PDA

Pogledaj cijelu verziju : Age of Conan: Unchained

Stranica : 1 2 [3] 4 5

prcko
07-07-2008, 15:18
Evo nabavih si igru, patcha se, placena je do 26.7. pa me zanima kad ce vise gamecardovi u Algoritam???
Nemoraš se zajebavat s gamecardovima na netu uplati i doviđenja.

Carp
07-07-2008, 18:10
hmmm... kuzis imam 15 god i nema mi ko plact! starci ni cut za to...

prcko
07-07-2008, 19:38
hmmm... kuzis imam 15 god i nema mi ko plact! starci ni cut za to...
Neam ti pojma,ja nisam ni cuo da ce bit gamecardova uskoro,al neznam mozda dodju :)

Dr. Kam
07-07-2008, 23:22
Igra je 18+, jebem ti državu...

Uglavnom, bonovi bi trebali skoro doć, pa ćeš imat za kupit.

HrcaPrca
08-07-2008, 19:19
da planirao sam tamo, nego jedno pitanje ako dobijes 1 mjesec free, dali moras imat dodatno 2 mjeseca karticu ili ne ?
jer se ja ne mogu reggat cijelo vrijeme mi trazi da upisem key od prepayd kartice a pise mi da imam 1 mj. free...

edit :
sve sredjeno ;)

Nvm,pay by cash :P

Carp
10-07-2008, 09:46
prico sam s jednim likom u igri kaze da bonova trenutno ima, al da se mmoras najavit neku kurci tak da sam treba nazvat i oni ti postom posalju!
lol posto sam addict! sad sam lvl 18 Bear Shaman i premocan je! samo sto mu healing skillovi na pocetku malo suxaju al valjd ce s vecim lvlom i to bit bolje...
btw. sta je ovo s novim patchom? pokrenem igru pise mi downloading patch information i tak vec 15 min?

prcko
10-07-2008, 10:37
Danas sam bio u algoritmu na maksimirskoj i došlo je 10 bonova.Bon dodje 199kn.

Carp
10-07-2008, 14:37
danas bum si narucil da mi dojde za oko tjedan dana!
btw. dodje mi da prestanem igrat! :| doso sam do onog questa the End i tu sam zapeo! ugl moram buti onog storma il kak se vec zovu a jednostavne nemrem! mi moze nek pomoci koji je najlaksi nacin da ga se ubije? hvala

Gaas
10-07-2008, 16:01
kako ga nemozes ubit :S

jel si ocistio sve one ispred nejga? i tek onda krenuo napast njega? pa pre lagano ga se ubije :S

Carp
10-07-2008, 20:20
ma uspio sam al jedva! sjebalo pe to sto sstoji jedan tip moj lvl, i ja ga napadnem kad se odjednom stvore jos 2! :S al dobro uspio sam, iziso iz mutavog tortaga i sad sam u nekoj divljini

prcko
11-07-2008, 15:54
Vidim da brzo gubiš volju pri igranju igre.Pa malo se potrudi i pokušavaj više puta.Joj pa kaj bi ti reko da igraš wow.Kad se u wow-u ruši novi boss pa dok se vajpa 30,40 puta u istoj večeri i kad pomreš sve ponovo buffat,popit potove pripremit se.Ti bi tam poludio prvi dan :)

Carp
12-07-2008, 20:03
ma malo je zajebano igrat sa Bear shamanom ispod 20 lvla. sad je puno lakse skoro pa vise ni ne umirem i nemam problema :D

Carp
13-07-2008, 14:01
ovako imam jedan problem u AoC! kad pricam sa NPC-em nemam zvuka! samo tekst mi dolje lista al zvuka upce nemam! iso sam u audio options i stavio dialog na max ali i dalje nista!

sry na dounle post isao bih ja na edit ali ga nema!

HrcaPrca
13-07-2008, 15:01
ja imam slicno,samo sam imao dijalog u onom prvog gradu,poslije nema vise,to je valjda tako ili...

ssalG
13-07-2008, 16:55
Nije nikakav bug već jednostavno NPC likovi imaju glasove samo u Tortage, poslije toga samo likovi vezani za Destiny Questovi imaju glasove.

Carp
13-07-2008, 16:57
kako lame! ima questova koje moras slusat (tj. citat) a kod npca teksta ima 4-5 puta po 5 redova! :S

Gaas
14-07-2008, 12:33
1. 1. 1. 1. 1. 1.

Carp
14-07-2008, 12:47
ma je da 1. .1. 1. .1 .1 a kad on zavrsi a na mapi nemas oznacenu lokaciju di moras ic. al dobro snaso sam se, jest da sam quest radio 1h al ko ga jebe, digo sam lvl na njemu :D

Wishmaster
14-07-2008, 14:57
E imam jedno glupo pitanje: postoji li AoC DEMO? znači da nije onlajn nego samo offlajn da vidim dali bu to meni šljakalo i kak to zgleda... pitanje je glupo ali događa se... :oops:

Gaas
14-07-2008, 18:09
nema demo, bit ce sljedeci tjedan buddy program ukljucen pa ces moc probat...jedino probaj nabavit igru jer inace ces skidat 15gb

Kostolomac
15-07-2008, 18:03
još da mi je buddy key od nekoga...S:)

Carp
15-07-2008, 23:07
plati i tvoj je! :D

Worthaur
23-07-2008, 19:25
Jel mi moze netko na Battlescaru posudit 1.5g? Treba mi za mount =/

Gaas
23-07-2008, 21:50
buahahahahha, na koljena i zaradi :)

slayervedran
24-07-2008, 09:43
eo napokon dozvolili su te vražje buddy keys.Znači tko hoče probat igru neka mi pošalje e mail na pm ili ovdje napiše a ja ču mu poslat "buddy invite" s kojim dobije key.imam ih 5

Herr Schnitzel
24-07-2008, 15:41
Koliko se dugo moze igrati?

slayervedran
24-07-2008, 22:04
dobio sam par upita na pm za buddy key.poslao sam jedan .znaci imam još 4 buddy key-a.oni koji žele molim pošaljite mi vašu email adresu na pm.

slayervedran
25-07-2008, 16:01
imam još 2

slayervedran
26-07-2008, 08:26
sve sam podjelio

Kostolomac
30-07-2008, 18:08
e imam pitanje. tražio sam neku klasu koja bi mogla zamijeniti mog retri pallyja i iskerno, nisam ju uspio nać. pa sam zarolao nešto što mi je bar mrvicu slično, a to je conqueror :P e sad, za lvlanje neki kažu 2h bolji, a neki kažu dw a 2h samo stavit kad ti treba cc ili tako nešto. pa ako bi mi neko od vas mogao predložit neki dobar lvling build. ja sam našao ova 3:
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id ... fef3ef2ef2 (http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=4#::e2fe3f3ef2e3f3e4fe2f2ef27e3f3efef 3ef2ef2)
http://feats.goonheim.com/conqueror#:ab ... gijmnop:43 (http://feats.goonheim.com/conqueror#:abcdfhlmnstwxz:abfgijmnop:43)
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?bu ... f2ef2:2706 (http://www.conanarmory.com/feat.aspx?build=2706#::efe2fe2f3ef17e4fe2fe6f3ef9e 2afefefef3ef2ef2:2706)

i btw jesam li pogriješio? jel conqueror preslab da bude dps? znam da radi manje damagea od rogue klasa, ali jeli baš toliko loš koliko oni dripci na aoc forumu whineaju?
ja bih u grupi htio bit dps i buffer (aure itd.), jel to ostvarivo?

p.s. slayervedran, hvala još jednom na buddy keyu :D

slayervedran
31-07-2008, 08:19
conquerer ti je kao mortal strike warrio iz wow-a

mislim da nisi baš izabrao pravu klasu za se

Kostolomac
31-07-2008, 13:06
pa ms worrovi su životinje što se tiče pvpa, onda conq ne može bit loš :P
još samo kad bi mi neko mogao dat komentar na one buildove gore... :)

slayervedran
31-07-2008, 13:35
nebih znao ,ja ti igram barbariana :D

Kostolomac
31-07-2008, 13:50
ma mislio sam i ja rollat barba. ako budem rollao 2. lika, definitivno ću rollat njega :)

Madox
01-08-2008, 15:10
eo imam pitanjce
htio bi isprobat AoC ali imam prejadan komp...tako da mi je jedina nada laptop...pa ako mi netko moze reci dali bi ja uopce mogao igrat sa ovim laptopom?
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm ... 68540.html (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr/sm/WF05a/321957-321957-64295-89315-89315-3368540.html)

slayervedran
01-08-2008, 15:58
teško

Gaas
02-08-2008, 12:21
vec sam ti reko da aochr forumu da ces na low igrat, poigraj se sa postavkama

Dr. Kam
02-08-2008, 14:17
Tko god misli rollat barba, nek ne radi to - tako su ga nerfali da bilo koji specc da staviš - nije dobro.

Gaas
02-08-2008, 15:24
a kakav je assassin....

Dr. Kam
03-08-2008, 03:33
Assasin je buffan sad i više nego dosta, ako nisi 80 lvl strpi se malo :D

Gaas
03-08-2008, 12:10
bufan vise nego dosta...haha...davno sam ja lvl 80 natuko...

lizard
03-08-2008, 18:10
koliko treba do 80 lvla???otprilike

Gaas
03-08-2008, 18:54
ja sam za manje od mj dana, al ja sam se taj mjesec pripremio na 12h+ igre...

Dr. Kam
03-08-2008, 21:08
bufan vise nego dosta...haha...davno sam ja lvl 80 natuko...

Oćeš reć da nije? Ne serkaj kvake momak... prije sam assove ubijao ko iz šale, sad il me ubiju, il se gadno namučim da ga ubijem - pogotovo ako ti iz ambusha skoči, najebo si ko mladi majmun.

Prije par patcheva u t1 i t2 instancama sam prao assove na DPS listi, sad me takvi nubovi operu da boli glava. Tolko o tome...

Gaas
04-08-2008, 00:03
pokazi kolko se stvari na assassinu mjenjalo, tj buffalo u svim patchevima dosad

ambush je na TL serveru vec nerfan, sa tim nes imat brige vise...
inace ti koji su te namucili i ubijali su oni pravi koji su zeljni naucit i voljni ucit igrat, circle strejfat, joustat itd.. itd.. a ne kao vecina klasa spamat gluposti tipa CoS i 1shotat ^^

i ajd pliz nemoj mi se tako svisoka pricat

lizard
04-08-2008, 13:45
a koliko je to /played .. jel duze u WoWu treba do 70 ili ?

lizard
04-08-2008, 13:59
jel ima neka klasa u AoC-u koja moze bit i spellcaster i hiler i melee dps npr kao shaman u WoW.u evo ako mi mozete malo te talente pojedinih klasa pojasniti ? hvala !

EDIT jel to mozda : Tempest of Set ?

ssalG
04-08-2008, 16:03
Tempest of Set ti je spellcaster+healer, a Bearshaman ti je melee+healer.

Gaas
04-08-2008, 17:09

krace nego u wowu, dosta

Dr. Kam
04-08-2008, 19:10
pokazi kolko se stvari na assassinu mjenjalo, tj buffalo u svim patchevima dosad

inace ti koji su te namucili i ubijali su oni pravi koji su zeljni naucit i voljni ucit igrat, circle strejfat, joustat itd.. itd.. a ne kao vecina klasa spamat gluposti tipa CoS i 1shotat ^^

Kakvo strejfanje, daj make me laugh... Frajer iz stealtha skoči (ambush) i znjuka me u 5 sekundi da nisam stigao ni bunnyhupnut nit ga stunnat.

Na koju foru da ti dokažem ako FC ne piše nerfanje i buffanje u update notesima lol, no ti si to znao. Iz prve ruke govorim od strane mojih guildiesa, koji, bez uvrede, imaju malo više iskustva sa assom od tebe. U vidu /played, PvE contenta, World PvPa , raid PvE, Siege PvP. Pa iskreno, radije njima na riječ vjerujem.

A kaj ass radi nego one-shota lol? Stuna? Pukni si par stvari sa gemovima na sebe pa ćeš vidit što je one-shot... Ako guard iz moje guilde (GM) rokne 2.9k white dmg sa 36 gemova onda mogu mislit kaj ass radi...

Dr. Kam
04-08-2008, 19:10

Oko 6 dana played ako ne zujiš puno okolo, može se i kraće.

lizard
04-08-2008, 19:46

Kakvo strejfanje, daj make me laugh... Frajer iz stealtha skoči (ambush) i znjuka me u 5 sekundi da nisam stigao ni bunnyhupnut nit ga stunnat.

Na koju foru da ti dokažem ako FC ne piše nerfanje i buffanje u update notesima lol, no ti si to znao. Iz prve ruke govorim od strane mojih guildiesa, koji, bez uvrede, imaju malo više iskustva sa assom od tebe. U vidu /played, PvE contenta, World PvPa , raid PvE, Siege PvP. Pa iskreno, radije njima na riječ vjerujem.

A kaj ass radi nego one-shota lol? Stuna? Pukni si par stvari sa gemovima na sebe pa ćeš vidit što je one-shot... Ako guard iz moje guilde (GM) rokne 2.9k white dmg sa 36 gemova onda mogu mislit kaj ass radi...

arogantan kao i uvijek...

Gaas
04-08-2008, 22:15
-

ne zelim se dalje upustat rasprave, videci po ovom tvom postu nema smisla

zivio

ssalG
04-08-2008, 23:14
Danas ja (level 55) skinem sa sebe chest i legs armor da bi me mobovi mogli lakše ubiti (Death travel jel) i dobro ubiju oni mene i ja se rezam gdje trebam da bi me par sekundi nakon isticanja Shield of the Risen efekta napala dva Assassina iz stealth (level 50 i 51) i budući da mi je HP bio mali prikolju me kao svinju.
No da im nebi ostao dužan slijedim ja njih čekajući da napadnu nekog drugog i tako se otkriju, naravno grieferi ko grieferi napadnu lika koji prodava stvari Traderu i kada je lik bio na 50% HP ja napadnem ja njih i ubijem ih.
A da bi im uzvratio uslugu ja idem na Rez point, napadnem ih obojicu (jedan 100% HP i Stamina, a drugi 50% HP i Stamina) i ubijem ih.
E, sad to ništa nebi bilo čudno da ja nakon svega toga nisam vidio da ja još uvijek nisam obukao chest i legs armor koje sam bio skinuo da bi me mobovi lakše ubili.

Dr. Kam
05-08-2008, 05:44
Ovo će zvučati... da... Nisam arogantan, već sam u pravu, a kad sam u pravu, volim da se to i zna. "Nisam umišljen, al sam savršen..." - ako je tako zvučalo isprike.

Evo samo jedan ogledni primjer - Assasin does -> ambush -> highest dmg combo (x2 dmg cous of buff) -> pops the no kb/stun/snare ability FOR 20 SECONDS, DPS till dead, it cant move anymore anyway = pretty much dead class, except maybe a class who can fear.

Kratak vodič kako ubiti nekoga u pet sekundi.

Ako ti ovo nema smisla, onda joinaj EVO i uživaj :)

Ako nemaš argumenata, napiši tako, ne se tu pravit ko da sam povrijedio nekom osjećaje lol.

lizard
05-08-2008, 09:42
Danas ja (level 55) skinem sa sebe chest i legs armor da bi me mobovi mogli lakše ubiti (Death travel jel) i dobro ubiju oni mene i ja se rezam gdje trebam da bi me par sekundi nakon isticanja Shield of the Risen efekta napala dva Assassina iz stealth (level 50 i 51) i budući da mi je HP bio mali prikolju me kao svinju.
No da im nebi ostao dužan slijedim ja njih čekajući da napadnu nekog drugog i tako se otkriju, naravno grieferi ko grieferi napadnu lika koji prodava stvari Traderu i kada je lik bio na 50% HP ja napadnem ja njih i ubijem ih.
A da bi im uzvratio uslugu ja idem na Rez point, napadnem ih obojicu (jedan 100% HP i Stamina, a drugi 50% HP i Stamina) i ubijem ih.
E, sad to ništa nebi bilo čudno da ja nakon svega toga nisam vidio da ja još uvijek nisam obukao chest i legs armor koje sam bio skinuo da bi me mobovi lakše ubili.

koja klasa ? ranger ?

Gaas
05-08-2008, 12:05
Ovo će zvučati... da... Nisam arogantan, već sam u pravu, a kad sam u pravu, volim da se to i zna. "Nisam umišljen, al sam savršen..." - ako je tako zvučalo isprike.

Evo samo jedan ogledni primjer - Assasin does -> ambush -> highest dmg combo (x2 dmg cous of buff) -> pops the no kb/stun/snare ability FOR 20 SECONDS, DPS till dead, it cant move anymore anyway = pretty much dead class, except maybe a class who can fear.

Kratak vodič kako ubiti nekoga u pet sekundi.

Ako ti ovo nema smisla, onda joinaj EVO i uživaj :)

Ako nemaš argumenata, napiši tako, ne se tu pravit ko da sam povrijedio nekom osjećaje lol.

ne da nemam argumenata nego sam vidio da je tebi smisao pvpa 1shotanje, a to je daleko od pvpa

ovo iznad nije igra...

Dr. Kam
05-08-2008, 13:39
Pa to ti i pokušavam reć da to nije igra, ako nisi primjetio, igram Barba ne Assassina.

Taj ogledni primjer sam ja napisao da vidiš kako PvP na assassinu izgleda trenutno, ne zato da bih napisao nešto što zahtijeva skill... Smisao PvPa je ubit nekog prije nego on ubije tebe, a to assassinima trenutno vrlo lako polazi za rukom (skoro kao ToS na 68 lvlu pa me grune za 3.9k u 2 sekunde).

Malo bolje čitaj idući put...

ssalG
05-08-2008, 15:50
koja klasa ? ranger ?

Da.

Gaas
05-08-2008, 17:53
/

sory al to ne znaci da su assassini buffani, to je sta sam ja tebi htio reci...i ti si isto Rogue i imas ambush...to znaci da su i barbariani bufani...

stvar je da assassin sada kada mu sutra skinu ambush opet nema nista... tak da nemoj govorit da su bufani...

i da znam da igras barbara...

Dr. Kam
05-08-2008, 21:24
Al ja kad puknem iz ambusha najjači dmg skill, na clothu napravi 2.1k bez gemova - pazi, najjači skill poslije ambusha tolko radi. Od insta featova, i to na clothu, a mene ass grune 2.9k+ odma, bum bum - nemrem ga stunat / knockbackat / snareat, a bome se i ne mogu okrenut jer me sjebe s poisonom, a nisam keyboard turner.

Ovoga prije nije bilo, što bi značilo da su assove buffani trenutno od onakvih kakvi su bili. Svaki assasin u mojoj guildi kaže da im ide nerf uskoro, a ne kažu to iz razloga. Jer mislim da je svakom najgore igrat s buffanom klasom i onda se hvalit da je to skill, a ne OP kad nekog sašiješ skoro insta...

Ako smo svi primjetili taj "buff" ne kužim kako ti nisi, jebiga, sry.

Pippin
06-08-2008, 12:18
Ja se iskreno nadam da ce doci do nerfa, jer meni nije normalno da me assassin charga iz cloaka i one shot-a, a imam 4000 hp (hox, cloth - assassin full gem-an)

Gaas
06-08-2008, 12:41
assassinovi ambush combo ide ovako ambush->slam->gc ili ti ambush->lunge->slam

da slam onaj skil koji nakon 7lvla prestane bit koristan...i da i ti ga imas...
sve sta assassin moze sa ambushom mozes i ti tako da...

nije ovo obavezan tijek comboa, svako koristi sta njemu pase i kako je naucen, al ovo je neki standard..i to sve isto mos i ti...

jos jedna stvar me zanima, kazes nemozes se okretat radi poisona od assassina, daj mi samo to pojasni na sta tocno mislis

pippin, netreba nerfat assassina nego gemove...

Dr. Kam
06-08-2008, 13:47
Nisam siguran da svaki ass poslije ambusha radi slam, pitat ću malo ljude. Malo mi je nub radit lvl7 insta combo, bezveze dmg. Ja osobno radim decapitation poslije ambusha što mi daje puno jači dmg ili scatter foes. Meni su govorili da poslije ambusha radim slam, al reko ne hvala...

Ne znam jel poison il nešto, al sam snarean tako da mi je negdje oko 80% pokretljivosti gimpano i nemrem mrdnut na jedno 3 sekunde, što je i više nego dovoljno da me sašije.

Ass bez gemova sa imalo dobrim gearom radi iz ambusha 1 ili 2 - shot, a s gemovima neću ni pričat (1white hit).

ssalG
07-08-2008, 17:07
Ass bez gemova sa imalo dobrim gearom radi iz ambusha 1 ili 2 - shot, a s gemovima neću ni pričat (1white hit).

...i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.
Što te onda Assassin sa gemovima i u ambush-u treba samo pogledat da te ubije?

Dr. Kam
08-08-2008, 01:42
Kako volim te fore, jao. Baš si originalan.

Jesi ti možda isti ssalG kojega je ekipa otjerala sa aoc.hr? Mislim da jesi...

Ako mi ne vjerujete o nerfanosti buffanosti, odite malo na class forum od assasina / bear shamana i usporedite razinu "whinanja" sa jednim barb forumom (slučajno barb, jer pratim taj dio).

Uočili ste zavidnu veću razinu whinanja na barb forumu, bravo - sjedi 5. E sad... može bit da smo svi barbovi nubovi, a isto tako može bit da je balance u AoCu tolko u kurcu trenutno, da smo svi uočili to određeno "nešto" osim par prepametnih ljudi koji se igraju s omotima od čokolade.

I da, molim te, ssalG, ako nemaš nešto pametno za reć, nemoj ništa govorit onda, jer ne da mi se prepucavat bezveze. Pišem svoje primjedbe ovdje, imam drugog posla, tako da za prepucavanje vremena nemam niti bi odvojio da imam.

Tako mi ustvari i treba kad se još uvijek motam po ovom forumu, ošlo sve kvragu...

ssalG
08-08-2008, 03:31
Nije mene ekipa otjerala sa aoc.hr s obzirom da ja još uvijek postam tamo, već je došlo do laganog neslaganja između mene i još dvojice likova o kojima svakako nisam imao nešto visoko mišljenje.
A što se tiče "whinanja" na Barbarian forumu, ono nije veće nego na ostalim forumima, a ako ćemo suditi snagu klase prema količini "whinanja" na forumima onda Ranger nakon nerfa Immolate feata nije bio u stanju ubiti moba 20 levela ispod sebe.
A ja jednostavno nemam izbora nego početi pisati o "omotima i svizcima" kada ljudi počnu kako Assassin bez gemova ubija ljude sa 2 white hita.

Dr. Kam
08-08-2008, 15:35
Di si ti vidio 2 white hita? 1 il 2 shot, je napisano, a ne white hit. Znaš da postoje instant comboi? Guardian sa full gemovima pukne 2.7 cca sa slamom, dok full gemman assasin stvarno 1 shota ljude.

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=83191

Evo ti mali test, koji je čovjek napravio sa BS / Rangerom i Barbom pa vidi tko ima razloga za whine.

Ti si se neslagao sa GMom i par officera otamo, a ne sa par likova. Whinanje na barbarian forumu je puno jače nego od BSa ili rangera ili bilo koje druge klase (demo jedino dolazi u obzir).

Ranger whina? vidi link gore, pa ćeš vidjeti jel ima razloga za whine. Ti i dalje pričaj o svizcima i omotima, ja ću i dalje igrat svog barba po t2 instancama i siegovima. Tolko o kredibilitetu...

Ne znam da je ijedna druga klasa dobila 80% nerfa na jednom od najupotrebljavanijih comboa kao barb (40% nerf zadnji patch, prije toga sve skupa 40% na CoS). Prvi nerfovi su bili opravdani, no sad DW reaver barb nemre kurca napravit. Clobber je pokvaren, radi pa ne radi, finishing blow ne radi, back to the fray ne radi, fearsome agility pokvaren, arcane marauder pokvaren / ne radi, pola general treea ne radi kako bi trebalo, unstoppable ne radi etc, etc.

Pa pričajmo o nerfanosti i o tome da li assassin sada može one shotat ekipu.

FYI, u sljedećim patchevima assassini dobivaju nerf - mark my words.

ssalG
08-08-2008, 18:24
A gdje si ti to točno u mojim postovima vidio da sam ja rekao da Barbariani nisu nerfani???
Ja samo tvrdim da Assassin bez gemova neubija ljude sa 1-2 shota.
A ponavljam ti da u Barabarian forumu nema ništa više "whinanja" nego po ostalim class forumima, a najviše "whinea" ako baš moraš zanti se nalazi u DT forumu gdje je svaki drugi topic "whine" (opravdan ili ne nebih znao reći).
A FYI, ono što sam ja govorio u doba prije nego sam nego vrijeme otišao sa foruma ti sada govore oni koji su se u to doba "dizali AoC u nebesa".

Dr. Kam
08-08-2008, 21:53
To je bio hype prije izlaska lol, tako normalno. Prvih 20 lvla i je dobro napravljeno, poslije je druga priča.

Assasin 1 - 2 shota ekipu, pogotovo sa gem gearom...

Na BS i assasin forumu iskreno nisam našao whine postove odnedavno:

Assassin - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=13S- traže samo 2 feat / skill fixa.

Bear Shaman - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=15S- isto tako sitnice, možda dvije

Barbarian - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=14S- whine away

Guardian - http://forums-eu.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=19S- skoro pa ništa

Ti si na Battlescaru jel? Ako jesi, /w me ingame Lugh, pa ću dovest Assassina jednog pa ćeš vidjet kako one-shota...

ssalG
08-08-2008, 23:03
Ček malo sa gemovima je to već sasvim druga priča, sa gemovima Guardian klasa koja bi kao trebala imati najmanji DPS počinje ubijati sve druge klase sa 1-2 shota.
A što se winanja tiče pogledaj forume od DT, Demo, Necro, ToS pa da vidiš koliko tamo ima winanja.

Dr. Kam
08-08-2008, 23:08
Je ToS baš ima razloga za whinanje. Philo, jedan od 2 GMa moje guilde, je gol trčao po Kheshatta Cityu i 1 - 2 shottao ekipu, charge bug il neš takvo. To mi reko Rayen iz NW guilde, nisam vidio na svoje oči.

Assassin, sa lvl 75 - 80 gearom 2 shota ekipu, ja stojim iza toga. Bez gemova. Reć ću ovom liku ak oćeš da stavi opremu bez gemova...

ssalG
08-08-2008, 23:37
Budem ja sam vidio, iako istinu za volju malo je teže naći nekoga bez gemane opreme :?
A naravno da to ToS nema razlog za whinanje, ali ih to nespriječava da to rade.

Dr. Kam
09-08-2008, 01:58
Garrett sve čuva, bez brige...

Gaas
11-08-2008, 20:50
dost ste tog napisali neda mi se sve u detalje odgovarat, Lugh onaj snare nije od assassin poisona to je ono kad ga sa leda udaris pa ga usporis...znaci isto to i ti mozes...ambush->bilo sta ovdje mozes i ti napravit tako da neznam kako onda ti nemozes 1-2 shotat kao assassin...iako je to retardiran nacin pvpanja...

Dr. Kam
11-08-2008, 21:02
Onaj snare te uspori za 50%, ovo neko sranje me uspori na negdje 20%, taman tolko da mogu pola koraka napravit u 1 - 2 sekunde. Moram pitat koje je to sranje. Isto to ja ne mogu napravit, jer trenutno ne radim ni 60% assasinovog DPSa.

Full gemman barb sa dmg buffovima dobiva 30% increase dmg na white hit, a 20% na comboe. Dok Assasin dobiva na white hit oko 50 - 60%, a na comboe ne znam.
Uglavnom, barb dobiva najmanje bonuse na gemove. Kako se ja spašavam je okret (ako uspije) i probat ga iz DPSat brzo (decapitation) jer ga ne mogu stunat jer je 20 sekundi imun na kb i stun (malo imba)... Ja kad nekom ambush napravim, ako mu ne stisnem stun / kb dovoljno brzo (ili ako me prekine usred animacije, najkraća stun animacija mi je 2 sekunde - najkraći knockback također: earth shatter i shatter foes) sam najebo ko žuti, jer me može stunat / snareat, jedino me KB ne može.

Dr. Kam
12-08-2008, 01:02
Evo, sad se dogodilo, frajer bez ijednog gema, iz stealtha rogue - roknuo me u manje od 3 sekunde.

Fitzcarraldo afflicts you with Seeds of Corruption
Fitzcarraldo pierces you for 234.

Fitzcarraldo afflicts you with Stunned
Fitzcarraldo afflicts you with Seeds of Corruption
Fitzcarraldo afflicts you with Burden to Bear
You gain Blood Rage
You gain Staggered
Fitzcarraldo's Dread Weapons hits you for 152 unholy damage.
Fitzcarraldo afflicts you with Corrupted Blades
You gain Blood Rage
Fitzcarraldo pierces you for 528.

Fitzcarraldo's offhand pierces you for 436.
Fitzcarraldo's Grim Corruption IV hit you for 686 piercing damage.
Fitzcarraldo afflicts you with Grim Corruption IV
You gain Staggered
Fitzcarraldo's Dark Weapons hits you for 194 unholy damage.
Fitzcarraldo afflicts you with Burden to Bear
You gain Blood Rage
Fitzcarraldo's Grim Corruption IV hit you for 758 piercing damage.
Fitzcarraldo afflicts you with Stun Immunity
You successfully cast spell Escape Artist
You afflict Melra with Root Immunity
You gain Staggered
You gain Blood Rage
Fitzcarraldo pierces you for 472.

You afflict Fitzcarraldo with No Escape
You gain No Escape
You successfully cast spell No Escape
Fitzcarraldo critically pierces you for 565.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 246 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 372 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 262 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 277 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 293 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 317 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 326 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 336 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 345 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 370 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 77 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 82 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 86 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 93 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 96 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 99 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 102 piercing damage.
Fitzcarraldo's Swift Strikes X hit you for 109 piercing damage.

Ponavljam, možete ga whispat pa pitat - niti jedan jedini gem. Sa 100% na 0% za manje od 4 sekunde.

Ide nerf assassinima uskoro, stvarno ih malo treba skresat skupa sa BSovima i guardovima.

Arbiter of Change
14-08-2008, 19:11
Link, popraćen slikovnim materijalom, o sada već izlizanom gafu jednog GM-a u kojem se upušta u seksualni RP sa igračem i zbog toga, ako je vjerovati glasinama, kasnije biva otpušten od strane Funcoma (bar su mogli zaposliti nekog GM kojem svaka druga riječ nije LOL).
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm?BHCP=1%2C1&THREAD=192300&bhcp=1
http://www.curse.com/articles/details/12656/

lizard
14-08-2008, 20:24
a zato su Barbariani nefrani i svi ih kolju ? HAHA

Rang€r
14-08-2008, 22:21
Link, popraćen slikovnim materijalom, o sada već izlizanom gafu jednog GM-a u kojem se upušta u seksualni RP sa igračem i zbog toga, ako je vjerovati glasinama, kasnije biva otpušten od strane Funcoma (bar su mogli zaposliti nekog GM kojem svaka druga riječ nije LOL).

:rotfl: :pray: lol krepo... koji lik xDD... ček i on je još dobivo novac da bude GM? oču i ja bit GM :(

Haki
15-08-2008, 13:30
[quote="Arbiter of Change":3rzb4ioa]Link, popraćen slikovnim materijalom, o sada već izlizanom gafu jednog GM-a u kojem se upušta u seksualni RP sa igračem i zbog toga, ako je vjerovati glasinama, kasnije biva otpušten od strane Funcoma (bar su mogli zaposliti nekog GM kojem svaka druga riječ nije LOL).

:rotfl: :pray: lol krepo... koji lik xDD... ček i on je još dobivo novac da bude GM? oču i ja bit GM :([/quote:3rzb4ioa]

a sto si ti ocekivao da ce lik radit preko 8 sati dnevno i jos nedobivat plaču ??

Dr. Kam
15-08-2008, 16:22
a zato su Barbariani nefrani i svi ih kolju ? HAHA

A ti si kao neki "pr0" kad tak napišeš komentar bez objašnjenja? Da znaš išta o igri, znao bi kako stvari stoje.

bobomir
15-08-2008, 19:43
Zna mi li netko reći kakvo je stanje u igri. Kakva je stabilnost, što je s bugovima i ekonomijom, čujem da je prava koma xD

Dr. Kam
15-08-2008, 20:40
Mislim, dosta featova ne radi uopće ili ne radi ispravno i siegovi su zbugani - to mi je veća zamjerka. Sve ovo drugo je izdržljivo... Čeka se sad PvP patch (i čeka i čeka :P), nadam se da će se malo poboljšat tada.

Gledajte ljudi, ako mislite da ne možete trpiti bugove u novom MMOu idite igrajte neki koji je barem godinu i pol na tržištu. Svaki novi MMO naslov ima dječjih bolesti, koje će se nadam otkloniti što prije moguće. Ovako kako je, na max lvlu imaš: PvP u Keshatti, mini-games, raidanje (t1, t2), craftanje / gatheranje, siegovi ako ti se da pokušavat :) i to je otprilike to zasad...

Ostat ću pri AoCu i počeo sam nešto EvE igrat tako da sigurno neću probavat WAR i WoTLK jer iskreno, pun mi kufer klinaca u MMOima - a malo sam se i zasitio svih tih MMOa tipa, niskifrajersvelkomsjekirom vs zelenimajmunskozjombradicom.

P.S. samo da se osvrnem na ono pitanje nerfanosti, znači ovo je sa official foruma, dam vam link ako ste baš željni:

"we have brought down CoS dmg by 110% to balance it out, and brought up jagged cut dmg by 1% to compensate"

znači, 110% skinut da bi postigli balans, how yes no...

Svinjoguz
28-08-2008, 13:51
evo, za kojih desetak dana pocinjem igrat AoC, uzimam bearshamana, zanima me na kojem serveru igra nasa ekipa?

Dr. Kam
29-08-2008, 02:37
Na Battlescaru, al ih je i više nego dosta odustalo, ja također, od igre. Ljudima dopizdilo čekat više jebiga...

Svinjoguz
29-08-2008, 15:35
a kak bi se vrtila igra(konfa mi je u sigu)

Khalesi
30-08-2008, 04:28
Odlicno ce ti ici.Ja sam s svojim guildom Croatorium na Wildsoul serveru.A sta se tice nightwatcha cini mi se da su otisli kvragu.Ako krenes na Wildsoul serveru javi se nama:Khalesi,Mondego,extropy,Ibor,Aerien.Aquitas, Dlakone.Baliel..

Svinjoguz
30-08-2008, 23:01
jos jedno pitanje,
dali se sa standard edition conanom dobi 1 month free ili moram jos uz igru odmah uplatit gamecard?

ssalG
30-08-2008, 23:50
Dobiješ 1 month free.

Gaas
02-09-2008, 20:53
Odlicno ce ti ici.Ja sam s svojim guildom Croatorium na Wildsoul serveru.A sta se tice nightwatcha cini mi se da su otisli kvragu.Ako krenes na Wildsoul serveru javi se nama:Khalesi,Mondego,extropy,Ibor,Aerien.Aquitas, Dlakone.Baliel..

Night's Watch nije otisao kvragu dapace ovih dana je aktivniji nego prije, samo je igra u kurcu i nema se sta radit

Empe Tri
02-09-2008, 22:16

Night's Watch nije otisao kvragu dapace ovih dana je aktivniji nego prije, samo je igra u kurcu i nema se sta radit

NW se nije raspao... ima i previse ekipe koja igra...
igra je u kur*u....e bas radi toga ja ne igram vec duze vrijeme ovu igru a i ruka mi je u gipsu... tako da kad skinem valjda ce ju popravit.... ne!!! :thumbs1:

Dr. Kam
11-09-2008, 17:40
Šta, više nitko ne igra? :P

Khalesi
13-09-2008, 13:47
Igra se na Wildsoul serveru,jos smo i novih clanova dobili:)

Dr. Kam
16-09-2008, 13:11
Znam di se igra, samo pitam jel igra još tko, jer je forum poprilično zamro :D.

Jel PvP izašao ili je još uvijek samo mit? :P

ssalG
17-09-2008, 00:02
Kažu da bi danas trebao doći.

Empe Tri
17-09-2008, 13:05
da dosao je danas, i dodali su 13 novih questova na podrucju od 50-60 :P

opet me ni malo ne privlaci ovaj patch da pocnem ponovo igrat :|

Dr. Kam
17-09-2008, 22:43
Općenito sam od MMOa odustao :P. D3 i SC2 se čeka i bokić :D

MasaKrisT
17-09-2008, 23:02
pametno,mada cu ja sad opet kupit conan bon:)

W3DR4N
29-09-2008, 23:07
Kralj Cimerije umro?

Ja bon obnovio nisam. Kako čujem, ni velika većina nije.
U igri su ostali samo najuporniji i najoptimističniji, a serveri su maltene prazni.

Koliko sam u pravu, koliko u krivu?

ssalG
30-09-2008, 00:06
Serveri su bili skoro pa prazni još početkom 8. mjeseca, možda se par ljudi vratilo kada su izdali onaj predugo najavljivani PvP patch, ali nevjerujem da se radi o nekom većem broju.

Pippin
30-09-2008, 08:17
Evo par dojmova s strane jednog od zescih kriticara same igre dok ju je ekipa zdusno branila na aochr, ali i od lika koji je ostao cijelo vrijeme u njoj ;)

Napravilo se puno u ovih par mjeseci. Sta to konkretno znaci?

- to znaci da su performanse podignute 3-4 puta svima od launcha, ovisno o konfiguraciji sada nije nemoguce imati 100 fps-a s ukljucenim shadowima i shader 3.0 modelom na 1920x1200 rezoluciji (moj primjer)

- rijeseno je 99% problema s memory leakovima, znaci nema vishe crashanja svakih par minuta

- onome tko krene ispocetka ce se ciniti kao nova igra - to znaci da su levelanje usporili, dodali hrpu, ali hrpu novih questova i sve zacinili s dosta voice overa izvan tortage-a.

- rijesen je problem money exploit-a (fotd epic) sto je dovelo do stabilizacije ekonomije, kako god to nekome smijesno zvucalo - ovome je pripomoglo i uvodjenje bind on equip i bind on pick it up

- ucinili su raidove tezim i zahtjevnijim

- rijesen exploit u vidu gemova (nerf) i one shootanje svedeno samo na goodlike clasu trenutno (bear shaman koji ce isto dobiti nerf) i to protiv clothera

- dodan pvp patch koji je donio povratak nekih igraca i vecu aktivnost - dosta tesko se stizu leveli, posebice ako se ide u grupama te su na ovome dobili par mjeseci vremena da naprave drugo sta misle. PVP oprema je super, a najbolje je od svega da je que za minigame otprilike pola minute, dok je prije bio i po par sati. Znaci tko hoce odmah pvp na equal levelima samo uskoci u akciju

- popravljeni siegovi koji vishe nisu toliko breakani i cak se moze dobiti koliko toliko igrivi fps u njima

- reakcija gm-ova na peticije stize unutar 10 minuta (obicno za 2-3), dok se prije cekalo i par sati, puno bolja komunikacija i na forumima i preko medija

- slusanje na zahtjeve igraca sto ce dovesti do server merge-ova jako brzo (najavljeno) = odlican broj igraca, a ne rastrkanost na vishe praznih servera. Novi game director ima odlicne preporuke za razliku od onog norvezanina

- uvodjenje novih velikih zona vrlo skoro, raspoloziv test server na koji pustaju bash sve i testiraju

Ukratko, igra je vec sada oke i recimo kakva je trebala biti kod launcha. Polako se gura naprijed, a najvishe zahvaljujuci samom funcomu i napokon priznavanju i suocavanju s sranjem u koje su se uvalili. Izbacen game director, najavljeni server mergovi (koji su nekima kao priznavanje poraza, ali ce samo dobro donijeti) i content dolazi u vidu stabilnijih i vecih patcheva. Jel se isplati obnoviti pretplatu/kupiti novu igru? Mislim da da, s time da nebi bilo loshe pricekati do Bozica i 100% uvedenog pvp sistema i dodatnih zona/dungeona.

Uostalom, malo je blesavo vjerovati da je mass eksodus uzrokovan samo loshom igrom - ovo isto bi se desilo i warhammeru da je izasao u vrijeme aoc-a, naime neki ljudi su wow ovisni i u podsvijesti su namjeravali preci na wrath of the lich king, nekima fali ta crtic grafika i djecji feel, a neki moraju isprobati sve novo sta dodje, pa odmah skacu na warhammer, a sutra ce na darfkfall i tako u krug.

Aoc je mogao biti wow killer, to nije postao - medjutim nevidim razloga zasto nebi neko vrijeme bio nesto poput eve-a, s time da ima velike rezerve u vidu odlicne grafike, koja sisa wow i warhammer i ostale mmorpg-ove za par godina, tocno dosta da se ostatak igre sredi :rotfl:

Dosta je pogledati samo stanje na official forumu i kakva sada atmosfera vlada, nakon sto su sva djeca i whineri otisli na wow/warhammer a stanje igre se popravilo - uostalom i prosjek godina igraca aoc-a je oko 29 (realno nesto manje, ali sluzbena izjava) i stanje je sada puno bolje.

ssalG
30-09-2008, 14:20
dok ju je ekipa zdusno branila na aochr

Ekipa na AoChr je žešće srala, oni koji su najžešće branili igru su među prvima prešli na Warhammer Online.

Ja baš i nisam previše impresioniran ovime što si napisao, iako ovo je većina ovoga propriličan napredak za igru činjenica je da je većina ovoga (pogotovo PvP sistem) trebala biti u igri od samog početka, a ne 4 mjeseca nakon izlaska.
No barem je dobro čuti da su počeli priznavati svoje zajebe, a ne kao prije da otvoreno lažu korisnike i prave se kao da je sve uredu s igrom.
A mass exodus je većinom uzrokovan lošom igrom i očajnom podrškom, dobar dio ljudi jednostavno nije vidio budućnost ovoj igri zbog toga je što je Funcom cijelo vrijeme odbijao priznati da nešto nije uredu sa njihovom igrom.

Pippin
02-10-2008, 12:36
Ja baš i nisam previše impresioniran ovime što si napisao

Jeste, nisam ni ja a ni velika vecina onih koja je takodjer ostala :)

Presporo to sve ide i vidi se da je to josh miljama udaljeno od onoga sta je trebalo biti.

Zakljucak - wow killer ne, zasad konkurencija warhammeru (koji ga svejedno sisa za 100-200k igraca u ovom trenutku) - ali definitivno jedna alternativa i sansa da bude pandam eve-u, ali u fantasy svijetu.

Paske
07-10-2008, 22:23
Nadam se da će jednog dana AoC biti ono što je trebao od prvog dana.
Danas ga je zatekla sudbina Vanguarda - poluigra koja je izašla i finalan proizvod 6+ mjeseci kasnije kad je večina ljudi otišla.

Šteta za nas koji smo tamo bili na početku i digli ruke, ali možda se nađe još nove ekipe da digne broj pretplatnika na neki solidan nivo.

Koliko je konkurencija Warhammeru je smiješno za komentirati. Ko da netko usporedi konkurenciju Dacie i Mercedesa. Dacia se digla u solidan automobil, ali je eonima daleko od Mercedesa.

Pandan EVE-u teško da može biti jer EVE je vrlo unikatan po svojoj prirodi. Iako je PVP sveprisutan u toj igri - iza kulisa postoji sijaset stvari.

Bilo kako bilo - vjerujem da če AoC postati vrlo solidna igra. Pitanje je tko će ostati kao pretplatnik da to vidi. Moja malenkost to već jako dugo nije, ali sa nostalgijom pratim kaj se događa.

Pippin
08-10-2008, 14:09
Ja bi samo napomenuo da se polako pocelo dogadjat s warhammerom isto sto i s aoc-om i da je konkretno na Aquilonii dosta veliki povratak ljudi koji su otisli na warhammer...

tako da tko zna sta ce iz svega nakraju biti, posebice kad je u warhammeru endgame content provaljen 2 tjedna nakon releasa

Dr. Kam
24-11-2008, 22:29
Endgame content u AoCu je prelagan, samo da nije toliko zbugan, pa rokaš bossa on se reseta i vrati se na početni položaj... itd. itd.

(t1 i t2 content sam očistio, voda da nema bugova!).

WAR endgame još nisam probao, a koliko čujem još ni nema pravih PvE raidova, samo neki 6-manovi.

Worthaur
25-11-2008, 14:44
6 manovi koji su bolesno teski...

Dr. Kam
26-11-2008, 11:25
Stvarno ne bih znao, ovi iz guilde su jučer trećeg il četvrtog bossa skinuli u nekom LV (Lost Vale?). Pričao s njima na vent, kaže da ide kad skužiš što boss ustvari radi, nakon par pokušaja, sve pada :D.

Worthaur
26-11-2008, 14:50
Jebo ih bog, mi se mucimo sa instancom prije te, nismo jos srusili ni jednog bossa :X

Carp
29-12-2008, 00:37
sry sto dizem staru temu ali...
zanima me kako to da nema opcije da se uzme bon na 1 mjesec? ima 60 dana i nesta jos. ako sam u krivu, recite mi molim vas di se to nalazi, a ako sam u pravu, jezi ga

EDIT: nwm naso sam. :D

Jaki
29-01-2009, 11:05
dečki ništ od odličnog mmorpg-a bez pretplate :-x
najbolji mmorpg-ovi koji su besplatni su:
Gods war :)
Tales of pirates :)
Myth War II :)
Perfect world :)
inace conan bi bil besplatan da nije bilo blizzarda :ekipa: :twisted:

Ranjin
29-01-2009, 15:13
I super da se placa. Ako oces igrat dobru igru onda je plati.

A ne da mi se nakoti milion balavaca koji neznaju zucnuti engleski,samo spammaju bespotrebno,samo whinenjaju i traze iteme besplatno.

Od strane balavurdije je jednio gora domaca balavurdije. Strance bar ne razumije sto pricaju.

Empe Tri
08-02-2009, 22:09
eo nakon veeeelike stanke od nekog 8-9 mjeseca
ovo sto sam vidio i citao po off forumima i sa strane nekako me privuklo ovo sto su popravili pvp sistem :bravo:

moram rec da se vracam aoc-u i da se igra upravo instalira ponovo :D
javim svoje misljenje o igri da vidim sta su sve popravili a sta ne :P

Arbiter of Change
08-02-2009, 23:02
Ovaj, koliki je client file? Mislim, ako nabavim buddy key pa odlučim probati igru da znam. :)

DJ Not Nice
08-02-2009, 23:11
Kriva tema!

Empe Tri
08-02-2009, 23:18
igra je velika 24GB + patch koji mi se sad skida je 1,36GB

ja mislim da je bilo dosta popravaka u igri lol :rotfl:
nego, ako vec oces instalirat igru ja mislim da ti je bolje klopirat od neko cijeli client nego da sad ti ides instal, pa pech...itd....

uglavnom ako mislis kupit igru s izborom sigurno neces pogrijesit, jedine igre koje su mi se svidjale su GW i AoC sd aoc malo manje jer su imali suran start na pocetku i igru su izbacili ne dovrseno na trziste al sad su sve izgleda popravili ;)

uglavnom vidimo se ingame :friends:

DJ Not Nice
18-02-2009, 21:13
Novi update (http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&template=content&func_id=2841&table=CONTENT)

Dosta novih stvari i ostalih karafeka...

Rang€r
19-02-2009, 13:02
hmmm, jel igra još tko ovo na kraju?

ja sam mislio uzet AoC umjesto WARa, al kad sam pročito sve što sam pročito ipak sam uzo WAR... i nisam pogrješio, jel može neko onak objektivno istaknut šta igra nudi od pvpa i pvea.

Arbiter of Change
25-02-2009, 16:18
Još jedan glavešina u Funcomu dao otkaz, ovaj put FD (Financial Director).

Nudim prijevod i original objave (na Norveškom u originalu):
http://translate.google.com/translate?p ... ate0=no|en (http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fe24.no%2Fboers-og-finans%2Farticle2942108.ece&sl=no&tl=en&history_state0=no|en)
http://www.dagbladet.no/2009/02/23/kultur/spill/funcom/conan/pc-spill/4993000/

DJ Not Nice
25-02-2009, 16:31
Oh yeah, danas sam pročitao to...polako tonu, il brzo...!?

Hellboy
25-02-2009, 16:37
tonu ko blesavi...

DJ Not Nice
25-02-2009, 16:42
: (
Žao mi ekipice, imaju najs tim.

Hellboy
25-02-2009, 17:09
imaju oni i najs igru samo eto...fejlali su negdje na putu do ovdje...

Morph_OS
25-02-2009, 19:19
Da sam imao bolji komp u ono doba sigurno bih kupio igru,al eto..moj komp je "super" i tak.. :wink:
Nadam se da ce popraviti igru,igra je stvarno prekrasna i bilo bi steta da samo tako nestane :friends:

ssalG
26-02-2009, 14:28
Funcom je fejlo u trenutku kada je izdao igru.
Izdali su stravično neoptimiziranu, poludovršenu igru sa hrpom bugova u kojoj ti je već oko 50.-60. lvl. (od njih 80) ponestajalo stvari za raditi.
Ja sam prodao igru kada sam mi je na 56. levelu ponestalo questova za raditi i bio sam prisiljen ići u 5-6 dosadnih gotovo identičnih solo instanci samo da bi ih mogao nastaviti levelirati.
AoC je imao potencijala i ogroman fanbase koji je imao bi ga još nekako progurao kroz prve mjesece dok nesrede igru da su Funcom nije prema odnosio kao prema zadnjem smeću.
Postovi i teme koje bi upozoravale na ozbiljnije probleme bi nestajale, njihovi autori banani, a ozbiljni bugovi bi bili priznati tek 5-6 dana nakon otkrivanja...itd.

Rang€r
26-02-2009, 19:18
zvuči ko filmski scenarijo...

šteta da... kad se samo sjetim onih ingame videa i combat systema...

Empe Tri
02-03-2009, 20:17
za razliku od prije mogu vam reci da je igra popravljena na bolje... puno bolje i sad je igriva za razliku od prije je nebo i zemlja :P

ssalG
02-03-2009, 20:35
Pa nije im trebalo nego skoro godinu dana.
Meni je najveća zamjerka to koliko su puta obećavali i odgađali dolazak PvP sustava za kojeg su rekli da će biti u igri od prvog dana.

Arbiter of Change
02-03-2009, 20:36
Možda, ali stvar je u tome da će AoC zbog svog starta zauvijek nositi stigmu nepovjerenja; kako prema Funcomu tako i prema samoj igri.

Nodakim
04-03-2009, 00:47
Ne samo AoC nego i sve druge igre koji će izdati...

Arbiter of Change
06-03-2009, 19:06
W00t - dobiti ću AoC (o, ironijo) na dar tako da ću probati igru... smexy, premda ne gajim neke velike nade. :)

gtaIvan
07-03-2009, 09:21
ne kontam se baš u aoc

pa bih vas pito kolko se to plaća

Arbiter of Change
07-03-2009, 10:01
Prepaid bon; 199kn za 60 dana igre (naravno, uvijek možeš i karticom plaćati, ali onda ti se obračunava mjesečno).
Ne moraš uopće pitati koliko se za svaki MMO posebno plaća, jer su ti svi tu negdje 200-250kn za 60 dana.

Dr. Kam
10-03-2009, 12:46
Eto, razmišljam da si uplatim jedan prepaid, za dobra stara vremena :). Kakvo je stanje igre sad, jesu uveli DX10, neke druge bitnije promjene?

Inače, imao sam lvl80 Barbariana na Battlescaru, sa dosta lijepih stvari na sebi :), pa možda da ne propadne. Sad su moji otišli na Fury, a možda im se pridružim ako je igra BITNO uznapredovala.

Nodakim
10-03-2009, 14:36
Kako ti se dalo
Ja imam lvl 25 Bear Shamana xD

Arbiter of Change
13-03-2009, 14:34
Arghz0rz - ova nikako da mi više pošalje igru, a već sam (legalno) instalirao client i sad mi samo sjedi na kompu.
Ako tko ima Buddy Pass bio bi mu zahvalan ako bi mi mogao poslati. :)

Rang€r
13-03-2009, 18:23
de mi molim te objasni kak si besplatno dobijo igru? oču i ja :(

Arbiter of Change
14-03-2009, 10:55
Možeš legalno skinuti stari beta client sa torrenta (ili odakle već) koji je oko 14GB i onda ga patchirati (nekih 4GB sve ukupno), ali ti treba Buddy Key (ako tko od starih igrača ima jedan lijepo ga umoljavam da mi ga pošalje ako ikako može) ili pravi key iz AoC:HA igre kako bi napravio account i započeo sa igrom, a tu sam ja zapeo (frendica još nije poslala igru koju mi je trebala poslati prije tjedan dana... ili pošta ima nekih problema).

Arbiter of Change
19-03-2009, 19:34
Bilo bi komično da nije tragično - AoC, za kojeg navodno treba uber mašina kako bi ga igrao, mi ide bar duplo bolje od WAR-a (po performansama).

ssalG
20-03-2009, 02:05
Koliko AoC ima sada pretplatnika?
Na nekoliko mjesta sam naišao na informaciju da je broj pretplatnika počeo rasti.

Arbiter of Change
22-03-2009, 15:15
Po priči navodno ~100k, ali nitko ne zna pouzdano.

Inače, Mile vas pozdravlja (vidi ispod - najgori zamislivi miš-maš oklopa koji sam ikad imao), a meni je igra prežestoka. Iskreno, teško se vidim da ću ikada više moći u potpunosti uživati po pitanju borbe u drugom MMO-u nakon što sam vidio borbu u AoC. Je da je običan "stisni 1, 2, 3" kao i kod konvencionalnih MMO naslova, ali to što imaš direktnu kontrolu nad udarcima lika je savršeno fluidna stvar... a da ne spominjem jizz materijal kad izvedete svoj prvi fatality.

http://www.imagesforme.com/out.php/t411608_AgeOfConan2009032215104942.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/411608_AgeOfConan2009032215104942.jpg)

ssalG
24-03-2009, 00:50
Zbog načina borbe i FFA servera mi je najviše žao što je AoC bio fail.

Arbiter of Change
24-03-2009, 14:09
FFA serveri su iskreno nešto što jedino radi u teoriji i to bez ljudskog faktora. Upravo zbog toga sam i rollao na PvE serveru jer ne želim da me neka balavurdija genka dok prihvaćam quest. Ali najviše me iznenadilo da ima dosta ljudi u igri, i to ne samo u newbie zoni koja je prepuna, nego i u "normalnim" zonama. Valjda su server mergeri napravili čuda.

Inače, GLAVNI problem koji imam sa igrom i Funcomom je njihov odnos prema patchiranju igre. Svaki patch, ma koliko trivijalan bio, ima negdje 5-6 sati downtime-a dok ga ne stave. E sad, jučer su trebali staviti novi patch.. ali su 4 sata usred stavljanja odlučili da ga ipak neće staviti i onda su bila još 4 sata kako bi vratili servere na prijašnju verziju igre... faking 8 sati downtime-a za ništa.

Inače, 3 levela kasnije i Mile počinje ličiti na Barbara:

http://www.imagesforme.com/out.php/t415018_AgeOfConan2009032414050259.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/415018_AgeOfConan2009032414050259.jpg)

ssalG
24-03-2009, 18:16
Meni su FFA serveri u AoC-u bili genijalni, nikad čisti "faction based MMO" kao što je WoW ili WAR nemogu donijeti uzbuđenje koje čovjek u FFA igri osjeti kada na pustom području ugleda drugog igrača.

Empe Tri
24-03-2009, 21:20
@Arbiter na kojem si serveru ?
razmisljam da rollam lika na nekom drugom serveru....

a sto se drugih igri tice ne mogu zamislit da igram bilokoju drugu poslje aoc-a osim gw-a jer je to definitivno naj moo ikad napravljen po mom misljenju.... igrao sam sve moguce u zadnjih 5-6 god od f2p do p2p... sad tek vidim nakon duzeg vremena i pokusaja da se vratim na war ili wow nije islo, kupio karticu i za jednu i za drugu igru pa rezem kitu ako sam igrao duze od 2 dana a da mi nisu dosadile :o
ono po meni su neuspoedive wow i war sa aoc-om :P

Rang€r
24-03-2009, 21:30
po ovim screenovima, što je arbiter dao, igra je prelijepa, neznam kak se sve to vrti ingame kad budu onak veliki fajtevi...

i ja sam isto mislio uzet AoC prvo, al onda kad sam čuo kak je to sve ispalo, pa sam čuo za WAR, pa počeli hypeat LOTRO MoM... na kraju se za WAR odlučio iako je AoC još bio u igri... sad opet igram sretno WAR, doduše trial, za proljetne praznike planiram produžit pa da bar tih par dana mogu onak odigrat kak treba...

Arbiter of Change
24-03-2009, 22:24
Na Cromu sam... ne dam nick, bolji su spojevi na slijepo. :)

Ne kažem ja sad da je sama igra superiornija drugim naslovima, ali borba je ono što prodaje igru, čak i sad nakon što su je navodno pojednostavnili tako da su skratili comboe i slično. Jednostavno je brutalna i fluidna, a da ne spominjem kako konačno stvarno imaš dojam da kontroliraš svog lika, a ne da samo čekaš kad će više auto attack dok ti se puni mana.

Iskreno, mene FFA nikad nije posebno privlačio zbog exploitanja i bagre koju prirodno privlači. Ovo što je Glass rekao, kad se vidiš na putu s nekim pa onih nekoliko sekundi u western stilu kad gledaš tko će prvi potegnuti sječivo drugom u glavu, to su dobri trenutci, ali konglomerati guildova kojima je cilj samo griefati uokolo, lowbie ekipa koja gangabanga više levele zbog nedorađenog murder sistema... to mi se ne sviđa i treba poraditi na tome. Endgame siege borbe su navodno OK sada, posebno jer su to u biti opsade gradova koje kontroliraju pojedine guilde.

Empe Tri
24-03-2009, 23:00
ocke vidimo se na Cromu...

iskreno renger meni je stil borbe i opcenito svega u igri puno bolje nego na waru, war sam igrao oko 3 mjeseca i frend me nagovara da se vratim tamo al sam rekao nema sanse nakon svega sto su popravili u aoc-u igra puno bolje klizi nego prije... a da odigras jedno 4-5 dana i ti bi rekao zbogom waru... :P hehe :D

Kostolomac
24-03-2009, 23:25
Ja pokušavam već 2 tjedna zamijenit s nekim moj WAR acc za AoC acc. Još ništa :(

ssalG
25-03-2009, 00:40
Ako Mythic ovako nastavi biti će ti ga još teže zamijeniti.

Rang€r
26-03-2009, 17:53
ocke vidimo se na Cromu...

iskreno renger meni je stil borbe i opcenito svega u igri puno bolje nego na waru, war sam igrao oko 3 mjeseca i frend me nagovara da se vratim tamo al sam rekao nema sanse nakon svega sto su popravili u aoc-u igra puno bolje klizi nego prije... a da odigras jedno 4-5 dana i ti bi rekao zbogom waru... :P hehe :D

e a kak se onda kontrolira sve to, al ranged combat, dakle kad pucaš strelom, jel je osnovni aim and shoot te opcija autoaima(tak je prije bilo ak se ne varam), il su i to promjenili?

heh vjerojatno jer trenutno igram na trial accu, al da se vratim na svog SWeja... ma ni isus me nebi odvojio :D

Empe Tri
26-03-2009, 18:36
vidis s tom klasom nisam nikad igrao a nisam imao previse problema s njima, ja ti igram samo male classe mac ili toljaga xD
tako da ti sta god kzem ne bi mogao pomoc :P

Arbiter of Change
26-03-2009, 20:07
e a kak se onda kontrolira sve to, al ranged combat, dakle kad pucaš strelom, jel je osnovni aim and shoot te opcija autoaima(tak je prije bilo ak se ne varam), il su i to promjenili?
Imaš klasičan auto aim sa 3 "napinjanja" (kao melee), ali možeš ući i u 1st person pogled i pucati. Naravno, Rangeri jedini imaju ranged comboe.
Meni samo nije jasno kako to da su Rangeri OP kroz polovicu igre jer je meni osobno ranged borba jako nespretna tamo.

ssalG
26-03-2009, 20:45
Zato što imaju jako veliki burst damage i dovoljno CC-a da te drže na udaljenosti dok te napadaju, a uz to su rougue archtype pa vole i stealth.

Arbiter of Change
01-04-2009, 09:23
Da, tek sam prije nekoliko dana primjetio... ali ajde, biti će bolje nakon 40. levela valjda.

Arbiter of Change
02-04-2009, 17:49
7-day trial je došao... više na linku:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/off ... urope.html (http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/53/Free-Seven-Day-Trial-Plus-Three-In-Game-Items-Europe.html)

Rang€r
04-04-2009, 10:22
meh... baš mi se da skidat kolko več ima...

P.S. skidam ga..

P.P.S. ne kužim sad je to cjela igra na 14 mb, al upalio mi se onaj launcher i patcha mi igru :/

P.P.P.S. ovo mi se nekak sviđa, mogo bi odjebat WAR :S

Kostolomac
04-04-2009, 13:31
Bitno da si dosad WAR uzdizao u nebesa, i nijedna ga igra nije bila dostojna... :P
Btw i ja skidam, da napokon probam AoC u DX10 :)

Rang€r
04-04-2009, 14:00
pa nije... ono je bio samo prvi dojam, ljep launcher i dobar slideshow u pozadini x)

ne kužim baš sistem AoCa... što prije nač guildu i kefinjat se s drugim guildama il šta :S

Arbiter of Change
04-04-2009, 22:34
pa nije... ono je bio samo prvi dojam, ljep launcher i dobar slideshow u pozadini x)

ne kužim baš sistem AoCa... što prije nač guildu i kefinjat se s drugim guildama il šta :S
Ćuti Rangeru, utjecajima podložni čovječe. :)
Endgame su siegevi na Guild-ownane gradove, a u međuvremenu imaš raidse (koji su odlični) i mini-games (fancy ime za scenarije koji nisu baš).

Rang€r
05-04-2009, 08:24
aj dobro....

skino sve patcheve, prek noći, stara o5 popizdila :)))

idem si sad napravit roguea kojeg ću u rangera, onda u crkvu xD

Rang€r
05-04-2009, 18:27
evo igro skoro cjeli dan, trenutno sam r13... igra je dost sjebana u početku, combat system je fora a ne težak, jedino je cjeli onaj character development čudan, sam razvijaš one skillove, također su zanimljivi oni climbing, hiding i sl.

jako me razočaralo što do level 20, pravo ni nema nikakog pvpea, igram na cromu, a to je izgleda pve server :(

questovi neki fakat znaju bit glupi, idi tamo i ubi 30 one gamadi, ili idi tamo ubi onog lika, usput češ ubit 30 gamadi......

onaj single player mod je kul, al pobogu ovo je mmo, ak želim sp igrat ču pravi RPG......

Rang€r
09-04-2009, 16:43
evo više nisam mogo izdržat... neznam kak je prije bila igra, al definitvno nije popravljena, loadinzi su koma, mnogo puta mi se igra zaledila, klase su blago rečeno ne balansirane barem u early game, onda dcnntovi, pa one debilnosti, kad npr u onom scu, 1. je na listi od 4, stojim na onom ko malom brdu, koje je 1 m, iznad zemlje, lik je 10 m od mene i govorim "target is not in line of sight" u isto vrijeme jedan lik u grupi kaže "ranged combat is so overpowered" :pray: onda nefunkcionalnost nekih NPCjeva, gdje bi ja stiso desni klik na lika, a on nebi fermo ni pol posto, pa kad liku trebam predat quest a njega nema na mjestu ucrtanom na karti :S pogledam jel mi net crko, nije.... iako je crom pve server, ja ne kužim smisao low level pvpa ovdje, igra je čisti grind do višeg lvla, a onda čak i moš malo u pvpu uživat(WoW)... al opet nije sve tako crno, combat system je nešto fenomenalno i da nije takav kakav je sumnjam da bi tolko ljudi igralo igru... igra je možda nekom dobra al meni totalno nije, pogotovo ne bolje od WARa...

ssalG
09-04-2009, 18:22
Sve što si naveo je isto kao u WAR-u (mislim da su neke stvari čak i gore).

Arbiter of Change
09-04-2009, 19:36
Gle Rangeru, tvoj problem je što si iznimno subjektivan i otvoreno favoriziraš igru koja ti je trenutna opsesija tako da su ti sve igre odmah loše i vidiš u njima nedostatke koji su prisutni i u favoriziranoj ti igri. :)

DC, loadinzi i freezovi? Praktički nepostojeći, loadinzi kraći nego u WAR-u (puno kraći, što me začudilo do bola) i nikad mi se nije smrzla igra. Nefunkcionalnost NPC-eva mi se znala dogoditi, ali većinom jer igra malo kasni sa detekcijom blizine pa treba sekunda duže dok skonta da si na metar od NPC-a... naravno, pored onih nekoliko koji su stvarno bili zbugani, ali ti su isto tako bili i nevažni shopovi tako da mi nije teško palo. Jedino sa čime bi se složio je organizirani PvP sistem koji je loš i ono, praktički se čini nepotreban (mislim, mini-games? Streljam onog tko je stavio baš taj naziv) i nisu to trebali napraviti tako nego pokušati inkorporirati FFA sistem nekako.

Rang€r
09-04-2009, 19:53
Gle Rangeru, tvoj problem je što si iznimno subjektivan i otvoreno favoriziraš igru koja ti je trenutna opsesija tako da su ti sve igre odmah loše i vidiš u njima nedostatke koji su prisutni i u favoriziranoj ti igri. :)

to nije problem, to je vrlina

DC, loadinzi i freezovi? Praktički nepostojeći, loadinzi kraći nego u WAR-u (puno kraći, što me začudilo do bola)Si nikad mi se nije smrzla igra. Nefunkcionalnost NPC-eva mi se znala dogoditi, ali većinom jer igra malo kasni sa detekcijom blizine pa treba sekunda duže dok skonta da si na metar od NPC-a... naravno, pored onih nekoliko koji su stvarno bili zbugani, ali ti su isto tako bili i nevažni shopovi tako da mi nije teško palo. Jedino sa čime bi se složio je organizirani PvP sistem koji je loš i ono, praktički se čini nepotreban (mislim, mini-games? Streljam onog tko je stavio baš taj naziv) i nisu to trebali napraviti tako nego pokušati inkorporirati FFA sistem nekako.

ti se zajebavaš jel tak? :( e pa danas ujutro kad sam starto igru, pazi startam ju i loada mi onaj početni region cimmerije, malo čekam, sjetim se da sam gladan, odem vidit šta ima, skužim nema kruha, odem kupit kruha, usput popričam s frendom na ulici, vratim se kuć, namažem 5 šnita paštetom kruha i loading još nije gotov.... trebam i napomenut da se prema drugima dost sporo krečem i reagiram... i da navedeno je istina, živa i žalosna :( al onda kad se jednom to učita, sljedeči puta ide mnogo brže na sreću :)

i da još jedna napomena, većina tih bugova mi se počela događat, kad sam prešo lvl 20 i došo u cimmeriju, onaj dio gdje tortage je oke, al opet po tom se igra i nije baš dojmila, veselio sam se onom mass pvp, pvp regionsi i oni resource regions il kak več, al ono, ova sranja su me totalno ubila... al ko voli nek izvoli :)

ssalG
10-04-2009, 00:14
Meni je prvi loading uvijek bio malo sporiji, no ni blizu onoga što ti opisivaš.
S tim da sam ja zadnji put igrao AoC u 8. mjesecu, a prema onome što čujem igra se značajno popravila od tada.

DarkoM
10-04-2009, 08:35
ti se zajebavaš jel tak? :( e pa danas ujutro kad sam starto igru, pazi startam ju i loada mi onaj početni region cimmerije, malo čekam, sjetim se da sam gladan, odem vidit šta ima, skužim nema kruha, odem kupit kruha, usput popričam s frendom na ulici, vratim se kuć, namažem 5 šnita paštetom kruha i loading još nije gotov.... trebam i napomenut da se prema drugima dost sporo krečem i reagiram... i da navedeno je istina, živa i žalosna :( al onda kad se jednom to učita, sljedeči puta ide mnogo brže na sreću :)

Ne - igra je iznimno optimizirana i radi super na velikoj vecini strojeva.
Iskreno bi ti preporucio upgrade stroja jer ocito da nemoze vrtiti sve kako spada (ili stavi detalje na ultra low), a 2gb rama je minimum za ovu igru da sve ide kolko-toliko fluidno.
Loading kod zoniranja je samo veci kad prvi puta uopce ulazis u neku zonu, ali nakon toga ide to puno brze.
Loadanje naravno najvise ovisi o 2 faktora - ramima i disku s kojeg se cita. Ako imas stariji sata disk (ili ide), normalno da ce to ici sporo kad je njima prosjek read-a do 50mb/s maks, a rama treba biti koliko sam spomenuo kolicinski ali nije svejedno na kojim taktovima rade (i latencijama). Lijepo everest kao bench program i daj ram test tamo pa ces vidjeti da vjerojatno imas sporu memoriju.

i da još jedna napomena, većina tih bugova mi se počela događat, kad sam prešo lvl 20 i došo u cimmeriju, onaj dio gdje tortage je oke, al opet po tom se igra i nije baš dojmila, veselio sam se onom mass pvp, pvp regionsi i oni resource regions il kak več, al ono, ova sranja su me totalno ubila... al ko voli nek izvoli :)

Ljudi, pa dajte se skulirajte :)
Odabrali se pve server i normalno da je tamo pvp ogranicen - imate minigame i na visim levelima siegove i border kingdoms (3 zone za svaku regiju u kojoj su bk-ovi) gdje je moguc pvp na svakom koraku.

Ako zelite akciju i ffa pvp - lijepo na fury i da vidite kako je to kad u tortageu bude 10-tak instanci i 200-tinjak low levela koji prakticki igraju death-match s ciljem da nagrindaju pvp levele. Akcije naravno ne fali ni kasnije, ali carebearovima to tesko pada pa mozda ni rp-pvp server nije los izbor.

Argumenti su totalno nerealni u svakom slucaju

Rang€r
10-04-2009, 09:00
ja i dalje stojim iza svojih argumenata... i da to što imam 2gb rama jedini mi prob, vjerojatno ću kupit još 2gb poslje uskrsa... al opet igrajte vi AoC, WAR je prekrasna alternativa tak da se niš ne bunim :) (sam neigrajte WoW :D)

DarkoM
10-04-2009, 09:29
Ali stvarno - zaliti se da nema pvp-a na PVESserveru... to jos nisam vidio :D

Probaj fury, ali vrlo vjerojatno neces tamo dugo opstati jer to nije wow/warhammer like server

Rang€r
10-04-2009, 12:24
gle ja znam da tamo ima pvpa, al ja se žalim na nedostatak da taj pvp ima smisla...
u WARu je svaka RvR zona bitna, pogotovo u t4, ima onaj epic osječaj i sve to...
a ovdje nemog lika pucat strelom jer sam na uzvisini od jednog metra.....

ova sad rapsrava više ni nema smisla, ja sam reko šta mi smeta i nema šanse da se predomislim :D

ssalG
10-04-2009, 13:20
PvP u WAR prividno ima više smisla nego u AoC-u jer su zone dizajnirane tako da potiču RvR sukobe, no ako bi išli uspoređivati korist koju igrač ili guild ima od PvP sukoba mislim da WAR nebi puno vodio.
Prigovaraš na tu situaciju sa strijelom, a zaboravljaš na "Target out of range" za melee igreče u WAR-u.

Rang€r
11-04-2009, 09:44
PvP u WAR prividno ima više smisla nego u AoC-u jer su zone dizajnirane tako da potiču RvR sukobe, no ako bi išli uspoređivati korist koju igrač ili guild ima od PvP sukoba mislim da WAR nebi puno vodio.
Prigovaraš na tu situaciju sa strijelom, a zaboravljaš na "Target out of range" za melee igreče u WAR-u.

kak da zaboravim neš šta mi se nije dogodilo :S

anyways, stvarno već preilazim mjeru :) idem igrat WAR, vi u AoCu uživajte, sretno :)

Sovas
13-04-2009, 14:40
Ekipa molim pomoc...

Upravo igram AOC trail verziju. Kad sam skidao igrru skinuo sam "full game client".
Sad me zanima dal ikako mogu kupiti samo prepaid bon ili moram kupiti igru sa kutijom??

TNX

Arbiter of Change
13-04-2009, 14:53
Ekipa molim pomoc...

Upravo igram AOC trail verziju. Kad sam skidao igrru skinuo sam "full game client".
Sad me zanima dal ikako mogu kupiti samo prepaid bon ili moram kupiti igru sa kutijom??

TNX
Za registrirati novi account trebaš cd-key od originalne igre, ne sa prepaid bona. Naravno, ne znam odakle kreće kad igraš trial prvo.

Target
19-06-2009, 22:14
Igra je puno bolja nego sto je bila to je istina.Jos im fali malo da dodaju endgame content i lag u siegovima i sve ce biti super.I jos nesto PVE=easy mode.Dođite na fury,Target pvp4 ranger.

Empe Tri
20-06-2009, 16:19
ja bi nastavio igrat al sef mi jos nije isplatio zadnju plaju i pomalo sam lud brijem da cu mu tuzbu napravit :D

ugl. i ja se vracam nakon mj. dana pauze ;)

Rang€r
20-06-2009, 16:46
ja sam sad opet skino igru, napravio još jedan trial acc, idem opet probat igru, jer kad sam ju 1. probo WAR je owno moj život, tak da bi sad to mogo malo više objektivnije gledat na igru :)

i da ovog puta 100% idem na pvp server, nemože me više ni isus krist natjerat da na pve odem -.-

Empe Tri
20-06-2009, 17:10
Rang€r imas pm ;)

nego odi na fury server tamo ti je vecina nasih igraca :P i uzmi ber šabana koliko sam citao updejt itd.. vidim da su ga ubili sa statsima 15x je sad bolji nego sto je bio ;)

Arbiter of Change
20-06-2009, 18:38
Al' će ga griefati u White Sandsu. :)

Rang€r
20-06-2009, 20:10
white sandsu?

Empe Tri
21-06-2009, 11:57
uff da ne priacam koja koljaza tamo bude hehehe :D

Arbiter of Change
21-06-2009, 12:47
white sandsu?
Prva PvP zona koja se nalazi unutar Tortage zone aka. tutoriala. White Sands nema level ograničenje. :)

Empe Tri
21-06-2009, 12:49
nema edit :o
uglavnom preporuka od mene najbolje ti je da rijesis sve q unutar tortagea do cirka odprilike 15-18 lvl-a onda ces u vs-u lako rijesit sve u šutu ;)

Rang€r
21-06-2009, 15:51
nisam baš siguran da ću uzet medvjediča, ne sviđa mi se... inače sad sam se sjetio tih white sandsa, ma tamo ni prvi put kad sam igro nisam dolazio dok nisam bio negdje lv17 il tak neš, nekak sam se bojo otič onamo :(

a što je s dungeonima, acheronian ruins i još dost tih lokacija izvan tortage, se tamo nemog "open pvpat"? :S

inače za neka 2-3 sata gotovo patchiranje :>

Target
21-06-2009, 17:20
White sands ima level limit 25.Moguce je levelat bez da se ide tamo znaci destiny questovi(noć)i Archeronian ruins.Moja preporuka ako se ide na end pvp demo/necro je najbolji izbor.I u tortageu ima jos jedna pvp zona valuts nesto zaboravio.

Target
21-06-2009, 17:22
Underhall

ssalG
21-06-2009, 23:47
Lik ima trial account o kakvom end pvp-u ti pričaš.

Target
22-06-2009, 03:22
Govorim opcenito ne samo za njega.sto skaces odmah.?I kakve veze ima to sto je trial acc?

Rang€r
22-06-2009, 10:26
isuse danas opet neki jebeni patch od 1.6 GB, il to sam ja moram skidat :/

jučer sam igro s mp3ijem, sve oke ko i prije, napravio assassinku, al na nekim loadinzima ko da mi komp otkaže :S tako kad sam ulazio u minigame loading mi je trajo nekih 6-7 minuta i onda bi se spawna tako da bi mi char ležo i ja tu niš neb mogo :/

onda kad sam išo u white sands ista stvar, zatim sam izašo iz igre :-x

gtaIvan
22-06-2009, 11:11
evo moram vam postaviti jedno pitanje

vrijedi li meni ici na aoc betu?

DJ Not Nice
22-06-2009, 11:40
Nije to BETA, već TRIAL period.

gtaIvan
22-06-2009, 12:19
Nije to BETA, već TRIAL period.

aha....ok

pa je mi vijedi ili ne?

Rang€r
23-06-2009, 00:08
pa nemaš šta izgubit.. osim vremena ofc x)

i da vrijedi ti, jer kolko sam skužio trial nema level cappa, a kad ti istekne ak ti valja igra, samo upgradeaš acc i pičiš dalje još 30 dana, ak ti se i dalje skida obnavljaš sub i to je to x)

Arbiter of Change
23-06-2009, 17:40
Novi updajte i dolazak famoznog 1.05 patcha:
Update 5: Gangs of Tarantia Revealed (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/191/feature/3195/Update-5-Gangs-of-Tarantia-Revealed.html)

Empe Tri
23-06-2009, 19:09
eo radi ovog cu uzet novu karticu :P
brijem da ce bit dobar updeate ;)

Rang€r
23-06-2009, 23:29
hmm ne zvuči loše, posebno mi se sviđa ono s itemima, jer u tortagi ni ne trbeaš pravo nosit iteme s npr. assassinom, bit češ jednako nefunkcionalan xD

igra mi ima dobru grafiku i combat system al sav onaj grind na početku mi je previše... ono go there and kill 50 picts, now go there and get me 30 crocodile hides.......-.-

a u underhallsima i white sandsima na pvp serveru je jednostavno preljepo, neopisiv osječaj :) ono tih prvih 20 lvla treba izdržat samo, valjd ču uspjet..

Empe Tri
24-06-2009, 00:26
sto se tice questova i lvl-anja po meni aoc i wow a poosebno war su trenutno najbolji...
al jebiga uvjek je tako i tako ce ostat ubi, ovo ubi ono, odi skupi ovo...itd...

ovaj tjedan kupujem gc od 2 mj woohoo :D

Rang€r
24-06-2009, 00:53
ma da al u WAR to nije tak izraženo, onak ja napravim 2-3 questa u ch1 i više ne radim questove do t4... samo PQove, rvr i scenarije, bilošta što bi radio bi radio s nekime živim, a ovdje sve prokleto solo, dosadno questanje, koji je onak čisti grind, a nekak vjerujem da je zanimljiv end game i sve to s gildama i njihovim gradovima... sad sam bio došo na server, pa za 5 min, server is goin down in 60 minutes!-.-

Empe Tri
24-06-2009, 14:25
eo ga cijeli updejt je velik 890mb-a i bome dosta toga mijenja u igri...
po meni igra ce biti totalno drugacija nego do sad :D

eo link pa se uvjerite ;)
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=124848

Arbiter of Change
25-06-2009, 20:03
Renđeru, čujem da ti opet nije sjelo nešto? :)

Ludi Funcom:
- Due to sexual equality, female characters should now also properly be dismembered during fatalities.

Empe Tri
26-06-2009, 09:28
haha al sam se nasmijao :D

btw. kupio karticu i nastavjam sa klanjem :D naokon :D

Rang€r
26-06-2009, 16:42
Renđeru, čujem da ti opet nije sjelo nešto? :)

Ludi Funcom:
- Due to sexual equality, female characters should now also properly be dismembered during fatalities.

ma stari problemi... isključio sjene, promjenio usb(imam wlan) i postalo je kolko tolko oke :)

onda sam ošo nazad u tortagu silovat lowbieje xD

ak misliš na onaj 26minutni loading conarcha, onda fakat... :twisted: skoro je komp letio

Empe Tri
26-06-2009, 16:54
meni cim load-a vise od 2 min ja alt+del+f4 i gasi igru :D
upalim ponovo i load-a kako treba iz 2 :)

Rang€r
26-06-2009, 22:03
alt del f4 O.o ja alt del ctrl, al u 1. situaciji loada conarcha ni isus nije pomogo..

Empe Tri
27-06-2009, 13:27
krivo sam napisao :friends: :rotfl:

hahahaha... jesam puko ko kesten :D

Arbiter of Change
07-07-2009, 13:27
Prilika za osvojiti Age of Conan igru (1000 kopija kao nagrade).
http://www.mmorpg.com/contests/aoc_game_promo.cfm

Rang€r
07-07-2009, 22:43
heh mogo bi ugrabit jedan, pa prodat ^^

super stvar za AoC, dobit će 1k novih igrača, koji će skoro svi vjerojatno još bar jednom produživat sub ak ne i više puta.. vrlo pametan potez, šteta što se WAR malo više ne reklamira il radi ovak neš, zadnje što sam vidio o WARu su reklame na xf i to im je cjeli site bio u štihu WARa, bio je preljep x)

Worthaur
08-07-2009, 00:53
WAR se priprema za aziju, 6+ milijuna preordera su zadnje informacije koje sam cuo...

Rang€r
08-07-2009, 14:06
da to sam baš primjetio u onom trečem pismu onog producera, ovaj mjesec dolazi(il je več došo) na taiwan, pred kraj godine u koreju, lots of awesomeness x))

baš me zanima kak će to utjecat na WoW i poboljšanje WARa x)

Empe Tri
08-07-2009, 15:11
da vas podsjetim ovo je aoc tema :boohoo:

daj je ima neko dobar pvp build za tosa i barbariana ===????
jer ovi moji trenutno lizu jogurt s poda svim ostalima :o

btw. bravo za war jer ce im to donest dosta lofe :D ali nista znacajno nece igru promjenit :P

Rang€r
08-07-2009, 16:34
o, ali več se mjenja :P

sad sam baš malo upalio da vidim kake su stvari nakon 1.3 patcha, dost je drukčiji;na bolje naravno x) mnogo bolje od AoCa mi je WAR :p

Worthaur
08-07-2009, 20:21
btw. bravo za war jer ce im to donest dosta lofe :D ali nista znacajno nece igru promjenit :P
bome oce

Arbiter of Change
08-07-2009, 20:25
Izgleda da će Funcom otkriti ekspanziju za AoC u 8. mjesecu, tj. tijekom GamesCom-a. Detalji nepoznati, naravski.
http://www.massively.com/2009/07/07/age ... -gamescom/ (http://www.massively.com/2009/07/07/age-of-conan-to-unveil-new-expansion-at-gamescom/)

Feanor
08-07-2009, 20:50
Znači nakon sto zarši trial netreba kupovat igru nego samo karticu ili sam ja nešot krivo shvatio???

Arbiter of Change
08-07-2009, 21:28
Trebaš igrin key da bi unaprijedio trial account sa... pa, trialaa na pravi (igra ti još dodaje i 30 dana besplatnog igranja).

zmrz
09-07-2009, 10:00
evo doso mi na mail neki 14 dana trial da ponovo pocnem igrat pa reko ajd idem vidit kaj se promijenilo. Sad me zanima dali jos uvijek postoji Night's watch guild i dali je jos uvijek na Battelscar serveru. Ako ne , recite mi di ima najvise nasih pa da tam napravim transfer (nadam se da ste na pvp serveru) . Pozdrav od Morbida - aka - Deda

Empe Tri
09-07-2009, 11:41
mi koji smo bili u nw-u sad smo na serveru Fury(PvP) u guildu (spojili smo se s njima) Sinister Aweakning...

DJ Not Nice
09-07-2009, 21:17
Hah, mislim da ću osvojiti! xD
Al opet će biti fail kao i s Fallen Earthom i WARom, moram vratiti zamjenski PC za par dana, a nove komponente mi dolaze tek za tjedan/dva, dok ja to sve spojim, dignem winse, klokam stabilno...huuuuuuuuuuuuuh : (

Mislim da ću pokloniti acc ako dobijem...

Kostolomac
09-07-2009, 21:52
Dragi moj dobročinitelju, znaš gdje možeš acc proslijedit :P
Šala mala. Eto i ja se natječem, imam 3 bonus ticketa jeej. Puno će mi to pomoć među 5k ljudi da me izaberu xD

Arbiter of Change
10-07-2009, 20:11
Samo da napomenem, Funcom nudi 2 tjedna besplatnog AoC igranja starim igračima pa slobodno iskoristite prigodu ako nemate ništa drugo na gaming rasporedu (ili jednostavno iskoristite trial ako vas igra zanima). Ponuda za povratnike traje do 22.07.

DJ Not Nice
11-07-2009, 09:49
CONGRATULATIONS! YOU AREA CONFIRMED WINNER OF THIS CONTEST. WE WILL CONTACT YOU SOON WITH YOUR PRIZE!

MmorpgCROS Age of Conan Digital Download Pula, CroatiaS * confirmed *

Ja sam jedan od četiri Hrvata koja su izvučena : )

Arbiter of Change
11-07-2009, 12:18
Hur dur, meznuo sam i ja jedan, samo što je US key čini se. Obratite pažnju na lokaciju.:)

Methos12 Age of Conan Digital Download Vukojebina Donja, Croatia * confirmed *

Empe Tri
11-07-2009, 12:22
a bas sam se ponadao da cu dobit :cry:

nvm imam jos par dana za igrat aoc :P

j**** vas sretne :pray: :rotfl:

DJ Not Nice
11-07-2009, 12:25
Dobio i beta key prije koju minutu. Večeras download : )
btw, ja to neću igrati najvjerovatnije, tako da ću acc il poklonit, il poklonit, il poklonit.

2. "il poklonit"Sima simboličko značenje, također i 3. "il poklonit"Sima simboličko značenje.

Xero
11-07-2009, 13:14
Ajd meni pokloni :oops:

Kostolomac
11-07-2009, 15:34
Čestitam Cherry i Arby :D

jeremija
11-07-2009, 15:59
hehehe imam i ja jedan

Arbiter of Change
12-07-2009, 01:48
Evo FunCom tvrdi da je AoC tu na duge staze, stopama Anarchy Online-a koji još i dan-danas ima vjernu komunu.
http://www.videogamer.com/news/funcom_a ... nline.html (http://www.videogamer.com/news/funcom_aoc_will_last_longer_than_anarchy_online.ht ml)

Hvala, hvala. :)

Empe Tri
13-07-2009, 23:51
evo AoC i X-fire jos malo nagradjuju ;)
svaka im cast za ovakve akcije dobri potezi moram priznat :bravo:

vise o tome :
http://www.xfire.com/cms/xf_conan_video/

lepi
11-08-2009, 09:16
...jel ima naših na Server: Aquilonia (PvP-RP) EU? :kill:

Empe Tri
11-08-2009, 09:27
da, koliko se ja svjecam... sad je jedino pitanje dali jos uvjek igraju :D

Xero
17-08-2009, 15:03
Evo imam jedan problem koristio sam key da bi upgreado account i sve ke ljlepo radilo prizno mi key i onda kad sam probo igrat igra mi kaže da mi je account i dalje frozen bio sam koristio trial prije nego što sam uzeo key kad pogledam subscription piše mi da imam onog snow mamuta kao mount , a on se dobije kad kupiš igru kako onda meni account može bit frozen ?

DJ Not Nice
17-08-2009, 15:16
Pošalji mail support[u].

Xero
17-08-2009, 17:09
Nema veze uspio sam , nego jel igra neko ovo ili planira počet ?

DJ Not Nice
17-08-2009, 17:20
Imam neaktivirani acc s jednim mjesecom igre.

Xero
17-08-2009, 17:36
Pa aktiviraj ga

DJ Not Nice
17-08-2009, 17:39
Ma ne vjerujem da ću igrati, rađe bi prodao za 150kn ^^

Xero
17-08-2009, 17:41
Hmm , a online dođe 9.99 eura.

DJ Not Nice
17-08-2009, 23:13
Htio bih prodat za 150kn, no dajem za mnogo manje ^^

Arbiter of Change
18-08-2009, 21:22
Btw, to je US key, nemojte da vas lihvar prevari. :)

Inače, svježe vijesti sa GDC-a: stiže nam ekspanzija pod nazivom Rise of the Godslayer.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... sion-.html (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/191/view/news/read/14719/Age-of-Conan-Rise-of-the-Godslayer-Expansion-.html)

Rang€r
18-08-2009, 21:58
kolko ja vidim tu baš i nema nečeg novog, samo dodaju novu rasu, novi prostor, instance, a gameplay "produbljuju" grindom kod kojeg češ s jednom frakcijom se bolje slagat a s drugom lošije...

Worthaur
26-08-2009, 11:25
http://www.gametrailers.com/video/gc-09 ... e-of/54922 (http://www.gametrailers.com/video/gc-09-aoc-rise-of/54922)

Xero
26-08-2009, 20:22
Ljep video jedino što pripovjedač zvuči ko da svršava cjelo vrijeme :roll:

zaky007
02-09-2009, 23:19
Neznam kolko vas igra Aoc ali nas ima dobar broj na Cromu u CRO-guildu. Guild je internacionalni osnovan od domaće ekipe iz Zagreba, spadamo u top 10 guildova na serveru.
Pa ak nekoga zanima imate više infa na http://www.cro-guild.com

Empe Tri
02-09-2009, 23:25
Ljep video jedino što pripovjedač zvuči ko da svršava cjelo vrijeme :roll:
:rotfl: bas nis novo osim novih armora :P

presto igrat bas prosli mjesec dosadilo nakon godinu i nes sitno a ovo me bas i ne privlaci da se vratim :P trenutno mi je mo puno zanimljiviji :D

Xero
06-09-2009, 16:07
Ajde oće još neko ovo počet igrat usamljen sam :cry: ( dobro nisam baš usamljen u najjačem sam guildu na serveru :) ) igram na Blackscar serveru nick od lika mi je Axxel.

lepi
07-09-2009, 09:44
Ajde oće još neko ovo počet igrat usamljen sam :cry: ( dobro nisam baš usamljen u najjačem sam guildu na serveru :) ) igram na Blackscar serveru nick od lika mi je Axxel.
...kud baš Blackscar
Dođi na Crom gdje imaš Cro-guild(PvE) i naših u drugim guildovima(PvP/PvE) ili na Furyu samo što tamo nema našeg gulda. :gitara:

Xero
07-09-2009, 09:46
Hebeš Crom kad sam ja počeo igrat Blackscar je bio glavni server ,a sad baš i nije :(