PDA

Pogledaj cijelu verziju : SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA

Stranica : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Medolina
26-08-2009, 22:50
Draga moja tebi se auto uopce ne isplati. Mislim ono fakat pa koji ti je gust imat stari auto koji moze svakog trena riknut i izazvat ti ekstra trosak jebate led. Ako hoces na nesto bacat novce rodi si djecu. IMHO nitko tko ima placu manju od 7000 kuna ne bi trebao brijati na auto. Ja bi ga kupio odmah da mi nije nepotrebno opterecenje...

Ovo je auto...

http://www.toyota.hr/cars/new_cars/auris/index.aspx

Daj mi pare da si kupim skuplji, pa ću ga kupiti. Ne mogu svi voziti mazde, mercedese ili peugeote. Ima ljudi kojima roditelji ne pomažu u takvim stvarima... I, reci mi, ti imaš plaću 7000 kn?

Niko Bellic
26-08-2009, 22:52
Draga moja tebi se auto uopce ne isplati. Mislim ono fakat pa koji ti je gust imat stari auto koji moze svakog trena riknut i izazvat ti ekstra trosak jebate led. Ako hoces na nesto bacat novce rodi si djecu. IMHO nitko tko ima placu manju od 7000 kuna ne bi trebao brijati na auto. Ja bi ga kupio odmah da mi nije nepotrebno opterecenje...

Ovo je auto...

http://www.toyota.hr/cars/new_cars/auris/index.aspx

Daj mi pare da si kupim skuplji, pa ću ga kupiti. Ne mogu svi voziti mazde, mercedese ili peugeote. Ima ljudi kojima roditelji ne pomažu u takvim stvarima... I, reci mi, ti imaš plaću 7000 kn?

Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje... :gitara:

Medolina
26-08-2009, 23:02
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje... S:gitara:

Onda ga nećeš imati nikad. Bez krede.

Deadwalker
26-08-2009, 23:40
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje... S:gitara:

Onda ga nećeš imati nikad. Bez krede.

True.
Ja srecom jos nisam jako ovisan o autu, al ono, nastojat cu si cim prije nesto zaradit i kupit neko svoje vozilo. Jednostavno, danas treba...

Medolina
26-08-2009, 23:44
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNOSNIKAKVO financijsko opterecenje... S:gitara:

To ne postoji. Sve je relativno.

Niko Bellic
26-08-2009, 23:59
Jesi ti kad cula za leasing? I pod apsolutno nikakvo opterecenje sam mislio na vrijeme kad sazrijem u glavi pa mi auto postane ONO BITNO sto mi je sad naprimjer enti mobitel, laptop ili mikseta koju prodajem...

Vremena se mijenjaju, auti se mijenjaju. Volim struju, cekam takav auto... :)

Medolina
27-08-2009, 00:14
Jesi ti kad cula za leasing? I pod apsolutno nikakvo opterecenje sam mislio na vrijeme kad sazrijem u glavi pa mi auto postane ONO BITNO sto mi je sad naprimjer enti mobitel, laptop ili mikseta koju prodajem...

Aha... Znaš li koliko će takav auto koštati?
Znaš li koliko će takav auto gutati struje? Tada ćeš se apsolutno sazoren brinuti o tome kako platiti račun za struju+ registraciju+ osiguranje+ ekološki pregled...

E, vidiš, dragi moj.. Čula sam ja za leasing... dapače, vrlo sam ga lijepo proučila na satovima poduzetništva i knjigovodstva...

Znaš li ti da kada auto uzimaš na leasing, nisi njegov vlasnik dok ga ne otplatiš, već je on vlasništvo one banke kod koje si digao kredu?

I znaš li da ti se može dogoditi da ti se desi prometna, skršiš auto,a dug za njega ostaje?

To je najblesavija stvar koju možeš napraviti...

Medolina
27-08-2009, 00:16
Što je leasing?
Leasing* je ugovorni odnos koji omogućava Korisniku leasinga korištenje nekog dobra (Predmeta leasinga) koji se nalazi u vlasništvu Davatelja leasinga u zamjenu za ugovorena periodična plaćanja.
*to lease (engl.) – iznajmitiS

W3DR4N
27-08-2009, 00:18
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje... :gitara:

Benga, ulje, redovni servisi, osiguranje, rega. Hoćeš-nećeš, auto te godišnje košta 15 000 kuna minimalno.

Shaka
27-08-2009, 00:24

Benga, ulje, redovni servisi, osiguranje, rega. Hoćeš-nećeš, auto te godišnje košta 15 000 kuna minimalno.

najmanje...

Medolina
27-08-2009, 00:25
Da.. kad sazriješ u glavi, tek ćeš vidjet kaj su problemi...

Niko Bellic
27-08-2009, 00:33
O tome ja pricam. Ne zelim dati toliko para za auto tj. samo za njegovo postojanje, a o parkingu necu niti zapocinjati, kao niti o drugim vozacima koji se igraju NFS-a po nasim supljim cestama...

Da.. kad sazriješ u glavi, tek ćeš vidjet kaj su problemi...
...i da je polovni auto rupa bez dna tj. tempirana bomba. Oke. Javim ti vidjenja. :|

Medolina
27-08-2009, 13:10
.
..i da je polovni auto rupa bez dna tj. tempirana bomba. Oke. Javim ti vidjenja.

Da.. u svakom slučaju je bolji onaj koji ide na struju... pa kad nestane u susjedstvu struje, nećeš ga imati čime napuniti... i što onda?

A moj auto sasvim dobro ide, jer je održavan... redovito je na servisu i sve radi kako treba... ne moram se bojati ničega....

Medolina
27-08-2009, 13:24
da, svaki dan se događaju primjeri nestajanja struje u susjedstvima diljem svijeta

Ne pričam za svijet... Ako nisi znao, kod izvođenja bilo kakvih radova na cestama ili konstrukcijama građevina, ako ima potrebe za tim, struja se isključi. U Kutini svako malo imaju neke radove i po pola dana nemamo struje...

W3DR4N
27-08-2009, 13:28
Vječni optimisti među inžinjerima imaju viziju neke vrste elektromagnetskih cesta, gdje automobili neće trebati nikakav oblik goriva ili drugi oblik energije za pogon, a isti će izvor koristiti ulična rasvjeta i prometni znakovi.

Megakul, ali nerealno u svijetu koji pokreće novac.

Medolina
27-08-2009, 13:36
Vječni optimisti među inžinjerima imaju viziju neke vrste elektromagnetskih cesta, gdje automobili neće trebati nikakav oblik goriva ili drugi oblik energije za pogon, a isti će izvor koristiti ulična rasvjeta i prometni znakovi.

Megakul, ali nerealno u svijetu koji pokreće novac.

I nerealno u svijetu u kojem ti isti ljudi imaju vijek trajanja....
S:D

Aral
27-08-2009, 13:38
Iduci auto koji bi kupio bi bio Opel Ampera. Predobar dizajn, jednim punjenjem mozes prec kolko ono---60-70kmh, to mi prekticki zadovoljava dneven potrebe 100%. Ako i predjem toliko prebaci se na benzinski motor.
Struja je buducnost, od onog vodika ili cega vec se davno odustalo, struja je buducnost u autima. Za malo skuplji auto bih ipak odabrao Lexus.

Inace vozim novog puga, 207-icu, imam ga ravno dvije godine iduci mjesec. Naravno, furam se na plin :thumbs2: I dao bi zadnju lipu za auto. Ljudi kazu da sam lud al ja sam rob tom autu, ne on meni...i tak mi pase :D Sta ces, obozavam aute, perem ga svakih tjedan dana i tako to...

Medolina
27-08-2009, 13:41
Iduci auto koji bi kupio bi bio Opel Ampera. Predobar dizajn, jednim punjenjem mozes prec kolko ono---60-70kmh, to mi prekticki zadovoljava dneven potrebe 100%. Ako i predjem toliko prebaci se na benzinski motor.
Struja je buducnost, od onog vodika ili cega vec se davno odustalo, struja je buducnost u autima. Za malo skuplji auto bih ipak odabrao Lexus.

Inace vozim novog puga, 207-icu, imam ga ravno dvije godine iduci mjesec. Naravno, furam se na plin :thumbs2: I dao bi zadnju lipu za auto. Ljudi kazu da sam lud al ja sam rob tom autu, ne on meni...i tak mi pase :D Sta ces, obozavam aute, perem ga svakih tjedan dana i tako to...

Ti si još dobar.. jeste gledali na telki o onom liku kaj svoju mazdu drži u dnevnoj sobi i spava kraj nje na kauču?S:D

Aral
27-08-2009, 13:45
Dobro, tolko bas lud nisam. Al znam tipa koji po zimi drzi motor u dnevnoj sobi :D Ja ga, pak, na svu srecu, drzim u garazi ^^

Niko Bellic
27-08-2009, 14:35
Koliko dodje neki brzi bajk i crna oprema kao npr. kaciga, jakna, rukavice, cvike, crni vizir, crna AMEX kartica itd...

Zanima me i koliki su troskovi za bajk, jer mene jedino rajca harkor ubrzanje, a tu mi se bajk cini idealan npr. nesto tipa Ducatti Monster ili nekaj slicno tom...

Jebes auto kad je neki s ubrzanjem od 0 do 100 kilometara na sat ispod 6 sekundi skup ko zlatni drek...

McPingvin_v2.0
27-08-2009, 14:46
Koliko dodje neki brzi bajk i crna oprema kao npr. kaciga, jakna, rukavice, cvike, crni vizir, crna AMEX kartica itd...
Bajk - 60k+ kuna
Kvalitetna oprema - jakna 3k kuna, kaciga 2k kuna, hlače 2k kuna, rukavice 1k kuna.

W3DR4N
27-08-2009, 14:48
Zanima me i koliki su troskovi za bajk, jer mene jedino rajca harkor ubrzanje, a tu mi se bajk cini idealan npr. nesto tipa Ducatti Monster ili nekaj slicno tom...
Jebes auto kad je neki s ubrzanjem od 0 do 100 kilometara na sat ispod 6 sekundi skup ko zlatni drek...

Nažalost, motor ne može zamijeniti komfor i praktičnost automobila.

The Jackal
27-08-2009, 14:49
a i manja je šansa za smrt u autu nego na motoru

take me for an example

5 banki i u stup... završio jako shebano... da sam bio u autu.. nikom ništ

Niko Bellic
27-08-2009, 15:03
take me for an example

5 banki i u stup... završio jako shebano...
Ala frende kud bas u stup? Jel to bio onaj pod mostom veliki betonski ili onaj mali od znaka STOP?

Kamijon, kamijon, ide kao avijon, nta, nta, ntata, nta, nta, ntata...

Oooj sto volim miris sampinjona...

Aral
27-08-2009, 15:15
Da, velike su ti sanse kad se auto sfrce oko tebe, onda vatrogascima treba jedno 2h da te otpile van a ti za to vrijeme umires u najvecima mukama i taman kad dodju do tebe...vec je kasno.
Naravno, slazem se da je u autu sigurnije. Vozim i auto i motor pa sam imao prilike svasta vidjet, hvala bogu nisam nikad imao sranje niti sa jednim niti drugim. A i da mi se nes dogodi prvo bi mi prosla zena kroz pamet a onda jel je motor/auto dobro :D

The Jackal
27-08-2009, 15:17
[quote="The Jackal":1gag39sy]take me for an example

5 banki i u stup... završio jako shebano...
Ala frende kud bas u stup? Jel to bio onaj pod mostom veliki betonski ili onaj mali od znaka STOP?
[/quote:1gag39sy]

Ma vozio sam se po pješačkoj stazi (išao sam kraćim putem). Lanac mi je nekaj kod mijenjanja srao pa sam pogledao sastrane i *dum* xD

Da, velike su ti sanse kad se auto sfrce oko tebe, onda vatrogascima treba jedno 2h da te otpile van a ti za to vrijeme umires u najvecima mukama i taman kad dodju do tebe...vec je kasno.
Naravno, slazem se da je u autu sigurnije. Vozim i auto i motor pa sam imao prilike svasta vidjet, hvala bogu nisam nikad imao sranje niti sa jednim niti drugim. A i da mi se nes dogodi prvo bi mi prosla zena kroz pamet a onda jel je motor/auto dobro :D

Moji starci su imalo malo žešču nesreću na autocesti pri brzinama od 120km/h min. I bogu hvala što su bili u malo starijem BMW-u jer da su bili u novijem... nebi taj noviji prežio lančani sa 4 auta.

Niko Bellic
27-08-2009, 15:19
Papucaru jedan... :P

Da_killah
27-08-2009, 15:34
nemoj biti tako siguran za novije aute b-C764S1k_U

Aral
27-08-2009, 15:41
Ma tu uopce nema rasprave, danasnji auti su nekoliko puta sigurniji od ovih starijih. Same legure su drugacije, slojevi, nacin izrade...nema se tu kaj puno pricat.

The Jackal
27-08-2009, 15:41
Da_Killah

Ni to baš nebi preživjelo 1 frontalni sudar u auta pa u ogradu i preživjelo još pad udaraca od drugih auta u vozačevu stranu i u suvozačevu stranu.

str33t6l0w
29-08-2009, 20:07

Ti si još dobar.. jeste gledali na telki o onom liku kaj svoju mazdu drži u dnevnoj sobi i spava kraj nje na kauču?S:D

taj lik živi u selu pored mene.... xD al više to ne radi.... prodao je i mazdu i kuću xD

Medolina
29-08-2009, 20:13
taj lik živi u selu pored mene.... xD al više to ne radi.... prodao je i mazdu i kuću xD

I gdje je sad?? Vjerujem da ga je i žena ostavila. Bolesnik...

Ogg The Dogg
31-08-2009, 15:15
eo dvije nove i zanimljive priče za vas društvo...
došo ja jedan dan do frenda i kaže on meni: imo sam danas sudar. ja sav zbunjen, čovjek ima neregistriran auto, nema ni stakla ni sjedala u njemu pol komandne table fali. kažeon meni: ja stavio kantu numjesto sjedala i vozio se po drovrištu. i zaljulja se kanta i ja seprevalim i pogasu. i izleti mi šporet pred auto. ja sav zbunjen gledam i onda skontam da se prevalio s te stolice, nabio gaščinu i zapuco se u neki šporet u dvorištu i bacio ga 5 m dalje. autu na svu sreću nije bilo niš.
priča br. 2

zove mene frend u subotu u ranim jutarnjim satima i kaže: e aj dođi vamo(mjeto nije bitno, važno je samo da je udaljeno 2,5 km brda i dolina od moje kuće) zaustavila nas murja i ne možem odalje pa da odfuraš auto. i niš, ja se digo, ošo do njih i skontam daje frend koji je na prvi maj s novim peugeotom 207, pijan ko guzica sa 160 km\h izletio s cesteu zavoju i totalka razbio auto i dobio usput 13K kn kazne i 2 godine bez vozačke uzeo novi auto od staraca i išo se vozit, opet pijan i ufatili ga pajci na motoru. ja ih odvezo doma i drugi dan mi taj isti frend priča daje pajkan htio zvat maricu da ga voze u zatvor. i sad će osim onih 13k morat platit još jednu kaznu a da ne pričam što je polupo auto od 10k eura...

Niko Bellic
31-08-2009, 16:22
Takve bi ja bokserom tuko ispod pazuha pa im palicom porazbijao jajca. Koji lol starci to je tuzno...

Assasin`s
01-09-2009, 22:32
Stari ima VW Phaeton 6.0 W12 2004 30.000€ dao auto je pre dobar kad sam sjeo u njega to je stroj.Auto je jako udoban a može i dobro ič.Opereme ima i previše grijanje sjedala električno pomicanje sjedala...Evo par fotki ovo što su slo tablice nemojte mislit da vam lažem zato što mi stari i stara rade u slo pa sve imaju tamo.
http://www.imagesforme.com/show.php/668148_10.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/668147_9.jpgSstari ga je najviše vozio 240kmh više nije htio.
http://www.imagesforme.com/show.php/668146_8.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/668145_7.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/668144_6.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/668143_5.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/668142_4.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/668141_1.jpg

Stara ima Audi A3 1.9TDI 2006 trenutno nemam slika.

Viper33
01-09-2009, 22:37
http://www.imagesforme.com/out.php/i668142_4.jpg?id=a99e5bafc010865c383431303236

:pray: :pray: :pray:

McPingvin_v2.0
01-09-2009, 22:38
X je zakon :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Assasin`s
01-09-2009, 22:38
Nema ti slike piše slika je obrisana

Assasin`s
01-09-2009, 22:57
mene zanima kaj je viperu sa slikom :S

Viper33
01-09-2009, 23:06
mene zanima kaj je viperu sa slikom :S
pa nis mi nije pa samo sam je citiro i stavim ovaj smajl :pray: jer je pre awsom unutrasnjost auto..pogotovo tv :D

Assasin`s
01-09-2009, 23:29
imam neki osječaj da svi misle da lažem

cham3leon
02-09-2009, 18:27
Dobro, vjerujemo ti, stari ti je pun para, a ti si njegov veseli sin. Počašćen sam što dijelim internetski forum sa osoom čiji otac posjeduje Fejtona.

Sretan? :)

Assasin`s
03-09-2009, 16:00
baš i nije pun para

cham3leon
03-09-2009, 18:24
Ne, a ima tako vrhunska kola...

Assasin`s
05-09-2009, 21:01
Je pa če ga otplačivat 12godina

str33t6l0w
06-09-2009, 14:40
a meni uskoro stiže novi ML320CDI.... al imat će njemačke tablice jer mi stari i stara ne rade al registriraju auto u njemačkoj jer im se neda kod nas jer je preblizu pa ono iz fore vozit do njemačke tak da mogu registrirat auto....

Da_killah
06-09-2009, 15:17
varaju državu u prijevodu :P

Ogg The Dogg
12-09-2009, 18:35
Je pa če ga otplačivat 12godina
nhf, al onda ti je stari poludio.
onak, mogo je vozit malo slabiji auto, s malo manje luksuznom unutrašnjosti i otplatit ga za recimo 6-7 godina.
osim ak je tolko zagrižen fan tog auta da ga je moro imat čim ga je vidio. onda ga shvaćam.

Human m0nst3r
12-09-2009, 21:47
Auto se moze maksimalno otplacivat 7 godina. Kome ti bacas krafne u oci

Ivan_87
12-09-2009, 22:44
ja se trenutno vozim u novom aveu naravno od starog pošto mi je golf na popravku i mogu vam reć da je auto mali ali pali

ful oprema 100KS za taj auto i više nego dovoljno eto ovakav http://www.ridelust.com/wp-content/uploads/aveo.jpgSista boja samo drugačije alu felge i troja vrata .. još razmišljam nekako nagovorit starog da preuzme nazad sebi golfa4 a meni nek ostavi avea :)

svidio mi se auto i dosta manje troši od golfa .. nekima je taj auto smješan no meni je vrlo dobar

Human m0nst3r
13-09-2009, 08:35
Aveo je sasvim ok auto, makar je to opet daewoo i to je jedino sto mi se ne svida kod njega. Inace je auto ok, i koliko sam cuo mehanika im je sasvim ok, makar mi opelova tehnologija vise ne uljeva nikakvu sigurnost. O cijenama dijelova rade ne bi, jer su skuplji od vw grupacije.

neox99buleseye
13-09-2009, 12:33
Aveo je sasvim ok auto, makar je to opet daewoo i to je jedino sto mi se ne svida kod njega. Inace je auto ok, i koliko sam cuo mehanika im je sasvim ok, makar mi opelova tehnologija vise ne uljeva nikakvu sigurnost. O cijenama dijelova rade ne bi, jer su skuplji od vw grupacije.

dakle to je auto za jednu uporabu ?

Da_killah
13-09-2009, 12:34
meni je aveo zakon autić, inače ne volim male aute, ali ovaj mi se stvarno sviđa. nagovarao sam frenda da ga kupi, al on kupio "novu" fiestu, a na kraju je i to bila predzadnja generacija

Ivan_87
13-09-2009, 15:49
meni je aveo zakon autić, inače ne volim male aute, ali ovaj mi se stvarno sviđa. nagovarao sam frenda da ga kupi, al on kupio "novu" fiestu, a na kraju je i to bila predzadnja generacija

taj aveo mi se svidio jer je mali a najviše 1 osobu vozim u auto i full oprema ljepo izgleda za razliku od teškog golfa kojeg vozim već 4 godine 8)

vozio sam razne aute i najviše mi se svidio jeep wrangler dok ga je stari imao al su djelovi bili užasno skupi pogotovo za wranglera iz 1994 god .. sad tražim po oglasnicim novije wranglere 2000god pa na gore al nema ih baš ispod 100 000kn što je moj gornji limit :thumbs1:

obožavam off road vožnju i razne manje izlete po planinama :)

Da_killah
13-09-2009, 16:53
ko moj frend, koji je inače s cipra, i tamo je na reli stazi vozio subarua jednom, pa od onda brije na off-road, mada nema auto za to. jučer po makadamu na platku u petoj s meganeom :(

Human m0nst3r
14-09-2009, 14:56
Ne bi vjerovao koliko je taj megane ustvari izdrzljiv. A sto se tice aveo neox nije za jednokratnu upotrebu, ali opet ruku na srce to nije pravi chevrolet.

Da_killah
14-09-2009, 14:59
znam ja, ovo je stariji megane, drugi frend je s predzadnjim meganeom isčupao 3 stupića iz betona, njemu pale tablice i jedino što je ogrebao auto

RIDER32
17-09-2009, 23:41
Ma ta plastika je danas izdržliva u pm. Pogotovo od renoa kojeg čini 60% plastike -.-
Sjecam se jednog sudara u gradu. Neki kreten sa neki prastatim citroenom se zabio straga u neku fabiju (ali iz vrlo male brzine. Vukli su se ispred pjesackog) Citroen je ostao bez prednjeg plasticnog branika a fabia nije dobila ni ogrebotinu, doslovno.

NITROS
18-09-2009, 05:45

Aha... Znaš li koliko će takav auto koštati?
Znaš li koliko će takav auto gutati struje? Tada ćeš se apsolutno sazoren brinuti o tome kako platiti račun za struju+ registraciju+ osiguranje+ ekološki pregled...

E, vidiš, dragi moj.. Čula sam ja za leasing... dapače, vrlo sam ga lijepo proučila na satovima poduzetništva i knjigovodstva...

Znaš li ti da kada auto uzimaš na leasing, nisi njegov vlasnik dok ga ne otplatiš, već je on vlasništvo one banke kod koje si digao kredu?

I znaš li da ti se može dogoditi da ti se desi prometna, skršiš auto,a dug za njega ostaje?

To je najblesavija stvar koju možeš napraviti...

LOL. Daj ne pričaj gluposti da je to blesava stvar.
Šta ti misliš da tvrtke dođu s cashom i kupe auto?
Auti se kupuju na leasing. Istina je da nije tvoj tako dugo dok ga ne otplatiš i istina je da se može dogoditi prometna, ali za to postoji osiguranje, amortizacija i slično...
Ne može si firma priuštiti da recimo kupi 20 auta sa cashom. A i ako si učila amortizaciju, onda znaš da za tih 5 godina, kada auto postane tvoj, ti ga komotno prodaš, jer on ustvari više nema vrijednost.

str33t6l0w
30-09-2009, 15:55
Ne bi vjerovao koliko je taj megane ustvari izdrzljiv. A sto se tice aveo neox nije za jednokratnu upotrebu, ali opet ruku na srce to nije pravi chevrolet.

istina.. megane je izdržljiv auto.. i sam ga vozim pa znam xD

Lord Jambrek
09-10-2009, 21:55
Evo jedna neočekivana slika :D

Nisam ni znao da frend ima, iznenadio me danas :D

http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_90ce33c1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/725700_9622118419309721415998606364545214388241n.j pg)

Carp
15-10-2009, 22:04
Dobro pa je okolo ravno! :D

cham3leon
15-10-2009, 22:23
Teraj teraj žestoko
Kuća nam je daleko
Neka cesta krivuda
Široka je livada!

Zeryx
20-10-2009, 01:57
doma imam mercedes 190e iz 84. god. oker zuta boja, servo, 4 brzine. vozio sam ga 140 ali na 140 i dalje kad stisnem gas vuce... :D
i opel corsa 1.2i, iz 94. boja: vatreno tirkizna metalik 3D... neko je rekao da je limarija losa. za sada nema niti jedne hrđe... jedino što je puna rupa po krovu i haubi. starog je uhvatila tuca u njemackoj i razbila oba dva stakla, svjetla ^^...

corsu sam vozio 120 i treba joj 3 godine do 120...

Human m0nst3r
20-10-2009, 11:18
Evo dosao je dan kad cu se rastat od auta na nacin kojem se nikad nisam nadao. Policija je ucinila svoje, hitna takoder, nemam kazne ni bodova ni oduzimanja dozvole, osim sto covjeku moram ogradu platit, ali osiguranje ce sredit to, ali auta vise nema, meni je glava ostala citava osim potresa mozga, natucene lijeve strane glave i ovratnika. Ugl da ne duljim :((((

http://www.imagesforme.com/show.php/742 ... 89copy.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/742871_DSC00389copy.jpg)

cham3leon
20-10-2009, 11:25
Ujebate :o

Otišla Fabija, nije rekla zbogom...

A što se desilo?

Human m0nst3r
20-10-2009, 11:33
A sta. Svasta. Vise faktora. Glatki asfalt + pjesak na njemu + zavoj + prejako sam kocnicu stisnuo i tocno na sodru i zabacilo me i odnjelo, izvrtilo na cesti i bacilo me po boku na drvo i ogradu.

Aral
20-10-2009, 11:36
Tak nes se i meni dogodilo kad sam tek polozio vozacki, prije jedno 6-7 godina, na autu od starog. Drito u ogradu u zavoju i prednji lijevi kraj je otisao, sva sreca pa uspjeli popravit. Danas vozim ipak pametnije, ipak je moj auto.

cham3leon
20-10-2009, 11:39
Ha dobro, svima se može dogoditi. Ja sam isto nekoliko puta skoro sranje napravio vozeći. Glavno da nije alkohol i to.

Aral
20-10-2009, 11:40
Ma da, to je najbitnije. A barem jednom ti se to mora dogodit u zivotu, svi moji frendovi su barem negdje lupili ili skroz zeznuli auto, to je neizbjezno. Bitno da je s glavom sve ok ;)

cham3leon
20-10-2009, 11:43
Ja još nisam, ali mogao bih :D

Human m0nst3r
20-10-2009, 11:45
Ma jebes ti to sve kad ti naletis na soder nasred ceste. Nema oznaka za to ni nis da rade. Vidjet cu ocu ih tuzit.

Niko Bellic
20-10-2009, 11:54
Hrvatske ceste su kurac. Koliko god one bile nove, nikad ne znaš što te čeka iza nekog zavoja. Baš su mi nedavno majstori stavljali novi asfalt pred kućom i to samo ispred moje i susjedove nekih stotinjak metara na cijelu cestu, a ostatak su krpali i napravili totalno sranje. Sad ljudi ne paze kao prije i misle da je cesta okej, a nije. Ti naši cestari su najveći falš majstori u svemiru. Čobani.

Aral
20-10-2009, 11:57
A gle, to su one stvari koje su nepredvidive. Ono, ganjam se stotku iza zavoja, nikad neznas kaj ce ti doc. Meni je tak dosla renault cetvorka pa sam skoro zavrsio u potoku, radje sam odabrao ogradu ^^

Neznam kolko si se vozio al da si isao sta ja znam, 50-60-70, ovisno kakva je ulica, mislim da nis ne bi bilo. Velim, neznam koji su uvijeti pa se mozda i varam. Al mislim da tu nemozes nikog drugog krivit osim sebe, osim ako si fakat isao 40km/h i morao si fakat naglo skrenut i onda te je prema svim zakonima gravitacije odbacilo tam kam je :D

Ja se trenutno vozim brze nego kaj treba jer pizidim na sporu ekipu, volim aute i voznju al sva sreca u ove dvije godine kak ima auto nisam nikad napravio niti jedno jedino sranje, auto je bez i jedne crtice. Nadam se da ce tak i ostat xD

Human m0nst3r
20-10-2009, 12:16
Aral 70 mi je i bila brzina sto je najzalosnije.

Aral
20-10-2009, 12:20
Uff, onda vise nemam kaj rec :(

20-10-2009, 12:26
A sta. Svasta. Vise faktora. Glatki asfalt + pjesak na njemu + zavoj + prejako sam kocnicu stisnuo i tocno na sodru i zabacilo me i odnjelo, izvrtilo na cesti i bacilo me po boku na drvo i ogradu.

A ti se inace volis polako voziti right?

Fabia nebi ti reko niti A da znam da se ne vozis brzo.

Aral
20-10-2009, 12:28
Kad vidim ovu sliku srce me zaboli. Neznam kaj bi bilo da se mom pugu tak nes dogodi :(

cham3leon
20-10-2009, 13:14
Hrvatske ceste su prozor. Koliko god one bile nove, nikad ne znaš što te čeka iza nekog zavoja..

Kako gdje. Ove godine su pred sezonu završili novu cestu na Krku prema Puntu, i jednostavno je fenomenalna. Svuda se ide oko 70 - 80, ponekad i 90 ili 100 baš na ravnici, ali cesta je odlična. Nije čista ravnica, već je puna blagih kratkih zavoja, nevjerojatan gušt za vozit po njoj. Pogotovo je interesantan jedan dio gdje se vidi cijeli niz zavojčića ispred tebe nekih 100 metara, tako da vidiš ako ide auto s druge strane, pa možeš malo presjeći i punu 8)

Da_killah
20-10-2009, 16:36
i moj frend to radio, murja iza, a oni niš...

r0rschach
20-10-2009, 18:12
Vidjet cu ocu ih tuzit.
Nemoj, ne možeš ih sjebati. Još će oni tebe sjebati protutužbom.

Kid A
20-10-2009, 18:16
[quote="Human m0nst3r":2gba0mr4]A sta. Svasta. Vise faktora. Glatki asfalt + pjesak na njemu + zavoj + prejako sam kocnicu stisnuo i tocno na sodru i zabacilo me i odnjelo, izvrtilo na cesti i bacilo me po boku na drvo i ogradu.

Fabia nebi ti reko niti A da znam da se ne vozis brzo.[/quote:2gba0mr4]
E nije da palim vatru Fabija,ali da je meni to rek'o eeee

Human m0nst3r
20-10-2009, 18:47
Xara glava je na ramenu, ;)

Bartuc
20-10-2009, 18:59
Bome si ga speglao. Jel bio tvoj ili od staroga? Ne da se popraviti?

bezimeni
20-10-2009, 19:00
Svakom se dogodi.Onaj koji kaže da mu se nikada nije dogodilo ili drži auto non stop u garaži ili laže .Naučio si na teži način a učiš dok si živ.Budi sretan da nisi nikoga osakatio ili ubio . Za novi auto ćeš već zaraditi u životu . I drugi puta pamet u glavu .Polako sa gasom .

20-10-2009, 22:55
[quote="Human m0nst3r":3t2uncxz]A sta. Svasta. Vise faktora. Glatki asfalt + pjesak na njemu + zavoj + prejako sam kocnicu stisnuo i tocno na sodru i zabacilo me i odnjelo, izvrtilo na cesti i bacilo me po boku na drvo i ogradu.

Fabia nebi ti reko niti A da znam da se ne vozis brzo.
E nije da palim vatru Fabija,ali da je meni to rek'o eeee[/quote:3t2uncxz]

Očito nisi gledao clip di glumi Šumahera po sljemenu.

Bartuc
20-10-2009, 23:45
Ti su mi najjači na tom sljemenu. Ne znam koliko glup moraš biti da se tako kručiš po toj cesti bez kontroliranih uvjeta (event/utrka). Djeca idu na TZK po tim cestama, a budalaši se kure pokraj njih, misle da su frajerčići. Da ne pričam da uvijek ima idiota koji zalutaju pa ti naiđe auto iz suprotnog smjera iako je riječ o jednosmjernoj cesti.

PS: Nije napad na Fabiju, nego općenito. Često sam i sam išao tamo na TZK i gledao budale kako ugrožavaju sve oko sebe... čak su me i vozile takve budale na sljeme :( I da, jednom smo čak skakali u stranu, bili smo na TZK, a taman je bio neki rally, lik (profesionalac) u zavoju izgubio kontrolu i uletio među ljude, nitko nije nastradao. Ako profesionalac može najebati u autu koji je dizajniran za takve ceste, kaj nebi nadobudni klinci/frajerčići od 20-ak godina u svojim pimpekima od 3-5k eura :(

bezimeni
21-10-2009, 06:44
Ma takvi najebu prije ili poslije.Jedino je žalosno što za sobom povedu nevine .

Human m0nst3r
21-10-2009, 08:46
Amd freak to po sljemenu radim iskljucivo sa suvozacem koji mi cita zavoje. Nikad nisam imao tamo problema. Ovo se desilo radi krive reakcije i niceg drugog. Kaznu necu dobit, niti ista, osiguranje ce pokrit ogradu i sve covjeku, nitko nije najebao osim mene i to mi je drago, svi smo bili vezani a i udarac je citav bio na moju vozacku stranu. Bartuc auto taj za sljeme niti nije moj bio, isao sam svega par puta sa tim covjekom, i vise nikad poslije. Otisao sam jos par puta ofc ne sam i nisam ni priblizno jurio koliko i on. Nadalje auto novi mogu kupit, ali prvi auto nista mi nece moc zamjenit. U njega sam toliko ljubavi i svega ulozio i razmisljam o predavanju svoje vozacke nazad u mup. Jednostavno me ovo devastiralo koliko sam volio taj auto. Nitko takoder nije bio najebao jer smo svi bili vezani, a i bacio sam auto nekak da ode sve u moju stranu. Ugl pouka mi je sljedeca. Kloni se skliskog asfalta, kloni se sela i cesta koje su za kurac (hrvatska ftw). Mogu samo ih tuzit za to sto svakih 20 m ima jebeni lezeci koji nije po zakonu. I di je poanta u ovoj prici. Napuhao sam 0.0, nitko osim mene i moje ljubavi nije najebao. Auto vratit nemogu, glava mi je na ramenu, ali da cu vozit opet proci ce neko vrijeme.

Bartuc
21-10-2009, 09:58
Nemaš kaj vračati vozačku, razbio si auto, jebiga, volio si ga ali novi auto će ti prije ili poslije trebati. Danas je čovjek bez auta praktički hendikepiran pošto je auto sastavni dio života. Nebi si mogao zamisliti odlazak u Getro ili Metro bez auta, kada se nabere 10-ak vrečica do vrha punih... nema šanse to tegliti javnim prijevozom :D Za posao još kak tak, može se ići javnim prijevozom ukoliko posao od tebe ne zahtjeva da provedeš dobar dio na cesti. Vozačka je svetinja.

Human m0nst3r
21-10-2009, 11:57
Posao mi je 25km trenutno od doma, kad se preselim bit ce 30 i nesto od doma. Van zagreba je dosta. Imam pola sata autom do njega. Novi auto ja mogu kupit to nije problem, ali prvi je prvi. Sa obzirom da sam ulozio puno ljubavi u njega, eto zalosno.

Bartuc
21-10-2009, 12:05
Kupi si isti takav. Koliko vidim, barem 2-3 felge nisu uništene, sve što si unutar auta uložio vrlo vjerojatno nije uništeno, tako da si skineš sve sa ovog auta i preseliš na novi. Nećeš valjda ostaviti auto sa svim dijelovima na smetlištu, uzmi sve kaj možeš uzeti jerbo ako nećeš ti, cigići će ga odrati do temelja!? Čak bolje, kupi si Octaviu ako imaš para za nju, meni je auto višestruko ljepši od Fabie :D

Human m0nst3r
21-10-2009, 12:40
Odabrano vozilo:
OCTAVIA ELEGANCE Plus 1.9 TDI PD
Diesel / 1.9L / 77 kW/105 PS / Man. mj. 5 st. pr.
Zul.Gesamtgewicht: Zuladung:
Laderaum-Länge/Breite/Höhe://
Brutto cijena:
Kn 161.784,47
ESP + ABS + EBV + MSR + ASR + EDS + MBA
+ DSR + pomoć pri kretanju na uzbrdici Kn 582,56
Lakometalni naplaci Crateris 7J x 16 s
gumama 205/55 R16 Kn 0,-
Maxi - DOT višenamjenski svjetlosni
zaslon Kn 855,26
Radio "BOLERO" sa integriranim CD
izmjenjivačem i mogučnošću MP3
reprodukcije Kn 2.107,16
Rezervni kotač s čeličnim naplatkom
umanjenih dimenzija Kn 0,-
TPM - kontrola pritiska u gumama Kn 409,04
Xenon svijetla sa AFS funkcijom i
uređajem za pranje svjetala Kn 6.507,40
Satin Siva Metalik Kn 2.912,84
Presvlake sjedala: Onyx
Boja interijera: Onyx
Pod: Black
Kontrolna ploča: Onyx-Onyx Kn 0,-
Ukupno:
Kn 175.158,73

Jos cu dodat zracne zavjese, to sam zaboravio. Taj auto sutra dolazi meni u garazu ici cu po njega i onda ga dat u dijelovima, pa na smetliste. Mislim na fabiju

Bartuc
21-10-2009, 12:45
Koliko košta Octavia RS? Gledao sam prije par godina i bila je tek nešto iznad 200'000 kuna. Razlika u cijeni nije velika, a RS mi izgleda tako orgazmatično, auto je genijalan.

PS: Evo pogledao, od 195'000 do 204'000 kuna (Benzinac vs. Dizelaš). Osobno bi dodao tih 20-ak tisuća kuna za RS, kada se diže kredit, neka se diže u stilu :D

Human m0nst3r
21-10-2009, 12:48
Uzeo bi ja odmah rs-a, ali stvar je u tome da ja previse se vozim da bi mogao svako malo tankat. Ovaj motor je lagan za odrzavat, povjeren je, servisi nisu skupi + sa tankom se moze drapit 950km gradske voznje. To je meni 4 tjedna vozanja sto mi jako puno znaci. Najvaznije mi je da ima sigurnosti i ove xenone jer bez toga auto vise ne zelim.

Ivan_87
21-10-2009, 12:58
lud čovjek bi kupovao škodu i davo tolike pare za škodu

http://www.japan-motors.hr/main.aspx?ID=262

http://www.newlancer.eu/index.php5

Bartuc
21-10-2009, 13:00
Uzeo bi ja odmah rs-a, ali stvar je u tome da ja previse se vozim da bi mogao svako malo tankat. Ovaj motor je lagan za odrzavat, povjeren je, servisi nisu skupi + sa tankom se moze drapit 950km gradske voznje. To je meni 4 tjedna vozanja sto mi jako puno znaci. Najvaznije mi je da ima sigurnosti i ove xenone jer bez toga auto vise ne zelim.

Da to je najveći problem. Izgleda savršeno, ali i troši previše :(

Human m0nst3r
21-10-2009, 13:06
:pray: :rotfl:

Here we go again. Ajde sad lekcija. Kao prvo mislim da je moj sudar dokazao da je auto izuzetno cvrst, narocito sa time da se nijedan komad unutrasnjosti nije spigao. Dalje skoda je vw koncern, znaci svabska tehnologija. Yeti je pomeo sve SUV-ove i konkurira za SUV-a godine. Para nije previse, nemogu shvatit da ljudi ne shvacaju da skoda vise nije krep od auta nego odlican auto, malo kvarljiv, lak za odrzavanje, a da ne pricam da se oprema i kvaliteta materijala iz godine u godinu povecava. Nije da ne volim japance, ali stari moj ne znam nijednog japanca da ima ovoliko opreme za tako malo para. Sve sto sam konfigurirao ispada oko 230 000kn, a za to mogu uzet L&K octaviu i imat opet 10x bolju opremu od nekog japanca po pitanju materijala. Ne kuzim, jesi isprobao kad koju na ne znam koliko km-a da mozes rec tak nes? Ja svoje odnose prema tom autu necu mjenjat, jer se vozim u njemu citav zivot. Auto je dobar, kako su rekli auto magazini za octaviu rs prokleto lijep auto, i sad ti uletis sa japancima. Nadalje njemci imaju sto se tice motora najbolju tehnologiju i to mi nemoze nitko pobit. U zadnjim testiranjima ADAC-a japanci su jako izgubili na kvaliteti motora jer je potraznja za njima porasla, a posto nemaju toliko pogona koliko ostali proizvodaci moraju zurit i dobis fus. Ugl mogao bi svasta tipkat, pisat, al ajd neznam zas stalno jedno te isto ponvaljat. Ovdje su svi test vozaci da nesto mogu potvrdit, ali vjeruj mi probao sam dosta auta, puno probnih voznji i skoda je omjer cjena/oprema prevagnula u svakom smislu.
@ Bartuc : Pri 160km/h sa cipom na 245ks/360Nm auto trosi 8L :)))

Ivan_87
21-10-2009, 13:12
aha moš mislit ni T od tehnologie moj primjer golf 4 kupio novog novcatog promjenio vec skoro cjeli motor nema toga što nije otišlo zadnji je bio mjenjač

tvoj izbor .. ja još malo pa prodat golfa i dignut manjuu kredu za polovnog wranglera to je sve što mi treba u životu :)

naravno ako je neko škoda fan da mu je škoda sve

al kad bi napravio octavia vs lancer anketu neznam ko bi dobio više glasova .. lancer je staro kvalitetno ime za sportski auto

Human m0nst3r
21-10-2009, 13:15
aha moš mislit ni T od tehnologie moj primjer golf 4 kupio novog novcatog promjenio vec skoro cjeli motor nema toga što nije otišlo zadnji je bio mjenjač

tvoj izbor .. ja još malo pa prodat golfa i dignut manjuu kredu za polovnog wranglera to je sve što mi treba u životu :)

al kad bi napravio octavia vs lancer anketu neznam ko bi dobio više glasova .. lancer je staro kvalitetno ime za sportski auto
Najlakse je dat primjer na jednom autu jel tako?

Ivan_87
21-10-2009, 13:26
[quote="Ivan_87":3aixeg3z]aha moš mislit ni T od tehnologie moj primjer golf 4 kupio novog novcatog promjenio vec skoro cjeli motor nema toga što nije otišlo zadnji je bio mjenjač

Najlakse je dat primjer na jednom autu jel tako?[/quote:3aixeg3z]

da jer sam preš sa golfa 3 na golf 4 u godinu dana ništa nakon godine dana drugu godinu bar 800eur treću ponovno i tako dalje
nakraju su mi nudili novog polota pred 2 i pol godine za golfa na što nisam htio prisatat

ne kažem ja da su smetlište njemački auti su super bili nekad neki su i danas no ljudi pljuju po japancima i korejcima bez razloga a da nebi sad počeo nabrajat kolko japanca i korejca imaju ljudi oko mene i kolko godina nisu ništa promjenili za razliku od mene

ako si zadovoljan škodom super ,nitko nije spomenuo da nevalja

Human m0nst3r
21-10-2009, 13:32
Ja ti samo kazem. Ima puno faktora.

Bartuc
21-10-2009, 13:32

To ova RS-ica :shock: Ili onaj model koji si odabrao?

Pre dobro, moj Toledo troši 9 litri sa svojih 75 konja :D A ako upalim klimu, kao da Mustanga vozim po gradu :D

PS: Ali Toledo je benzinac.

Human m0nst3r
21-10-2009, 13:36
Govorim o benzincu :))) RS-ica jelte.

Bartuc
21-10-2009, 13:45
Ehh, jednoga dana kada ću imati para... :D

Od Škode mi se oduvijek samo sviđala Octavia, bilo RS ili običan model. Auto je stvarno odličan za te novce, a i izgleda odlično. Ali ako bi išao kupovati auto za cca 200'000 kuna, nebi kupio Octaviu, definitivno bi išao na Kia Sorento. Ima ga za kupiti već od 177'000 kuna pa na dalje, a auto je pojava na cesti. Nije da imam malog pimpeka pa mi treba veliki auto, ali Sorento mi se posebno sviđa, pogotovo u crnoj boji.

http://www.atlanticrentacar.net/atlantic/uploads/car/123_small_SORENTO.jpg

Ivan_87
21-10-2009, 13:52
Ehh, jednoga dana kada ću imati para... :D

Od Škode mi se oduvijek samo sviđala Octavia, bilo RS ili običan model. Auto je stvarno odličan za te novce, a i izgleda odlično. Ali ako bi išao kupovati auto za cca 200'000 kuna, nebi kupio Octaviu, definitivno bi išao na Kia Sorento. Ima ga za kupiti već od 177'000 kuna pa na dalje, a auto je pojava na cesti. Nije da imam malog pimpeka pa mi treba veliki auto, ali Sorento mi se posebno sviđa, pogotovo u crnoj boji.

http://www.atlanticrentacar.net/atlantic/uploads/car/123_small_SORENTO.jpg

za 30 000kn imaš wranglera koji je dosta moćniji kad si izvan ceste a možeš preko ljeta skinut krov i vrata :)

http://celladorious.files.wordpress.com/2009/03/jeep-wrangler.jpg

možda je kia mrvicu udobnija i ima više mjesta otraga naspram wrangleru sa 3 vrata koji je i skuplji od modela s 5 vrata još mi nije jasno zašto :)

Bartuc
21-10-2009, 14:01
To čudo je tako jeftino :o Pa svog Toleda prodam za 15-20 kilokuna. Inače mi je taj Wrangler jeben auto, jedan od rijetkih terenaca za koji možeš reći da je terenac. Za tih 30'000 kuna se isplati malo proučiti auto, Gwin ima komp koji je skuplji od njega :D

McPingvin_v2.0
21-10-2009, 14:05
Za 200.000 kuna bi kupio mazdu 6 karavan i osjećao se kao da vozim Voyager jebeni :D

Bartuc
21-10-2009, 14:09
Meh, pokraj Sorenta izgleda kao bačva dreka :D

McPingvin_v2.0
21-10-2009, 14:14
Ne izgleda kao bačva dreka, ali imam auto za prijevoz, ako treba, i omanje ciganske obitelji koji može dobro potegnuti, a udoban je kao krevet od kraljice majke :)

Bartuc
21-10-2009, 14:21
Nova Mazda 6 mi izgleda savršeno. Baš fino pogođen omjer između sportskog i elegantnog dizajna.

Inače, evo liste auta koji mene osobno naviše privlače, redoslijed je random i nema veze sa rangiranjem:

1) Mazda 6
2) Honda Acord Sport
3) Kia Sorento
4) Kia ProCeed
5) Peugeot 407
6) Škoda Octavia

Od svih mi je Peugeot 407 najbolji što se komfora tiče. Nikada neću zaboraviti osjećaj kada su mi noge utonile u pod auta kada sam sjedao u njega. Udoban je za popizditi. Jedino što mi je ružno na njemu su prednji kotači, malo su pre daleko od njuške :(

I da, u listu nisam ubrojao one aute koji nisu za nas smrtnike - Audi A4, A5 i S5. PRE PRE PRE SEXY, ali budimo realni... :cry:

McPingvin_v2.0
21-10-2009, 14:44
Heh, meni je starija linija puno lijepša, ali da mi padne u dvorište... Ne bi se ljutio ^^

Niko Bellic
21-10-2009, 15:49
Dečki, dok vam se ne ukaže perla bijela Opel Insignia s mat crnim felgama od 19 cola i niskoprofilnim gumama niste vidjeli ništa. Rola se po Zagrebu, a vozi ju neki balonja tatin sinek. Auto izgleda prebrutalno. Žao mi je što ga nisam stigao uslikat. Čista perfekcija na 4 točka.

McPingvin_v2.0
21-10-2009, 16:14
19 cola i niskoprofilnim gumama
Fala, ja bi ipak nešto što se može koliko- toliko voziti po Hrvatskoj.

flander
21-10-2009, 16:16
da imam para sad bi uzeo Hondu Accord ili Civic, prezeeeban mi auto

Kostolomac
21-10-2009, 16:22
Ja bi sa svoje Alfe 145 rado prešao na MiTo, prejeben autić :)

Ivan_87
21-10-2009, 16:44
To čudo je tako jeftino :o Pa svog Toleda prodam za 15-20 kilokuna. Inače mi je taj Wrangler jeben auto, jedan od rijetkih terenaca za koji možeš reći da je terenac. Za tih 30'000 kuna se isplati malo proučiti auto, Gwin ima komp koji je skuplji od njega :D

:( za 30 000kn više od kie jebem ti điđiteh tipkovnicu i zaborav

kad smo već kod tih velikih kutija ja više volim manje jeepove i manje ajmo reć više sportske automobile
neki dan sused dobio novi polo misliš polo ko polo kad ono izgleda bolje od bilo kojeg drugog auta u tom rangu .. ugodno sam se iznenadio

http://www.motornews.at/cms/upload/berichte_auto/volkswagen/vw_polo_09_2.jpg
još sa troja vrata dušu dalo ajde daj ima i motor bar oko nekih cca 100-115ks da se osjeti kad staneš na gas :)

Aral
21-10-2009, 17:10
Da, da kupis polo ili golf moras se posvadjat s mozgom. Pun q para za kutija dizajn. Radje uzmem fiestu, 207, clia ili bilo sto drugo kaj je ljepse a ima i vise opreme. Naravno, to je samo moje misljenje. Nemogu se pomirit s cinjenicom da jedan golf plus kosta 220k kuna a za te pare kupim auto srednje klase. Zalosno. A inace ovako, nemam nis posebno protiv vw-a :D

Bartuc
21-10-2009, 17:43
Slažem se, NIKADA nebi kupio Golfa, auto je odličan, ali je precijenjen. Dizajn je klasično elegantan :D Jedino mi je Golf GTI sexy. A i čujem da Golf još uvijek drži rekord u krađama. Takav auto se uopće ne isplati zaključavati, bezveze ti unište bravu, a tako i onako ti ga ukradu.

@Ivan_87, tak već da, nekako mi je bilo sumnjivo da takav avion košta tako malo :D

Ivan_87
21-10-2009, 18:02
Slažem se, NIKADA nebi kupio Golfa, auto je odličan, ali je precijenjen. Dizajn je klasično elegantan :D Jedino mi je Golf GTI sexy. A i čujem da Golf još uvijek drži rekord u krađama. Takav auto se uopće ne isplati zaključavati, bezveze ti unište bravu, a tako i onako ti ga ukradu.

@Ivan_87, tak već da, nekako mi je bilo sumnjivo da takav avion košta tako malo :D

istina .. no kad bolje pogledaš svi francuski auti srednje klase skuplji su od vw -a srednje klase .. tako da nisu jedini

najeftiniji novi polo s najmanjom opremom je 79 000kn 75ks motor klima centralno zaključavanje 2 zračna jastuka

ajde mi nađi po toj cjeni peugeot 207 ili tek da negovorim citroen c2 i c3 koji su po meni klasa ispod pola

dobivam auto klub besplatno od t-coma tj t-club bodovi svakih 2 tjedna tako da govorim provjerene informacije

najeftiniji clio 89 000kn , najeftiniji 207 98 000kn , c2 - 89 000kn najslabiji model opreme

Aral
21-10-2009, 18:39
Ono kaj sam rekao u vezi golfa, sve je super kod tog auta, cak i bolje od toga...al je preskup za svoju cijenu. Al da mogu kupio bi Passat CC, predivan auto.

E sad, kaj se tice malih auta, tipa polo, 207, clio, corsa, fiesta, fabia...neznam kolko su im cijene al usporedno je to tu negdje, ovisno o opremi. Zna se da njemcima moramo nadoplacivat dosta opreme, to je cinjenica. Cijene su dosta blizu, moraju konkurirat a kupci odlucuju.

Ja sam svoju 207-icu platio 120k kuna a motor je tek 1.4 90ks, al zato ima opreme dodatne dosta. Radje klasa manje al da ima vise opreme i da bolje izgleda od nekog auta kompaktne klase npr, sa puno manjom opremom. A i trenutno taj auto je za mene taman, iduci koji bi htio je vise family car, octavia rs karavan, za kojih par godina ak cu imat srece kad vec izadje jos jedan redizajn :D

Human m0nst3r
21-10-2009, 19:50
Francuzi mozda jesu udobni, ali stari moj to naginjanje u zavojima dobis morksu bolest. Auto cu ipak u dijelove i kupovat novi.

Aral
21-10-2009, 19:54
Ma to kak ko voli. Meni ubija tvrdi ovjes kod njemaca iako, osobno, tak mi je svejedno. Nisam birao auto prema ovjesu, nije da imam jurilicu :D

A s autom sretno ;)

Human m0nst3r
21-10-2009, 20:32
A nadam se onome sto napisah. Za ovo cu dobit sta dobijem, jbg. Octavia se smijesi za sad.

Aral
21-10-2009, 20:34
Pa barem ides na veci auto ^^ Da ja sad kojim slucajem predjem na octavio nis se ne bi bunio :D Stari mi je vozi pa ono, onaj ogroman prtljaznik jako dobro dodje hehe.

Bartuc
21-10-2009, 20:42
Kupi crvenoga :D

Niko Bellic
31-10-2009, 16:50
Moj budući tutač...

http://www.imagesforme.com/upload/d8202d69.jpg

Ogg The Dogg
31-10-2009, 18:46
:pray: :rotfl:

Here we go again. Ajde sad lekcija. Kao prvo mislim da je moj sudar dokazao da je auto izuzetno cvrst, narocito sa time da se nijedan komad unutrasnjosti nije spigao. Dalje skoda je vw koncern, znaci svabska tehnologija. Yeti je pomeo sve SUV-ove i konkurira za SUV-a godine. Para nije previse, nemogu shvatit da ljudi ne shvacaju da skoda vise nije krep od auta nego odlican auto, malo kvarljiv, lak za odrzavanje, a da ne pricam da se oprema i kvaliteta materijala iz godine u godinu povecava. Nije da ne volim japance, ali stari moj ne znam nijednog japanca da ima ovoliko opreme za tako malo para. Sve sto sam konfigurirao ispada oko 230 000kn, a za to mogu uzet L&K octaviu i imat opet 10x bolju opremu od nekog japanca po pitanju materijala. Ne kuzim, jesi isprobao kad koju na ne znam koliko km-a da mozes rec tak nes? Ja svoje odnose prema tom autu necu mjenjat, jer se vozim u njemu citav zivot. Auto je dobar, kako su rekli auto magazini za octaviu rs prokleto lijep auto, i sad ti uletis sa japancima. Nadalje njemci imaju sto se tice motora najbolju tehnologiju i to mi nemoze nitko pobit. U zadnjim testiranjima ADAC-a japanci su jako izgubili na kvaliteti motora jer je potraznja za njima porasla, a posto nemaju toliko pogona koliko ostali proizvodaci moraju zurit i dobis fus. Ugl mogao bi svasta tipkat, pisat, al ajd neznam zas stalno jedno te isto ponvaljat. Ovdje su svi test vozaci da nesto mogu potvrdit, ali vjeruj mi probao sam dosta auta, puno probnih voznji i skoda je omjer cjena/oprema prevagnula u svakom smislu.
da se vratimo na ovo pljuvanje po škodama....
nedavno sam gledo cijene obaveznih servisa pod garancijom i octavia je ispala najjeftinija(govori mo o novom autu ofc, dakle servis u ovlaštenoj mehaničarskoj radnji)
i auti lijepo izgledaju i sve
samo što je meni fabia neudobna pun qurac. sjedala su pretvrda.
i da, prijatelju, imaš sreće što nećeš nikakvu kaznu platit.
moje kolega se prije 6 mjeseci spaćko sa 207-icom 1.4 95ks, razbio ga totalka, bio pijan ko guzica, ugrozio frenda koji je bio s njim u autu, išo 160 a ograničenje 50, auto od staraca i još nije bio do kraja otplaćen+ poslije vozio pijan dok mu je dozvola bila oduzeta
sve skupa= 13k kuna kazna, 1 god bez dozvole, i 8 kaznenih bodova.
kad se ovog sjetim moja kazna za ne paljenje svjetala po mraku je pjesma...

bezimeni
31-10-2009, 21:00
Fin poklon starcima...tak im i treba kad daju neodgovornom sinčiću auto u ruke .Dobro su svi skupa i prošli :thumbs1: .

Niko Bellic
31-10-2009, 21:08
Fin poklon starcima...tak im i treba kad daju neodgovornom sinčiću auto u ruke .Dobro su svi skupa i prošli :thumbs1: .
Ja bi tog sineka poslao u Njemačku na bauštelu da zaradi i meni i sebi za auto. Nije auto igračka, nego prijevozno sredstvo. Okej, volim da lijepo izgleda, ali brza vožnja na našim cestama nonono. Zato postoji pista ili autocesta...

Human m0nst3r
31-10-2009, 23:08
Ogg pa ja nisam imao kapi alkohola, a i nije bas bila tolika brzina :S

Ogg The Dogg
01-11-2009, 12:26
da... i stvarno mi je zao tvog auta.... :(

W3DR4N
03-11-2009, 11:53
kad se ovog sjetim moja kazna za ne paljenje svjetala po mraku je pjesma...

Kolika je ta kazna? Jer meni obično treba jedno deset minuta da skužim kako nemam svjetla.

Da_killah
03-11-2009, 13:10
300kn ja mislim, i probaj razmisliti o naočalama, pomažu dok voziš, vjeruj mi ;)

Ogg The Dogg
03-11-2009, 22:36
ako po mraku ne upalis svjetla onda je 500 kn. ako po danu onda je 300

03-11-2009, 22:56
Točnije 500kn. Sad treba u bilo koje vrijeme imat upaljena svijetla zbog zimskog vremena :)

Zato ja volim svoj clio koji automatski pali svjetla i neam problema :)

Niko Bellic
03-11-2009, 23:07
Čekaj, ti imaš vlastiti automobil? U jebate ima se para... :pray:

Human m0nst3r
16-11-2009, 23:14
Amd meni je to najretardiranija funkcija na autima koja ikad postoji. To je ustvari veoma stetno za svaku zarulju na autu, jer ti okretom kljuca dajes kontakt i on ustvari sve resetira i ponovno pali svijetla. Npr za xenone to je katastrofa, ako nemaju posebno odvojeno jer ono ne da mi se bas stalno placat zarulje 1200kn. A da ne pricam da npr kad bi uzimao novi auto bi odma izbacio onu retardiranu funkciju kad smotas malo volan da pali maglenke ili ti ga popularno corner function -.-'. Neg sto se tice auta fabija je kod limara, i taman mi je sad prilika da se sredi kak spada. Moze se slozit, sretan sam na neku ruku da ce tako bit jer prvi auto je prvi, makar nece vise bit isti bit ce i dalje moja maza. Sad mi slijedi potraga za:
SportStyle Sicevima
Opruge -3cm
Seleni od cupre
Xenon farovi + pranje farova :)
Instrument tabla sa maxi dot displayom
Redizajnirane straznje stop lampe
Obloge na vratima od fabie sportstyle
I nadam se nekom kemijom slozit i stranje elektricne podizace prozora ^^.
Ugl za popravak ce bit sljedece: Novi farovi, oba blatobrana lijeva, prednji i zadnji branik, vezni lim blatobrana, amortizeri, servo pumpa, prednja sajba, oboja vrata sa lijeve strane, pragovi, lampe, vrata od gepeka, nova brava ili ti ga narucivanje brave iz Ceske po serijskom kodu auta, veca posuda za vodu za pranje sajbi, drzac akumulatora i mislim da je to to. Ugl oko 3000€ popravak :/

Niko Bellic
16-11-2009, 23:21
Opa 3 soma? Nego, jesi ti taj auto keširao kada si ga uzimao ili je pod kreditom?

Aral
17-11-2009, 10:43
Ja kod svoje 207-ice nemogu niti zgasit pozicije, stalno rade a automatikom se pale i kratka svijetla osim ako to ne isključim. Al inače mi uvijek stoji na automatici, neda mi se zezat. Fensi je kad po danu uđem u tunel i onda senzor očita manjak svijetlosti i pali armaturu, odnosno svijetlo na radiu i sl, prekul. A žarulje mijenjam dvaput godišnje, peugeot šta ćeš ^^

RIDER32
18-11-2009, 12:59
A žarulje mijenjam dvaput godišnje, peugeot šta ćeš ^^
Jel ti to puno ili malo?
Moj majstor na svom golfu žarulje mjenja svaki mjesec a moj stari na lanosu žarulje nije taknio odkako je kupio auto (jedno 5 godina otprilike) :D

Aral
18-11-2009, 13:51
Ma obično kažu kao da peugeot ima problema s time, ja sam susretao ljude koji su svaka 3-4 mjeseca mijenjali. Po meni je ovo dvaput godišnje malo, u pravilu otiđu kratka svjetla, zadnja su samo jednom u ove dvije godine kak imam auto.

Kupim one H7 najobičnije za par desetaka kuna i promijenim za 5min i piči dalje ;)

Bartuc
18-11-2009, 14:19
Meni su već 2 godine za redom na tehničkom rekli da moram kupiti nove žarulje za žmigavce. Svijetle gotovo bijelo, a trebali bi biti narančast :D Otkako imam vozačku (uskoro 5 godina) mi niti jedna žarulja nije krepala. Prije toga ne znam, ali ne sjećam se da je stari mijenjao žarulje :D

Ahhh, Seat je do jaja...

Samo mi se prozori ne mogu otvoriti (osim vozačevog), gasi se čok pre rano preko zime tako da se auto gasi dok se ne zagrije (ako ne dodaš malo gasa), krepao mi gumb za centralno, magle mi se stakla preko zime i u kišnim periodima, otpala mi lajsna sa desne strane, uskoro će špigl od desnog rezrovizora zviznuti ako ga ne zaljepim, ne radi mi desna šprica za prozor (uvijek se cijev presavine), guli mi se spoiler i retrovizori (mala rupica se pretvori u ogromnu pod miniwashem), a i pukla mi je plastika od antene...

Ahhh...

Aral
18-11-2009, 14:48
Pa dobro, to su čari polovnog auta ^^ Imao je i moj stari Toledo pred jedno par godina, bio je full oprema i stari ga je održavao ko bebu, bio je ko nov. Ja pak nisam imao te čari na starom autu, odmah sam kupio novi auto a pošto sam bolesno pedantan u vezi auta čist je ko suza, bez i jednog udarca i sl. Osim kaj ima koju ogrebotinu al protiv kamenčića niš nemreš :D

Feanor
18-11-2009, 14:52
Sestra odselila u Zagreb, a ja dobio njenog Golfa III 1.4 tdi, crni, sa petero vrata heeeeeehaaaa ''puca coltovima u zrak''.

McPingvin_v2.0
18-11-2009, 15:59
Gdje to točno u Zagreb?

Aral
18-11-2009, 17:04
:rotfl:

str33t6l0w
18-11-2009, 18:17
Gdje to točno u Zagreb?

ahahhaah :pray:

Samo mi se prozori ne mogu otvoriti (osim vozačevog), gasi se čok pre rano preko zime tako da se auto gasi dok se ne zagrije (ako ne dodaš malo gasa), krepao mi gumb za centralno, magle mi se stakla preko zime i u kišnim periodima, otpala mi lajsna sa desne strane, uskoro će špigl od desnog rezrovizora zviznuti ako ga ne zaljepim, ne radi mi desna šprica za prozor (uvijek se cijev presavine), guli mi se spoiler i retrovizori (mala rupica se pretvori u ogromnu pod miniwashem), a i pukla mi je plastika od antene...

Ahhh...

slično je i kod mene... i baš zbog toga volim svoj auto :))) one male stvari koje te jebu u mozak :)))

evo meni npr na meganeu: napuko prednji branik sa desne strane (pas bio na cesti), zadnji desni far i dio branika ispod fara utuljeni (stup), netko mi prije 11 mjeseci otkinio spojler na gepeku i zadnji brisač (još uvijek nemam brisač), stakla se magle uvijek, ventilatori ne rade na brzini 1, čok se isto gasi pre rano preko zime pa moraš više gasa dati, pri centralnom zaključavanju- vrata iza vozačevih se ne zaključaju (već drugi puta mjenjao i opet ta vrata zajebavaju), na pragovima i iznad zadnjih guma se malo boja počela guliti (hrđa), ispala zadnja lijeva ratkapa, suvozačev prozor se ne može otvoriti (riknuo prekidač)... mislim da je to to xD

a za sva 4 auta mogu nabrojati tak neke stvari xD

Feanor
18-11-2009, 19:46
Gdje to točno u Zagreb?

Doselila se kod dečka kad smo već kod toga, u gornju dubravu :D

McPingvin_v2.0
18-11-2009, 21:16
dubravu
Fuj.

str1k3r
18-11-2009, 21:17
Mogla je u neki ljepši kvart; recimo Jarun :eyebrows:

Bartuc
19-11-2009, 02:22
napuko prednji branik sa desne strane (pas bio na cesti)

Haha, baš mi prije 2-3 dana frend sa faxa priča kako mu je džukele podletilo pod novu Octaviu :D Samo ga je zakačio sa lijevom stranom i čuo onaj famozni zvuk "tu dum" :D Izašao iz auta i cucka nije bilo, valjda ga lansirao negdje u polja...

Aral
19-11-2009, 10:25
To nije niš dok s motorom ne pobereš pesa kak sam ja, sva sreća pa je bio maleni, pogodio ga u zadnji kraj i zavitlao se za 360 u zraku xD

Bartuc
19-11-2009, 10:46
Ja ne gazim životinje, uvijek stanem i pustim da prođu. Jedino ciljam golubove pošto ih strašno mrzim, ali pičke uvijek odlete na vrijeme :( Dok frend sa sela cilja mačke, ne znam koliki mu je pussy count, ali ima staža iza sebe xD

cham3leon
19-11-2009, 10:54
Ma nitko ne voli gazit životinje (pusti te golubove na miru, zaboga :( ), ali se onda dogodi da cucak koji trčkara uz rub ceste upotrijebi vrhunsku logiku koju mu je podarila majka priroda pa čim primijeti da auto ide prema njemu krene na suprotnu stranu ceste umjesto da se samo makne s nje na strani na kojoj je bio.

str33t6l0w
19-11-2009, 11:55
upravo to.. puštam životinje uvijek da prođu ali kad ti netko izleti onda nema kočenja...

Aral
19-11-2009, 12:13
Ma nitko ne voli gazit životinje (pusti te golubove na miru, zaboga :( ), ali se onda dogodi da cucak koji trčkara uz rub ceste upotrijebi vrhunsku logiku koju mu je podarila majka priroda pa čim primijeti da auto ide prema njemu krene na suprotnu stranu ceste umjesto da se samo makne s nje na strani na kojoj je bio.
Da :pray: Ili mačka, vozim se i ona trči uz cestu s lijeve strane i umjesto da se provuče kroz plot ona tik pred kraj skrene desno i uspije nekak preč na drugu stranu...fascinantno, tko zna kaj joj se mota po glavi :D

Ogg The Dogg
19-11-2009, 15:48
... a ja dobio njenog Golfa III 1.4 tdi....
jel jedino meni ovo nije jasno? :-S
ili je 1.9 tdi ili je benzinac :-S
i da, sto se tice golubova... ja sam se jedan dan vozio i golub sleti na cestu. i ja mislim: sad ce po letit, sad ce poletit i on nikako da poleti. kad sam skonto da nece poletit bilo je kasno i zavrsio je direkt pod desnim tockom

pimp
19-11-2009, 20:06
To nije niš dok s motorom ne pobereš pesa kak sam ja, sva sreća pa je bio maleni, pogodio ga u zadnji kraj i zavitlao se za 360 u zraku xD

moj stari je pobrao pesa sa motor pa je završio u ogradi i žica mu je probila ruku , sad ima ožiljak cca 20 cm i nosi ga vec 20 i kusur godina sa sobom , tak da se paziš

btw. frend i ja se vozili u autu , on je vozio i golub na cesti , i u zadnji trenutak golub poleti i direkt u šajbu , samo se culo "TUP" i kak nes pernato leti kraj auta i pada na cestu^^

McPingvin_v2.0
19-11-2009, 20:16
moj stari je pobrao pesa sa motor pa je završio u ogradi i žica mu je probila ruku , sad ima ožiljak cca 20 cm i nosi ga vec 20 i kusur godina sa sobom , tak da se paziš
Zašto ga nije pokopao ili nešto? :)

Feanor
19-11-2009, 20:22
... a ja dobio njenog Golfa III 1.4 tdi....
jel jedino meni ovo nije jasno? :-S
ili je 1.9 tdiSili je benzinac :-S
i da, sto se tice golubova... ja sam se jedan dan vozio i golub sleti na cestu. i ja mislim: sad ce po letit, sad ce poletit i on nikako da poleti. kad sam skonto da nece poletit bilo je kasno i zavrsio je direkt pod desnim tockom

Istina 1.9 je...

Aral
19-11-2009, 20:24

btw. frend i ja se vozili u autu , on je vozio i golub na cesti , i u zadnji trenutak golub poleti i direkt u šajbu , samo se culo "TUP" i kak nes pernato leti kraj auta i pada na cestu^^
Da, kužim te. To je bilo prvi ili jedini put i usro sam se od straha. Nadam se nikad više.

Bartuc
19-11-2009, 21:36
Mrzim golubove, strašno mi se gade i smatram ih letećim štakorima. Ali samo ovi gradski golubovi, divlji golubovi su zakon, prava ptica za razliku od ovog dreka. Koliko sam se nagledao na kolodvoru tih golubova, svakom fali prst ili noga, pre pre ljigavo, fuj. Baš zmazana štakorčina.

Aral
19-11-2009, 21:37
A jesi lud :rotfl:

Alepić
19-11-2009, 22:10
http://www.imagesforme.com/upload/6f1dd ... 3634393634 (http://www.imagesforme.com/upload/6f1ddaef.jpg?id=0fd3c7e6003e90b6363634393634)S- moja stara pila
http://www.imagesforme.com/upload/a7b4e ... 3634393931 (http://www.imagesforme.com/upload/a7b4e395.jpg?id=0fd3c7e6003e90b6363634393931)S- pila koja nije moja

Aral
19-11-2009, 22:31
http://www.imagesforme.com/upload/a7b4e ... 3634393931 (http://www.imagesforme.com/upload/a7b4e395.jpg?id=0fd3c7e6003e90b6363634393931)S- pila koja nije moja
Pila koja nije tvoja, majke ti ludog :rotfl:

Human m0nst3r
21-11-2009, 07:47
Opa 3 soma? Nego, jesi ti taj auto keširao kada si ga uzimao ili je pod kreditom?
Samo da odgovorim na ovo. Auto je otplacen. Bio je na kredit. Kad smo ga uzimali dosao je oko 13000€ tak negdje. Nadalje da kazem za zarulje. Mjenjao sam ih svakih godinu i pol, xenon dosada nikad.

Sickmanno1
21-11-2009, 09:42
hmmmm, u velikoj sam dilemi...jel je bolje da kupim auto iduce godine za kojih 6 somova eura ili da si kupim zenu:

http://www.realdoll.com/

:|

RIDER32
21-11-2009, 09:50
Kupi auto. Kad kupiš auto žene će se same ljepiti :D

Bartuc
21-11-2009, 10:45
hmmmm, u velikoj sam dilemi...jel je bolje da kupim auto iduce godine za kojih 6 somova eura ili da si kupim zenu:

http://www.realdoll.com/

:|

Daj me nemoj, izgleda ko prava :shock: :pray:

Aral
21-11-2009, 10:50
Ti bi one Male Dolls jel?

:D

Bartuc
21-11-2009, 11:07
Auuu, to nisam ni vidio. Zemeš si svega po malo, pa radiš partye svaku večer bez opasnosti od side :D

Sickmanno1
21-11-2009, 16:41
:D

Fakat dok izracunas dobra lijepa cura te i kosta oko 6k eura godisnje :D

Ovo kupis jednom i miran si...samo je servisiras svakih 5 godina :rotfl:

Blek_Stena
02-12-2009, 08:58
Ma Japan majka :D

Evo stavio na Lancera kompletan usis i uspuh kod SOLE-ta..
http://img36.imageshack.us/i/img1535b.jpg/
Ali posto je jos pod garancijom nemre su tu puno vise cunirat, a bez da se izgubi garancija, tako da se prelazi na novi projekt :)

Uzeo sam Eclipsu 4G63T ili ti 2.0 turbo sa 200 konja i Colta GTI 4G61 sa 1.6 125 konja.
Trenutno su u nabavi djelovi za motor (ovaj iz eclipse) te kad se sve nabavi taj motor ide u colta.
Colt je puno laksi od eclipse tako da ce biti prava zverka :) Evo malo i slika:
Klipsaca:
http://img204.imageshack.us/img204/9284/mg1163.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/4953/mg1136.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/1066/mg1141.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/5028/mg1142o.jpg
http://img56.imageshack.us/img56/8117/mg1149.jpg

Colt:
http://i300.photobucket.com/albums/nn2/ ... G_1199.jpg (http://i300.photobucket.com/albums/nn2/Blek_Stena/_MG_1199.jpg)
http://i300.photobucket.com/albums/nn2/ ... G_1182.jpg (http://i300.photobucket.com/albums/nn2/Blek_Stena/_MG_1182.jpg)
http://i300.photobucket.com/albums/nn2/ ... G_1196.jpg (http://i300.photobucket.com/albums/nn2/Blek_Stena/_MG_1196.jpg)

Colta ide na poliranje i sminkanje cim sjedne placa :)

Aral
02-12-2009, 09:21
Zvijeri :pray: Mitsubishi fan jel :D

Niko Bellic
02-12-2009, 09:37
Eclipse je zakon! Colt mi je malo ružan, baš kao i Lancer te generacije aka Colt s repom. Koja godina je Eclipse i jesu li to na njemu original felge?

Blek_Stena
02-12-2009, 09:45
Eclipsa je 91 kao i Colt. Colt je full oprema, cak imaju i klimu oba :)
Felge nisu original.. Nimalo mi se ne svidaju.. Kao da su sa Opela skinute :D
Na Coltu treba malo vise poraditi jer je dosta dugo stajao ali nigdje nije trul sto je najbitnije :)

Zvijeri :pray: Mitsubishi fan jel :D
A eto probao mitsubishi i ostao na tome :) Cudo sta mozes raditi tim motorima..
Evo iz '06 kad smo frendu slagali istog takvog colta..
http://videos.streetfire.net/video/Mits ... 104573.htm (http://videos.streetfire.net/video/Mitsubishi-Team-Croatia_104573.htm)
U pocetku filmica su slike kad smo mjenjali 2.0 u 2.0 turbo. Makar od onda je puno toga jos promjenjeno na masini.
Snimke sa SRa su dok je jos bio obican 2.0 nutra.

Aral
02-12-2009, 09:54
Ma sick. To se zove intuzijazam :D

Niko Bellic
02-12-2009, 10:22
Sigurno imaš para ko kenje kad si možeš tri auta priuštit. Daj pokloni meni tog kolta kad ga središ, pa da i ja imam jedan. Vidit ćeš, super je osjećaj, a i bit ću ti jako zahvalan...

Blek_Stena
02-12-2009, 10:39
Ne nemam love ko kenje..
Oba auta su me izasla manje od 20000kn..
Moja placa je tocno kolki je prosjek u Hrvatskoj.. Tak da ne mogu reci da mogu trositi sakom i kapom.
Eclipsa je bila regana, ali necu produzivat regu jer i onako motor ide van..
Samo treba malo uskladit financije i sve se moze :)

Da_killah
02-12-2009, 10:59
e baš sam te to mislio pitat, koliko su ti došla ta 2, dakle 20 milja, bravo :D

nego, da te usput pitam, što se lancera tiče... i frend i njegov stari kad su kupovali novi auto su (navodno)odustali od lancera jer su rekli da se prejako čuju kotači dok voziš, pa su na kraju kupili novu deltu. je li i tebi tako ili je sve normalno?

Blek_Stena
02-12-2009, 11:06
Prvi model novog Lancera kada je izasao nije imao dobru izolaciju pa se dosta culo.
Ali sa novim "modelom" koji je dosao godinu poslje (krajem 2007) je to rijeseno.
Moj je '09 model te ima jos nekih dodatnih stvari koje 08 model nema.
Sad dolazi 2010 model koji ce imati jos stvarcica :) Ali nista znacajno.
Sve u svemu ja zadovoljan Lancerom :)
http://img412.imageshack.us/img412/5096/5854.th.jpg (http://img412.imageshack.us/i/5854.jpg/)
http://img412.imageshack.us/img412/5774/5855.th.jpg (http://img412.imageshack.us/i/5855.jpg/)

Niko Bellic
02-12-2009, 11:30
Ma koga ti farbaš? Kak si možeš od prosječne plaće kupit tako sexy nov auto i još posvojiti dva punoljetna mu brata japanske krvi. Sigurno prodaješ drogu i mnogo kratiš ljude, no uglavnom, Eclipse mi je jeben totalno, a Lanceru spiči felge u mat bijelu farbu i dignut će ti vizualno auto uhuhu...

Blek_Stena
02-12-2009, 11:40
Kredit cini cuda :) Nesto ustedjeno, dio na kredit od 6 god i eto ti auto :P
Sto se tice Lancera na njemu jos eventualno mislim zatamnit sajbe i to je to.
Kao sto rekoh nemam bas tolko para da sve sredujem od jednom, tako da colt ima prednost trenutno :)

Niko Bellic
02-12-2009, 12:08
Lancer mora imati bijele ili crne felge, ipak se tu radi o cestovnoj formuli. Moj san je crvena Alfa 159 sa bijelim 18" OZ felgama i sicevima od crno/bijele kože. Kad to kupim (makar za 20 godina) radim veliko slavlje!

Da_killah
02-12-2009, 13:04
pa koliko ja znam, lancer i nije skup auto, posebno za ono što dobiješ

Aral
02-12-2009, 13:18
Lancer mora imati bijele ili crne felge, ipak se tu radi o cestovnoj formuli. Moj san je crvena Alfa 159 sa bijelim 18" OZ felgama i sicevima od crno/bijele kože. Kad to kupim (makar za 20 godina) radim veliko slavlje!
Uopće ne. Kupiš jedan fini 1.6, čak i nema alu felge i fino imaš auto u rangu bilo kojeg drugog auta te klase, niš posebno. Druga stvar je EVO.

A moj san...crvena Octavia RS karavan, sa bijelim felgama...orgazam. Al trenutna mi je stvarnost kupit felge za moju bebu ^^

Blek_Stena
02-12-2009, 13:22
pa koliko ja znam, lancer i nije skup auto, posebno za ono što dobiješ

Izasao me 156.000 kn.
Moja je Intense oprema, jedan nivo slabija od najace.
http://www.japan-motors.hr/main.aspx?ID=262
Tu je popis opreme.. Po meni je stvarno best buy ulozeno/dobiveno.

Aral
02-12-2009, 13:30
Ma zakon, di češ bolje. Pretpostavljam da je i zadnji spojler isto uključen u to, mislim da ga nisam vidio na popisu. Auto je pravi bombon.

Blek_Stena
02-12-2009, 13:33
Da zadnji spojler je dodatna oprema, kao i kromirane lajsne na pragovima ali njih nisam slikao..
Sve ostalo sta se vidi je u opremi :)

Aral
02-12-2009, 13:35
Ma divota. Tak sam i ja za svoj pug uzeo zadnji spojler, malo đubre košta tolko da to nije normalno. I te lajsne sam isto uzeo, ipak malo podiže izgled auta. Sad samo da čopim OZ 35th Ann i Bridgestone Turanza gume na proljeće i ja sretan ko malo dijete ^^

Blek_Stena
02-12-2009, 13:43
Uuu to je jebena felga. Super zgleda.
Ma da ti spojleri kostaju da padnes na dupe..
Daj pukni koji sliku puga.. Mislim da si negdje u ovom topicu stavio ali previse je toga tu :D
Sto se tice guma.. Ne znam koju velicinu guma uzimas ali ako je 15ica preporucam Goodyear Eagle F1..
Poderao sam ih vec par setova i fakat su odlicne.. Malo sline po kisi ali za suho najbolje koje sam vozio..
Ne kazem da je Turanza losa guma, samo jeftinije se da nabaviti F1 i po meni zericu bolja.
Sad preko zime na Coltu su ove GTI felge sa zimuljama, a za ljeto imam F1 i ove felge (na slici su jos kod frenda):
http://img163.imageshack.us/img163/4571/n1016654144588105739.th.jpg (http://img163.imageshack.us/i/n1016654144588105739.jpg/)

Aral
02-12-2009, 13:56
Ma ja hoću pretežno dobru ljetnu kišnuSgumu, nije mi tolko do trošenja il drugih stvari. Nekak sam se odlučio za nju al možda u međuvremenu uzmem i neš drugo, čuo sam da je i continental dobar. A kaj se tiće felgi, prvo sam mislio uzet 16" al kad sam skužio da bi auto izgledao visoko ko koza rađe ću stavit originalnu dimenziju koju imam, 15". A i jeftinije je uostalom. A preko zime ću imat ove sad felge te nove zimske gume, tak da samo kod promjene šaltam felge skupa s gumama.

Evo slika, malo prokopao temu

>>Klikni na sliku za vecu rezoluciju<<

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture003-1.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture003-1.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture002.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture002.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture004-1.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture004-1.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture005.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture005.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture006.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture006.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture007.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture007.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture008.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture008.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture009-1.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture009-1.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture010.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture010.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture011.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture011.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture012.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture012.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture013.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture013.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture016.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture016.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture017.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture017.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture018.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture018.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture019.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture019.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture020-1.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture020-1.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture021-1.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture021-1.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture022-1.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture022-1.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture023.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture023.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture024.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture024.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture029.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture029.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture030.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture030.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture031.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture031.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture032.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture032.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture033.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture033.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture035.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture035.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_Picture026.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture026.jpg)

Niko Bellic
02-12-2009, 14:20
Uuu to je jebena felga. Super zgleda.
Ma da ti spojleri kostaju da padnes na dupe..
Daj pukni koji sliku puga.. Mislim da si negdje u ovom topicu stavio ali previse je toga tu :D
Sto se tice guma.. Ne znam koju velicinu guma uzimas ali ako je 15ica preporucam Goodyear Eagle F1..
Poderao sam ih vec par setova i fakat su odlicne.. Malo sline po kisi ali za suho najbolje koje sam vozio..
Ne kazem da je Turanza losa guma, samo jeftinije se da nabaviti F1 i po meni zericu bolja.
Sad preko zime na Coltu su ove GTI felge sa zimuljama, a za ljeto imam F1 i ove felge (na slici su jos kod frenda):
http://img163.imageshack.us/img163/4571/n1016654144588105739.th.jpg (http://img163.imageshack.us/i/n1016654144588105739.jpg/)Felge su mrak! Koliko vrijedi takav Colt?

Blek_Stena
02-12-2009, 14:25
A cuj Colt GTI je dosta rijedak auto..
Ovaj moj "crveni", ovaj srebrni od frenda i jos jedan crveni su Dubai edition koji su jedini uvezeni za vrijeme Yuge.
I ti imaju 1.6 motor dok su Europski GTI sa 1.8.
Vani ih se moze naci ali cca 10.000kn racunaj kod nas.

Niko Bellic
02-12-2009, 14:32
Aj pliz napiši koje su to felge. Stvarno mrak zgledaju. Sigurno je minimalno 500 eura došao komplet.

Aral
02-12-2009, 14:43
Pa to bi trebale bit Superturismo GT felge ak se ne varam...a cijena ti ovisi o colaži.

Blek_Stena
02-12-2009, 14:49
Felge?? 500€?? Dao sam frendu Samsung monitor 2032bw za njih :D
Iskreno nemam pojma koje su.. Bacit cu oko kad odem doma.
A izgledaju ko superturizmo (onaj stariji model di je srce malo unutra) ali nije to to.
Ovako izgledaju te starije GT
http://www.njuskalo.hr/image-w450/alu-felge/oz-superturismo-gt-16-5x100-rupe-slika-1486509.jpg
Novije:
http://data.motor-talk.de/data/galleries/71580/524746/oz-superturismo-gt-30614.jpg

Aral
02-12-2009, 15:00
Ma skoro su pa iste. A dobra ti je zamjena :pray: Za 15" mislim da se cjena kreće oko 100€...zaboravio sam kolko je bilo kad sam pitao za 35th Ann.

Niko Bellic
02-12-2009, 17:43
Da skratim. Koliko je onda komplet tih felgi + gume od 15 cola naravno. Meni su felge najbitnija stvar na autu, kao i cipele na čovjeku. Šta nije lakše platit nekom da ti ukrade felge s nekog auta?

Aral
02-12-2009, 21:08
Ajmo bubnut...15" felge plus gume, od 800€ do 1000€. Ak hoćeš ozice gledao sam u Vulkalu. A cijenu sam fakat bubnuo, pod uvjetom da je sve kupljeno u dućanu a ne polovno.

Human m0nst3r
02-12-2009, 21:14
Ajmo rec da svaka felga kosta 15" cola oko 500kn. I sad uzmes da su jos 4 gume 2000kn to je cca 4000kn. Npr 17" felge dodu kod nas oko 700kn. Ofc tu gume kostaju oko 1500-1800kn, ali to se ne kupuje kod nas nego u furlanu u sloveniji. Kod nas se samo 15" isplati. Ja uzimam sad 16" od tsw-a skupa sa kw oprugama i amortizerima -35mm. Ove felge trazim i ako ih nadem uzimam ih odma i onda na njih goodyear eagle f1 gsd3 gumu 205/45 r16
http://www.tsw.com/alloy_wheels_asan_5.php

Aral
02-12-2009, 21:31
Ak je svaka felga tolko onda super, naravno pričam o oz-u, za ostale neznam kak stoje cijene. A i niže od oz-a ne bi ni išao. Možda i prije skupim te pare. A inače, isplati su u sloveniju skočit, još ak te ne cimaju na granici, divota.

Blek_Stena
03-12-2009, 09:40
A Npr 17" felge dodu kod nas oko 700kn. Ofc tu gume kostaju oko 1500-1800kn.

Ne znam di to kupujes ali mene 225/40-R18 gume izadju oko 1200kn komad..
Evo nasao sam ljetne gume Goodyear Eagle F1 GS-D3 225/45 R17 za 1050kn..
Sigurno se moze naci neka losija guma i za manje pare. Ovo do 1800 je nekak previse :)
I di to ima 17ice felge za 700kn!? :shock:

Aral
03-12-2009, 10:25
Pa valjda ovisi o kvaliteti i marki felge, zato 17" košta možda toliko. Naravno, ak još ima koja akcija na felge onda se još više isplati.

Niko Bellic
03-12-2009, 13:29
Evo našao sam si felgu iz snova. Sad samo da nađem neki auto na koji ona paše...

http://www.vulkal.hr/admin/naplatci/Pictures/superturismo_gt.jpg

Blek_Stena
03-12-2009, 13:40
A sta kazes na Superturizmo wrc? Posto vices stalno kak ti se svidaju bijele felge :D

http://www.speck-tuning.de/sod_data/basis/oz/superturismo_wrc.jpg

Aral
03-12-2009, 14:07
Ima moj frend na alfi, ak to ne čistiš svaki tjedan ili češće felge će nekong nekog vremena ličit kao da se netko posrao na njih i to nikak ne ide dolje. Zato sam se rađe odlučio za crne 35th anniversary. Al inače, ove bijele izgledaju zakon.

Human m0nst3r
03-12-2009, 20:36
Ta oz mi i nije nesto. Inace imao je molydon akciju za 17" felge. Rebel 225/40R 18 1200kn? Nemoj me jebat jer u sloveniji 205/45 r16 dode oko 1100kn, a kod nas je skuplja tak da ono ovo je jos veca dimenzija od te :). Inace u sloveniji ako su gume iz EU platis 10% necega, a ako nisu onda onih 23% pdv-a i dobis povrat poreza iduci put kad ides tak neka fora. Inace u molyodnu sam gledao i dosle su toliko G1 Eagle F1. Inace stena tko kaze da ja gledam standart 17" gumu. I nije bas tak jeftina. Sumnjam nekako.

Blek_Stena
04-12-2009, 07:29
Evo preko ljeta bila akcija
http://www.njuskalo.hr/gume/ljetne-gume ... las-498103 (http://www.njuskalo.hr/gume/ljetne-gume-goodyear-eagle-f1-gs-d3-225-40-r18-oglas-498103)

Iglica 1199kn..

Gledao sam kod frenda u katalogu za ovu moju gumu koju sam dobio sa autom Yokohamu Advan A10 215/45-R18 dode malo iznad 1200..

Human m0nst3r
05-12-2009, 11:06
Nemoj me krivo shvatit, ali yokohamu ne bi nikad na svoj auto stavio. Slusao sam ovak malo ljude i katastrofa su gume. Na mokrom su za k.rac, a i ovak imaju lose drzanje. Ugl goodyear, continental i bfgoodrich su mi se jedini pokazali dobri. Michelin i bridgestone su ok, ali nisu nes kao sto ih se spominje.

Niko Bellic
05-12-2009, 11:33
SAVA gume su najbolje. Best buy! :pray:

Aral
05-12-2009, 12:03
Da, dobre su Sava gume. Imam sava diamond na nexusu, opake.

Medolina
06-12-2009, 19:46
Haha... Skršila sam auto... prije par dana... uglavnom, dobro sam prošla, samo 2500 kn popravak... meni nije bilo ništa....

McPingvin_v2.0
06-12-2009, 19:56
Šteta :(

The Boz
06-12-2009, 19:59
Haha... Skršila sam auto... prije par dana... uglavnom, dobro sam prošla, samo 2500 kn popravak... meni nije bilo ništa....
Pics or it didn't happen.

Markecgrad
06-12-2009, 19:59
Žene :(

Praetorian
06-12-2009, 20:05
Sta mislite o fiatu puntu ? planiram uzet polovni, meni se auto svida i u mom mjestu ima i servis za fiate.

Medolina
06-12-2009, 21:52
Sta mislite o fiatu puntu ? planiram uzet polovni, meni se auto svida i u mom mjestu ima i servis za fiate.

Nikad više fiat!!!

Praetorian
06-12-2009, 22:00
Zasto?

McPingvin_v2.0
06-12-2009, 22:26
Zato jer ga je slupala :)

loo
06-12-2009, 22:26
Ne krivi auto zato što neznaš vozit :nonono:

Human m0nst3r
06-12-2009, 22:27
:pray: :pray: :pray: Cek malo imas uopce obraza pitat zasto? :rotfl: Kupi ga pa ces otkrit. Medolina koliko si mu jebala mamu. Onak razbila si se, nije ti nista, 2500kn steta? Pa toliko meni dode jedan far :rotfl: Meni je procjena oko 3000€ steta.

Lord Ragnarok
06-12-2009, 22:29
to faco, ti imas farove od 2500kn :pray: :pray:

Human m0nst3r
06-12-2009, 22:30
720€ ako oces bit cjepidlaka. I ne samo kazem napisala je to kao da je razbila pola auta. Malo probaj sa razmisljanjem citat, a ne kontekst. Mentalitet jos jednom ftw.

loo
06-12-2009, 22:31
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi kupe neki bezveze auto pa bacaju pare na njega i samo ga još više useru, kad mogu dat te novce za bolji auto odma na početku.

Human m0nst3r
06-12-2009, 22:32
O cem ti brijes sinko?

McPingvin_v2.0
06-12-2009, 22:34
O tome da kupuješ škode.

Human m0nst3r
06-12-2009, 22:36
Gle sad bi fakat mogao napisat kilometarski post o tome svemu, ali mi se fakat ne da. Kao sto sam napisao ljudi su jednostavno zatupljeni necime i nece od toga odustat nikad. Ja mogu rec da je renault smece i da mu se elektronika kvari skoro kao fiatu pa ne govorim. Itd itd itd. Meh :* ovdje je jedino stena normalan

loo
06-12-2009, 22:41
Kej fakat?

Da_killah
06-12-2009, 22:42
i ti. i,da, fiat punto is a no-no, 2 frenda i frendica imaju punta, nikad na zelenu granu s njim. doduše, nitko nema grande punto, al opet

McPingvin_v2.0
06-12-2009, 22:58
Kao sto sam napisao ljudi su jednostavno zatupljeni necime i nece od toga odustat nikad.
Kao ti od škode, recimo.

Kostolomac
07-12-2009, 00:13
Ovisi koliko star, u kakvom je stanju, kojih karakteristika, i koliko bi ga platio. Ako je cijena poštena, zašto ne?
Btw. pusti što kenjaju ljudi po Fiatima, nebi Pande i Unići stari po 15 i više godina vozili još i danas da Fiat ne valja :)

RIDER32
07-12-2009, 00:15
I bolje. Trebat ce ti :rotfl:

Šala. Ako uzmeš dobar primjerak prošao si dobro. Ako uzmeš loš, nastradao si... Isto vrjedi za sve ostale proizvođace (a i za bicikle. govorim iz iskustva :D ).

Kostolomac
07-12-2009, 00:19
E jesi mu pomogao... :(

Praetorian
07-12-2009, 10:43
Sad sam zbunjen, neznam dal da ga uzimam, sad imam yugo od starog i u zadnje vrijeme stalno nest odlazi, ja bi najradije uzeo ford escort sa sto manje elektrike, da ga mogu i sam popravit, a ne ovo ode nest i moram odma elektricaru.

Da_killah
07-12-2009, 12:20
nije više ni escort nešto, znam da stalno spominjem neke frendove, al jednom je stalno neš s autom, kad bi stajao, auto bi mu se stalno gasio, bez obzira što je držao kvačilo, ako nije bio u leru, a stari od drugog frenda isto ima escorta i ovaj je sad pitao na fejsu ako tko prodaje dijelove za escorta. uzmi si starog mercedesa, ti se ne kvare :)

Blek_Stena
07-12-2009, 12:45
Nemoj me krivo shvatit, ali yokohamu ne bi nikad na svoj auto stavio. Slusao sam ovak malo ljude i katastrofa su gume. Na mokrom su za k.rac, a i ovak imaju lose drzanje. Ugl goodyear, continental i bfgoodrich su mi se jedini pokazali dobri. Michelin i bridgestone su ok, ali nisu nes kao sto ih se spominje.

Nisam rekao Yokohamu zbog toga dal valja ili ne vec zbog cijene jer se stvanro moze naci gume 18'' izmedu 1000-1400kn.
A sad dal valja il ne to ovisi od modela do modela.. Meni su ove Advan A10 srednja zalost nist posebno.. Na Bravi sam imao jedno vrijeme 14ice neke Yokohame i bile su predobre i na kisi i na suhom.. ne sjecam se koji je model to bio.. Eagle F1 su mu odlicne u 15ici i toga se drzim :)

Medolina
09-12-2009, 00:18
Vidi... Moj auto je iz 93. Imao je niz prometnih prije mene, što sam saznala tek kasnije. Razbila sam ga već 3 puta i svaki put sam za popravak dala više od 2000 kn. vrhunac je bio 4500.
Fiat ima jako slab lim. jebote, zabila sam se u jarak i cijeli prednji dio auta je reko pa-pa, čak je i killer ošo u k...
I sad imam kurac, a ne auto, a bitno je da plaćam osiguranje mjesečno 400 kn, jer mi je plaća manja od police osiguranja.
Jebiga.

Nemojte kupovat Fiate, jer su im instalacije jako slabe i ak ti ode jedna žica, sami problemi oko toga. Imala sam sreće s instalacijama, da nisam odletjela u zrak. A zbog čega? Zbog jedne žice koja je bila slabo izolirana i izglodana.
I to je koštalo 500 kn i tjedan dana posla, dok se nađe gdje vodi ta žica i kaj je sve oštetila. A da ne spominjem kako kada tražite jednu žicu u instalacijama, morate vaditi van volan, cijelu prednju unutarnju masku, kako bi je pratili dalje. Ko da slažeš puzzle. Smatram da nisam imala sreće s tim autom i zato je ovo zadnji popravak koji na njemu imam i koji opet košta 2000 kn, znači cijela plaća, i nakon čega ga prodajem.

Blek_Stena
09-12-2009, 07:44
Typo

Niko Bellic
09-12-2009, 09:21
Čekaj malo Medolina, koji ti kurac imaš auto ako ti samo radi probleme i BACAŠ novac na njega i na osiguranje. Šta si prefina za javni prijevoz ili kaj?

McPingvin_v2.0
09-12-2009, 09:26
Ili toga u Kutini nema? :>

Aral
09-12-2009, 09:59
Bolje auto nego javni prijevoz :D Al to sam samo ja, nije mene u tramvaju i busu bilo već jedno 7-8 godina :eyebrows:

loo
09-12-2009, 10:10
Pa kad joj popravci potroše cijelu plaću, a osiguranje 1/5... Po meni se to ne isplati...

Aral
09-12-2009, 10:25
Pa ak joj popravci idu od sudara onda nek pazi kak vozi, sumnjam da baš želi poginut. Ako su razlozi same greške na autu onda je to druga stvar. Osiguranje se može uzet na godinu dana pa i ne dođe tak puno, pogotovo za polovni auto.

Ja na svoj auto mjesečno potrošim 200-300kn za plin, osiguranje mi je nekih 300kn i to je to. Naravno, da mi neka budala napravi saobračajku odmah bi se bacio sa katedrale.

Niko Bellic
09-12-2009, 10:45
Zaboravio si navest koliko ti je rata za auto. Nekak sumnjam da si ga keširao...

TeraBajt
09-12-2009, 10:49
multipla je uber alles. jebeno se mogu izvalit i odspavat kad me buraz nekud pelja.

Aral
09-12-2009, 10:56
Zaboravio si navest koliko ti je rata za auto. Nekak sumnjam da si ga keširao...
Ah dobro, to isto. Al to moram plačat ovak i onak, pa tu lovu mogu i zaboravit. Bitno mi je da mi čim više ostane od one love koju imam na raspolaganju ^^

Da_killah
09-12-2009, 11:45
multipla je uber alles. jebeno se mogu izvalit i odspavat kad me buraz nekud pelja.

i još te nitko ni ne vidi :D

Blek_Stena
09-12-2009, 12:10
SOsiguranje se može uzet na godinu dana pa i ne dođe tak puno, pogotovo za polovni auto.

Za obavezno osiguranje nema veze starost auta vec jakost motora :)
Starost ima veze u kasku.