Pogledaj cijelu verziju : Mjenačnica- iliti oće tko pare za pare!
:boohoo:
E ovako, mijenjao bi nešto para (min. 100 golda, max 5000 golda, s time ako je veća suma da se dogovorimo u par rata- da ne bi bilo opa 5k ode, a ja dobim qurac od ovce).... :twisted:
Ja dajem, Alijanca, server: Twilight Hammer,
A primam, Horda, server: Burning Legion,
Sve ponude šaljite na PM, tako da se dogovorimo ovdje, a ostvarimo na serveru!
:kill:
Lord Jambrek
09-07-2007, 07:55
Mislim da je htio reći da ako naprimjer ti imaš chara na tom horde serveru gdje se on nalazi i ti njemu naprimjer daš 100g na tom serveru, a on tebi da 100g na TH-u gdje on ima ally chara.
Mislim da je htio reći da ako naprimjer ti imaš chara na tom horde serveru gdje se on nalazi i ti njemu naprimjer daš 100g na tom serveru, a on tebi da 100g na TH-u gdje on ima ally chara.
:D
hebate 100 golda, to nagrindam u 2 sata, da oću
Prestrašno....kako ima njubova....teških....jako teških...
Ja na Alijanci, imam huntera, koji tih tvojih 100 golda nafarma u sat vremena.....
ALI na hordi imam low level lika...kome trebaju pare da mogu brže levelirat (opremica, enchantovi, dijamanti, hrana....), da ne gubim vrijeme na farmanej golda....
Zato sam lijepo napisao post...ali ne uvijek mora neki pametnjaković biti pametniji nego što je....
:pray: se ljudskoj gluposti,
Svinjoguz
09-07-2007, 11:50
odeš u throne of elements,igraš huntera ili maga,i nafarmaš primalse vrijedne 100g u cca 25 minuta :rotfl: .
Ja na Alijanci, imam huntera, koji tih tvojih 100 golda nafarma u sat vremena.....
ALI na hordi imam low level lika...kome trebaju pare da mogu brže levelirat (opremica, enchantovi, dijamanti, hrana....), da ne gubim vrijeme na farmanej golda....
Zato sam lijepo napisao post...ali ne uvijek mora neki pametnjaković biti pametniji nego što je....
de ti si blesav :wink:
odeš u throne of elements,igraš huntera ili maga,i nafarmaš primalse vrijedne 100g u cca 25 minuta
ili to
Hehe, good idea ;)
Dajem lovu na Auchindoun, ja sam Horde ali može i nekom allyu preko neutral AH.
Primam lovu na Ragnaros, Alliance side.
max 2500g
Lundvalnaden
11-07-2007, 22:28
de ti si blesav :wink:
odeš u throne of elements,igraš huntera ili maga,i nafarmaš primalse vrijedne 100g u cca 25 minuta
ili to
pa sta je vama lik je rekao da je tek poceo...
farmajte vi na 1 . lvl....
wtf
moj server karazhan (horda), alta imam na alakiru (alije) sa nekih 80g, pa bi želio dati te pare na alakiru za pare na karazhanu,
Svinjoguz
15-07-2007, 00:10
No spyware plz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.