Log in

Pogledaj cijelu verziju : Prbacivanje karaktera ??

Lundvalnaden
25-07-2007, 12:19
ok, znam da se moze prebacit karakter na drugi server,
al jel mogu prebacit karaktera na drugi acc ??
to mi zvuci cudno,
al upravo sam to procito da ljudi rade..

K4ciga
25-07-2007, 12:21
to pitaj u ovom (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=11323)Stopicu

flander
25-07-2007, 12:37
ok, znam da se moze prebacit karakter na drugi server,
al jel mogu prebacit karaktera na drugi acc ??
to mi zvuci cudno,
al upravo sam to procito da ljudi rade..

to možeš ali moraš konktaktirat GM-a u igri, jel nema posebne opcije na Accaunt managmentu da si sam prebaciš.
Znači ulogiraš se u igru i zoveš GM-a, valda znaš kako? I onda malo porazgovaraš s njim

Shadowhell
25-07-2007, 13:09
Samo ako si vlasnik oba acca ili u iznimnim slučajevima ako prebacuješ chara na npr. burazov acc i sl.

Gorky
25-07-2007, 17:51
jesi siguran da nema opcije za prebacivanje char-a na drugi acc? ja bi se zakleo da sam to vidio kad sam neki dan prebacivao char na drugi server.

flander
25-07-2007, 18:22
jesi siguran da nema opcije za prebacivanje char-a na drugi acc? ja bi se zakleo da sam to vidio kad sam neki dan prebacivao char na drugi server.

da ali on hoce sa acca na drugi acc, to koda ja sad svog rogua želim prebacit na tvoj accaun, to sa servera na server postoji, ali sa acca na acc ne :wink:

Svinjoguz
25-07-2007, 18:31
Yes, you can transfer characters not just between realms but also between accounts. However, you may only request character transfers from one account where you are the owner to another account where you are the owner. Any attempt to transfer a character from an account where you are not the owner could be considered a violation of the World of Warcraft Terms of Use and could lead to Blizzard taking disciplinary action against your account, including, but not limited to warnings, temporary account suspension, or permanent account suspension, as determined by Blizzard.

To initiate a transfer between two of your accounts, you will need to specify the account name associated with the account you wish to transfer your character to, and answer the secret question for the destination account Please contact our billing department directly if there are any problems with your transfer.