Pogledaj cijelu verziju : Mladež i droge
ja se drogiram!
šmrćem kokain,heroin redovno
hors isto uzimam
:(
Systematic Reverse
04-08-2007, 00:04
Boli me quratz, tko hoce neka uzima tko nece nemora ~~
Pušim travu i katkad povučem lajnu koke. Dalje neću.
Systematic Reverse
04-08-2007, 00:08
Pušim travu i katkad povučem lajnu koke. Dalje neću.
daj lol vlanjes
Lord Jambrek
04-08-2007, 00:09
Hebo vas droga sve po redu! Gušt vam je, ali kada skužite koliko je to bacanje novaca i gluposti. Ja kada sam vidio kaj se mom društvu dešava rekao sam zajebi. "Ti si me skratio za toliko, dao sam ti za 2 panja, a ti mi daš samo jedan" i takve spike i onda se ne druže više ili se potuku ko luđaci! Čemu to? Ići se drogirat bez veze, uništavat se? Ma dajte molim vas, kad malo razmislite o životu, vidjet ćete da vam to ne treba ni malo!
Systematic Reverse
04-08-2007, 00:10
Kakav lol?
Veliki?
@Jambrek-Malo vutre neskodi ^_<<
Lord Jambrek
04-08-2007, 00:13
[quote="Petak 13.":2nwo0h4c]Kakav lol?
Veliki?
@Jambrek-Malo vutre neskodi ^_<<[/quote:2nwo0h4c]
Pljugao sam ja vutru neko vrijeme, ali reko zajebi! Ne treba meni nikakva droga da se zabavim.
Sve to vuče na jače, misliš da možeš odoljet, a onda dođe"aj bum malo brzine", onda ćeš malo belice pa na kraju završiš s iglom u veni
Nebavim se drogom! Jednostavno sam jači od toga!
Ali moga sam da sam htio, svaki dan sam bio svjedok pušenja trave (i inih stvari)!
Ah taj miris dima, malo baca na ribu sa gradela (lol) !
Spa na kraju završiš s iglom u veni
ili u supku...
Spa na kraju završiš s iglom u veni
ili u supku...
To ne mora nužno biti igla ^^
Prekjučer su mi u Zadru našli susjeda predoziranog heroinom
, danas su uhitili ove gadove koji su ga ostavili u nekom jarku, dilao je drogu za njih, pa su ga valjda natjerali da proba robu il kajaznam...
McPingvin_v2.0
04-08-2007, 01:52
ja se drogiram!
šmrćem kokain,heroin redovno
hors isto uzimam
bar hors i heroin nisu jedno te isto.
gg.
i da, pretpostavljam da ova tema ide u ropotarcniu povijesti čim se admin ukaže.
http://board.ogame.com.hr/images/avatars/avatar-29858.jpg
Nikada uzimao,niti duvao,niti nesto vise,rekoh sebi - necu nikada u zivotu -
Iako mi to 90% drustva radi (duva) ja nisam nikada...
Ali u poslednje vreme bas razmisljam.. :|
@pingvin
neznam,nedrogiram se,brb i ne zanimaju me te stvari :)
mravojed20
04-08-2007, 20:31
ti više voliš papir. i ne krivim te,i ja sam ga pušio kad sam mali bio.:D
ti više voliš papir. i ne krivim te,i ja sam ga pušio kad sam mali bio.:D
Kad smotaš đoju od ono finog A4 papira, mmmmmmmmm :D
ti više voliš papir. i ne krivim te,i ja sam ga pušio kad sam mali bio.:Dne više papir,sad male tenke ronhilice s mentolom
zajebavam se
ne, ne i ne, ko hoče nek izvoli, isli klnac ko i za pedere, ne žive ali mene nek puste na miru, 2 metra od mene :wink:
jebe mi se za droge... neću ih nikad probat kao i cigaru
Yaya je luda 100% :rotfl:
Arbiter of Change
04-08-2007, 22:11
Kao da nemam već dovoljno poroka. Istina, ništa tako ozbiljno, ali porok je porok.
Dreamer Deceiver
04-08-2007, 22:44
cigare - ne
trava - ne
ecstasy - ne
kokain ili bilokakve druge droge - ne
alkohol - HELL YEAH !!
D.E.M.O.
04-08-2007, 23:05
lol :D
E sad ljudi ozbiljno, kakve rizle su vam bolje? Meni su najbolje u rolici, Bob Marley. 11 KN 2 metra. Baš su super rizle jer im je lijepak širi pa se da tanko srolati.
Papersi za cigarete su mi fuj, jer su kratki,ali posluže u nuždi.
Dreamer Deceiver
04-08-2007, 23:12
E sad ljudi ozbiljno, kakve rizle su vam bolje? Meni su najbolje u rolici, Bob Marley. 11 KN 2 metra. Baš su super rizle jer im je lijepak širi pa se da tanko srolati.
Papersi za cigarete su mi fuj, jer su kratki,ali posluže u nuždi.
meni su fora one u duginim bojama...
E pa to su Bob Marley! :D
Ide od bijele do smeđe i označeno je kolika je dužina (pa ti rizle mogu služiti kao metar! :D
RIPtheREAPER
04-08-2007, 23:39
ja imam tu majicu, samo sto drugs nije ispisano crvenom bojom i drugacijim fontom
goGAMERo
05-08-2007, 08:26
Nikad ništa nisam probao a neam niti namjeru!
EDIT...
E da jesam snifao sam PC PLAY :pray:
Ogg The Dogg
05-08-2007, 10:14
probo jedino travu i stao na probavanju i ne idem dalje.
a što se tiče rizli, neki likovi koje znam motaju u listove iz molitvenika :rotfl:
Da_killah
05-08-2007, 10:37
cigare - ne
trava - ne
ecstasy - ne
alkohol - HELL YEAH !!
heheh, dobra, dobra...
cigare-da
cigarete-ne
trava-u rijetkim prilikama
bilokakve druge droge-ne
alkohol-također kao i morgoth :D
mravojed20
05-08-2007, 10:42
A i to je jadno da nam se alkohol čini bezazlen,manje štetan od trave i cigareta,a znam da se svi od 16 do 28 godina oblokavaju i po 2-3 puta tjedno .
Imam društvo od nekih 30 ljudi,nema tipa ili cure koja ne pije.uključujući i mene.
Dreamer Deceiver
05-08-2007, 10:50
čuj prije sam se opijao ali sam prestao, popim koju bocu,dvije ( ili tri ) zlatoroga i to je to. Inače moram se pohvaliti da sam uspio 7 mjeseci a bez da sam dirnuo alkohol :D
Vi niste dorasli za ozbiljne teme :(
Vi niste dorasli za ozbiljne teme :(
Kaj, premalo piju :))))))))))))))))))))
Trebali bi napravit podforum Anonimni Alkoholičari :D
ja se ubijam od Droge Kolinske :rotfl:
pušio sam travu 2 puta i rekao da više neću i odtad nisam!Cigaru katkad zapalim ono kad malo popijem i kad je ekipa a alkohol svake subote
Kostolomac
05-08-2007, 12:38
evo vam ako nemate para za droge (link kopiran sa pceksperta)
http://theskip.bdl.pl/not/upload/viewto ... bb6b8923d7 (http://theskip.bdl.pl/not/upload/viewtopic.php?t=72&sid=a38dbfd1aa2f64209add20bb6b8923d7)
najbolji vam je forumaši kokain,od njega nemožeš postat ovisan :wink:
Kaj, ti nisi ovisan?
To je zato kaj ga nisi probao, znaš, moraš uzimat neku drogu da bi postao ovisan :wink:
Kaj, ti nisi ovisan?
To je zato kaj ga nisi probao, znaš, moraš uzimat neku drogu da bi postao ovisan :wink:
keith richards uzima cijeli život kokain,šta mu fali?
usmrko je pepeo svog pokojnog oca, gg?
Osim činjenice da jedva složi smislenu rečenicu, jetra mu praktički ne postoji, kao ni moždana kora, ne sjeća se ničeg što se dogodilo prije duže od par dana, izgleda 2 puta starije, da, ništa mu ne fali.
McPingvin_v2.0
05-08-2007, 14:20
Fenrir, ne trudi se :(
Lord Jambrek
05-08-2007, 14:49
Droga nije u nikoju ruku dobra, kako god svi tvrdili da trava ne stvara ovisnost, ja mislim da ju jako stvara. Moje društvo je mrvilo napolitanke i to pušilo jer nisu imali kaj drugo!
Alkohol je ista stvar, samo kaj ga se drugačije shvaća. Mnogi piju alkohol samo da se napiju, ja pak pijem pivu iz gušta, isto kao i pelinkovac. Nisam ko moj frend "Ja ne mogu vozit trijezan", a onda kad je sjebao auto i morao platit 10000kn štete, onda nekak najednom može vozit trijezan?
Danas se ljudi ne znaju više zabavljat. Sve se svodi na "ajmo se napit"
Da_killah
05-08-2007, 14:55
Droga nije u nikoju ruku dobra, kako god svi tvrdili da trava ne stvara ovisnost, ja mislim da ju jako stvara. Moje društvo je mrvilo napolitanke i to pušilo jer nisu imali kaj drugo!
Alkohol je ista stvar, samo kaj ga se drugačije shvaća. Mnogi piju alkohol samo da se napiju, ja pak pijem pivu iz gušta, isto kao i pelinkovac. Nisam ko moj frend "Ja ne mogu vozit trijezan", a onda kad je sjebao auto i morao platit 10000kn štete, onda nekak najednom može vozit trijezan?
Danas se ljudi ne znaju više zabavljat. Sve se svodi na "ajmo se napit"
tako treba, to je pravo, popit nešto iz gušta a ne da se naloćeš ko svinja, rigaš 3 puta i vegetiraš cijeli dan
Danas se ljudi ne znaju više zabavljat. Sve se svodi na "ajmo se napit"S
:bravo: ipak nisam jedini koji tako misli 8)
[_[_[Sk8man]_]_]
05-08-2007, 15:29
Nekoliko puts sam popusio koji joint ali sam odustao od tog sranja.(nakon sto sam se sljedece jutro izbljuvo ko svinja :) )
a jeste vi ozbiljni covjece,imam filing da i na ozbiljnim temama razgovaram sa klincima od 11-12 godina, ne cek, ti klinci su jos i najozbiljniji
pa koji vam je kurac covjece, smirite se i vratite se temi
I da, droga je posvuda barem oko mene (hmmm)
jer ima ljudi koji su u tom svijetu i jos su donekle malde osobe, ne znam, jednostavno je takav svijet to se ne moze iskorijeniti a oni koji su pod velikim stresom i samo traze nesto za opustanje valjda u tome vide izlaz iz ovoga svijeta
...dobro je da se ja zatupljujem drugim nacinima >.>
cmeljo22
05-08-2007, 16:03
jedno vrijeme uzimo marihuanu... nikad bljuvo od toga niti mi bilo loše... presto jer nema nikakve koristi od toga, "teske" droge nikad nisam niti zelim
sigurno ste takvi,ločete i drogirate se ko konji a tu izmišljate gluposti i izigravate štreberčiće
Lord Jambrek
05-08-2007, 16:48
sigurno ste takvi,ločete i drogirate se ko konji a tu izmišljate gluposti i izigravate štreberčiće
misliš da sam ja štrebečić zbog tog kaj imam imalo mozga u glavi(koliko god to nevjerojatno zvučalo)? Nisam idiot da nakon što mi neko kaže dva puta "aj daj uzmi, nebudi pičkica" da uzmem to kaj mi već nudi.
Ja sam pušio travu, shit, skunk. To sam sve uzimao od 8. osnovne do 1. srednje, ali sam došao k sebi i skužio da mi te stvari ne trebaju. Iako se droga ne može iskorijeniti iz zemlje, ipak postoje ljudi koji se bore protiv nje. Ja sam praktički van prestao izlaziti jer su se svi počeli drogirat. Uzimaju travu, normabele, neki speed, xtc... čemu to? Evo moj frend, iako puši travu ko l00d, ali on i dalje tvrdi isto kao i ja, da smo se prije puno više zabavljali. Danas je "ajmo se napljugat, napit...". Prije smo bar uzeli kameru i išli se zahebavat negdje i snimat gluposti kojima se još i danas smijemo!
[quote="Lord Jambrek":1m6wkm2v]Danas se ljudi ne znaju više zabavljat. Sve se svodi na "ajmo se napit"S
misliš da sam ja štrebečić zbog tog kaj imam imalo mozga u glavi(koliko god to nevjerojatno zvučalo)? Nisam idiot da nakon što mi neko kaže dva puta "aj daj uzmi, nebudi pičkica" da uzmem to kaj mi već nudi.
Ja sam pušio travu, shit, skunk. To sam sve uzimao od 8. osnovne do 1. srednje, ali sam došao k sebi i skužio da mi te stvari ne trebaju. Iako se droga ne može iskorijeniti iz zemlje, ipak postoje ljudi koji se bore protiv nje. Ja sam praktički van prestao izlaziti jer su se svi počeli drogirat. Uzimaju travu, normabele, neki speed, xtc... čemu to? Evo moj frend, iako puši travu ko l00d, ali on i dalje tvrdi isto kao i ja, da smo se prije puno više zabavljali. Danas je "ajmo se napljugat, napit...". Prije smo bar uzeli kameru i išli se zahebavat negdje i snimat gluposti kojima se još i danas smijemo![/quote:1m6wkm2v]
znači da si ipak šmrkao
ja je nisam nikad probao pa šta bih se ja onda trebao pravit i govorit jebeš drogu--pa boli me kurac nek se ljudi ubijaju kad oće
McPingvin_v2.0
05-08-2007, 16:56
pa boli me ***** nek se ljudi ubijaju kad oće
To je bio i moj stav dok nisam saznao da mi je buraz na heroinu.
A pusti ga Pingu vidiš da mali sere kvake :wink:
Dreadlord
05-08-2007, 17:03
Čuj, čitam već duže vrijem tvoje postove (ne samo na ovoj temi) i mislim da se moraš ohladit, kk? Po cemu ti zakljucujues da se oni drogiraju i "loču"?
A pusti ga Pingu vidiš da mali sere kvake :wink:
da imaju šta u glavi nikad ne bi uzeli drogu ili bi se ostavili nakon prvog pušenja ili ubrizgavanja,sve je to stvar volje i glave
kao i alkohol,cigarete
Lord Jambrek
05-08-2007, 17:08
znači da si ipak šmrkao
ja je nisam nikad probao pa šta bih se ja onda trebao pravit i govorit jebeš drogu--pa boli me ***** nek se ljudi ubijaju kad oće
Jesam ja gdje napisao da sam šmrkao? ja sam pušio vutru neko vrijeme, ali to je bilo prije gotovo 3-4 godine i ne treba mi. Imao sam 14 godina kada sam prvi puta zapalio vutru i to svojevoljno, htjeo sam vidjet kakvo to je, nije me nitko nagovarao, kasnije sam se opametio i rekao zajebi.
Najbolji su mi oni koji imaju kao nekakvih teških problema pa uzimaju alkohol/droge.
Ako si tako slab da ne možeš svoje probleme riješiti bez pomoći opijata onda ne znam čemu uopće osoba živi. Tipa oni koje cura ostavi i onda droga i hektolitri alkohola. Reko zajebi, ostavile su mene i cure i ja sam njih ostavljao i nikad nisam posegnuo za opijatima da se idem tješit, ja svaku ozbiljnu situaciju kod sebe, svaki problem pretvorim u zajebanciju i onda sam sebe podjebavam kako sam glup bio.
Jebali vas narkotici.To je za nesigurne,razmazene i povodljive ljude.
:rotfl:
sta ce mi droga kad imam kompjuter koji je jos gori
Kao sto je flander reko ja vas ne diram vi mene ne dirate
uostalom kad se ocu uslagirat posnifam pcp ili pozderem kutiju domacice 8)
Kostolomac
05-08-2007, 18:38
Jebali vas narkotici.To je za nesigurne,razmazene i povodljive ljude.
tako je. ja nikad pušio vutru, nikad se drogsao (osim ako čokoladu tu ne brojite :) ), jedino što volim poslije jela popit čašu pive, gemišta ili bevande :)
e da, i mrzim cigarete iz dna duše :twisted:
Ogg The Dogg
05-08-2007, 18:47
ja svaku ozbiljnu situaciju kod sebe, svaki problem pretvorim u zajebanciju i onda sam sebe podjebavam kako sam glup bio.
bez uvrede ali no ovo nije baš najbolji način za rješavanje problema ili ti još uvijek nisi bio u pravim problemima
BlackDCRO
05-08-2007, 19:20
Samo alkohol konzumiram i to Subotom, travu rijetko...
Ja se jednostavno uz alkohol osjecam mocnije i lakse skontam neku trebu ako sam pod utjecajem alkohola, inace sam jako sramezljiv i samozatajan, a koja casa alkohola me opusti i otvori.
Prije sam se znao puno opijat, a sad sam si odredio granicu. 2 litre pive, nit povracam nit radim gluposti, taman da se opustim...
tako je
alkohol tu i tamo, ostala sranja nisma probao niti namjeravam :wink:
HalF-DeaD
05-08-2007, 19:49
tako je
alkohol tu i tamo, ostala sranja nisma probao niti namjeravam :wink:
Ja sam prije par dana izvalio da bi trebali otvoriti temu "Mladež i droge" ali nisam imao ovo na umu :rotfl: Ideja je bila bazirana na PCExpert temi "Mladež i dorge" u kojoj se stavljaju linkovi na najgluplje postove i teme ikada :rotfl:
Ali OT: Nisam nikada probao droge niti ću ih ikada probati! Jedino sam zapalio par cigareta i povukao par dimova iz istih i to je to! Ne trebaju mi ta govna da se trujem!
ko god se drogira idiot je! ne bi drogu probo ni za koje pare!meni je dosta alkohol! ali da padam na tu razinu da se drogiram zbog malo zabave!
McPingvin_v2.0
05-08-2007, 20:25
da imaju šta u glavi nikad ne bi uzeli drogu ili bi se ostavili nakon prvog pušenja ili ubrizgavanja,sve je to stvar volje i glave
kao i alkohol,cigarete
Lako ti je pričati iz tvoje pozicije.
A da su ti roditelji rastavljeni te da ti je nedavno umrla majka nakon duge i teške boleste te imaš samo oca koji ima ženu i djete a ni na faksu ti baš nije bajno sumnjam da bi ti bilo tako lako reći. Tražiš nešto što će ti izbrisati sve probleme, pa makar i na par sekundi. Očito alkohol i lake droge mome bratu nisu bile dovoljne. Stoga odjebi u troskoku jer drogu si vidio jedino na TV-u.
Lord Jambrek
05-08-2007, 20:39
[quote="Lord Jambrek":v6cpi27h]
ja svaku ozbiljnu situaciju kod sebe, svaki problem pretvorim u zajebanciju i onda sam sebe podjebavam kako sam glup bio.
bez uvrede ali no ovo nije baš najbolji način za rješavanje problema ili ti još uvijek nisi bio u pravim problemima[/quote:v6cpi27h]
o bio sam ja u svakakvim problemima i mukama i brigama, ali ja tako jednostavno funkcioniram.
Frendu je stara bila u bolnici i imala je tumor na mozgu, mogla je umrijet i frend je bio u takvim mukama i brigama da se na kraju okrenuo rakiji i normabelama da se smiri, a na kraju je i on za malo krepao. Da tak riješavam probleme?
nisam ovisan o cigaram i drogama,ali jesam o internetu :(
mah neema droge do mog tavana,neka jebena ustajala prašina,jebote nesmiješ dasku dić sve po tebi,pluća će mi explodirat :(
McPingvin_v2.0
05-08-2007, 20:47
Ovisnici su p i č k e.
A ovisnici o p i č k a m a?
Mislimda su ljudi koji se odaju porocima psihički labilni i neshvaćeni. Niti jedan čovjek koji je istinski sretan sreću neće tražiti u boci ili u igli. Žalim takve ljude i još više žalm što ih ima sve više i više. Jadan je onaj kojem je životni cilj svaki vikend se napiti do iznemoglosti ili nafixat se pa "letjet" minutu dvije. Smatram da je moj život u ovom trenutku čisto sranje i nimalo nisam njime zadovoljan, ali nije mi ni na kraj pameti da to pokušam zaboraviti ili odgoditi pomoću kemijskih reakcija...
Orehovac
05-08-2007, 21:25
:nonono:
Mislimda su ljudi koji se odaju porocima psihički labilni i neshvaćeni. Niti jedan čovjek koji je istinski sretan sreću neće tražiti u boci ili u igli. Žalim takve ljude i još više žalm što ih ima sve više i više. Jadan je onaj kojem je životni cilj svaki vikend se napiti do iznemoglosti ili nafixat se pa "letjet" minutu dvije.SSmatram da je moj život u ovom trenutku čisto sranje i nimalo nisam njime zadovoljan, ali nije mi ni na kraj pameti da to pokušam zaboraviti ili odgoditi pomoću kemijskih reakcija...
Takav mi je jedan bratic iz Slavonskog Broda :( . Dobro, on se bas ne fixa, pusi travu, al svejedno... I da, njemu i njegovoj ekipi to nije cilj svaki vikend neko svaki dan, po mogucnosti prije nastave...
Lord Jambrek
05-08-2007, 22:14
Mislimda su ljudi koji se odaju porocima psihički labilni i neshvaćeni. Niti jedan čovjek koji je istinski sretan sreću neće tražiti u boci ili u igli. Žalim takve ljude i još više žalm što ih ima sve više i više. Jadan je onaj kojem je životni cilj svaki vikend se napiti do iznemoglosti ili nafixat se pa "letjet" minutu dvije.SSmatram da je moj život u ovom trenutku čisto sranje i nimalo nisam njime zadovoljan, ali nije mi ni na kraj pameti da to pokušam zaboraviti ili odgoditi pomoću kemijskih reakcija...
Takav mi je jedan bratic iz Slavonskog Broda :( . Dobro, on se bas ne fixa, pusi travu, al svejedno... I da, njemu i njegovoj ekipi to nije cilj svaki vikend neko svaki dan, po mogucnosti prije nastave...
moje društvo apsolutno svaki dan!
Evo frenda jednog je toliko uništila droga da čovjek stoji i priča samnom, a on se i dalje ljulja na mjestu, a nije bio još ništa uzeo taj dan!
bratic mi se jos ne ljulja, al nije jednako zabavno u njegovom drustvu kao nekad. Sad samo zna pricat kako su se napusili prije nastave i onda ga prozvala profesorica i te neke slicne brije. Svaki tjedan se barem 4 puta napije ko zadnja budala, a kaj je najgore time se hvali...
Armachus
05-08-2007, 22:24
cigare - ne
trava - ne
ecstasy - ne
alkohol - HELL YEAH !!
1. Ne
2. Ne
3. Ne
4. Ne
5. Ne
8)
Alkoholom protiv droge :D
Celibatom protiv droge
:rambo:
Neven <R>
05-08-2007, 23:03
Celibatom protiv seksa :killyou:
Sexom protiv djevičanstva (ovo bi mogo bit dobar spam topic :?)
Nego pricajmo malo o meni...
Bio sam ovisan o kompu, i nisam bio svjestan toga. Tek kad sam bio prisiljen udaljiti se od kompa na neko vrijeme došao sam k sebi i odlucio to promjeniti. Sam sam sebi zacrto da si nesmijem više dopuštati takve stvari...
...od onda sam probao pun k stvari i nisam se ni jednom doveo to toga da sam ovisan o necemu... Jednostavno vjerujem sebi tj svom karakteru i znam šta si mogu dopustiti i u kojim kolicinama i gdje povuci granice...
Sad preko ljeta visim dosta na netu samo iz dosade jer se vamo na selu nista ne događa... Cim pocne škola i zajebancija zaboravit cu da net i postoji...
što se tice "pravih" poroka:
cigare - Smatram najvecom glupošcu koja postoji (probo i ne kužim)...
trava - Ponekad s društvom ali to mozda jednom mjesečno pa i rjeđe...
ecstasy - Samo jednom probo da osjetim kako je... Ne želim se upuštati u to...
kokain ili bilokakve druge droge - NE
alkohol - Kvalitetna pijanka 2-3 puta mjesecno ^^... Recimo da sam o tome ovisan (o pijankama, ne alkoholu) :D ... Jedva cekam novu sezonu... Bit ce loodooo... :D Nemojte pricat da se znate zabavit i bez alkohola jer zabava uz pravu dozu alkohola owna bilo koju drugu zabavu... (osim koncerata mozda ali to je druga prica)...
to da, jedina pozitivna ovisnost je ovisnost o dobrom društvu.
to da, jedina pozitivna ovisnost je ovisnost o dobrom društvu.
I o sexu :oops:
Neven <R>
06-08-2007, 00:38
Reci to liječenim nimfomanima.
Reci to liječenim nimfomanima.
Hej, ne kvari mi mental image :D
U mojoj glavi je to nešto prekrasno, i želim da tako ostane.
ništ osim alkohola(u ograničenoj dozi,mislim 12 piva na noć jemput u 2 tjedna nije tak strašno,jel...) :)
ZERO je jemput rekel:''drogs are for losers and/or sex maniacs''....-agreed
ZAJEBITE DROGU!!!
i meni puno frendova svakodnevno puši joint i to je neš strašno kak to izgleda kad se čovjek napuši do *****! nemojte to nikad ni probat! aa sam neko vrijeme isto pušio joint al sam sve te stvari poslao u kurac 8)
primjetio sam da je dosta vas probalo drogu (mislim lakšu)
Neven <R>
06-08-2007, 12:12
I?
Puno sam puta pušio travu i mogu samo reći da je preuveličana tj. njeni efekti i sve to. Alkohol je po meni puno jača droga od marihuane.
Samo alkohol, droga je za slabe(mentalno) i povodljive ljude........i ne nikada nisam probao
pusti drogu, uzmi pivo http://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif
drogom protiv sporta :)
šalim se.nisam došao dalje od trave.i ne namjeravam.
Neven <R>
06-08-2007, 13:05
Samo alkohol, droga je za slabe(mentalno) i povodljive ljude........i ne nikada nisam probao
Ne zavaravaj se. Alkohol = droga.
evo vam ako nemate para za droge (link kopiran sa pceksperta)
http://theskip.bdl.pl/not/upload/viewto ... bb6b8923d7 (http://theskip.bdl.pl/not/upload/viewtopic.php?t=72&sid=a38dbfd1aa2f64209add20bb6b8923d7)
zanimljivo dal funkcionira to da ne skidam bezvez
Trava nije droga, to je biljka. Ti je slučajno zapališ i sad se pojave neki efekti... :)
Jeste pogledali stand up od Kat Williamsa o marihuani? :rotfl: :pray:
Uglavnom, probao sam pušiti begevelju (kako je sad popularno to zvati, heh) i sasvim je ok.
I ne slažem se sa zakonskim regulativama oko lakih droga. Ako se može alkohol biti, onda se može i kanabis konzumirati.
e da smo barem u nizozemskoj,šta bi se ušlagivarali
o jbte tenk, pocnijem mislit da si ti ovaj lik na tvom avataru :pray:
mnogi poznati se drogiraju pa im nije ništa,treba imat samo casha
Šta neki jadnici probaju i onda se ubiju nakon prvog pokušaja je druga stvar
Amen to that :wink:
Ako pušim, pušim JA. I to ima efekta na MENE i ja o tome odlučujem. Moje tijelo, moja odluka.
Što meni ima netko zabraniti što ću činiti sa sobom!?...
Sve dok ne ugrožavam druge ljude, imam pravo raditi sa sobom što hoću. Koliko ja znam (i koliko sam probao), ako potegneš dim-dva neće ti pasti na pamet nikoga ubiti, opljačkati ili što ja znam.
Reko bi Kat "You ain't never heard of motherfucker overdosed on marihuana! You might have thought that nigga was dead, but he ain't dead! He's gonna wake up in 30 minutes and eat everything in your house. That's the side-efects - hungry, happy, sleepy - that's it!" :) [/img][/code]
Amen to that :wink:
Ako pušim, pušim JA. I to ima efekta na MENE i ja o tome odlučujem. Moje tijelo, moja odluka.
Što meni ima netko zabraniti što ću činiti sa sobom!?...
Sve dok ne ugrožavam druge ljude, imam pravo raditi sa sobom što hoću. Koliko ja znam (i koliko sam probao), ako potegneš dim-dva neće ti pasti na pamet nikoga ubiti, opljačkati ili što ja znam.
Reko bi Kat "You ain't never heard of motherfucker overdosed on marihuana! You might have thought that nigga was dead, but he ain't dead! He's gonna wake up in 30 minutes and eat everything in your house. That's the side-efects - hungry, happy, sleepy - that's it!" :) [/img][/code]disi aerial kak više :D
btw,potpisujem ovo prvo što si napisao
Čuj, ja travu ne smatram drogom, već stimulativom. U Nizozemskoj ju legalno pušiš (Long Live Holand!)!
A to što ljudi imaju predrasude, to je njihov problem.
Meni paše...
McPingvin_v2.0
06-08-2007, 19:57
Da Valnješ, gg stimulans o kojem postaneš ovisan i koji s vremenom uzrokuje blagu retardaciju...
nizozemci su pametni
jer su skuzili da je zabranjeno voce najsladje i odbranili ga
pa sad se i ne konzumira toliko
Jopax, mudro zboriš. Palac gore.
@ pingu - Ne postaješ ovisan. Još jedna predrasuda...
McPingvin_v2.0
06-08-2007, 20:03
@ pingu - Ne postaješ ovisan. Još jedna predrasuda...
Valneš, onako, iskreno, koliko imaš iskustva sa narkomanima, lječenima ili ne lječenima?
Ja imam podosta, i hvala na pitanju, neke stvari je lako shvatiti. Osim tebi.
Neven <R>
06-08-2007, 20:03
Da Valnješ, gg stimulans o kojem postaneš ovisan i koji s vremenom uzrokuje blagu retardaciju...
Jep, ali možeš postat ovisan i o jaffa keksima, videoigrama i lošoj glazbi i sve to s vremenom također uzrokuje blagu retardaciju pa su ipak te stvari legalne.
[quote="McPingvin_v2.0":1m0vir0p]Da Valnješ, gg stimulans o kojem postaneš ovisan i koji s vremenom uzrokuje blagu retardaciju...
Jep, ali možeš postat ovisan i o jaffa keksima, videoigrama i lošoj glazbi i sve to s vremenom također uzrokuje blagu retardaciju pa su ipak te stvari legalne.[/quote:1m0vir0p]
Ček, jel ti to stvarno uspoređuješ kekse (?) sa marihuanom?
Najlijepša ti dala!
Its grammar time :eyebrows:
[quote="McPingvin_v2.0":1k0nav8n]Da Valnješ, gg stimulans o kojem postaneš ovisan i koji s vremenom uzrokuje blagu retardaciju...
Jep, ali možeš postat ovisan i o jaffa keksima, videoigrama i lošoj glazbi i sve to s vremenom također uzrokuje blagu retardaciju pa su ipak te stvari legalne.[/quote:1k0nav8n]S:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Najlijepša ti dala! :pray:
@ pingu - vidi se...
McPingvin_v2.0
06-08-2007, 20:06
Bar si skužio sarkazam.
I da, elaboriraj to "vidi se..."
Već moraš biti blago retardiran da to uopće i počneš uzimat...
Kad smo već kod droga, sjeća li se netko njega?
http://perso.wanadoo.fr/tommy_the_cat/servietsky%20jpg.jpg
disi aerial kak više :D
A evo me, skužio sam da trebam samo izbrisati cookije :)
@ Pingvin: vjerovao ili ne, kanabis je zadnji na listi adiktiva. Cigarete i alkohol imaju puno veću tendenciju prema ovisnosti od marihuane. Ja pijem svaki put kad izađem, pa još nisam alkoholičar. :) Sumnjam da bi tako postao drogeraš ako tjedno jednom zapalim travu...
a ima vas puno drogeraša,luđaci sram vas bilo,sigurno i vozite drogirani
Neven <R>
06-08-2007, 20:12
Već moraš biti blago retardiran da to uopće i počneš uzimat...
Jesi ikada proba marihuanu? Je'l znaš kakve efekte ima?
Meni stvarno ide na živce kada ekipa koja se pije alkohol (pijem ga i ja da se razumije) ide propovjedati o štetnosti marihuane, a to što svake godine stotine ljudi umru od posljedica alkoholizma i prometnih nesreća to nikome ne smeta. A kada se itko predozirao od marihuane i koliko je postotak onih koji uzimaju marihuanu ovisnici? Malen vjerujte mi.
Jebala vas ta stigmatizacije trave - trava je baba roga, BU BU BU! Ispast će ti zubi i dobit ćeš veliku bradavicu. Priče za malu djecu.
Ček, jel ti to stvarno uspoređuješ kekse (?) sa marihuanom?
Karikirao sam. Ali želim reći da trava nije puno štetnija od ijednog drugog poroka ako se uzima u umjerenim količinama. I opet ponavljam da se preuveličavaju njeni efekti i posljedice, tj. osoba koja će se jednom tjedno napušiti i ona koja će se napiti imat će slične posljedice po zdravlje (po težini posljedica) i imat će slične šanse da postanu ovisnik/alkoholičar kolko god vas mediji šopali drugačijim informacijama.
Isto tako teza da svi ovisnici počinju sa marihuanom je prilično šuplja, jer sam uvjeren da su svi ovisnici pili mlijeko, ali to ne znači da će svi koji piju mlijeko biti ovisnici.
4."]Najlijepša ti dala!
Nisi skužio, mislio sam da mu najlijepša cura da pičke! Eto, sad kužiš...
@neven - nikad u životu nisam probao nikakvu drogu, i nikad u životu nisam pio. Smatram da mi život zbog toga definitivno nije lošiji ili "siromašniji"...
Neven <R>
06-08-2007, 20:29
OK to stoji, ali ima ih tu dosta na topicu koji se hvale kako piju alkohol, a o marihuani govore kao o najvećem zlu.
Dreamer Deceiver
06-08-2007, 20:34
istina, na meni marica nije imala nikakav učinak pa zato sam i prestao s njom. CIgaru sam zapalio jednom u životu.
OK to stoji, ali ima ih tu dosta na topicu koji se hvale kako piju alkohol, a o marihuani govore kao o najvećem zlu.
To je više tradicija, ono, alkohol se tu loče otkad, ne znam otkad :P
Dok je Mary Jane tabu neki još, nije ni blizu tolko popularizirana, a zašto bi i bila, ko da alkohol nije i previše?
Osim toga, alkohol se smije reklamirati, što ga stavlja daleko ispred svake, nelegalizirane, "konkurentske" droge.
[quote="Petak 14.":1ciobs4y]4."]Najlijepša ti dala!
Nisi skužio, mislio sam da mu najlijepša cura da pičke! Eto, sad kužiš...[/quote:1ciobs4y]
Nisam ja taj koji ne kuži, N A J L ISJ E P Š A si napisao, pogledaj u udžbenik iz hrvatskog, onda ćeš ti kužit, valjda...
@ neven Istina da od alkoholizma njih vise umre,ali od marihuane se pocinje (u vecini slucajeva) put u propast tj. pocinjes da konzumiras sve opasnije i smrtonosnije droge,tako da bi se mogla podjednako smatrati opasna...
Neven <R>
07-08-2007, 09:33
@ neven Istina da od alkoholizma njih vise umre,ali od marihuane se pocinje (u vecini slucajeva) put u propast tj. pocinjes da konzumiras sve opasnije i smrtonosnije droge,tako da bi se mogla podjednako smatrati opasna...
Nije istina, ima hrpetina ljudi koja je pušila marihuanu i nije nikada prešla ne teže droge. A opet kao što rekoh svi ovisnici su pili mlijeko, znači li to da je mlijeko opasno i da se s njim počinje put prema težim drogama?
Nije istina, ima hrpetina ljudi koja je pušila marihuanu i nije nikada prešla ne teže droge. A opet kao što rekoh svi ovisnici su pili mlijeko, znači li to da je mlijeko opasno i da se s njim počinje put prema težim drogama?
Ima, ima mlijeko veze sa tim. Ja sam prvo počeo piti mlijeko punomasno, kad mi je to bilo preslabo, dodao sam čokoladu, za par tjedana, počeo sam šmrkati mlijeko u prahu. i kao točka na i, kad nije moglo biti gore, onda sam si počeo ubrizgavati vrhnje. Ljudi, nemojte se drogirati mliječnim proizvodima, to je rupa bez dna :(
Ne želim biti bezobrazan,ali ako ne želiš ponuditi normalan odgovor na normalno pitanje,onda ni nemoj odgovarati...
Ne zavaravaj se. Alkohol = droga.
"Samo alkohol" se odnosi na to da svaki drugi ili treći tjedan popijem vani nešto i to nikada previše, tek toliko da se malo zagrijem tj. nisam nikakav alkoholičar.
Pod droga sam mislio na speed,kokain-taj rang, marihuana mi dođe nekako kao malo jača cigareta(iako ju sam ne pušim ali ju tako doživljavam)
To je više tradicija, ono, alkohol se tu loče otkad, ne znam otkad :P
Dok je Mary Jane tabu neki još, nije ni blizu tolko popularizirana, a zašto bi i bila, ko da alkohol nije i previše?
Osim toga, alkohol se smije reklamirati, što ga stavlja daleko ispred svake, nelegalizirane, "konkurentske" droge.
Neda mi se sada "kopati" po zakonima, ali mislim da se alkohol nesmije reklamirat, iznimke su jedino piva i vino koji se ubrajaju u prehrambene proizvode.
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 12:26
Da, kao i što ima hrpetina osoba koje cijeli život piju pa nisu alkoholičari.
Iskreno, ne znam niti jednog (ex.) narkomana koji je počeo sa heroinom. Skoro svi su mi rekli "počeo je onako, jedan joint sa ekipom, uglavnom jednom tjedno, prije izlaska... pa je onda ovaj rekao da ima neke tabletice..." i tako nastavi dalje, do kokaina ili heroina. uglavnom se na tome staje.
gle, da je marihuana 100% zdrava, nema popratnih učinaka, ne stvara ovisnost... misliš da bi bila nelegalna?
osim toga, netko je rekao da je postotak ljudi koji šuše travu u amsterdamu opao... NIJE, nego je nešto malo i porastao jer više nije bilo one moralne stepenice "joj pa to se ne smije...".
iskreno, prezirem droge, no nemam ništa protiv ekipe koja popljuga tu i tamo jedan joint. sve dok mi ta ista ekipa ne počne govoriti da to nije ništa opasno i da je to sasvim normalno, ne uzrokuje ovisnost...
SVE uzrokuje ovisnost, baš kao što je neven rekao.
Ja sam u svom mladom životu bio ovisnik, o wolfu i o doti. to su bile jedine dvije stvari koje su me stvarno navukle na sebe da je bilo ono, play, eat, play, repeat.
Ako wolf može uzrokovati ovisnost, može i nešto što ima u sebi THC.
Dreamer Deceiver
07-08-2007, 12:45
kad popušiš maricu u tebi se stvori misao ilitiga onaj mali vragec koji se pojavljuje u filmovima i reče :" Vidiš da se nije desilo ništa loše, tako je i s ostalim drogama."
Kasnije ti koji su poslušali vrageca su postali teški narkomani. Zato ako vidite ljubičastog zeku ili malog vrageca, ne slušajte ih :wink:
SZato ako vidite ljubičastog zeku ili malog vrageca, ne slušajte ih :wink:
Ja kad sam počeo sa mlijekom u prahu, ja sam vidio Milkinu kravu :D
ti inače svašta vidiš...nek te ljubičaste krave ne čude...
I to kaj kažeš :D
Gotta go piplz, idem na put prema gay-nudističkom kampu, uplatio sam sado-mazo tretman na 8 dana ^^
pazi da ti ne razvale šuxona. O.o
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 13:03
kad popušiš maricu u tebi se stvori misao ilitiga onaj mali vragec koji se pojavljuje u filmovima i reče :" Vidiš da se nije desilo ništa loše, tako je i s ostalim drogama."
Kasnije ti koji su poslušali vrageca su postali teški narkomani. Zato ako vidite ljubičastog zeku ili malog vrageca, ne slušajte ih :wink:
Eh, ti unutarnji vrageci su jako zajebana stvorenja, ne samo po pitanju droga :D
Neven <R>
07-08-2007, 13:59
Iskreno, ne znam niti jednog (ex.) narkomana koji je počeo sa heroinom. Skoro svi su mi rekli "počeo je onako, jedan joint sa ekipom, uglavnom jednom tjedno, prije izlaska... pa je onda ovaj rekao da ima neke tabletice..." i tako nastavi dalje, do kokaina ili heroina. uglavnom se na tome staje.
Ja dam lijevo jaje da je ta ekipa isto tako još prije toga počela cugati. Stvar je u tome da će psihički slabe i labilne osobe postati ovisni o nečemu jer im je to potrebno ma što god to bilo, ljudi koji znaju svoje granice ili neće pretjerivati ili uopće neće niti probati ako znaju da se lako mogu zakačiti za nešto.
Naravno da je marihuana štetna, ali po mojem osobnom iskustvu alkohol je još štetniji iako mi je draži od marihuane koju već dosta dugo nisam konzumirao.
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 14:07
sa alkoholom se počinje jer ga je lakše nabaviti.
"joj dajte, pa stara oće pit bambus..."
u dućanu nema trave :)
u dućanu nema trave :)
kod nas :)
Neven <R>
07-08-2007, 14:14
Eh sad pitanje je da'l bi legalizacija donijela više koristi ili štete. Npr. prohibicija je samo pomogla organiziranom kriminalu u SAD-u, a ljudi su zauzvrat pili alkohol niske kvalitete - u sličnim količinama kao i prije prohibicije. Ja čisto sumnjam da bi puno veći broj ljudi pušio travu nego što to sada čine da je trava dostupna u trgovinama.
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 14:20
gle, u amsterdamu se postotak konzumenata nije smanjio... stvar je u tome da više nema moralne stepenice jer više nije ilegalno i možeš se jebat kako ćeš nekom objasnit da to nije zdrav ako je legalno, isto kao i cigarete i alkohol :)
[quote="McPingvin_v2.0":15zkep60]
Ja dam lijevo jaje da je ta ekipa isto tako još prije toga počela cugati. Stvar je u tome da će psihički slabe i labilne osobe postati ovisni o nečemu jer im je to potrebno ma što god to bilo, ljudi koji znaju svoje granice ili neće pretjerivati ili uopće neće niti probati ako znaju da se lako mogu zakačiti za nešto.
Naravno da je marihuana štetna, ali po mojem osobnom iskustvu alkohol je još štetniji iako mi je draži od marihuane koju već dosta dugo nisam konzumirao.[/quote:15zkep60]
Slažem se s Nevenom! Duhan je još štetniji od trave, i alkohol također!
Radije potrošim jedan bong, čist, bez duhana, i znam na čemu sam.
Poslije nisam ni mamuran ni ugažen, dok sam pod travom mogu normalno raditi i biti u društvu (malo sam usporen, ali sam neuporedivo fleksibilniji nego pod alkoholom), mogu voziti auto, dapače, jer vozim sporije i pažljivije (jer često promašim kud idem, pa se moram vraćat, ali ne divljam kao kad sam pijan).
I da se zna, marihuana je zdrava i koristi se u medicinske svrhe:
1. Nekakava krema koja služi za opekline (nije toliko važna)
2. Antidepresivne tablete koje su jako skupe, a dobijaju ih besplatno Američki, Njemački, i ostali vojnici iz razvijenih zemalja.
Najviše ih koriste vojnici iz Vijetnama, koji od silnih strahova i PTSP-a ne mogu normalno funkcionirati i spavati.
Bilo je u Austria Kronen Blat-u da se preporuča pušenje trave jednom tjedni iz medicinske svrhe, radi vitalnijeg rada srca. Smanjuje opasnost od srčanog udara i snižava visoki krvni tlak.
Toliko o tome, marica rulezzzzz!
http://img113.echo.cx/img113/7518/rasta2bigsmoke0gf.gif
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 21:42
Čaša vina dnevno je zdrava za srce i krvožilni sustav.
DrunkyDuck
07-08-2007, 21:43
mogu voziti auto, dapače, jer vozim sporije i pažljivije (jer često promašim kud idem, pa se moram vraćat, ali ne divljam kao kad sam pijan).
Daj malo razmisli prije nego pod utjecajem bilo cega sjednes u auto. Ako ne zbog sebe, barem zbog ostalih osoba koje mogu nastradati.
Takodjer, razmisli prije nego opet upotrijebis ovakvo sto kao argument.
A jebi ga, nemogu drugačije doma!
I naravno da pazim na druge, kad pijem ne vozim, a kad pušim, većinom vozi žena. Baš kad moram, stvarno nije problem. Nisam ponosan na to, al jebi ga... Bar je manje mjesto (Sisak) pa nema toliko prometa noću.
Inače poboljšava osjetila, daje istančaniji smisao za glazbu, rješava neke probleme s mučninom, glavoboljom, produbljuje misli i slično... fkorz, sve u razumnim količinama i kvalitetnom konzumentu :)
Kostolomac
07-08-2007, 21:52
da, istina, ali ne više od deci vina, i to crnog :)
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 21:59
da, istina, ali ne više od deci vina, i to crnog :)
Na to sam i ciljao, niko se nije sjetio pitat :(
Litra piva za zdravlje bubrega i mokraćnog susatava! :D
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 22:04
aha, pogotovo to. piva je zdrava za bubrege koliko je i štetna za njih, a o jetri ne bih pričao.
Ličko Pivo - Stvara kronične jetrene bolesnike od 1894. !
Ma dobro, ajd, nije baš toliko štetna... :)
Neven <R>
07-08-2007, 22:16
Eh da je to sve navedeno tako zdravo tko bi više jeo povrće?
Pa ja ne jedem nikaj zeleno! :D
Samo crveno i povrće drugih boja! :D
Zeleno je da se duwa bre! :D http://img113.echo.cx/img113/7518/rasta2bigsmoke0gf.gif
McPingvin_v2.0
07-08-2007, 22:22
Eh da je to sve navedeno tako zdravo tko bi više jeo povrće?
Mirko Filipović ne jede povrće, vid' ga samo!
Kostolomac
07-08-2007, 22:26
a željko mavrović je zadnjih godina na povrću pa gle ga. nebi izgubio od lewisa da je jeo u to vrijeme mesinu :(
@ Valnjes
Ne,marihuana nije zdrava,imao predavanja u skoli i izvodili su ih ljudi koji su pametni i strucni,tako da...ma koliko to zvucalo debilno i cudno,ja im verujem.
Nije ni zrak u Sisku zdrav, pa ja živim tu već 21 godinu, a vjeruj mi, zrak iz rafinerije i željezare je otrov, a marica je nasprem tom zraku destilirana voda! :D
Nije ni zrak u Sisku zdrav, pa ja živim tu već 21 godinu, a vjeruj mi, zrak iz rafinerije i željezare je otrov, a marica je nasprem tom zraku destilirana voda! :D
Ma dobro to..nego kazem za ono sto si napisao na prethodnoj strani :wink:
Gle, to je tako, mara se koristi u medicini! :D
Trava ne sadrži ni jednu tvar koja je doslovno štetna za fizički dio organizma (za razliku od duhana, jelte).
Trava može štetiti psihiči, ali samo ako se uzima u prevelikim količinima.
Ali opet, pogledaj, sve što se uzima previše je štetno, počevši od mesa (masnoća), coca cola (odoše jetra i bubrezi), previše povrća opet šteti crijevima jer uništavaju probavni trakt crijeva (kod ljudi), previše sna smanjuje produktivnost mišića, a opet previše budnosti uništava koncetraciju, previše svega šteti nečemu!
Ne sjećam se tko je rekao, mislim Einstan:
"Sve je otrov, samo ovisi o doziranju"
BlackDCRO
08-08-2007, 03:49
Je, tak je!
Niucemu netreba pretjerivati...
Je, tak je!
Niucemu netreba pretjerivati...
Osim u sexu! Trošite se dok možete! :D Kad budete 50 nebute mogli više! :rotfl:
I pazite na zaštitu, štitite sebe i svoju partnericu/partnera! http://img126.exs.cx/img126/997/36_1_11.gif
Car!!! (Pingvin i Mirko)
Drugs are bad, mkaaaaay?
....a što se tiče marice...
Marihuana na svakog djeluje drukčije. Može stvoriti samo psihičku ovisnost!
Alkoholom protiv droge :wink:
McPingvin_v2.0
08-08-2007, 11:56
Car!!! (Pingvin i Mirko)
Kako i, pa ja jesam Mirko :?
hm,mislim da je išla ovako nekako
"svaka tvar je otrov,samo ovisi u kojoj će količini biti otrovna"
:D
Arbiter of Change
08-08-2007, 12:22
I temelji kemije udareni. :)
Gle, to je tako, mara se koristi u medicini! :D
Trava ne sadrži ni jednu tvar koja je doslovno štetna za fizički dio organizma (za razliku od duhana, jelte).
Trava može štetiti psihiči, ali samo ako se uzima u prevelikim količinima.
Ali opet, pogledaj, sve što se uzima previše je štetno, počevši od mesa (masnoća), coca cola (odoše jetra i bubrezi), previše povrća opet šteti crijevima jer uništavaju probavni trakt crijeva (kod ljudi), previše sna smanjuje produktivnost mišića, a opet previše budnosti uništava koncetraciju, previše svega šteti nečemu!
Ne sjećam se tko je rekao, mislim Einstan:
trava se u medici koristi kod ublažavanja velikih količina boli.
http://www.net.hr/zdravlje/page/2007/07/30/0593006.html
Čuj, svašta ljudi kažu.
Drevni Asteci i Maye su redovito pušili travu, i nije im ništa bilo. Njih je uništio alkohol, jer nihovo tijelo ne podnosi alkohol i stvara jaku ovisnost.
A što se tiče današnjeg doba i predrasuda o marici, gledam to na ovaj način:
Danas govore o štetnosti trave, premda se s tim ne slažem.
Prje 50 godina su govorili da masturbacija uzrokuje sljepoću.
Prije 500 godina je u nekim zemljama sex bez ženidbe bio smatran vražjem djelom, i žene koje su vodile ljubav prije braka su bile vješane i spaljivane kao vještice...
Svako vrijeme ima soje predrasude, a mi smo tu da dokažemo da nije tako!
Arbiter of Change
08-08-2007, 13:10
Da, ali seks bez ženidbe nema posljedice kao pojedini opijati.
Dreamer Deceiver
08-08-2007, 13:12
pa i isus je fumo trovu. To su one godine koje su izbačeen iz biblije :D
njet ne drogiram se, ne namjeravam, osim ako mi moje jadno srce ne otkaže totalno pa mi kažu "ti si ionako gotov, ovo ti može samo pomoći"
khm valnjes koliko već dugo pušiš i koliko često? na tebi ne vidim previše utjecaja trave, jel možda imaš veću rezistenciju ili šta?
Systematic Reverse
08-08-2007, 13:59
Može stvoriti samo psihičku ovisnost!
Yup, ali to je rijetkost. Inace nemam nishta protiv vutre, u umjerenim kolicinama steti puno manje nego duhan >.>
khm valnjes koliko već dugo pušiš i koliko često? na tebi ne vidim previše utjecaja trave, jel možda imaš veću rezistenciju ili šta?
Nemozes to vidjeti preko foruma lol :))))
Ne pušim često, recimo 3 puta tjedno po 4 grama (2 frule ili jedan bong).
Evo samo za primjer, frend iz mog bivšeg razreda, Bojo (od srca zvan Debeli) pši redovito, i u 4. razredu srednje ( smjer Tehničar za računalstvo) je bio prvi u natjecanju iz Engleskog u Sisačko-Moslavačkoj županiji.
Na državnu nije išao jer je imao smrtni slučaj.
:o dobar...
a system reverse- vidio sam slike, i može normalno raspravljati na forumu...
inače smatram da je s drogama kao s alkoholom- netko može podnijeti puno, a neki bljuju od nečeg što druge jedva uhvati.
čuo sam za ljude koji su se manje više uspješno skinuli s heroina, dok večina ljudi ne može na duže vrijeme.
a valnjes za smrtni slučaj- njegov ili?
McPingvin_v2.0
08-08-2007, 16:37
Što bi reko Maloki; Nobel :pray:
Dreamer Deceiver
08-08-2007, 16:58
najviše me iritiraju oni koji se hvale time šta puše travu ili se opijaju. Iskreno od alkohola ja pijem Pivu, a rijetko kad viski i rakiju i to ne da se sad napim ko pizda nego radi gušta.
[quote="Petak 13.":33q4e1pg]Ne pušim često, recimo 3 puta tjedno po 4 grama (2 frule ili jedan bong).
Što bi reko Maloki; Nobel :pray:[/quote:33q4e1pg]
Pa to nije puno! :o
Bojo puno puši, svaki dan smota 8-10 grama i 2 kutije plavog vuka! :shock:
M4rc3LL1u5
08-08-2007, 17:56
pusim kutiju ronhilla na dan i popijem na poslu 3-4 pive od 0,3
i onda se razbije na motoru ko čkapi :D
vidjet ćemo dokle će to ić sa ušlagiravanjem i pušenjem
M4rc3LL1u5
08-08-2007, 18:22
i onda se razbije na motoru ko čkapi :D
jbg bilo je zgodnih teta pa sam malo zaglumia i napravia salto sa motora i ubia se ko pi*** :rotfl:
e vi dećki šta idete po maksimiru i poljudu,dal se vrti joint na utakmici? :rotfl:
Pa Hajduk ima najjaču obranu:
-Baciš Joint pred gol i svi tovari se sjure s tribine! :rotfl:
Petak ne jebi ljude bez veze.Nisi ni fora ni smjesan .Ako zelis ban postoje i drugi nacini da ga zaradis.
Nisam ni pokušao biti smiješan, to je tako, bien there done that!
Dođem na utakmicu i zapalim pljugu, kad ono svi lete prema dolje! (ili je to bilo u mojoj glavi???)
(Ne navijam za Hrvatske klubove, a to što neki ne podnose viceve na račun svojih klubova, to je njihov problem)
ne pijem ne pušim. rezultati => neću dobiti rak pluća i neću imati pivski trbuh
Da_killah
08-08-2007, 23:58
vrlo vjerojatno, ali ne i potpuno sigurno
Umrijet ćeš od kolesterola...
BlackDCRO
09-08-2007, 01:56
Ja sam smrsavio 10 kila od kad sam poceo pusiti(cigarete)...
Dobio bi 20 kn svaki dan za marendu. 13 kn za beli walter, 5 kn za kavu i 2 kn za slanac. Da nisam poceo pusiti vjerovatno bi svaki dan krmio hamburger i zdebljao se 10 kila.
E da, nesto sam se sad sjetio u vezi droge. Reper gospon Stoka je repao "jebes kemiju, samo zeleno zeleno" i evo ga sad majstor na odvikavanju od bjelog. Zato ako konzumirate travu, nemojte je konzumirati u prevelikim kolicinama da nebi krenuli putem gospona Stoke...
gg, valjneš, primljen si u đerijevu ekipu :|
gg, valjneš, primljen si u đerijevu ekipu :|
Ma joj krivo si to shvatio! :wink:
Mi smo Đeria primili u našu ekipu! :D
Sad nam svaki dan fali rizli, jer Đeri popuši sav papir! :D
McPingvin_v2.0
09-08-2007, 12:15
e valnješ gg, ovisnik si.
HalF-DeaD
09-08-2007, 17:34
Eto drogeraši, uhićeni vam dileri, sad će vam droga poskupit :rotfl:
afaik trava ne izaziva ovisnost...
izaziva psihičku ovisnost
DrunkyDuck
09-08-2007, 19:27
Kao i internet, npr.
King tiger
09-08-2007, 20:10
Kao i internet, npr.
tako je :(
al net nema u sebi THC
steta
Umrijet ćeš od kolesterola...
zdravo se hranim i vježbam(ima veze sa mojim zdravstvenim stanjem)
McPingvin_v2.0
09-08-2007, 20:51
then a lot you have to learn :)
neznam koji je uzitak pusiti onaj smrad ili si gurat iglu u ruku nit mislim saznat...
Systematic Reverse
10-08-2007, 01:31
[quote="McPingvin_v2.0":17f1l4v2]e valnješ gg, ovisnik si.
then a lot you have to learn :)[/quote:17f1l4v2]
Dobro je rekao Gaas, trava nemoze izazvati fizicku ovisnost, psihicna ovisnost je nesto skroz drugo, psihicki ovisan mozes biti od bilo cega ~~
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 01:40
ovisost. točka. u pravilu nema veze je li psihička ili fizička, ovisnost sama po sebi je problem.
I disanje je ovisnost... I hranjenje... LOL!
Dakle, evo nisam 4 dana zapalio jer sam imao rođendan i želio sam biti čist... I ne, nije mi falilo, je sam slavili, pjevali, plesali, roštiljali, okrenuli prasca! :D
THC ne izaziva ovisnost, već osjećaj slobode uma. Ako se nekom previše svidi, postane ovisan o tom stanju, ne o THC-u. Također se slična tvar nalazi u čokoladi, pa vi vidite....
I disanje je ovisnost... I hranjenje... LOL!
Onak, NOBEL x2 :pray:
Neven <R>
10-08-2007, 12:08
Inače postoji razlika između ovisnost i potrebe.
jep. što je pingvin reko
vjerujem da trava stvara i fizičku ovisnost. psihičkoj ovisnosti se možeš oduprijeti, ako imaš snagu volje. fizičkoj se može oduprijeti samo uz pomoć rezistencije na predmet ovisnosti.
eh sada ja smatram fizičku ovisnost kada tijelo ne može normalno funkcionirati bez danog stimulansa.
Sonic_Moronic
10-08-2007, 12:27
Nikad ništa nisam probao a neam niti namjeru!
EDIT...
E da jesam snifao sam PC PLAY :pray:
Mora se malo, dok je svjež. :D
ma zajebi sve to, opijanje, drogu, pušenje,
ja sa svojim društvom izađem svaka 3 dana, naručimo picu, nažderamo se ko stoke, i popijemo svaki po 2,3,4 pive, zajebavamo se i tako, a kad je subota, il kad ima neš bolje, normalno , malo prekoračimo limit.....
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 13:43
jep. što je pingvin reko
vjerujem da trava stvara i fizičku ovisnost. psihičkoj ovisnosti se možeš oduprijeti, ako imaš snagu volje. fizičkoj se može oduprijeti samo uz pomoć rezistencije na predmet ovisnosti.
eh sada ja smatram fizičku ovisnost kada tijelo ne može normalno funkcionirati bez danog stimulansa.
^crap
jedina droga koja izaziva fizičku ovisnost je heroin. zato se i najteže skinuti sa istoga, jer više ne misliš da ti treba droga, nego to i osjećaš... poprilično bolno.
jep. što je pingvin reko
^crap
jedina droga koja izaziva fizičku ovisnost je heroin. zato se i najteže skinuti sa istoga, jer više ne misliš da ti treba droga, nego to i osjećaš... poprilično bolno.
imaš dokaz?
neka neko donese temeljite analize za početak marihuane, kokaina i heroina. pa da vidimo šta sve ima u njima. ostalo su nagađanja.
Točna pingvin kaže, heron izaziva fiziče osvisnosti.
Sve druge droge izazivaju psihičke ovisnosti i oštećenje mozga.
Trava nije droga, trava je opijat, kao i kofein.
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 18:13
imaš dokaz?
neka neko donese temeljite analize za početak marihuane, kokaina i heroina. pa da vidimo šta sve ima u njima. ostalo su nagađanja.
http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin
http://en.wikipedia.org/wiki/THC
http://en.wikipedia.org/wiki/Cocaine
itd. plus slušanje na satovima biologije i razgovor sa bivšim ovisnicima.
napravio bi ti ja i testove, ali jebiga, baš mi ponestalo heroina doma.
valnješ, opijati i droge su jedno te isto.
a što je najžešče kod kokaina jest da se dobiva od ista biljke kao i coca cola
Opijat >< Droga
Slično je, ali nije isto...
Opijati ne štete tijelu, droga da...
Da_killah
10-08-2007, 18:49
a što onda kažeš na ovo? http://www.znanje.org/i/i24/04iv04/04IV0402/WEB%20DROGA/opijati.htm
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 18:52
valnješ, http://en.wikipedia.org/wiki/DrugsS, i obrati pozornost na prvu sliku.
:cheer
Burek_fr0m_SPACE
10-08-2007, 19:13
Opijat >< Droga
Može !=Su C++u ili <>Su Basicu, a ><Snisam još vidio. Cccc... pa to je osnovna kultura...
jep. što je pingvin reko
Može se oduprijeti svakoj ovisnosti ako ti stvarno to želiš.
Da se mene pita ja bi sve ovisnike pustio da krepaju, nikakve komune i slična sranja ako ti nemožeš sam skužit da te to uništava i da se moraš oduprijeti onda se goni kvragu jebote, a nemoj ostale zajebavat svojim glupostima.
nisam jos probao...
inace sto se slavnih tice, da bitlsi nisu uzimali lsd i sranja, drugi najprodavaniji album na svijetu nikad nebi postojao.
i oni su inspirirali mnoge, npr Oasise, i prema tome ni prvi nebi postojao.
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 20:01
Da se mene pita ja bi sve ovisnike pustio da krepaju, nikakve komune i slična sranja ako ti nemožeš sam skužit da te to uništava i da se moraš oduprijeti onda se goni kvragu jebote, a nemoj ostale zajebavat svojim glupostima.
gg, vidi se da imaš ovisnika u familiji.
Sonic_Moronic
10-08-2007, 20:09
Bolje i to nego da je neaktivan, aj...
gg, vidi se da imaš ovisnika u familiji.
Zapravo imam i na temelju onoga što sam ja vidio sam i donio ovakav zakuljučak, u takvim stvarima samo čovjek može pomoći sebi nitko drugi.
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 20:14
well, mom bratu je pomogla vjera. ja i dalje tvrdim da si je on sam pomogao. no tu se ti već ne bi složio, jel? ;)
well, mom bratu je pomogla vjera. ja i dalje tvrdim da si je on sam pomogao. no tu se ti već ne bi složio, jel? ;)
A zašto?
Kažu da Bog pomaže oni koji pomognu sebi, dakle nitko ti neće pomoći ako ti sam ne pomogneš sebi.
McPingvin_v2.0
10-08-2007, 20:33
oće, znam to iz iskustva ;)
oće, znam to iz iskustva ;)
Tako ti bog pomogao...
Otkad je narkoman iz ulice blizu umro od predoziranja (znao sam tipa), ja se ostavio i ono malo trave sto sam znao uvuci u sebe. Decki droga je jako losa stvar, i sto god vam "face" pricale rade vi budite pizde i neprobajte.
Baš me brige što drugi uzimaju...
Hors mi ne treba, jer poslije žutog nema nazad...
Ja trošim onoliko da mi bude dobro, 2-3 čašice konjaka i frula dvije...
McPingvin_v2.0
14-08-2007, 01:38
uvjek ima nazad... samo je pitanje želiš li to.
[quote="McPingvin_v2.0":2ua6d012]oće, znam to iz iskustva ;)
Tako ti bog pomogao...[/quote:2ua6d012]
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
vidio sam likove da se drogiraju, povlače crte, napuše, žderu bombone i kaj sve ne... i to je očaj koji ne želim nikome. Ne, ja nisam konzumrao nikakve droge, jer se nisam dao navući na ta sranja, ali ovaj geto u kojem živim pun je takvih bisera i jedino što mogu reći je - Bjež od toga!
Jebeš sve priče tipa, "pa to ti uopće nije jako", "samo probaj, šta će ti bit?", "ajde brale, jedna crta"... i sl. Droga je droga i ne zove se tako bez razloga. To je veliko sranje koje je i najpametnije ljude spremno pogoditi gdje su najslablji i napraviti od njih retarduse.
od moga frenda brat stariji je lokalni diler bijelog
McPingvin_v2.0
14-08-2007, 11:03
92 is the number.
nasla se djeca pa pricaju o necem o cem poima nema... trava ne stvara nikakvu ovisnost, cigarete stvaraju vecu ovisnost od trave, dok je trava zdravija od cigareta... pusim travu od 15. godine (sad imam 23.) i mogu prestati kad hocu (ali necu)... nikad nije bila nikakva kriza, kad imam love dimim, kad nemam, ne dimim i nikome nista... probal sam dva il tri put speed, koji btw ama bas nist ne valja... par put sam htel probat ex, al nisam ja tip za disko i takva nabacivanja sim-tam tak da nije bilo nist od toga... jedanput sam pal s travom i zavrsil na izvanbolnickom ljecenju (kaj u biti nije ljecenje, nego dosadni sastanci s ljudima koji su imali peh kaj su pali s travom ko i ja, uz, naravno, testiranja, na kojima se da varati)...
I know
jebiga tamo u mom bivsem kvartu imate to jest imali ste najvise narkica i dilera u cijeloj Hrvatskoj,a sada od kada su preuredili Bundek,nema ih bas vise
McPingvin_v2.0
14-08-2007, 12:36
nasla se djeca pa pricaju o necem o cem poima nema... trava ne stvara nikakvu ovisnost, cigarete stvaraju vecu ovisnost od trave, dok je trava zdravija od cigareta...
da, našlo se pričati djete koje je provelo deset dana života u komuni i koje je poprilično pričalo sa bicšim narkomanima. osim toga, nema "zdravije je" jer niti jedno niti drugo nije zdravo.
osim toga, takav su stav SVI imali, "mogu prestati ali neću". i nisu prestali. do komune.
nasla se djeca pa pricaju o necem o cem poima nema... trava ne stvara nikakvu ovisnost, cigarete stvaraju vecu ovisnost od trave, dok je trava zdravija od cigareta... pusim travu od 15. godine (sad imam 23.) i mogu prestati kad hocu (ali necu)... nikad nije bila nikakva kriza, kad imam love dimim, kad nemam, ne dimim i nikome nista... probal sam dva il tri put speed, koji btw ama bas nist ne valja... par put sam htel probat ex, al nisam ja tip za disko i takva nabacivanja sim-tam tak da nije bilo nist od toga... jedanput sam pal s travom i zavrsil na izvanbolnickom ljecenju (kaj u biti nije ljecenje, nego dosadni sastanci s ljudima koji su imali peh kaj su pali s travom ko i ja, uz, naravno, testiranja, na kojima se da varati)...
Doggy je moj čovjek...
Mogu ja pričati kako je uzbudljivo letjeti na mjesec, a nisam ni probao...
Trava je supač, i točno je, travu ne moram svaki dan imati, ali zato bar 2 kutije cigareta...
I trava NEMA kancerogenih tvari (tvari koje izazivaju nekontroliranu diobu stanica - rak), za razliku od DUHANA koji sadrži katran i nikotin...
Da_killah
14-08-2007, 14:20
a ako ne pušiš čistu travu nego miješaš s cigaretom? ti možda ne, ali ima ih dosta koji to rade
McPingvin_v2.0
14-08-2007, 14:43
I trava NEMA kancerogenih tvari (tvari koje izazivaju nekontroliranu diobu stanica - rak), za razliku od DUHANA koji sadrži katran i nikotin...
super, nema kancerogenih tvari. ali na tvoje tjelo djeluje jače i brže od cigarete, a ti bi ti trebalo nešto reći.
Djeluje duže, ali posljedice po plućima su daleko manje...
Ja pušim čisto na bond, ili 2:1 u frulici....
Al opet, 2 kutije cigareta to vrate...
Dreadlock
14-08-2007, 14:55
ne zanima me droga...odbijam drogu
ne zanima me droga...nudili mi travu par puta...pristojno odbio...
Mene više nitko ne nudi! :rotfl:
Samo pitaju: "E imaš kaj za posolit!?"
Kažem ja: "Imam NE."
A mislim: "Imam al ti nedam, kupi si sam, boli me racku za tebe!"
Inače, što se tiče dilanja, to me nikada nije zanimalo...
Ja sam krajnji korisnik...
Dreadlock
14-08-2007, 15:00
imam pitanje za sve ovisnike: jeste li vi shvatili da vam to steti? jeste li ikad malo razmislili o tome?
Djeluje duže, ali posljedice po plućima su daleko manje...
A mozak? Imam frenda koji dimi travu i znam kakav je bio i kakav je sad pa nemoj proturječiti da ne oštećuje mozak!
imam pitanje za sve ovisnike: jeste li vi shvatili da vam to steti? jeste li ikad malo razmislili o tome?
To je jače od njih! Ovisnost pwna ovisnika!
Dreadlock
14-08-2007, 15:05
koliko ja znam ona ubija mozdane stanice....ili lose znam nisam ziher...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.