mi se ne sviđa... :(
Pogotovo ne volim SPORE ANIMACIJE u igrama. Od toga mi se spava. Zato ne volim WOW npr... ono point, click, now click 1 2 3 4, and we go again, 1 2 3 4. Ko da vježbam fitness. xD
Volim igre u kojima se odvija radnja jako očestalo i da nema nekog praznog hoda... Koliko sam vidio Witcher mi izgleda razvučena igra a ja ne volim takve. Call of Juralez isto. RTS igrice nisu zanimljive na prelaženje baš... meni barem. RPG su super ali danas ih sve razvlače, pogotovo dok se sjetim onog Neverwinter Nights 2...
Idem vidit šta je to SF4 .
Epic Glorious Long-Term RTS game,mislim da je prijevod Grand strategy wargame (http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_strategy_game)
Medival 2 bi bio najbolji primjer igre kakve tražim,vjerovatno ću probati i najnoviji nastavak,ali trebam još.
Probaj Rome total war, empire total war. Ako hoćeš možeš i probati lotr:bfme 1 i 2.
Mr.G4m3r
27-07-2009, 13:32
Treba mi nekoliko igara starijih koje nisu zahtjevne. Komp na kojem ce se to vrtit nije bas neki: intel e1400, grafika integrirana ( GMA 3100 ). Treba mi par starijih igri koje bi taj komp trebao moc vrtit. Te igre ce igrat neki 8,9-godisnjak. Neke voznje, strategije, nesto za crtanje, arkade... Bas nebih da je krvi do jaja jer je ipak to za nekog klinca.. :) SVAKAKVE prijedloge trebam, i dosta mi je hitno!
kaki je to klinjo koji ne igra krvave igre ??????? :rotfl:
pa te su najbolje za djecu +18
cham3leon
27-07-2009, 21:43
I svi se grohotom nasmijaše.
The Jackal
27-07-2009, 23:39
Dakle.. trebam igru.. po mogućnosti FPS. Stariji naslov.. da se može vrtit na 2.2GHZ, 256MB grafi i 767MB Rama. Treba biti takva da se nemre čovjek skinut s nje. Da je jako teška čak i na easy postavkama..
Dakle.. trebam igru.. po mogućnosti FPS. Stariji naslov.. da se može vrtit na 2.2GHZ, 256MB grafi i 767MB Rama. Treba biti takva da se nemre čovjek skinut s nje. Da je jako teška čak i na easy postavkama..
return to castle wolfenstein
duke nukem 3D xD
Herr Schnitzel
28-07-2009, 00:58
Operation Flashpoint. Zarazno, zahtjevno, staro.
tigerija
28-07-2009, 03:33
Half Life serijali totalno.
Osim nabrojanih probaj: Global Operations, Serious Sam (First & Second Encounter), Brothers in Arms (Road to Hill 30 & Earned in Blood)
cham3leon
28-07-2009, 08:39
Svi stariji Call of Dutyji, također.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.