PDA

Pogledaj cijelu verziju : Dinamo

Stranica : 1 [2]

Neven <R>
07-10-2007, 11:15
Ali se svojim primitivnim ispadima najviše ističe. Jedna stvar je tako se ponašati doma ili u nekoj seoskoj krčmi, a druga stvar je tako se ponašati pred kamerama i javnošću.

Jerry
07-10-2007, 11:15
ma umišljeni idiot...još daje onim sviračima pare...ma daj ajde..zašto je on uopće doprecjednik dinama?trebo bi kopati kanale..
btw,5000 post!! :)

ChR0NoS
07-10-2007, 11:18
Jerry, čestitam ti 5000 post, svaka čast

Fenrir
07-10-2007, 11:19
Mamić je pokvareni lopov, tko to poriče, taj je gori od njega. Sad kad su pobjedili Ajax, sve kaj je napravio do toga se briše i zaboravlja, jel tak, labilne mase... Kad se netko žali da Dinamu fali dobrih igrača, nek se sjeti da je Dinamo imao izvrsne igrače, koje je Mamić prodao i stavljao to u svoj džep, ako mislite da je ovo uspjeh što smo prošli dalje, zamislite što bi bilo da imamo pravu postavu, onu koju Mamić nije rasprodao.

Happy Little Boozer
07-10-2007, 11:27
Mamić je pokvareni lopov, tko to poriče, taj je gori od njega. Sad kad su pobjedili Ajax, sve kaj je napravio do toga se briše i zaboravlja, jel tak, labilne mase... Kad se netko žali da Dinamu fali dobrih igrača, nek se sjeti da je Dinamo imao izvrsne igrače, koje je Mamić prodao i stavljao to u svoj džep, ako mislite da je ovo uspjeh što smo prošli dalje, zamislite što bi bilo da imamo pravu postavu, onu koju Mamić nije rasprodao.

sign
i dodatak...
ja bi stajao prvi u redu za 500 eura i još bi poveo cijelu familiju da stoji tam sa mnom u prvom redu!

JedimiNjoke
07-10-2007, 11:36
[quote="MILF hunter":1i7b5d5s]

Inače,općenito govoreći o izigravanju budale pred svima,ako ste se ikada napili na novu godinu ili rođendanu i ponašali se "bedasto" onda zaista nemate nikakvo pravo druge nazivati primitivnima i seljačinama... :D
Pa Balkanci smo,pobogu,to nam je u krvi :D
Da se ja napijem i ppčnem se skidati na carini na plesu dobio bi batina od policije i mora bi plaćati kaznu. Ali neki su iznad zakona...[/quote:1i7b5d5s]

To što je on radio na Plesu nije kažnjivo iz 2 razloga. Nije prekršio nijedan zakon time što je izveo "strpitiz" (termin striptiz je da se skineš do kraja, dok je on ostao u donjem rublju) nije narušavao javni red i mir, čovjek je pjevao tamo, šta ćemo opet kao u Jugi kad netko počne pjevat odma ga u ćuzu? Drugi razlog je taj što policija shvaća (kao i ostatak ljudi, iznimke dakako... ne) trenutak euforije, to što je Dinamo prošao Ajax je njemu kao da je dobio sina. Je da je malo blentav i sirov, al na njemu bar vidiš kakav je, dok svi vi vjerujete političarima i novinarimaSkoji samo traže sranja koja bi napisali o nekom samo da ispune redove novina.

Pa mislim, zar nije RETARDIRANO pitati trenera Ivankovića, neporaženog 28 utakmica, nakon jedne za dlaku izgubljene, da li se boji da će izgubiti svoj posao i još ga k tome početi pljuvati?!?! Pogotovo oni "žuti" iz 24 sata? Mamić je poznat kao temperamentan, te je tako i postupio, da sam bio u njegovoj koži isto bi napravio.

Možda je čoban, možda je lopov (gotovo sigurno ustvari), al nemojte srat čvarke samo zato jer čitate neke neobjektivne novine, koje pišu propali studenti i slični ljudi. Jasno se vidi u snimci od 25 minuta, dok još nije izrezana, što je sve Mamić rekao novinarima. Možda mu to nije na mjestu kako je rekao, ali je apsolutno u pravu što je rekao tim novinarčićima što stoji. Ovaj RTL, već 3 dana stavlja Mamića i njegov ispad u svake vijesti, svaki dnevnik. Zar to nije jadno? Televizijska kuća protiv jednog čovjeka?

Za kraj, samo ovim BBBovcima što su vikali Mamiću cigane. Zašto? Dinamo je prošao Ajax, a oni seru? Dangube jebene, nemate život pa tražite izliku u jadnom Dinamu da ispoljavate svoj bijes? Koji vrag jedan Eduardo, Ćorluka ili Modrić imaju tražit u HNLu? Ako niste zadovoljni, navijaj za drugi klub brate mili, jer nije samo Mamić rekao: "Može, prodat ću ih.", nego su i oni rekli da će otić iz kluba, jer žele. Hrvatska liga je apsolutna sprdnja trenutno, pa zar bi vi odbili takve klubove? Oćemo napravit Dinamo sa 100 milijunskim igračima da igra u ligi sa klubovima od 200 000 eura? Kao da dovedeš Real Madrid ovdje...

JedimiNjoke
07-10-2007, 12:03
Hvala.

Neven <R>
07-10-2007, 12:10
Gledaj meni smeta njegova prepotencija i postavljanje iznad zakona. A kada novinari kazne njegovu prepotenciju (to im je i posao) onda se prikazuje kao kakva žrtvica i traži nekakve "dušmane". Briga me za njegovu narav, on se nema pravo ponašati se tako kako se ponaša i očekivati od ljudi da će to odobravati.

JedimiNjoke
07-10-2007, 12:48
On zna baratati dobro zakonima, ali se ne postavlja iznad njih. Moraš mu priznat da je dosta inteligentan kad tolko izbjegava "ćorku", a zna se gdje je sve lovu izmuzao.

McPingvin_v2.0
07-10-2007, 13:15
To što je on radio na Plesu nije kažnjivo iz 2 razloga. Nije prekršio nijedan zakon time što je izveo "strpitiz" (termin striptiz je da se skineš do kraja, dok je on ostao u donjem rublju) nije narušavao javni red i mir, čovjek je pjevao tamo, šta ćemo opet kao u Jugi kad netko počne pjevat odma ga u ćuzu? Drugi razlog je taj što policija shvaća (kao i ostatak ljudi, iznimke dakako... ne) trenutak euforije, to što je Dinamo prošao Ajax je njemu kao da je dobio sina. Je da je malo blentav i sirov, al na njemu bar vidiš kakav je, dok svi vi vjerujete političarima i novinarimaSkoji samo traže sranja koja bi napisali o nekom samo da ispune redove novina.
Vjerovao ili ne, kažnjivo je, jer ako se nađe neka osoba koja se osjetila nelagodno zbog seljačine koja se skida, može to prijaviti kao ometanje javnog reda i mira. Uzmi primjer Let3a i varaždinskog nastupa.
Novine se pune ako ima materijala. Ne izmišljaju oni mamićevo jebanje majke.

Pa mislim, zar nije RETARDIRANO pitati trenera Ivankovića, neporaženog 28 utakmica, nakon jedne za dlaku izgubljene, da li se boji da će izgubiti svoj posao i još ga k tome početi pljuvati?!?! Pogotovo oni "žuti" iz 24 sata? Mamić je poznat kao temperamentan, te je tako i postupio, da sam bio u njegovoj koži isto bi napravio.
Pa u neku ruku i nije, jer je Mamić obećao Europu, a bio je jako blizu toga da Europu ne dobije.

Možda je čoban, možda je lopov (gotovo sigurno ustvari), al nemojte srat čvarke samo zato jer čitate neke neobjektivne novine, koje pišu propali studenti i slični ljudi. Jasno se vidi u snimci od 25 minuta, dok još nije izrezana, što je sve Mamić rekao novinarima. Možda mu to nije na mjestu kako je rekao, ali je apsolutno u pravu što je rekao tim novinarčićima što stoji. Ovaj RTL, već 3 dana stavlja Mamića i njegov ispad u svake vijesti, svaki dnevnik. Zar to nije jadno? Televizijska kuća protiv jednog čovjeka?
Sigurno je čoban, sigurno je i lopov, a serem čvarke jer se ljudi ponašaju "Pa šta, on vara, krade, laže... Al', ajde, nije jedini u ovoj državi pa je OK."
I tako naša država ide u krasan kurac iz dana u dan.

Za kraj, samo ovim BBBovcima što su vikali Mamiću cigane. Zašto? Dinamo je prošao Ajax, a oni seru? Dangube jebene, nemate život pa tražite izliku u jadnom Dinamu da ispoljavate svoj bijes? Koji vrag jedan Eduardo, Ćorluka ili Modrić imaju tražit u HNLu? Ako niste zadovoljni, navijaj za drugi klub brate mili, jer nije samo Mamić rekao: "Može, prodat ću ih.", nego su i oni rekli da će otić iz kluba, jer žele. Hrvatska liga je apsolutna sprdnja trenutno, pa zar bi vi odbili takve klubove? Oćemo napravit Dinamo sa 100 milijunskim igračima da igra u ligi sa klubovima od 200 000 eura? Kao da dovedeš Real Madrid ovdje...
Nisam član BBB-a, navijam za Dinamo i ne bi nazvao Mamića ciganom. Cigan nije pogrdan naziv... Ili barem dovoljno pogrdan za njega.
A ova trojca igrača zbilja nemaju šta tražiti u Dinamu. No, je li Mamić rekao nema prodaje preko zime?
Je. Što misliš da Arsenal ne bi dao više za Dudua ako bi ušli u Ligu prvaka, a protiv onakvog Werdera bi, samo da imamo nekog ko ima prosjek gol/ promašaj veći od 0.2?
Ne zaboravi, Dudu je igrač koji je dao najviše golova u sezoni za Dinamo, dok je Balaban igrač koji je na listi 50 najgorih igrača koji su ikad igrali na Otoku.
Primjeti dinamova "zvučna" pojačanja. Nowotny. Koch. Balaban.
Sve igrači koji imaju oko 35 godina. Nowotny je bio samo jednu sezonu, i to je pola sezone bio ozljeđen pa je otišao u mirovinu. Koch je stvarno dobar golman, nema šta, ali ima 35 godina... On neće igrati još 10 godina, tako da je kupovanje bilo kojeg igrača preko 32 godine bacanja novca u vjetar.

Novca grada Zagreba, koji daju građani tog istog grada, a Mamić, kojemu su moji roditelji zapravo šefovi, kao i policiji, vatrogascima... Ponaša kao da je to njegov novac. Kao da on daj emilijune za Dinamo svake godine.

A on daje goli kurac za Dinamo. Dinamo mu služi samo kao praonica novca. Osjećaji prema Dinamu?
O, da, gajih ih on. Kao što svako gaji osjećaje prema svojoj zlatnoj koki...

Human m0nst3r
07-10-2007, 13:19
Svaka ti cast :pray:

JedimiNjoke
07-10-2007, 15:53
Da li je itko prijavio taj njegov "prekršaj"? Nije, znači nije kažnjivo. Druga priča je kad se let3 skida i gura ruže u guzice, nije ti neka usporedba jebiga. Ovo nije bilo toliko vulgarno, ni blizu. I još k tome čovjek je slavio, jel Ivanišević dobio prijavu kada je na dočeku u Splitu psovao kada je osvojio Wimbeldon? Naravno da nije.

Mamićevo nabijanje na kurac (ne jebanje majki) stoji, no u tom položaju, vjerujem da bi 50% ljudi reagiralo isto (možda bi se suzdržali pred novinarima, al to nije njegov stil, jelda?) Novine su digle tu hajku prije nego što je Mamić išta rekao, tako da ne valja pripisivati sve zasluge njima.

Obećao je Europu, istina. Jesmo ušli u Europu? Jesmo, u čemu je problem onda? To što novinari traže bilo kakvu "zlatnu koku" da pune novine je druga pjesma. Dobro jebat Mamića koji je navikao, ali jebat u zdrav mozak jednog gospodina kao što je Branko Ivanković je stvarno nisko i za te kvaziprofesionalce.

Ljudi se ponašaju... A ti si? Isto čovjek, građanin Republike Hrvatske. Što ti radiš u vezi toga? Ništa, zato što: a) ne možeš, b) ne da ti se zamarat s tim pizdarijama, c) nisi dovoljno pametan da mu išta napraviš. Pa cijela Hrvatska negdje muze čovječe, samo naivčine ne, koji vjeruju u nešto izvanzemaljsko... Neki muzu manje (varanje na porezu, ne prijavljivanje dobara, ne plaćanje TV pristojbe - sve krađa), neki u ovom slučaju više, jer znaju kako. Ljude ustvari ne pere nepravda, nego ih pere ljubomora što oni nemaju para isto kao i dotični Zdravkec.

Kako si ti isto lik... to s prodajom, pa Mamić ima samo 50% riječi u tom poslu. Sad ću ti objasnit. Kad svaki igrač (Ćorluka, Eduardo, Modrić) potpiše za klub (Dinamo) potpiše i UGOVOR, e sad, u ugovoru ti stoji, između raznoraznih pizdarija, i jedna stvar u kojoj kaže da ako ponuda nekog kluba prijeđe neku cijenu, matični klub nema više pravo glasa hoće li ga prodati ili neće, nego tko? Igrač dakako. Vjeruj mi da su ova dvojica htjeli ostat, ostali bi (mada bi ih onda ja prozvao jednim od glupljih entiteta ovog svijeta) no dečki su otišli jer su htjeli. Ja im ne zamjeram ništa, dali su Dinamu i više nego dovoljno, sretno im u životu i nek igraju još bolje za repku. Sad navijači traže ne znam kakvo žrtveno janje da bi zadovoljili svoj malograđanski um, naravno izabrali su najzvučnijeg, Mamića.

Nowotny je bio greška, istina, no Koch oprosti nije. Golman od 35 godina nije star, golmani preko 30 su jedni od boljih. Jel Kahn star? 38 godina i frajer razara na golu. Igrački vijek golmana je podosta duži od igrača... Balaban je doveden za sitnu paru, tek tolko da dečko ne ostane bez kluba, jer je on (možda si premlad pa se ne sjećaš) dok je igrao u Dinamu dao puno, mislim da bi bilo bezobrazno ga samo ostavit na ulici, a ti?

Kad se sve zbroji, ova "pojačanja" su koštala sve skupa dvije milje i neš sitno. Dok je Eduardova prodaja donijela oko 7 milja klubu, a Ćorlukina oko 7-8 milja eura. Ja to ne bih nazvao minusom.

McPingvin_v2.0
07-10-2007, 16:27
Da li je itko prijavio taj njegov "prekršaj"? Nije, znači nije kažnjivo. Druga priča je kad se let3 skida i gura ruže u guzice, nije ti neka usporedba jebiga. Ovo nije bilo toliko vulgarno, ni blizu.
Da, niko nije prijavio jer sumnjam da se na dočeku dinamovaca u pola dva- dva ujutro skupilo puno majki s malom djecom ;)

Mamićevo nabijanje na ***** (ne ****** majki) stoji, no u tom položaju, vjerujem da bi 50% ljudi reagiralo isto (možda bi se suzdržali pred novinarima, al to nije njegov stil, jelda?) Novine su digle tu hajku prije nego što je Mamić išta rekao, tako da ne valja pripisivati sve zasluge njima.
Ako si ti javna osoba koja jednim djelom upravlja vlasništvom grada zagreba, ti si ne smiješ dopustiti nabijenja ikog na kurac. Ja ne želim da seljačina bez ikakvih naznaka kulture troši moje novce. Konkretno, to su još uvjek novci mojih roditelja, no za par godina će biti i moji. Tu nema govora o stilu, u "civiliziranim" zemljama se to ne smije i ne događa. Jesi vidio što je bilo kad je Ajax odigrao neriješeno u kupu?
Trener se ispričao i rekao da ga je sram. Sjećaš se sezone kada je dinamo igrao blago rečeno očajno s dobrom ekipom? Da, igrači su morali poptisati izjavu da su samo oni krivi i da će pristati na niže plaće. Jedan nije pristao na to. Sad igra na Otoku. A nije Dudu, niti je Ćoluka.

Obećao je Europu, istina. Jesmo ušli u Europu? Jesmo, u čemu je problem onda?
Problema sad nema, no bilo bi ga da nismo ušli u Europu.

Ljudi se ponašaju... A ti si? Isto čovjek, građanin Republike Hrvatske. Što ti radiš u vezi toga? Ništa, zato što: a) ne možeš, b) ne da ti se zamarat s tim pizdarijama, c) nisi dovoljno pametan da mu išta napraviš. Pa cijela Hrvatska negdje muze čovječe, samo naivčine ne, koji vjeruju u nešto izvanzemaljsko... Neki muzu manje, neki u ovo slučaju više, jer znaju kako. Ljude ustvari ne pere nepravda, nego ih pere ljubomora što oni nemaju para isto kao i dotični Zdravkec.
a) i b). c) ne vrijedi iz razloga što se ljudi danas ponašaju kao čopor. A i Mamić ima svoj čopor. Što misliš od kud njemu novci za ovo (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6d/Eurotower_1.jpg/200px-Eurotower_1.jpg)?
Sigurno nije igrao bingo u staračkom domu. Po pitanju mužnje... Da, istina je. I to žalosna istina. I još je žalosnije što se svi vade na to "pa svi muzu." Što bi bilo da se tako ponašamo sa smećem? Ja pljunem žvaku na sred ceste. Neko to vidi i baci maramicu. Nastavi niz do radioakitnog otpada.
Ljubomora?
Mene to sigurno ne pere. Maloljetan sam, imam džeparac, honorarno radim iz udobnosti vlastite sobe. Para imam dovoljno, možda čak i previše. Znaš što bi bilo da je pare od tog tornja dao u zakladu Ane Rukavine ili bilošta takvog karaktera? Pa vunene počne bi mu napravio vlastitim rukama. Ovako je i dalje seljačina.

Kako si ti isto lik... to s prodajom, pa Mamić ima samo 50% riječi u tom poslu. Sad ću ti objasnit. Kad svaki igrač (Ćorluka, Eduardo, Modrić) potpiše za klub (Dinamo) potpiše i UGOVOR, e sad, u ugovoru ti stoji, između raznoraznih pizdarija, i jedna stvar u kojoj kaže da ako ponuda nekog kluba prijeđe neku cijenu, matični klub nema više pravo glasa hoće li ga prodati ili neće, nego tko? Igrač dakako. Vjeruj mi da su ova dvojica htjeli ostat, ostali bi (mada bi ih onda ja prozvao jednim od glupljih entiteta ovog svijeta) no dečki su otišli jer su htjeli. Ja im ne zamjeram ništa, dali su Dinamu i više nego dovoljno, sretno im u životu i nek igraju još bolje za repku. Sad navijači traže ne znam kakvo žrtveno janje da bi zadovoljili svoj malograđanski um, naravno izabrali su najzvučnijeg, Mamića.
Ne razumijem se u ugovore, pogotovo ne nogometne, a ni ne znam kako ti stojiš na tom području pa ne mogu reći ništa pametno po TOM pitanju. Ali, sjećaš li se kada su prodali Kranjčara u Hajduk? I kada se govorilo da je Eduardo dijamant koji teba izbrusiti? Rekao je da je Eduardo za 2 milijuna € već u tom klubu. Dinamo treba voditi neko ko ga voli, ali ne iz financijskih razloga.

Nowotny je bio greška, istina, no Koch oprosti nije. Golman od 35 godina nije star, golmani preko 30 su jedni od boljih. Jel Kahn star? 38 godina i frajer razara na golu. Igrački vijek golmana je podosta duži od igrača... Balaban je doveden za sitnu paru, tek tolko da dečko ne ostane bez kluba, jer je on (možda si premlad pa se ne sjećaš) dok je igrao u Dinamu dao puno, mislim da bi bilo bezobrazno ga samo ostavit na ulici, a ti?
Kahn je bio na vrhuncu na svijetskom prvenstvu 2002. godine, i kada sam ga vidio kako brani ostao sam bez riječi. Njegove obrane na tom natjecanju su bile nešto najbolje što sam ikad vidio. Tada je imao 33 godine. Sad ima 38 i nije ni sjena onom Kahnu koji je bio među njemačkim stativama. Znam sve o "roku trajanja", samo dođe trenutak kada igrač kaže "I'm getting too old for this shit." i napusti sahranu. Čisto sumnjam da Koch ima ugovor na 5 godina.

Kad se sve zbroji, ova "pojačanja" su koštala sve skupa dvije milje i neš sitno. Dok je Eduardova prodaja donijela oko 7 milja klubu, a Ćorlukina oko 7-8 milja eura. Ja to ne bih nazvao minusom.
Sjećaš se da je mamić rekao bbb-ima da se organiziraju i skupe novce pa će vidjeti neka zvučna imena u klubu. I ti misliš da će ovaj profit od prodaje bit iskorišten za nešto što je zbilja potrebno klubu?
Obnova stadiona? Ne, ne... Klub čeka Bandića da im opet da love. Da taj stadion učine još većim ruglom?
Da se mene pita, ja bi sjevernu i zapadnu tribinu okrenuo prema zoološkom vrtu. Bilo bi rentabilnije.

MILF hunter
07-10-2007, 16:43
Ja naprosto ne mogu da vjerujem...neki ljudi ili su retardirani ili jednostavno nemaju veze sa nogometom...više ovo drugo u kombinaciji sa prvim :D

Kao prvo...ponude poput onih Arsenala i Manchestera se ne odbijaju...pa ako jedan Arsenal ne može zadržati najboljeg igrača (slučaj Henry i vjerovatno Fabregas ubuduće),kako isto to očekivati od jednog Dinama u HNL-u? Pa nitko normalan ne može odbiti ponude slavnih Premiership klubova...osobito kad je riječ o Dinamu. A sad,takve prilike se ne pružaju svaki dan...vjerujte, da je Dudu želio ostati,ostao bi,jer uguvor se ne može potpisati bez njegova pristanka,a ista stvar je sa Ćorlukom,pa ne bi bilo fer kad bi ih se sililo da ostane nakon svega što su dali klubu,zaista su zaslužili veliki inozemni angažman i neka im je sa srećom,neka napreduju dalje i razvijaju se,kako bi još više davali repki.

Drugo...što se tiče pojačanja,vidim neki su ovdje nezadovoljni Balabanom i ekipom...pa ja ne znam šta bi oni htjeli? :roll: jedan Balaban koji je svojevremeno razarao u Dinamu,kao i Šokota,sa velikim međunarodnim iskustvom i nerijetko reprezentativci,a znamo da kod Bilića ne igraju igrači koji nemaju bar neku kvalitetu,oni da nisu pojačanja dostojna Dinama? De dobro je...pa Balaban je u prve 4 utakmice zabio više golova nego neprocjenjivi talenat Ante Rukavina u sezonu i pol koliko je u Hajduku :D
Koch,šta reći,da je kojim slučajem umjesto njega na golu bio Turina ili mali Lončarević,vjerujem da Dinamo sada ne bi bio u Uefa kupu...zaista su pogodili sa njime,puno puta je skidao čiste zicere. No čini mi se da bi neki ovdje htjeli nešto zvučnije,e pa neka se vesele,evo Drogba je nezadovoljan u Chelseaju,brijem da će kao slijedeću destinaciju izabrati Dinamo :D Kako takvim zatucancima objasniti da pojačanja dostojna Dudua i Ćorluke koštaju,a to znači da se radi o kvaliteti,a kvalitetan igrač prije će dobiti inozemni angažman u neku od liga petica (kao i spomenuti dvojac) nego ovdje proslavljati pobjede nad Cibalijom ili Međimurjem kad mu za to kliče 80-tak gledatelja. Pa dajte se spustite na zemlju,ovo je HNL a ne Serie A ili Premiership.

Inače,zgodna usporedba: Dinamo sa svim zvijezdama na okupu nije uspio proći Auxerra,a današnji Dinamo sa "neadekvatnim pojačanjima" je dobio Ajaxa,a jedno od tih neadekvatnih pojačanja Mandžukić je dobio ocijenu 10 od stranih medija i riješio pitanje pobjednika sa 2 gola. Hmmm...ma mora da je samo imao sreće...

I napokon treće...Mamićeva obećanja,pa ovo,pa ono bla bla...i da nije Dinamo prošao Ajaxa,mogli bi biti uzdignutih glava,jer smo pokazali zube jednom Werderu,ponajboljem njemačkom klubu i Ajaxu,najvećem nizozemskom i jednom od najvećih klubova svijeta! I nije sramota ispasti od takvih,to se ne zove neuspjeh,pa nijedan klub nije favorit protiv njih. A jedan omaleni Dinamo iz tu nekog HNL-a,protutnji Amsterdamom...i što je dobro,na ljestvici koeficijenata imamo priliku preteći ove sezone Poljsku, Mađarsku i Slovačku,stoga u budućnosti možemo očekivati slabije klubove za naše predstavnike u europskim natjecanjima,a za ovu situaciju kad put do nekog europskog natjecanja moramo tražiti upravo preko najjačih poput Arsenala ili Werdera, "zaslužni" su ostali naši klubovi svojim maestralnim predstavama protiv Debrecena,Litexa,Shelbourna i sličnih zmajeva... :D

I nakon svega toga,ljudi opet prigovaraju bla bla...ma dajte...

Happy Little Boozer
07-10-2007, 16:50
:shock:
dugi postovi
Kako je bila anketa negdje i blo je pitanje,da li mislite da su ovi koji su otišli iz Dinama(eduardo...) izdajice ili nešto drugo,sada je bilo par supnjeva odobravanja kao...
75% je reklo da je to najbolje kaj mu se moglo dogoditi i da misle da je ovak boljeza njega
Balaban ne zna igrat,kod njega vrijedi treća sreća ne skill,mandžukić sada igra umjesto njega,dok je ovaj na klupi,a koliko su madžukića platili a koliko balabana,po igri bi trebalo biti naopako!
Mamić je kreten,pretjeruje,glup je(u glavi),govori jedno,drugo radii time puno zarađuje!
BBB 4ever!

Kenyi
07-10-2007, 16:51
stanite dinamo ima temu IMA DA I ŽELJO IMA TEMU!!! :-x

Clutch
07-10-2007, 16:53
BBB-for ever

BBB stands for: Big Beautifull baba :rotfl:

Happy Little Boozer
07-10-2007, 16:55
bad ass bitch 4ever more like it
oh,what nice ass!

Happy Little Boozer
07-10-2007, 16:59
http://kernelreloaded.blog385.com/sadrzaj/Nice.Ass.jpg
more like it

JedimiNjoke
07-10-2007, 17:28
Ma gledajte, sve to stoji, da ne pišem opet puno. Nego je stvar u tome što Hrvati jednostavno, kao narod nisu zadovoljno osim najboljim. Zato i vozimo najbolje automobile u Europi, a nemamo ih čim platit, jer se "nema novaca", zato i pljujemo košarkaše kada dođu sa prvenstva jer nisi digli medalju... Najlakše je sjedit od doma i kritizirat, da se ljudi organiziraju i da vlada provede prodaju dinamovih "dionica" da građani stvarno postanu vlasnici, opet bi bilo isto. Ja stvarno ne vidim što ljudi očekuju od Dinama... Da dignu ligu prvaka? Pa di će Dinamo protiv nekog engleskog kluba u čiju ligu upadaju igrači sa 50%+ nastupa za repku kroz dvije godine prethodne. Dok dečki iz HNLa ne dobivaju redovno i te mizerne plaće koje imaju.

Oćemo se riješit svih tajkuna? Ajmo dakle onda redom: Mamić, Todorić, Šošo, moš i Rojsa slobodno stavit (ko je jamia, jamia)... itd. Sad mi pokažite jednu osobu u Hrvatskoj koja ima volje srušit njih sve i koje nisu potkupljive? Nema takvih, ne postoje super junaci kod nas.

Mislite da je samo u Hrvatskoj stvar korupcije u nogometu, ma Hrvatska je mala beba prema Italiji i Engleskoj. Tamo se takvi novci obrću da bi se i Formula 1 posramila.

To što se tiče tih novaca poreznika, ti samo gledaš što daješ, a ne što dobivaš. Da nije bilo tvojih novaca i Kocha, Dinamo ne bi prošao dalje nema šanse, ne bi imali sada najmanje 3 euro utakmice. Imaš prvaka Hrvatske, skoro nepobjedivog, samo da ljudi nisu prelijeni otić na utakmice Dinama.

Dakle ja ne razumijem čemu to veliko nezadovoljstvo? Igrači i uprava prolaze, navijači ostaju, jel? Pa ako smo to utvrdili, čemu onda cijela frka? Hrvatska je država od 4.5 milijuna stanovnika, jedan London sam ima oko 9 milijuna u širem metropolskom području.

Znate što bi poboljšalo nogomet? Neka regionalna liga, Slovenija, Hrvatska, BiH, Mađarska, Srbija i Crna gora. Bili bi puni stadioni, samo je problem sa huliganima, a netko treba njih izbacit jel? I to se treba radit... ko će toliko radit, lakše je samo pisat pizdarije o ljudima ma kakvi oni bili i skrivati se iza slobode govora.

Dinamu svaka čast, dečki su mrak odigrali, Mandžo je skrumpo ta 2 gola, dok sa loptom izgleda ko da će ju udavit...

Human m0nst3r
07-10-2007, 17:32
Ok bilo je dosta sada. Dosta mi je tebe i tvog psovanja ide ti marked.

ChR0NoS
07-10-2007, 17:34
bilo je i vrijeme

McPingvin_v2.0
07-10-2007, 17:52
Ma gledajte, sve to stoji, da ne pišem opet puno. Nego je stvar u tome što Hrvati jednostavno, kao narod nisu zadovoljno osim najboljim. Zato i vozimo najbolje automobile u Europi, a nemamo ih čim platit, jer se "nema novaca", zato i pljujemo košarkaše kada dođu sa prvenstva jer nisi digli medalju... Najlakše je sjedit od doma i kritizirat, da se ljudi organiziraju i da vlada provede prodaju dinamovih "dionica" da građani stvarno postanu vlasnici, opet bi bilo isto. Ja stvarno ne vidim što ljudi očekuju od Dinama... Da dignu ligu prvaka? Pa di će Dinamo protiv nekog engleskog kluba u čiju ligu upadaju igrači sa 50%+ nastupa za repku kroz dvije godine prethodne. Dok dečki iz HNLa ne dobivaju redovno i te mizerne plaće koje imaju.
Pa, današnji porblem hrvata i je to da živimo iznad svog standarda, ali ne pričamo o tome.
Ja ne pljujem košarkaše, ja pljujem Dinamo kad izgubi 3:2 od Naftaša, pljujem Manchester kad izgubi 2:0 od Coventrya... Pljujem kad se pljuvanje zasluži. A seljaštvo zaslužuje pljuvanje.

Oćemo se riješit svih tajkuna? Ajmo dakle onda redom: Mamić, Todorić, Šošo, moš i Rojsa slobodno stavit (ko je jamia, jamia)... itd. Sad mi pokažite jednu osobu u Hrvatskoj koja ima volje srušit njih sve i koje nisu potkupljive? Nema takvih, ne postoje super junaci kod nas.
Mislim da je jedino riješenje revolucija, nakotilo se gamadi :)

Mislite da je samo u Hrvatskoj stvar korupcije u nogometu, ma Hrvatska je mala beba prema Italiji i Engleskoj. Tamo se takvi novci obrću da bi se i Formula 1 posramila.
Again, ne pričamo o tome :)

To što se tiče tih novaca poreznika, ti samo gledaš što daješ, a ne što dobivaš. Da nije bilo tvojih novaca i Kocha, Dinamo ne bi prošao dalje nema šanse, ne bi imali sada najmanje 3 euro utakmice. Imaš prvaka Hrvatske, skoro nepobjedivog, samo da ljudi nisu prelijeni otić na utakmice Dinama.
... a gratis dobivam jedan od najružnijih stadiona na svijetu u koji se ulilo više novaca nego u sve škole u zagrebu od 1850. pa na ovamo te seljačinu koji misli da je ufatio Boga za muda te da može raditi što mu se sprdne.
A kad bolje pogledam, očito je to i istina.

Dakle ja ne razumijem čemu to veliko nezadovoljstvo? Igrači i uprava prolaze, navijači ostaju, jel? Pa ako smo to utvrdili, čemu onda cijela frka? Hrvatska je država od 4.5 milijuna stanovnika, jedan London sam ima oko 9 milijuna u širem metropolskom području.
Kakve veze ima London s ovim? Daj se drži teme ili reci "Ne da mi se više raspravljati.", kao što se ne da ni meni :)

Znate što bi poboljšalo nogomet? Neka regionalna liga, Slovenija, Hrvatska, BiH, Mađarska, Srbija i Crna gora. Bili bi puni stadioni, samo je problem sa huliganima, a netko treba njih izbacit jel? I to se treba radit... ko će toliko radit, lakše je samo pisat pizdarije o ljudima ma kakvi oni bili i skrivati se iza slobode govora.
Hulganizam= debilizam. No, opet, ne pričamo o tome :)

Dinamu svaka čast, dečki su mrak odigrali, Mandžo je skrumpo ta 2 gola, dok sa loptom izgleda ko da će ju udavit...
Dinamo prvak, reče Dara Bubamara i odleti na sljedeći cvijet :)

Happy Little Boozer
07-10-2007, 19:25
bilo je i vrijeme

ebala te torcida....
:D
Dinamo vodi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Human m0nst3r
07-10-2007, 19:27
[quote="OCTAVIA RS":l0wnaqal]Ok bilo je dosta sada. Dosta mi je tebe i tvog psovanja ide ti marked.
bilo je i vrijeme

ebala te torcida....
:D
Dinamo vodi!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:l0wnaqal]
Ma koja mrtva torcida. I susdrzi se od daljnjih gluposti.

ChR0NoS
07-10-2007, 19:35
razmišljam da prestanem navijati za hajduk i prebacim se na neki klub iz armenijske treće lige jug, ako to postoji

Hamti Damti
07-10-2007, 20:37
2:0 DINAMO VODI JEEEEEEEEEE

DesertEagle
07-10-2007, 22:44
2:0 DINAMO VODI JEEEEEEEEEE

i utakmica je gotova...HAJDUK 1:2 DINAMO

Hamti Damti
07-10-2007, 22:51
Odlicna igra Dinama iako su mogli dati jos 2gola a jos vise cestitki BBB-ima koji su odlicno bodrili Dinamo, i u broju manjem od 2000 uvjerljivo nadglasali Torcidu kojih je bilo oko 16 000

JedimiNjoke
07-10-2007, 23:47
Da malo manje pljuješ bi možda bio malo produktivniji, zar ne? Najlakše je sjedit i pljuvat, a teško je mijenjat.

Što sam napisao o korupciji u drugim ligama, upravo smo o tome raspravljali, inače Mamić je poznat pod svojim nadimkom... korupcija? Htio sam reći da toga svuda ima, samo što Hrvati nažalost nemaju pametnijeg posla nego se bavit baš time.

Drugo što sam napisao o Londonu, samo sam htio utvrditi da se mi ne možemo mjeriti sa jednom Engleskom ligom, ili nekom od liga Petice, jer su one veće države od nas sa većim brojem stanovnika, većim prihodima. Šta misliš da u 4 milijunskoj državi može biti liga teška stotine milijuna eura? Teško, vrlo teško.

Ne čitaj između redaka, sve čitaj. I da mi se raspravljat. :D

Samo za kraj, da se razumijemo, da nije bilo Mamića i njegovih "mutnih" poslova ne bi bilo ovakvog Dinama. Mogu slobodno reći da je on stvorio taj Dinamo, na koji način nije bitno. Tko tvrdi drukčije ili samo čita žuti list ili je jednostavno rođen prekasno da bi znao išta o tome.

JedimiNjoke
08-10-2007, 10:00
Dečki slavili uz Daru Bubamaru na povratku, komentari? Fuj ili nek sluša šta oće?

Death By Sexy
08-10-2007, 10:44
Dečki slavili uz Daru Bubamaru na povratku, komentari? Fuj ili nek sluša šta oće?

fuj definitivno.. al nek slave kako žele zaslužili su

Hamti Damti
08-10-2007, 11:12
Samo za kraj, da se razumijemo, da nije bilo Mamića i njegovih "mutnih" poslova ne bi bilo ovakvog Dinama. Mogu slobodno reći da je on stvorio taj Dinamo, na koji način nije bitno. Tko tvrdi drukčije ili samo čita žuti list ili je jednostavno rođen prekasno da bi znao išta o tome.

tako je!

Da nije bilo Mamica imali bi jos Eduarda, Corluku i Modrica(koji ce otici uskoro).

Ti isto branis tog kretena koji sramoti i Dinamo, i Zg, i Hrvatsku ko da ti je brat...

Death By Sexy
08-10-2007, 11:22
on nije mogao spriječiti odlazak eduarda i ćorluke.. tak da ono

a da se sramoti, to da..

Dj_Morales
08-10-2007, 11:33
jeb*n te dinamo!

Hajduce znaj jos nije kraj igraj i nikad se na predaJ! <<hajduce srami se

jedini mali kalinic koji je extra klasa a nema s kim igrat

Human m0nst3r
08-10-2007, 12:01
Joj samo cekam jos jedan krivi potez i lockat cu ovu temu, i ako samo netko proba otvoriti temu zasto sam ju lockao nece vise sudjelovati na ovom forumu sta je dosta je dosta i ja vas upozoravam, ako vam se ne svida dinamo ne sudjelujte u raspravi i to je to, a ne pisati jeben dinamo itd.

Death By Sexy
08-10-2007, 12:06
DJ Morales otvori hajduk temu pa tamo o njemu piši :wink:

Simon the Dreamer
08-10-2007, 12:26
jea!

Human m0nst3r
08-10-2007, 12:28
Ne nego ce se vijecati oko ove teme uskoro cete saznati konacnu odluku jer ovo vise nema smisla sad bi svaki klub trebao imati temu. I sta ce onda ovo biti HNL podforum. Ovdje nema sanse.

Simon the Dreamer
08-10-2007, 12:30
Pa možda da stavite hnl temu...

Hamti Damti
08-10-2007, 12:45
Joj samo cekam jos jedan krivi potez i lockat cu ovu temu, i ako samo netko proba otvoriti temu zasto sam ju lockao nece vise sudjelovati na ovom forumu sta je dosta je dosta i ja vas upozoravam, ako vam se ne svida dinamo ne sudjelujte u raspravi i to je to, a ne pisati jeben dinamo itd.

pa bolje lijepo dajte opomene iskompleksiranim seljacinama koje se ovdje javljaju nego da zatvarate teme zbog njih

Human m0nst3r
08-10-2007, 12:49
[quote="OCTAVIA RS":1m984u5s]Joj samo cekam jos jedan krivi potez i lockat cu ovu temu, i ako samo netko proba otvoriti temu zasto sam ju lockao nece vise sudjelovati na ovom forumu sta je dosta je dosta i ja vas upozoravam, ako vam se ne svida dinamo ne sudjelujte u raspravi i to je to, a ne pisati jeben dinamo itd.

pa bolje lijepo dajte opomene iskompleksiranim seljacinama koje se ovdje javljaju nego da zatvarate teme zbog njih[/quote:1m984u5s]
Zalosno je da se taj flejm onda i dalje nastavi.

IgGy
08-10-2007, 12:54
Ajte vi tu kvazi Dinamovci i Torcidasi malo smirite strasti i civilizirajte diskusiju

Happy Little Boozer
08-10-2007, 13:10
dobro gazda!

Hamti Damti
08-10-2007, 13:13
Ajte vi tu kvazi Dinamovci i Torcidasi malo smirite strasti i civilizirajte diskusiju

lol pa tu se pojavilo samo par torcidasa i ti koji su dosli su dosli provocirati i nista vise, tako da nismo mi zapoceli i trudimo se biti sto civiliziraniji

ChR0NoS
08-10-2007, 13:19
pa nije tema zamalo zatvorena zbog torcidaša, već zbog dinamovaca

Human m0nst3r
08-10-2007, 13:20
Aj sad nazad na topic i molim bez daljnjih ispada.

Nightyx
08-10-2007, 13:33
Ajte vi tu kvazi DinamovciSi Torcidasi malo smirite strasti i civilizirajte diskusiju

ne neg bad blue boysi :D

Dinamo FTW svaka im čast...

McPingvin_v2.0
08-10-2007, 16:01
Da malo manje pljuješ bi možda bio malo produktivniji, zar ne? Najlakše je sjedit i pljuvat, a teško je mijenjat.
Ja sam sasma dovoljno produktivan, a premala sam riba da bi išta značajno promjenio, pa se brinem o malim stvarima.

Što sam napisao o korupciji u drugim ligama, upravo smo o tome raspravljali, inače Mamić je poznat pod svojim nadimkom... korupcija? Htio sam reći da toga svuda ima, samo što Hrvati nažalost nemaju pametnijeg posla nego se bavit baš time.
O tome koliko je mamić korumpiran i koliko podmićuje druge konkretno ne raspravljamo, nego o onom "Možeš protjerati čovjka iz sela, ali selo iz čovjeka nikada."

Drugo što sam napisao o Londonu, samo sam htio utvrditi da se mi ne možemo mjeriti sa jednom Engleskom ligom, ili nekom od liga Petice, jer su one veće države od nas sa većim brojem stanovnika, većim prihodima. Šta misliš da u 4 milijunskoj državi može biti liga teška stotine milijuna eura? Teško, vrlo teško.
A ja sam kao negdje rekao da se možemo/ trebamo mjeriti? Ja ne želim zvučna imena u Dinamu, ja želim održavanje danih obećanja. Ne želim čuti "Ako želite zvučna imena skupite pare." nego "Dat' ćemo sve od sebe."

Ne čitaj između redaka, sve čitaj. I da mi se raspravljat. :D
Super :)

O, da, bitno je. Tebi kao navijaču Dinama možda nije, no gledaj to očima torcidaša. Zagreb je ogroman grad i daje Dinamu hrpetinu love. Mamić krade, povlači veze i zbog toga Dinamo profitira.

Gdje je nestalo poštenje?

ChR0NoS
08-10-2007, 16:20
O, da, bitno je. Tebi kao navijaču Dinama možda nije, no gledaj to očima torcidaša. Zagreb je ogroman grad i daje Dinamu hrpetinu love. Mamić krade, povlači veze i zbog toga Dinamo profitira.

signed

mrs.croft
08-10-2007, 21:49
Odlicna igra Dinama iako su mogli dati jos 2gola a jos vise cestitki BBB-ima koji su odlicno bodrili Dinamo, i u broju manjem od 2000 uvjerljivo nadglasali Torcidu kojih je bilo oko 16 000

ma daj...brijem kad bi jedan torcidaš prdnuo da bi nadglasao svih tih 2000 debila,ako vas je i bilo tolko....što se tiče golova,dinamova dva su definitivno nešto najgore što se u nogometu može vidjeti. no ok. nek dečki proslave uz zvuke susjedne nam muzike,i nek krenu dalje. čeka ih liga UEFA,prvenstvo koje su već osvojili...naš najbolji klub,tak će i ostati,jer konkurencije nema na vidiku...

Šteker
08-10-2007, 21:57
mrs.croft

idi pa jedi svoje sjeme a pusti nas da normalno razgovaramo

BBB su nadglasali Ajaxove navijače , a ovo št osi rekao da prdne neko , daj ne seri , sve zavisi o položaju kamera i mikrofona pa kolko se čuje se čuje

King tiger
08-10-2007, 23:05
e ultrasi.(lafo)

smirite malo.

pokusajte civilizovano razgovarat .

JedimiNjoke
08-10-2007, 23:48
Samo ovo zadnje Pingvin, misliš da Šošo (ako znaš tko je to) nije krao pare? Jok ja sam... Zato i je tražio 500k eura za sebe u eventualnom prijelazu Rukavine u Leverkusen, jadan mali Hajduk.

Kad ga svi gazite normalno da ću stat na njegovu stranu, Mamić sad ima love jer se snašao u životu, i svaka mu čast na tome. Pa frajer je prodavao jebeni karton na Dinamovu stadionu kad je bio klinac, dok pola vas sada tu sjedi i "honorarno radi iz udobnosti svoje sobe" i pametuje o nečem što naprosto ne razumiju jer jednostavno nisu bili u takvoj poziciji, ajmo reć privilegirani su.

O tim obećanjima sam ti napisao već... Kakav utjecaj može imati Mamić kada ga ugovorSjasno zaobilazi!?!?! Može samo kimnut glavom i reć izvolite. Vjeruj mi, znam što je stajalo u ugovorima ove dvojice, da ne govorim o usmenom "ugovoru" igrač klub.

Na ostalo neću odgovarat jer nije on-topic, a kada bih i odgovorio bilo bi izvlačenje riječi iz konteksta kao što smo mogli vidjeti u tvom postu, citat - odgovor.

mrs.croft
09-10-2007, 01:07
idi pa jedi svoje sjeme

trenutno nisam gladan,al čini mi se da tvoja majka je...

McPingvin_v2.0
09-10-2007, 07:07
Samo ovo zadnje Pingvin, misliš da Šošo (ako znaš tko je to) nije krao pare? Jok ja sam... Zato i je tražio 500k eura za sebe u eventualnom prijelazu Rukavine u Leverkusen, jadan mali Hajduk.
Jap. Krao je. Kao i mamić. ali neka, snašao se, to je ok, sudeći po ostatku tvog posta.

Kad ga svi gazite normalno da ću stat na njegovu stranu, Mamić sad ima love jer se snašao u životu, i svaka mu čast na tome. Pa frajer je prodavao jebeni karton na Dinamovu stadionu kad je bio klinac, dok pola vas sada tu sjedi i "honorarno radi iz udobnosti svoje sobe" i pametuje o nečem što naprosto ne razumiju jer jednostavno nisu bili u takvoj poziciji, ajmo reć privilegirani su.
postoji razlika između krađa, koju sam i opisao u topicu o legaliziranju piratije. da imam pekaru, i uleti mi beskućnik i ukrade kruh, ja ga uhvatim i kaže "Molim vas, pustite me, gladan sam...", svaki dan bi ga vodio na jebeni ručak u šeraton. a dok neko ima, i krade, tu je već druga stvar.
isto tako, drugo je "snaći se" ako prodaš karton, i "snaći se" kada klub obavlja poslove preko tvoje agencije.

O tim obećanjima sam ti napisao već... Kakav utjecaj može imati Mamić kada ga ugovorSjasno zaobilazi!?!?! Može samo kimnut glavom i reć izvolite. Vjeruj mi, znam što je stajalo u ugovorima ove dvojice, da ne govorim o usmenom "ugovoru" igrač klub.S
OK, ti si nam očito Dinamo- insider.

Na ostalo neću odgovarat jer nije on-topic, a kada bih i odgovorio bilo bi izvlačenje riječi iz konteksta kao što smo mogli vidjeti u tvom postu, citat - odgovor.
Citat- odgovor ide radi preglednosti, jer i sam radiš nekakva poglavlja koja ja smatram cjelinom. A i preglednije je.

@ mrs. croft - :)))))))))))))))))))))))))))

JedimiNjoke
09-10-2007, 10:24
Ne znam jesi pokušao biti sarkastičan sa "dinamo insider", ali što se toga tiče recimo da jesam i znam možda bolje od Mamića što je bilo u ugovoru. Ne bih branio čovjeka bezveze, al mi digne tlak kad prođu Ajax u Amsterdamu i onda ovog majmuna svi pljuju.

Mamić ti sada ima sve legalne poslove, prije je bio lopovčina kakve nema, ali bio je i Rojs i Todorić i Kutle (jedini najebao zbog toga) i Tuđman i 80% HDZa i sličnih stranaka. Što su ljudi činili zbog toga? Ništa. Pa će sad linč napravit na Mamiću, baš hrabrost... da...

NK Dinamo ne obavlja transfere preko Mamićeve agencije (MSA), nego preko agencije za koju je igrač potpisao (Ćorluka nije prodan preko MSA).

All in all, svi iz nogometne industrije su lopovi ili su bili, eno Zec je sada u zatvoru (Kamen Ingrad) i jedini odgovara za svoje postupke. Zar ćeš ti bit jedina poštenjačina u državi? Ne vjerujem, čim ti se ukaže prva prilika za lakom zaradom (a vjeruj mi hoće) ugrabit ćeš je brže nego baba mjesto u tramvaju. To što se sad natežeš tu samnom i glumiš poštenjačinu je druga pjesma.

JedimiNjoke
09-10-2007, 11:50
Solidan ždrijeb, mislim da će proć skupinu.

Hamti Damti
09-10-2007, 14:12
[quote="Hamti Damti":3b73ffie]Odlicna igra Dinama iako su mogli dati jos 2gola a jos vise cestitki BBB-ima koji su odlicno bodrili Dinamo, i u broju manjem od 2000 uvjerljivo nadglasali Torcidu kojih je bilo oko 16 000

ma daj...brijem kad bi jedan torcidaš prdnuo da bi nadglasao svih tih 2000 debila,ako vas je i bilo tolko....što se tiče golova,dinamova dva su definitivno nešto najgore što se u nogometu može vidjeti. no ok. nek dečki proslave uz zvuke susjedne nam muzike,i nek krenu dalje. čeka ih liga UEFA,prvenstvo koje su već osvojili...naš najbolji klub,tak će i ostati,jer konkurencije nema na vidiku...[/quote:3b73ffie]

mrs. croft molim te postedi nas daljnjih nebuloza i odi odavde dok nisu krenule svadje i lock na ovoj temi :wink:

McPingvin_v2.0
09-10-2007, 14:42
Ne znam jesi pokušao biti sarkastičan sa "dinamo insider", ali što se toga tiče recimo da jesam i znam možda bolje od Mamića što je bilo u ugovoru. Ne bih branio čovjeka bezveze, al mi digne tlak kad prođu Ajax u Amsterdamu i onda ovog majmuna svi pljuju.

Mamić ti sada ima sve legalne poslove, prije je bio lopovčina kakve nema, ali bio je i Rojs i Todorić i Kutle (jedini najebao zbog toga) i Tuđman i 80% HDZa i sličnih stranaka. Što su ljudi činili zbog toga? Ništa. Pa će sad linč napravit na Mamiću, baš hrabrost... da...

NK Dinamo ne obavlja transfere preko Mamićeve agencije (MSA), nego preko agencije za koju je igrač potpisao (Ćorluka nije prodan preko MSA).

All in all, svi iz nogometne industrije su lopovi ili su bili, eno Zec je sada u zatvoru (Kamen Ingrad) i jedini odgovara za svoje postupke. Zar ćeš ti bit jedina poštenjačina u državi? Ne vjerujem, čim ti se ukaže prva prilika za lakom zaradom (a vjeruj mi hoće) ugrabit ćeš je brže nego baba mjesto u tramvaju. To što se sad natežeš tu samnom i glumiš poštenjačinu je druga pjesma.
Ako se razumiješ u te uguvore i znaš što je u njima, nema problema, super.

Da, svi kradu, znamo. No baš zbog toga se gleda na lopove kao na ljude koji se snalazi. Definitivno krivi način snalaženja.

Laka zarada? Vrhunac kršenja zakona koje ja mislim upražnjavati je prevelika brzina.

Nightyx
09-10-2007, 14:48
Kada svi pričate kradu ovi oni, kradu kradu kradu, pa ajde vi meni recite što to oni konkrentno kradu (nemojte mi nalupati tu neke množine sada) i recite kako ukradu? :roll:

JedimiNjoke
09-10-2007, 19:45
Ja ti iskreno ne znam odgovorit, to su "gradski mitovi", da ja znam kako (i ako) kradu rekao bih ti da svi imamo love :) Jedini način koji ja mogu smislit je preko transfera kad sebi srede neku lovu.

On topic: Ovaj ždrijeb bi se moglo proć, i to na prvom il drugom mjestu. Basel i Brann da zgazimo i neki egal sa HSV-om bi bilo idealno.

Edit: čak mislim da će nam bit lakše sa Baselom i HSV-om nego sa Brannom, jer su ova dva imali strašno lagan ždrijeb te su se možda (nadam se :D) malo opustili hehe.

Rang€r
09-10-2007, 19:58
[quote=GrimReaper]dinamo je primjer hrvatskog real madrida..

puno para, dobri igraci a rezultata nigdi... i da nema modrica dinamo bi mogao mirno na sredinu ljestvice

btw Slaven Belupo rulz :)

Slaven FTW!

Sto se tice modrica vise nista neigra niti se trudi... ceka da ga prodaju i adio Hrvatksa

a vidi ovoga da se vise nista ne trudi???? jesi ti corav onda ili...?
nosi im cilu igru!!! nego ocito nisi neki velik nogometas! i ne razumis puno

PS: doveli su i listenza ali ka na probu ka slobodnoga igraca i stavili ga da igra jednu utakmicu i onda on sam isa jer mu nisu dali ugovor![/quote:3cmspi8v]

vraga nosi igru, znam puno o nogometu po sto sam igram an toj poziciji uvjek, protiv werdera on je trebo biti glavni playmaker a ne sammir, nisam ga vidio da je dao nijednu pametnu loptu ni da je nes veliko napravio, ocito ga boli koljeno, a protiv ajaxa je bio onaj pravi svaka mu cast al dotad je bio nista, isti ko cernat i oni levati iz ostalih klubova...

Death By Sexy
09-10-2007, 20:20
odličnu grupu dobili... bolje nisu mogli.. moraju proć a i imaju velike šanse

Rang€r
09-10-2007, 20:58
a kakvu su grupu dobli?

Y0$$1p
10-10-2007, 06:18
SKUPINA A: AZ Alkmaar, Zenit, Everton, Nurnberg, Larissa

SKUPINA B: Panathinaikos, Lokomotiv, Atletico, Kopenhagen, Aberdeen

SKUPINA C: Villarreal, AEK, Fiorentina, Mlada Boleslav, Elfsborg

SKUPINA D: Basel, HSV, Rennes, Dinamo, Brann

SKUPINA E: Leverkusen, Sparta Prag, Spartak, Toulouse, Zurich

SKUPINA F: Bayern, Bolton, Braga, Crvena zvezda, Aris

SKUPINA G: Anderlecht, Tottenham, Getafe, Hapoel TA, Aalborg

SKUPINA H: Bordeaux, Austria, Galatasaray, Panionios, Helsingborg.

Korpse
11-10-2007, 19:14
dinamo će proći, mogu se kladit.
pomučit će se samo sa baselom.

SvEtO ImE DiNaMo!!!!!!!!!!! :pray:

Y0$$1p
11-10-2007, 19:15
dinamo će proći, mogu se kladit.
pomučit će se samo sa baselom.

SvEtO ImE DiNaMo!!!!!!!!!!! :pray:

da ali basel dolazi na maksimir tako da ce se i oni morati pomuciti

DesertEagle
11-10-2007, 19:21
dinamo prolazi to je sigurno...

Hamti Damti
11-10-2007, 19:32
hahah samo vi budite sigurni sve dok nas HSV razbi

Korpse
11-10-2007, 19:52
samo hajdukovci mogu sumnjat u superiornu moć dinama koja se manifestira kroz fantastične igre modrića i manđžukića. nevjernici prihvatite dinamo i okanite se hajduka dok još možete. hahahahahahahahaha :wink: :D

Hamti Damti
11-10-2007, 21:48
samo hajdukovci mogu sumnjat u superiornu moć dinama koja se manifestira kroz fantastične igre modrića i manđžukića. nevjernici prihvatite dinamo i okanite se hajduka dok još možete. hahahahahahahahaha :wink: :D

ti to mene nazivaš hajdukovcem?

DesertEagle
12-10-2007, 11:10

ma HSV je nista protiv dinama...

Korpse
12-10-2007, 14:22
[quote="Hamti Damti":87dhunlj]hahah samo vi budite sigurni sve dok nas HSV razbi

ti to mene nazivaš hajdukovcem?[/quote:87dhunlj]
jebiga nisam vidio "nas" vidio sam "vas", ali dobit ćemo HSV 100%

mrs.croft
12-10-2007, 16:14
dakle,UEFA-in raspored kaže ovako.

prvo kolo su slobodni,onda dolazi Basel. bit će gadno...eto,nadam se da će izvuć barem neriješeno (šta ste mislili,da je Basel samo neki tamo klub iz Švicarske? :rotfl: ),zatim gostovanje u Bergenu gdje se iskreno nadam pobjedi,dinamo definitivno može i MORA pobijedit u toj tekmi. Zatim HSV doma,opet će bit gadno,jebiga dva najjača kluba u skupini nam dođu doma (a svi znate kako Dinamo igra protiv velikih klubova doma :wink: :rotfl: )...nadam se neriješenom. I na kraju Rennes u gostima...bit ću optimist pa ću reć-poraz Dinama.

A sad,može li se s 5 bodova proć skupina?

Recimo,ako Basel i HSV pobijede Brann i Rennes,te uzmu bod Dinamu,imat će oboje 7. Recimo da će HSV doma dobit Basela pa da će bit prvi sa 10,Basel drugi sa 7. Onda bi Rennes pobijedio Dinamo,a ako pobijedi i Brann,onda su treći sa 6 bodova,Dinamo je onda četvrti i ispada. Onda ćemo se nadati da će Brann iznenadit Rennes. Ili Dinamo čak i dobije Rennes,možda i Basel,možda i HSV,možda osvoji kup UEFA,iduće godine Ligu prvaka... :D

Korpse
12-10-2007, 16:43
pa naravno liga prvaka bi bila naša da nije werdera i onih drugih klubova što se natječu :)

flander
12-10-2007, 16:56
moje očekivanje za Dinamo nije ni pesimistično,a ni optimistićno, znaći čist neutralka za sad, tako da baš neznam što da komentiram. Svakako bi volio da prođu dalje i da opet ivuku Werder kasije tamo kad budu ispadanja, jel kolko vidim nebu Werder dugo u LP, tako da ispadaju sigurno, no vratimo se na Dinamo, ako budeju htijeli mogu proći bez pola qurca samo da ih neš ne pukne za dva tjedna kad to sve počinje, a nadajmo se da budu imali sreće i više nego što žele

Prince-Artas
12-10-2007, 18:23

navijači su uz klub i kad mu ide loše :roll:
valjda ćeš i ti to nekad naučit

ChR0NoS
12-10-2007, 18:27
[quote="Hamti Damti":2rz4e54k]hahah samo vi budite sigurni sve dok nas HSV razbi

navijači su uz klub i kad mu ide loše :roll:
valjda ćeš i ti to nekad naučit[/quote:2rz4e54k]
da, samo dinamovci mjenjaju stranu kako im to paše, sada kada dinamo dobro igra, nešto mu se naglo peovećao broj navijača. sada su svi u nebesima, a kada je bio u ligi za ostanak, onda su svi šutjeli. mene nije sramota reći ja navijam za hajdukSi kad on ovako loše igra

Prince-Artas
12-10-2007, 18:30
nemojmo sad povuć flejm zbog jednog mlađahnog gangsta bbba :D

Korpse
12-10-2007, 19:17
JA NAVIJAM ZA DINAMO OD KADA SAM SE RODIO!!!!!!!!!!!!! :-x
neka mi nitko ne sere da nisam navijo za dinamo kada je bio u ligi za opstanak, jer sam cijeli život za dinamo i samo dinamo, molim vas da mi nitko ne sere o dinamu jer sam cijeli život za njega!!!!!!

hvala na onom gangsta bad blue boyu.

Rang€r
12-10-2007, 19:57
eto bas zbog ovakvih "od rodjenja navijam za dinamo"... "mi smo purgeri, najjaci smo..." takih sranja cemo uvjek i biti tak losi i tuci ce nas neki bogalji... jbt pa ima nas 4 pol milje i sad cemo mi protiv kluba ciji grad ima vise stanovika nego cjela hrvatska... ili protiv svicaraca sa(po meni) najboljom ekonomijom na svjetu, uvjetima daleko boljim...

ajde se spustite na zemlju vise jbt, trebo bi biti uspjeh to sto su tukli ajaxa a ne ih sad dizat u nebesa i govorit kak ce dobit HSV ili Basel...

onda hvalite one idiote u obrani... PA JESTE VI ČORAVI??? svaki gol dinamo sto je primio u europi su zakuhali sami sebi... jedino onaj iz onog bogaljskog kluba sto je zavuko kochu(Njegova krivica) sa 25m...

nista manje se ne ocekuje od hajduka koji nema ekipu ni za qurac a ne za europu...

Human m0nst3r
12-10-2007, 21:45
I onda ce modovi lockati temu ili cemo jednostavno brisati od sad pa nadalje takve postove.

sexy peace
12-10-2007, 21:53
VOLIN TE HAJDUCEEEEEE......NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA....

McPingvin_v2.0
12-10-2007, 21:55
a vrle li inteligencije isticat svoju vjernost hajduku na temi o dinamu, nema šta.

sexy peace
12-10-2007, 21:56
Moran malo jebiga.

Nightyx
12-10-2007, 21:56
JA NAVIJAM ZA DINAMO OD KADA SAM SE RODIO!!!!!!!!!!!!! :-x
neka mi nitko ne sere da nisam navijo za dinamo kada je bio u ligi za opstanak, jer sam cijeli život za dinamo i samo dinamo, molim vas da mi nitko ne sere o dinamu jer sam cijeli život za njega!!!!!!

hvala na onom gangsta bad blue boyu.

sve u redu...

Kenyi
12-10-2007, 22:01
VOLIM ŽELJU!!!!!!.!!?!
ojea ovo je bilo dobro.

Simon the Dreamer
12-10-2007, 22:16
Mda, ja navijam za Mosor...

U boj u boj za mosor svoj...

Rang€r
12-10-2007, 22:31
I onda ce modovi lockati temu ili cemo jednostavno brisati od sad pa nadalje takve postove.

sta oces reci da lazem?

ili sam mozda prekrsio pravilo?

cjeli post je imao veze sa dinamom i mojim objsnjenjem zasto nikad nece biti nista u europi...

sad da ne bude OT: Onaj Brann odakle je? Belgija, Norveška?
dinamo ce pobjedit Brann 1:2, to cu otici ulozit...

Human m0nst3r
12-10-2007, 22:32
[quote="OCTAVIA RS":27ykw84p]I onda ce modovi lockati temu ili cemo jednostavno brisati od sad pa nadalje takve postove.

sta oces reci da lazem?

ili sam mozda prekrsio pravilo?

cjeli post je imao veze sa dinamom i mojim objsnjenjem zasto nikad nece biti nista u europi...

sad da ne bude OT: Onaj Brann odakle je? Belgija, Norveška?
dinamo ce pobjedit Brann 1:2, to cu otici ulozit...[/quote:27ykw84p]
Nisam se tebi obracao nego takvim tipovima koji pisu takve nabrijavajuce postove. :wink:

Rang€r
12-10-2007, 22:41
aha, sorry...

Dj_Morales
13-10-2007, 10:00
Mda, ja navijam za Mosor...

lool! sto posto igras u mosor! takvu su svi koji tamo igraju xD

Human m0nst3r
13-10-2007, 10:14
Gospodo draga tema je dinamo svaki iduci post koji nema veze sa dinamom brisem.

Simon the Dreamer
13-10-2007, 10:24
[quote="Simon the Dreamer":2vrjz3lo]Mda, ja navijam za Mosor...

lool! sto posto igras u mosor! takvu su svi koji tamo igraju xD[/quote:2vrjz3lo]
Haha, jesi ti normalan!?

To je bio sarkazam...

Hamti Damti
13-10-2007, 11:06
Gospodo draga tema je dinamo svaki iduci post koji nema veze sa dinamom brisem.

tako treba :wink: :bravo:

Blizzyy
21-03-2008, 12:12
cujem da ce purgeri nasutati sve punkere,rokere,metalce itd..jel to istina??

K4ciga
21-03-2008, 12:18
cujem da ce purgeri nasutati sve punkere,rokere,metalce itd..jel to istina??
Priopćenje Udruge navijača Dinama [20/03/2008]
Zagreb, 20. ožujak, 2008.

Nakon neutemeljenih optužbi za ubojstvo,otvorenog sotoniziranja,
zatim prelaženja preko istih stvari, kao da se nisu niti dogodile,
opet smo se ničim izazvani našli u centru medijskih zbivanja.
Ovaj puta je povod toga navodni mail u kojem Bad Blue Boysi
pozivaju na nasilje i obračunavanje sa ostalim subkulturnim skupinama u gradu.

Da ste toj situaciji pristupili imalo profesionalno, shvatili bi da vam teze
u startu ne drže vodu, jer se među nama nalaze pripadnici svih tih
subkulturnih skupina sa kojima po vama najavljujemo obračun.
Vi novinari bi trebali biti svjesni da svojim pisanjem kreirate javno mišljenje,
i u mnogočemu utječete na društvena zbivanja.
Nažalost većina vas toga uopće nije svjesna.
Da ste svjesni svojih postupaka, ispričali bi se za neutemeljene optužbe
za ubojstvo, kojim ste etiketirali našu navijačku skupinu.
Da ste svjesni zbivanja i stanja u društvu u kojem se nalazimo, nebi na svoje
naslovnice stavljali navodni mail, koji kruži, iako ga nitko od nas nije vidio.
Svjesni smo, da ste vi nažalost samo preslika našeg nezainteresiranog
i zatupljenog društva, pa svoje naslovnice punite rečenicama i situacijama
koje ste vidjeli na televizijskim projektima i show-ovima namjenjenim
otupljivanju naroda i njegove svijesti.
Nažalost jasno nam je da ste u nedostatku vlastite kreativnosti i sposobnosti
u prvi plan odlučili izbaciti mail, čiji je autor vjerojatno pubertetlija koji
u zenitu svoje faze odrastanja, ponesen vašim medijskim stvaranjem napetosti,
odlučio skriven iza svog ekrana krenuti u konačne obračune.
Nije niti isključena situacija da ste i vi sami kreirali takav mail,
u nedostatku tema.
U vrijeme modernih tehnologija svako je u par minuta
u mogućnosti otvoriti mail adresu i sa nje pozivate na nasilje.
Bilo bi žalosno da toga niste svjesni ...

Mladi život je izgubljen, i nikome nije niti na kraj pameti ići u osvete
i nastavljati nasilje, tugu i smrt koja nas je snašla.
Vašim djelovanjem, izgleda da bi vi bili presretni takvim tragičnim scenarijem,
ali na vašu žalost nećemo vam priuštiti takvu situaciju.

Udruga navijača Dinama se ograđuje i osuđuje incident u Dubravi,
još jednom ponavljamo da u nikakve obračune ne krećemo!

Naša bitka biti će u subotu navečer na tribinama,
gdje ćemo kao i nebrojeno puta dosada naš klub odvesti u nove pobjede,
a vas novinare molimo da nas ostavite na miru,
da živimo i iskazujemo svoju ljubav prema jedinoj stvari kojom smo zaokupljeni,
a to je Dinamo!

S poštovanjem,

Udruga navijača Dinama

PREUZETO SA : http://www.badblueboys.hr/16298.aspxS- službene stranice Dinama.

K4ciga
21-03-2008, 12:21
Dakle,taj navodni "mail" je proizvod bezgranične gluposti novinara,koji bi dušu vragu prodali za priču.Uvijek je lakše,naravno,pljuvati po navijačima i govoriti kako su oni huligani,razbijači,pijanci,kreteni,idioti,homofob i,šovinisti i nacionalisti nego se malo potruditi i izložiti pravo lice navijača.

EDIT: oprostite,double post!

Neven <R>
21-03-2008, 12:26
Kolko čujem oni danas idu čistiti trg, ali doslovno sa metlama i krpama. :D

Blizzyy
21-03-2008, 13:20
TO i je fora ja nekuzim zasto navijaci dinama,osijeka,rijeke,cibalie itd.zasto ne navijaju kao pravi navijaci nego tuku se,bacaju boce,piju itd..razbijaju po gradu(vandalizam)koja im je to fora da vandaliziraju gradove protivnika npr:prekjucer oko pol 8 u osijeku su ultrasi razbili auto od nekog covjeka a marica punoo!stvarno cudno!

v4MP1r3
22-03-2008, 00:19
http://www.zagorje.com/articles/4588/show.aspx