PDA

Pogledaj cijelu verziju : Karazhan realm

Lumen
11-07-2007, 14:55
Za koji dan realm Karazhan (još uvijek recomended) otvara se za transfer.

Od samog početka servera na njemu djeluje guild Specijalci sastavljen isključivo od igrača sa naših prostora gdje se prodaje i čita PCplay, a potaknut i pokrenut upravo na inicijativu iz PCPlaya. Specijalci imaju i svoj raid, semy pro guild Ministry of Offense popularno MOO sa oko 50 aktivnih membera. Do sada smo očistili sve bossove u Karazhanu sa dvije grupe i prošli tjedan krenuli u Gruul te nakon nešto vajpanja, pokojeg prisječanja uže rodbine i s njima usko povezanih incestualno animalnih radnji, downali smo Kinga for the Horde !

Za sve zainteresirane a koji namjeravaju transferirati ili rerolati k nama. Slobodno se javite Lumy, Frostwitch, Rakim, Cucyx, Phaina ili Cloudhorn.
Nema nikakvih posebnih restrikcija oko klasa, ali tankovi, hileri i range dpseri su rađe viđeni od rogova.

Vidimo se ...

Svinjoguz
12-07-2007, 11:56
Svi zainteresirani nek se jave,i bez spama molim!

Gorky
15-07-2007, 02:34
Ja vec neko rijeme razmisljam o tome, imam lvl 70 tauren Druida, Tank ofc, 0/50/11, solidan pre kara gear, evo link http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Barghast (http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Barghast)

nije nista posebno, al meni nije lose (osim prokletog belta :rotfl: ) u bear formi imam 19.200 armora, oko 13k HP, def rating mi je 439 i imam oko 26% dodge i da, imam Karazhan attunment :) .

Svinjoguz
15-07-2007, 12:25
Ja vec neko rijeme razmisljam o tome, imam lvl 70 tauren Druida, Tank ofc, 0/50/11, solidan pre kara gear, evo link http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Barghast (http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Barghast)

nije nista posebno, al meni nije lose (osim prokletog belta :rotfl: ) u bear formi imam 19.200 armora, oko 13k HP, def rating mi je 439 i imam oko 26% dodge i da, imam Karazhan attunment :) .

Samo ti dođi,nećeš požalit,baš nam fali tankova,pa imaš najvjerojatnije osiguran kara/gruul/Zul'Aman spot :D .

Vedrann
15-07-2007, 20:05
Mogu li ja pitat samo dali se placa to premjestanje sa servera na server jos nikad to nisam radio?

M4mut
15-07-2007, 20:13
Mogu li ja pitat samo dali se placa to premjestanje sa servera na server jos nikad to nisam radio?

plaća se

K4ciga
15-07-2007, 20:14

plaća se

welcome back?

inače,postoji tema :D

Gorky
15-07-2007, 21:25
Kad tocno postaje transferable? samo da znam

i btw, to je horde, ne? :kill:

K4ciga
15-07-2007, 21:27

ne,alliance :rotfl: :rotfl:

naravno da je horda

Svinjoguz
15-07-2007, 21:57

Ja mislim u ponedjeljak ili utorak,još provjeri,i da,to je horda.

Spectre
15-07-2007, 23:20
otvoren je migration. Ja pozivam sve alliance na Auchindoun realm, omjer je 40-60 pa da se malo popune ;) Isto je TBC-release realm...

Gorky
16-07-2007, 00:17
Dodjem sutra ili prekosutra, samo da nabavim belt od BG vendora i evo me, da sad ne prekidam

Yogurta
30-08-2007, 12:41
Pozdrav svima. Upravo sam kreirao account na ovom forumu.
Molio bih za koju svježu informaciju o hrvatskoj gildi na Karazhan realmu.

Ozbiljno razmišljam o character transferu svojih likova, pa me zanima brojnost hrvatske gilde i mogućnost regrutacije.
Konkretno, moji likovi su svi horda, igram nashadowsong realmu.
Najktivniji su mi "Yogurta" (70 balance druid) i "Yogobella" (70 resto shaman).
Imam još i lvl70 orc huntericu "Zizu" i lvl65 tauren warriora "Zeuren".

Unaprijed hvala!

Gorky
30-08-2007, 13:18
Na zalost MOO kao takav vise ne postoji, podjelio se u Tribe i To Be Continued (mijesani guild, najvise kineza i ljudi sa ovih prostora, ukljucujuci mene :) ), TBC je malo jaci ako se ne varam (bez ljutnje ako sam pogrijesio :( ), sto se tice tvojih likova, nisu losi, ali pazi, placas 20 E po liku, a ne po ACC, tako da ako hoces prebacit 2 ili vise, to je 40 E +.

Yogurta
30-08-2007, 13:32
Hvala na brzom odgovoru.
Znači ako sam dobro shvatio, nema više čisto hrvatske gilde na ovom serveru?

Možda je malo off topic, ali može li preporuka za neku (brojniju) hrvatsku gildu na drugom serveru? (Makar morao i alijancu lika dizati :shock: )
Osobno mi je bitno da gilda ima fini broj članova tj. da nije baš da je najviše 3 čovjeka online. Nisam neki hardcore raider i bitno mi je da se može naći grupica za (heroic) instancu ili slično.
Na Shadowsongu je jako malo horde i čini mi se da je svakim danom sve manje.

Znam da cijena transfera nije mala, ali nema veze.

Pozdrav!

Gorky
30-08-2007, 13:44
Mislim da je Tribe cisto nasa guilda, nisam siguran, Mi u TBC smo stalno online, ima nas preko 80, rijetko nas ima ispod 20 online. al nismo cisto domaca guilda.

K4ciga
30-08-2007, 13:46
Kor'gall - ili Huruvat Ehillaku ili SuZa u oKu

Yogurta
30-08-2007, 13:47
Super, hvala na odgovoru.

Smeagoul
30-08-2007, 13:47

suza odavno nije cro only :/

K4ciga
30-08-2007, 13:48
eh - smeagoul sa foruma je bio u SuZi,tako da ti on moze prenijeti iskustva.Što se tiče HE - ja sam atm u toj guildi,ima moje preporuke.

ako si zainteresiran, linKZ0r (http://www.kraljevstvohrvatsko.tk)

Yogurta
30-08-2007, 13:56
Thx na novim odgovorima!
Keep them coming!
Sad kad sam skužio da smo dosta brojni po raznim serverima definitnvo ću napraviti transfer ili eventualno neki power leveling :D

K4ciga
30-08-2007, 13:57
nemam ti što reći - Kor'gall it is.Kara je propao...

M4mut
30-08-2007, 13:58
suza odavno nije suza...propada sve više i više

K4ciga
30-08-2007, 14:02
Ok - sorry zbog davanja krivih informacija :D

Yogurta
30-08-2007, 14:03
Znači preporučate Kor'gall server. Odlično.
Može neka kratka informacija o samom serveru? Vidim na warcraftrealmsima da je slabo napučen server. Kakva je ekonomija?

Voldemort
30-08-2007, 14:28
Suza se raspada a huravat da oprostite su takve cigancine koje te nece nikada invitat u raid ,nije samo to razlog,preporucam bandu zlih bureka,solidan guild dosta membera raida se gruul i kara i uvijek imas sansu upast u raid.Moj je brat tek usao u guild i od 6 rogova u guildi upao je u kara raid bez obzira jer ponekad rade i po 2 raida.

Yogurta
30-08-2007, 14:31
Hehe, thx na savjetu!
"Banda zlih bureka" zvuči primamljivo. :D
Što se tiče raidova, nažalost za sada i nemam previše vremena osim vikendom, ali radnim danom bih volio baciti koju instancu poslije posla :D

Gorky
30-08-2007, 14:35
hmm, sad citam, samo gruul i Karazhan? TBC je u TK i SSC, ako se nevaram po 3 bossa svaki put ili tako nesto, gruul, karazhan, maghteridon, Kazzak i doomwalker su na farm listi

Voldemort
30-08-2007, 14:40
hmm, sad citam, samo gruul i Karazhan? TBC je u TK i SSC, ako se nevaram po 3 bossa svaki put ili tako nesto, gruul, karazhan, maghteridon, Kazzak i doomwalker su na farm listi
Kakve to ima veze ako se covjek odlucio za KorGall i sam kaze da nema dovoljno vremena za raidanje

Yogurta
30-08-2007, 14:43
Hehe, ma nisam se još odlučio, još procesiram informacije.
Što se tiče gilde, bitno da ima ljudi i da se dobro slažu, raid progress mi iskreno i nije bitan.

pozdrav

Gorky
30-08-2007, 14:43
samo sam "glasno" razmisljao, i ko zna, mozda mu se ipak svidi raznolikost raidova koje mi radimo pa dodje na Karazhan.

lizard
30-08-2007, 14:48
tip je reko da zeli domacu gildu znaci sumnjam da ce doc u TBC mozda Tribe.. TBC je trenutno najjaca pve gilda na Karazhanu i da jaca je od Tribe_a (barem zasad :yuck: ) ali nema vas 80

http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml? ... tinued&p=1 (http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Karazhan&n=To%20Be%20Continued&p=1)S:yuck:

EDIT : 15 domacih u TBC po mojim saznanjima

cmeljo22
30-08-2007, 22:01
Sa huravat da oprostite su takve cigancine koje te nece nikada invitat u raid ,nije samo to razlog,preporucam bandu zlih bureka,solidan guild dosta membera raida se gruul i kara i uvijek imas sansu upast u raid.Moj je brat tek usao u guild i od 6 rogova u guildi upao je u kara raid bez obzira jer ponekad rade i po 2 raida.

evo kak me covjek nazivcira za sekund... sta ti pricas o huravatu kad nemas pojma... huravat se bitno razlikuje od bande..

1. HE ima dovoljno membera za raid tako da se ide po nekom principu raidanja, daklem stariji memberi imaju vece pravo raidanja od new membera, jer su se ovi dokazali

2. BZB nema dovoljno membera pa ce invitat i najmanjeg seronju u guild i raid

3. HE ima 4 raiding grupe i u 4. grupi svi imaju sansu za dokazati se

4. ljudi koji su se opremili u karazhanu i Grullu polako prepustaju mjesta ostalim memberima, te se spremaju za daljnje i malo teze raidove

5. Ako se nevaram vi koristite nas ventrilo

6. I onda mi ti ovako uletis arghhhh

Milka, Proud member off Huravat Ehillaku (Kor'gall)

Kasho
31-08-2007, 01:43
Milka ima pravo...Voldemort koja si ti "cigancina" da mene tj nas nazivas

ciganima. Kazes cijeli huravat ehilaku cigani , ja sam se transfero sa realma i

doso na korgall sa ekipom s kojom sam prije tbca bio i odma isti dan sam

dobio mjesto u raidu...isti jebeni dan. Ako nemas iskustva s takvim necim

voldemort tj s guildom poput nase prestani se preseravat i davat svoja

uobrazena misljenja drugima...

Svaki cigo svoga konja hvali!

Gorky
31-08-2007, 01:54
tip je reko da zeli domacu gildu znaci sumnjam da ce doc u TBC mozda Tribe.. TBC je trenutno najjaca pve gilda na Karazhanu i da jaca je od Tribe_a (barem zasad :yuck: ) ali nema vas 80

http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml? ... tinued&p=1 (http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Karazhan&n=To%20Be%20Continued&p=1)S:yuck:

EDIT : 15 domacih u TBC po mojim saznanjima

Tocno, imas pravo, ima nas 67, 2 su otisla, ili tako nes, al nema veze, malo smo se kuklja rijesili. a da samo najjaci, jesmo, hehe. ili skoro najjaci, malo nas NightShift zeza, al nema veze, nece dugo, lol.

NEW_MAN
31-08-2007, 07:58
Suza se raspada a huravat da oprostite su takve cigancine koje te nece nikada invitat u raid ,nije samo to razlog,preporucam bandu zlih bureka,solidan guild dosta membera raida se gruul i kara i uvijek imas sansu upast u raid.Moj je brat tek usao u guild i od 6 rogova u guildi upao je u kara raid bez obzira jer ponekad rade i po 2 raida.

Ovak stvari stoje Valdemort piše gluposti.
Banda koristi naš Ventrilo i hvala za to je da sere po našoj gildi.
Pital budem Matebulica kaj misli o tome.

Sad reality check
http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml? ... illaku&p=1 (http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Kor%27gall&n=Huravat+Ehillaku&p=1)S- Huravat na armory
http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml? ... Bureka&p=1 (http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Kor%27gall&n=Banda+Zlih+Bureka&p=1)S- Bureki na armory

Pogledaj kaj ko nosi i kolko kojih ima pa si malo razmisli.

NE znam kak Banda napreduje ali mi smo prvi tjedan u Karazhanu rušili princa i prvi tjedan u Gruul's Lair rušili Gruula.
Na farm su nam oba dvije instance. Huntere i Rogova imamo ko šudra i ako ko kad zvisi i ne dobi invite to je zato jer ih je previše a ne zato jer smo cigani. Imamo dva raida u Karazhanu a ponekad i tri, ovisi o tome kolko ljudi se pojavi online. KAd idemo s dva raida onda je u svakom raidu do petnaest ljudi i rotiramo ih na bossevima tako da je što manje shardanja. Gilda je otvorena za sve likove od level 1 do level 70 neovisno o specu, ali invite u instance se radi prema potrebama raida.
Trenutno trebamo hilere bilo koje klase, mag jedan ili dva bi dobro došli i još jedan tenk.
Btw enchanteve sponzoriramo kolko je to moguće, znači mongoose i tako to ljudi dobe za badava ako imamo sve matse.

Yogurta
31-08-2007, 11:19
Heh, čini se da je rasprava možda malo otišla u krivom smijeru, ali svejedno, lijepo je čuti da ima dosta domaćih igrača koji su jako dobro organizirani.

Nažalost, izgleda da ništa od mojeg transfera budući da nije moguće prebaciti likove sa PVE sa PVP server. :(

Kud baš svi na PVP serverima, bem mu :shock:

NEW_MAN
31-08-2007, 11:38
Napravi novog lika :P

Kasho
31-08-2007, 11:44
To newman kazi im!

Yogurta
31-08-2007, 11:45
Ne znam hoću li se moći prisiliti na to, budući da igram wow od 2005., već sam levelirao sve likove koji su mi se sviđali itd.
Ponovno igrati newbie zone je pain.

Da se malo pohvalim, šamanicu sam uspio dignuti do 60 ispod 6 dana gameplaya, a druidicu ispod 7. (za prvog lika warriora mi je trebalo 19 dana :D )

Kada izađe nova ekspanzija u kojoj je najavljeno brže leveliranje, novi lik mi se čini kao izgledna opcija.

vukas
12-09-2007, 07:33
Bok, nije ni Tribe vise guilda u kojoj se govri samo hrv, imamo par stranaca sa kojima radimo 25 man. TBC su daleko ispred nas, no oni su hard core guilda, a mi to laganini uz cigarete i pivo pa slavimo za svakog moba koji padne.

tribe.gamer.hr

Yogurta
13-09-2007, 09:47
Samo da se javim, napravio sam lika na Karazhanu, belf priestess Barbika i primljen u gildu Specijalci.

Pozdrav svima na Karazhanu i čujemo se online!

xaviaz
13-09-2007, 10:02
e od frosta alt jos uvjek vodi specose ?

lizard
13-09-2007, 14:32
ne vodi ga Broz i Lumy

EDIT : i ono mi nije bio alt nego od brata lik

Vojko
14-09-2007, 10:10
Ovak stvari stoje Valdemort piše gluposti.
Banda koristi naš Ventrilo i hvala za to je da sere po našoj gildi.
Pital budem Matebulica kaj misli o tome.

Sad reality check
http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml? ... illaku&p=1 (http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Kor%27gall&n=Huravat+Ehillaku&p=1)S- Huravat na armory
http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml? ... Bureka&p=1 (http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Kor%27gall&n=Banda+Zlih+Bureka&p=1)S- Bureki na armory

Pogledaj kaj ko nosi i kolko kojih ima pa si malo razmisli.

NE znam kak Banda napreduje ali mi smo prvi tjedan u Karazhanu rušili princa i prvi tjedan u Gruul's Lair rušili Gruula.
Na farm su nam oba dvije instance. Huntere i Rogova imamo ko šudra i ako ko kad zvisi i ne dobi invite to je zato jer ih je previše a ne zato jer smo cigani. Imamo dva raida u Karazhanu a ponekad i tri, ovisi o tome kolko ljudi se pojavi online. KAd idemo s dva raida onda je u svakom raidu do petnaest ljudi i rotiramo ih na bossevima tako da je što manje shardanja. Gilda je otvorena za sve likove od level 1 do level 70 neovisno o specu, ali invite u instance se radi prema potrebama raida.
Trenutno trebamo hilere bilo koje klase, mag jedan ili dva bi dobro došli i još jedan tenk.
Btw enchanteve sponzoriramo kolko je to moguće, znači mongoose i tako to ljudi dobe za badava ako imamo sve matse.

Ovako iz posta NEW_MANa je ocito kakva je to igrac. Tipican nolajfer kojemu je WOW zivot i kojega vjerovatno u ovome trenutku netko mlati u 6c razredu Osnovne skole Tomo Vinkovic.

Neznam za cijelu njihovu guildu, ali ako si za zajebanciju, raidanje i upoznavanje zgodnih treba prijavi se na bandu zlih bureka, a ako se bolje snalazis medju nolajferima mozda bolje onda hurvat (iako ne mogu po nolajferu NEW_MANu suditi cijelu guildu)

Sto se tice venta, banda zlih bureka ima svoj vlastiti kanal bez ikoga na njemu.

xaviaz
14-09-2007, 10:23
Mozda ipak malo previse ljudi koji ni sami neznaju kaj pricaju za neki nolife etc.U zivotu u raidu prob nisi bio a desnu ruku bi dao da ides.Ljudi ciste gruul/kara sta je cudno ima ih ko pljeve u guildu )

NEW_MAN
14-09-2007, 12:29
Ovako iz posta NEW_MANa je ocito kakva je to igrac. Tipican nolajfer kojemu je WOW zivot i kojega vjerovatno u ovome trenutku netko mlati u 6c razredu Osnovne skole Tomo Vinkovic.

Neznam za cijelu njihovu guildu, ali ako si za zajebanciju, raidanje i upoznavanje zgodnih treba prijavi se na bandu zlih bureka, a ako se bolje snalazis medju nolajferima mozda bolje onda hurvat (iako ne mogu po nolajferu NEW_MANu suditi cijelu guildu)

Sto se tice venta, banda zlih bureka ima svoj vlastiti kanal bez ikoga na njemu.

Dragi Vojko nemaš pojma i ne znam kaj bi ti više napisal.

Sharkytx
14-09-2007, 13:33

Ok da li i dalje koristite svoj vent kad je baš vaš ?
Mislim da ne pošto je vent vidi,vidi bio moj pa ga ja ugasih
i dignuh novi koji je samo BZB preferd.
Tako da ubuduce ne mlatis s tudjim k....m po trnju.

Smeagoul
14-09-2007, 13:56

Ok da li i dalje koristite svoj vent kad je baš vaš ?
Mislim da ne pošto je vent vidi,vidi bio moj pa ga ja ugasih
i dignuh novi koji je samo BZB preferd.
Tako da ubuduce ne mlatis s tudjim k....m po trnju.

edit : Bok Sharky :)

Sharkytx
14-09-2007, 14:01
E smegoul :) kaj ima ....

M4mut
14-09-2007, 14:06
Dečki, PP

cmeljo22
14-09-2007, 19:38
Nećemo se svađati jer smo mi jedna civilizirana i pristojna guilda, niti sam ja nest opsovao niti ikoga uvrijedio u svom postu... stoga dragi vojko lagano se smiri i /w new_mana ili nekog od officira in-game pa cemo sve rasprave srediti na vantu ili u orgiju... to je barem najmanji problem....

cmeljo22
20-09-2007, 11:33
ovo sto decki iz bureka izjavljuju po wow forumima o huravatu je cista ljubomora , zato jer smo mi u puno kracem vremenu napravili sve ono s cim se oni muce mjesecima (jos uvjek se muce) :killyou: , kazes no liferi ako smo mi no liferi onda ste vi nub no liferi , no lifate za nista samo wajpate wajpate i wajpate umjesto da se skulirate i prestanete serendat i napravite nesta pametno u wow-u ! :killyou: : , ova tema od pocetka nema smisla zato sto ovaj burek prica gluposti a tek je sada izgubila potpuni smisao :yuck:

Boxerr napisao :twisted:

Voigtkampf
21-09-2007, 08:52
Ccc...

Nemojte više ovako, dečki. Too much bad blood. Give some respect.

Gorky
21-09-2007, 09:00
Kolko ja znam ovo je trebao biti biti o Karazhan realm-u a ne on nekakvim guildama na ko zna kojem serveru i ko e kome sta rekao/napisao. Malo ste zastranili, jel?

NEW_MAN
25-09-2007, 16:00
Jako su zastranili i ovaj post je trebalo odavno zakljucat.

Shadowgamer
25-09-2007, 18:00
lockajte ovu temu i napravite post za guild Specijalci :killyou: :killyou:

THUNDER_DINIX
25-09-2007, 18:27
mislis topic... dobra ideja

Shadowgamer
25-09-2007, 19:19
e topic mal sam se zabunio :? ...

Gadoschi
28-09-2007, 08:02
jel ima kakva CRO GILDA na Twilight's Hammeru ??? jer ja sam tamo i neda mi se vise mjenjati realm